אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
טוב אנשים עכשיו קניתי מדפסת חדשה ויש לי פררל פנוי... אבא שלי יביא לי LCD מהעבודה יום חמישי ואני רוצה להתחיל לעבוד אז תברו מהר :} 1. בשביל לחבר את הכבל מדפסת לLCD אני חייב לשים פינים או שאני יכול להלחים ישר? 2. אני לא רוצה לפרק את כל הכבל אלה רק את הצד של הנקבה וממנן למשוך חוטים איך אני יכול לדעת לאיזה פין בזכר כל חוט מתחבר?! 3. את רגליים 2-15 אני אמור לחבר ל5V יש מצב שאני יחבר את שני החוטים האלה לUSB ומשם אני יקח את הכח?! 4. והשאלה האחרונה נמצאת פה אבל בעקרון אני רוצה לעשות את זה גם לפאד וגם לLCD: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=2;action=display;threadid=35234 תענו על שניהם מהר או רק על אחד מהם מהר בבקשה :{}
-
- 2 תגובות
- 471 צפיות
-
-
או קיי אנשים אני חדש פה ומקווה להשתלב.. אני מעוניין לעשות oc לכרטיס מסך ישן gforce 4 mx 440 כי כנראה עוד שנה אני קונה כרטיס מסך חדש אבל מה שאין לי זה קירור לכרטיס מסך ואני פוחד שהוא יישרף כי אין לי נסיון עם מישהו מוכן לעזור לי וחושב שהאוברקלוק נחוץ עד לשנה הבאה שיגיב פה ואני ישמח שהוא ייתן לי את האיי סי קיו שלו שיוכל לעבור איתי שלב שלב תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
בהגדרות של התוכנה של הכרטיס מסך שלך ATI 4670 שמתי את הכל על הגדרות מקסימום ואז הופיעו לי ארטיפקטים ואין לי אפשרות לעשות כלום במסך מה אפשר לעשות? האם אפשר להחזיר את ההגדרות ברירת מחדל איכשהו?
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אשמח אם תסבירו לי מה פירוש המושג הבא: Water Coolant ומה ההבדל בינו לבין זה: http://www.voyeurmods.com/index.php?action=item&id=1654&prevaction=category&previd=2&prevstart=0 תודה
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אם זה חשוב מאורר של כרטיס מסך...שימנתי אותו כי הוא לא הסתובב כמה זמן יקח לו עד שהוא יצטרך עוד פעם שימון?
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
למה אני יכול לעשות אוברקלוקינג בפנטיום 4 ? מעבד אינטל פנטיום 4 1.4 לוח אם אינטל גריבלדי 850GB +lan+audio כרטיס מסך g-force 2mx זיכרון 128MB RDRAM
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אז ככה יש לי 8600GT. אין לי הסבר איך במחשב חדש הכרטיס הזה מגיע ל83-87 מעלות במאמץ. מה שאני צריך זה גוף קירור חדש, שיוריד כמה שיותר מעלות ויאפשר לי לעשות OC כמה שיותר גדול (ואני מודע לפוטנציאל OC הגדול של הכרטיס הזה, זאת הסיבה שקניתי אותו ועכשיו אני די תקוע ורוצה לנצל את זה) לא להציע סתם, אלא אם אתם בטוחים שההצעה שלכם גם מתאימה ל8600. מה שחשבתי עליו זה: Arctic Cooling Accelero X1 - בלי ספק הייתי מת לאחד כזה.. הבעיה היא שאני ממש לא בטוח שהוא יתאים לכרטיס שלי. Thermalrigt V1 - שוב פעם אותו סיפור, לא יודע אם יתאים ל8600. אפילו חשבתי לחרוג מהתקציב המתוכנן די בהרבה ולקחת את הVF1000 החדש של זלמן שתומך בכרטיס שלי 100% אבל רציתי קודם לשאול אם יש אפשרויות אחרות שעדיפות מבחינת ביצו…
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום כולם רציתי לדעת מה אתם חושבים על הגוף קרור של האתלון +3200 האם הוא טוב? או סתם זבל שיושב על מהעבד ולא עושה כלום אובר קלוק לא מתוכנן ומה בקשר לפאד התרמי שמגיע איתוו האם כדאי להעיף אותו קיבינמיט ? ולשים נינוטרום 2 ???????? תודה לעונים !
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
-
בדקתי ב-ATITool וראיתי שהטמפ' של הכרטיס היא 85C, אבל כתוב שם שהמאוורר מסתובב רק על 45% ולא על 100% מה שמסביר למה יש לי ארטיפקטים. אפשר להעלות ל-100% או שזה לא טוב?
-
- 2 תגובות
- 396 צפיות
-
-
ואם יש לכם אז גם Spire NeonRing 80mm Fan לכל העוזר רבות תודות...!
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אז ככה יש לי שתי סטיקים של667 כול אחד 1G מאבד דואל קור 3G אני מעוניין לעשות OC לזכרונות יש לי לוח אם של ASROCK דגם : 4CORE DUAL-VSTA אני יודע שזה איפה שהוא בביוס בבקשה עודה לכם מעוד
-
- 2 תגובות
- 417 צפיות
-
-
יש לי את המפרט הבא: P4 2.8C GHZ 800MHZ FSB HYPER-THREADING SAPPHIRE RADEON 9600XT 128MB ASUS P4P800 MOTHERBOARD i865PE CHIPSET 256*2 CORSAIR DUAL DDR 400MHZ CL2.5 MAXTOR 80GB S-ATA HDD LITEON CD-RW 52X READ+WRITE 32XRW אני פועל כמובן עם WINDOWS XP PRO השאלה שלי אם כדאי לי לשנות את הCL2.5 לCL2 דרך הביוס או לא. יש לציין שאין על הראם שום היטסינק או קירור מיוחד.
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום! יש אצלי שני מאווררים שהוצרתי ממחשב ישן והרכבתי אותם במחשב שאני עובד עליו עכשיו המאווררים מחוברים לכבל עם ארבעה צבעים (צהוב אדום שחור שחור) ויש את המאוורר של המעבד שמחובר ללוח אם ואני תוהה האם יש תוכנה שנותנת לי שליטה על מאווררי המחשב ועל מאוורר המחשב תודה לכל מי שעוזר
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://tw.giga-byte.com/Peripherals/Products/Products_GH-PCU31-VH(3D%20Cooler-Ultra%20GT GH-PCU31-VH (3D Cooler-Ultra GT)
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
הורדתי את תוכנת הספיד פאן,ואשמח לקבל עזרה, ולדעת מה אומר כול אחד מהמעלות שהתוכנה קוראת. צירפתי תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אני צריך קישור לאיזה מאוורר שקט אבל בכל זאת שידחוף הרבה אוויר. אני לא רוצה להוציא יותר מ-50 שקל על זה. ההתעקשות על 80 מ"מ פשוט כי 92/120 מ"מ לא יכנסו למקום המיועד. לא חייב מהארץ
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את המאווררים במארז שלי, יש לי 2 של 120 , איזה מאוורר יהיה הכי שקט ככה שאני ממש לא אשמע אותו.
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום. לא מזמן הזמנתי את זלמן VF900 לרטיס מסך. יש לי בעיה עם גוף קירור אחד שמיועד לזיכרון: הדבק שאמרו להדביק לזיכרון התיבש ואני לא יודע מה עשות ואני די מבואס מזה . תדה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 446 צפיות
-
-
חברים יקרים, אני זקוק לעזרתכם המקצועית. קניתי מחשב אך הקירור שהזמנתי לא תואם לסוקט(1156) כעת עלי לבחור קירור אחר. אני לא מבצע OC אבל מריץ יישומים ומשחקים כבדים. חשוב לי שיהיה קירור איכותי, שקט ויפה. (כן כן...גם יפה) אני צריך לקנות מ-KSP כי שם קניתי את המחשב והוא מורכב כעת שם. האם יש לכם המלצה לקירור טוב? אני מתלבט בדגמים הבאים אך אם יש לכם הצעות אחרות, אשמח לשמוע. CNPS10X Extreme Blue LED Yasya CPU Cooler Samurai ZZ CPU Cooler Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan Spire Storm 954 CPU Cooler s1156 מבחינת מחיר, עד 350. מחכה לתגובות. המון תודה :-)
-
- 2 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום חברים !!!! יש לי שאלה אני רוצה לקנות גוף קרור אבל לא יודע אם שווה שהוא יהיה גם עם נחושת ואלומיניום או רק נחושת??? גוף קרור למעבד ולכרטיס מסך!!! ועל איזה אתם אומרים לי לקנות שיהיה שקט ויהיה טוב גם למעבד ולכרטיס מסך, תנו שמות של גופי קרור ואיפה זול לקנות אותם. תודה רב חברים!!!!
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום.. אני מתלבט בהרכבת המפרט שלי בנושא הלוח. המעבד 8400 מהמחקר שעשיתי בגוגל, יש בעייה עם הלוחות חוסכי אנרגיה החדשים של גיגהבייט ו OC ולמיטב הבנתי אין יותר את הלוחות מהדגמים ה"רגילים" , תקנו אותי אם אני טועה. מה שמשאיר את הלוחות של אסוס עם CPR שמקל על החיים ב OC ועל הנייר נשמע כדבר מעולה. אני לגמרי לא נעול על איזה ציפסט ללכת, בעבר היה לי נסיון טוב עם NFORCE ולוח EPOX ..עד שהתבשל איזה קבל והחליפו לי אותו בלוח ABIT עם אותו ציפסט אבל דגם מאוד לא מוצלח ל OC :-\ התקציב 700 גג 800 (או פחות...) בקשר לזכרונות החלטתי ללכת על MUSHKIN 2X2G בתזמונים נמוכים, בעיקר כי אהבתי את הקירור שלהם..(הבדל של כ 80 שקל לבין זכרונות אחרים באותה רמה + 2 מודולים של 2 גיגה כל אחד = פחות עומס על…
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי שני מאווררי מארז 80 ממ של AC ועל המעבד FREZER 7 שמתי מאוורר אחד למעלה שמוציא אוויר עכשיו יש לי דילמה לגבי המאורר השני יש לי אפשרות או לשים אותו בצד של המארז ואז הוא מכניס את האוויר בדיוק על המאוור של FREZER או שעדיף לשים אותו בחלק הלמטה של המארז ושיכניס אוויר משם?
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני לא יודע בדיוק את הדגם של הלוח אם אם זה קריטי אז מישו יכול להגיד לי איפה אני בודק איזה דגם זה(אין לי כוח לפתוח את הקייס אז אם יש תוכנה זה יהיה עדיף)
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
ראיתי שבהרבה מקומות כתוב שאפשר להמהיר את רכיבי החומרה, יכול להיות שהשאלה נדושה, אבל אני חדש. אז מה זה המהרות ואיך עושים את זה?
-
- 2 תגובות
- 449 צפיות
-