עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by dudi2805,

ואני רוצה לעשות לו OC .. יש לי לוח של ASUS A7M אשמח אם תוכלו לעזור לי ולהמליץ לי על קירור מתאים אם שאלתי אפשרית.

• 2 תגובות
    • 459 צפיות
  2. Started by ranz,

לפי המדריך הזה http://www.heatseekerz.net/index.php?page=articles&id=4&pagenum=1 אפשר לבנות עינית IR מקבלת בלבד, לשלטים וכדומה, אני רוצה לבנות פורט IR מלא, כלומר מקבל ושולח, בשביל לתאם עם טלפון סלולארי... יש למישהו מושג איך? זה פרט קטן ששונה מהמדריך שציינתי?

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  3. הוצאתי מספק של פנטיום 1 (240 וואט) מאוורר 80 מ"מ של Panaflo (אם זה אומר לכם משהו). יש בו שני חוטים (כחול ואדום) שבסופם חיבור שני פיני (כמו של חיישן של SF2 כזה), ואחד החוטים של הספק הוא חוט שבאמצע שלו יש מולקס, ואחר כך עוד חוט ואחר כך עוד מולקס. עכשיו, SubX (הוא אחלה בן-אדם!) אמר לי לקחת את האדום לחבר לכתום (במקום הצהוב נכון?) ואת הכחול לשחור שליד הכתום. דבר ראשון האם זה נכון? דבר שני, רציתי לדעת אם אני יכול לחבר כמו שאמרתי להתחלה של החוט של המולקס כדי שיהיה לי שתי מולקסים (שיהיה לי כאילו דו-כיווני כמו שנותנים בחנות)? או אני חייב לקצץ מהמולקס את האמצע ולהשתמש בחוט שמהאמצע עד המולקס שבסוף ואז יהיה לי רק חיבור מולקס אחד.. אני מקווה שהבנתם מה שאני רוצה תודה.

• 2 תגובות
    • 472 צפיות
  4. המאוורר שעל הכרטיס נהרס ואני צריך קירור חדש לכרטיס האם הקירור הזה מספיק טוב Zalman ZM80A-HP VGA Heatpipe Cooler הכרטיס לא הולך לעבור OC ולא אני לא יכול לקחת את הכרטיס לחנות ולממש את האחריות כי הוא נקנה בחו'ל תודה רבה על עזרתכם

• 2 תגובות
    • 452 צפיות
  5. Started by starter,

שלום לכולם וקודם כל תודה מראש אני רוצה לצ'אפר את המארז בעוד מאווררים ולהעיץ את המחשב למקסימום היכולת הבטוחה שלו.... הבנתי שזה ניקרא מודינג ? אני רוצה ת'אמת בעיקר את הכרטיס מסך להעיץ למקסימום האפשרי בלי לשרוף אותו... המפרט הוא כזה : AMD Athlon XP 1700+ 1.47 GHz זיכרון די בטוח שDDR 256 כרטיס מסך GF2 MX400 של ASUS איך אני יודע כמה זיכרון ? כתוב על הקופסא (כן אני שומר אותה כבר שנתיים) 32 מגה אבל בproperties כתוב 64... בעיקרון אני רוצה לגרום לו ולמחשב לעבוד יותר מהר... יש לי מלא מאווררים של ספקים... איך אני תוקע אותם ומה אני צריך לעשות לפני זה מבחינת תוכנה\חומרה ? כל עזרה תיתקבל בברכה כי אני, מה לעשות... עדיין(מקווה ללמוד ולהיתפתח) לא ספץ בדברים האלא... וכפי שאמרתי, …

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  6. המפרט בצד לפני כמה חודשים המחשב עבד יציב בבאס 150 ואז הורדתי את האוברקלוק הבעיה התחילה ליפני חודש~ אז הוא לא רצה לעשות פוסט מעל 115 אכשיו 113 הלוח מיתחרפן או מה

• 2 תגובות
    • 468 צפיות
  7. על כמה המהירות ליבה והזיכרון של הרדון בהתחלה?(כאילו כשמקבלים אותו) יש לי RADEON 9700PRO של ATI

• 2 תגובות
    • 434 צפיות
  8. Started by Dj_Gal,

שלום .. לפני כמה חודשים רכשתי את המוצר הבא.. ENERMAX UC-A5FATR2 SILVER http://www.enermax.com.tw/uc-a5fatr2.htm מוצר נחמד מאוד ..נהנה ממנו מכל רגע אבל אני לא מצליח לראות את הRPM של המאווררים (מהירות) על הצג של הLCD מישהו נתקל בבעיה זאת בעבר ? ... קראתי את הספר שקיבלתי עם זה והוא פשוט אומר שהצג יראה את הRPM אוטומטית שמחברים אותו לפאן באס

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  9. Started by rk666,

מה הטמפ' הרגילה לדורון 1200מה"צ עם קירור גנרי בלי אוברקלוק?

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  10. אוקי דבר ראשון אני מצטער על האיכות =\ זה סורק רק ואני רוצה לעשות את הצג LCD הזה אז אני אמור להכניס מכיון אחד ולהוציא מכיון אחר אז אני רוצה לדעת אם זה משנה מאיפה אני מכניס\מוציא או שזה לא משנה

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  11. עם איזה תוכנה ?

• 2 תגובות
    • 478 צפיות
  12. Started by LordOfNemesis,

שלום, אני צריך עזרה לקנייה של מאוורר למארז של מחשב 1.2 AMD ATHLON שיוריד את הטמפ' בצורה ברורה!!! הכוונה לברורה שיוריד בצורה שהכי תשלם לעבודה של המחשב!!! תודה מראש!!!

• 2 תגובות
    • 469 צפיות
  13. Started by fareedamr,

שלום אני מחפש גרפים חוץ ממה יש באתר?(זה לא אומר שהגרפים באתר לא יפים) תודה

• 2 תגובות
    • 432 צפיות
  14. החלטתי לבנות מערכת קירור מים ! גם אם זה ייקח קצת זמן עבודה וכסף אני אעשה את זה (ולא אני לא רוצה לקנות אחת, אלא להכין אחת גדי שיהיה זול) אני זקוק למדריכים, רבים ככל שיהיו בנושא על מנת שלא לחזור על טעויות של אחרים ולהבהיר דברים. ד"א אני עושה את זה כי אני פשוט לא יכול לסבול את הרעש ! ועוד כמה מה"צ לא יזיקו בהחלט...

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  15. Started by rosesr,

^^^ תודה מראש ;D

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  16. אני יודע שכולם מחפשים את זה.... http://www.beyondlogic.org/serial/serial3.htm

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  17. Started by danieln9,

יש לי אפשרות במארז לUSB קידמי אני לא ידוע איך לחבר יש לי לוח אם שך LUCKY STAR עם P3 עכשיו יש לי כרטיס 4 USB 2 אבל אין על הלוח אם כי הלוח גם לא תומך בUSB 2 בתמונה שהוספתי מוקף בעיגול אדום למטה את הכבלים בתודה דניאל

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  18. Started by Mortar,

יש לי P4 2.4C והוא כרגע על 1.675V במהירות של 3280MHZ FULL LOAD TEMP שלו מגדרות את ה50... טמפרטורת לוח האם (NB) יכולה להגיע ל45 מעלות מקסימום רציתי לדעת מהן תופעות הלוואי של OVERVOLT למעבד, למזה גורם, מה הסכנות ומהו הגבול המומלץ... מהן הטמפ' שמסכנות מעבד ובאיזה טמפ' אני כבר מסתכן, מהן ההשפעות של התחממות יתר והאם אפשר להיות על 58 במאמץ בלי לחשוש ? מהי הטמפ' שמסכנת את לוח האם ? ובאיזה שלב מומלץ כבר להכניס איזה ACTIVE COOLING לעסק?

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  19. Started by MotoCross,

איזה מהלוחות הנ"ל עדיפים לאוברקלוקינג? ובביצועים כללית? ב www.tomshardware.com ה MSI זכה בתור הלוח הטוב מתוך 24

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  20. המעבד 43 וה AUX 37 מעלות... מה זה AUX ? יש לי P4 1.3 והלוח אזוס P4T-M

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  21. משהו באיזור ירושלים אילתרתי מאורר וזה מה זה מכוער על המארז בלי גריל מאיפה אני יכול להשיג?

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  22. טוב אז יש לי P4 2.4 הטמפרטורה של המעבד שלי היא 46 לפעמים גם 50 כשחם עכשיו אני לא רוצה כזאת טמפרטורה אני רוצה שיגיע ל - 40 ככה ואם אפשר אז פחות השאלה שלי אם אני ישים את המאוור הזה ZALMAN CNPS6500B-Cu FOR PEN 4 אז הוא יכול להגיע לטמ' הרצויה תודה לכולםםםםםםםם ;D

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  23. Mushkin 512MB PC3200 black AMD ATHLON XP 2500 Barton 512K ABIT NF7-SL ver 2.0 Nforce 2 AMD VANTEC AeroFlow VA4-C7040 FOR AMD Enermax 350W EG 365P VE Hercules 3D Prophet 9700 PRO Radeon 128MB western digital 40GB 7200 Benq 40X12X48 TEAC ATAPI(BenQ 4012P) - 40x CD-ReWriter TOSHIBA X16 DVD-ROM SD-M1502 יש לי ציפטק פול טאוור ויש בו את כל המאוררים,חוץ מה90 שלמעלה. מה הטמפרטורה של מחשב כזה צריכה להיות בערך? במנוחה ובמאמץ

• 2 תגובות
    • 593 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.