אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
-
הרצתי את SANDRA על המחשב שלי , וזאת התוצאה שיצאה לי : האם זה טוב ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
מישהו פעם ניסה את זה: http://www4.tomshardware.com/cpu/98q2/980514/index.html (מדובר במאמר המראה איך משנים מהירות אפיק של מעבדי SLOT1 מ-66mhz ל- 100mhz) אני רוצה לדעת אם למישהו זה הצליח.
-
שלום לכולם טוב שמעו ראיתי שיש פה הרבה כאלו שמבינים ואני קורא פה הודעות ישנות ( די מענין) וגם ראיתי תמנות של איזה אחד שהוציא את הספק החוצא ודחף איזה 3 מאוררים עכשיו אני לא מבין כל כך בחומרת מחשבים כאילו אני יודע איך להרכיב דיססק קשיח כרטיס מסך\רשת\קול\מודם , זיכרון צורב וכאלו דברים לחבר את הכבלי IDE וזה עכשיו אני חיפשתי פורם כזה כי המחשב שלי גם מתחממם וגם עושה רעש לאחרונה שיפרתי אותו מ pII 350Mhz ל AMD Dorun 1100. וגם החלפתי לוח אם וכרטיס מסך אני על ווינדוס אקסס פי פרו! ויש לי אי די אס אל אני לא קמצן! אבל אין לי תקציב גבוה אז ככה שאם מישהו מציע לי להוסיף מעבד וזה יעזור לי אני ישקיע וגם אני מאוד מתעניין במודינג ואני אוהב להתעלל בדברים ( כמו המחשב) אז יש לי כמה שאלות 1. …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קניתי מאוורר חדש ואני לא יודע איך לשים אותו כלומר ליוציא אוויר מהמארז או שיכניס
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כי יש לי כבר HSF מותקן VOLCANO 6CU+ HSF שאלתי היא האם ניתן להשתמש בו או בחלק ממנו לאיורור המארז כי אני לא משתמש בו?
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
תגידו בrheaostat יש אפשרות להכניס ledים וככל שהמהירות יותר גבוהה האור יהיה יותר חזק?
-
לא היו לי בעיות מיוחדות עים הוולקנו 7 אבל הזמנתי את ה:Thermosonic ThermoEngine ( V60-42 XX ZigZag SPEdition ) - 4500 RPM - 31 dBA - 30 CFM 30.21 166.12 זה גוף של טרמו סוניק עים מאורר של וולקנו 6 והתוצאות2 מעלות פחות מהוולקנו 7 הגדול והאימתני במנוחה ו3 מעלות פחות במאמץ (עים הטרמו סוניק שמשולב בו מאורר של ולקנו 6 42 מעלות במנוחה ו46 במאמץ היום ביום חמסין ועוד רק עים פד טרמי) זה פשוט מדהים !!!! למה צריך את הוולקנו 7 שהוא יותר רועש וגם קצת פחות יעיל (קרור ביחס לעוצמת הרעש). השילוב של גוף הקרור של הטרמוסוניק הקאלסי שדומה מאוד לקרור אויר של מנוע חיפושית - שטח המגע עים האויר הזורם מהמאורר ענק בניגוד לכל גוף קרור אחר עים מאוור ה וולקנו 6CU פשוט מדהים !!! גם יחסית שקט וגם …
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
האם מישהו מכיד ומשתמש בתוכנות טובות לניטור המחשב ולשליטה במאוררים כדוגמת ה PCPROBE של אסוס שאני אישית משתמש?
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
מוצג מספר 1, המחשב שלי. אז מה יש לנו פה... מארז מידי פשוט ב150 שקל.= מארז קבר.. סידירום, דיוידי, צורב, כרטיס מסך, כרטיס קול, עוד כרטיס קול, כרטיס רשת, בקר IDE (נוסף..) הרדיסק אחד בינתיים.. ספק ATX, ספק AT, ספק 12V, 8 מאווררים, ידידת,פנל לכרטיס קול(אני עשיתי..) ו......דוקטור, קירור לצ'פסט שנעשה על ידי..ואפשר לראות אותו באיזה ת'רד איפשהוא בעמודים הדיי ראשונים.. ואתם יודעים מה הכי יפה פה..?כל המארז פנוי לגמרה!!, אתה יכול להחליף זיכרון לדוג' בלי הלתחיל סתבך בחוטים.. כל מה שיש מעל הלוח זה מאווררים ואוויר!! שום חוטים, שום כלום!! בקורב תמונות שאני יקח את המצלמה ביה"ס. נ.ב- בקרוב עוד כרטיס קול...:-))
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
זקוק להמלצה למאורר טוב אבל אני מתכוון הכי טוב שיש מבחינת לא מה שיש בארץ אלא מבחינת מבחר כלל עולמי. ועוד משהו, מאוררי ספייר שווים משהו?
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
דבר ראשון מה זה אוברקלוקינג, ובבקשה אל תנעלו לי את השאלה כי אני ממש מת לדעת. איך עושים זאת, אגב? ומה זה תורם? תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
המוד שעשיתי חתכתי חלון פרקספקס כתום שקוף מהעובדה של ההורים שלי תאורה מדבקת ביו האזרד מ'תם אומרים? שונא את הווב-קאם http://www.fresh.co.il/uploaded/3c9a1bae71b57064.jpg http://www.fresh.co.il/uploaded/3c9a1bb971c1e71c.jpg
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-
-
חנות ליד הבית אמרה לי 30 שקל מארז סטנדרטי אין שם ואין חברה.. אני מניח שאני לא אקפוץ על זה.. אבל בכל זאת המחיר בלי התקנה עכשיו השאלה.. איך מתקינים מאוורר? איפה להתקין אותו? יש לי אחד מלפנים למטה ואחד באמצע מאחורה במארז MIDI TOWER שלי.. אז איך מתקינים איפה כדאי לי באיזה כיוון כל זה.. כרגע האחורי מוציא אוויר והקדמי מכניס.. טמפרטורותל שלי כרגע: CPU 62C SYSTEM 40C 4200RPM CPU FAN 2109ROM SYSTEM FAN ויש עוד מאוורר אבל הביוס לא יכול לקרוא אותו כי הוא מחובר רק לחשמל ולא ללוח אם..
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
יש לי geforce 3 ti 200 ואני רוצה לעשות לו אוברקלוק ... עד לאן אני יכול להגיע בלי שיגרם נזק ואיך בדיוק אני עושה אוברקלוק?
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
מישהו יודע על מאוורר 80 שמתקרב ל50CFM אבל מתחת ל35DBA? אם כן, שם דגם או משהו, או איפה אפשר להשיג אחד? תודה
-
- 2 תגובות
- 973 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך : ATI RADEON 8500 ואני רוצה לעשות לו O\C איך אני עושה את זה?
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
יש לי מארז VIRGO עם מאוורר יחיד בגב המארז והתברר לי שעם מארז פתוח ומאוורר חיצוני אני מצליח לשמור על טמפרטורה סבירה של מעבד ב-FULL LOAD, כ-49 מעלות במחשב AMD. במחשבה שאצליח להמהיר עוד מה שיחמם את העסק הרבה יותר חשבתי שאוכל אולי לקבל מאוורר נוסף ממישהו שמגיע מארה"ב, אחד מהמוזכרים כאן מדי פעם, אבל תהיתי אם זה נחוץ. הרי אם אסגור את המארז הטמפרטורות יקפצו ב-5 עד 6 מעלות והמאוורר החדש יתחיל מהנקודה הזו. מצד שני אם אשאיר את המארז פתוח איזו תועלת יוכל להביא המאוורר הנ"ל?
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
-
למה אני יכול לעשות אוברקלוקינג בפנטיום 4 ? מעבד אינטל פנטיום 4 1.4 לוח אם אינטל גריבלדי 850GB +lan+audio כרטיס מסך g-force 2mx זיכרון 128MB RDRAM
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
יש לי לוח giga-byte 7vtx חייבת להמצא דרך להעלות את המתח על המעבד amd thunderbird 1200@1370
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
לפני יומיים הורדתי את RIVA TUNER במקום התוכנה ש MSI לעשות את האובר קלוק! (מזכיר G3 TI200 ) אחרי שהצלחתי לעלות בעזרת הMSI למהירות גבוהה רציתי עוד!!! בRIVA יש שתי אפשרוית להאיץ את הדרייבר או את החומרה (התוכנה לא ממליצה לעשות גם וגם). אני כרגע במהירות הרבה יותר נמוכה ממה שכבר הגעתי 220\470 לעומת 260-270\520-510 אז אני שואל מה עדיף לעשות ב RIVA אובר לדרייבר או לחומרה? בחומרה הוא נותן אפשרות להעלות עוד. אני משתמש ב 23.12 גרסת דרייבר. משהו ממש התעסק עם התוכנה שהוא יודע איך להוציא יותר ! אני רוצה ללמוד על התוכנה היא נראת רצינית מאד. כמו תמיד הודעה זו תשמיד את עצמה אחרי 3 ימים ! תודה לכל העונים יום טוב ושקט לכולנו :smoke:
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
האם 28 מעלות ללוח אם זה טוב? הלוח הוא A7V266 E של ASUS ?? ???
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
קניתי את המחשב שלי בתקופה שבה THERMAL TAKE VOLCANO 2 היה מאד מומלץ, אז קניתי אותו. אני מרוצה באופן כללי ממנו, אבל הוא עושה רעש חזק מאד. רציתי לקבל עצה למאוורר שקט (וטוב) עבור המעבד. חוץ מזה, אם מישהו מכיר חומרים שחוסמים רעשים ויודע איפה אפשר לקנות הוא מוזמן לכתוב 8)
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-