אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
אני צריך עזרה בקירור הזיכרונות שלי , אני יכול להרכיב מאורור לידם אבל המאוור יש לו חיבור כזה מרובע אם שני פינים ואני ראיתי שהספק שלי נותן רק חיברוים של 4 פינים בשורה יש איזה דרך לחבר את המאוורר או דרך קירור אחרת לזיכרונות ? כי תמיד המחשב עושה ריסט בגלל הזיכרונות .
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום אני עובד כרגע על P4 630 3000@3260 במתח סטוק FSB 218. אם אני עולה עוד טיפה המחשב לא מאתחל. מישהו כאן אמר לי שאני צריך לעלות עוד מתח. הבעיה היא שאין אצלי בביוס אופציה שנועדה להעלות למעבד מתח אלא רק PCI-E VOLTAGE ומתח זיכרונות. מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 419 צפיות
-
-
זה המפרט שלי: INTEL P4 2.4 533MHZ intel Brownsville2 Kingston 256MB 266MHZ X2 (512MB IBM 60GB 7200RPM SAMSUNG 80GB 7200RPM Gigacube Radeon 9200 LG 52X Plextor PX-708A הציפסט של הלוח אם הוא i845GE כשאני נכנס ל bios אני לא יכול לשנות את ה FSB מישהו יודע אולי איך לפתור את זה? שאלה שניה : מישהו אמר לי שאני לא יכול לעשות OC עם הסידרה של 845 בגלל זה הבעיה? תודה מראש שלומיק
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
טוב אז כך יש לי 9600XT של ABIT וגם לוח שלהם ... AV8 3DEYE בגלל הקיץ helllllllll :pissed: :pissed:- שלנו בארץ ....אני זקוק לקירור לכרטיס מסך טוב אז זה הולך כך......{לא משנה המחיר} Vantec Iceberq 5 All-In-One או [tt][tt]ZALMAN Heatpipe VGA Cooler ZM80D-HP[/tt][/tt] או Arctic Cooling ATI Silencer 2 Rev.2 והבעיה היא שיש לי על הלוח את ה ZALMAN 7700CU 120MM אני לא יודע אם אפשר לדחוף אותם בכלל על הכרטיס בגלל בעית מקום טוב חוץ מה Arctic Cooling ATI Silencer 2 Rev.2 שנכנס כמו כפפה אבל :-\ :-\ אני מעדיף כלים כבדים כמו ZM80D-HP ZALMAN ובעית המקום בין ה7700 לכרטיס מסך היא יש מרווח של כמעט 3 ס"מ... מה לעשות : : : ??? אם יש המלצות בקשר לקירור יתקבלו ברצון
-
- 2 תגובות
- 476 צפיות
-
-
יש אפשרות לOC עם הGIGABYTE Quick Boost ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. קודם כל זה מחשב פנטיום 3 500MHZ עם לוח אם ASUS TUSEL 2-C ופעם לא הייתי שומע את המחשב. בזמן האחרון זה הגיע לרמה מטורפת של מקדח בטון :bash: איזה גוף קירור או מאוורר כדי לי לקנות? משהו לא יקר שיהיה קל להרכבה והכי חשוב - שקט מאוד מאוד! ושיקרר לי את ה78 מעלות האלה תנו הצעות (גם קישורים כי אני לא יודע מאיפה למצוא איוורור לפנטיום 3...) תודה
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום , יש לי מעבד AMD Athlon XP (Barton) 2500+ ותמיד רציתי לעשות אוברקלוק למחשב אבל אמרו לי שיש בזה סיכון ענק שהמעבד ישרף וכו ... אז השאלה שלי היא האם באמת כדאי לעשות אוברקלוק ועד כמה אני יכול להעיץ את המעבד ? שאלה נוספת היא איזה קירור ומארז כדאי לי לקנות כדי שיהיה אפשר לבצע את האוברקלוק ?
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
בחנות שבה אני קונה מציעים לי מעבד TRAY, כלומר ללא אריזה, אך ביחד על מאוורר CoolMaster (היבואן לא יודע איזה דגם) במקום המאוורר המקורי. האם כדאי לי ללכת על ההצאה ואיך המאוררים והגופי קירור האלה לעומת הקירור המקורי שמגיע עם +AthlonXP 2500 מבחינת רעש ואיכות. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 450 צפיות
-
-
שלום סמתי לא מזמן ערכה של ekwb h3o 360 hfx ואני רוצה לסים זוויות של bitspower p אני פשוט עוד לא מבין איזה עובי קוטר מתאים לי אני די מבולבל סתם אני לא רוצה להזמין אני חדש בדבר הזה עזרה חברים תעזרו לי בבקשה??? תמונה אם זה יעזור http://img841.imageshack.us/img841/527/qumd.th.jpg' alt='qumd.th.jpg'> - - - תגובה אוחדה: - - - אולי יש למישהו בארץ שאני יכול לקנת ממנו
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, איך אני יכול לבדוק אם כרטיס מסך עבר אוברקלוקינג בכל צורה שהיא ?? זה יכול להיות כרטיס PCI-E או AGP במקרה שלי הכוונה ל AGP תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 423 צפיות
-
-
*כותרת* אני מזכיר יש לי GA-P31-S3L וגרסת הביוס שלי היא F1 (ככה קיבלתי מהחנות...) תודה
-
- 2 תגובות
- 486 צפיות
-
-
האם הכל בסדר? עם המהירויות והכל או עם ה- V (המתח וואט).. עוד לא התחלתי לעשות OC http://img259.imageshack.us/img259/6505/77840573oi1.jpg
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
בתוכנה OVERDRIVE שבדריבר של ATI יש לי OC עד 700 בליבה ו 1200 בזיכרון הבעיה היא שהזיכרונות יציבים גם על 1300 ואני לא יכול להשים אותם על 1300 ב OVERDRIVE אני יכול רק ב RIVA TUNER וגם אצלי עד עכשיו זה היה 700/1300 ב RUVA TUNER אבל עכשיו עשיתי פרופילים וכשאני עושה פרופילים ובRIVA TUNER על 700/1300 זה מראה לי שה OVERDRIVE לא זמין עכשיו.וכשאני מבטל את הOC בRIVA TUNER או עושה את הקלוקים עד 700/1200 זה עובד טוב. אז יש איזה דר שאני יוכל מהתוכנה OVERDRIVE לעשות 700/1300?
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
למרות שאין קשר בין המדריך הזה לצג עצמו הוא מסביר (בעמ' השני בעיקר) על חיבור המולקס ומה זה החיבור האדום והחיבור השחור והצהוב וכו'... למי שלא מתמצא הדבר הזה יכול לעזור מאוד ולסדר כמה דברים בראש. (לי למשל זה עזר מאוד) תהנו
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
קראתי במדריכי OC שמומלץ להעלות בהדרגה את מהירות ה-FSB בקפיצות של 5Mhz. למה לא לזרז את התהליך בקפיצות של 20Mhz ואם המחשב לא עולה, לעשות reset ל-bios ואז לדעת שהטווח הוא באיזור ה-20Mhz האחרונים... ?
-
- 2 תגובות
- 473 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב MSI 915G combo-fr intel P 4 3000 MSI rx600xt Samsung SATA 80 GB ceno DDR 400 256*2 Enermax NoiseTaker v1.3 370W מנוחה: לוח אם 40-45 מעבד 46-52 הארד דיסק 38 מה אתם אומרים כדי לי לעשות אובר קלוק למעבד? ואם כן של כמה? יש לי מאוורר שקט מאוד אבל לא מחברה כל כך מוכרת של AVC
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא מעבד Intel Core 2 Duo e8400 לוח אם Gigabyte GA-EP45-DS3L זיכרונות G.Skill DDR2 4096MB (2048MBX2) 900MHZ 4-4-4 12 pi black כרטיס מסך nVIDIA 9800GTX+ 512MB DDR3 PCIE Club3D מארז ללא ספק Lian-Li Pc-7B Plus Black Window ספק כח Hiper S625 625W קרור למעבד Thermalright HR-01 PLUS מאוורר למארז Nexus Real Silent Case Fan 120mm PWM וניסיתי לעשות לו OC ל 3.6 כמו שהסבירו לי פעם שעבד לי וכרגע הוא מראה לי בCPUZ 2400 MHZ ורק לפעמים קפיצות ל3600... הVCORE בינתיים על 1.30 השאלה עם לעלות עוד כי קודם שמתי גם על 1.4 וזה לא עבד שמתי תמונה מה CPUZ בקבצים למטה תורידו כי עם לא פשוט לא רואים טוב.. או את הכל. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכוון לרכוש שני מאוררים חדשים, חשבתי על אלו: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4900 להוציא אויר, מאחורה מתחת לספק http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4897 מכניס אויר, מקדימה מול ההארד דיסק. אני חייב שהקדמי יהיה 80X80X25 כי יותר גדול מזה לא נכנס... מה דעתכם? עוד שאלה, האם יש לכם מושג כמה דציבלים מאורר ג'נרי מוציא? כאילו יש לי עוד שנים עם לדים שקיבלתי עם המארז, במידה ואני אחליף אותם לעוד שניים כמו השני שציינתי, אני אקבל פחות רעש? תודה מראש, יניב
-
- 2 תגובות
- 441 צפיות
-
-
Intel i845e GA-8IE או EliteGoup P4VXASD2 מה יותר טוב ל OC זה או זה???? כי בזה של אינטל אין חיישנים של טמפרטורה ואי אפשר לעלות מתח בביוס רציתי לדעת אם בשני יש את האופציות האלו מישהו מכיר?!?!
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש מעבד i5 4570 המליצו עליו בחנות שהוא עדיף מהקירור המקורי של אינטל איני מתכנן לעשות OC השימוש לצורכי גרפיקה בלבד Antec Bloody Tiger A20 להשאיר אותו?
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
הכותרת אומרת את כל השאלה שלי תודה
-
- 2 תגובות
- 438 צפיות
-
-
אהלן, חיפשתי ב-Stickies אך לא מצאתי אזכור בנושא. רציתי לדעת מה הדעה הכללית בנוגע לקירור הסטוק שמגיעים איתו מעבדים האינטל (לדוג' E8400 או Q6600 הפופולריים). האם הם סבירים בשביל להריץ את המחשב? האם ניתן אפילו לבצע איתם OC קטנטן? או שאתם ממליצים מיד לזרוק אותם בלי לחשוב פעמיים. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
-
שלום, אני צריך המלצה לקירור ל8800GT. במשחקים מסוימים הטמפ' מגיעה ל85 מעלות שזה דיי גבוה. ואם המאורר על 90-100% הוא רועש כמו מטוס סילון. אז אני צריך קירור שיהיה שקט ויותר יעיל מהקירור סטוק. תקציב סביבות ה150 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 476 צפיות
-