עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Shaker,

יש לי בעיה בביוס , הוא לא מוכן לעשות את הזיכרונות ב AUTO יחד עם ה FSB של המעבד . הוא נותן לי לבחור ... בין ( 333 , 233 , 400 , 235 ) וכאלה עכשיו מה הכי כדאי לבחור שהוא יהיה יחד עם ה FSB של המעבד? הנה תמונה מהביוס: תודה רבה ,

• 1 תגובה
    • 398 צפיות
  2. יש לי GEFORCE 100\200 העלתי את מהירות הליבה ל 200 ואת את מהירות הזכרון ל 150 היחס טוב? כי אני לא ממש מבין אני מתחיל

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  3. Started by Quickly,

שלום. עשיתי אוברקלוק קטן של 11% העלתי את הבאס ל 223 והורדתי תמכפלה ל 4 עכשיו אמרו לי שהזכרונות שלי לא יציבים(למרות שאני לא מרגיש הבדל) ושאני צריך לחלק בזכרונות או משהו כזה איך אני עושה את זה ואם אפשר לינק לתוכנה שבודקת את היציבות של הזכרונות עריכה: באס 245 עם מכפלה של 4 וזכרונות בחילוק של 266 זה בסדר? אני עכשיו עם באס של 240 ואני רוצה לעלות ואני לא יודע עם להוריד תמכפלה ל3 אמרו לי שמעל 245 באס להוריד תמכפלה זה בסדר?

• 6 תגובות
    • 578 צפיות
  4. Started by poops snitzel,

עשיתי OC למעבד שלי ורציתי לדעת שני דברים. 1. אם הטמפרטורות טובות יחסית ל OC הזה. 2. אם אשפר לעשות עוד קצת ל 8X400 ואשמח לקבל עזרה. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 575 צפיות
  5. Started by guylederer0,

היי קראיתי את המדריך איך לעשות OC למעבד הבנתי שצריך להעלות את ה FSB ולהוריד את המחלק של הזיכרון מה לא הבנתי אילו אפשרויות אני צריך לבטל/להפעיל ורציתי שתעזרו לי ואם אפשר גם את הטמפרטורה הנורמלית למעבד שלי ( הבנתי שזה בין 55 - 65 מעלות ) זה נכון ? והאם הקירור שלי יספיק להגיע לOC של 3 או יותר ? המפרט שלי פה בצד תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by spiderman1,

יש לי מעבד 2.8 C ולוח GIGABYTE IP1000PRO2 ורציתי לעשות OC למעבד, ויש לי כמה שאלות: א.איך?(איפה אני מוצא את זה בלוח) ב.עד כמה אני יוכל בלי קירור נוסף(גוף קירור אחר) * יש לי זכרונות Geil Golden Dragon Value הטמפ' שלי במנוחה היא בסביבות 32-36 מעלות תודה

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  7. Started by Eluha,

מעבד 2.8 pentiumD לוח p31-ds3l זיכרון ceon 667 1g *2 =2g מארז אם 5 מאווררים + זלמן CPU ספק 450 כרטיס מסך 8600GTS כשה אני על באס 255 3600 מופיע מסך כחול והמחשב ניכבה הטמפ' CPU 30 מנוחה ובעומס 50 האם באס 255 זה הגבול אם לא אך אני מייצב 24\7 [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  8. Started by Kirma,

היי התחלתי לעשות OC למעבד ושמתי לב שהמתח סטוק שמופיע בביוס מאוד גבוה מתח סטוק: 1.28 השאיפה כרגע זה OC לכיוון ה 4.3-4.5 הבנתי שהמתח PLL יחסית גבוה באופן כללי למעבד ה Ivy bridge והורדה שלו תעזור מעט בטמפ ועכשיו כמה שאלות: 1. איזה הגדרות מומלץ לשנות כדי ליעל את ה OC וליצב אותו 2. האם צריך לכבות את ה C1E \ C3\C6 \ CPU EIST ומדוע? 3. למה המתח בחירת מחדל של המעבד מאוד גבוה ? 4.הורדת ה CPU PLL ל 1.7 יכולה לפגוע במעבד ? 5.האם צריך לשנות את הערכים ב VCORE LLC ומדוע? 6. שמתי לב שישנה אפשרות חדשה בביוס שהיא "Internal CPU PLL Overvolatge", יש צורך לשנות אותה? 7. במידה VCORE מוגדר על offset של מינוס 0.030 יש מצב שהמעבד ישתמש ביותר מתח ממתח סטוק ? זה מה שהתחלתי ל4.3 CP…

• 25 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. אוקיי אז אני רוצה לעשות OC קטן לכרטיס מסך וגם בדרך רציתי לראות כמה רעש הוא עושה על המקס', נכנסתי לnTune והוא לא נותן לי אפשרות לשנות את המהירות של המאוורר: http://img102.imageshack.us/img102/5586/untitledps9.jpg ובקשר ל OC אני רוצה לעשות דרך ה ATI Tools ויש שם איזה 6 עמודות, אני צריך להעלות בכולם אותו דבר? אני מדבר על זה: http://img510.imageshack.us/img510/3851/untitled2ut3.jpg תודה רבה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 719 צפיות
  10. Started by Phezex,

יש לי AMD ALTHON 64 כפול ליבה ניסיתי לעשות OC אז סבבה הצלחתי בהתחלה לעשות 10% אחרי זה ניסיתי לעלות עוד 5% וכבר המחשב לא נידלק הייתי צריך לאפס את הסוללה... פעלתי בדיוק לפי המדריך שיש פה ל OC וראיתי שגם במדריך יש לו AMD והוא עשה בערך 80% OC הטפ' של המעבד היא 40-45 מישהו יכול להגיד לי איפה טעיתי?

• 7 תגובות
    • 596 צפיות
  11. Started by xtineR,

כרגע אני על 3.7 יציב עם מתח של 1.4 במאמץ מגיע לי מקסימום ל 54-55 עכשיו אני רוצה לעלות ל 4GHZ המעלות במאמץ יגיעו עד ל 65-67 ו AMD אומרת ש 62 מקסימום אז מה אתם אומרים זה קריטי ?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by guylederer0,

שלום לחבר יש מחשב עם המפרט הבא CPU Type DualCore Intel Pentium D 820, 2800 MHz 14 x 200 Motherboard Name Gigabyte 8N-SLI Series ספק של HEC 400W 1גיגה זיכרון של ג'ייל ויש לו קירור שהוספתי לו של טרמולייק BLUE ORB רציתי לדעת האם אני יכול לעשות לו OC ? ואם כן איך אני מנטר אחרי הטמפרטורה שלו כי תוכנות כמו CORE TEMP ו REALTEMP לא עובדות ...

• 13 תגובות
    • 842 צפיות
  13. Started by stinky_fishy,

יש לי לוח אם DS3P מעבד E6600 זכרונות של TWINMOSS 2024 800MHZ עם קירור BIG TYPHOON של THERMALTAKE אני מגיע ל OC של 3000 בלי בעיות בכלל ב IDLE יש לי 35C ובעבודה יש לי 55C בערך אבל שאני מעלה בטיפה את הוולטים או את ה FSB הטמפ' קופץ לי לאיזה 70-80 והמחשב לא יציב מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 413 צפיות
  14. Started by shacharoren,

אהלן, אני מעוניין לנסות פעם ראשונה להמהיר קצת את המעבד (E6850) לכיוון ה - 4GHZ כרגע יש לי קירור אוויר על המעבד, TR ultra 120 extreme ומאוורר שעליו - Scythe S-Flex (8GB Corsair XMS 2 CL4 800Mhz 4x2gb) לוח - P5K Deluxe/wifi ואני עובד על ויסטה 64. אז קודם כל אני חדש בעיניין לגמרי! ושנית זה הקירור שברשותי. האם אני חולם? האם אני יכול להמהיר עם המצב הקיים לכיוון ה - 4GHZ ולהישאר יציב לאורך זמן? על פי realtemp אני יציב כרגע בחדר די חם וללא מזגן על 35 מעלות. האם אפשרי?

• 7 תגובות
    • 617 צפיות
  15. Started by E_XeQuit,

אני אתמול התחלתי להתעסק קצת עם OC דרך הביוס למעבד. כרגע אני עובד על 434*9 - 3900Mhz. כשאני מריץ בדיקה של Linpack דרך ה OCCT אז יש שגיאה לאחר 10-15 דקות. המתח שלי בביוס הוא 1.3, ולא נגעתי במתחים האחרים, הזכרונות עומדים על יחס של 1:1. הקירור למעבד הוא AC7PRO. יש לי כמה שאלות: 1. מה המתח המקסימלי שאותו לא מומלץ לעבור ? 2. עד לאן לדעתכם אני יוכל להגיע עם המפרט שלי (בצד) ? 3. איזה בדיקה יותר כדאית OCCT או Linpack - שלפי מה שקראתי מדמה את ה IntelBurnTest ? בקשר לכרטיס מסך, יש לי כרטיס מסך זמני 9500GT. אם אני יעשה לו OC זה יתן לי שיפור מורגש בביצועים ? תודה רבה רבה לעוזרים !

• 15 תגובות
    • 994 צפיות
  16. Started by cheat-it,

קניתי OCZ REAPER HPC 2GB DDR2 800MHZ CL3 (שניים של 1GB) ואני רוצה לעשות להם OC, עד איזו מהירות כדאי לי לעשות אותם ואיך אני עושה את זה???

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  17. Started by ob,

שלום לכולם, אני שובר ת'ראש כבר יומיים על הזכרונות האלה , לא מצליח לעבור את ה- 1120MHZ ב 5-5-5-18. הם מסוגלים הרבה יותר ... אם יש למישהו ניסיון איתם או יכול לעזור , אני אשמח מאוד ! Corsair Dominator 8500c5d+f 2.1v v1.1(D9GMH זה הקונפיג עכשיו (יציב): Maximum Supported Memory Clock: 533.3 MHz Current Timing (tCAS-tRCD-tRP-tRAS): 5.0-5-5-18 Command Rate: 2T Read to Read Delay (tRD_RD) Same Rank: 4T Read to Read Delay (tRD_RD) Different Rank: 6T Write to Write Delay (tWR_WR) Same Rank: 4T Write to Write Delay (tWR_WR) Different Rank: …

• 3 תגובות
    • 454 צפיות
  18. שלום לחברי הפורום התותחים ! ברצוני לעשות OC ל640 8800 ולשפר ביצועים (אתם יכולים להסתכל בתפריט המחשב שלי למטה צד ימין) אין לי מושג איך עושים את זה ראיתי שדרך ''לוח הבקרה של NVIDIA ''אפשר לשנות CORE BUS ו MEMORY BUS צרפתי תמונה למצב שהגעתי אליו (לא שינתי אף הגדרה-בגלל זה אני מתעייץ איתכם) כמה שאלות: 1.האם זה בסדר לשנות את התדרים דרך התוכנה הזאת? 2.האם קיים סיכוי שאני משנה וגורם לנזק בכרטיס שלי? 3.לכמה לשנות בכלל ?אם אפשר (לא מעונין לשנות למקסימום -רק שיהיה הבדל די משמעותי) 4.לשנות בקפיצות מסוימות ? אחרי השינוי מה אני עושה לבדיקה שהכל בסדר ? 5. תודה מראש לעוזרים !!!!!!!!!!!!! [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by vk,

אני עם 965p-ds3 וזכרונות של twinmos ddr2 800 כשאני מגיע ל fsp 310 המחשב לא נדלק... אני משאיר אותו מכובה דקה והוא מאפס לבד ה OC וכשאני בודק את זה ב EVEREST אני רואה שהוא הוריד את המהירות ל 1.6 ולמכפלה 6. יש לי קירור INFINITY ניסיתי לבטל את EIST והC1E אבל זה לא שינה וגם ראיתי שמישהו כתב שזה לא מפריע ממש בOC קטן כזה..

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. לא מצליח לעשות אפילו שינוי של 10 mhz לא מצליח בתיחול להעלות את הביוס חייב להחזיר לדיפולט כדי להתחיל נא הדרכה ראשונית למרות קריאת המדריכים לא מצליח. תודה מראש לעוזרים. אולי צריך לעצור משהו בsetup לעשות גיסאבל למשהו עיינתי בספרות של הלוח אם אך לא מצליח.

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by 00Amir,

אני מבקש הדרכה קטנה העשיית OC לזיכרונות... למה בדיוק עושים OC - לתדר של הזיכרון או לתיזמונים שלו? אשמח להבהרות בנושא

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. Started by shay820,

שלום רב לכולם ברשותי כרטיס מסך מסוג -8500 GT עם 1 גיגה זיכרון ויש לי איתו מספר בעיות : המערכת של ויסטה נתנה לא ציון 4.6 ב GRAPHICS FOR WINDOWS AERO ובנוסף במשחק הראשון ששיחקתי Soldier Of Fortune - Payback המשחק נתקע על ההתחלה האם הכרטיס כל כך גרוע???

• 41 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. Started by wedew,

היי! אני פה באמצע אוברקלוק והגעתי לקטע שמשתמשים בתוכנה ATI TOOL עכשיו,אני רוצה לשנות את הMHz אבל התוכנה לא נותנת לי... תראו: זה חסום כזה מה אני עושה??? תודה!.

• 4 תגובות
    • 520 צפיות
  24. Started by E_XeQuit,

לאחר שעשיתי OC למעבד, אני רוצה לעשות גם לכרטיס מסך. אני משתמש בתוכנה RivaTuner, אבל איך כדאי לבדוק את יציבות ה OC ? מה הטמפ' המקסימלית שאותה לא מומלץ לעבור ? תודה לעוזרים !

• 9 תגובות
    • 686 צפיות
  25. Started by tintin,

יש לי מחשב חדש ואני מעוניין לעשות לו מקסימום OC המפרט הוא: p35 dq6 e6750 corsair 520hx corsair dominator 800 1GBX2 tt v-1 tt eureka 8800 gts ההגדרות שלי בביוס הם המתחים במציאות שונים מהמתחים שאני מגדיר בביוס vcore 1.46 ddr2 2.38 fsb +0.20 over voltage +0.25 המקסימום שהגעתי ביציבות ב ORTHOS cpu- 3778 ram - 946 cas 4 fsb m-8 473 8800gts 320@ 650/1000 cpu- 100% load 48c nb: 53 האם יש דרך להגיע יותר? למי שיש את הלוח הזה ומכיר את הביוס יכול להמליץ לי TWEAKים? האם המתחים גבוהים מדי ומסוכנים במהלך ממושך? super pu 1m - 14s 3d 06 10700 זו תוצאה טובה? האם יש דרך להגיע ליותר?

• 8 תגובות
    • 639 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.