אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
-
החלטתי לעזות oc לכרטיס מסך של אחי הקטן אז השאלה שלי היא כמו שרשום בכותרת תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 392 צפיות
-
-
ז"א המכפלה שכרגע אני נמצא נמצא על 10 אני רוצה להוריד איך בדיוק עושים זאת? http://rotter.name/User_files/nor/433d0dba3842b0a8.jpg ובמה זה תורם שאני מוריד ?
-
- 2 תגובות
- 421 צפיות
-
-
אני רוצה להמשיך את האובר לכרטיס מסך של (ראה מפרט) ואני צריך משהו שיקרר את הכרטיס באיזה 5-4 מעלות פחות וגם שיעלה בסביבות ה-100 שח הטמ"פ שלי=מנוחה 52 מאמץ 69 אחרי אובר מכובד (ראה מפרט) איך המאוררים האלו= http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1607&products_id=6207 הם יורידו לי את הטמ"פ ב-5-4 מעולת?? נ.ב יש לי מאורר גינרי מרעיש מול הכרטיס מסך והוא קירר לי את הכרטיס מסך ב 1 צלסיוס>אני מת להיפטר ממנו
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
מדובר על מעבד p4 2.66g ולוח p4x400 כראה של dfi הורדדתי את הגוף קירור מהמעבד ואחרי שהחזרתי אותו חזרה בדקתי את הטמפ ע"י cpucool והא מראה לי 70 c יכןל להיות שהתוכנה לא מתאימה ללוח הזה או שזה נוצר כי הגוף קירור לא מודבק למעבד אלא רק מוצמד עלי? תודה
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
-
המחלק של הביוס מסודר בקפיצות גדולות, כך שאני יכול לכוון את הזכרונות על 400 או 500. בשני המקרים, המעבד או הזכרונות מגבילים זה את זה באוברקלוק. האם קיימת תוכנה או ביוס פרוץ שמאפשרים מגוון רחב יותר של מחלקים? המפרט בצד. תודה.
-
- 2 תגובות
- 481 צפיות
-
-
אהלן לכולם, אני מחפש לקנות מחשב AMD והבנתי שיש להם בעיות התחממות. האם AMD יכול לעבוד כמה ימים ברציפות ללא התחממות? האם אני חייב לקנות מקררים מיוחדים למעבד, או שמספיק הקירור המקורי שלו? תודה
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום התקנתי את המערכת שלי והוספתי גם בלוק לציפ'סט (לקחתי את הבלוק הגדול של זלמן לכרטיס מסך), החיבורים לא התאימו אז אילתרתי חיבור של שני צינורות. עם זאת הטמפ' של הציפ'סט ירדה אומנם מ41-42 ל 38-39 אבל זה נראה לי שינוי קטן. הטמפ' של המעבד ירדה ב5 מעלות לפחות. ברור לי שמערכת שלי היא לא לOC חזק מכיוון והיא פסיבית ובעלת צנרת צרה יחסית אבל לא אמור להיות שיפור יותר גדול בקירור של הציפ'סט? יכול להיות שמשהו לא עשיתי נכון? ללא קשר ראיתי שהHD שלי הוא בטמפ' של כ40 מעלות - זה בסדר? הנה כמה תמונות של המערכת ושל הטמפ' . [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 453 צפיות
-
-
אני רוצה לנקות את המאווררים במחשב שלי כמו במדריכים... אתם יכולים להסביר לי איך מפרקים ומחזירים את המאווררים מהמארז??
-
- 2 תגובות
- 419 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום הייתי מעוניין לדעת מה החשיבות של שימוש בגריז טרמי למעבד אם אתם מכירים מאמרים בנושא ? או שאתם יכולים לתת לי המלצות בנושא בתודה מראש לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
יש לי את הלוח שיש במיפרט... מישהו יודע מה הטמפ' הגבוהה ביותר שבטוח להגיע איתו??? כרגע במאמץ וOC ל500 לזיכרונות ול2250 למעבד והורדת מכפלה ל4 ללוח הוא מגיע בשיא ל50 מעלות...זה בסדר????
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות משאבה מEMP אבל אני לא מוצא את האתר שלהם מישוהא יכול להביא לי את האתר שלהם?
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
רכבי המחשב Field Value CPU Type Intel Pentium 4, 3000 MHz (15 x 200) Field Value Motherboard Name MSI 661FM2-V (MS-7060) (3 PCI, 1 AGP, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) Field Value System Memory 512 MB (PC3200 DDR SDRAM) Field Value Motherboard Chipset SiS 661FX Field Value Video Adapter SAPPHIRE RADEON 9200SE ATLANTIS - Secondary (128 MB) Field Value 3D Accelerator ATI Radeon 9200 SE (RV280) Field Value Monitor AOC FT7x0 Series [17" CRT] (1412627141) Field Value Audio Adapter SiS 7012 Audio Device Field Value Disk Drive HDS728080PLAT20 (80 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133) Field Value Disk Drive ExcelStor Technology J680 (80 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/100) אז …
-
- 2 תגובות
- 456 צפיות
-
-
שאלה בקשר ל TT BIGWATER - כיוון המים משנה? קניתי מערכת קירור במים של TT הBIGWATER SE ב 300 שקל ואני שואל אם כיוון הנוזל משנה משו ואם כן למישהו יש מדריך שיעזור לי או משו כזה תודה!@
-
- 2 תגובות
- 440 צפיות
-
-
יש לי מארז עם 3 מאווררים אחד קדימה אחד אחורה ואחד בצד 2 80mm ואחד 120mm והקירור המקורי של המעבד... זה המחשב השני שלי שזה פרסקוט פנטיום 4 3000 האם זה מספיק?
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום ,ברצוני לבנות מערכת קירור מים. יש לי רדיאטור בגודל 20.5 על 20.5 וסירקולציה של מעבד-משאבה-רדיאטור. את הבלוק למעבד אני יקנה.. (אשמח להצעות- תקציב עד 200 ש"ח, עם קצת חריגה) ומשאבה- חשבתי לקנות משאבה טבולה, מחנות דגים, אבל כמה ליטר לשעה דחיסה צריך להיות לה וכל זה בשביל זרימה טובה?
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום,יש לי כרטיס דיי חלש -FX5200 של GAINWORD בגרסא מוחלשת... ליבה-250MHZ מהירות הזכרונות-266MHZ כפי שאני חושב וכמעט בטוח,לFX5200 אמור להיות 400MHZ,אם אני יעשה OC ל400MHZ בזכרונות,הספק שלי יחזיק? יש לי ספק של IPEX 250WATT, תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום אז אני די חדש בכל הנושא הזה אז פשוט התחלתי לעלות מתח וFSB והגעתי כרגע ל1.425 ן235 FSB ובדקתי מעלות והמעבד על 44 מעלות במאמץ מלא בפריים וברגע שאני מנסה לעלות ל245 אני עובר בוט וברגע ממש לפני שעולה המסך הזה שמראה את הטעינה של ווינדוס אני פשוט מקבל מסך שחור כזה עם הרבה מריכות וכל מיני דברים היו כתובים שם :[ ונסיתי לשחק עם המתח ולעלות אותו ל 1.45, לא עזר עכשיו פשוט אין לי מושג מה לעשות??
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
כותרת .... מישהו יכול להביא לי את הקבצים לOC כלומר הקובץ רג'סטרי הזה או מה שזה לא יהיה ... ועוד משהו מה הקירור הכי טוב שקיים שלא עובר את ה400 ש"ח (כרגע הכרטיס 70 מעלות ....) אני רוצה להפוך ל6600 לGT ... אז בערך כמה קווים ( כל קו MHZ אם אני לא טועה .... ) אני צריך להזיז בדריבר של נוידיה ?
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
זה לא בדיוק החלפה, כי אני צריך לרכוש שוב את המשאבה ב 120 לאחר שרכשתי את זאת של הדגים ב 120.... כמה דברים - האם כדאי? האם זה משנה? האם יכול להיות שה 1200 PSI הם לא אמיתיים כמוצהר כמו שקורה עם WATS של ספקים? אין לי תלונות למערכת שלי השאלה אם כדאי להחליף את המשאבה?
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
היי יש לי 7800GTX, אני חורש על הדרייברים (78.01) כבר שעות, ואני לא מוצא שום אפשרות לOC! מישהו יכול לעזור לי למצוא את זה? תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
-
שלום התקנתי את התוכנה MBM כדי לראות מה הטמפ של מעבד ... אני משתמש בלוח מדגם GA-k8nf-9 ואין אותו בפירוט של הלוחות בתוכנה ...בחרתי לוח של ג'גה בייט אחר בכל אופן הוא מראה לי 70 מעלות של המעבד שזה לא הגייוני. רציתי לדעת אם יש תוכנה אחרת או ששמעתי גם שהלוחות של ג'יג'ה בייט קצת מזייפים ב טמפ'.... מה אפשר לעשות?..תודה
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום החלטתי לעשות קצת oc למחשב הביוס קצת מיושן ולא נותן לי ממש אופציות אפילו לא לשנות מתחים , המקסימום שאני מגיע במעבד זה 2400 הלוח Asus p4s333-m sis645 cipset ddr 333 המעבד p4 2000 northwood, חיפשתי בגוגל ולא מוצא , האתר הזה http://www.unicore.com/global/model.cfm?model=2593 מציע לי עידכון תמורת 30 דולר למישהוא יש פיתרון יותר פשוט? תודה.
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-