עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Pollik,

אני קונה מחשב חדש עם מעבד 2600K ואני מחפש קירור מתאים שיעשה עבודה טובה ולא רועשת מדי. תקציב - עד אזור ה-150 ש"ח. תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  2. איפה אפשר? בחנויות דגים וכדו'? וכמה זה בערך צריך לעלות?

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  3. Started by 1_Nike_1,

לא ראיתי במידע עליו באתר החברה תשובה לשאלה, אז אני שואל פה. האם יש לו חיישן טמפרטורה. כי הבנתי שלא בכל כרטיס יש.

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  4. Started by shloosh,

בדקתי ב- sisoft sandra וזה אומר לי שהטמפ' היא 52 מעלות, זה בסדר???? מה שהיא רושמת זה זה: HD/Aux temperature 52.0 C מה זה בכלל אומר????? נראה לי שזה ההארד דיסק,יש לי maxtor 40 gb 7200rpm !!! נ.ב זה גם אתמול היה ככה,זה לא עבר את ה-52! אבל אולי זה מסוכן??? טמפ' המעבד-43 מעלות! board- 39 מעלות

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  5. מצורף תמונה לא כתוב פרטים [[ 993 שקלונים ישראליים חדשים ]]

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  6. Started by DeadByDawn,

יש לי BBA ATI RADEON 9800PRO .. המאוורר שלו כיום מרעיש ובקושי מסתובב ושאני נוגע בגב הכרטיס בליבה זה ממש רותח. זה רק התחיל לפני יומיים. במשחקים הוא נתקע ומאבד סיגנל .... בגלל החום. אבל שהוא פתאום מפסיק להרעיש הכל עובד טוב. משמע המאורר שלו לא טוב. איך אני מחליף אותו ואיזה מומלץ??? האם מותר לשים משחה טרמית על כרטיס מסך??? ואני לא מבין גדול בזה...אם מישהו מוכן לעשות את זה בשבילי,אני כמובן אשלם לו כסף או שאתן לו חומרה טובה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  7. Started by Redraff,

יש לי ויכוח עם חבר שלי לגבי הסטפינג של המעבד הוא אומר שבשביל פנטיום 4 הכי טוב זה סטפינג C0 ואני חושב שאם זה C0 ויש גם D0 אז D0 יותר טוב מישהו מבין יכול להסביר מה ההבדלים בין השניים? עם איזה סטפינג הכי משתלם לעשות אוברקלוק?

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  8. Started by faceman_007,

אני רוצה לעשות OC למעבד(במחשב החדש)די גדול ואני רוצה לדעת אם זה כל כך קריטי שהיו 2 מאוררים של 120 או שאפשר גם 2 של 90 :s05:

• 2 תגובות
    • 459 צפיות
  9. Started by unfair,

או שכדאי לקנות משהו בנפרד של ARCTIC SILVER ?

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  10. Started by BoRiS.K,

עשיתי אובר קלוק מGT ל-ULTRA 1100/400 והתוצאה שלי עלתה רק ב-100 נקודות מה יכול להיות לא בסדר?? היה 4430 ועלה ל4530

• 2 תגובות
    • 486 צפיות
  11. Started by demonshlomo,

cpu idle:35-38 cpu load:40-43 זה בסדר?

• 2 תגובות
    • 477 צפיות
  12. ידוע שהמאוורים לגוף הזה צריכים להיות בעלי קוטר של 120MM אבל יש לי שאלה: האם ה- NOCTUA NF-P14 יתאים כי החורים ממוקמים אחרת, או פשוט עדיף לקחת את ה- NOCTUA NF-P12. ובכלל מה עדיף באספקט היחידי של ביצועים מכיוון שרעש אינו רלוונטי. תודה!

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  13. Started by freezer claw,

שלום לכולם! יש לי בעיה עם המאוורר של המעבד - הוא עושה רעשים! אז אני לא ממש בור בכל נושא המחשבים (הייתי פעם תומך טכני באיזה פורום -ויסטה פורום .. מכירים ?) בכל מקרה פתחתי את המחשב וניקיתי אותו מאבק , הרעש כמו שבדקתי לא הגיע מספק הכוח , הוא ללא ספק יצא ממאוור המעבד .. אז מה שניסיתי לעשות זה לשמן את כל העסק , אבל אז נתקלתי בבעיה , הסרתי את המדבקה שמאחוריה מסתתר הציר שאני אמור לשמן , אבל מסתבר שהמאוורר הותקן הפוך (ככה הוא בא) ואין שום אפשרות להוציא אותו משם . המאוורר בנוי כך : רק שאצלי אין ברגים (רק עיגולים שחורים) ובצד שמאל יש ידית כזאת של נעילת המאוורר ( הרמתי אותה אך עדיין כל העסק לא זז!) ניסיתי להכניס את השמן עם קשית מיוחדת בלי לסובב את המאוורר אבל עדיין יש רעש..…

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  14. קניתי גוף קירור לצ'יפסט של זלמן במקום המרעיש שהיה לי ב Dfi Lanparty הכל עבד בסדר כבר איזה שבועיים, היום התקנתי דמו של Dark messiha heros of M&M זה הדבר היחיד שעשיתי במחשב, אולי המשחק דרש יותר מהמערכת ומהצ'פסט וגרם לבעיות אחרי הדמו כל כמה דקות של עבודה אני מקבל הודעות שגיאה, גם אחרי כיבוי מנוחה והדלקה. פרסמתי אותם פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=197365.0 האינטרנט מפסיק לעבוד עד ריסט, יותר חמור זה נתקע לי שאני בביוס אחרי כמה דקות עבודה שם האם המשחק חימם אותו מדיי, אני נמצא על 61 מעלות אבל ב NF4 שאמור להיות חם?, חוץ מזה אולי שמתי יותר מדיי משחה, (שמתי "הרבה" אבל לא מוגזם אני חושב פחות ממש שהיה שם קודם) ואז המשחק גרם לחימום של הצ'פסט? בקיצור.. תוך כדיי …

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  15. האם הקרור thermalright hr-03 gt יתאים לכרטיס ati hd4870

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  16. Started by RLM,

שלום. יש לי שאלה קטנה. יש לי 3 מאווררים במארז, שלכל אחד מהם 2 חיבורים, אחד מולקס 4 פינים רגיל לספק, ואחד כזה שמתחבר ללוח. על הלוח יש לי 3 כניסות, הבעיה היא שהכבלים של אחד המאווררים (זה שאמור להתחבר ללוח) לא מגיע לאף אחד מהכניסות בלוח, אז אני מחבר אותו ישר לספק. במצב כזה אין ביקורת על המהירות סיבוב שלו, ובכלל, אני מעדיף לחבר אותו דרך הלוח. השאלה שלי היא אם קיים מאריך לכבל כזה? שיתחבר לכבל הקצר של המאוורר, כדי שיוכל להגיע עד לחיבור על הלוח. בדקתי בכמה אתרים של חנויות ולא ממש מצאתי. מישהו יודע אם יש דבר כזה? או שזה לא קיים ולא שווה לחפש בכלל...? :-\

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  17. Started by djzander,

יש איזה קטע מוזר שקורה עם הכרטיס שלי הכרטיס הוא כרטיס של GAINWARD. קיצר בסטוק הוא רץ על 500/900 . הבעייה היא כשאני מעלה את התזמונים לפעמים הוא מעלה את התוצאות אבל לפעמים הוא מוריד ? כיבלתי ב3DMARK ב FIREFLY FOREST . 550/1060 אני מכבל fps של 11.3 560/1070 אני מכבל fps של 11.5 570/1080 אני מכבל fps של 11.7 570/1100 אני מכבל fps של 11.7 ? 560/1100 אני מכבל fps של 11.5 ? כמו שאתם רואים באיזה שהוא שלב הזיכרונות כבר לא משפיעים על התוצאה זה נורמלי ? (לדעתי לא ) אני משתמש ב rivatuner . בברכה . אלכס

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  18. שלום, קרובים שלי מגיעים מארה"ב בעוד שבועיים (בדיוק בעוד שבועיים ) וחשבתי לקנות כמה מאווררים טובים, קטודות וכל שאר הירקות. שוטטתי בפורום וראיתי שהומלץ לא פעם על ה- SilverStone FM121 ובאמת הוא נראה טוב (כנראה שישב על BT VX או Tuniq), יש לו CFM גבוה מאוד ובקר מהירות. מצאתי שני "סוגים" של המאוורר הנ"ל: http://www.frozencpu.com/products/2423/fan-109/SilverStone_SST-FM121_120mm_Case_Fan.html?tl=g33c165s358 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16835220014 מה ההבדל בין הגירסא "הרגילה" לבין הגירסא עם ה-"B"? (אני חושב שצבע שחור של הבקר מהירות, אך לא בטוח בגלל המחיר) Off Topic: האם FrozenCPU היא חנות אמינה? מצאתי בה המון דברים שאני רוצה לקנות אבל חשובה לי יותר…

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  19. יש לי את הלוח M59SLI-S5 ואני לא מוצא בביוס את ההגדרה של המחלק זיכרון מי שיודע אני אשמח לעזרה תודה מראש, sa_ka

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  20. Started by A-10,

https://www.tomshardware.com/best-picks/best-thermal-paste או כך לפחות נטען במאמר שלעיל. לידיעתכם.

21. Started by ohecht,

שלום, יש לי מחשב עם המעבד הנ"ל. בתוכנה Everest רשום שהוא עובד בטמפרטורה של 60 מעלות צלזיוס. זה מדד תקין? יכול להיות שהחיישן או התוכנה מזייפים? תודה מראש, אורן.

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  22. Started by thedarkman,

האם OC למעבד מקצר את החיים של המעבד? האם הוא פוגע בו או משהו? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  23. איזה עוד דרכים יש לבדיקת הסטפינג חוץ מלהסתכל על המעבד

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  24. Started by the hero,

אני משתמש בתוכנה דרך הווינדוס, לא בביוס. רציתי לשאול-האם יש עוד משו שאני צריך לדעת לפני שאני עושה OC? ויש לי עוד שאלה אחרונה: יש לי מעבד P4 530 3.0GHz (אפשר לראות את שאר הפרטים במפרט) עם קירור סטוק. עד כמה אוכל להעלות אותו מבלי שזה ייפגע בו?(גם בעתיד הרחוק) (אתמול סתם ניסיתי לדקה, והגעתי ל 3800Hz אבל פחדתי להמשיך להעלות)

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  25. Started by shlomi8,

לפני כמה ימים הבאתי טיוניק הכל סבבה...התחלתי אוברקלוק וכנראה מרוב שאין לי סבלנות הגעתי מהר מדי ל4 ghz קיצור המחשב לא החזיק.... עכשיו אני רוצה להתחיל הכל מהתחלה כמו שצריך לפי הספר! יש פה תמונה של הביוס לפני שאני מתחיל את האובר אתם אומרים שהכל בסדר מבחינת ההגדרות? http://img227.imageshack.us/img227/6025/dscf1397wk3.jpg תודה לכולם...

• 2 תגובות
    • 584 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.