עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Ameralis Zaiir,

לאור הכתבה שפורסמה פה החלטתי להחליף את המשחה התרמית ששמו לי על המעבד שהחלפתי לוח (אין לי בדיוק לוח שאני יכול לבדוק איתו אם זה הלוח שלא עובד או המעבד) את הסיבות אני אפרט אם תבקשו (אין ממש צורך לפרט..) בקיצור לא היה לי כוח להזמין מהאינטרנט והחלטתי לקנות מחנות רגילה. התקשרתי לעשרות חנויות, ולהפתעתי רק 2 (!!) ידעו שיש דבר כזה, ואחד אפילו אמר לי "על מה אתה מדבר אתה לא מבין כלום", (ולא רק זה הרבה לא הכירו את המושג "היטסינק" רק "מאוורר"), מתוך שני החנויות האלה רק לאחת הייתה, ששאלתי אותו איזה סוג הוא רק אמר לי "אל תדאג זה סוג טוב". לא משנה, בקיצור קניתי שניים ב15 שקל לחתיכה, וזה לא נראה לי בדיוק מה שרשום בכתבה... בכתבה מדובר על מזרק וכל מה שקיבלתי הייתה שקית שדומה לאבקה הזו ששולח…

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  2. http://hw.metku.net/index.html

• 3 תגובות
    • 992 צפיות
  3. Started by KoDkOd,

שלום , אני מחפש אתרים עם מדיריכים לרעיונות קירור מודינג וכו' אני ישמח אם תתנו לי אתרים לא חשוב אם אנגלית או עברית אבל שיהיהו אתרים איכותיים תודה מראש

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  4. היא עפה ! היא תחזור בעתיד בצורה אחרת, אל תדאגו, בינתיים המארז גם קיבל פנל קידמי חדש לחלוטין ועוד חורים ומאוררים שקופין והוא נראה כעת ככה בערך ! למרות שכמעט כל יום הוא משתנה... ;D

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  5. Started by BONO,

מה זה האוברקלוק הזה שכולכם מדברים עליו? מה הוא נותן? ואיך עושים אותו?

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  6. Started by Ameralis Zaiir,

תגידו זה בסדר שהטמפ' של הHD (עשרים ג'יגה של WD במהירות 5400) שלי היא 40 מעלות כשדלתות המארז פתוחות לרווחה (במשך כל פעולת המחשב)? ושהמעבד (PIII 667 בלי אוברקלוקינג) ב35 מעלות, שוב שהדלתות פתוחות?

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  7. Started by MORIDIN,

טוב, אז יש לי ASUS GeForce 2 GTS, גרסת ה-Pure עם 32MB. בתקופת החום הגדול (45 מעלות בחיפה, מישהו זוכר?) התחילה בעיה, שנמשכה עד היום בצהרים, של התרסקות של ה-Explorer כל כמה דקות, תקיעה של המחשב שמחייבת Reset והודעות Windows has found errors in your registry שאיתחלו את המחשב שלי ולמעשה החזירו אותו למה שהוא היה חודש לפני כן. היום התגלתה (מה התגלתה? גיליתי) את הבעיה - הכרטיס עמד על 65 מעלות צלזיוס. הכרטיס עבר Downclocking רצחני, ל-120MHz, כדי שאני אוכל לעבוד (UT יאלץ לחכות בינתיים...). הכרטיס הוצא ממקומו, והמאוורר נוקה על ידי אבא שלי (מכמויות מסחריות של אבק). ה-RPM של המאוורר עלה מ-4800 ל-5300 והטמפרטורה ירדה ל-57 מעלות. עכשיו המאוורר עושה רעש של הליקופטר (אם כי פחות מלפני חמש…

• 3 תגובות
    • 951 צפיות
  8. Started by Omri4u,

מישהו יכול לתת לי מדריך טוב שמסביר כיצד לבנות מערכת קירור מים בבקשה זה דחוף

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. יש לי מעבד Athlon Xp1700 יש לי מאוור ראשי שהוא דיי בסדר ואפילו קיבלתי המלצה קשקניתי אותו אבל החום 55 מעלות!!! אני רוצה להגיע ל35-40 איזה מאורר מתאים אני צריך לקנות ??? וד.א יש לי לוח SiS K7S5A.

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  10. Started by yair_gobani,

מה אתם חושבים על הזכרון הנ"ל האם הוא טוב להמהרה 8) והאם הוא שווה 350 ש"ח

• 3 תגובות
    • 874 צפיות
  11. Started by le cat,

די לאחרונה גיליתי שקיימת בכלל אפשרות כלשהי ל"המהיר" את המחשב. אשמח אם תסבירו לי... 1) מה זה בדיוק אוברקלוקינג? 2) כיצד עושים אותו? 3) לאילו רכיבים ניתן לעשות אוברקלוקינג? 4) מה יתרונותיו? 5) מה חסרונותיו? וגם... 1) מה זה בדיוק מודינג? 2) כיצד עושים אותו? 3) לאילו רכיבים ניתן לעשות מודינג? 4) מה יתרונותיו? 5) מה חסרונותיו? תודה רבה! ~~~~~ אנצל במה זו כדי לפנות אל מפעילי האתר המצויין בהצעה להוסיף מאמר בסיסי המסביר את תורות האוברקלוקינג והמודינג. תודה!

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  12. Started by gai18,

אני רוצה לקנות מאוורר למעבד, השאלה היא מיהו המאוורר הכי טוב?

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  13. חנויות online עדיפות כי אני מאזור חיפה ואני לא מגיע למרכז יותר מדי תודה מראש

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  14. Started by marking,

עד כמה אני יכול לעשות OC למעבד 1500 MHz ? והאם אני יכול לעשות את זה דרך וינדוס? (בדומה לשיטה של כרטיסי המסך)

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  15. Started by eyal,

יש לי P4 1700 (שאר המפרט מפורט בקישור בצד) וטמפרטורת המנוחה שלו היא: מעבד48-50 לוח אם44-45 בקיצור רותח. אני מעוניין בקניית היסטינג אבל אני מודה שאני מפחד לגעת בכל העניינים שם אז... האם האחריות תבוטל אם אני יחליף לבד?? אני לא רוצה להזמין מאתר אז איך להזמין מהחנות שלי? גם שמתי לב שתקרת המארז שלי רותחת הייתי מת לשים שם מאוורר אבל כדי לקדוח צריך להוציא את כל הכרטיסים והכל ואין לי בכלל ניסיון עם זה, אין אפשרות שלא תידרוש את פינוי המארז?? או שפשוט לשים היסטינג טוב יותר בתודה מראש אייל.

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  16. Started by KoDkOd,

שלום , אני רוצה לדעת אם אפשרי לבנות קירור מים מה החומרים הדרושים ? איך בונים ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  17. Started by DXT,

יש לי מארז שקניתי לפני מלא זמן. אני די בטוח שזה המארז של Evergreat בפנדה כי הוא נראה בול אותו הדבר וגן ללא ברגים. האם יש סיכוי שלוח אם של Athlon XP לא יכנס אליו? או המאוור יתקע בספק? הלוח הוא Epox 8K3A ד"א והמעבד 1800. תודה.

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  18. Started by Fetalo,

עכשיו (במצב של כמעט מנוחה - רק אינטרנט) הטמפרטורה של המעבד (p-4 1.5 423) עומדת על 38/9 מעלות ב100% מאמץ זה יכול להגיע ל 50 מעלות. זה הגיוני?!!!

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  19. Started by saar,

שלום ברשותי מעבד AMD 1.33 ולוח אם של ASUS A7V. טמפרטורת המעבד נעה סביב 60-65 מעלות באופן קבוע,לעומת טמפרטורת הלוח שלא עוברת את ה 35 מעלות. כרגע ברשותי מאוורר של spire אשר קיבלתי עם המעבד. מספר שאלות: 1.האם הטמפרטורה נורמלית? (המחשב עובד 24 שעות ביממה). 2.איזה מאוורר מומלץ למעבד הנ"ל והיכן ניתן לרכוש אותו? 3.בתוכנת העזר אשר קיבלתי עם הלוח ומראה את הנתונים על המעבד והלוח כתוב : CPU Fan below threshold יש למישהו מושג על מה מדובר?? בתודה מראש סער.

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by THE_COMMANDER,

שמתי לב שבלוח שלי (intel 850GB) אין ג'אמפרים זאת אומרת שאני לא יכול לעשות אוברקלוקינג???? ???

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by huber,

when i tried to remove my fan from the cpu the litle pin on the cpu socket was broken now i can reattach my fan to the cpu... what can i do? also is there a way to overclock p3 800mhz? im using ASUS cuv4x motherboard

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by BenK,

איך קוראים לתוכנה ההיא לבדיקת חום מעבד?! תודה...........

• 2 תגובות
    • 5.2k צפיות
  23. אני רוצה שיעזרו לי לעשות OVER עצבני על ה GF3 שלי !!!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by asili,

ברשותי מעבד AMD ATHLON XP 1600+ EPOX 8HKA+ AND VOLCANO 6CU+ HSF אני מעוניין להוריד את טמפ המעבד שעומדת כיום עם 45 במנוחה השאלה היא מה עדיף מה יוריד יור מעלות משחה טרמית או מאוורר 80 ממ שיוציא אויר חם מהמאוורר?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.