אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
בסופו של דבר הצלחתי לעשות OC למעבד שלי הגרתי את voltage מ2000MHZ העלתי ל2655.9 ומהירות הבאס עלה מ398 ל531 זה רק OC ראשון שלי וזה אם מאורר רגיל של אינטל :] http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=48377 ממש חמוד חח אני גאה בעצמי
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מעבד פנטיום 4 3.2GHZ עם גוף קירור רגיל של אינטל שעושה רעש של טרקטור רציתי לדעת מה יותר כדאי לי לקנות: זלמן FATALITY או זלמן 9500... אם למישהו יש המלצה למשהו אחר יותר טוב אני אשמח לשמוע אני מחפש גוף קירור שיהיה שקט מאוד אבל שיתן תוצאות טובות שאני אוכל לעשות OC נחמד... והתקציב שלי הוא 400 ש"ח מקסימום תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
יש לי AMD Athlon XP 2000+ יש לי Thermaltake Volcano 6, זה מספיק בשביל לעשות אוברקלוק? אבל אני רוצה לעשות אוברקלוק משמעותי, כמה אנשים אמרו לי שאני לא יכול בגלל הזכרונות 512DDR 266MH, זה נכון? Field Value Sensor Properties Temperatures Motherboard 45 °C (113 °F) CPU 53 °C (127 °F) Cooling Fans CPU 7031 RPM Chassis 2519 RPM קצת פרטים על המערכת: Field Value CPU Properties CPU Type AMD Athlon XP 2000+ CPU Alias Palomino CPU Stepping A5 CPUID CPU Name AMD Athlon XP 2000+ CPUID Revision 0662h Sensor Properties Tsystem 45 °C (113 °F) Tcpu 54 °C (129 °F) Fcpu 7337 RPM Fcase 2519 RPM Vcore 1.78 V Vio 3.25 V Vdimmvtt 1.33 V CPU Speed CPU Clock 1674.19 MHz CPU Multiplier …
-
- 2 תגובות
- 463 צפיות
-
-
זה הלוח שיש לי: ABIT IS7-E FSB800+LAN S7-E-INTEL865 והורדתי ממנו לפני כ3 חודשים בטיפשות גוף קירור(הוא היה מאלומיניום ובמרכז הלוח) ומאז הוא נאבד לי,אולי מישהו יודע אם אני יכול לקנות גוף קירור ללוח אם שלי? תודה
-
- 2 תגובות
- 480 צפיות
-
-
מחפש water block למעבד 939 של venice תודה
-
- 2 תגובות
- 431 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של GIGABYTE אין לי אפשרות לשנות את הVOLTAGE בBIOS האם אני יכול לעשות משהו כדי לשנות את הVOLTAGE(ואל תגידו לי VMOD)? האם אני יכול לעשות עדכון לBIOS ככה שתהיה לי האפשרות לשנות את הVOLTAGE?
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אייך אני בודק טמפרטורה של הרדיסק(60 jb) , כרטיס מסך (geforce4), מעבד (intel 2000) ניסיתי כבר בתוכנה aida היה לי בהתחלה אפשרויות שמה ועכשיו איין לי וגם בתוכנה mbm ולא הבנתי מה לעשות שם בבקשה תעזרו לי.
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום אני מחפש גרפים חוץ ממה יש באתר?(זה לא אומר שהגרפים באתר לא יפים) תודה
-
- 2 תגובות
- 445 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ספק כח גנרי מחברת sunshine [כן אני יודע , הייתי צריך לחשוב על זה לפני שקניתי] אני כשלעצמי מרוצה מהספק, אני לא מבצע OC, אין לי כרטיס מסך חזק ובכלל דרישות האנרגיה שלי נמוכות רק יש דבר שמאוד מחרפן אותי בנוגע לספק וזה הרעש שהוא מפיק. אני רגיש במיוחד לרעש ולכן אני קונה את ה big typhoon למעבד, ולכן גם הסרתי בניתוח כירורגי את המאוורר של כרטיס המסך [ושימות המנייאק רק שלא ירעיש] לספק יש שני מאווררים, חשבתי האם כדאי לי לקנות שני מאווררים שקטים ולחברם? מישהו מכיר את סוגי הספקים הללו, האם אפשרי לעשות זאת? האם אלו מאווררים שעובדים על מתח ישר? עוד אפשרות היא כמובן לקנות ספק כוח חדש, במקרה זה אנא המליצו לי, כמו שאמרתי אני לא זקוק לוואט גבוה אבל אני כן זקוק לשקט לכן לא מ…
-
- 2 תגובות
- 453 צפיות
-
-
http://www.intel.com/Consumer/Game/tools/index.htm?cid=cons:0;|206572530;|28939428;|2965788;| מתאים ללוחות אקסטרים לפי מה שראיתי
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
או האם חייבים לכבות את המחשב קודם? [חיבור ישיר ללוח אם, לא למולקס] אני רוצה לבדוק מספר קונפיגורציות של מאווררים, ולא מתחשק לי לעשות RESTART כל פעם.... אבל מצד שני... פחות בא לי לעשות קצר ולשרוף את הבורד או משהו
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
לפני כמה ימים קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך SHAPPHIRE RADEON X800GTO, ליבת R480, וזכרונות 1.6ns. למחשב יש ספק כוח ג'נרי 500W, הבעיה היא שאני לא מצליח לעבור את ה-530MHZ בליבה, למרות שידוע לי שזו ליבה שאמורה להגיע בקלות ל-590MHZ. הזכרונות מגיעים בלי בעיה ל-600MHZ. מה יכולה להיות הבעיה שבגללה אני לא מצליח לעשות OC טוב לליבה? יכול להיות שזה בגלל הספק הג'נרי? -=תודה רבה לכל העוזרים!=-
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן לוח intel מעבד סלרון 500MHZ 228MB הקיצור יש לי רק מאורר על המעבד שווה להוסיף עוד מאורר?
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
משום מה לא נראה לי שהקירור מספיק, ואיך אני יודע שירכיבו לי את הקירור בצורה טובה ? מארז CompuCase 6A19B Black, יחידות 1 ₪203 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=99 כולל סנן-אבק קדמי מובנה (הניתן לפירוק פשוט וקל לצורך ניקוי-תקופתי) מאוורר למארז Scythe Slip Stream SY1225SL12M 120mm 1200RPM, יחידות 1 ₪38 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=527 מיועד להתקנה בתושבת הקדמית מאוורר למארז Scythe Slip Stream SY1225SL12H 120mm 1600RPM, יחידות 1 ₪38 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=948 מיועד להתקנה בתושבת האחורית ספק-כוח SeaSonic SS-600HT 600W - 120mm-Fan 552W@12V Active-PFC 80Plus:Bronze, יחידות 1 ₪387 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1439 לוח-רא…
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
מהי טמפ' נורמלית ללוח אם? יש לי ds4 של ג'יגהבייט והוא על 37 מעלות (יותר מהמעבד) זה טמפ' טובה? מה אפשר לעשות אם רוצים להוריד את הטמפ?
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
האם צריך ידע טכני בשביל להתקין את הtuniq tower מישהו מכיר מדריך? כי הבנתי שצריך לפרק את הלוח אם...
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
בגלל שהייתי קצר במזומים ולא היה לי כסף לכרטיס מסך קניתי לוח G31 עכשיו התאפשר לי לקנות איזה כרטיס מסך . אוקצור עשיתי אוברקלוק ל 6300 400*7 = 2800 מבחינת הטמפ אין שום בעיה גם עשיתי בדיקת יציבות של OCCT וזה עבר בהצלחה . אבל השאלה האם זה בטוח אוברקלוק כזה ללוח כזה ? זה לא יהיה מסוכן ללוח פשוט כזה ? כי ממש לא בא לי לממש אחריות על הלוח . תודה לעונים .
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
היי לכולם . אני צריך עזרה בבחירת מאורר 80 מ"מ שיהיה כמה שיותר חזק וכמה שיותר שקת (יופי לא משמעותי כלל). אני רוצה להרכיב אותו מלמעלה במארז, שיוציא אוויר חם למעלה. אני מרגיש שיש בזה צורך אך לא יודע אם 80 מ"מ זה יספיק או שעדיף 120 מ"מ מע' שיש לי עכשיו: מארז: CoolerMaster Centurion 534 ספק: Enermax Liberty 400W Active PFC אשר מוציא אוויר. כ. מסך: HIS ATI RADEON X1950PRO ICEQ3 VIVO 256 mb אשר גם מוציא אוויר מאורר שבא עם המארז (120 מ"מ) מורכב מקדימה למתה ומכניס אוויר מבחוץ על הHD מאורר Arctic Cooling Arctic Fan 12, אשר מורכב מלמעלה ומוציא אוויר מאורר Arctic Cooling Arctic Fan 12 נוסף, אשר מורכב בשלושה סלוטים תחתונים פנויים (שניים אחרים: R-CD וDVD) ומכוון על הזיכרונות…
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות OVERCLOCKING החומרה שלי היא : Abit Fatal1ty FP-IN9 SLI nForce 650i SLI Quad Q6600 OCZ 2GB Kit DDR2 800Mhz PC2-6400 Reaper HPC 4-4-4-15 OCZ2RPR8002GK SunBeam TUNIQ TOWER LED 120MM ניסיתי לעלות את FSB אבל המחשב מת לאחר ריסט עשיתי CLEAR CMOS , הBIOS נתקע אבל המחשב עלה הורדתי ביוס חדש מהאינטרנט וניסיתי שוב אותו סרט... למישהוא יש רעיון?
-
- 2 תגובות
- 474 צפיות
-
-
שלום! היום עזרתי לחבר לבנות פאן באס. התהליך של הקידוח וההרכה היה כיף ומהיר אבל ההלחמות.. או או או ההלחמות.. אחר הצהריים שלם בזבזנו בניסיונות לבנות את המעגל ולא הצלחנו. הוא רצה לעשות פאן-באס עם 2 לדים (לד לכל מצב) והבסיס למעגל היה השרטוט הזה: ניסינו לשנות את מיקום הנורה האחת במעגל לשתי נורות ובקיצור לא הצלחנו. אשמח מאוד מאוד אם מישהו ישנה את השרטוט למעגל בעל שתי לדים כאשר לד אחד פועל כאשר המאוורר ב-7V ואחד פועל במצב של 12V. תודה ותודה.
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם. מהיא הטמפ" הנורמאלית להרד דיסק? על פי האוורסט אלו הנתונים אצלי כרגע. CPU =45 WDC הרד דיסק=39 מדרבורד אינטל פרסקוט=26 תודה מראש! איתן
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
יש את הלוח S3-965 של ג'גה בייט עם מעבד E6400. הלוח הגיע עם תוכנת OC 'ידידודית' שבה פשוט מעלים את האחוזים של ה-MHZ ולוחצים על 'go'. משהו מכיר? האם זה כמו לעשות OC רגיל דרך ה bios? שאלה נוספת: אנ'לא מוצא בביוס של הלוח אם (אחרי עדכן גרסא) איפוא נועלים מתחים לכ.מסך, לזכרונות וכיו"ב. משהו מכיר את הביוס של לוח האם הזה ויכול לעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס מסך Nvidia Point Of View 7300LE. אוורסט כותב לי שהוא עומד על 51 מעלות. הוא יכול להישרף לי?מה ניתן לעשות?!
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום לכולם האם קרור הסטוק שמגיע עם מעבד E4400 מספיק טוב, בהנחה ולא מתוכנן אובקרקלוק ? כמו כן, מהי הכמות המינימלית של מאווררים שאני צריך כדי לקרר מארז שיכלול את המעבד הנ"ל+כרטיס 7600GT? ואותה השאלה לגבי מעבד AMD 4000X2
-
- 2 תגובות
- 427 צפיות
-
-
אהלן חברים, רציתי לדעת מהו הנוזל המזוקק המומלץ (שניתן לרכוש בארץ) עבור מערכת קירור מים פשוטה (EK Extreme 240) תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-