אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
עכשיו הטמפ' הממוצעת ירדה מ-30-32 ל-24-26 בלי החלפת קירור בגלל מזג האוויר מדובר על טמפ' מעבד איך הטמפ' הזאת?
-
- 6 תגובות
- 612 צפיות
-
-
תראו את המערכת קירור מים הזאת: http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=anxin היא נראית לכם טובה או חרטא?
-
- 9 תגובות
- 612 צפיות
-
-
היי שאלה לי אל צוות החדשות או המודרים או כל מי שקשור במלאכת האתר האם יש באופק סיכוי לביקורת על המוצר הבא: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851&products_id=8204 או בגירסת האלומיניום שלו? תודה
-
- 5 תגובות
- 612 צפיות
-
-
רוצה לדעת מהו הקירור הכי טוב שאפשר לקנות בארץ לקונרו עד תקציב 400 ש"ח.
-
- 11 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם 945 של אינטל והמאוורר שעל המעבד מסתובב במהירות של 1.3 פעם הצלחתי איכשהו שהוא יסתובב על 4.0 ואני לא זוכר איך... איך עושים את זה?
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום האם ניתן לצרוב Bios של Fx 5700 לכרטיס Fx 5700LE ??? האם יתקבל שיפור ביצועים ??? אם כן, איכן ניתן לאתר Bios של Fx 5700 ??? תודה מראש עודד
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש E6600 לוח אם לא ידוע כרגע מערכת קירור Thermaltake BigWater 745 Liquid Cooling System http://thermaltake.com/product/Liguid/DIY/cl-w0076/cl-w0076.asp אני רוצה להתחיל OC כרגע אני בעל ידע בסיסי איך המערכת קירור הזו משפיע על הטמפרטורה ועם שווה להשקיע בה ומה אני צריך חוץ ממנה תודה
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
הזמנתי את המוצר מפנדה והיום הוא הגיע לפני שפתחתי את החבילה כברהוצאתי את הלוח אם מהמארז והעפתי את הקירור סטוק אני פותח את החבילה שקיבלתי כדי להרכיב את הקירור ואני מגלה שאין תומך(מה שמתחבר מאחורי הלוח אם) לתושבת שלי AM2+ הטפשים האלו שכחו לשלוח לי...מישהו יודע אם אפשר להשיג כזה תומך בחנויות אחרות ?כאילו בבודד בלי לקנות את הקירור פשוט מה זה אין לי כוח לחכות שהם ישלחו לי..
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
נאמר לי פה שאי אפשר לעשות OC לפנטיום 4 אבל איך אפשר אז להסביר את הסרטון הזה שבו מעלים את מהירות הפנטיום 4(רשום בסרטון) http://www12.tomshardware.com/images/thg_video_11_5ghz.zip האם זה רק עניין של העלאת באס?!?! והאם העלאה מעין זו לא יכולה לשרוף זכרונות או משהו כזה בנוסף למעבד?
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
^^ אל תביאו לי את ה BIOS EDITIOR אני לא יודע איך לערוך אני רק רוצה לעדכן את הביוס.הביוס הכי טוב והכי חדש אז הוא גם מעלה מתח לכרטיס? כי אני צרריך לעלות מתח ואני לא רוצה ו VMODE אין פשוט ביוס שאני רק מתקין אותו ושהוא מעלה לי את המתח? ומי שיכול שיתן ל גם מדריך...
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
היי יש לי לוח של GIGABYTE GA7ZXE עם 1.8 של AMD PALOMINO AGOIA וזיכרונות SDRAM 133 + TTV7 הבעיה זה שאני לא מצליח להעביר את ה FSB מעל ל 145 מגה הרץ אחד מעל 145 וכל המערכת קופאת למישהו יש מושג מה יכול להיות הבעיה (המתח של המעבד לא יורד כשאני עושה OC וגם הטמפ לא משתנה ) ? המתח של המעבד 1.81V אשמח אם תוכלו לעזור לי ?
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלוםאני עם פרסקוט עכשיו על 61 מעלות במנוחה אני בלי OC כרגע בגלל שהמאוורר של הסטוק נשבר לי שמתי אחד אחר משהו מסריח אני צריך קירור ב 70 שקל -שוב לא לOC יש עדיפות לשקט אם לא לא נורא תודה
-
- 6 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום. 1. יש לי כרטיס מסך ASUS 9600XT. הכרטיס כבר ישן והמאוורר שלו לא עובד בכלל. לכרטיס יש גוף קירור די גדול. במנוחה הטמפ' של הכרטיס עומדת על בין 45 ל50 מעלות. לא משחקים במחשב שהוא מותקן עליו, אבל כן רואים הרבה סרטים. לא כל כך מתאים לי להוציא איזה 150 שקל על קירור לכרטיס הזה. חשבתי בכיוון של לארגון מאוורר שישב מתחתיו ויזרוק עליו אוויר. ראיתי הרבה מאווררים שמתחברים לסלוט של כרטיס, אבל הם שואבים אוויר החוצה מהמארז וזה לא נראה לי יעיל במקרה הזה. מה אתם אומרים? 2. באותו מחשב, יש על הצ'יפסט מאוורר 40MM. לאיזה כיוון הוא צריך להסתובב? בבקשה רק מי שבטוח שיענה. תודה
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
יש לי כרטיס 7900GT עם הקירור הרגיל והמוכר שמקבלים בסטוק זה קרור סבבה בקיצור לפני הOC הליבה הייתה על 450 והזיכרון על 1000 ועכשיו העלתי לליבה ל550 ולזיכרון ל1430 זה נשמע אולי מוגזם,אבל זה נראה לי בסדר,עשיתי את זה גם כי ראיתי כרטיס כמו שלי עם אותו קירור רק של חברות אחרות שנמכרים ביותר יקר בגלל שיש להם OC בסגנון שלי.. אז יש מצב שזה יפגע בכרטיס אולי? או שיעשה כל מיניי בעיות למינהן?
-
- 8 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום כולם.. נשברו לי 2 סמארטים.. ואני מחפש עכשיו מאורר למעבד... אפילו 2.. השאלה היא... מה המאורר עם הכי הרבה דחף אוויר. CFM בעולם.. (בעולם.. אני מתכוון בקרב יד.. שאני יכול לקנות..) תודה... וד"א רעש ומחיר... זה לא בעיה....
-
- 8 תגובות
- 612 צפיות
-
-
היי. עשיתי OC לכרטיס מסך 7300 : זכרונות 700\532 , וליבה 620\450 . הטמפרטורה במנוחה 50-53 מעלות . הטמפרטורה בעומס מגיע ל- 75 מעלות . עכשיו שאלות: מתי שאני מעלה את הליבה והזכרונות בעוד 10 ,ATITOOL נותן לי שגיאות ,האם זה בגלל הטמפרטורה או שזה כבר כמעט הגבול של הכרטיס מסך? מתיי שאני מעלה בדריברים של NVEDIA את הליבה ל - 640 , והזיכרונות ל- 740 , מופיע לי הודעה שהטסט כשל , בבקשה להנמיח את מהירות השעון (משהו כזה) עכשיו, השאלה חוזרת , האם זה בגלל הטמפרטורה או שזה הגבול כבר??? תודה למגיבים!!!
-
- 6 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום המאוורר של המעבד שלי נדפק כנראה. הוא על 5000 סל"ד ומרעיש נורא. אז חשבתי לקנות קירור חדש למעבדץ אבל חשוב שהוא יהיה מתאים גם לסוקט 478 וגם ל775. מה הקירור הכי טוב שיש והכי מומלץ שיוריד לי את הטמפרטורה הכי הרבה (אני גם רוצה אוברקלוק קטן)? תודה המעבד שלי זה P4 2.8GHZ PRESCOTT
-
- 5 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי מעבד דיי מעפן E2200 אבל אני לא אוהב רעש של מעבד אני צריך הכי שקט וזה שהכי מקרר בכללי המחיר לא משחק עניין אבל אני לא יתקין מערכת קירור נוזלי או המלצה על ספק שמקרר ומוציא אוויר יותר טוב תודה אנטולי
-
- 5 תגובות
- 612 צפיות
-
-
מה המצב אנשים ?.. האם הטמפרטורת במחשב שלי הן נורמליות ?.. מפרט מחשב: Intel Core 2 Duo E4500 2.2GHz 2Mb Gigabyte GA-965P-DS3 Intel P965 LGA 775 ATI RADEON X1950PRO 512 mb Dual DVI PCI-E OCZ 1GB DDR2 800 PC2-6400 Platinum Dual Channel CL 4-5-4-15 GEIL 1GB DDR2 800 Dual Channel CL 4-5-4-15 Western Digital 160GB 3.5 7200Rpm 8Mb Buffer SATA II WD1600JS Enermax Liberty 400W Active PFC תודה מראש, משה
-
- 7 תגובות
- 612 צפיות
-
-
האלן הורדתי speed fun והמהירות שהמאורר שמוציא עומדת על 490,אני רוצה להגביר את המהירות,איך אני עושה את זה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
מה זה החלון הזה ואיך אני מפעיל את התוכנה? דרך אגב יש לי בארטון 2500.
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
אפשר בבקשה מדריך לעשות אוברקלוק אבל שהיה פשוט ומובן לא כמו באתר ושהיה בו איך לעלות מתחים לשנות את התזמון של הזיכרונות וכל הדברים האלה תודה מראש לעוזרים!!!
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
צריך קירור רציני עד 400 ש"ח למעבד AMD 1700+ (איך שקוראים לו עם 0.13 מיקרון)... עכשיו אני עם יותר מ45 של רעש וזה לא מפריע לי , אז לא כל כך משנה לי איזה רעש הוא יעשה תודה
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
איך אני מגדיר את התוכנה אם צריך בכלל רק תגידי לי מה ואני מסמך ב וי מה שצריך מה שלא צריך אני מוריד רק תעזרו ! תודה..... :xyxthumbs: :xyxthumbs:
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
טוב אז היום החלטתי שאני קונה מאוורר חדש למעבד כיוון שהוא הגיע לטמפרטורה הנחמדה של 80 מעלות והמחשב עשה ריסט... אז ראיתי שני מאווררים עם ביקורות טובות והמלצות הם טובים גם מבחינת הביצועים וגם מבחינת הרעש לפי מה שהבנתי מהביקורות... אני לא יודע איזה מהם לקחת זה: COOLERMASTER Aero 7+ או זה: VANTEC AeroFlow VA4-C7040 FOR AMD ??? תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-