אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
שלום, רציתי לדעת אם אני יכול להשתמש בקירור מים למעבד סוקט 423 במהירות 1.7 גיגהרץ בלוח אם הבא: http://www.ecsusa.com/products/p4vxasd.html
-
- 2 תגובות
- 434 צפיות
-
-
אני ממש ממש אבל ממש מתקשה להחליט האם לקחת את הקיט 2*120 + 2*80 של TT או לא למישהו פה יש אותו? אני צריך דעות וביקורות (לא מצאתי)
-
- 2 תגובות
- 475 צפיות
-
-
אוקי השאלה שלי היא כמו בכותרת האם ה TT Big Typhoon מתאים ללוח אם שלי: Gigabyte GA-K8NF-9 http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_Spec_GA-K8NF-9.htm אמרו לי שצריך חורים בלוח אם...האם המאוורר הנ"ל תואם?ואפשר להרכיב אותו?
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
טוב, אז הלך לי הקירור של המעבד ואני צריך המלצה לאחד חדש . מעבד : intel core i7 3.07 GHz תקציב : עד 450 איפה : TMS או KSP ( עדיפות) הערות : לא מתוכנן OC . ראיתי שניים : http://ksp.co.il/?uin=10604 http://ksp.co.il/?uin=15573 אם יש המלצה אחרת אני אשמח לשמוע . תודה .
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אשמח לשמוע את דעתו של כל מי שמנוסה באוברקלוקינג וריבוי כרטיסי מסך, לגבי השימוש בספק ENERMAX LIBERTY 620W למטרות אלו. האם הוא מספיק חזק? בהנחה והאוברקלוקינג בינוני עד חזק בשימוש עם שני כרטיסי HD 4850. תודה.
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך ניתן להאט את המאווררים של הטרנספורמר בינתיים עד שאני אקנה חדשים..המאווררים עושים רעם של מטוס סילון... אגב, ניתן לכבות את הלדים על המאווררים דרך המחשב?
-
- 2 תגובות
- 427 צפיות
-
-
בוקר טוב-רציתי לשאול לגבי כרטיס המסך mx 4000/128 mb ברמת העקרון,מה הכדאיות\תועלת בהמהרה של הכרטיס הספציפי הזה(אני יודע מה הסיכונים) האם o.c "כסאח" יביא ל שיפור ניכר ? הבנתי שהכרטיס מיסודו הוא חלש אך אין באפשרותי לשדרג כרגע יש סיכוי שמשחקים שלא עובדים כיום כגון need for speed 2 יעבדו לי עם ביצוע oc? שעון הליב הבסיסי הוא 287.5 תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 458 צפיות
-
-
מפרט בצד .. השתמשתי בOverClocking Profile של 30% בתפריט בביוס. אני דיי מתחיל עם העניין הזה , אשמח אם תתנו לי עוד אינפורמציה מה אפשר לעשות עם השילוש שלי (למי שתוהה הזכרונות הם מחברת Kingston סדרת KVR) הקירור לא ניראה כמו סטוק קולינג של אינטל , אלא איזהשהו מאורר ג'נרי שכתוב עליו DeepCool . כמובן שאין צריך להגיד שהמערכת עובדת באופן יציב. (כל התוכנות והמשחקים עובדים כמו שצריך) בתודה מיכאל [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות סוניק טאוור ואין לי מושג איך לעשות את המודינג הנדרש בכדי להתקין שלושה מאווררים. מישהו עשה ומוכן להסביר? תודה.
-
- 2 תגובות
- 443 צפיות
-
-
יש לי מארז עם מאוורר בדלת בצד ושתיים מאחורה מתחת לספק ואחד מקדימה וכולל המאוורר של הספק סה'כ 5 מה אני רוצה לדעת איל הכוונים צריכים להיות בכדי להפיק את האיוורור הכי יעיל ללוח ולמעבד ולהגיע לטמפרטורות טובות יותר אני יודע שיש חצים למאווררים אבל אני לא יודע אני לכוון אותם בבקשה בלי התקפות וירידות אני חדש באתר ובלי נסיון אבל בכיוון הנכון אוקיי אני ינסה תודה
-
- 2 תגובות
- 394 צפיות
-
-
הכרטיס הוא 8800GTS של MSI אמרו לי שהעלתי אותו גבוהה מידי וזה יכול להזיק הטמפרטורות המנוחה: 55/65/51/55 עוד דבר שרציתי לשאול: אחרי שעשיתי OC לcore והעלתי את זה ל 660 זה העלה רק ב performance 3D ושעשיתי לזיכרון זה העלה לכל 3 העמודות
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
אני זוכר שהיה איזה עידכון שהיה גורם לפחות מאמץ על הציפסט והמעבד. מה שגרם לירידה משמעותית במעלות שנפלטו מהמעבד והציפסט בזמן מנוחה. עידכון זה מתאים לבעלי ציפסט nForce2. אז למי שיש מידע לגבי העידכון או התוכנה מוזמן להביא לדיון זה. ותודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום. הורדתי את המתח של המעבד שלי, ואני מבצע בדיקת יציבות על ידי prime95 אחרי כל הורדת מתח, כדי לבדוק איפה נמצא הגבול. בהורדה האחרונה, ולאחר שלוש שעות של prime95, שמתי לב שאחת הליבות [Worker #3], הפסיקה לעבוד. הנה ההודעה של פריים: אשמח לדעת אם יש קשר להורדת המתח, או שנתקלתי כאן ב"סתם" באג.
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
המפרט של המחשב שלי הוא: AMD ATHLON 3500+ עם קירור TT BIG TYPHOON ו 512MB CORSAIR CL2.5 X2 ו eVga Geforce 6800 GS רציתי לשאול עם גם להם כדי לשים קירור מסויים ... כי אני משחק המון במשחקים והמחשב דלוק 24/7 .... ואם כן .. איזה הכי מומלץ ?
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
-
ברשותי E8400 ו4GB של ocz pc 6400 hpc reaper ספק איכותי של 430 watt הנתונים הם כאלה : cpu voltage : 1.30625 dram v : 2.1 memory frequency : 800 - 936 oc/ timings :5-5-5-15 התזמון המקורי של הזכרון הוא 4-4-4-12 cpu : 3501mhz cpu multiplier : 9x לגבי ה multiplier של הזיכרון הוא על אוטומטי ויש לי הרגשה שזה מה שגרם לזיכרון לעלות כל כך הרבה בעבור העלאה כזאת קטנה של המעבד..סך הכל זה הישגים לא כל כך טובים שאני מנסה לעלות יותר מיזה המחשב לא עולה בכלל והביוס עושה recovery ייתכן שאני לא מצליח יותר מיזה בגלל הספק ? תעזרו לי אני מת לעשות את זה כמו שצריך..
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
האם כשעושים OC לכרטיס מסך צריך גם להעלות את המתח לחריץ ה-AGP (בביוס מעלים אם אני לא טועה , תקנו אותי אם אני טועה ) ?
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
היי. אז תראו, נמאס לי שהמחשב באופן קבוע אצלי על 55-60 מעלות במצב המתנה אם אני משחק, הוא מגיע ל75 מעלות. אם אני סורק עם אנטי וירוס או משהו הוא מגיע ל70..או 65. זה די מרגיז כי אני יכול להפעיל את כל התוכנות האלה ביחד והמחשב יזוז טוב...אבל מבאס שהוא מתחמם. אז מה שעשיתי עכשיו זה פתחתי ת'מחשב, ניקיתי מאווררים והכל, ולקחתי מאוורר ביתי קטן. השארתי את המחשב צד אחד פתוח, לידו שמתי את המאוורר הביתי הקטן..והופ..אני סורק כרגע עם האנטי וירוס וכותב לכם פה את ההודעה וע"פ AsusProbe המעבד שלי 50 מעלות. משהו לא יאומן ולא היה לי ככה אף פעם. אם המחשב סתם במצב המתנה הוא 48. אני מתכוון להיות עם זה כמה ימים (חוץ מהלילה..בלילה זה 55 מעלות אצלי..אז לא נורא) ואקנה בקרוב את אחד המאווררים ש…
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
כרגע העלתי מ 2G ל 2.5G המכפיל של הזכרונות (או המחלק, לא יודע) על 1.333 יש לי רק 2 אופציות לבחור מהם בזכרונות ויש לי זכרונות של 667MHZ. אז כרגע, הזכרונות על התדר הנכון. אם אני מעלה את התדר של המעבד עוד אז כבר אין לי מכפיל שאני יכול לבחור שמשאיר את הזכרונות על 667 יש משהו שאני יכול לעשות?
-
- 2 תגובות
- 497 צפיות
-
-
רציתי לדעת עד כמה המערכת הזאת טובה למשל החום של המעבד שלי 36 ולוח אם 31 עד כמה המערכת תוריד את החום מהרמה הזאת ועוד דבר תגידו כל כמה זמן מחליפים מים?
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה ניתן לקנות את המוצר הזה בארץ? או לחילופין חנות ששולחת לישראל במחיר שפוי. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום המערכת שלי רשומה בחתימה והייתי רוצה את המלצתכם לגבי קירור לכרטיס מסך וקירור לצי'פ של הלוח אם
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
דגש על שקט, נמאס לי מהקירור המקורי של ה 4800X2
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=7818 הקירור הזה טוב בכלל?? הוא נראה לי זול מדיי והוא מתאים לסוקט 478? והוא בא רק עם בלוק למעבד לא? אם יש לכם עוד המלצות לקירור עד מקסימום 600 שח תודה
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
ע"מ לקרר מחשב קטן מימדים אני זקוק לרדיאטור איכותי ויעיל שלא יעלה על המידות הבאות (W x H x L): 40x80x150+מאוורר, מישהו מכיר משהו כזה?
-
- 2 תגובות
- 485 צפיות
-