עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Hi Amit, Sorry for not responding sooner. Been recovering from the flu. You're due to be contacted on the next mailout for the regular block. Regarding the silver block. I've been collecting serious expressions of interest for a batch order. What I'll be doing is sending out email on the 18th August asking for confirmation of interest to proceed in the way of a deposit, which will be about $100 US via Paypal (or whatever). I'll wait 6 days for payment of deposits, and on the 25th August the order will go in for the silver (and the deposits used to pay for the silver). Once the blocks are finished (~6 weeks after that for delivery/machining), I'll ask for the balance wh…

2. Started by avirama85,

שלום. קניתי מאוורר חדש למעבד, אני צריך עזרה בניקוי המשחה הקיימת, ואיך למרוח את המשחה החדשה (ARCTIC SILVER III). יש לי AMD Athlon XP 2000. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 471 צפיות
  3. Started by yambtz,

יש לי את המארז הזה (כן אני יודע שהוא חרה): http://www.pchardware.co.il/docs/pd1225129144.htm וכבר יש לי חלון, יצא מאוד יפה, ועכשיו אני רוצה לצבוע את שתי הדלתות והקדימה בכחול. אני רוצה אבל להדפיס ולגזור להבות, ולשים על הדלת הימנית כשאני צובע כדי שישארו להבות כסופות שישתלבו יפה עם הגג של המארז. מי שיודע איך עושים להבות כאלה אני מאוד אשמח כי אין לי כישרון ציור ברמה כזאת. הבנתי שב- corel אפשר אבל אני לא בטוח, אין לי את זה, לחבר שלי יש דיסק של זה אז תגידו לי אם לבקש ממנו. תודה ;D

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  4. Started by Nitro Viper,

??

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  5. Started by OR007,

הרבה דברים מוזרים אי אפשר להבין במחשב ובכל הנוגע ל-O/C, קבלו דוגמא - המעבד שלי, שמסוגל לסגור בשקט תוצאה יפה מאוד, פשוט נתקע על -200X11 ב- Vcore - 1.8 (גבוה אני יודע, הוא דורש את זה) Vdimm- 2.9 Vdd -1.7 תזמונים - 8,4,4,2.5 הנתנונים האלו, שאמורים כביכול לסגור הרבה יותר עם המעבד כנראה לא איפשרו את זה, ניסיתי כל דבר אפשרי ושום דבר ב-205X11 פריים נופל אחרי 5 דקות, שב-200X11 הוא יציב 24 שעות. מיליון נסיונות ושינויים לא עזרו.. מה לבסוף עזר ?! החלטתי להזיז את הסטיק זכרון ל-DImm האמצעי ! (2) והפלא ופלא, יציב יפה מאוד ב-205X11 , אפילו בתזמונים נמוכים יותר, אולי גם ב-210X11 מישהו יכול להסביר את זה ? ולא, לא היה אבק בסלוט הקודם שהזכרון היה בו, בדקתי את זה כבר... פשוט מוזר :-X

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  6. Started by lamborghini,

מתי אני יודע שהאובר קלוקינג הגיע לסימו כאילו איך אני יודע שהכ מסך חם מידי .. אני יודע שזה מתחיל להראות תמונות שבורות אבל מה עוד ? תודה לעוזרים..

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  7. אני ממש לא יודע איך, אם מישהו גבר יכול לעזור........ [glow=red,2,300][/glow]

• 2 תגובות
    • 421 צפיות
  8. יש לי לוח אם של GIGABYTE 8KNXP ועליו יש מעבד 3.06 HT של אינטל ואני רוצה להריץ אותו ל 3.6 האם הדבר אפשרי ???

• 2 תגובות
    • 486 צפיות
  9. Started by dorratz,

כולכם בוודאי מכירים את ה-Aero 7 של COOLERMASTER נכון?היטסינק מעולה בשביל מעבדי AMD, שעושה את העבודה שלו כראוי. COOLERMASTER החליטו להוציא עכשיו גרסא חדשה ל-Aero 7, והיא נקראת Aero 7 Lite. היא נבדלת מאחיה הגדול בגודל ובמשקל, היא עשויה מאלומיניום וה-+ מנחושת, אבל השאלה היא מה הביצועים שלה ביחס לאחיה הגדול? את זה תגלו פה: http://www.cooltechzone.com/reviews/cooling/coolermaster_aero_7_lite_1.html כפי שאפשר לראות בביקורת, התוצאות הם ממש אירוניה אחת גדולה! ה-Lite פשוט מנצח את ה-+! כנראה ש-Coolermaster יצרה היטסינק ממש מעולה וזול בטירוף! מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  10. Started by kikkler,

במחשב שהזמנתי לאחרונה הלכתי על שני Maxtor Diamondmax Plus 9 Sata HDD's, שיחוברו ככל הנראה ב Raid0. הבנתי ששילוב כזה יכול ליצור הרבה חום, דבר שהייתי מעוניין למנוע - האם קירור מיוחד להארדיסקים (מגירות, עניינים) הוא חובה? אם קונים 2 זה יוצא כבר עסק די יקר. מצד שני, האם case fan 80mm (ואחד שלא קורע את האוזניים) שמכוון על ההארדיסקים יספיק ?

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  11. Started by Dago,

אז ככה קודם כל שלום שמי טל פעם ראשונה שאני רושם פה אני מתעסק במוד של מארז כבר הרבה זמן עשיתי מודינג של מאוורים חלון מנורה וזה עכשיו אמרתי אני רוצה לעשות משהו אם המקלדת שלי אז הלכתי לחנות קניתי לדים לוח סיליקון ומלחם והחומר שאיתו מלחימים ראיתי באתר שיש מוד של 2 מנורות בצד של המקלדת שעשות אור פצצה כזה עכשיו רציתי לדעת איך עושים את זה הקיצר איך מחברים את הלדים למקלדת תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 470 צפיות
  12. אני רוצה לעשות פעם ראשונה אוברקלוקינג!! ואני רוצה לעשות אותו על הכרטיס מסך שלי ;D והורדתי תוכנה בשם GeForce Tweaker וכשנכנסתי לקטגוריה של NV Clock יש לי Core Clock:250 Memory Clock:333 עכשיו זה נחשב הברירת מחדל לאן אני צריך לשנות את זה?

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  13. Started by ohad_intel,

היום קניתי צג LCD ! הלחמתי וחיברתי אותו למולקס וליצאה של המדפסת. התקנתי תוכנה (/ות!!) וזה עדיין נשאר במצב של השורה של הריבועים!!! מה אני עושה?

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  14. Started by Kodi,

קיבלתי דיסק סקאזי כאן תמצאו פרטים עליו: http://www.seagate.com/support/disc/specs/scsi/st318203lw.html זה כרטיס יקר ערך ככה הבנתי וחשבתי שכדי לי לשמור עליו בהתאם. אז אני רוצה לקנות לו "מגירת קירור" ורציתי שתמליצו לי על משהו שיתאים לי ויש לו ביצועים טובים! אין לי בעיה עם רעש (אם זה עושה רעש) תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 457 צפיות
  15. Started by SixKiller,

שלום... לא נראה לי שהשאלה הזאת נשאלה אי פעם אבל יש לי הרבה מאוד מאוררים ויש לי על הלוח 3 חיבורים ואני חיברתי הכל לחיבורים של פאוור אז מה לעשות אותו דבר..? פאוור? או על הלוח....

• 2 תגובות
    • 447 צפיות
  16. מבחינה תיאורתית וביצועים בתחלס

• 2 תגובות
    • 460 צפיות
  17. Started by DuDeAss,

או קיי אנשים אני חדש פה ומקווה להשתלב.. אני מעוניין לעשות oc לכרטיס מסך ישן gforce 4 mx 440 כי כנראה עוד שנה אני קונה כרטיס מסך חדש אבל מה שאין לי זה קירור לכרטיס מסך ואני פוחד שהוא יישרף כי אין לי נסיון עם מישהו מוכן לעזור לי וחושב שהאוברקלוק נחוץ עד לשנה הבאה שיגיב פה ואני ישמח שהוא ייתן לי את האיי סי קיו שלו שיוכל לעבור איתי שלב שלב תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  18. Started by chmmr,

המהאוורר של המעבד שלי מסתובב ב 2200 RPM ,זה סביר ? שאלתי חברים עם אותו מעבד ואותו מאוורר ואצלם הוא מסתובב ב +3000 RPM (המאוורר הוא מאוורר מקורי של אינטל) הטמפרטורה במצב idle היא 39-40 מעלות (בלי OC)

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  19. Started by idofr,

הייייייייייייייי תגידו עם איזה תוכנה אני יכול לראות את טמפ' המעבד ואיפה אפשר להוריד אותה?

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  20. Started by INFERNO,

לך על הזלמנים

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  21. Started by hagay21,

כמו כל אובר קלוקר מתחיל גם אני התעסקתי מעט עם שדרוג המארז הוספתי שתי מאווררי 120 אחד למלמטה ואחד מעל המארז קניתי גוף קירור למעבד spark7+ וגם משחה nenoterm כל המפרט ישב על לוח אם של ג'יגה בייט ga-8sq800 duak ultra אז פרקתי את המאורר הישן והחלפתי עם הספארק החדש אך שחיברתי הכל המחשב פשוט לא עלה פירקתי הכל בחזרה ונחרדתי לגלות כי אחד מהפינים של המעבד התכופף משניסיתי לישרו הוא נישבר לגמריי..... ההמצלמה שלי היא לכל מי שלא מבין או התנסה בעבר על תשחקו באש נאלצתי לקנות לוח אם חדש ומעבד 2.4 800 הרץ חדשים מה שהותיר את הלוח אם שלי שאהבתי חסר בית עד מאוד אם יש למישהוא המלצות מה ניתן לעשות בלוח אם די חדש שאיבד את ביתו מוזמן לפנות אליי 055-544-565 חשבתי על להרכיב מחשב נוסף ולהקים רשת …

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  22. Started by Access Denied,

משהו יכול להסביר לי או לתת לינק למקום שמסביר טוב, איך עושים אוברקלוקינג לכרטיס מסך R9800 NON PRO ?? לכו ללינק ותבינו עד כמה זה חוסך וטוב: http://www.overclockers.co.nz/ocnz/review.php?id=03vga00r9800000gigacuber98000000105 אבל איך עושים את זה? (אני די מתחיל בOC במיוחד של כרטיסי מסך) ???

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  23. Started by Am0s,

תודה לעוזרים!!!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by -=THE MUMMY=-,

יש לי לוח אם MSI 865 PE LEO2 SERIES MS-6728 בדקתי לפי התוכנה CPU -Z ולפפי התוכנה FSB:DRAM 4:5 עכשיו לדעתי אם אני יעשה אוברקלוק זה יפריע איך אני יכול לשנות את זה ל1:1 בביוס אני לא מוצא את האפשרות הצאת מישהו אולי יודע איפה היא נמצאת?

• 2 תגובות
    • 857 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.