עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by crazydiamond,

שלום לכולם יש לי את המאוורר המקורי שבא עם מעבד אתלון XP 2000 שנשרף עקב קצר, האם המאוורר הזה יהיה טוב למטרות אוברקלוקינג לפנטיום 3 1000? או שהמאוורר המקורי של פנטיום 3 שבא עם המעבד יותר מוצלח? אני יודע לפחות שהמאוורר הזה למעבד המקורי שלו הוא לא מי יודע מה מוצלח כי האתלון שבא איתו היה עם ליבת הפלומינו שידועה כתנור קטן אפילו יותר מהפרסקוט. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  2. Started by igor5,

יש לי מעבד: Intel Pentium 4, 3000 MHz והטמפרטורה הממוצעת שלי היא בין 75-95 (95!!!!) מה לעשות ...... האם זה פוגעה במהירות של המחשב בזמן פעולה?(דברים לא עולים מהר וכאלה)

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  3. Started by Arnold,

היי תמליצו לי על מאוורר : איזה מאוורר כידי למעבד XP+2200? אבל טוב שיקרר ויהיה שקט

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  4. אז ככה, יש לי מערכת מבוססת P3 בתוך המארז הנ"ל ולאחרונה התחדשתי ב-Enermax 120mm חדש שיושב לו מקדימה ומשמש כ-Intake כאשר המאוורר הג'נרי משמש כ-Outake מאחורה. הצרה היא שמאז שהתקנתי אותו יש מן רעש עמום ומוזר כזה שקשה לתאר אותו, כל עוד הדלת השמאלית של המארז הייתה פתוחה הכל היה בסדא ולא שמעתי כלום חוץ מהסיבוב של המאוורר (עובד על המינימום שזה 1500RPM) אך ברגע שסגרתי את הדלת (סגורה טוב עם הקליפסים ושני הברגים מאחורה) החל הרעש הזה. תחילה חשבתי שמדובר ברעש מפגיעה של האוויר בדלת השמאלית מאחר והוא נע די מהר יחסית בתוך המארז אבל הרעש הזה לא אחיד בקול, הוא נשמע כמו שאתם מרגישים ברכב שהוא עומד ברמזור ויש ויברציה קלה כזו שמזיזה את הרכב. הבדיקה הראשונה שעשיתי היא ללחוץ על הדלת השמאלית והי…

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  5. הוא יכול להיפתח ל X850XT אחיו הגדול לפי מה שאומרים.. מישהו יכול להסביר לי רק איך עושים את זה ? ובקשר לפתיחת צינורות לכרטיס מסך, זה גם מקצר את חיי כרטיס המסך או שזה לא כמו אוברקלוק וזה לא משנה כלום בעומס על הכרטיס ולא צריך קירור?

• 6 תגובות
    • 575 צפיות
  6. Started by Shane McMahon,

שלום יש לי מחשב חדש בערך בין 3-4 חודשים זה פנטיום 4 820(2.8 GHZ) ורציתי לדעת למה כתוב שהמאוורר של המעבד זז רק במהירות 1000-1100 סל"ד אפילו המאורר של הסוקט 478 עושה לי 2700 סל"ד במנוחה! והמעלות בסדר או לא ?

• 13 תגובות
    • 575 צפיות
  7. באיזה טמפ' רצוי שיעבדו : לוח אם,מעבד,כ.מסך,הרד דיסק,זיכרונות... (לא ידעתי באיזה פורום לפתוח את הנושא הזה...אז חשבתי שהוא קשור לתמיכה ...)

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  8. Started by rudyzplace,

*המפרט רשום למטה. אני לא מצליח לעלות יותר מזה ואני יודע שאפשר. גם אם אני מעלה את הטמפ' של המעבד ל 1.7 זה לא שורד בWINDOWS. אני מקבל מסך כחול של MEMORY DUMP. הטמפ במאמץ עכשיו זה 41C משהו כזה. 11.5*214 ו1:1 בזיכרון. מה עוד לעשות? יש בOCDB תוצאות מדהימות-איך אני מגיע אליהן?

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  9. Started by yz101,

הDEFAULT שלו (סטוק) הם: ליבה 600 זכרונות 500 (1000) לכמה תוספת פלוס מינוס ניתן לצפות עם קירור סטוק? אני מודע לכך שמדובר בGDDR2 ובכרטיס לא חזק במיוחד. באיזה דרך מומלץ לבצע את הOC? (על VISTA). יש למישהו נסיון עם הכרטיס הנ"ל? תודה.

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  10. יש לי לוח p4ita ECS elite group ומעבד p4 1.7Ghz 423pin זכרונות RDRAM 4*128 במהירות 800MHZ קירור יש איזה אפשרות לעשות קצת OC למערכת הזאת אם כן.. תנו רעיונות איך להתחיל מה צריך לשנות בביוס... תודה מראש

• 5 תגובות
    • 574 צפיות
  11. Started by mokisho,

לא יודע אם זה אפשרי אבל הביוס החדש של הלוח הנ"ל שיפר לי את הטמ"פ ב 5 מעלות הביוס הוא 1901

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  12. Started by MDK,

יש סיכוי שאני אוכל לעשות OC סביר למעבד שלי (בלי להוסיף קירור)? כלומר חשבתי לעלות את הBUS ל333 כי הלוח KT333 והזכרונות הם PC2700 @ CL2.5 (בקשר לCL אני כמעט סגור*) אין לי מושג מה הסטפינג והתאריך שיווק של המעבד שלי...איזה תוכנה בודקת את כל זה? תודה מראש 8)

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  13. זה המפרט: http://www.geocities.com/exploits2003/GamingComputer.html אני מפחד מה- SLi.. שלא יגיע שם ל-200 מעלות. אני לא מתכנן להוסיף ל- OC שבכרטיסי מסך. תודה ויום נעים!

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  14. קיבלתי כרטיס מסך 4850 תוצרת POWER COLOR. לצערי הכרטיס הגיע עם גוף קירור זול להחריד, שגם על 30% עוצמה יוצר מערבולת אוויר במארז. הרעש בלתי נסבל לחלוטין. מישהו מכיר גוף קירור מאד מאד שקט עבור 4850. לא כל כך אכפת לי מ-OC.

• 5 תגובות
    • 574 צפיות
  15. Started by alonezer,

הגעתי ל3.01GHZ במנוחה על 34-37 מעלות עם קירור די מעפן אבל אם אני מנסה יותר אחרי שאני שומר הגדרות בביוס הוא מעלה את המחשב ואז ישירות עושה לו ריסטרט ועולה עם ההגדרות הישנות ובביוס הוא מראה לי שנשאר לי עוד 130 לBUS כי כרגע אני על 430 מתוך 600 מה הבעיה? בספק? יש לי סה"כ 400 די ג'נרי אבל אם הוא הגיע עד לכאלה ביצועים ועוד כרטיס מסך אז נראה לי שהוא סבבה.. מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  16. Started by norni,

שלום יש לי לוח GIGABYTE EP45 DS4 Q6600 G0 corsair 4g 2x2g 800MHZ וקירור נינג'ה 2 עשיתי OC למעבד ל3.0 נעלתי את התדר של PCI-EXPRESS על 100 העלתי את התדר FSB ל333 ועשיתי את היחס זיכרונות ל1:1 לא נגעתי במתחים של המעבד והזיכרונות והשארתי אותם על AUTO *השארתי את התוכנה של אינטל שמורידה את המכפלה פועלת. עכשיו במנוחה הטמפרטורה של המעבד נעה בין 34-38 כשהרצתי PRIME95 הטמפרטורה המקסימלית הייתה 55-56 איך הטמפרטורות ? המתח של המעבד נע בין 1.344-1.360-1.392 המתח לא גבוה ? אם כן איך אפשר לקבע אותו על מתח נמוך יותר [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  17. Started by Cha0stAlker,

טוב אז.. אני צריך קירור תותח לOC רציני, עד 300 ש"ח. כרגע יש לי Thermalright Ultima-90. Ninja 2? Venneta 2? משהו יותר טוב?

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  18. Started by shkedi,

אז ככה יש לי מחשב מלפני שנה ספק TT TR2 420W כ. מסך 8800GT מעבד E6750 לוח ASUS P5K SE ועוד 6 מאוררים מחוברים לספק וקירור למעבד AC7 PRO עכשיו אני רוצה לעשות OC למעבד ל3-3.2 ככה במאמץ כל CORE על 50 מעלות ככה (מאמץ ממושך של 100%) ולא באמץ 40 מעלות עם בCORETEMP. למרות ש EVEREST קורא 28 מעלות שזה מוזר.... בקיצור השאלה אם הספק שלי יחזיק כי אמרו לי שזה חרא ספק אבל לפני שנה שקניתי תמחשב לא ידעתי את זה תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  19. Started by haimiko84,

שלום לכולם כפי שראיתם בכותרת, הייתי רוצה המלצה למאוורר טוב למעבד המוזכר בכותרת. כרגע יש לי קרור סטוק של 3200+ בכלל והוא עושה מאמצים רבים כדי להשאיר את המעבד בטווח המותר. תודה רבה, חיים.

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  20. איך אני יכול לדעת איזה מהחוטים שיוצאים מהספק הם ה12V חיובי ושלילי? ??? ??? ???

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  21. Started by איש מטורף,

<------- המפרט שלי בצד. בכל אופן, אתמול החלטתי לעשות OC 1:1 ולבדוק עד לאן אני אוכל להגיע בלי שגיאות memtest וprime95. אחרי כמה טוויקים ומשחקים עם הגדרות עדינות, הצלחתי לסחוט 241mhz מהזכרונות, דבר שהוא הישג בפני עצמו. מתח המעבד - 1.425 עם VID special control -110%, שתי אלה מובילים אותי למתח של בערך 1.52 במצב מקסימלי. לזכרון הבאתי מתח של 2.9. הבדיקה הראשונה נעשתה ע"י memtest בלוח הDFI והשנייה ע"י prime - שתיהן יציבות לחלוטין בהגדרות אלו. למרות שהביצועים ירדו במעט בגלל כמה טוויקים ואני לא אשאר עם ההגדרות האלה, זה סתם לשם הOC. תראו, אני דואג משתי סיבות: 1. אני יודע שהסיכויים שקיבלתי את הזכרונות עם צ'יפים של TCCD או BH-5 הם אפסיים כמעט, אבל לפי נסיון של אנשים רבים אני יוד…

22. יש לי מעבד פנטיום 3 ישן שנישאר לי עדיין ואני חושב שהוא גם עובד... אז ככה איזה לוח כדי לי ליקנות כדי לעשות עליו oc?????

• 5 תגובות
    • 574 צפיות
  23. Started by t-macc,

זה נכון שכדי לקבל את הfsb צריל לכפול את תדר הבאס ב4 ? אוו לחלק את הבאס ב4? ועם אפשר תמונה מ cpu z שתראה לי ואני יכול לחשב ואלמת זאת תודה

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  24. חברה כמו שאתם רואים יש לי 4870 TOXIC אני משתמש ב דרייבר 9.2 אני לא מצליח לשנות את המהירות של המאורר של הכרטיס מסך ..... מה יכולה להיות הבעיה לכך ?

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  25. Started by carock,

אני בתיכנונים לקנות את המערכת הבאה.. Q6600 V1 של TT 800 CL4 XMS APOLLO+מאוורר של Glacialtech 120mm Case Fan Hydrodynamic 8800GTS CROSAIR 450 אז ככה אני רוצה להגיע לתדר של 3.2 עם המעבד.. השאלה שלי האם הקירור שלי מספיק טוב להגיע לכזה תדר אם טמפרטורות נורמליות..? אני יודע שהTONIQ TOWER יותר טוב..ואתם ממליצים עליו.. אבל עם שמתם לב גם השקט חשוב לי..

• 4 תגובות
    • 574 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.