אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
האם כדאי לחבר את המאורר במארז ל-7 וולט? בדקתי אם רב-מודד בין היציאות ויש 5 7 ו-12 וולט, אז חיברתי ל-7 וולט (ב-5 וולט המאורר לא עבד בכלל) בקיצור זה שקט יותר וחלש יותר
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
יש לי בעיה אצלו , אני לא מצליח להעלות את המעבד ל2.4 לא חשוב מה אני עושה וכמה אני מעלה... , והמעבד הזה לא רק אמור לעלות ל2.4 , הוא אמור לעשות 2.8 אפילו עם כזה מפרט... עכשיו , זה המפרט שלו : P4 1.6Ghz Northwood Core @ 133Bus(533) 2128MHZ A-DATA PC3200 400MHZ 256MB(not dual) WD 80GB 8MB ABIT IS7-E Palit GF 4 MX 4000(will be replaced in Peak 9600PRO) RaidMax Scorpio 868 - Yellow - עם ספק 420W ג'נרי(שני מאוררים יש לספק) , ספק ממש מאפן , מתחים מהתחת , 2X80MM מוציאים מאחורה(חזקים) 2X 80MM מכניסים מקדימה(אחד חזק) , 1X80MM בדלת מכניס(בינוני) זרימת אוויר לא רעה... קירור מקורי של אינטל , מעבד על 46-51מעלות...(אחרי OC , וגם בלי , אותם מעלות.) ניסיתי להעלות מתח , ניסיתי גם לשנות תיזמ…
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
xtreme ddr 256 pc 333 ? ועם לוח אם של epox 8k3a
-
- 5 תגובות
- 555 צפיות
-
-
הי, לאחר הרבה היסוסים התחלתי להמהיר את המערכת שלי (ראו מיפרט) ע"מ לקבל ביצועים טובים יותר עבור FSX (הפלייט סימולטור החדש של מייקרוסופט). כרגע המערכת עובדת בצורה יציבה במהירות של 3.2GHZ עם תוספת מתח קלה לזכרונות. המערכת לא נבדקה תחת אחת מתוכנות העמסה אלא פשוט עובדת מספר שעות ב FSX כאשר שתי הליבות מועסקות ב 80-95%. ולשאלתי - טמפ' שתי הליבות היא בסביבות 37 במנוחה, 40 עם אפליקציות קלות (OFFICE) ן53-54 לאחר כמה שעות משחק ב FSX (שתי הליבות ב 80-95% עומס). טמפ' הלוח היא בסביבות 47-49 מעלות. האם הטמפ' הנ"ל סבירות ובטוחות בעבודה לאורך זמן? תודה מראש, HP
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום האם מישהו ביצע OC למעבד E4500? האם המעבד יציב ב-OC? יש לי את הלוח אם של אסוס P5NE SLI ורציתי לדעת איך אני עושה OC למעבד ועד כמה אני יכול להגיע...מספיק לי עד 3GHZ ואני מקווה שאני אוכל להגיע דיי בקלות... תודה
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
-
זה מתוך everst Field Value CPU Properties CPU Type AMD Athlon 64 2800+ CPU Alias Newcastle S754 CPU Stepping DH-CG CPUID CPU Name AMD Athlon 64 Processor 2800+ CPUID Revision 00000FC0h CPU Speed CPU Clock 1808.36 MHz CPU Multiplier 9.0x CPU FSB 200.93 MHz (original: 200 MHz) Memory Bus 200.93 MHz CPU Cache L1 Code Cache 64 KB (Parity) L1 Data Cache 64 KB (ECC) L2 Cache 512 KB (On-Die, ECC, Full-Speed) Motherboard Properties Motherboard ID 12/21/2004-nForce-6A61CG0HC-00 Motherboard Name Gigabyte GA-K8NS (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio, LAN) Chipset Properties Motherboard Chipset nVIDIA nForce3 250, AMD Hammer Memory Timings 3-4-4-8 (CL-RCD-RP-RAS) Command Rate (CR) 2…
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום, יש לי BF2 ועשיתי אוברקלוקינג למעבד שלי: Pentium D 930, עשיתי אוברקלוקינג ואז נכנסתי לבאטלפילד שיחקתי בו שכל פעם זה עשה לי לגים וכאשר החזרתי את המעבד לברירת מחדל הלגים הפסיקו, שאלה: למה אוברקלוקינג גורם ללגים??
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
קניתי לפני שבועיים מחשב חדש AMD AXP 2500 ובדקתי אם המכפלה פתוחה. כשהעליתי את המכפלה המעבד נשאר רגיל אבל כשהורדתי המעבד הפך לחלש יותר. מה הבעיה כאן? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני מחפש מאורר ב100 שקל למארז 120MM איזה מאורר יש שהוא מומלץ?
-
- 6 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אז ככה: היום קניתי את ה Enermax 425 שיש לציין שעזר רבות להשקיט את המחשב גם מאוורר מעבד Igloo שעושה את העבודה בשקט אבל מה עדיין מרעיש?? מאוורר כרטיס המסך! רציתי לשאול אתכם האם כאשר הכרטיס נמצא ב IDLE כלומר לא ביישומים גרפים תלת מימדיים (גלישה באינטרנט, שמיעת מוזיקה, עריכת אודיו(!) שממש אבל ממש הרעש מפריע ניתן לנתק את פעולת המאוורר מבלי לגרום לכשל. הכרטיס הוא Albatron 6800
-
- 5 תגובות
- 555 צפיות
-
-
השאלה היא כאשר המגבלה באה מהלוח אם .... האם אפשר לשנות את זה ע"י OC או שמא שלא.? ואם כן כיצד? פרטו כל מה שצריך שינוי מתחים ביוס....וכל מה שעולה לכם לראש. בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 555 צפיות
-
-
בדקתי את הקיט של הקירור מיים מחות למארז הכל עבד יפה למשך שעתיים אחרי זה הרכבתי את הבלוק ללוח ונתתי לזה לרוץ בלי לחבר את הלוח ואחרי חצי שעה התחילה נזילה הבלוק שייך לקיט של גיגהבייט גלקסי יש לו שני צינורות פרספקס שיוצאים ממנו ובאחד מהם היה סדק שיצא ממנו מים לקח לי זמן למצוא כי זה נזילה ממש קטנה אז הפתרון היחיד שחשבתי עליו חוץ מלזרוק את הבלוק הוא לאטום את זה עם דבק חם וזה מה שעשיתי השאלה אם מישו פה עשה את זה כבר והאם זה מחזיק נכון לעכשיו עובד השאלה כמה זמן אני צריך לבדוק אותו על יבש מה שנקרא לפני שאני מרכיב על הלוח?
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך Pci-e asus eax800 (raedon x800) xt platinum edition המאוורר שלו נשמע כמו מכסחת דשא במקרה הטוב, פירקתי אותו, ניקיתי לגמרי מאבק, שימנתי את הציר פעמיים, עדיין עושה את אותו רעש. אם אפשר המלצה לתוכנה שמאפשרת לי לראות את הטמפרטורה שלו ואולי לשלוט על הסיבובי מאוורר או הצעה לפתרון נוסף... תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_141_168_1840&products_id=11412 VANTEC All In One Water Cooling Kit Stingray STG-100 Water Block: Universal CPU Water Block: (Socket 462, 478, 754, 939, 940, LGA 775) CPU-Dimension: 67x50x16mm Material: Aluminum Alloy Cover & Copper Base Northbridge Water Block: Northbridge-Dimension: 37.5x37.5x23.5mm Material: Aluminum Alloy Cover & Copper Base Southbridge Water Block: Southbridge-Dimension: 37.5x31.5x23.5mm Material: Aluminum Alloy Cover & Copper Base VGA Water Block: VGA -Dimension: 37.5x37.5x22.5mm Material: Aluminum Alloy Cover & Copper Base Water Pump: Dimension: 20.5x10x15.3mm 230~240V 50Hz: Max…
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אז כנראה יהיה לי אחד משני המעבדים הנ"ל, אני רוצה להריץ אותם ל3 ג'יגה. קירור סטוק יחזיק מעמד? מכמכה ועד כמה הטמפ' יעלו?
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
קיבלתי גריל בצורת ראש חייזר צבע כחול שקוף יש עליו משני הצדדים מדבקה לקילוף(המדבקה כאילו לשמור שלא ישרט בתוך האריזה)אז בקיצר הורדתי צד אחד בשניה והצד שני אני לא מצליח.זה 100% מדבקה ולא צבע אני רואה פה ושם קילופים וזה אותו חומר שהיה בצד השני. למישהו קרה את זה פעם? ניסיתי עם מים חמים להוריד לא עזר.שמתי בתוך קערה במשך שעה.. אני נווואש הצילו
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
היי, טוב אני די מנוסה באוברקלוק (אני עושה ככה מדי פעם, לפעמים מוריד, לפעמים מחזיר, לפעמים מעלה, ובחיים לא נתקלתי בתופעה מוזרה כזאת באוברקלוק). עשיתי הכל כמו שצריך (לנעול את התדר על 100, זכרונות לנעול בCL שלהם, שלצערי שלי הם CL5, בלה, בלה..), ונשארתי עם אותו וואט שהיה בתדר המקורי (1.3250, ב-OCCT וב-CPU Z משום מה זה כותב 1.28), עד שבאחת מבדיקות המאמץ (אני מבצע בדיקת מאמץ של 25 דקות כל 10MHz שאני מעלה למעבד), התוכנה כתבה לי שיש error ב-core 2. בסדר, שיערתי שזה בגלל המתח הנמוך (למזלי הרב, הרבה יותר נמוך ממה שציפיתי), והעלתי אותו פעם אחת (אם אני לא טועה ל-1.33 משהו, שוב ב-OCCT וב-CPU Z כותב לי שזה מעט מתחת). שוב בדיקת מאמץ, והפעם-כיבוי של המערכת. העלתי את התדר בעוד טיפה, אותה …
-
- 5 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני רוצה לבצע אוברקלוק למעבד שלי שהוא אינטל 2.4 של נורטהוד לוח אם אוקטק ריינו 2 סוקט 478 אני רוצה לבצע oc למעבד אבל שאני מעלה ב fsb אפילו שתיים המחשב שלי אחר כמה דקות שאני משתמש בו קורס , רציתי לדעת איך אפשר לעלות מתח למעבד בביוס וכמה לעלות .?
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום. קניתי מחשב חדש ואני רוצה לדעת האם יחזיק מעמד באוברקלוק לכרטיס מסך.... עד לפני חודש לא ידעתי אפילו מזה אוברקלוק אבל נכנסתי פה לעיניינם ואני קצת מבין עכשיו.... המפרט בחתימה.. הטמפרתורות שלי דיי בסדר... מעבד : מאמץ-49 לא מאמץ-41 כרטיס מסך: אני אביא מחר
-
- 5 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום אני מתחיל בתחום העלתי את הFSB/CPU שלי. האם אני צריך לעלות עוד משהו? איך אני בודק אם הכל בסדר? PRIME95 (מה אני צריך להריץ שם?)? תודה
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם הטמפרטורות תקינות: 46:32 ב-IDLE, 50:34 במאמץ (UT2004 לדוגמא) המחשב עבר OC סטנדרטי לפי אופציה שה-BIOS נתן להחליף מ-2500 ל-3200 יש לי AMD ATHLON XP 2500@3200 עם וולקאנו 12 שעובד בד"כ על FULL 5700 RPM 1.7 וולטאז' של CPU. יש לי שני מאווררי 120 - אחד מקדימה שמכניס אויר ואחורי שמוציא - אחד על 1900 RPM והשני 1500 לוח אם - ABIT NF7 SL 2 מארז של COMPUCASE 6A19 תודה
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אהלן חברה קיבלתי שילשום את המחשב שלי יחד עם כרטיס ה CALIBRE והוא היה ניראה די מרשים.. שהעלתי את המחשב שמתי לב שהמאווררים מיסתובבבים ממש לאט ובקושי מקררים. לפי תוכנות בקרה הטמפרטורה של הכרטיס מסך שלי היא לא יורדת מ 60-65 מעלות.. יום אחרי שעוד לא חשבתי שיש בעיה רצינית, לרגע קרס לי המחשב והעלה לי מסך כחול שאומר שהכרטיס בחום יתר. פתחתי את המחשב וראיתי שהמאווררים הפסיקו לפעול והכרטיס הראה לי בתוכנות בקרה שהוא הגיע ל 92(!) מעלות. יש לכם רעיונות ? חשבצתי להיתיעץ פה ליפני שאני פונה לחנות ולאחריות עצמה..
-
- 7 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום, אני עובד על מעבד Q6600 ולוח אם Gigabyte GAEP43CDS3, למעבד קירור פשוט יחסית של ThermalTake, שבמצב עבודה מחזיק את המעבד על 42 מעלות תחת עומס. ברגע (או כמה שניות אחרי) שאני מנסה להעלות תדירות המחשב נתקע (אם אני עושה זאת דרך התוכנה של Gigabyte), או עושה כמה איתחולים וחוזר לתדירות המקורית (אם אני עושה זאת דרך הביוס). יש לציין כי המעבד והלוח חדשים (בני כחודשיים שלושה). האם הגיוני שזאת פשוט היכולת המקסימלית של המעבד? או שיכול להיות שהלוח אם תקול ויש להחזירו לחנות ולבקש חדש (יש עוד כמה בעיות מוזרות שיכולות אולי להגרם על ידו). תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום, היה לי כרטיס HD3870 והחלפתי אותו ל-8800GT... בהזדמנות זו אני רוצה להגיד שאני הרבה הרבה יותר מרוצה מה-8800GT לעומת השני... הכל אצלו יותר טוב.. אבל אני רוצה לדעת אם הטמפ' שהאוורסט מראה לי הם טובות.. במנוחה: 52 מעלות. במאמץ: 85 מעלות.. זה סביר,נמוך,גבוה? מה הטמפ' הסבירות? ועוד שאלה..איך מעלים את החוזק של המאווררים דרך riva-tuner ?? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-