אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
קניתי לא מזמן זכרונות של קרוסייר PC3200 DDR400 ויש לי לוח של ABIT IC7-G . הבעייה היא שאני לא מצליח להוריד את הזמנים של הזכרון יותר מ - 2.5 8 3 3 ... למה ? הם זכרונות כ"כ רעים ? לאיזה VOLT אני צריך לשנות אותם ? הלוח שלי גם נותן לי רק עד 2.8V . תודה
-
- 1 תגובה
- 462 צפיות
-
-
גמרתי את הכל ;D חוץ מזה שצריך ספק כח כדי להפעיל את המאווררים עכשיו זאת הבעיה כי המערכת בנויה מחוץ למחשב יש לי ספק ישן אבל אני שואל איך לעשות שהספק יתחיל לעבוד כשאני אלחץ על מתג שלא קשור ללוח אם (איך אני אגרום לספק להידלק ?)
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
First of all I am writing in English because I am not near a hebrew supporting PC so plz I dont whant U to talk about my English. i dont know which one is best the arctic cooler or the ZALMAN Heatpipe VGA Cooler ZM80D-HP..... i have a Radeon 9500pro Now i have a Intel Pentium 4 1.6 mhz.....what is the best cooling device for it plz?
-
- 10 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ZAMAN 7000B CU (התקציב הוא 200 ש''ח ) יש לי אינטל פנטיום 4 3ג'יגה נורת'ווד הטמ''פ עם קירור סטוק היא 45-6 מנוחה ו52 מאמץ (6 מאווררים במארז 4 מכניסים 2 מוציאים ) 1: האם הטמ''פ שלי עכשיו הם נורמליות ? 2: בכמה יישפר לי הזלמן ? 3:האם הזלמן יכול להחזיק OC עד 3.6 ?
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
איך זה נקרא בשפת "AMD" ? כאילו עם איזה מעבד שלהם זה חופף? 3200\3400? אגב המעבד שלי הוא 2600 מובייל. מקווה שזה הפורום המתאים,אם לא...תעבירו תודה!
-
- 5 תגובות
- 570 צפיות
-
-
היו שמועות על רדיאטור כפול, ראשים חדשים..... ומאז שום דבר חדש... אז היכן עומד קירור מים תוצרת כחול לבן?
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
חברה יש לי בעיה דחוף! יש לי כרטיס מסך שהחום שלו מגיע ל 70 -80 :o :o ונראה לי שהמחשב שלי משתגע קצת האם זה מהחום?
-
- 9 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום חבר שלי אומר שעם זיכרונות מתאימים הוא יכול להגיע ל 3000MHZ אם מעבד 2600+ MOBILE מה אתם אומרים אפשרי ??? הקירור שלו זה SP97 + איזה מאוורר 92MM משהו רגיל כזה... מה אתם אומרים ??
-
- 6 תגובות
- 578 צפיות
-
-
מה אני צריך כדי לעשות OC ?? למי אני צריך לפנות כדי לקבל מידע? אני צריך נתונים מיוחדים או שבכל מחשב אפשר? בכל אופן אלו הנתונים של המחשב שלי ,(בערך) בתודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת עד כמה לדעתכם אני יכול למשוך באוברקלוק את הכרטיס מסך שלי (6800 LEADTEC) עם הקירור סטוק בלי סיכון ממשי.. והאם זה קריטי, אני מתכוון האם זה אני יראה שיפורים שנראים לעין במשחקים כמו HL2 דום 3 וכל אלה.. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
אני מדבר על ה"אחוריים" של הליבה (לא מתחמת/בין ההיטסינק אלא בחיבורים מאחורה..)...
-
- 5 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתמדוד את החום של הכרטיס בזמן שימוש ביישום תלת-מימדי (כלומר כמו Fraps אבל לטמפרטורה). יש כזה דבר?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי AMD XP 2500 ואני לא כולכך מרוצה מהקירור חשבתי לעצמי להוסיף CoolerMaster Areo Blower AAB-V81 עליו ורציתי לדעת אם זה יתן טמפרטורה טובה יותר ?
-
- 4 תגובות
- 433 צפיות
-
-
יש לי מעבד של אינטל אני רוצה לקנות מאוורר חדש כי הטמפ' שלי עכשיו עומד על 50 כשהוא לא מתאמץ אפילו, ולמרות שמרחתי חומר טרמי ואם כבר אתם ממליצים לי אז עדיף שהוא יתאים גם לאינטל וגם ל-AMD בסכום עד 150 ואם יש מצב לשליטה תודה
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
יש ברשותי AMD BARTON 2600 במחשב החדש, ומתישהוא אני רוצה לעשות לו OC אבל אני מפחד שאם הוא לא ישרוד אז לא יהיה עליו אחריות כי אם הוא ישרף אבא שלי יהרוג אותי. הביצועים בינתיים מספקים אבל זה נכון שהוא עובד ב 1.92 מגה הרץ? והאינטל 2.6 עובד ב 2.6? בקיצור אני עכשיו עם קרור סטוק, אני יקנה מאוורר אבל אני לא יודע איזה יש המון סוגים, תציעו לי משהו בסביבות ה 100 שקל בקיצור אתם יכולים להסביר לי איך לעשות? מה לעשות? מהם מתחים? מזה משחה טרמית? תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 649 צפיות
-
-
קניתי את AMD 64 3000 ו- הX800 PRO בקיצור הטמפ' במנוחה של המעבד היא 45-46 ככה..ושל הכרטיס מסך 44-45 .. כשאני מריץ מסחקים כבדים על טקסטורת מאוד גבוהות למשל דום 3 על טקסטורות של אולטרה המשחק עובד חלק אבל המאוור מתחיל לעבוד יותר חזק משהו כמו על 5000 סיבובים לדקה והטמפ של המעבד עולה ל54 והכרטיס ל55 ככה... בבקשה עזרה מה כדי לי לעשות לקנות מאורר חזק??!?!!!
-
- 12 תגובות
- 745 צפיות
-
-
כי הבדל המחירים הוא גדול מאוד. המשאבה לאקווריום (3000 ליטר בשעה) עולה 120 שקל , ומשאבה מיוחדת לקירור מים , בהספק של 2000 ליטר בשעה , עולה 600 שקל! אמרו לי (בחנות) שהמשאבות האלה לא עושות רעש, ואפילו הדגימו לי. יש חיסרון כלשהו בשימוש במשאבה לאקווריום? בנוסף , מישהו מוכר בלוק קירור מים טוב? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי היום מארז... לינק-p://www.pandas.co.il/product_info.php?c...roducts_id=6079 הוא הגיעה עם 3 מאווררים...כל הכבוד שהם מוארים ומסתובבים להם, אבל הם בכלל לא מאווררים! יעני לא מותנים בכלל רוח. כאילו מסתובבים סתם!!! ואין להם חיישנים או משהו כזה ככה שזה לא קשור לטמפרטורה מה הבעיה פה??
-
- 10 תגובות
- 766 צפיות
-
-
יש לי שאלה, אף פעם לא ביצעתי בעבר OC,אני רוצה לנסות את זה על מחשב ישן שיש לי )פנטיום 90) השאלה, האם בכלל ניתן לבצע את זה במחשב כל כך ישן או שלא שווה בכלל לנסות?
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
יכול להיות מצב שאני מוריד מתח למעבד (כי הוא חם מדי למרות שלא באובר קלוקינג) מ-1.7 ל-1.5 (כמו שכתוב שצריך להיות כברירת מחדל של ה-1700+ XP Thoroughbred) עושה איתחול ואז המחשב לא יעלה יותר ואין אפשרות להעלות חזרה את המתח כי אפשר לשנות רק מתוך הוינדוס עם תוכנת easy tune (שבאה עם הלוח GA-7VKML )? זה כבר קרה למישהו? מה עושים במצב כזה?
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות טרמלרייט XP120 עם ENERMAX 120 MM הוא מעוניין לדעת האם למאוורר יש וסט מהירות ?
-
- 8 תגובות
- 563 צפיות
-
-
my water cooling system is looking for a new worm and loveing house see information in the following URL. http://www.hwzone.co.il/tradezone/index.php?cat=showitem&item=615
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
ערב טוב. הממ. הלוח אם שלי הלך. אני צריך אחד חדש. יש לי amd barton2500+ זכרונות : A-DATA 512 x 2 (אחד מהסטיקים הוא עד 500mhz) אני צריך לוח טוב לoc ועמיד. לא כמו הnf7 המעפן הזה.. תודה!
-
- 5 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אוברקלוקינג לכרטיס מסך שלי (SIS7012) ויש ברשותי את התוכנה RivaTuner ואני לא יודע איך משתמשים בה אפשר מדריך הוא הסבר בבקשה? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 590 צפיות
-
-
הוא מראה לי שתי טמפרטורות... temp 1 שהיא עומדת על 48 ואף פעם לא משתנה ויש לידה חץ כחול למטה temp 2 שהיא משתנה בין 34-42 בערך ומופיע ליד זה חץ כחול או V ירוק מה זה אומר? של מה הטמפרטורות האלה? ומה אומרים החצים וה-V ? ואיך אני יכול לשנות את מהירות המאוורר ? תודה מראש לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-