עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by sroolik,

פתחתי את הנושא בפורום הלא נכון, מצטער

• 2 תגובות
    • 466 צפיות
  2. שלום לכם את המפרט שלי קניתי לפני כמה חודשים אחרי ת'רד של 10 עמודים במערכת מפרטים, ועזרה של מספר אנשים יקרים מאוד. (<-- לינק למפרט פה בצד..קצת יותר למטה...) הגיע הזמן לפי דעתי, להרים אותו קצת ב OC, ולו רק בשביל להרגיש שלא ביזבזתי כסף אני אשמח קודם כל אם תוכלו לכוון אותי בקווים כלליים מאוד (זה כולל לתת לינקים להסברים מפורטים, אם אפשר) מה אני יכול להמהיר ב OC ? את ה 3200 מגה הרץ של המעבד ליותר ? את התדר במגה הרצים של הזכרון שלי ליותר ? מה עדיף ? הבנתי שיש עניין כלשהו של מכפלה, שאם מרימים בצד אחד זה צריך לרדת בצד השני בקיצור, אני ירוק לחלוטין בקטע הזה, והאמת היא שהייתי מעדיף חומר קריאה מסודר שמסביר פחות או יותר גם לירוקים כמוני מה אפשר לעשות (בתיאוריה) ומה הקשר של…

• 2 תגובות
    • 464 צפיות
  3. Started by shaks,

למה צריך להעלות את המתח של הNORTH BRIDGE? למה זה עוזר? יותר יציבות? אפשרות להמשיך בOC?

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  4. אני לא יודע אם אני צריך למחשב שלי גוף קירור למעבד מה אתם אומרים אם כן זה רק ל- OC?

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  5. Started by eshel107,

האם ל6600GT יש גשש חום אשר מראה טמפרטורה על ידי SPEDFAN או תוכנה אחרת.

6. לפני כמה ימים לקחתי מאורר מהמארז הישן שלי (מאורר 80 מילימטר של סן בים) במחשב הקודם הוא פעל על 2500-2700 סל"ד(ככה הוא מגיע מהחברה) ובמחשב שלי הוא עובד על כ-700(לפי מה שנראה בעין)והוא גם בקושי זורק אויר(נוצה הוא לא מזיז)ופעם הוא זרק אויר בצורה נדיבה מה יש לעשות כדי שאני אצטרך לא ליקנות מאורר חדש???

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  7. Started by Oriz,

נמאס לי שהכרטיס מסך שלי (6800GT) על 63 מעלות במנוחה (וזה עכשיו כשקר, בקיץ הוא היה על 69 במנוחה ), כרגע אני עוד מתלבט אם לבקש שיחליפו את הכרטיס או לקנות לו קירור, ופה מגיעה השאלה, עד כמה טוב הסיילנסר? יספיק בשביל להחזיק את הכרטיס בלי להתחמם יותר מידי? (אולי גם לקצת אוברקלוק כדי להגיע לULTRA) ואם לא אז איזה קירור מומלץ (בכמה שפחות כסף, מקסימום 150) ועוד משהו, הסיילנסר מקרר גם את הזכרונות או שצריך לקנות להם קירור בנפרד? ד"א הסינק שיש לי עכשיו (קירור סטוק של לידטק) מכסה את שני הצדדים של הכרטיס ולפי מה שראיתי הסיילנסר מכסה רק צד אחד, זה משנה? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  8. Started by boom!,

בדרייברים הקודמים אפשרות ההמהרה הייתה בתפריט הראשי, עכשיו זה פשוט...נעלם, לא מצאתי אותו בשום מקום, יש לכם מושג איפה הוא?

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  9. טוב, כל הנתונים בחתימה והתוצאה 4070. ;D יש טעם להמשיך לעשות OC קצת יותר נורמלי למעבד, אחד שיכלול גם תוספת מתח כדי להסתער על ה5000, או שזה לא ריאלי להגיע עד לשם?

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  10. אם זה חשוב מאורר של כרטיס מסך...שימנתי אותו כי הוא לא הסתובב כמה זמן יקח לו עד שהוא יצטרך עוד פעם שימון?

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  11. Started by sagi_10,

אני עשיתי אובר מעל למצופה בלוח שלי(ראה מפרט..) אבל אמרו שעם אני אעלה את המתח של ה-ht משהו בביוס אז אני אוכל להמשיך את האובר ?זה נכון?? והאם יגרם נזקללוח עם אני אעשה את זה?? עוד שאלה אבל לא קשורה: איך אני בודק מהטמפרטורה של הציפסט שלי??

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  12. Started by kinggil,

שלום. יש לי מעבד AMD 3000+ ,כך שברגע ש למעבד קר, המאוור מפסיק לפעול. עכשיו רציתי לדעת אם צריך להתקין תוכנה או שזה דבר שפשוט המעבד עושה מעצמו. תודה. כרגע המעבד על 35 מעלות במנוחה עבודה 37.

13. Started by djzander,

יש איזה קטע מוזר שקורה עם הכרטיס שלי הכרטיס הוא כרטיס של GAINWARD. קיצר בסטוק הוא רץ על 500/900 . הבעייה היא כשאני מעלה את התזמונים לפעמים הוא מעלה את התוצאות אבל לפעמים הוא מוריד ? כיבלתי ב3DMARK ב FIREFLY FOREST . 550/1060 אני מכבל fps של 11.3 560/1070 אני מכבל fps של 11.5 570/1080 אני מכבל fps של 11.7 570/1100 אני מכבל fps של 11.7 ? 560/1100 אני מכבל fps של 11.5 ? כמו שאתם רואים באיזה שהוא שלב הזיכרונות כבר לא משפיעים על התוצאה זה נורמלי ? (לדעתי לא ) אני משתמש ב rivatuner . בברכה . אלכס

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  14. Started by GOVNER_T.S.Y,

מישהו יודע איפה ניתן להשיג באזור המרכז דבק טרמי "? אני לא מתכוון למשחה טרמית ששמים בין הצלעות קירור למעבד אלא דבק שבעזרתו ניתן להדביק צלעות לזכרונות וכו'.. תודה מראש govner

15. Started by rokman,

שלום! יש לי מעבד athlon 64 3000+venice ואני מעוניין לעשות לו oc, המאוורר הוא tr2 של Tt. הטמפרטורה של המעבד במנוחה היא בערך 30. האם עם המאוור שיש לי oc אפשרי? ואם כן, איך אני עושה oc? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  16. אני פשוט לא מבין בזה כלום |: אגב, הכרטיס מסך שלי זה: Asus GeForce FX5200 128MB

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  17. אני בודק את ה טמפ של הרכיבים עם ספיד פאן TEMP 1 = -55 TEMP2 = -2 TEMP 3 = 42 HD = 40 כל זה במעלות רציתי לדעת למה זה במינוס ..... המערכתהחדשה שלי בחתימה

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  18. יש לי Radeon 9550 128BIT/MB של GigaByte עם הקירור הפאסיבי. קניתי אותו בפברואר 2005, לפני שמונה חודשים והוא היה פועל מצויין על 380 לליבה ו250 לזכרון ואפילו יכל להגיע יותר בליבה, ללא שום ארטיפקטים. קיבלתי 1665 ב3DMARK2005 ו-3800 ב2003. בתקופה האחרונה התחלתי להרגיש שיש ארטיפקטים במשחקים והיום החלטתי לבדוק למה הכרטיס מסוגל בATI-TOOL. המקסימום שאפשר להשיג בלי ארטיפקטים זה 280 לליבה (ירידה של 100MHZ) ו-ו220 לזכרון (ירידה של 30MHZ) !! זה פשוט נראה לי מאוד תמוה. הכרטיס מקורר במאוורר 80MM שמחובר לדלת ומעיף עליו אוויר ואף פעם לא הייתה בעיה. מה אתם אומרים? יכול להיות שהדרייברים החדשים של ATI לא מתאימים לOC וכדאי לנסות גרסה ישנה יותר? תודה.

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  19. רציתי לדעת אך הקרור הזה אם משהוא יודע ??? וגם איזה קרור הכי חזק ל-6600GT AGP GIGABYTE

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  20. Started by yehob,

Award Modular BIOS v6.00PG TDB103F מישו יכול לעזור לי... אני לא יודע איך נועלים PCI AGP ואיך מעלים מתח בביוס שלי.. אני פשוט לא מוצא את זה. הלוח אם הוא BIOSTAR M7TDB

• 2 תגובות
    • 442 צפיות
  21. אני מתכוון לקנות סוניק טאוור ואין לי מושג איך לעשות את המודינג הנדרש בכדי להתקין שלושה מאווררים. מישהו עשה ומוכן להסביר? תודה.

• 2 תגובות
    • 428 צפיות
  22. Started by itachi,

מישהו יודע אולי לכמה אני יכול להגיע על המערכת שלי? axp 1700+ via kt266a gigabyte 7vtxh+ המהירות שלו הייתה 1466...אני מגיע ל 1606 בקלות בלי לעלות מתח. ,usv

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  23. הכותרת אומרת הכל "איזה Arctic Cooling מתאים לR9700 וייתן את הביצועי קירור הטובים ביותר?" תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 455 צפיות
  24. שלום, אני מחפש מעגל או פרטים אחרים שקשורים להצגת הטמפרטורה של רכיב מסויים במחשב תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 445 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.