אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
אהלן, יש לי Q9450 עם FREEZER 7 PRO וארז של TT ARMOR MX+ עם המאוורר 220 בצד. הקריאות שלי דרך CPUID למעבד הם: 40 40 46 46 עריכה: REAL TEMP אומר: 37 37 43 43 זה חם? קר? אין לי מושג... המאוורר נמצא על 40 אחוז בערך. ניסיתי להעלות אותו למשהו כמו 80 ולא ראיתי שינוי משמעותי... ועוד דבר. יש לי את הבורד XFX 780I. אני רוצה למצוא תחליף למאוורר הקטנטן של ה-NB שלו. מה מהקריאות הבאות שייכות ל-NB: SYSTIN - 27 CPUTIN - 33 תודה לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם! אתמול רכשתי גוף קירור של ZALMAN בTMS דגם:Zalman 7000B CNPS7000B-Cu LED.הוא הגיע OEM ובלי בקר מהירות המאוורר כמו שמגיע בקופסה וגם ללא LED.האמת לא ראיתי בעיה בזה ולקחתי אותו.SOCKET 478 האמת שאין לי נסיון רב בהרכבה אבל הלכתי לפי הסרט שיש באתר ZALMAN. 1.מרחתי משכה טרמית על מעבד ועל חלק התחתון של הקירור 2.הרכבתי את הגוף על מעבד הכל בסדר, הכל עובד אבל מאוורר נורא מרעיש.אני משתמש לא מפונק-כל החיים הייתי עם מאוורר סטנדרתי שמגיע יחד עם מעבד אבל המאוורר החדש מרעיש אפילו יותר מINTEL. אני רק רוצה להבין איפה הבעיה ,בהרכבה שלי או במאוור אצמו כי קראתי עליו תגובות באתרים מכובדים מאוד כמו http://www.overclockers.ru/ והם אומרים שלא שומעים אותו גם אם הבקר סיבובים לא מורכב.
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני הייתי רוצה לדעת כיצד אני יכול לעשות המהרה במערכת : intel dx58so i7core930', memory 4X2GB, GTS250 1024GB (ספק 700W) העבודה על המחשב היא ברובה על rendering כבדים יש לי כרגע שתי תוכנות, speedfan ואת התוכנה של אינטל -Intel desktop control center בשתיהן ניתן לעשות המהרה כמעט בכל החומרה. הבעיה שאין לי מושג לאילו ערכים אני צריך לשנות. עזרה בבקשה, למבינים באמת...[br]פורסם בתאריך: 4.08.2010 בשעה 00:13:26 הזכרונות אגב,2GB DDR3 '1066.64Mhz Kingston
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 2GB G.skill 800Mhz CL4 2GBPK,שהם הרבה פחות טובים בOC מאשר הHZ...החלטתי לשדרג אותם מה דעתכם על אלה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3193 כדאי מבחינתי? או שיש לכם זכרונות אחרים להמליץ עליהם(תקציב 1000 ש"ח)? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 458 צפיות
-
-
עשיתי ניסיון אובר קלוק לכרטיס מסך שלי FX5200 ומאז התצוגה בהירה כזאת במחשב עשיתי ריסטים לא עובד לי מה אני עושה?
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
אפילו אם אני מעלה את הבאס או את המהירות של המעבד המחשב עושה ריסט מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
יש לי מעבד INTEL P4 2.4 לפני משהו כמו חצי שנה הפרדתי את המעבד מHeatsink מאז הטמפרטורה של המעבד היא משהו כמו 50 מעלות במעסד הוא עם המאוור המקורי השאלה היא האם לקנות משחה טרמיתחדשה והיא תוריד את המעלות אושבעצם 50 מעלות זה בסדר?!
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
הורדתי coretemp ושמתי לב שהמכפלה המופיעה היא 6, ומהירות המעבד הייתה 1.6 ghz. נכנסתי ל - BIOS Setup וגיליתי שבאמת המכפללה הייתה 6. שיניתי אותה ל - 9ץ השאלה שלי אם המכפלה הזאת היא מכפלת ברירת המחדל המוגדרת למעבד הנ"ל? ולמה לאחר ששיניתי אותה בחזרה ל - 9 coretemp עדיין מציג אותה כ - 6? שאלה נוספת היא האם הפונקציה cpu temprature warning אמורה להיות פעילה או לא?
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
לקחתי זכרונות ממחשב אחר שהיו על מחלק 1:1 ומהירות האמיתית של הזכרונות היא 667MHZ ועכשיו הם מנוצלים רק כ-400 כי המעבד היה על 200 באס מכיוון שבלוח שלי אין אופציות של OC אני לא יכול לשנות את זה שוב יש איזשהי תוכנה שיכולה לעקוף את זה? כלומר תוכנה שמאפשרת לעשות OC בלוחות שלא תומכים OC ועל הדרך לשנות את המחלק? (נורא נחוץ לי!) תודה לעוזרים תודה תודה!
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
יש לי Radeon 9550 128BIT/MB של GigaByte עם הקירור הפאסיבי. קניתי אותו בפברואר 2005, לפני שמונה חודשים והוא היה פועל מצויין על 380 לליבה ו250 לזכרון ואפילו יכל להגיע יותר בליבה, ללא שום ארטיפקטים. קיבלתי 1665 ב3DMARK2005 ו-3800 ב2003. בתקופה האחרונה התחלתי להרגיש שיש ארטיפקטים במשחקים והיום החלטתי לבדוק למה הכרטיס מסוגל בATI-TOOL. המקסימום שאפשר להשיג בלי ארטיפקטים זה 280 לליבה (ירידה של 100MHZ) ו-ו220 לזכרון (ירידה של 30MHZ) !! זה פשוט נראה לי מאוד תמוה. הכרטיס מקורר במאוורר 80MM שמחובר לדלת ומעיף עליו אוויר ואף פעם לא הייתה בעיה. מה אתם אומרים? יכול להיות שהדרייברים החדשים של ATI לא מתאימים לOC וכדאי לנסות גרסה ישנה יותר? תודה.
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני שומע רעשים מהמאווררים , פתחתי וניקיתי את האבק , כולם עובדים בסדר גמור חוץ מהמאורר של הכרטיס מסך, הוא ממש מרעיש , החלטתי לשמון אותו בכל אופן , והוא עדיין מרעיש הטמפרטורות במחשב שלי הם: CPU- 32 GPU- 58 Seagate ST3250410AS-44 האם זה תקין?
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
יש לי בצידו השמאלי של המראז חלון אני רוצה לקדוח בו 2 חורים לשני מאוורים יש לי כבר 2 מאווררים בגב המארז שמוצאים אוויר עכשיו השאלה היא איפה אני צריך למקם את המאווררים שאני קונה ואיך "להגדיר" אותם ששניהם יוציאו אוויר או אחד יוציא ואחד יכניס או ששניהם יוציאו אוייר? ואיפה הכי טוב למקם אותם? האם אוויר חם עולה או יורד?
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
חברה אני עקבתי אחרי המדריך הזה: (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=156068.0) - מאוד מומלץ..!! אבל לא הצלחתי בשום דבר ליצור בMP3 שלי בוט... אז אני מבקש מכם אנשים טובים,כאלו שיש להם כונן דיסקטים תעשו דיסקט בוט, ותעלו את הקבצים שהוא יוצר לתוך RAR או משו.... תודה :-* :-* :-* (אני חייב את זה כדי לעקוב את סטינגר ) טוב אז ככה את הבוט והכל יש לי כבר!! הכל מוכן - אני לא מצליח לעשות שהמחשב יקרא מזיכרון פלאש של ה-אמפי 3 שלי.... עזרה מישו? :-[
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד איפה אני יכול לקנות מאווררים 60 מ"מ באזור ת"א ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני מתחיל את ה OC? אני עושה ENABLE לCPU FREQUNCY והמהירות יורדת בווינדוס למה זה ? אפשר הסבר איך עושים בלוח הזה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 413 צפיות
-
-
שלום ! יש ברשותי כרטיס מסך G-force ti 4200 By Asus ואני מעוניין לעשות בו אוברקוקלינג... ויש לי כמה שאלות... האם מספיק המאוור שעליו !? (השאלות האלו מופנות למי שעשה כבר) בכמה זה שיפר את מהירות הכרטיס !? מה התוצאה שהגעת לאחר האוברקולקינג ב3 די מארק? באיזה שיטה השתמשת !? אני אשמח לקבל המלצות וכ'ו לא רק בנושא של הכרטיס מסך אלא גם של המעבד המאעפן שלי אם בכלל שווה לעשות איתו משהו... בתודה מראש Lir@n
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
http://www.cyberworld.co.il/product_info.php?cPath=1_43&products_id=530&osCsid=9b33203c12c6ba5f7d809a1f7653fcd6
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
הרבה זמן לא הייתי בפורום הזה אבל עכשיו קורבן חדש נפל לידיים שלי המפרט פה בצד וממבט ראשון אפשר לראות למה הוא מתוכנן אבל אני צריך קצת עזרה להתחיל קודם כל על איזה מתחים מתחילים כי הכל בביוס כרגע על AUTO וככה לא עושים OC אז אני צריך מתחים של המעבד זכרון גשר צפוני דרומי הכל בקיצור כל המתחים שניתן לקבוע ידנית מאיפה להתחיל??
-
- 2 תגובות
- 455 צפיות
-
-
התקנתי מעבד Pentium D 820, מה צריכה להיות הטמפ' הסבירה שלו עם גוף קירור סטוק? אצלי עם מארז פתוח, זה נע באזור ה50 מעלות, זה בסדר?
-
- 2 תגובות
- 481 צפיות
-
-
היי, אני ארכוש מחשב, ככל הנראה עם המעבד שבכותרת. אני לא מתכנן לבצע המהרה נוספת. אני רוכש אותו כיוון שההבדל בינו לבין 6700 הוא 200 ש"ח, וזה לדעתי שווה את זה (מהירות שעון 3.4 מול 4, תקנו אותי אם אני טועה) בכל מקרה, חשוב לי שיהיה לו קירור מספק. אני לא מחפש משהו יוקרתי. פשוט שישמור על המעבד ויהיה יחסית שקט. האם הקירור - Scythe Big Shuriken 2 Rev.B, יהיה פתרון טוב? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
בעקבות הקיץ החלטתי לשנות את העומס בOC על המחשב. בנוסף עדכנתי את הBIOS ולכן כל ההגדרות התאפסו ושיניתי מחדש את ההגדרות ליותר "קלילות". כרגע אני עומד על טמפ' מקסימלית 65 מעלות במאמץ. אבל מה שלא ברור לי הוא למה ה CPUZ והתוכנה PERFORMANCETEST מראות את מהירות הזכרון אחת על 561MHZ והשניה על 667 בהתאמה כשהמהירות המוגדרת היא 1122 במכפיל 3 בתזמון 5-5-5-18 מצורפות תמונות... [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אהלן שמעתי כבר הרבה שלוחות של אינטל הם טובים אבל לא ל OC האם ניתן בכלל לבצע OC על לוח של אינטל ? או שהם חסמו את האפשרות הזו בצורה מוחלטת ?
-
- 2 תגובות
- 441 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש מעבד 939 AMD 3200 64 BIT SOCKET ואני צריך קרור בשבילו כדי לבצע OC טוב. בנתיים חשבתי על AC Freezaer 64PRO ?
-
- 2 תגובות
- 470 צפיות
-
-
מדובר בכרטיס Sapphire ATI Radeon HD5770 הגירסה הראשונה. קניתי את הכרטיס לפני כמה חודשים, עובד מעולה, כמובן התחלתי לעשות לו OC. הגעתי ל960/1350, הכרטיס יציב אבל בבטיחות הוא יכול לעבור עוד עם הליבה, אבל הבעיה שלי, שאני פשוט לא יכול. כל oc utility שניסיתי פשוט לא ממשיכה אחרי 960. התחלתי לחפש בכל מיני פורומים ומצאתי שזאת הגבלה של Sapphire. ומישהו אמר את הדבר הבא: "I use MSI Afterburner with the 5770 flashed to the ASUS BIOS, I can hit 990 / 1400 with a 1.200v" ועל פי מה שמצאתי, הכרטיסים של ASUS מוגבלים עד ל1200MHZ לליבה. החלק המודגש בשחור, מה זה אומר? איך אני עושה את זה? זה יכול לפגוע במשהו? יש דרך לעקוף את המגבלה מבלי לעשות את זה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
טוב, אני החלטתי שהמערכת שלי צריכה ליהיות קרה יותר(למטרות אוברקלוקינג גבוהה יותר...) ומה שיש לי עכשיו: מעבד: מאוורר מקורי של אינטל (מעדיף שלא להחליף) ומשחה טרמית מה שהיה כ.מסך: קירור של אסוס- שאני מעדיף להחליף מארז: 2 מאווררים של צ'יפטק עכשיו במחיר תקציבי של עד 200 שקל מה אני יכול לקנות? הכי חשוב זה - משחה טרמית וקירור כ.מסך תודה.
-
- 2 תגובות
- 497 צפיות
-