עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. החלטתי לרדת מרעיון האוברקלוק למעבד שלי עקב הלוח העלוב שברשותי (GA-VAX) ועצם העובדה ש PRIME95 גורמת למחשב שלי לאתחל את עצמו ברגע שאני מעלה את הFSB ...... אז החלטתי לעשות OC לכרטיס מסך החמוד והממוצע שלי 9600PRO של GIGABYTE עם 128 זכרון .... למה כדי שאוכל לשחק במשחקים יותר טוב בלי קרטועים מדי פעם, אז הוספתי קצת אוורור למחשב, טוב נו קצת הרבה : מאוורר 80מ"מ שמכניס אוויר מאחורה למטה (וגם מאוורר את הכרטיס מסך) מאוורר 80מ"מ שדוחף אוויר כלפי מעלה (יושב על תושבות ברצפת המארז) מאוורר 60מ"מ עם 4400RPM (שנמצא מתחת לכונן DVD ודוחף אוויר כלפיי פנים המארז) מאוורר 80מ"מ שמוציא אוויר מחוץ למארז (בגב המארז למעלה כאשר הברזל של המארז נחתך על מנת שתהיה הוצאת אוויר טובה יותר ) vantec aerofl…

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  2. Started by drordror,

שלום, איזה אמצעי יתן לי להחליש את מהירות סיבוב המאוורר ובכך להשקיט אותו. האם ב-5V המאוורר יעבוד בחצי מהירות. האם ב-FAN MATE1 ניתן לרדת מ-5V. כמו כן, ברשותי מארז hec 6a19. האם ניתן להתקין יותר משני מאווררים? תודה

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  3. Started by ranyr,

לפי vantecusa.com הוא מיועד לכרטיסי מסך... אבל לפי הגודל והחיבור נראה שהוא יכול להתאים גם לchipset מישהו אולי ניסה?

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  4. Started by niner,

האם השימוש בתוכנה מסוכן למחשב ויכול לגרום נזק?

• 2 תגובות
    • 402 צפיות
  5. יש לי לוח של ג'יגה-בייט GA-7N400Pro2 ואני רוצה לעשות אוברקלוקינג.... באחד המדריכים כתוב שכדאי מאוד שאני אדע באילו מהירויות באס הלוח תומך ואני לא ממש מוצא את זה. האתר של ג'יגה בייט הוא http://www.gigabyte.com.tw חיפשתי שם תחת לוח האם שלי אבל לא מצאתי. אם אתם יכולים לעזור לי למצוא, או יכולים לעזור לי בכל דרך אחרת, זה יהיה מצויין. תודה.

• 2 תגובות
    • 408 צפיות
  6. Started by Saliman,

תבניות/שבלונות לגרילים בשביל המארז (בעיקר בגודל של 80 מילימטר) אני זוכר שפעם היה איזה קובץ פה באתר עם כל מיני דוגמאות אבל אני לא מוצא אותו. תודה לעוזרים ולא, לא מצאתי שום דבר ב

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  7. שלום שדרגתי השבוע את המחשב שלי (אפשר לראות את הרכיבים בפרופיל שלי) ועכשיו אני רוצה לעשות overclock. יש לי מעבד ברטון 2600 לוח של abit an7 וזכרון kingmax tinybga ddr400. העניין הוא, שאפילו אם אני מעלה את ה fsb ב 1Mhz המחשב קופא לי אחרי ה boot. הוא משמיע את הצליל של ה post ואחרי זה עוד אחד ונתקע. מישהו מכיר את הלוח ו/או יכול לעזור? תודה.

• 2 תגובות
    • 464 צפיות
  8. Started by sub_man,

אני צריך אם אתם מכירים את האתרי מודינג עם מדריכים כאלו שווים וזה אולי לא רק מודינג למחשב אבל הרוב כן אז תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  9. Started by massinvallus,

השאלה בכותרת

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  10. המתח צריך להיות 1.65 ! מה שקורה אני רואה בתוכנה שהמתח קופץ 1.68 1.69 וחוזר ל 1.65 למה זה לא צריך להיות רק ב 1.65 ? מה שקרה לפני כמה שעות למחשב שלי זה שהתקנתי משהו והמחשב הפעיל את המחשב מחדש בלי שום סיבה הפעיל מחדש וזהו אני לא על OC מה יכול לגרום לבעיה הזאת ? יכול להיות שזה בעיה של מתח לזיכרון זה המתח שלי ! http://www.donkey.co.il/Briefcase/Uploads/323/ללא%20שם.JPG להעתיק לדפדפן !

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  11. Started by ElEmEnt,

תודה מראש

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  12. Started by Lanzar,

רציתי לדעת מה עדיף: לקבל 2400MHZ בצורה הזאת 218X11 או... 12X200 ולמה זה עדיף... ובאיזה צורה המערכת עובדת יותר קשה ??

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  13. Started by XMB,

אתם יכולים לפרט לי בבקשה מה זה? תודה.

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  14. Started by darkman,

אני קונה AMD 2.5 ואני רוצה לקנות גם מאוורר אני לא מתכוון לעשות OC רק מהלינק הבא http://www.skak.co.il/Trader/Products.aspx?loc=CPUFAN&DRID=CPUFAN קיבלתי המלצה על ה Spire FridgeRock With Temp Control For Socket A גג עד 100 שקל

• 2 תגובות
    • 481 צפיות
  15. Started by idan1836,

האם אפשר לקנות דיסקיות לדרמל האינטרנט ולדעת את הסוג ואת מספר החלק ? כמו שאמרו לי למשל שדיסקית חזקה במיוחד לחיתוך פח היא מספר 426 !

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  16. Started by idan,

AMD 2000 XP (1.4ghz) asus a7v8x-x 256 ram ומאוור רגיל ועוד 2 של 80 MM מה אתם ממליצים האם עלי להחליף את המאוור לוולקנו או משהו אחר ואם מישהו עשה OVERCLOCK למעבד שלי על מה הוא ממליץ ועם מה הוא השתמש כלומר איזה מאוור ועד כמה הוא הגיע בתודה עידן, שמנסה לעשות OVERCLOCK בפעם הראשונה...

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  17. Started by noambaum,

cpu:46 ram:30 both in idle mode is it good or bad?

• 2 תגובות
    • 459 צפיות
  18. Started by def,

יש לי מעבד INTEL P4 2.4 לפני משהו כמו חצי שנה הפרדתי את המעבד מHeatsink מאז הטמפרטורה של המעבד היא משהו כמו 50 מעלות במעסד הוא עם המאוור המקורי השאלה היא האם לקנות משחה טרמיתחדשה והיא תוריד את המעלות אושבעצם 50 מעלות זה בסדר?!

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  19. Started by bigdady,

אני קניתי volcano 12 ואני לא יודע בדיוק איך לחבר אותו נכון אם למשהו יש אתר שמפרט יותר טוב מהדף שצורף למאוורר יבורך עריכה: אני רואה שאף אחד לא יכול לעזור או לא רוצה

• 2 תגובות
    • 442 צפיות
  20. Started by Mishmish,

שלום ! יש לי שאלה לגבי גוף קירור : Thermalright SP94 for Pen 4 . האם זה נכון שהוא מתאים רק למעבדי פנטיום 3.06 ג'יגה הרץ ומעלה ? ? ? תודה !

• 2 תגובות
    • 472 צפיות
  21. Started by tom123,

מה אתם אומרים אם את ה- SP94 אז עם איזה מאוורר

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  22. אורח

שלום חברים יש לי כרטיס ASUS 7100 MX2 עם 32MB בזמנו היה מכובד מאוד אבל החלטתי לעשות אוברקלוקינג עם RIVA TUNER התוכנה רשמה לי הפרש בין מהירות ה ליבה למהירות זיכרון ליבה - 160 זיכרון - 150 ניסיתי לחפש מידע בפורום על ההפרש בין המהירויות ומה ההגבלה אך ללא הצלחה מי שיכול לנדב מידע בתודה מראש מערכת : AMD 1.33GHZ 512MB SDRAM 133 ASUS A7V-133C LG 795PLUS

• 2 תגובות
    • 421 צפיות
  23. Started by dazzler,

ברשותי מעבד XP1700 JIUHB , לוח epox 8rda3i וזכרונות twinmos twister cas 2 400MHZ. הקירור היחיד שאני משתמש בו זה slk700 עם מאוורר 70 מ"מ. כרגע אני עובד על 200*10 (2400+) עם טמפרטורות דיי טובות . 35 במנוחה ו39 במאמץ. לא שיניתי את המתח. אבל כשאני מנסה להעלות את המולטיפלייר ל11 *200 (2600+) , כשהוא טוען את הוינדוס הוא קורס. העלאתי את המתח ל1.7 , ובפעם הראשונה הוא התחיל לטעון את הוינדוס אבל באיזהשהוא שלב מופיע מסך כחול ואני לא מספיק לקרוא את מה שכתוב כי הוא מייד restart. יש למישהו מושג ???ניסיתי לעשות הכל לשחק עם התזמונים של הזכרונות אבל זה לא עוזר...... :-\

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  24. Started by Vatos-Locos,

אני רוצה לפתוח בהתנצלות.. חחח עשיתי חיפוש והבנתי בכללי איך אמורים להפעיל תתוכנה אני יגיד לכם מה בדיוק עשיתי ותגידו לי אם זה בסדר.. אחרי הרישום בלה בלה בלה הוא ניסה להתחבר לאיזה שרת באינטרנט, עשיתי לו סטופ סגרתי את התוכנה כי היה מאוחר והלכתי לישון.. ( עד כאן הכל בסדר ) קמתי בבוקר הפעלתי את התוכנה היא שוב ניסתה להתחבר ל PRIMENET SERVER ולא הצליחה, אז עשיתי לה STOP אחרי כמה שניות מצאתי בתפריטים את האופציה TORTURE TEST לחצתי עליה וזה התחיל להריץ שורות (הפרש בין שורה לשורה בערך 20 שניות נראה לי לא ממש ספרתי.. אולי יותר אולי פחות) ראיתי שהמעלות עולות ועולות, הפעלתי מאוררים ובערך אחרי איזה 5-10 דקות הטמפרטורה נעצרה על 41-42 מעלות השארתי את התוכנה ככה פעול, אחרי איזה 40 …

• 2 תגובות
    • 475 צפיות
  25. Started by yosi-m,

אז ככה יש לי GF4 TI4200 @ 250/550 לפני פירמוט הכרטיס מסך היה על 300/630 והכל היה יציב ומעולה אחרי שפירמטתי המחשב בכלל לא יציב אפילו אם אני עושה OC קטן לכרטיס מסך, כמו למשל 275/550 ובדקתי את עניין האי יציבות, זה בטוח בגלל ה OC לכרטיס מסך מה יכולה להיות הבעיה ? אגב על הכרטיס מסך יש קירור פאסיבי של זלמן (משהו טוב) + מאוורר 80MM ועל הזיכרונות יש היטסינקים מישהו יודע ממה יכולה לנבוע הבעיה ?

• 2 תגובות
    • 472 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.