עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by djdodo,

שלום אני רוצה לבקש המלצה לקירור מעבד X2 6000+ של AMD מחנות http://www.tms.co.il השימוש הוא לשימוש יום יומי ללא OC תודה

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  2. אז ככה אין לי מושג במחירים לקירור... המעבד מופיע במפרט מחשב שלי.. פנטיום 4 דואל קור 2.8G יש לי עכשיו קירור סטוק שהתחיל לאחרונה להרעיש... (רעש מוזר כאילו הוא על סל"ד גבוה ובעצמם עובד רגיל). וגם הטפ' עלתה ל46-47 בIDLE.... שמקודם תמיד היה על 42 בערך. חשבתי על סתם לנקות\להחליף את המאורר ולא את כל גוף הקירור.. אבל אם ממש כדאי נחליף את כל הגוף.... בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  3. Started by o.k,

שלום לכולם!!! אני מעוניין להוסיף למארז שברשותי שתי מאווררים 120mm יש לכם סוג טוב של מאווררים ולא סתם מעפאן??? תודה...

• 8 תגובות
    • 585 צפיות
  4. היי יש לי את המפרט הזה Phenom II x4 Quad Core 955 Socket AM3 3.2Ghz Box GIGABYTE GA-880GM-UD2H AM2+, AM3, 880G, DDR3 1666, VGA ATI HD4250, HDMI, 1394a DDR III 1600Mhz 2x2GB Kingston HyperX Dual Channel CL9 מארז Thermaltake V5 Black Edition Mid Tower Case http://www.thermaltake.com/product_info.aspx?PARENT_CID=C_00001603&id=C_00001604&name=V5+Black+Edition++&ov=n&ovid=n אז ככה המעבד שלי תמיד נמצא ב 50+ מעלות. והמאוורר עובד בלי הפסקה ומשגע לי תשכל. הטמפרטורה של המחשב עצמו עומדת על 30+ שזה סביר. אז השאלה שלי מורכבת מככה: 1. האם יש מאוורר שיוריד לי את החום של המעבד ובאותה הזדמנות יהיה שקט? 2.אם אני רוצה ללכת על מערכת קירור מים רק למעבד מה בדיוק אני צריך שיתא…

• 10 תגובות
    • 3.8k צפיות
  5. Started by ETB,

המעבד פשוט רותח, 68 מעלות במצב אידיאלי, זה מוגזם. כרגע המארז פתוח ויש הרבה בלגן ולכלוך בפנים, שאני יקנה את הHeatsink החדש, אני יתחיל לארגן שם(במיוחד שעכשיו יש לי שבוע ג' ) אז מה כדיי לי לקנות בתקציב בסדר גודל של 150 +/-. עם יש למישהו רעיון לקירור המארז, יבורך, רק תקחו בחשבון שאי אפשר לשים מאוררים על הדפנות של המארז, בגלל בשדפנות שלו באות בחלק אחד( כמו במארזים הישנים של הP1). אני חשבתי על Thermaltake VOLCANO 11

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום לכולם אני רוצה לכוש קירור מים או אוויר על מענת להקטין את צוואר הבובוק בין מערך כרטיסים GTX680 שאני מתכוון לקנות כמה שאלות: 1. מה עדיף קירור מים או אוויר? 2. מה העלות של שתי הקירוים? 3.כמה עולה קירור מים למעבד ולכרטיס מסך ברמה גבוה? קיוצר קירור מים שיחזק תשתי כרטיסים ויעלה תבצועים בצורה דרסטית 1500 שקל לשני הקירוים תקציב אן דעה בקשר להרבה כי לא אני מרכיב אלה טכנאי שהוא תותח בדברים האלו אז אין צורך לומר שעם אני לא מבין אז לא לעשות כי גם יש אחריות מאיפה שהוא קונה עם ורה משהוא ככה הוא אמר לי תודה מראש בברכה מתן

• 2 תגובות
    • 987 צפיות
  7. טוב החלטתי לבנות לי מערכת קירור מים למחשב בלוק אני רוצה לקנות ואני מתלבט בין 3 בלוקים שמצאתי בפנדה.. המערכת שלי זה Amd AthlonXP 2500+ GigaByte GA-7N400-L דבר שחשוב מאוד זה שהבלוקים יכנסו בצורה טובה על הלוח אם..למה פעם שעברה שקניתי VANTEC AERO FLOW הייתי בטוח שהוא יכנס בצורה מושלמת..אבל אז הסתבר לי שיש קבל שמפריע לו..והייתי צריך לקחת דרמל ולעצב אותו מחדש.. (: בכל מקרה הנה הבלוקים: ASETEK http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_141_1311_1538&products_id=9191 ZALMAN http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_141_1311_1316&products_id=4296 Danger Den http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_141_1311_1312&products_id=9333 אם למישהו יש הצעו…

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by arkadur,

למי שעוקב אחר הפרוייקט שלי, יודע שחסרים לי הבלוקים למערכת (ומי שלא עוקב - מומלץ ) בכל אופן, יש לי כמה שאלות, שעדיין לא השגתי תשובה עליהם.. CPU: די התלהבתי מהבלוקים של אנזוטק, מהספיר ירדתי (יש תלונות על כך שחיזוק יתר של המחברים סודק את הבלוק), ואני די מתלהב מה"לונה" האופציה השניה היא הGTZ של סוויפטק לצערי אני לא מוצא מבחנים המשווים בין ה2. GPU: הכרטיסים: 4580 אני מתלבט בין הדגם הייעודי של DD, לבין הדגם היעודי של EK (עם ציפוי הניקל) שמתי לב שבבלוק של EK, החלק בבלוק שאמור לשבת על הליבה (הריבוע) דעתכם בעניין? בלוק הצ'יפסט: Koolance CHC-125 בלוק לצמד הראפטורים: Danger Den Aqua Drive

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  9. Started by eegg,

יש לי מחשב דיי ישן ואין לו בקרי טמפ אז אינני יכול לראות את הטמפ אני צריך המלצה לבקר טמפ עדיף גם עם בקר מאוורים 200-300

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  10. Started by BLASTER,

גופי קירור ??מה לקחת?? Zalman CNPS7000A-Cu Cooler או Zalman CNPS7000A-ALCu Cooler שישב על פרסוקט אני לא מתכנן אוברקלוק ...רק בשביל משחקים ועיבוד פשוט ואם מישהו יכול להמליץ על משהוא אחר בתקציב של 250 אני אשמח לשמוע ????????????דחוף דחוף אני רוצה ללכת לחנות לפני שהיא נסגרת.. ??? ??? ??? ???

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  11. Started by eegg,

יש לי 7600gt שדיי חם 45~ ובמאמץ כ55 זה בחדר מאוד חם והיצרן הוא xfx חשבתי בסיבית ה150 שקל

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  12. שלום יש לי את הכרטיס מסך power color x1800GTO ועוד כמה חודשים תחלוף האחריות של מספר חלקים במחשב למעט מעבד ודיסק קשיח ולכן אני מעוניין להחליף את גוף הקירור המקורי של הכרטיס מסך מאחר שמרעיש שמופעלים משחקים וגם בהפעלת המחשב ברצוני לרכוש גוף קירור שקט כך שלא יצתרך להרעיש כאשר פועלים משחקים חשבתי על Arctic Cooling Accelero X2 בגלל שמהכתבה הזאת http://hwzone.co.il/reviews/accelero/ הבנתי שהוא ממש יעשה את העבודה כפי שאינ רוצה (שקטה עם ביצועים טובים גם במאמץ) ורציתי לשאול את דעתכם על הגוף הקירור הזה והאם יש גופי קירור אחרים שעושים עבודה יותר טובה ממנו? שאלה נוספות שיש לי רציתי לשאול עם יש מאווררים פשוטים שיש במארז שעושים עבודה שקטה מכיוון שאני מעוניין שהמחשב שלי יעשה עבודה טוב …

• 17 תגובות
    • 914 צפיות
  13. שלום, אני עתיד לרכוש מחשב חדש מיועד בעיקר למשחקים. אני רוצה לקנות גוף קירור איכותי של חברת Zalman למעבד אינטל Quad Core Q9400 / Q9550 Socket LGA-775 טווח המחירים שאני מוכן להשקיע: 200-350 לא משנה לי אורות (LED) ושטויות אחרות. אמשח אם תוכלו לעזור לי בבחירה.. תודה!

• 8 תגובות
    • 605 צפיות
  14. יש לי AMD SEMPRON PROCESSOR 2800+ MMX 3DNOW ~1.6GHZ וכרטיס מסך Leadtek WinFast GeForce 6600GT 128MB Retail AGP על איזה חברה ללכת

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  15. Started by bazooka joe,

אני משתמש בפלטייר 40mmX40mmX3.3mm בהספק של W105+- ניסתי לאלתר לו את הגוף קירור הבא אבל זה ממש לא עוזר :\ הפרוייקט לא קשור לאוברקלוקינג אבל אני משער שכאן יש אנשים שמבינים בהיטסינקים ושאר ירקות שיוכלו להמליץ לי על גוף קירור טוב. תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 418 צפיות
  16. הקיץ הגיע ואיתו האקלים החם של מדינתינו. אין שום סיבה שאני ימשיך לגרום נזק למעבד שלי, שהטמפ' סביבו נעה בסביבות ה 50 מעלות. אני רוצה להחליף את המאוורר שבא ביחד עם המעבד של אינטל, ובאותו הזמן גם לבצע את המודינג הראשון שלי (אם אפשר לנסח את זה כך). אני רוצה בעיקר שקט מהמאוורר, אבל גם שיתן קירור סביר. אני לא מתכנן שום oc למעבד (ולכל שאר הרכיבים). אם יש צורך לקנות גם מישחה טרמית כל שהיא, אז בבקשה תמליצו. נ.ב. התקציב להיטסינק עד 200 שקל ולמשחה הטרמית בסביבות ה50 שקל

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. המקרה הוא כזה, לפני כמה חודשים טובים קניתי מעבד 1.8 (נורת'ווד כמובן) ובעזרת עזרה מחבר המהרתי אותו ל 2.53. טמפ' של סביבות ה 40-55 בזמנו, תיכננתי לקנות את ה AK478 יחד עם איזה מאורר ג'נריק נחמד אבל....עקב חוסר מזומנים ירדתי מהרעיון עכשיו, שאלתי היא כזאת, איזה היטסינק (+מאורר) הכי טוב מבחינת קירור (עם רעש נסבל) ואיזה הכי טוב ללא שום קשר לרעש תודה !

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  18. Started by pazer005,

איזה מבין המאווררים האלה הכי שקט אני צריך שתגידו לי גם על רגיל וגם עם לד http://plonter.co.il/Products_Results.tmpl?command=search&db=^catalog.txt&cart=1162892447379783&neprice_totaldatarq=0&sortitems=1&eqshelfdatarq=CASE%20FAN%20120mm&price_totaltype=num&price_totalsdir=as&price_totalsort=1&Max=20〈=heb

• 3 תגובות
    • 522 צפיות
  19. המפרט החדש: מעבד Intel CORE i7 2600K Tray אוורור MUGEN II לוח אם ASRock Z68 PRO3 זיכרון 4x2GB או 2x4GB מסוג RipJaws 1600 דיסק קשיח בנפח 1TB WD SATA3 CAVIAR BLUE המחשב יעבור OC, השאלה האם עדיף להשקיע יותר בתזמון CL9-9-9-24 לעומת CL7-8-7-24 ? עריכה השימוש במחשב בעיקר לרינדור 3D המתבצעים בתוכנות כגון REVIT / SKETCH UP PRO / AUTOCAD לפי מה שראיתי רוב (או כמעט כול) העומס נופל על המעבד ומספיק כרטיס גרפי עם 256GB עם תמיכה ב OpenGL 1.5

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום, אני מעונין לקנות זיכרון שתי גיגה שיעבדו בdc מהחנות skypc מקסימום 550 אם יש משו ששוה תחריגה סבבה

• 3 תגובות
    • 498 צפיות
  21. לא ידעתי אם לפרסם את ההודעה בפורום הזה או בפורום "מעבדים, לוחות אם וזכרונות". -- אני בקרוב הולך לשדרג את המחשב שלי לחלקים הבאים: + IS7-E (865PE) 474.00 ¤ + Antec 1000 AMG P/S not include Case 529.00 ¤ + HEC (Herolchi) 300AR-TF Power Supply 159.00 ¤ אני רוצה להתחיל לעשות קצת אוברקלוק במחשב שלי. יש לי מעבד: P4 (Northwood) 2.4GHz האוברקלוק שאני רוצה לעשות יהיה ל 2.6 - 2.8 (מהירות שלא תדרוש קניית קירור חדש.. בנתיים). כרגע יש לי זכרון 512 ללא שם. אבל על השבבים של הכרטיס כתוב VT. אפשר וכדאי לעשות איתו OC ? CPU-Z אם לא, חשבתי להחליף אותו, אבל אני לא יודע איזה זכרונות כדאי לי לקחת. יש לי 300 ש"ח. עם זכרונות של ADATA ב250 ש"ח (בקיי.אס.פי) אפשר לעשות א…

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  22. שלום , חשבתי לבנות מערכת לקירור מים. פחות או יותר הבניה של המערכת למדתי מהמון מדריכים שהחזרתי עליהם מספר פעמים. הבעיה הגדולה שלי היא בחירת החומרים . והמקומות להשיג אותם. מישהו יכול לתת לי המלצה בבקשה. כרגע המעבד I4770 של אינטל לוח אם MSI Z87 G45 וכרטיס מסך GTX 970. תקציב כמה שצריך.

23. Started by liran315,

אני הולך לקנות מערכת למשחקים אתם חושבים שהמערכת הזו תחזיק 4GHZ? E8400 ABIT IP35-E G.skill 1066MHZ PK CL5 W.D 250AAKS PLAIT 9600GT SONIC CM690+2xATRIC COOLING AF120 IN THE ROOF ENRMAX LIBRTEY 400W המערכת תחזיק באס 450X9 על מתח ומעלות נורמלים לא?

• 8 תגובות
    • 577 צפיות
  24. Started by bigblue,

הימים החמים של אוגוסט הובילו אותי למסקנה שהגיע לעבור לקירור מים, בכל אופן את החלקים העיקריים כבר בחרתי, מה שאני מבקש זה עזרה עם החיבורים צינורות וחיבורים לבלוקים. אני פשוט לא מצליח את כל הקוטרים השונים וסוגי החיבורים השונים. הנה מה שחשבתי בינתיים : דרך אגב המארז הוא CoolerMaster 690 והתכנון הוא להרכיב את כל המערכת בתןך המארז ולא מבחוץ. אשמח להצעות תגובות

• 7 תגובות
    • 720 צפיות
  25. Started by boxer555,

תשמעו אנשים אני מתלבט בין הכרטיסים הבאים אז אנה ממכם תעזרו לי: 8800 GTS 320 mb ---------------- 8800 GTS 640 mb --------------- 8800 GT 512 mb -------------- עכשיו אני יודע שאתם חושבים שGTS ה320 ו640 אז ברור ש640 אוכל אותו אבל זה לא ככה בTOMS HARDWARE ראיתי ש320 אוכל אותו עוד דבר בבחירת הכרטיס תבחרו את המשתלם ביותר מבחינת המחיר לעומת הביצועים ושהכרטיס יהיה בעל פוטנציאל לOC תודה לכם חברים

• 5 תגובות
    • 577 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.