עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. כאמור, יש לי מעבד AXP 2000, כשהטמפרטורה שלו במאמץ עוברת את ה 60 מעלות. היום החליפו לי את הלוח באחריות (קבלים מפוצצים) ואמרו לי שכדאי לקחת את גוף הקירור הזה (שכולל מאוורר) ב-100 ש"ח: http://www.tr2tt.com/Products/coolers/m3.htm אני שואל, כי אני יכול להחזיר את ה MX440 שלי ולקבל עליו זיכוי של 100-150 ש"ח ולקחת משהו אחר. בחנות אמרו שאני אראה הבדל גדול בינו לבין גוף הקירור הנוכחי (של AMD) והטמפרטורות ירדו לסביבות ה-40 מעלות. בדיקה ב ZAP הראתה שהוא נמכר בארץ בסביבות ה 100 ש"ח (60 לרכיב + משלוח), כך שהמחיר נראה סביר. עשיתי גם חיפוש באינטרנט והביקורות עליו הן דיי חיוביות (ציון 8-8.5 מתוך 10). חיפוש באתר לא מצא המלצה (לטוב או לרע) לגבי הרכיב הנ"ל, אבל מישהו פירסם שאיתו הוא מגיע ל…

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  2. Started by arkadur,

אני מעוניין להזמין בלוקים לכרטיסי המסך שלי, לצערי באתר שממנו אני מזמין הDD הייעודי אינו במלאי, אך הבלוק של EK קיים (בכמה דגמים) האם הEK נופל מהDD בביצועים? יש למישהו מבחן השוואה בין הבלוקים? (אני מדבר על גרסת הניקל) האם להזמין את הEK, או להמתין שהDDיחזור למלאי? אשמח לשמוע את דעתכם..

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  3. Started by Second Edition,

שלום לכולם ( היי אני חדש כאן ) יש לי מעבד E7300 , עם המערכת להלן : מאחר ואני חדש כאן עשיתי חיפוש על מהו אוברקלוקינג פה ובגוגל ואיך עושים אותו , לאיזה מצבים או טוב ואילו לא . מצאתי כמה תשובות שזה גורם למעבד לעבוד מהר יותר ( בתדר גבוה יותר ) . תוך כדי הורדתי RealTemp , וברגוע הוא יושב על 40 ~ מעלות . אם אפשר הסבר יותר מורחב על אוברקלוק , ואם כדאי לי לעשות אותו ? ברור שבלבל אותי קצת כל העניין ולפיכך כל עזרה תתקבל בשמחה .

4. Started by exupgh12,

בשעה טובה קניתי את ה AMD הראשון שלי ( XP 1800 ) שאלה לי אליכם, מכיוון שאנו נמצאים באזור חם למדי, איזה הייטסינק עדיף לי לשים על המעבד? זה שהגיעה אם המעבד או TT VULCANO 6 שיש לי בבית ?

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  5. Started by stavcas,

ראיתי שאנשים שעושים OC מעלים את המתח של הספק מ1.3V ל1.6V איך עושים את זה? האם זה אפשרי בכל ספק(ג'נרי)?

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  6. חברים שלום סוף סוף התפנתי להחליף את הקירור של המעבד (ARCTIC COOLING Alpine 64 במקום הקירור המקורי של AMD שהתחיל לשרוק וטחן לי את המוח) הקירור החדש לא שקט לגמרי אבל לא שורק כמו הישן ואז גיליתי מקור רעש חדש - המאוורר של כרטיס המסך (Gigabyte ATi Radeon X600PRO ) שניקוי שלו באויר דחוס לא ממש עזר. ניסיתי לחפש קירור חלופי לכרטיס וכל מה שמצאתי היה קירור פאסיבי שאיננו זול ואני לא בטוח שיתאים לכרטיס ולמארז. האם מישהו מכיר מאוורר חליפי זול וטוב לכרטיס המסך הנ"ל ? ועוד שאלה, האם סביר שמחשב בן שנתיים וחצי יפתח כאלו רעשים ? המחשב הישן שלי (IBM Aptiva ) כבר בן יותר מ-7 שנים ועדיין פועל, אמנם הוא לא שקט כמו שהיה חדש אבל לא מגיע לרמות רעש שמטמטמות את המוח... תודה למגיבים.

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  7. כי אני רוצה מעבד עם ל-OC כבד,לוח אם (כמובן שיתאים ושיהיה טוב ל-OC). זכרונות-על איזה אתם ממליצים,תקציב יש אבל אני גם רוצה לדעת מה עדיף,מהירות,חברה מסוימת וכו'. קירור-ל-OC עצבני. מקווה שלא שכחתי כלום. :

• 2 תגובות
    • 469 צפיות
  8. אוקי אז זה המפרט E8400 Thermalright ultra 120 xtreme NZXT Tempest corsair 550VX Asus p5n-D לאיזה אוברקלוק אפשר להגיע עם המפרט הזה? ניחוש פרוע

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  9. Started by wArezm0n,

שלום, אני עומד לרכוש קירור מים ורציתי לשאול אם Corsair Hydrocool 200 שווה את הכסף שמשקיעים עליו או שהמחיר לא מצדיק ועדיף להתפשר על הBigWater? ועוד משהו שרציתי לדעת בקשר לHydrocool200,האם הוא מתאים למעבד AMD64 3500+ Winchester ולוח DFI nF4 LP Ultra-D אבל אם יש אופציה אחרת שלא עולה מעל 1100 ש"ח אז תציעו לי ואל תגידו לי לבנות מערכת קירור.

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  10. Started by ras81,

שלום יש לי אפשרות ל4 חיישני טמפ' ו4 מאווררים, איפה כדאי לי לשים את החיישנים? אחד על המעבד, אחד על הכרטיס מסך ו.....? בנוסף איך הכי טוב לשים את החיישן טמפ' של המעבד ושל הכרטיס מסך? על ההיטסינק בצידי המעבד? תודה

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  11. Started by shovel_xxx,

אני צריך קירור לכ.מסך שלי ואני רוצה לעשות OC GEFORCE 6600 GT טוב ל OC ?!?! תקציב בסיביבות ה 250 זה קירור טוב ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=14232&PHPSESSID=1a5dc3ed45934af3de6c1f7224c328ba ועוד משהו קטן מישהו יכול להתחבר אלי ל MSN או ב ה"פ לעזור לי ב OC למה יש לי כמה בעיות ( OC ל AMD 64 3000+ )

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  12. היי, רוצה להתנסות באוברקלוק קטנטן בשביל הספורט בלבד. אני יודע שהלוח לא הכי טוב למטרה זו בקטגוריה. לא עשיתי OC מאז ימי ה-Intel Q6600. מאחר והזיכרון שלי כבר לא משהו, עברתי על מדריכים שונים, ולא הבנתי דבר בסיסי. במצב מנוחה, המעבד מוריד תדר כדי לחסוך בחשמל. האם בעת ביצוע OC המעבד עובד על המכפלה המקסימלית שהוגדרה לו כל הזמן? מדובר מחשב שדלוק 24/7. תודה מעבד: R5 1600, קירור סטוק לוח: msi b350m pro-vdh זיכרון: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3000 CL15 Vengeance LPX

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by sagi_10,

אני עשיתי אובר מעל למצופה בלוח שלי(ראה מפרט..) אבל אמרו שעם אני אעלה את המתח של ה-ht משהו בביוס אז אני אוכל להמשיך את האובר ?זה נכון?? והאם יגרם נזקללוח עם אני אעשה את זה?? עוד שאלה אבל לא קשורה: איך אני בודק מהטמפרטורה של הציפסט שלי??

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  14. Started by izikd,

ברשותי פנטים 4 סוקט 423 והייתי רוצה להחליף את המאורר שלי על המעבד בוולקנו 7 ??? האם ניתן להתקין אותו על סוקט 423 של פנטים 4? ??? אם לא אז איזה מאורר טוב(משהו כמו וולקנו 7(משהו כזה מהיר ועם שליטה)) אני יכול להתקין? ???

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  15. Started by E_XeQuit,

שלום לכולם, אני דיי חדש בתחום ה OC, יש לי מחשב חדש יחסית ורציתי להתחיל להתאים אותו לOC. המפרט הוא: CPU: Intel Core 2 Duo E8400 MB: Gigabyte GA-P35-DS3L RAM: OCZ Titanium XTC 2GB DDR2-800 DDR2 4-4-4-15 X 2 VGA: GIGABYTE ATI Radeon HD4850 512MB HD1: Westren Digital WD800JD 80GB SATA 8MB HD2: Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB DVDRW: ASUS DRW-2014L1T X20 DVD CASE: HEC 6AR6 PSU: Cooler Master eXtreme Power Plus 460W OS: Microsoft Windows Vista Ultimate x64 כל הקירורים במחשב הם סטוק. אני רוצה להריץ OC דיי רציני למעבד, ולזכרונות. יש לי כמה שאלות. 1. איזה קירור מומלץ למעבד יש עד 300ש"ח ? חשוב שיהיה שקט. 2. הספק כוח שלי יספיק לOC רציני ? 3. מומלץ לקנות קירור לצ'יפסט …

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  16. שלום ! יש לי אחד כזה http://www.thermaltake.com/accessories/dcfan/led/thunderblade12.htm ואומרים לחבר את החוט הצהוב לחיבור של המאוורר בלוח אם אבל איך אני משנה מהירות ? צריך תוכנה כלשהיא? תודה

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  17. Started by blabla600,

האמת אני לא יודע, אם זאת בעיה בכלל, כל פעם שאני נכנס למשחק יחסית כבד, באופן אוטומטי יש איזה מאוורר שמרעיש מאוד חזק, אני חושב שזה של הכרטיס מסך, יש לי HD5770. זה אמור להיות ככה? כי איך שאני נכנס למשחק זה באופן אוטומטי פועל חזק, זה לא מתחמם או משהו ואז מתחיל. ובאופן כללי, יש לכם איזה המלצה לקירור טוב למחשב משהו שלא עולה יותר מ-300 ש"ח? תודה רבה..

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  18. Started by The Grey Matter,

כל מי ששוקל לרכוש את ה VANTEC NEXUS 201, כדאי שיביט קודם כל כאן. בתראד הנ"ל מדובר על מספר בעיות עם הנקסוס , הכוללות בין השאר שריפה של המעגלים, איבוד שליטה על חלק מהערוצים, ועד חוסר תיפקוד מלא של הfanbus. לטענתם הם אכן הצליחו לפתור חלק מהבעיות שננגרמו על ידי בורג שנגע בבמגעים של הלוח, אך אני עצמי לא הייתי סומך על הפתרון הזה ומחכה לתגובה רשמית של vantec. שווה לקרוא לפני שזורקים את הכסף.

19. אני רוצה לקנות עוד מאוורר אבל אני לא יודע לאן אני מחר אותו זאת אומרת את החשמל שלו שהוא יעבוד.... תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  20. למישהו יש מושג כמה יעלה ה-X1?

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  21. Started by elad-k1,

שלום לחבר שלי יש לוח אם של אסוס P4s 800d עכשיו הוא מרעיש לו אז הצעתי לו להחליף תמאוורים אז איך אני יודע איזה מאוור אני קונה למעבד ? אני רוצה מאוור שקט במיוחד ואמין ! תודה רבה

• 2 תגובות
    • 459 צפיות
  22. Started by xtract1,

התקנתי ת'תוכנה אצל חברה שלי...והינה מה שזה מראה. עכשיו השאלה..הטמפ' 1. זה המעבד? השני זה הלוח אם? והשלישי הHD? אני צודק? איך אני יכול לקרר את החלקים הלוהטים אם זה לא המעבד? (מצורפות תמונות מCPUZ של המעבד ולוח האם שתדעו מה הסוג כל דבר) [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  23. Started by nore0,

http://img97.imageshack.us/img97/8978/6600gtoc8lj.jpg אני מנסה להעלות בדריבר והוא מעלה הודעה שצריך להוריד זה המקסימום של הכרטיס ? כי הטמפ' מאוד טובה

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  24. Started by a-gold,

שלום לכולם אני מקווה שזה הפורום הנכון... השאלה שלי היא כזאת יש לי 2 HD במארז 6A19 ,איפה הכי כדאי למקם אותם בתוך המגירה של הדיסקים כדי כדי שיהיו מקוררים בצורה הכי טובה ? כרגע הWD נמצא באמצע הכלוב והמקסטור ממוקם ממש למטה ונראה לי שקצת חם לו שם.... צירפתי תמונה של שניהם עם הטמפ' בeverest ונראה לי שהם קצת חמים...? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  25. היי רציתי לדעת איפה אפשר להוריד תוכנה שיוצרת מדבקות או מקום שאפשר להוריד מדבקות למארז חוץ מהאתר כי באתר הם לא מיוחדות תודה מראש לעוזרים INSTALL

• 2 תגובות
    • 753 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.