אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
שלום , לאחר משחק עם speedfan המאורר של המעבד נתקע לי על 900rpm (מגיע עד 1800) רוצה להחזיר לפעולה רגילה , שיניתי בהגדרות חזרה ל on/off כמו שהיה וכל ה pwm ב100% (ככה היה לפני) ועדיין המאורר תקוע על 900 איך אפשר לפתור את זה? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, המעבד שלי (אינטל 2600K) מקורר ע"י קולר Scythe mugen 2 rev. B והמאורר של הקולר הפסיק לעבוד, אני רוצה לקנות מאורר חדש וכרגע אני חושב לקנות מאורר Noctua NF-F12 PWM https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13337 אני אשמח לדעת מה אתם חושבים על המאורר הנ"ל, חשוב לי שהמאורר יהיה שקט ובעל ביצועים גבוהים כי מדובר על קירור של מעבד שנמצא ב- OC ל- 4.5GHz . תודה !
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום...יש לי מאורר סטוק על המעבד שלי ואני ויש לי גם מאורר 92 מ'מ שדוחף אויר מזה חזקק.. ואני רוצה להוציא את המוארר סטוק ולהשים את זה על הצלעות קירור... יש למישהו רעיון איך אני תוקע אותו שלא יזוז??
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
חשבתי לקנות קרור של מעבד ואיך שהוא להתאים אותו ככה שיתפס על כרטיס מסך. האם זה אפשרי והאם זה יתן לי משהו?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי קיבלתי את המאוורר הזה: http://www.datech.co.il/product_info.php?cPath=1_282_283&products_id=1447 וקיבלתי איתו מד אטמפרטורות... וקיבלתי גם מדבקה חלקה... אני צריך להדביק את המד עם המדבקה קרוב למעבד או מה? ולאן אני צריך לחבר את הכבל של המאוורר שהוא יקבל חשבל? איך נראה הכבל שאליו אני צריך לחבר??(שאלה טיפשית אבל אף פעם לא התקנתי מאוורר...) בתודה מראש לכל העוזרים... :) :)
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-
-
דחוף!!!מה הקירור אוויר הכי טוב???ותוכנת בדיקה לאחר OC??
-
- 2 תגובות
- 454 צפיות
-
-
אני מתלבט איזה קירור לשים על המעבד E8400 את ה-ZALMAN CNPS9500- או AC-FREEZER-7-PRO חשוב לי שיהיה מאוד מאוד שקט ושיקרר טוב את המעבד ב OC בעתיד או שיש מערכת קירור דומות טובות יותר
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
מישהו יודע איזה חנות מוכרת בלוק לכרטיס מסך אבל שמחזיקה במלאי עד 300 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום, בקרוב אני קונה מחשב חדש עם המעבד E2140 וTMS יעשו לי עליו אוברקלוק. כמו כן אני מזמין עליו גם ביג טייפון . יכול להיות שאחרי האוברקלוק (אפילו אחרי חודש חודשיים) המעבד פתאום ישרף? (אני מנקה אבק מהמחשב וכמו כן יהיו בתוכו 3 מאווררים של הסגיטה + אחד שאני ישים. עכשיו שמעתי שהאוברקלוק יכול לצאת מכיוון או משהו כזה..זה נכון? ואם הוא יוצא מכיוון זה עושה מסכים כחולים וכו.יש מצב לתקן את זה? או שישר לאחריות? אשמח לשמוע גם הערות על איך להשאיר את המעבד מקורר ואת המארז גם כן כדי שהאוברקלוק יצא מוצלח ולא ישרף. תודה!
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
ראיתי פחות או יותר כמה עולים ספקים נורמליים, והתקציב שלי עומד על איזור ה-400 שקל. גם 500 זה סביר, אם זה משהו אקסטרא מיוחד. המפרט שלי - אתם יודעים איך להגיע אליו, וקחו בחשבון ששני היצורים הבאים הולכים גם לעלות על המחשב בשלב כלשהו: http://www.ynondigital.co.il/product.php?cat=1&id=10 http://www.ynondigital.co.il/product.php?id=19 למעשה זה כרטיס אחד ועוד כרטיס הרחבה שלו (עוד סוגים של I/O). מעבר לזה יש בקייס שני מאווררי 120 מ"מ ועוד אחד 92 מ"מ, פשוטים. אם למישהו יש ספק באשר לספק הנוכחי - מצורפת תמונה. (שימו לב לכרטיס המסך: קירור פאסיבי. מאוד. ראיתי גופות יותר אקטיביות.) (כל המלצה לגבי קירור טוב שניתן להוסיף למארז, בעיקר כדי לקרר את כרטיס המסך, תתקבל בברכה) [attachment del…
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אז ככה יש לי פרסקוט 3 גיגה הרץ ולוח של asus p4u800-x בקיצור לא עשיתי כלום בסך הכול הרכרבתי את המעבד זיכרונות וכו וכו בקיצור אני מדליק את המחשב ואחרי 10-20 דקות המעבד פשוט רותח ואני מיתכוון שאפילו בצד השני של המארז עם אני נוגע היד שלי נשרפת..... אז החלפתי לוח והחלפתי ספק ועדיין אותה בעייה אפילו משחה טרמית שמתי חדשה ועדיין אותו דבר וגם הוספתי 3 מאווררים וזה עדיין לא עוזר.. חברה תעזרו לי דחוףףףףף
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
איך אני יכול לבדוק כמה AMPER ה-LED שלי צורך? וכמה V
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
הקירור הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_954&products_id=7914 מה דעתכם עליו ? הוא איכותי ויהיה טוב למעבד שלי לצורכי אוברקלוק ? כמה מעלות הוא מוריד? המעבד שלי P4 3.0@3.4 LGA775 (פרסקוט) בקירור סטוק! תודה מראש ATR
-
- 2 תגובות
- 477 צפיות
-
-
מצאתי בפלונטר שהם מוכרים חלקים למערכות קירור מים, יש שם בלוק קירור מים שמתאים לכל התושבות, ויש רדיאטור עם 2 מאוררים, הנה הקישורים למוצרים, תגידו לי איך הם נראים לכם: הרדיאטור, מוצג עם מאורר אחד אבל יש אפשרות לשתיים הבלוק, בא מפורק להרכבה עצמית תודה מראש, מתן.
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אוקי, שכנעתם אותי... גם אני רוצה C2D לא למשחקים יותר לסטודיו - הרבה פלאגינים וכו כמובן כמו כל מי שמתעסק במוזיקה/סאונד אני תפרן מה שאומר - אין P5B , אין DS3 , אין DDR2 , אין PCI-E . אז מה כן יש - A-DATA VITESTA 500 שמשום מה לא ממש עזרו לי מנסיונות האוברקלוק הקודמים שלי.. בקושי עשו 210MHZ על 8RDA3+ ו ATHLON 2500 עם מכפלה פתוחה (!) כ. מסך APG 9800 PRO שלא ממש משנה לנושא למישהו יש איזשהו נסיון / ידע על OC עם שילוב כזה ? האפשרויות הם - ASROCK 775DUAL-VSTA או האסוס P5P מרוב שקראתי כבר התלבלבו לי הסינפסות בין האוזניים, וממש לא יודע מה לעשות מצד אחד הבנתי שהלוח לא אוברקלוקר מי יודע מה מצד שני עם 4300 נוכל לדחוף יותר כי מתחילים נמוך יותר מצד שלישי אני בכלל…
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
1. כמה W הוא מספק לכל ערוץ (נחוץ כדי לדעת איזה מאוורר אפשר להשים) 2. מה הטווח של נגדים המשתנים ב-V (למשל בין 5ל12V) 3. האם כדאי לקנות אותו? 4. הערות וכו'... עריכה: אותם שאלות רק לגבי HARDCANO 8 של TT בבקשה לא לתת לי לינקים לאתרים אלה רק לענות על השאלות. תודה
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
-
אני עומד לשדרג את המחשב שלי לתושבת AM2 רציתי לדעת אם הBIG TYPHOON תומך בתושבת ואם לא, איזה גוף קירור טוב ומאגניב כן., תודה לעוזרים הנחמדודים, אבי
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
יש לי NINJA PLUS ורציתי לדעת האם יציאת האוויר במאוורר שנמצא בצד צלעות הקירור אמור להוציא אוויר החוצה או לנשוף אוויר אל תוך הצלעות קירור? ושאלה נוספת, האם אפשר לחבר מאוורר נוסף בצד אחר של צלעות הקירור בנינג'ה או שזה לא יתן שום אפקט?
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
לפי התוכנה סנדרה הטמפ' שלי הם ב-board - 25 cpu 1 - 30 cpu 2 - 70 ואז יש לי ליד סימן קריאה וכתוב שהמטפ' ה- mainbord גבוה מדי ומסוכנת... מזה בכלל cpu 2 !?? ולמה הוא החליט שזה דווקא mainboard ?
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
חברה זוכרים את הסיפור שלי על הקלוק הלא מוצלך לזיכרונות חבר שלי אמר שקוראים לזה מריחת צבעים הוא אמר שזה בגלל קירור גרוע (הזיכרונות באמת די חמים) העם זה נכון?
-
- 2 תגובות
- 481 צפיות
-
-
איך הטמפ' במנוחה 55 ובמאמץ 85-90 נגיד ב Brothers in Arms - Hell's Highway הכרטיס של גיגה ביט קירור של זלמן VB830 מה אתם אומרים ? חשוד? או נורמלי כדי להסתבך ולהוציא תגוף קירור ולמרוח מחדש משחה טרמית לקחת תסיכון?
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/CL-P0114-01/cl-p0114-01.asp תודה! זה עולה 260 ככה והדגם של זה VX עולה איזה 280 אז כדאי לי את זה?
-
- 2 תגובות
- 478 צפיות
-
-
ע"י איזו תוכנה ניתן למדוד את הטמפ' של הכרטיס מסך?? יש לי everest pro אבל אין שם אופציה כזו... וחיישן או משו בכזה אין לי... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 453 צפיות
-
-
יש לי A8N-sli deluxe ויש שם את הקירור המעפן לציפסט ורציתי להחליף אותו. השאלה היא איך מוציאים אותו, יש שם שני פלסטיקים שחורים עם לחצן עליהם ולא הצלחתי להוציא אותם. ולגבי ZALMAN ZM-NBF47 כתחליף - הוא מגיע עם מדבקה טרמית ?
-
- 2 תגובות
- 448 צפיות
-