אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
הרבה פעמיים יוצא לי לשמוע את המילה "אובר קלוק" אבל ממש אין לי מושג מה זה מישהו יכול להסביר לי מה זה תודה
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
hi there i have an AMD AthlonXP2500+ machine which i would like to overclock i have bought with my comp all the cooling that i need (thermalright heatsink with an 80mm vantec fan, and a thermaltake case) now when trying to run the system at fps200, the system doest startup, as if it doesnt reconize the momories (so i guess its a timing problem) so please tell me what i should do or what timings should i use and another thing - i just got a new geforce fx5900xt from chaintech, it has a big fan and two big memory heatsink, and my case (xaser wingo) has a fan directly above it, so i thought i can overclock it too but i dont know how to do that, so any tips will be wel…
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
האם היא יכולה להחזיק 3 בלוקים 2 רדיאטורים 1 מיכל ??? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
ללא אוברקלוקינג.. (איך אפשר בכלל לדבר על אוברקלוקינג עם כזאת טמפרטורה : ) הטמפ' של המארז 34 מעלות... מה יכולה להיות הבעיה עם הוולקנו 12 הזה?!?! החנות (זיגזאג) הרכיבה לי אותו
-
- 25 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
9600xt 256 45 מעלות במנוחה במארז 6a19 עם 2*120mm הטמפ בסדר?המעבד לא חם 46 מעלות בשיא החום במנוחה אבל 2600barton זה יכל להיות בגלל שיש כרטיס שמפיץ חום בחריץ ההרחבה הראשון הכי קרוב אל הכרטיס?או שזה לא משנה?
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
יש לי כרטיס GF4 MX של Inno3d (אני יודע שהחברה לא משו). אם אני לא טועה הכרטיס הוא SE למרות שהדרייבר ושאר התוכנות מזהות אותו כMX רגיל. אני חושב ככה כי המהיריות שלו הן: ליבה -250. זכרון -332. יש לי קובץ REG שבעזרתו אני מוסיף ערך OC לדרייבר של NVIDIA ובאמצעותו אני יכול להעלות את הליבה והזכרון. כמה אני יכול להעלות לזכרון ולליבה בלי סיכון גדול מידי? לא יודע אם זה קשור אבל הנה הטמפ' של המחשב במנוחה: לוח -32 33. מעבד - 35-38, אם יש מזגן אז 33. ולשאלה - האם הGF4 MX שלי הוא 128Bits? הגיוני? הזה מידע עליו מאוורסט: Memory Bus Properties: Bus Type DDR Bus Width 128-bit Real Clock …
-
- 10 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום. קודם כל מפרט: p4-1.7 asus ps333 256 mb 40 gb redeon 9200se 128mb windows xp pro קבלו מה אתם אומרים. הנה:
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
אוקיי, לחבר שלי יש Radeon9600SE והוא מאוכזב לגמרי, ולפני שהוא מחליף כרטיס מסך הוא רוצה לעשות אוברקלוקינג כדי לראות לאן הוא יכול להגיע, לא הבנו בדיוק את הקטע עם ה-Artifacts ואיך יודעים מה המקסימליות שאפשר להגיע עם ה-Overclock. תודה.
-
- 4 תגובות
- 515 צפיות
-
-
כבר הבנתי שיכולות הלוח הזה M925(V1.3) של ECS (הכוונה ל-ELITE GROUP?) לא מי יודע כמה באובקלוקינג, אבל אולי מישהו יכול להסביר לי למה מוצהר שיש ללוח תמיכה ב-133 ובעצם הזכרונות רצים רק ב-100? לא משנה שאני משנה גמפרים או עושה שינויים בביוס.(שינו בגמפר ל-133 לא נותן למחשב לעלות בכלל) המעבד שלי פנטיום 1.7 ב-FSB 400. קישור ישיר לדגם הספציפי שלי(אין פירוט יותר מזה באתר של היצרן לא מבין למה): http://www.pcchips.com.tw/PCCWeb/Downloads/ProductsDetail_Download.aspx?categoryid=1&typeid=3&detailid=86&DetailName=Driver&DetailDesc=M925(V1.3)&MenuID=0&LanID=0 אחרי הרבה חיפושים מצאתי דגם דומה מאד עם פירוט נורמלי יותר: http://www.baber.com/baber/411/pcchips_m925lr.ht…
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום יש לי מארז HEC 6A19 עם ספק HEC 475W עכשיו הטמפ' של הטמפ של המעבד (AMD 64 3000) שלי הייתה קצת גבוהה אז לקחתי מאוורר 80 מהמארז הישן שלי וחיברתי לפתח הצדדי של המארז, במפנים בעזרת דבק EPOXY כלשהו ולאחר מכן חיברתי את השרוול למאורר עם דבק SUPER GLUE (כי לא היה מספיק שטח פנים למשהו אחר) האם זה שווה משהו ויחזיק מעמד או שכדאי לי להוריד את זה?
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
בתוכנות בדיקה כמו Everest ו Aida32 רשום לי שהמתח שמגיע לליבת המעבד הוא Voltage2.83, זה לא גבוהה מדי? המעבד שלי הוא A64 +3000 ללא OC.
-
- 3 תגובות
- 445 צפיות
-
-
יש לי כרטיס MSI GF FX 5200 שמגיע עם מאורר ולא צלעות... הקלוק עומד על: 2D: 250MHz 3D: 250MHz Memory: 400MHz אני צריך המלצות לאיזו מהירות כדי לי להמהיר את הכרטיס. תודה לכל העוזרים...
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר הרבה בלגן בבחירת החלקים למחשב החדש שלי כבר החלטתי ויצא לי מפרט בן **** . ועכשיו לאחר שיש לי את כול החלקים שמתי לב שהקירור לראדון בכלל לא משהו :\ וגם הקרור למעבד שלי לא משהו אז עכשיו אני מתלבט בין שני קרורים לראדון 9800 פרו שלי מתוצרת ספיר Arctic-Cooling VGA Silencer Rev.3 פלוס שאני יוסיף לו היטסניקים מנחושת או Arctic-Cooling ATI Silencer 1 על מה ללכת? ועכשיו בקשר למעבד הלוח אם שלי הוא EPOX EP-8KDA3J (nForce3) - ATX והמארז Thermaltake Xaser III Lanfire - Black Case שמעתי כול מיני דברים בקשר לניסורים וחורים במארז בקשר לגופי קרור של זמן ומלא שטויות מה לקחת ? בבקשר תמליצו לי על גוף קרור טוב עד 300 שקל שהיה גם טוב לאובר קלוק בעתיד
-
- 3 תגובות
- 502 צפיות
-
-
יש לי מעבד P4 3.2 עם 1 מגה Cache הוא מגיע ל-70 מעלות . וגם אלבטרון 6800GT כאשר הליבה מגיע ל-77 (!!) מעלות ... המעבד והכרטיס עם הקירור סטוק שלהם ללא שום שינוי . האם זה טמפרטורות הגיוניות ?? גם אם התשובה היא כן האם כדאי לי להשקיע בקירור יותר טוב , ואיזה ?? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 807 צפיות
-
-
האם כדאי לרכוש את המאוורר הזה לAMD64? אני מפחד שהטכנאים בחנות ירכיבו אותו לא כמו שצריך....האם יש בסיס לחששותי? איזה קירור אחר של TT הייתם ממליצים?
-
קניתי מחשב חדש: amd 64 3200 עם גוף קירור ZALMAN CNPS7000B-Cu וזיכרון GeIL 1024MB (2x512MB) GL1G3500DC PC3500 DDR433 Ultra Platinum DualChannel Kit ספק Thermaltake Xaser Silent PurePower 480W 2-fan טמפרטורת מעבד ממוצעת 40 וטמפרטורה במארז 28 אני דיי חדש בנוגע לאוברקלוקינג אז השאלה שלי היא האם כדאיי לעשות אוברקלוק ואם כן האם הוא יהיה משמעותי? היה לי ניסיון אחד באוברקלוק עם המחשב הישן שעבד יפה מ 1.7 ל 2.1 אבל לא יצא לי לשנות מתח או משהו בסגנון, אז אם יש צורך בשינוי מתח אז אם אפשר להראות לי איך. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס sapphire radeon 9100 הכרטיס בסדר אבל המאורר הפסיק לעבוד אני רוצה להחליף את המאוורר גוף הקירור שבו יושב המאורר נראה מודבק למעבד הגרפי רציתי לדעת אם יש דרך להוצא את גוף הקירור (כדי להחליפו) מבלי לפגוע בכרטיס? ???
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אז כך יש לי לוח אם AI7 םנטיום 4 הסוקט שלי נטוי כך שהוא בצורת מעויין. לכן SILENT TOWER של TT לא מתאים. הוא לא מספיק גדול בשביל לחסות את המעבד וגם המאוורר בכיוון לא כלפי אחורי המארז אז זה בזבוז כסף... השאלה אם HYPER 6 של קולר מסטר יתאים. ואיפה אפשר למצוא אותו בפחות מ 280 שקל!!!! המון כסף... זה ממש מבאס.
-
- 13 תגובות
- 692 צפיות
-
-
היי לכולם , יש לי מעבד AMD athlon xp 2500 ולוח אם של epox 8rda3i , הגוף קירור סטוק, ומארז עם 3 מאווררים 1 מאחורה ליד המעבד מוציא ו2 מקדימה מכניסים. אחרי ששמתי את ה2 מקדימה , הטמפרטורהירדה במעלה אחת כשהמעבד במנוחה, עכשיו הוא על 49-50 במנוחה , למישהו יש רעיון איך אני יכול לשפר את הטמפרטורה ? ? ד"א עשיתי משהו לזיכרונות שניתי את המגהרץ שלהם מ333 ל400 כמו שהם אמורים להיות , אולי זה השפיע ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
מה הכוונה שכשאומרים בדביק של טמפ' ממומלצות ש P4 NORTHWOOD לא צריך לעבור את 45 במאמץ עכשיו השאלה שלי היא כמה אחוזים של מאמץ כי כשאני מריץ 2 PRIME 95 הוא על מעלות-50 ( שימוש100%)
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
האם Sunbeam Rheobus יוכל להחזיק 4 SF2?
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
חברה זוכרים שיש לי radeon 9200se ז ככה אני רוצה לעשות לו קלוק עכשיו כאשר אני המהרתי את הזיכרונות מעל ל 250 הרצים היו לי הפרעות גרפיקה הכל הפך לתתושתש למה זה קרה?(יש לי קירור סטוק)
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
הטמפרטורה של המעבד שלי דיי גבוהה ואני לא ממש בכיוון של לקנות היטסינק חדש (יותר בכיוון של כרטיס מסך) אז חשבתי אולי אפשר ללכת על משהו זול יותר ולשים TT SF על הסינק הקיים של המעבד (אני דיי בטוח שזה יוריד כמה מעלות טובות אחרי הכל כמה המאוורר המקורי יכול לדחוף 20-30CFM?) זה אפשרי בכלל אם כן איך אני עושה את זה אם לא רק תגידו ואני כבר אשלים עם העובדדה שאני אשר עם מחשב חמים לנצח... תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 548 צפיות
-
-
:'( טוב..קודם כל המפרט שלי (די חדש...) amd barton 2500+ volcano 12 abit nf-7 samsung ddr400 256mb fx5900xt עכשיו ניסיתי לעשות אוברקלוקינג ל 3200.. העלתי את ה fsb ל200mhz , נעלתי agp/pci , העלתי מתח מעבד ל 7.1 וולט העלתי את הוינדווס, התכוונתי להוריד prime95 , לבנתיים הרצתי pcmark04 ותוך כמה שניות המחשב נכבה אני חייב לציין שהטמפרטורה לא היתה ממש ידידותית (54 מעלות), גם לא לפני האוברקלוקינג (50 מעלות ) ...קניתי את הוולקנו12 בשביל שטמפרטורה תהיה הבעיה האחרונה שלי באוברקלוקינג - האוברקלוקינג נכשל בגלל הטמפרטורה? -מה יכולה להיות הבעיה בטמפרטורות עם הוולקנו 12? (זיג זאג הרכיבו לי אותו עם כל המערכת לפני חודש) אני ישמח אם תעזרו לי תודה, איתי
-
- 14 תגובות
- 859 צפיות
-
-