עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by yakir8,

שלום שלום אני מחפש מאוורר למארז בגודל 80MM עד 40 שקל שהיה שקט ושיכניס הרבה אויר תודה מראש

• 2 תגובות
    • 486 צפיות
  2. Started by shlomi_bt,

שלום, שמי שלומי, אני מנסה למצוא מדריך/מאמרים לגבי אוברקלוקינג - כיצד להתחיל ? מה לחפש ? מה ניתן לבצע ומה לא ? מה כדאי לבצע ומה לא לגעת... בתודה מראש וחג שמח שלומי

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  3. יש לי לוח של GIGABYTE GA-K8NSC-939 אני על אובר קלוק באס 265 כרגע ,יש לי אופציה בלוח במסך של הנתונים של הזכרונות משהו כזה : Cpu Thermal Thorttling במצב ברירת המחדל הוא היה על 50% ויש גם מקסימום 87.5% ,באתר מסוים אחד ראיתי שמבטלים את האופציה הזו כשעושים אוברקלוק , מישהו יכול להסביר לי מה זו האופציה הזו ולמה היא משמשת ?

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  4. Started by סער_שי,

היכן אני יכול למצוא מקור אמין לעידכוני BETA של ביוס (ספציפית - DS3 של ג'יגה-בייט)? אתר החברה מפרסת רק עדכונים "שלמים" ולא גרסאות חלקיות.

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  5. Started by natan805,

האם אפשר לעקוף איתו את ה x1950xt ? אם כן איזה קירור אני יצתרך לקנות ?

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  6. Started by בייגל טוסט,

http://tinyurl.com/y38vxl מנצח בהפרש קטן את קירור הסטוק של הX1950XTX כשהאחרון מכוון על 100%, הישג לא רע בכלל החסרונות היחידים הם המחיר הגבוה (49$ MSRP) יחסית לקירורי VGA מתחרים וחסימת הסינקים לזכרונות (בחלק מהכרטיסים) נמתין לביקורות נוספות אבל מה שבטוח בינתיים HR-03 נראה טוב מאוד

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  7. Started by Oranili,

יש לי AMD 4200 S939 עכשיו הוא עומד על 60 מעלות במאמץ! ו39 במנוחה. האם זה טוב ? ובכרטיס X1950 מה המעלות שאסור לעבור איתו ? תודה

• 2 תגובות
    • 436 צפיות
  8. Started by אורי חן,

קניתי מחשב חדש עם ההפעלה הראשונית המאוור נשמע רועש מאוד מאוד האם זה סביר בהפעלה ראשונית?

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  9. Started by swisaman,

שלום לכולם, ראיתי בתוכנה את המתח Vin1 ושמתי לב שזה על 1.54 שזה נירא לי מוזר ??? ואני רוצה לדעת עם זה נורמלי ומה זה ביכלל תמונה: Uploaded with ImageShack.us תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  10. Started by t-macc,

זה נכון שכדי לקבל את הfsb צריל לכפול את תדר הבאס ב4 ? אוו לחלק את הבאס ב4? ועם אפשר תמונה מ cpu z שתראה לי ואני יכול לחשב ואלמת זאת תודה

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  11. Started by Xyloidd,

שלום לכולם. אני נמצא כשבוע לאחר בניית מחשב חדש; https://pcpartpicker.com/list/RJBxdm (ומספר לא קטן של מאווררים). אחרי הרבה עבודה עם הראם (שלא נמצא ב-QVL של הלוח וייתכן שזה שורש כל הבעיות...) הגעתי ל-3600CL14 יציב ב-100% במתחים מאוד נמוכים (1.42v Dram, 1.075v SoC), מצ"ב תמונות של כלל המידע הנחוץ (עבר Membench, שכחתי לצלם): הבעיה היא שאני לא מצליח להגיע ליציבות ב-FCLK\MCLK של 1867. כאמור, ההגדרות הנוכחיות יציבות מאוד במתחים מאוד נמוכים, כך שאני בספק שמדובר בבעיה של בינינג. ב-1867, המחשב מגיע לווינדוס, אך לקראת סוף Membench קורס עם 0 Mem Errors במהלך הבדיקה, מה שגורם לי לחשוב שהבעיה נמצאת ב-Infinity Fabric ולא ב-…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by ScreameR,

לא היה לבעל החנות נגדים אבל אני יחזור עליו.... השאלות הן כמה עולה נגד ואיזה נגד אני צריך... האם אפשר לקחת נגד אחד ולחבר את כל 6 הלדים דרך חוט של פלוס אחד וחוט של מינוס אחד מהספק?

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  13. Started by Holography,

הקירור מיועד להרים את המעבד לרמה של 240*10 -260*10 אני עומד בהתלבטות בין שני גופים שונים,להלן: Thermaltake PIPE101 + Thermaltake SMARTUFO סה'כ- 277 ש'ח. או ZALMAN CNPS7000B-Cu סה'כ-212 ש'ח המפרט בחתימה, תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 454 צפיות
  14. יש לי כרטיס מסך בלי מד טמפרטורה. אם אני אעשה לו OC יכול להיות שהוא ישרף או יתקלקל?? ואם אני אדאג לעשות אחרי כל העלאה לבדוק ארטיפקטים ולא יהיו אז אפשר להסתכן??

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  15. הטמפרטורות במעבד שלי, intel pentium D 820 (בלי OC כרגע) הן מטורפות עם קירור הסטוק ואם אני זוכר נכון, זה היה ככה מאז שהוא נקנה (מלפני בערך שלוש שנים), דיברנו עם החנות ואמרו שזה בסדר אך כיום, בשבועות האחרונים: 1. הטמפרטורות ממש התחרפנו! פרטים נוספים על כל הטמפ בתחתית הדיון. 2. הביצועים של המשחקי רשת שאני משחק ובכלל התגובה הכללית של המחשב ירדה. 3. המחשב מרעיש בצורה מעצבנת מאוד מאז שהביצועים ירדו, ולפי ניסיון ובדיקות זה בדוק שהרעש הראשי זה מהקירור של המעבד המעפן. הנה הטמפרטורות: IDLE , בעבר: 60 מעלות צלזיוס. כיום: 82 בערך. (!!!) LOAD, בעבר: 80 מעלות צלזיוס. כיום: 92+ (!@@@~!!!!~!@~~;111) אני בא לכאן כדי לבקש מכם לעזור לי לקנות קירור חדש, דרישות: 1. שקט! כבר נמאס לי מהרעש שזה …

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  16. Started by מאפיונר,

מעבד: intel pentium D cpu3.40GHz המעבד הגיע ל100 מעלות בגלל שהגוף קירור לא ישב טוב והמחשב כיבה את עצמו ..המעבד נדפק.? עכשיו אחרי שסידרתי את הגוף קירור אז המעבד על 38-45 מעלות

17. Started by dor31,

הי יש לי GFORCE 4 TI 4400 והטמפרטורות הם IDLE:47 LOAD:53 האם זה נורמלי תודה נ.ב הGPU לא בOVERCLOCK

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  18. Started by Superior,

אהלן חברים, רציתי לשאול אותכם בקשר למאוורר של מחשב נייד, היום דברתי עם המעבדה של חברת HP, אני שלחתי את המחשב בעקבות בעייה שהמחשב פשוט נתקע לי על מסך ה HP VIEW לאחר הRESTART של הפירמוט מערכת ההפעלה (WINDOWS 7) והייתי בטוח בכך שיש בעייה עם הכונן קשיח או הלוח אם (המחשב פשוט חדש - שנה וחצי ובאמת היה לי מאוד מוזר), היום קיבלתי תשובה שהבעייה היא מאוורר ועלי לשלם סכום של כ 500 שקלים? זה לא מוגזם? .... שאלתי אותם איך יכול להיות שהמאוורר זה שגרם לכל הבעייה, אז היא הלכה ושאלה שנית את הטכנאי, והוא אמר שגם הארד דיסק נתקע אבל הוא שחרר אותו (אני מאוד מקווה שאני לא ישלם ואחרי כמה חודשים זה פשוט יחזור אלי כמו בומרנג) מה אתם אומרים אפילו מאוורר תעשייתי לא עולה במחיר שכזה, אני מאמין שהם פש…

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  19. Started by avihai007,

תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  20. Started by lipa,

עוד שאלה , למה אין זכרון מטמון על כרטיס מסך ? זה שאלות בחצי חיוך , :lol:

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  21. Started by roeiw,

^^^^

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  22. Started by Killer Storm,

מהו המאוורר 120 מ"מ שדוחף הכי הרבה אוויר ברמת רעש הנמוכה ביותר שאפשר להשיג בארץ ? (תודה מראש)

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  23. Started by zobb,

רציתי לדעת איזה לוח יותר טוב לOC. אך אם יש לכם לוח אחר להמליץ לי לOC טוב אז תרשמו לי בתגובה. 10q Prosscor: AMD 2100 Memory: 512x2 C.video: Hercules 9700 Non-Pro

• 2 תגובות
    • 472 צפיות
  24. Started by CrashZone,

שלום פורום קירור וOC:) אממ אני שומע המון על היטפייפס שמושלבים בקירורי אוויר ואני פשוט לא יודע איך זה עובד וזה משגע אותי. אפשר בבקשה הסבר ממישהו או אתר לא משנה אם זה באנגלית או בעברית עדיף עם תמונות על איך כל העניין עובד? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  25. Started by זאק,

קיבלתי 11000 ב3d mark 06 רציתי לדעת אם התוצאה הגיונית.. זה ניראה לי נמוך.. יש לי מערכת כזו: לוח אם-p5kcm-pl מעבד-q9550 כרטיס מסך-nvidia 8800 gts 614 mb זכרונות-corrsair 2 gb 800 mhz

• 2 תגובות
    • 588 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.