אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מעוניין להמהיר את הכרטיס הגרפי שלי מחברת HIS בעוד 10% לערך אשמח לקבל תוכנת המהרה פשוטה ויעילה וחשוב שתהיה עם שליטה על מאווררי הכרטיס. תודה.
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
-
-
1. אני מחפש מאוור למארז חזק ככל שניתן לא איכפת לי רעש של 80 מ"מ (לא משנה עובי) 2. עוד אחד של 80 מ"מ אבל בעל עובי של פחות מ 25 מ"מ 3. מאוורר של 120 מ"מ חזק לא משנה רעש שיחליף את המאוורר של ה TUNIQ ( זה של ה TUNIQ עומד למות ) , יש בכלל כזה שיותר חזק מזה של ה TUNIQ אם יש לינקים לאתרים למכירה זה יהיה נהדר (אפילו EBAY אם אין בארץ), תודה ...
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אתמול התקנתי מערכת חדשה בה יש מעבד E8400 עכשיו שעשיתי ניסיון לראות אם הכול עובד - ללא HD ומערכת הפעלה, רק הפעלה של ביוס - הטמפרטורה של המעבד הייתה 32C. האם זוהי טמפרטורה סבירה למעבד לא במאמץ? בנוסף יש לוח של GIGABYTE - יש שם 4 נורות על הלוח שככל שיותר נורות נדלקות זה אומר שהמעבד יותר עובד - אתמול ראיתי שכולן נדלקו אף על פי שהייתי רק בביוס - זה תקני? תודה
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
על הגדרות AUTO המתח של המעבד על 1.23 עד כמה אפשר לעלות אותו בטווח הבטוח אם אני לא טועה זה עד 1.4 אבל אני ממש לא בטוח בזה.. מישהו יכול לתת לי קישור או כל פיסת מידע תעזור כי אני קונה קירור חדש של ZALMAN למעבד ואני רוצה להפציץ בו ב OC הצלחתי להגיע עם המתח סטוק ל 3.4 אבל המחשב לא יציב כל כך ואני לא רוצה לעלות מתח עד שיהייה לי קירור חדש הטמ"פ לא עוברת את ה 42 מעלות במאמץ מלא של שתי הליבות על 3.4 ועל 2.8 סטוק היא על 36 מעלות במאמץ מלא תודה מראש ESPARCO
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
מערכת קירור בעיצוב חדיש, http://www.corsair.com/en-us/company/press-release/new-corsair-hydro-series-h100i-gtx-and-h80i-gt-are-cooler-than-ever מעניין מתי תגיע לארץ
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום כולם אני עושה פרוייקט גמר שהוא קירור מים למחשב ורוב הפרוייקט כולו זה חישובים תיאורתים בלבד ולכן אני צריך דיוק בפרוייקט עצמו בשביל החישובים לכן אני נתקל בשאלה היא כמה וואט חום פולט המעבד יש לי AMD XP 2800 atlon לוח אם abit AN7 כרטיס מסך radeon 9700 PRO הבעיה היא שאני יכול להשיג כמה וואט צורך כל אחד מהמעבדים הנ"ל (גשר צפוני והכרטיס מסך) אבל אני צריך לדעת דווקא כמה וואט חום החלקים פולטים לצורך חישוב ראשונים אם יש לכם מידע מדוייק אשמח לעזרה על מנת שאוכל לחשב מה הספיקה הדרושה כדי לדעת איזה משאבה המתאימה לספיקה זאת תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
במקרה הספציפי הזה השאלה היא: האם הקירור המצויין אך המובנה של ראדון 9700 (NP) מתוצרת הרקולס (החייתיים עם הכרטיסים שלהם) עדיף, או לא על- Iceberq4 מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
איזו משחה עדיף? ARCTIC COOLING MX-1 או Arctic Silver 5
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
-
אני מתלבט בין 2 מאווררים למארז: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1818 או זה: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1819 למארז NZXT APOLLO אני רוצה לשים אחד מקדימה ולהחליף את האחורים כי הוא מאד חלש. יש להם ביצועים טובים מאד, מה כדאי? עוד משהו: אם אני לוקח את שניהם בגירסאות הכי חזקות שלהם וקונה בקרת שליטה אני אוכל להוריד את המהירות בלי בעיה נכון? אם כן, תמליצו לי על מערכת בקרה שתכנס טוב למארז שלי עד 200 שקל רצוי מהחנות פנדה כי אני מב"ש (אפשר גם מנועה כי אני קונה מהם את המאווררים). שמתי עין על זה http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1881 הוא לא יפריע לדלת של המארז להסגר? תודה ענקיתת
-
- 2 תגובות
- 472 צפיות
-
-
שלום רב, מעבד E6420 קירור סטוק, צריך למרוח משחה טרמית? בין המעבד לקרור? כמה בדיוק מורחים? ואיזה סוג משחה כדאי לקנות ? אם אני רוכש קרור מסוג אחר יותר מקצועי, אזי למרוח כמות אחרת ? משחה אחרת ? תודה לכל העונים, בברכת יום טוב
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שהמאורר של המעבד מפסיק לעבוד זה יכול לגרום נזק? ואם כן איזה חלקים יכולים להיפגע?
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
מה אני צריך כדי לבנות מערכת קירור מים בהתאמה אישית?, ולא מערכות מוכנות כמו של CORSAIR או ASETEK לדוגמא. איזה חלקים צריך להזמין מחו"ל?
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום לכולם... משום מה היה לי דחף למשיך לעשות אוברקלוק למעבד שלי שכבר שנתיים פעל על 400X8=3200mhz אז חשבתי למשוך אותו עוד צעד קדימה ל 425X8=3400mhz.... קבלו כמה תמונות להמחשה ורציתי לדעת אם אפשר להריץ בטמפ כאלה את המערכת 24/7....? אם הטמפ בסדר אולי אני ימשיך קצת עוד... המפרט שלי בצד והינה תמונות כולל תמונות ביוס...מה אתם אומרים? תמונות ביוס: ואלה תמונות ממצב מנוחה ומצב עומס: אז הטמפ העומס הכי גבוהה הייתה 62 לכמה רגעים ואז שוב חזר ל 57-58C..... עכשיו אני פתוח להצעות מה אפשר לשפר וכו..סך הכל הטמפ בסדר? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
היי חברה אני עשיתי כלומר ניסיתי ועושה אוברקלוק למעבד החדש שלי והוא core 2 duo e6600 מסדרת conroe השאלה שלי היא למה כאשר אני שם בערך על תדר 310 אז כאשר אני מפעיל את המחשב מחדש ושומר את ההגדרות אז הוא נתקע לי במסך שבו הוא מראה לי את המעבד מהירות שלו ועוד (מסך שחור כזה שמופיע אם הפעלת מחשב מחדש) הלוח אם שלי הוא asrock 775 dual vsta מישהו יכול לעזור לי בבקשה!!!!!!! תודה!!!!!!!!!!!!! נ.ב (יש לי 1 ג'יגה ראם עוד מעט אני שם עוד ג'יגה של kingston ומעבד core 2 due e6600 2.4ghz) אמרו לי לשחק עם הvoltage אך אין לי גישה כנראה לזה או שאני פשוט לא יודע איך להגיע לשם ומה עושים!!! בינתיים הצלחתי להמהיר את המעבד ל2.7 תודה על העזרה!!!!!!!!!!!!! אוליי הלוח אם שלי לא מתאים לאוברקלוק או משהו א…
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אז ככה: לחבר שלי יש פנטיום 4 2.4 ג'יגה לוח אם של MSI זיכרון 256 PC2700 וקירור רגיל. עשיתי לו אוברקלוק ל 2733 כאשר העלתי לו מ 133 ל 151 מגה הרץ (18*151) ועשיתי תזמון זיכרון 1:1. המחשב עובד טוב ומשחקים עובדים יותר טוב אפילו בהרבה. הרצתי פריים ואחרי שעה ומשהו הוא עשה ERROR השאלה היא אם היה צריך לשנות משהו בזיכרון או להעלות מתח?
-
- 2 תגובות
- 456 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך NX6200LE 256MB DDR2 PCI-E עם תדרים מקוריים: מעבד- 350MHZ זכרונות- 550MHZ אני רוצה לעשות OC קטן לכרטיס בלי שייגרם כול נזק. הורדתי את התוכנה RivaTuner ורשום לי שהמתח המקסימלי של המעבד הוא 525MHZ ושל הזכרונות 825MHZ. יש לי צלעות קירור דיי קטנות, והטמפ במנוחה היא בערך על 50 מעלות ובמאמץ על 70. כמה OC אתם ממליצים לי לעשות לכרטיס? עוד שאלה: אם אני עושה OC, אני יכול להחזיר לתדרים המקוריים אחריי זה? שלא יראו שעשיתי OC ?
-
- 2 תגובות
- 456 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של gain ward ge force 2 ti 500\xp 64 ddr אני רוצה לעשות לו אובר קלוקינג מישהו יכול לעזור לי כי אני ל יודע איך....... בבקשה :'(
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
בארץ כמובן... ומי שלא יודע, זה הכלי המקביל שלהם לדרמל..
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
היה לי מאורר של MSI ללוח הבא http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=651 והא נשרף ויש לי שם בעיה של גובה כי מעל יש את הכרטיס המסך. לכן איזה מאורר אתם ממליצים ל להחליף?
-
- 2 תגובות
- 424 צפיות
-
-
טוב אז ככה- קראתי את המדריך באמר ויש לי שאלה בקשר למיקום המאווררים. יש לי מאוורר 80 מקדימה - מכניס,ומאורר 80 מאחורה - מוציא.(וגם על הספק אבל לא נירא לי שזה נחשב). בעקרון רציתי להוסיף מאורר 80 מהצד מול הכרטיס מסך שיוציא אויר. ברצוני לדעת אם זה יהיה שווה, או שאתם ממליצים לי לסדר איזה קומבינציה שונה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל Thermaltake BigTyphoon Benchmark...והוא לא מצא.... למישהו אולי יש איזה אתר שיש שם השוואה של הגוף הזה....
-
- 2 תגובות
- 480 צפיות
-
-
שלום רכשתי היום את הכרטיס power color hd4890 עם קירור יותר טוב מהרגיל של ati הכרטיס מסך במנוחה על 57 מעלות ובמאמץ מלא הוא הגיע ל 95 מעלות זה נורמלי ? לא הגיוני שכרטיס במנוחה יהיה על 57 מעלות
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-