עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. תודה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אני רוצה לדעת אם כדי לי לקנות את הקירור הזה של tt כי אני חושש מאוד שהוא יכול ליפול בתוך המארז ולהרוס לי את החלקים של המחשב..... אבל בגלל שאני לא ממש מבין בזה אז רציתי לשאול אותכם אם יש סכנה שדבר כזה יקרה ויהרוס לי את המחשב?

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by tom123,

ואיך עושים אותו? כי אני רוצה את המגביר מתח אם אני לא יעשה את המוד וישים את המגביר מתח מה יהיה? יש לי IC7MAX3 עריכה: ולמה באתר של OCZ רשום שאפשר לשים בלוח שלי?

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  4. Started by The_Byter,

התקנה פשוטה. מומלץ לוח עם VTT tracking או mod מתאים.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Damage,

שלום. יש לי מעבד: p4 2.8 asus ולוח אם asus-->p4s800 deluxe 512m 80g R9600xt וכו.. בדקתי את הטמפרטורה דרך הביוס בקטגוריה של cpu. המפרטורה ברגע זה נעה בין 50-55 מעלות האם זה בסדר ?

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  6. Started by nimrodim,

רק לידע את הקהל פה...ישנה תוכנה המאפשרת לבדוק האם PAT באמת מופעל בלוח שלכם 875\865 - דבר חשוב למדי גם בזמן OC. התוכנה: ftp://ftp.heise.de/pub/ct/ctsi/ctiaw.zip למידע נוסף: http://www.abxzone.com/forums/showthread.php?t=49613

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by nimrodim,

ידוע כי ללוחות האם החדשים המבוססים על הציפסט של INTEL 915 ו 925 יש מגבלת OC הנובעת מחריגה של ה PCIE - אשר אינו ניתן לנעילה. ידוע גם כי יש בעיה ב OC תוך שימוש בהרדיסקים של SATA. האם משהו יודע אם יש בעיה כזאת גם בציפסט של 875 או 865?

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  8. בדיוק כדברי הכותרת - אשמח לשמוע הערות.

• 2 תגובות
    • 442 צפיות
  9. http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=casecool לא הבנתי את מצב 4 - מאורר מהריצפה כלפי מעלה?

• 1 תגובה
    • 427 צפיות
  10. Started by nimrodim,

זה לא הרעיון שלי...סתם מצאתי את זה להלן: http://www.smoothdesigners.com/redneckcooling/ ;D

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  11. Started by nadav275,

בידי גוף קירור slk600 ישן ועדיין מצויין, אך היום כשפירקתי אותו רקיתי שכל השכבה החיצונית שלו פשוט התחמצנה. אבא שלי אמר לי שזה לא אמור להפריע כי ממילא זה רק על השכבה החיצונית (ולא ייכלה את הגוף קירור) אבל בכל זאת- בין הצלעות קירור כבר ממש יש שכבה ירוקה עבה שהתחמצנה. רציתי לדעת מה אפשר לעשות בעניין- ראשית כדי לנקות את הגוף קירור, ואח"כ כדי למנוע את התופעה(ובלי לפגוע ביכולות הקירור של גוף הקירור) תודה, נדב

• 31 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by shmulikg,

האם לקחת SPARK 7+ (לא אכפת לי הרעש ) יש תקציב עד 300 ש''ח ...

• 0 תגובות
    • 414 צפיות
  13. Started by nirtaz,

יש לי מחשב ישן שאני רוצה להשתמש בו כמדיה סנטר לסלון רעיונות? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 543 צפיות
  14. Started by Vladgi,

יש לי thermaltake volcano 11 xaser with sf2 הוא מספיק בשבילי אוברקלוק בינוני? אני ממחליף למארז compucase 69a19 הם מאוורר 120 ממ שמכניס ואחד שמוציא של וונטק,וגם מאוורר 80 ממ סמארט פאן 2 שמכניס מקדימה, הקירור למעבד מספיק בשבילי ?אוברקלוק למעבד 2600 ברטון נגיד ל-180 באס או יותר?

• 0 תגובות
    • 415 צפיות
  15. Started by nimrodim,

אני מחפש Intel Pentium 4 3.00Ghz C 800Mhz לOC עם PACK DATE לאחר אפריל 2004 מסוג SL6WK. לא מצאתי אף חנות עד עכשיו עם המעבד הזה במלאי כך שלהזמין - אני עלול לקבל משהו אחר... מישהו מכיר חנות עם המעבד הזה המלאי? ידוע כי המעבדים החדשים יותר מסוג זה עושים OC למעל 3600 בקלות.

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  16. Started by MoRtZkInG,

הכותרת אומרת הכל. תנסו לא לקפוץ לזלמנים של 220 שקל ולהגיד לי - נו זה אותו מחיר.... כרגע אני מתלבט בין ALX800 עם SF2 יוצא 190 שקל או V12 שיוצא 180 שקל... הגוף של הV12 נראה יותר טוב, לא ? נחושת מלא, הרבה סנפירים.... מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 606 צפיות
  17. Started by hck,

היי! רציתי לדעת מהי מהירות הבאס המקסימלית שמישהו הגיע כאן עים זכרונות של A-DATA 500HZ בפנטיום 4? אני הגעתי איתו לבאס יציב של 257, ולבאס לא יציב של 270, אבל נראה לי שאנשים הגיעו עים הזכרון הזה לבאס הרבה יותר גבוה. נ.ב. כן, אני יודע שזה תלוי גם בשאר המערכת, אבל אני מעוניין לדעת מהי המהירות שהמקסימלית שניתן לסחוט מהזיכרון הזה בתנאי מערכת טובים.

• 13 תגובות
    • 902 צפיות
  18. Started by 64bit,

שלום, יש לי מעבד AMD 64 3000+ וכרגע יש עליו את גוף הקירור המקורי. אני מעוניין לקנות קירור שקט יותר ואחד שיוכל לתת לי את האפשרות לבצע אוברקלוק אני מתלבט בין שני גופי הקירור האלה: 1. ZALMAN CNPS7000-Cu http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=&products_id=4297 2. Thermalright SLK-948U http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=&products_id=6451 שאלה נוספת היא איזה מאוורר עלי לקחת עבור הSLK-948U? חשבתי על המאוורר של ZALMAN http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_634&products_id=6739 אבל אני לא בטוח שזה יספיק. תודה.

• 1 תגובה
    • 469 צפיות
  19. שלום לכולם , יש ברשותי מעבד mmx ישן , על המעבד מודבק היטסינק שברצוני לחבר לכרטיס מסך , ניסיתי להקפיא את המעבד ולהפשיר אותו מספר פעמים , ומשכתי בכוח , אבל ההיטסינק פשוט לא יורד ולא מראה שום סימנים של סדיקת הדבק הטרמי. אם יש לכם שיטה יותר מוצלחת לסדיקת המשחה או הוצאת ההיטסינק אז פרטו לי עליה בבקשה , (לא איכפת לי מהמעבד , אבל עדיף שישאר אחרי ההתעללות תקין ).

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  20. יש לי מארז עם מאוורר בדלת בצד ושתיים מאחורה מתחת לספק ואחד מקדימה וכולל המאוורר של הספק סה'כ 5 מה אני רוצה לדעת איל הכוונים צריכים להיות בכדי להפיק את האיוורור הכי יעיל ללוח ולמעבד ולהגיע לטמפרטורות טובות יותר אני יודע שיש חצים למאווררים אבל אני לא יודע אני לכוון אותם בבקשה בלי התקפות וירידות אני חדש באתר ובלי נסיון אבל בכיוון הנכון אוקיי אני ינסה תודה

• 2 תגובות
    • 380 צפיות
  21. יש לי בעיה בקירור עם מחשב דיי חדש יחסית 2600+barton core 9600xt 256 512mb ddr... ומאזר גנרי מידי טואר,ועכשיו הקטע המגעיל חוץ מהקירור למעבד שאני לא ממש אוהב הקטע הוא שיש לי רק מאוורר אחד שנרי של 60 ממ, שמוציא או מכניס אוויר זה לא ממש משנה ברמת קירור כזאת, עכשיו אני אחרי חודש וחצי עבודה עם תקציב של 3000+ מה שאני כמובן לא הולך להקציב לפתרון של הבעיה הזו,אלא סכום קטן יותר בהרבה בשביל קירור מצויין למעבד ולמחשב עצמו,אני לא מבין בעניין הזה בגלל זה אני מבקש הצעות ממכם,אולי אפילו להחליף את המארז למרות שהשטח שמוקצב לו לא גדול במיוחד, אז בבקשה אני פנוי להצעות ואני חושב שיש תקציב (אגב רק לא קירור מיים) תודה מראש

• 16 תגובות
    • 954 צפיות
  22. טוב אז כמו שרשום בכותרת אני משדרג את המחשב שלי ואני לא יודע איזה קירור אני צריך 500 ש"ח יספיק לקירור??? טוב אני צריך לקרר פנטיום 4 כרטיס מסך geforce fx5900 משהו בכיוון לקרר דיסק קשיח וזיכרון RAM ובקיצור את כל המארז איזה מאוררים אני צריך ציוד והכל תוכלו להגיד לי ??? תודה מראש אפשר גם לפנות אלי לאיסיקיו 174724290

23. מישהו ממליץ???

• 28 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by urielka,

איפה אפשר לקנות דבר כזה ?איפה צריך למרוח את זה?(אולי על הפינים של המעבד?) כי אני מתכנן לחבר את פלטת thermo electric שלי לjet 4

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  25. חבר שלי מגרמניה שלח לי התמונה של מערכת הקירור הזו, נראה לכם מציאותי ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 13 תגובות
    • 868 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.