עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by penny_hardaway,

כי הם עולים אותו דבר. ??? ???

2. תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  3. Started by Kriz,

אז ככה, בבעלותי מסך LCD 20*2 , כמה TUTORIALS והרבה חוטים , לאחר שריפת 4 מסכונים כאלה בהסתמך אל אותם TUTORIALS החלטתי לומר נואש , האם ישנו כאן צדיק בסדום אשר בבעלותו מסכון LCD אשר את החיווט שלו הוא הכין על פי TUTORIAL כלשהו , הנני מבקש עזרה -את הלינק או את סדר החיווט (אצלי זה 8*2 , החיבורים על הPSB) *אנשים שלא ניסו חיבור הנ"ל מתבקשים לא לענות\לא לכוון אותי לנושאים אשר נפתחו כאן בעבר , כיוון שעברתי על כל אחד אפשרי , רק אנשים בעלי ניסיון מתסקשים לענות , תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  4. Started by itaysk,

בקשר למאווררים... מה זה?

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  5. Started by shloosh,

AMD 2000 VOLCANO 6

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  6. שלום, יש לי בבית מחשב AMD Athlon 1.33 שסובל מבעיות חימום, החלטתי לבדוק אם יש משחה טרמית בין המעבד לגוף קירור והאם היא מרוחה טוב, כשפירקתי את המעבד והגוף קירור ראיתי שיש המון משחה טרמית על כל הריבוע של המעבד ושהשכבה בכלל לא אחידה, ניגבתי הכל עם נייר טישו וכעת אני מעוניין למרוח משחה טרמית בצורה האופטימלית ביותר, היכן צריך למרוח? (על כל הריבוע, רק על הצ'יפ הקטן באמצע...?) ואיזה עובי של שכבה צריך בערך למרוח? תודה.

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  7. ברשותי שני מחשבים. הישן יותר: מעבד פנטיום 3 550mhz לוח אם msi bx 440 (133mhz) ,זכרון פנימי 128mb sdram. מאז midi לפי דעתי. החדש יותר: AMD xp 2000+ עם DDR שיורחב בקרוב מ128 ל 256. המארז שלו ממש גדול (ביחס לשני). בטח טאוור. מה אתם אומרים?

8. שלום לכולם. חיברתי שלוש מאוררים של 80 ממ ומאורר אחד של 40 ממ לאותה יציאה של הספק, השאלה שלי היא האם המתח באותו החיבור ירד? מה שאומר שגם מהירות המאוררים ירדה גם כן, תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  9. ובכן , משקיבלתי את המעבד עברתי מ 2.3 עם ראטיו של 4:5 ל 2.4 עם העלאת המתח ל1.65 ואת המתח של הזיכרונות בעוד 0.20 ( 2.70 נדמה לי ) , ב2.4 זה עשה מדי פעם ריסט וגם זה שהעליתי את המתח ל 1.7 לא עזר , אבל המעבד היה מוכן לעבוד ביציבות עם 2.48 אך ורק עם ראטיו של 1:1 מה שנתן ביצועים פחות טובים מ 2.4 עם ראטיו של 4:5 ... היום רציתי לעשות כמה ניסיונות לעלות את המהירות של המעבד שהיה ב2.3 עם ראטיו של 4:5 ל 2.4 עם ראטיו זהה אבל עם שינוי אחד , העלאתי את המתח של הזכרונות ל 2.80 , הכל עבד חד וחלק מהבוקר לאחר בדיקות של 3dmark וסנדרה . הערה : בהתחלה ב 2.51 עם ראטיו של 4:5 או 1:1 הוא לא רצה לעלות אפילו . אז חשבתי לעצמי אולי ניתן לעלות את המהירות של המעבד בעוד כמה מגה הרצים , אז העלתי את ה…

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  10. =-=-=-=-=-=-בבקשה תעזרו -=-=--=-=-=-=-= יש לי מעבד 550 זיכרון 256 ויש לי איוורור מאוד חזק במחשב ואני רוצה לעשות לו O/C אז תביאו לי תוכנה לינק משהו שם בשביל לעשות O/C למעבד =-=-=-=-=-=-בבקשה תעזרו -=-=--=-=-=-=-=

11. Started by yot,

המהרתי את ה TNT 2 שלי בעזרת התוכנה Pwoer Strip ואני הגעתי למהירות יציבה. אני רוצה לצרוב את המהירות שהגעתי אליה לביוס דרך התוכנה nVidia bios Editor. מישהו מוכן להגיד לי בקצרה איך אני עושה את זה? שמעתי שזה פשוט מאוד.

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  12. הצריכה של המאוררים שלי היא 0.12 ואלה הנוסחאות לפי המדריך I = 0.58AMP AMP = 0.12 I = 0.07 R = (12-7)/I = 71.42 I^2*R=W 0.0049*71.42 = 0.34 אני ממש לא הבנתי לפיהן ... איזה נגד אני צריך ? תעזרו לי בבקשה

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  13. GeForce2 Mx 400 64mb http://www.guru3d.com/forum/showthread.php?s=58327ea606c001632aec0dfcea0712b3&threadid=31767

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  14. עקבתי אחרי המדריכים ובדקתי בפורומים אבל יש לי בעיה קטנה עם הכרטיס של ספארקל... בדף שינוי ה- clock frequencies, אחרי שאני מסמן את האפשרות שתרשה לי לשנות את המהירויות, הסליידים של המהירויות מתחילים לי מ-175Mhz ל- core (שזה בסדר, לפי מה שהבנתי), אבל הסלייד של מהירות הזכרון מתחיל מ-0 ונגמר ב-100 (בניגוד למה שראיתי באתרים אחרים...). האם אני יכול לסמוך על כך שכשהוא מראה 0 הוא מתכוון למהירות הרגילה? כשאני מנסה להעלות אותו ל-5 או 10 ולעשות test new settings הרזולוציה שלי משתנה למשהו קטנטן (הרבה פחות מהרזולוציה הכי נמוכה), המסך מיטשטש ורק restart או התקנה מחדש של הדרייברים פותרת את הבעיה. אני משתמש ב- detonators 3.0.8.2 (הבעיה היתה קיימת אצלי גם בגרסאות קודמות), עם העדכון ל-regist…

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  15. Started by itaysk,

מה אומר ב HARDWARE MONITOR המתח: AUX ? כי הוא נמצא על 2.51V והוא באדום. ב MBPROBE הוא נקרא VCCP2 אני חושב

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  16. Started by innoVision,

אני רואה פה הרבה רושמים בתרדים על קתודה, מה זה בכלל??למישהו יש תמונה של זה??

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by Fox-Net,

איזה כלים אני צריך ואיך כלים אין לי בעיה להשיג אבל איך אני עושה את זה ומאיפה אני יכול להביא את הגומי והפלסטיק של החלון

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  18. Started by SEFi,

איך אני עושה O/C בבקשה PLIZZZZZZZZZZZ

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  19. Started by drevil,

אני צריך פה קצת עזרה..יש לי כמו שאמרתי GeForce 4 mx440 של ASUS דגם 7180 אם אתם ממש רוצים לדעת.. אז עם הכרטיס מגיעה תוכנת tweak utility שבוודאי חלקכם מכירים שמאפשרת להאיץ את מהירות הזיכרון מ270 ל 280 ומהירות המעבד מ400 ל420..ועכשיו לשאלה: כדאי?? ??? אם כן, כדאי להחליף מאוורר? ובכלל, האם אפשר לעשות יותר אוברקלוקינג ממה שמאפשרים לי פה? **לכל מי שיעזור אני אפרסם פה תמונות אם אני אצליח (ואם לא אז תראו כרטיס מסך שרוף) וגם את התוצאות שלי** ;D ;D

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  20. Started by who_Cares,

אני מתכנן לקנות מחשב טוב בחודש-חודשיים הקרובים אני מתכנן לעשות מודינג למארז לפחות רציתי לשאול מה הגודל של המארזים הבאים: 1) enermax fs-710B 2) chieftech dx-01BD 3) chieftech da-01BD 4) chieftech ax-01SLD (זה עם החלון מובנה) בנוסף רציתי לדעת איזה ספק מומלץ לcheiftech? איך אפשר להוסיף חלון? כמה עולה קתודה? כמה עולים מאוררים טובים ושקטים למארז (בצד ולמעלה-120mm, מלפנים ומאחור- 80mm) האם יש טעם לקנות את המאוררים עם הלדים של ANTEC או שעדיף לקנות שקופים של ENERMAX ולהוסיף לדים? איך עושים את זה? אם יש לכם עוד רעיונות אני אשמח לשמוע. תודה רבה :spin3: :spin3:

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  21. Started by MishaK,

מה שאפשר למצוא בפורומים בחו"ל... בלתי יאומן.... מי שלא מבין איך משתמשים/עושים את זה, שלא ישאל פה.

22. Started by HORADRiM,

שלום לכולם, קצת פירוט: AXP1800 (AGOIA-9 Week 24) + AX-7 + 75CFM 80mm fan Corsair XMS3000v1.1 @ 2.8V Gigabyte 7VRXP Rev 2.0 וספק ג'נרי 300W המכפלה לא פתוחה, והגעתי לFSB מקסימלי של 155Mhz כאשר כל נסיון לעלות מוביל ללופ של ריסטים... לא עזר להעלות את ה Vcore ל 1.90v... מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  23. הכל התחיל אחרי שנשרף לי הספק והחלפתי אותו וכל פעם שאני מאפס את ה-CMOS הוא מזהה לי אותו כ-467 ואין לי מושג למה. אולי הטכנאי שנתתי לו את המחשב והוא ניסה לעבוד עליי במחיר והתעצבנתי ולקחתי אותו ממנו חיבל בו קצת. בכל אופן איך אני מעלה את המהירות של המעבד לצמיתות כך שגם שאני יעשה LOAD DEFOULT בביוס זה יזהה לי אותו כ-667MHZ וגם איך אני מעלה את הבאס ? (האם כדאי לי להעביר את הג'אמפר ל-FORCE 133 ) ? ואם לא אז איך אני עושה את זה ? תגידו לי איפה כל דבר נמצא בביוס בדיוק כי אני לא הכי מתמצא שם, תודה לכם. (ד"א אל תציעו לי לאפס את הסימוס עם הג'אמפר או הבטרייה כי זה כבר נעשה). ד"א אגב, כל פעם שאני מנסה להעלות את הוינדואס הוא נתקע וגם שאני מנסה לעשות בוט הוא נתקע, יכול ליהות שאלו הן הסיבות…

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  24. Started by shibby15,

אני מחפש איזה היט סינק טוב ללוח אם שמתחמם לי בטירוף, מה יש לכם להמליץ??

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  25. Started by Jack_g,

תגידו אם אני פותח מכפלה ב XP1900 שלי והמעבד נדפק לי בתהליך ניתן לתשתש את העקבות שניסיתי לפתוח מכפלה? כי ממש לא בא לי להדפק בלי מעבד ופתיחת מכפלה אני דיי בטוח שאחריות לא מכסה את זה. ומה הסיכון בכלל שהמעבד ידפק בתהליך? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 537 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.