עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Lanzar,

שלום לעולם כרגע הבאתי מעבד MOBILE 2500 והגעתי איתו בלי שום בעיה ל 2700MHZ בבאס 245 !! עכשיו השאלה שלי כי כזאת, מעבד 3200+ הוא 2200MHZ אז 2700MHZ כמה זה ב + הזה ??? איזה חישוב אני צריך לעשות ???

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  2. Started by roeiw,

אם אני מריץ Prime 95 במשך 7-8 שעות רצוף על מעבד Athlon XP 2500+ יכול להיגרם נזק כלשהו למעבד? (יושב על 39 מעלות במנוחה ו 46 במאמץ)

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  3. Started by or_cool,

שלום לכולום יש לי כרטיס מסך עתיק RIVA TNT 2 והמאוורר שלו לא עובד וכתוצאה מכך אני רואה פסים אפורים על המסך והמסך מאוד בהיר רציתי לדעת מאיפה אני יכול לקנות אחד חדש מחנות באינרטנט תודה מראש

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  4. שמעתי שצריך להיות שם,אבל אני לא מוצא איפה זה צריך להיות?לדוגמא cmos,integrated pirh..... ותחתי איזה שם זה צריך להיות?תודה מראש :-\

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  5. Started by tehnodrom,

יש לי מעבד 2.0 של אינטל והקירור שלי הוא מה שקיבלתי עם המעבד קירור של אינטל רגיל.... עכשיו השאלה אם כדאי לי לעשות איתו ובכמה מותר לי לעלות ?

6. Started by superginiman,

יש את הSILENCER 3 שמותאם ל9800 PRO 256 ול 9800 XT האם הוא גם יתאים ל9800 PRO 128? כי לא בא לי לקנות את 1 שמתאים לרוב הרדאונים ושלא בא עם קירור זיכרון

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by shoeyal,

שלום ראיתי פאנל שליטה של ASUS שנראה מאוד פונקציונלי וזול http://www.skak.co.il/Trader/Product.aspx?loc=CASEMON&DRID=9198172 עכשיו בביקורת ראיתי שחשוב שהBIOS שלי יהיה או יתמוך ב -CUSL2 מה זה CUSL2 האם הלוח שלי NF7 תומך בו והאם למישהו יש המלצה על הפאנל הזה או פאנל אחר בסביבות 150 ש"ח

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  8. Started by gigabot,

אז ככה אתמול נחתך לי חתך קטן בצינור של מערכת קירור מים זה לא פגע אבל ... פגע טיפה אחת המגוף הקירור יבשתי ספגתי הכל המחשב עובד אך הוא מתכבה בכל איזה 15 שעה מה לעשות.... :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

• 11 תגובות
    • 943 צפיות
  9. Started by re5pect,

יש לי פנטיום 4 2.8 northwood FSB 200 אני רוצה לקנות לו מאוורר אבל פעם אחרונה שניסיתי אוברקלוקינג הצלחתי רק 2.87 ומעבר לזה זה היה עושה פוסט עובר אותו מגיע לווינדוס ואז נותן לי מסך כחול.. OUT OF MEMORY

• 7 תגובות
    • 553 צפיות
  10. Started by nimrodim,

נתוני ה - OC לעכשיו: FSB=238--> מעבד ב: 3570. מתח בביוס 1.725 ע"פ MBM נע בין 1.6-1.7 במשך 13 שעות של PRIME 95 אשר עבר בהצלחה. AGP\PCI נעול, HYPERTHREADING=OFF, זכרון היחס 3:2 עומד על 158 (זה אינו גורם מגביל כרגע - עומד להחליף ל ADATA VITESTA). GAT SETTINGS בביוס: Auto, Normal, Auto, Disable, Disable. טמ"פ (זכרו ABIT!!!) - מנוחה : 50. מאמץ : 61. WINDOWS עולה על FSB של 240 אבל ב PRIME - המחשב פשוט נתקע לאחר פחות משעה. (זכרון על 160 ב 2,3,3,6 - היתכן שהבעיה פה?) מטרה - להגיע ל FSB של 240 יציב.... 8) הערות נוספות: HYPERTHREADING - מעלה מתח על המעבד. מעלה טמ"פ מעבד. (נבדק במתח 1.725 בביוס, אפקטיבי ב MBM בין 1.62-1.74 על FSB 233 . נבדק לזמן קצר 45 דקות עם DUAL PRIME - יציב).…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום. שבוע שעבר שידרגתי את המחשב. המפרט הוא כזה : athlon 64 3000 msi platinium nforce 3 הקירור שהורכב על המעבד הוא ZALMAN CNPS7000B-Cu . הורדתי את התוכנה Motherboard monitoring ( MBM , ולהפתעתי הטמפרטורות היו גבוהות למדי. 50 מעלות + הייתה הטמפרטורה על המעבד. והטמפרטורה במארז הייתה 47. איך זה יכול להיות שעם קירור כזה איכותי הטמרפטורה במעבד כל כך גבוהה ? האם היה צריך להתקין גוף קירור מתחת למאוורר ? אני ממש לא מבין בנושא הקירור, אז אשמח אם תעזרו לי בנושא הזה. אם הפתרון הוא לקנות קירור יותר איכותי וטיפה רועש, אז אין בעיה. אבל שלא יהיה רועש מידי כי נמאס לי מהרעש. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 779 צפיות
  12. Started by Arile,

קניתי למעבד amd 64 bit 3000 מה אתם אומרים כדי לבצע איזה oc קטן ?

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. אני יודע ששניהם הם אותו דבר כמעט אבל בכל זאת האם יש העדפה לאחד מהם ? המעבד המיועד הוא 2500 מובייל ל 3 ב 1 יש תמיכה ביותר מעבדים והוא גם בא עם גריל בניגוד לשני כך שהוא גם פחות מסוכן... ויצא כבר להרגיש מזה ביס מהג'נרי שלי עכשיו ... לא נעים (למרות שאני בעיקרון דואג יותר לילדים קטנים שמסתובבים בבית שלי בדרך כלל ...שכנים בני דודים - שכונהההההההה )

• 7 תגובות
    • 628 צפיות
  14. Started by Dwhore,

שלום. עשיתי אובר עם המעבד שלי amd barton 2500+ ABIT nf7 A-data 3200/400 512 מ : 1.8ghz > 2.31 הbus עומד אצלי על 209 עכשיו, השאלה שלי היא איזה יחס אני צריך לשים בין ה FSB ל DRAM? זה דיי חשוב, כי יש לי בעיה עם משחקים, זה כמו כזה "חרבון" בסאונד שקורה, אבל כל פעם שאני משנה את היחס בביוס זה משנה או נפחת... בכל מקרה אני צריך לדעת איזה יחס לשים ..

• 13 תגובות
    • 800 צפיות
  15. Started by miki03,

קניתי לאחרונה את הזיכרונות האלה של CORSAIR http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=DRCRS400C2PT5&Cat2Cat1ID=1113&Cat2ID=1432# והגעתי איתם ל 440MHZ בתיזמונים במקוריים שלהם... וחבר שלי קנה זכרונות של GEIL PLATINUM שהם גם 400MHZ אבל הבנו אותם אליי והיצלחתי להגיע איתם ל 480MHZ ועוד ב DUAL !!! על 2-3-3-11 שאם ה CORSAIR אני תקוע ב 440 בערוץ בודד !!! עוד חבר שלי קנה זיכרונות כמו שלי והוא תקוע באותו מצב כמוני !! אז יכול להיות שה GEIL פשוט יותר טובים ?? :'( הדבר היותר מעצבן שגם ששנינו באותם תיזמונים נגיד 2.5-3-3-11 ב 440 ה GEIL שלו מקבל ציון קצת גבוהה יותר בכל בדיקה למה זה ?? אילו הזכרונות שהוא קנה אבל רק שהוא הביא גיגה http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=…

• 9 תגובות
    • 705 צפיות
  16. Started by Amir c,

טוב היום סוף סוף אמרתי שאני צריך לשים סוף לביש מזל שלי עם המאוררים נתחיל בסיפור.. קיבלתי את המחשב התקנתי ולאחר שבוע שבועיים המאורר של הציפ התקלקל (NF7) אמרתי נחכה... עבר שבוע בעע גם זה של הכ.מסך הלך ממש ביש מזל היום לאחר קרוב לחודש אמרתי זהו נמאס פתחתי והבאתי 2 דברים סינק חדש + מאורר שיתאים לכ.מסך שלי מאורר של AMD שמוציא כמות מכובדת של CFM לפני ההתקנה המעלות היו עומדות על 50 מעבד ו37 לציפ לאחר ההתקנה 46~43 מעבד 29~32 ציפ חבל שאינני יכול לשים תמונות של ההחלפה אגב הכ.מסך שלדעתי הלך ממש פצצה פתחתי שמתי גם קצת משחה תרמית (אף פעם לא מזיק) ואולי אולי אולי אני אעשה מדריך לאיך להחליף סינק+מאורר לכ.מסך בתכנון לאפינג לסינק משהו טוב שהבאתי (מתבצע ברגעים אלו - עבודה סיזיפית בעע) הסי…

• 4 תגובות
    • 511 צפיות
  17. Started by nivster,

שלום, יש לי את המפרט הבא: Epox NForce3 8KDA3J A46 2800 socket 754 שני Kingston 512 DDR400 CL3 מארז TT V7000A דיסק WD 80GB 8MB SATA ספק 500 וואט של KSP Sapphire Radeon 9600SE הגעתי ל-220 רק ע"י שינוי FSB, טמפ' המעבד בסביבות 40 בעומס. שאלותי: 1. אני לא מצליח לעלות מעל 225 (המחשב לא עושה POST), אפילו שהעליתי מתחים ונעלתי את ה-AGP על 66. יש רעיונות? 2. האם הלוח שלי פותח את המכפלה או שה-A64 נעולים? 3. האם יש טעם לשחק עם הבאס של ה-AGP? זה ייתן לי תוספת כלשהי או רק יפגע ביציבות? 4. כנ"ל לגבי הוולטאז' של ה-AGP, האם העלאה שלו תיתן לי יותר יציבות? 5. קראתי בכמה מקומות שה-A64 לא בנויים ל-OC רציני, יש בזה משהו או שזה תלוי בסטפינג? תודה!

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  18. Started by itachi,

איך אפשר לעשות oc ל fsb

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  19. איך כתוב שהמידע לקוח מההשוואה בdansdata כשאין שם בכלל את הSP-94 וה-XP-120 (לדוגמא). וההשוואה שם בכלל לא מעודכנת מאז מאי?

• 6 תגובות
    • 572 צפיות
  20. Started by Ryouhu,

שלום, לאחרונה אחד מהמאווררים שלי במארז שווק חיים ומאז המעבד ממריא לטמפרטורות אסטרונומיות בזמן של עומס ( משחקים, מולטי טאסקינג ועד ) ועקב כך המחשב נוטה להתקע ומאלץ אותי לאתחלו בעזרת כפתור הריסט. המחשב נתקע בעיקר באמצע משחק, כאשר המשחק פועל במשך זמן מסויים ( תלוי במשחק ובכובד שלו ). מחר אני נוסע לקנות עוד RAM אבל מה שיותר חשוב לי זה קירור טוב ורציתי לדעת מה אתם ממליצים לי שיכול להוריד את הטמפרטורות בצורה...סבירה בואו נגיד, שלא יגיע למצב בו המעבד יכול לשמש אותי במחבת לטיגון. תקציב.. ? אמממ, עד 200 יכול להספיק למשהו טוב וחזק ? אשמח לתשובות עוד היום אם אפשר. בתודה, גל.

• 14 תגובות
    • 912 צפיות
  21. Started by giloman,

איזה קירור למעבד הכי כדאי לי בתקציב של 200 ש''ח ? P4 סוקט 478

• 6 תגובות
    • 564 צפיות
  22. Started by overload,

עשיתי OC שניתי מתחים ושכחתי מה היה המתח המקורי שלו 1.5 או 1.55? כן אני יודע... :lamer:

• 7 תגובות
    • 492 צפיות
  23. Started by E-tay,

samsung ddr400 256 barton 2500@3200 nf-7 הטמפ' system 3 מעלות אם כן..איך להתחיל? לכמה להעלות? כמה להעלות במתח של הזיכרונות? צריך להעלות גם למעבד? (באוברקלוקינג של המעבד לא העלתי לו)

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  24. Started by Da-Funk,

אהמממ לאיזה אוברקלוק עם קרור ממוצע אני יכול להגיע עם הזיכרון הנ"ל... הוא מחברת GEIL... הלוח הינו NF7... המעבד נעול ככל הנראה... כי הוא חדש.. תודה מראש אתם הכי תותחיים!

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  25. Started by tk-hunter,

אני זוכר שפעם שמעתי שמישהו הרכיב זכרונות הפוך (לא יודע איך הוא עשה את זה) ונשרף לו הלוח והזכרונות... עכשיו אני הרכבתי פעם SDRAM והייתי יכול להרכיב בכיוון אחד... המממ DDR לא הרכבתי... זה שונה? ודבר כזה באמת יכול לקרות?

• 4 תגובות
    • 465 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.