עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by PT,

למאוורר שהגיע עם הקומפיוקייס יש שני כבלים אחד וחשמל והשני הוא משהו שלא ראיתי זה חוט שהסוף של מין פיטמה ירוקה שכזאת (אין לי דרך יותר טובה לתאר את זה) מישהו יודע מה זה ומה אני אמור לעשות עם זה?

• 8 תגובות
    • 624 צפיות
  2. Started by ratzabi,

בתוכנות בדיקה של המחשב כמו סנדרה וכל אלה, אני רואה שהOC המקסימלי שאני יכול להגיע אליו הוא 3000Mhz. אם זה נכון אז איך זה שיש אנשים שגם להם רשום את זה ובכל זאת הם עקפו אז מה שרשום? המעבד שלי A64 +3000

• 8 תגובות
    • 547 צפיות
  3. Started by miky,

חברה היקרים אתם מקירים אותי בתור pc student עכשיו שאלה נגיד שהמעבד שלכם פועל ב 50-55 מעלות האיתם מכליפים סינק?

• 3 תגובות
    • 480 צפיות
  4. Started by tulicooli,

מה אתם אומרים על מארז מפרספקס האם יהיה לו קירור טוב?? איך הכי כדאי לעשות את הקירור (יענו את כיוון זרימת האויר בכל המארז)? איזה מאוררים הם זולים שקטים וחזקים? אם אפשר גם קישורים המפרט שלי נמצא למטה בחתימה שלי תוכלו לעין בו ואין לי מושג קלוש בקירור אז אם תוכלו תנו יותר תמונות תודה מראש!!!

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  5. ממה שהבנתי ברגע שמעלים את הFSB גם מהירות הזכרון עולה ולא רק המעבד. היחס בין הזכרון למעבד הוא 5 ל-4, ככה שאין טעם לעשות OC לזכרון, מה גם שהזכרון לא נראה לי לOC ואני חושש שיקרה לו משהו. אני רוצה להעלות את רק את המהירות של המעבד, בלי הזכרון. זה אפשרי? דבר שני, הטמפ במנוחה הן: לוח - 33-35. מעבד- 35-38. יש לי קירור סטוק על המעבד, ועוד 3 מאווררי 80MM, אחד מכניס מקדימה, אחד מוציא מאחורה, ואחד מכניס בדלת. איזה OC אני יכול לעשות בלי סיכון למעבד עם מה שיש לי כרגע? , עד איזה טמפ' הוא יכול להגיע בלי סיכון? תודה רבה רבה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 574 צפיות
  6. Started by benor,

יש לי +Volcano 7 והמאורר שלו דיי מעצבן. על MED ומעלה.... האם יש דרך להחליף אותו ועל איזה מאורר אתם ממליצים לי? (אני לא רוצה לקנות היטסינק חדש) שיהיה שקט וטוב, תודה. אני חושב שאני אהיה מוכן, להשקיע בזה עד 80 ש"ח תודה. עריכה: יש לי AMD 2500.. והוא כרגע על 50 מעלות, אז אני לא מרוצה כ"כ Compucase CI- 6A19

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  7. אוקיי , יש לי שלושה מדי טמפרטורה , ואין לי מושג מי מהם מודד את טמפרטורת הצ'יפסט הצפוני שלי , אני יגיד לכם ככה , הצ'יפסט הצפוני שלי בקושי חם(הסינק שלו בקושי חם) והסינק של הצ'יפסט הדרומי רותח... אני מוסיף תמונה , אני לא יודע מה הטמפרטורות של הלוח אם שלי , מה שאני בטוח זה שהמעבד שלי על 48... , אבל זה כי חם עכשיו , לרוב הוא על 44-40מעלות... , והטמפרטורה שעל 45 עכשיו היא לרוב על 40-39... ועוד דבר , האם הטמפרטורות טובות? , בקשר ל20 אין לי מושג מזה , אבל אני בטוח שזה לא הלוח אם.

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  8. Started by The-Fox,

יום טוב אנשים, כבר איזה כמה זמן שאני חושב על לשפר את הקירור במארז היפיוף שלי ה ALien A-top.... למי שמכיר את המארז יודע שיש מאורר 120 מאחורה שמוציא ו 2 של 80 מקדימה למטה מול המגירה של ה HDD שאחד מכניס ואחד מוציא.. עכשיו מה שקורה בפועל זה שכמעט ואין אוויר שנכנס למארז או אוויר שעובר על המעבד, הזיכורונת והכרטיס מסך, וכל העסק שם די חם... חשבתי על שלים עוד מאורר 120 בגג שמכניס אוויר (בדקתי ויש מקום), ועוד מאורר 120/92 מ"מ בדלת שגם יכניס אוויר. עכשיו בדלת אני לא סגור אם יש מקום כל כך וזה גבולי, ועוד דבר זה שבדלת צריך לקדוח בחלון. עכשיו מה שחשוב זה כמה דברים: א. שיכניסו כמה שיותר אוויר במינימום רעש ב. שיהיהו זוהרים (רצוי בצבע כחול כי ככה גם שאר המואררים) …

• 13 תגובות
    • 832 צפיות
  9. Started by X-Gamer,

הכרטיס הוא GeForce 4 MX 440 64MB של XFX איך אפשר לבדוק תטמפרטורה שלו?

• 8 תגובות
    • 704 צפיות
  10. Started by nimrodim,

צריך המלצות לגבי מארז טוב וקריר. חשבתי על המארז הבא: http://www.pchardware.co.il/docs/pi1688074037.htm יש למישהו המלצות אחרות?

• 13 תגובות
    • 745 צפיות
  11. היה פעם ל-KSP אותו בקטלוג ב-210 ש"ח, היום אין אותו יותר שם. כל חנות אחרת לוקחת לפחות 250 ש"ח... האם מישהו מכיר חנות אחרת שתמכור אותו במחיר נמוך? בנוסף, האם לדעתכם יהיה שיפור ניכר באיכות הקירור מול ה-6500AlCu שיש לי עכשיו?

• 8 תגובות
    • 835 צפיות
  12. Started by X-Gamer,

יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 1.5 והוא מגיע לטמפרטורה של 48-53 במנוחה ו58-62 במאמץ יש לי גוף קירור מקורי של אינטל הוא חדש יש משהו שאפשר לעשות? תודה

• 7 תגובות
    • 563 צפיות
  13. Started by nimrodim,

מה המשמעות המדויקת של NB STRAP בלוחות ABIT? קראתי שזה BOOTSTRAP ל MEMORY CONTROLER HUB - אבל אני לא מבין את המשמעות. אני מבין שבשביל PAT\GAT ה- NB STRAP צריך להיות על 667. בנוסף רציתי לדעת אם משהו השתמש ביחסי הזכרון הבאים ב ABIT ב OC: 3:4 ו 4:5. (כלומר מהירות זכרון גבוהה יותר מ FSB?) ומה קורה עם PAT\GAT ביחסים אלה. ואחרון האם יש למשהו נסיון עם זכרונות GEIL ולוח IS7?

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  14. Started by amisha,

מה אתם אומרים להשקיע בקירור אויר או שלחסוך את הכסף לכרטיס חדש ? יש למישהו רעיונות ? מהו הסף של החום של הליבה הזו ? מישהו פעם ניסה לעשות עליו OC ? עם איזו תוכנה עושים לו את ה OC וגם משאירים לו את ה OC קבוע ?

• 10 תגובות
    • 761 צפיות
  15. Started by gilibong,

אהלן חברים יש לי את הפנל של hardcano 12 שזה מראה את המעלות של המשחב אז זה מראה לי שם את המעלות של המעבד ובתוכנה שאני משתמש זה מראה לי ב10 מעלות פחות איך אני ידע מה נכון? אני משתמש ב speedfan בפנל כתוב לי 42 ותוכנה מראה לי 32 אשמח אם תעזור לי

• 20 תגובות
    • 965 צפיות
  16. Started by Spyro,

שלום, אני רוצה ללמוד קצת על איך עושים OC לזכרונות, למעבדים וכו'... במקום לבקש ממשהו בפורום לבזבז זמן יקר להסביר לי, חשבתי שבטח יש מדריכים שיכולים ללמד אותי את הבסיס. אם משהו מכיר מדריך טוב לOC עדיף בעברית כמובן אבל אין בעיה גם באנגלית אני אשמח לקרוא אותו. או אם למשהו יש דרך יותר טובה להתחיל ללמוד על OC אני גם אשמח לדעת מה מי ואיך...

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by overload,

מה זה SYS,PWM,VCore ,+3.3V? תודה.

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  18. Started by tk-hunter,

טוב אז ככה קניתי 3400+ מאמריקה והוא אמור להגיע עוד שבועיים עם חבר שלי הוא בא בגירסת בוקס... אבל בעיקרון אני מעדיף קירור יותר טוב... כדיי להיות בטוח... טוב אז ככה יש לי 190 שקל בשביל קירור... אני צריך שהוא יהיה קירור איכותי ושקט... בנתיים אני חשבתי על ה VENUS 12 הוא בא עם בקשר מהירות והוא עולה 180 שקל... תודה לעוזרים

• 95 תגובות
    • 3.8k צפיות
  19. הם יועילו לזרימת האוויר במארז או לא? שווה לקנות אותם? http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=6207

• 8 תגובות
    • 620 צפיות
  20. Started by pc student,

חברה מצאתי פתרון קירור מהיר ושעולה לא אגורה אבל הוא לבעלי אודף משחה תרמית בלבד! אז ככה אתם לוכחים את הסינק שמים אותו בפריזר של המקרר לכמה דקות הציאו ועברו מכל הצדדים עם נייר תואלט ושימו בחזרה הכל באחריותחם אם משהוא קןרה זה לא באשמתי

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  21. Started by pc student,

חברה בדקתי ומצאתי את ה sk6 של thermalright מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  22. שאלת תם למה חברות החומרה לא עושות את ה - OC בעצמן? אין ספק שהם יעשו את זה יותר טוב ממני! למה להם לספק רכיב במהירות X כשמראש ניתן להפעילו במהירות X*1.5? (סתם כתבתי 1.5)

• 5 תגובות
    • 540 צפיות
  23. יש דבר כזה שאני יכול להעלות את ה FSB לא דרך הביוס אלה דרך תוכנה או משהו?? אתם בטח שואלים למה אז אני אסביר לכם הלוח שלי לוח דפוק, והביוס עוד יותר! מה שאומר שאין בו אפשרויות אוברקלוק בכלל!!! (טוב נו יש כמה אבל מוכנות כאילו משהו כזה: CPU HOST / SDRAM / PCI 100/100/33 100/133/33 100/166/33 108/133/36 ניסתי לעדכן ביוס ניסיתי הכל!! כלום כלום כלום!! מחשב דפוק מן היסוד!!!) אז זה אפשרי להעלות FSB לא דרך הביוס?

• 5 תגובות
    • 526 צפיות
  24. כאייקון, באיזור ההתרעות ליד השעון, ושלא תשקול הרבה?

• 12 תגובות
    • 736 צפיות
  25. Started by Idan-h,

יש לי P4 2.4B באס 533 וזכרון 333 בדואל (כלומר 666) אם אני יוריד בביוס את המהירות של הזכרון ל266 אני יקבל ביצועים טובים יותר (בגלל שיהיה יחס 1 ל1)? ועוד שאלה, מישהו אמר לי שאם אני מעלה את הבאס של המעבד בביוס גם הזכרונות עולים, לא רק המעבד, זה נכון?

• 5 תגובות
    • 632 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.