עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by havlin,

שלום ליפני שבועיים קניתי מאורר למארז ‏ Scythe S-Flex Quiet 120mm Case Fan 1600 RPMשהיה אמור להיות מאורר שקט אבל לטעמי הוא רועש מדי אים מישהו יוכל להמליץ לי על מאורר שמכניס הרבה אויר למארז וגם שקט אני אודה לו מאד. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  2. שלום. אני מחפש קירור ל-Q9550 שיעשה טוב את העבודה, תקציב כ-200 ש"ח. ניתן לחרוג מעט. מתוכנן OC קל - עד 3.5GHZ פחות או יותר (כ-25%). יש כמה מועמדים, לא יודע מה הכי כדאי: Thermaltake Big Typhoon with Silent 120m"m Fan Sunbeam Tuniq Tower Arctic Cooling Freezer 7 זה מה שאני מכיר. אם יש משהו אחר \ טוב יותר, אשמח לשמוע. נ.ב. אם זה חשוב, המארז שלי זה ANTEC 900. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  3. Started by Drek Boy,

היי יש לי 6600GT ורציתי לעשות לו OC איזה תוכנה אני צריך בשביל זה ואפשר בבקשה קישור לתוכנה תודה מראש על העזרה

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  4. יש לי מערכת חדשה: 780I XFX MUSHKIM 4GB 1GHZ DDR2 260GTX Q9450 - ללא OC האם זה הגיוני שאני מקבל 20 שניות ב-1MB? קצת נראה לי מוזר... תודה.

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  5. Started by Guy30,

יש לי מחשב פשוט ודי בסיסי.. core 2 duo, 2 ג'יגה זיכרון וכ'ו.. והמארז הבסיסי. השימושים שלי למחשב זה מוזיקה, אינטרנט ומדי פעם סרטים. הדבר שמפריע לי זה הרעש- אני רוצה כמה שיותר להשתיק אותו. אני מחפש קירור מים בעד 500 שקל בקנייה מהארץ. ועד כמה זה יפחית את כמות הרעש ? תודה

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  6. Started by דנדן,

יש לי כרטיס מסך 7900GT KO של EVGA עובד בסטוק על 520/1500 הטמפרטורה שלו במנוחה היא 58 זה גבוה?

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  7. שלום לכולם [מפרט בצד] לפני כמה ימים חבר שלי היה אצלי וניסינו לעשות OC על המעבד שלי... [זה היה מאכזב אחרי שהגענו לתדר של 3100 זה לא נשאר יציב] אז אחר כך איפסנו את כל ההגדרות וכו' והחזרנו הכל למקור... היום כניראה נדפק לי הלוח אם. השאלה היא כזאת: האם יכולים לדעת שעבר OC על המחשב? אם כן אפשר להעלים ראיות? ויכול להיות שיש קשר לזה שעשיתי OC לבין זה שנדפק הלוח? תודה

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  8. Started by MoMo-P,

אהלן.. אחרי שעשיתי OC http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=246484.new#new החלטתי לשדרג את הביוס.. עשיתי את זה דרך התוכנה ש"אסוס" מציעה (אחרי שלא הצלחתי לעשות את זה ידנית), (בתוכנה הורדתי את האפשרות "Clear CMOS checksum to load default BIOS settings" כי רציתי שה OC ישמר) אחרי זה "ריבוט" והביוס מתעדכן דרך קובץ ROM הווינדוז עלה וב"אוורסט" ראיתי שאין OC. עשיתי ריסטרט ואז התחילו הבעיות: פתאום אין צפצוף בהתחלה כמו שתמיד יש והמסך לא נדלק. כיביתי והדלקתי שוב והפעם הוא נדלק ל-3 שניות נכבה, ואחרי 5 שניות נדלק ושוב שום צפוצוף והמסך לא מקבל איתות. כיביתי את המחשב הפעם דרך הספק, הדלקתי והמחשב עבד כרגיל רק שלפני התמונה של ה"ווינדוז" הופיעה לי הודעה: CSOM cheak Bad Overclocking…

• 2 תגובות
    • 481 צפיות
  9. Started by Stranger,

מה עדיף שניים של 80 בקדמת המארז ושניים מאחור? או אחד של 120 מקדימה ואחד של 120 מאוחרה? תודה לכם. יום טוב ושבת שלום!

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  10. Started by SEangel,

אני מחפש מאוורר אחר לבארטון הזקן (שקט יותר, אך שיהיה יעיל לא פחות) מהטרקטור האדום של הוולקנו 12. http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?C=1329&ID=1575 איזה מאוורר יתאים למשימה (בתקציב של 50-60 שקלים, או שכדאי יותר מזה)?

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  11. Started by noambaum,

cpu:46 ram:30 both in idle mode is it good or bad?

• 2 תגובות
    • 475 צפיות
  12. Started by jobnik,

יש לי P4 2.8 ואחרי כמה דקות הוא מתחיל להרעיש מהמאוורר של המעבד (מאוורר מקורי של INTEL ) בבקשה תמליצו לי על מאוורר לא יקר ושקט תודה 2. יש לי רק 2 מאווררים במארז אחד על המעבד ואחד בפרונט למטה האם כדאי להוסיף עוד מאוורר ??

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  13. צודהההה

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  14. Started by tomer12345,

אני קונה מעבד Q6600 של אינטל, האם כדאי לעשות לו OC בחינם מTMS?? והאם זה לא פוגע למוצר?? תודה..

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  15. Started by HellBoY,

מחפש מאוור או איזה שהוא קירור לכרטיס מסך הבא:GF4 ti4200-8X תודה רבה לעוזרים עד 200 שקל!

• 2 תגובות
    • 418 צפיות
  16. שלום, יש לי מחשב חדש וחזק מאוד, ברגע שאני משחק במשחקים חזקים המחשב מתכבה בפתאומיות. הטמפרטורה של הכרטיס גראפי והמעבד לא עוברים את ה62. רציתי לדעת איפה נמצאת ההגדרה שבה המחשב מתכבה בזמן שמגיע לטמפרטורה מסויימת. אני חושב שנמצאת שם הגדרה שפשוט מכבה לי את המחשב שאני מגיע לטמפרטורה הזאת. במידה ועברתי על החוקים אודה למנהלים שיערכו את האשכול ולא ינעלו בכדי שאלמד להבא, אני משתמש חדש. תודה מראש. אליאור.

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  17. Started by Episode-666,

אז ככה,אני רוכש את המארז עם מפרט מטורף. צריך המלצה ל7 מאווררים חזקים ותואמים של 120MM תודה מראש =]

• 2 תגובות
    • 469 צפיות
  18. Started by Sex$Booster2007,

היי רציתי לדעת למי שיש את הלוח הנ"ל והמעבד הנ"ל מהו התדר המקסימלי של המעבד שהצלחתם להגיע ועד כמה הוא יציב? אצלי הוא 100% יציב על 2.4GHZ אבל ראיתי אנשים שהגיעו ליותר מזה.

19. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

בתוכנה של אינטל הצלחתי להגיע למקסימום 4% נוספים, אבל נודע לי שאפשר לעשות בלוח הזה עד 10%. אני לא ממש צריך OC, אני סתם אוהב לעשות...

• 2 תגובות
    • 433 צפיות
  20. Started by zag_zag,

יש לי פנטיום 2 333 שיוצר בינואר 99, מה שאומר שהמכפלה נעולה בו (למעלה ולמטה). הצלחתי לעשות לו OC ע"י העלאת מהירות הבאס מ-66 ל-83, ועכשיו הוא רץ במהירות 416mhz. המהירות הבאה שהלוח שלי תומך בה היא 100mhz, ובזה המעבד כבר לא הצליח לעמוד (500mhz). איך אני יכול להעלות את ה-FSB בקפיצות קטנות יותר (כרגע זו קפיצה של 13mhz) ? שמעתי שיש תוכנה שיכולה לעשות את זה מתוך windows.

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  21. Started by tsvika,

יש לי מעבד Intel Pentium4 2.66GHz northwood בסוקט 478 מישהו יכול להמליץ לי על קירור יעיל ושקט? (לא קירור מים או גז)

• 2 תגובות
    • 428 צפיות
  22. הציפסט שלי ממש רותח ,ומאוד בעייתי לשים שם מאורר בגלל הטוניק שמפריע ,איזה טמפ נחשבת למקסימלית לציפ? אני יודע שהוא לא אמור להיות 5 -10 מעלות מעל טמפ החדר באותו זמן ,למשל עכשיו במצב רגיל הוא ב 41 מעלות וחדר 25.9 ,וזה עוד הדלת פתוחה חחח אבל הכרטיס בבדיקה אז כנראה בגלל זה .... והמארז מאוורר יחסית 120 מקדימה ,מאחורה ,120 למעלה של הספק ,120 למעלה בכלוב כוננים שמכוון לטוניק +120 בטוניק ,סהכ 5 120 ממ . טמפ נבדקו ב SPEEDFAN ,יש עוד תוכנות מומלצות לבדיקת טמפ ציפסט שאני לא מכיר חוץ מEVEREST וSPEEDFAN ?

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  23. Started by WitheNoise,

אני לא מאמין, אחרי שכבר קניתי קית מיוחד לקרור של ה 4850X2 בא משהו (XSPC) ומוציא את זה http://www.xspc.biz/razor4850x2.php ניתן לקניה מוקדמת כאן : http://www.watercoolingshop.co.uk/store/p90-vgagpu-blocks/Razor-4850X2.cfm לא יודע אם הם עושים משלוחים לארץ. אבל הם : http: כן.

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  24. Started by Sake,

כמו שהכותרת אומרת...מישהו שמע על זה? אני אישית קראתי הרבה על זה ואומרים שזה הקירור הכי טוב לרדיאון... מישהו יודע אם מוכרים את זה בארץ? כי אני לא ראיתי... http://www.modsynergy.com/Review%20113.htm

25. ירדתי מהכ.מסך אז הנה תמונות של המארז: מה עושים?!

• 2 תגובות
    • 690 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.