עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by amit_flame,

שלום, יש לי PALIT Radeon 8500LE (לצערי PALIT) ואני מעונין לעשות overclock. האם למישהו יש את הכרטיס הזה וכבר עשה overclock? ולאיזה מהירות הגיעה? (הכרטיס שלי ב-250/250 Mhz). תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  2. Started by Or ei,

אני מתכנן לצבוע עם חבר את המארז אני מתכנן לקחת שבלונה של U (הסמל שלUT) ופשוט לצבוע עם ספריי על הדלת וגם לקחת את כל הunreal tournement ולשים מתחת בקיצר כמו בתפריט הראשי של UT אני צריך שמישהו יכין לי את הU בצורה הכי יפה שאפשר ( ;D) ואם יש למישהו עוד הצעות מה אפשר לצבוע איפה לצבוע ואיך לצבוע אני אשמח

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  3. Started by innoVision,

אני רוצה לשים 4 לדים במאוורר, כל פינה לד, איך אני מפעיל אותם? אני צריך לקנות 4 לדים של 3 וולט ןלשים בטור?

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  4. אני לא עשיתי אף פעם OC והכ.מסך שלי עוד לא הגיע LEADTEAK 128 MB GF 4 4200 ואין לי שמץ איך עושים OC . לכמה לדעתכם יכול הכרטיס להגיע , הוא אמור להגיע עים ליבה 250 וזיכרון 500 אמור אבל שמתי שהוא מגיע עים רק 450 והעים ביכלל יש דרך להגיע לביצועים טובים יותר בלי לסכן את הכרטיס ? אשמח עים תעזרו לי ! תודה

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  5. Started by hamoodit,

אז ככה: יש לי לוח אסוס P4T533-C ומעבד 2.4 (533). אני מנסה לשנות מהירות למעבד ולא מצליח.....אני יודע זה אמור להיות פשוט אבל הנה הבעיה (אולי יש פה מישהו שניסה את הלוח הזה כבר שידוע כבעייתי עם אובקלוקינג ויוכל לעזור לי). יש שתי דרכים לשנות את ה SIDE BUS של הלוח. אחת באמצעות הביוס והשניה באמצעות ג'מפרים על הלוח ( DSW). אם אני רוצה לשחק עם הג'מפרים אני צריך לעשות ENABLE (על ידי ג'מפר אחר..) ל JUMPER MODE ואם אני רוצה לשחק עם הביוס אני צריך להשאיר את הג'מפר (זה האחרון שאחראי על הנושא) על JUMPER FREE MODE. בנוסף ליד המעבד יש JUMPER שנועל את ה VOLTAGE וניתן להסירו כדי לערוך שינויי מתח למיניהם. בכל מקרה להלן הסיפור: אם אני עובד דרך הביוס אני תמיד מקבל במסך ה BOOT הודעה כמו …

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  6. Started by SOLIDUS SNAKE,

יש לי ASUS P4S533 ו P4 - 2GHz לפעמים המחשב נדלק לי אם אזהרה שיש בעיה ב HARDWARE MONITOR וראיתי שמהירות המאורר על מהעבד יורדת פתאום ל 1500~. מה יכול לגרום לכך אין חוטים שמפריעים לו לעבוד.

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  7. האם אתם מצמידים את חישן הטמפרטורה למעבד או שהוא רופף קצת?

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  8. מצורף תמונה לא כתוב פרטים [[ 993 שקלונים ישראליים חדשים ]]

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  9. Started by elad-k1,

שלום מאיפה משיגים פלטת פרפקס לחלון במארז בבקשה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by idofr,

היייייייייי אנשים הרבה זמן לא דיברנו טוב שמעו יש לי P3 SLOT1 (אני חושב שזה SLOT1 זה האלה שהם כרטיס) בקיצור זה אחד מהאלה עם הקירור בגודל בית עליהם (כאילו הקירור ממש על כול המעבד ובמיקרה הטוב אפשר לראות איזה מ"מ מהלוח של המעבד) אז בקיצור יש איזה דרך לפתוח לו את הנעילה בלי להתחיל להתעסק עם להוריד את הגוף קירור שלו ודבקים וכול הזבל הזה?

• 2 תגובות
    • 468 צפיות
  11. Started by korn666,

האם אתם חושבים שהמסך הזה טוב כדי לבנות מסך LCD יש עליו מדבקה שרשום עליה PVC160203PTN06 806C ובלבן על הלוח TG5V-0 94V-0 ודך אגב הוא בעל 16 חורים אז זה אומר שיש לו תאורה פנימית?

• 2 תגובות
    • 962 צפיות
  12. Started by Ran B,

אוקי תראו.., בגלל שהעברתי את התצוגה לגג המארז והיו כמה בעיות וקצרים, והלחמות נהרסו והכל.., אז תקנתי הכל, ועכשיו התצוגה עובדת מצויין והמחשב על הריצפה, לכן שמתי את התצוגה בגג, ממש מעל הסי די רום.., ואז יש לי עוד מקום גם למאוורר בגג שיהיה בקרוב.., אז בקיצור.., אחרי שרשפתי על הלוח של התצוגה את הקו חשמל של הפלוס של התאורה האחורית.., אז חברתי את הפלוס של החשמל למקום אחד.., כי היה עוד מקום שהייתי יכול לחבר.., והתצוגה פועלת מושלם.., עכשיו גם קרה מקרים לפעמים שההלחמות נגעו אחד בשני בהתחלה, אז הצג היה פתאום כהה ממש ורשום שטויות, אז תקנתי את ההלחמות, והוא מציג הכל טוב ויפה, והתאורה הכל טוב ויפה, הבעיה היחידה שבתצוגת איתחול, יש לי שורה אחת עם ריבועים, שורה אחת בלי, ושורה אחת ע…

• 2 תגובות
    • 500 צפיות
  13. Started by Aner,

שלום... אני מתלבט אם לקחת את הבארטון 2500 בגרסת tray + spire fridgerock או שפשוט לקחת כ-box השאלה המרכזית היא מה בכלל בא בגרסת ה-box והאם המאוורר שבא מספיק כדי שהטמפרטורות לא יהיו בשמיים (ללא אוברקלוקינג כמובן) תודה.

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  14. Started by iyehuda,

ברשותי לוח מדגם GA-7VRXP VER 2.0 עם מעבד DURON 1000 הלוח שלי תומך עד XP 2400 יש לי מאוורר מעולה השאלה מה עדיף לקנות XP 2400 TRAY - 500 NIS XP 2100 BOX - 470 NIS XP 2200 BOX - 500 NIS XP 2200 TRAY - 450 NIS יש לי זיכרון 256M/266 אולי שווה להחליף ל FSB 400 בגדול הלוח תומך ב 333

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  15. Started by immortal,

אז ככה היום הכול עבד טוב ויפה, אפילו סידרתי את הסקריפטים והכול עבד מצויין! אבל הגיע הזמן להתקין את המסך על גוף המחשב. מאז שהתקנתי אותו הוא מראה רק תדבר הראשון שהוא אמור להראות וז כאילו נתקע! לא זז לא מחליף אותיות כלום!@!@! וגם השורה השנייה לא מראה כלום! התקנתי מחדש את כול התוכנות שלי ושם דבר לא עוזר! מה זה יכול להיות? ומה לעשות? נ.ב כשאני מדליק תמחשב אז השורה הראשונה עולה כמו שצריך. (יענו כולה בצבע שחור)

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  16. בתוכנה riva tunner יש מעין שני קטגוריות שאני לא מבין מה ההבדל בהם.. שניהם קשורים איכשהו לאובר קלוק עכשיו.. אני עושה את האובר קלוק שני דרך ה"חוצץ של ה-low system tweaks אבל שמתי לב שיש "חוצץ גם של systen tweaks.. לכל מקום נכנסים ממקום אחר.. מה ההבדל בין השניים ? על מה החוצץ של ה-system tweaks שולט ? הנה התמונה של מה שאני מתכוון, הקפתי בעיגול את המקום שדרכו מגיעים לכל חוצץ כדי שיהיה לכם יותר פרטים.. : זה החוצץ של ה-system tweaks, אפשר לראות בלמעלה של התיקייה.. : וזה החוצץ שאני משתמש בו שדרכו אני מבצע אובר קלוק (low system tweaks) :

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  17. Started by tordek,

שלום, הטמפרטורה של המעבד שלי AMD 1700+ היא כ 60 מעלות האם זה סביר? אני זקוק לתוכנה אשר נותנת לי לראות את הטמפרטורה של המעבד בזמן הגלישה ב ווינדואוס.

• 2 תגובות
    • 451 צפיות
  18. Started by michaelsko,

שלום. הזמנתי Nanotherm Blue II מחנות PCH והם אמרו שזה יקח המון זמן. רציתי לדעת עד כמה המשחה שמצוינת בכותרת טובה יותר (אם בכלל). באתר של המשחה אין מספיק פרטים והצלחתי למצוא רק ביקורת אחת עליה. בביקורת זו בדקו אותה מול AS3 ויצאו תוצאות דומות מאוד (מעלה אחת לטובת AS3). אם מישהו שמע או ניסה, אז אני אודה אם תספרו לי עליה קצת. מחיר : 50 ש"ח ביקורת : http://www.mikhailtech.com/articles/tim/cmcompound/ http://www.pch.co.il/docs/pd-31171654.htm תודה מראש

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  19. Started by cousinIT,

יש לי לוח D850EMV2 איך אני מוסיף לכרטיס מסך ג'יפורס 2 מתח? והאם אני צריך? עשיתי אוברקלוק למהירות ליבה 210 וזכרונות 180 האם אני צריך להוסיף מתח בשביל אוברקלוק נוסף? בכל מקרה איך מוסיפים מתח...

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  20. Started by com555,

רציתי לדעת לדוגמא כשאני קונה כרטיס מסך, אני צריך לדעת אם אני יעשה לו OC או לא? מה שאני מנסה לומר זה, שהאם OC יכול לשנות את דעתי כללי , בקשר לקניית כרטיס מסך? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 433 צפיות
  21. Started by M-J,

על זכרון 512K 400 שטובים לאובר קלוקינג

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  22. Started by matanyaniv,

בגלל ההתעקבות הענקית של pch בהזמנה שלי הם הציעו לי לקחת אלטרנטיבות במקום הרכיבים הבאים: CPU Cooling : Thermaltake Volcano 11+ Xaser Edition Highest Performance Cooler for AMD [ ¤ 169.93 ] 1 Cooling / Modding : Vantec Uv 80MM Case Fan Blue [ ¤ 49.84 ] 2 Power Supplies : Thermaltake TT420APD 2-fan APFC Power Supply [ ¤ 328.86 ] 1 (המעבד הוא AMD 2500+) השאלה שלי היא על מה אתם ממליצים?(אפשר לחרוג מהמחיר של הרכיבים-פיצויים)

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  23. Started by RoyShefy,

קניתי את הזלמן אני יחבר אליו תמאורר.. ו.. יופי אז לכל היתר 10 מעלות פחות!חשבתי על פשוט להדביק עוד מאוררים על הזלמן ובצדדים שלו וגם קניתי EXUSTER שיוציא את האוויר החם שהכרטיס פולט... יש לכם עצות ועוד דרכים שאני אוכל לקרר אותו???

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  24. האם המאוורר CoolerMaster Jet 7 for AMD יראה ביצועים טובים על המעבד AMD 2500+ (עם OC מתוכנן)?

• 2 תגובות
    • 522 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.