אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
היום הפעלתי את המחשב ואני שומע רעב של אימפרז טורבו במחשב שלי אז בדקתי ומצאתי שהמאוור של הספק שלי שנה עד שהוא מתחיל להסתובב כמו שצריך...מה אפשר לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
-
אני יודע שבשביל לעשות אוברקלוק למעבד / כרטיס מסך וכו' צריך להוסיף כל מיני אמצעי קירור ודברים כאלה אבל עדיין לא הבנתי איך מבצעים את האוברקלוק עצמו? זה משהו בתוכנה? או שזה משהו שצריך לעשות פיסית במחשב עצמו? תסבירו לי בבקשה, תודה.
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אם מישהו זוכר את משאבות הדלק הישנות (עוד בשנות השמונים), אז היה להן מן פרפר (כמו בשעומי מים) שמראה כי ישנה תזוזה של מים. רציתי להכניס מכשיר כזה למערכת שלי כדי לוודא כל השמן כי המע' עובדת. במדריך של THW, מופיע דבר כזה. מישהו יודע היכן משיגים?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בשעה טובה קניתי את ה AMD הראשון שלי ( XP 1800 ) שאלה לי אליכם, מכיוון שאנו נמצאים באזור חם למדי, איזה הייטסינק עדיף לי לשים על המעבד? זה שהגיעה אם המעבד או TT VULCANO 6 שיש לי בבית ?
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
-
יש לי PII 350Mhrz בתוך מחשב ישן מאוד, בערך 4 שנים הוא אצלי.. אני הולך לקנות אחד חדש, וחשבתי אולי בינתיים אני אתאמן קצת על זה.. אילו תוצאות אני יכול להשיג עם אוברקלוק על המעבד הזה? אין לי כרטיס מסך, אני עובד עם איזה אדאפטר בצ'יפסט.. המטרה היא להשיג מערכת שתריץ משחקים נורמאליים בצורה נורמאלית.. משחקים ישנים או עם דרישות נמוכות רצים בסדר יחסית.. האם אוברקלוק יהיה כדאי במקרה שלי? אם כן, יש איזה תוכנה או משהו שמראה לי את הטמפרטורות?
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
ברצוני לשים מאוורר 80 מ"מ בחלק העליון של המארז (מעל הכוננים). לשם כך אני צריך מקדח כוס לפח בקוטר 80 מ"מ. אתמול נסעתי ל"סופר הום סנטר" בגעש, ל"אייס קנה ובנה" בגעש, ול"היפר רוזנפלד" בכפר-סבא. באף אחד מהחנויות לא היה את המקדח. האם מישהו קנה מקדח מסוג כזה והוא יוכל להגיד לי איפה הוא קנה? תודה מראש.
-
ידוע שכאשר מעלים מהירות מעבד/BUS/וכו' צריך לרוב לתת מתח גבוה יותר . השאלה היא אם הKT 3 של MSI עושה את זה אוטומטית. הלוח הוא ללא ג'מפרים - הכל דרך הBIOS מה שמעורר את השאלה אם הוא יודע גם "להחליט בעצמו".
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
SiSoftware Sandra Processor(s) Model : Intel® Celeron Co-Processor (FPU) : Not installed Speed : 501MHz Performance Rating : PR601 (estimated) Type : Standard Packaging : FC-PPGA Socket370 Rated Speed/FSB : 503MHz / 1x 67MHz Multiplier : 7.5x Generation : 6th (6x86) Model Information : P6C (Mendocino) Celeron 300-533 2V Revision/Stepping : 6 / 5 (0) Stepping Mask : mB0 Microcode : MU066503 Caches Internal Data Cache : 16kB synchronous write-back (4-way, 32 byte line size) Internal Code Cache : 16kB synchronous write-back (4-way, 32 byte line size) L2 On-board Cache : 128kB ECC synchronous write-back (4-way, 32 byte line size) L2 Cache Multiplier : 1/1x …
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אני מדבר על מאוורר רגיל של בית,לא של מחשב !
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
הנה בקורת מעניינת ביותר על קיט לבנייה עצמית של מארז שקוף למחשב, נראה מעניין (רק חבל שזה לא יגיע לארץ) http://www.mikhailtech.com/articles/cases/dcicm42/page1.shtml
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
מצאתי חנות שמוכרים בה את כל הדברים לאלקטרוניקה בזול......... לדים אולטרה בריט אדום וירוק ב-2 שקל, יש לדים דו כיווניות - בצד אחד ירוק וכשהופכים את המינוס והפלוס זה הופך לאדום!!!!! כחול אין במלאי.....חבל......אמרתי לו שיזמין הרבה כי אני הולך לעשות שם קניה רצינית ;D החנות נמצאת ברחוב עוזיאל ברמת גן - שם החנות - D.G אלקטרוניקה. עריכה: עשית זאת שוב, למה כל סימני הקריאה הללו היו בכותרת.
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
עבדתי בתחילת החופש וכמו שכולכם יודעים קניתי את המארז אלומיניום + 8 מאווררים יפיפה שלי! עכשיו יש לי התלבטות, המשכתי לעבוד ויש לי בסביבות ה300 שקל... עכשיו אני יכול לקנות עוד איזה מאוורר 92 מ"מ שקוף בצד antec כמו השני שלי ועוד חור למעלה, מה שיצור 2 מאחורה generic עלובים ממש שקיבלתי עם המארז 2 למעלה, מצויינים של זיגזאג 2 בצד מצויינים של antec 92 m"m שקופים 1 מקדימה 1 antec cyclon blower ownz 1 40 m"M של הhardcano 2 ערבי ממש! או שאני יקנה ספק טוב כזה enermax 350 vat חמוד במקום ה300 generic ערבי שיש לי עם ה5 חיבורי חשבל (יש לי בערך 4 מאווררים רק על חוט אחד...) או!! שאני יקנה איזה קולד קאטלוד כחולה יפיפה ועוד איזה שלושה לדים לשים במאוורר השקוף שלי או במקום הלדים כמה פילטרים כי …
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
לא היה לבעל החנות נגדים אבל אני יחזור עליו.... השאלות הן כמה עולה נגד ואיזה נגד אני צריך... האם אפשר לקחת נגד אחד ולחבר את כל 6 הלדים דרך חוט של פלוס אחד וחוט של מינוס אחד מהספק?
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
איפה אני יכול לקנות מנורות LED באיזור השרון? או בכלל ???
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
הנה משהו מעניין http://electronics.up.co.il/ במיוחד אהבתי את הפיצוץ האטומי עם הלדים.
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד איפה אני יכול לקנות מאווררים 60 מ"מ באזור ת"א ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
די, נמאס לי!!! לא רוצה ללכת לזיגזאג ולשלם להם 30 שקל בשביל חור מז***, איפה לכל השדים והרוחות יש כוס קידוח רגילה, 80 מ"מ לברזל!!! חיפשתי בכל ace והום סנטר שראיתי ולא מצאתי... אם מישהו יכול להגיד שם אפילו של חנות מקצועית נגיד בתל אביב אני מאוד ישמח... ועוד משהו, כוס ברזל כזו עושה חור גם בחלון? ובלי לעקם/לפצוע/לקמט את הפלסטיק?
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי בעייה (מן הסתם אחרת לא הייתי רושם כאן). ברגע שאני סוגר את המחשב, משתררת בבית דממת מוות, פתאום אפשר לשמוע את הציפורים מצייצות בבוקר ואת הצרצרים מצרצרים (או מה שצרצרים עושים) בלילה. בקיצור, אני מחפש גוף קירור למעבד שהכי חשוב שיהיה שקט. מן הסתם הוא גם צריך לקרר (אחרת הוא לא היה נקרא גוף קירור) אבל אני לא מעוניין לבצע המהרה כלשהי. סה"כ אני צריך משהו שירעיש פחות מ"מנוע הדיזל" שיש לי עכשיו בתוך המחשב שהוא המאוורר שקיבלתי ביחד עם האתלון 1200 שלי לפני שנה. אין צורך להוסיף שזה SOCKET A...אני מניח שאתם כבר יודעים.
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה FanSpeed עכשיו היא מציגה לי 4 מודדי חום יש אחד שכתוב עליו HD אז אני יודע שזה הכונן הקשיח עכשיו יש עוד אחד עם טמפרטורה נמוכה אין לי מושג מה הוא ויש 2 שאחד מהם הוא המעבד הבעיה היא שאני לא יודע מה! בגלל שבביוס שלי כתוב שהמעבד (אחרי הרבה שעות עבודה) על 44-45 מעלות...ובFanSpeed יש מד אחד שגם מראה ככה והשני גם מראה ככה! עכשיו השני לפעמים מתחיל לעלות ל50 60 אפילו 70!!! ולפעמים ממש עובד על 60-65 ככה כל הזמן! והשני מגיע בזמן מאמץ ל49-50 כמו שהייתי מצפה מהמעבד שלי הבעיה היא שבזמן מאמץ אני לא יכול להסתכל בביוס, אז אני לא יודע 1 זה המעבד או ה2 של המעבד שניהם עולים בזמן מאמץ אבל אחד משתגע ועולה המון השני עולה סביר ועוד דברים זה שקופץ...לפעמים יורד מה זה נמוך אני לא מב…
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום. נכנסתי לאתר שיש בהם תמונות מודינג וראיתי את המוד הבא: אולי מישהו יודע איך לעשות את זה? זה מוד מדהים
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
איך אני מחבר אותם לחשמל??? ללוח אם? ואם כן איפה?
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
מי שראה בסופ"ש את התר'ד שלי על בעית ההארדיסק(?), הבין שהמחשב שלי נתקע לעיתים תכופות כעת. לאחר שאני משתמש במחשב כשעה\שעתיים, הוא נעשה חם רצח, ואני מאמין שזה הגורם לתקיעה, ואולי גכם פגם בדיסק. האם ישנה דרך כלשהי לזהות פעילות תקינה של מאווררים(לא מהירות הסיבוב, רק פעילות תקינה) של כל המאווררים שבמחשב? תוכנה כלשהי? כי בשנה שעברה המחשב גם עשה בעיות, בסוף התברר שאחד מהמאווררים נדפק ודפק גם את המעבד. למישהו יש תוכנה\דרך? כי בביוס מוצג רק המאוורר של המעבד, ואני צריך את כל המאווררים(כרטיס מסך{וודוו3, אם יש עליו}, המאווררים שבמארז). תודה.
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יש לי מאוורר 60 ממ על הוולקנו 6CU+ והוא די מרעיש 39 דציבלים ודוחף 36 CFM רציתי להחליף את המאוורר באחד יותר שקט ויעיל כלומר מאוורר שעושה את העבודה ולא מרעיש יותר מידי והאם יש גנריק 60 ממ? אם כן מה ביצועיו?
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-