אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
היי, טוב אני די מנוסה באוברקלוק (אני עושה ככה מדי פעם, לפעמים מוריד, לפעמים מחזיר, לפעמים מעלה, ובחיים לא נתקלתי בתופעה מוזרה כזאת באוברקלוק). עשיתי הכל כמו שצריך (לנעול את התדר על 100, זכרונות לנעול בCL שלהם, שלצערי שלי הם CL5, בלה, בלה..), ונשארתי עם אותו וואט שהיה בתדר המקורי (1.3250, ב-OCCT וב-CPU Z משום מה זה כותב 1.28), עד שבאחת מבדיקות המאמץ (אני מבצע בדיקת מאמץ של 25 דקות כל 10MHz שאני מעלה למעבד), התוכנה כתבה לי שיש error ב-core 2. בסדר, שיערתי שזה בגלל המתח הנמוך (למזלי הרב, הרבה יותר נמוך ממה שציפיתי), והעלתי אותו פעם אחת (אם אני לא טועה ל-1.33 משהו, שוב ב-OCCT וב-CPU Z כותב לי שזה מעט מתחת). שוב בדיקת מאמץ, והפעם-כיבוי של המערכת. העלתי את התדר בעוד טיפה, אותה …
-
- 5 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מעבד חדש בקרוב,רציתי לדעת אם הוא יחיה במארז שלי כרגע?? המעבד הוא amd 2600 והמארז הוא tsunami 350w . אני חייב להגיד שהספק יציב וטוב אבל מה שמטריד אותי זה האיוורור. כרגע יש לי amd 2000 0.18 יחד עם קירור sk7+SF2 והמעבד על 49-50 במנוחה ו55 בערך במאמץ. מה אתם אומרים ה-2600 יהיה בסדר??
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אם עשיתי אובר קלוק קטן וכשהעליתי את ווינדוס הוא עשה לי מסך כחול כזה.. מה עשיתי לא נכון? ד"א החזרתי את ההגדרות הישנות.
-
- 6 תגובות
- 556 צפיות
-
-
יש לי מערכת מבוססת Athlon וספק כוח של 300 וואט. מאז שקיבלתי את המארז, לא הוספתי כלום .. יש לו מאוורר 120 מ"מ מאחורה. יש לי מאוורר 80 מ"מ ואני מעוניין לחבר אותו. עכשיו, אני לא יודע אם יש עוד הספק, ואם אין, מה עלול לקרות? משהו ישרף? קצר? או שפשוט יש מנגנון שמונע מקרים כאלה? בכל מקרה, אני אשמח אם תוכלו לעזור ולפרט. תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 556 צפיות
-
-
טוב יש לי מחשב עם סטוק LGA775 וכרטיס מסך HD 4670 ATI ואני רוצה קרור לשניהם אבל המכירים של זה מתחילים מ1000 ש"ח וניגמרים ב000'20 ש"ח ואני חייב קרור שלניהם . טוב בעקרון אני רוצה לקנות ARCTIC 7 PRO ואם אני אמצא בארץ את-accelero l2 pro מי שימצא לי משהוא יותר זול (500 ש"ח ) במים זה יהיה ממש טוב ^^ או שתמצאו איפה לקנות את הקרור לכרטיס מסך שלי^^ תודה מראש שחר פארן
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_124&products_id=827 תודה למגיבים ועוד שאלה - למה אפשר להשוות רעש של 38DBA?
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אתם יכולים בבקשה לתת לי אתרים של אוברקלוקינג שבהם יש מדריכים וכתבות ועוד
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
הייתי צריך לסדר ולהתקין על מחשב כזה ווינדוס ,אין לי ניסיון עם הסידרה הזאת של אינטל אבל הופתעתי לטובה אחרי שהתקנתי תווינדוס וגיליתי שהמעבד מראה דווקא ביצועים יפים.עכשיו לבעיות: 1.על מחשב הותקן כרטיס חדש(יחסית למחשב) מסוג gforce 5200 fx gigabyte 128 mb אין לו מאוורר אלא רק היט סינק והוא לוהטטטט 2.המחשב פועל יפה מאוד אבל קיבלתי אותו על pentium 3 500 mhz ובאברסט הוא מראה בסוגריים שהתדר האורגינל הוא בעצם 1000 mhz הלוח אם הוא של אסוס לפעמים שמדליקים תמחשב הוא נכנס אוטומטי לביוס ומצביע על התדר וכותב בצד שעלי לשנות את התדר כיוון שהמהירויות אין תואמות האמת ששיניתי מ500 ל750 (זה האפשרויות שיש) והאפשרות הבאה היא 1000 האם זה בסדר לשנות גם ל1000? יש איזה מאוורר שיעזור לכרטיס …
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 2.8 northwood FSB 200 אני רוצה לקנות לו מאוורר אבל פעם אחרונה שניסיתי אוברקלוקינג הצלחתי רק 2.87 ומעבר לזה זה היה עושה פוסט עובר אותו מגיע לווינדוס ואז נותן לי מסך כחול.. OUT OF MEMORY
-
- 7 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב AMD Athlon 64 מעבד 3700+, עם לוח ג'יגבייט. המארז שלי הוא מארז ג'נרי. עם המארז קיבלתי בפנים שני מאווררים של 80 מילימטר. המחשב שלי פעל לאט, עד שהחלטתי להחליף מאוורר, וקניתי מאוורר 1 (נראה לי מאוורר ג'נרי), של 120 מילימטר, התקנתי אותו, ואני מרגיש שהמחשב עובד עכשיו יותר מהר...! עכשיו, חשבתי אם כדאיי בכלל להחליף את כל המאווררים במחשב. אז ככה: 1. יש לי הכנה בצד למאוורר 90 מילימטר, ועוד במקום המאוורר שמתחת להארד דיסק (שמה יש לי עכשיו 80 מילימטר, לשים במקומו עוד אחד של 120). 2. חשבתי גם אם כדאיי להחליף את המאוורר של המעבד. עכשיו יש לי את המאוורר ההוא שמקבלים עם המעבד, וחשבתי להחליף אותו למשהו טוב יותר. האם זה ישפר לי את ביצועי המחשב והוא יעבוד יותר מהר? בקשר למא…
-
- 11 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום , אני רוצה להרים את המעבד שלי שהוא היום ב 2.6 E6750 לאזור ה 3.0 -3.2 אני בכלל יכול ???? יש לי קירור ROKET 3D של Gigabyte לוח DQ6 680I וספק כח - 1200W שראיתי את כל הסרטוניים ב YOUTUBE וכל מיני דברים ראיתי שהם משנים כל מיני מתחים 1.2 -1.4 1.23...... וכל מיני דברים במסך הכחול בביוס...! מישהו יכול לכוון אותי מה אני אמור לשנות אגב זה הביוס שיש לי מצאתי תמונה בגוגל מה אני אמור לשנות במתחים לא הבנתי ? אגב זה הרכיבים שיש לי במארז : מעבד - E6750 GIGABYTE DQ6 680I Thermaltake 1200w OCZ 800MHZ 3 GIGA Gigabyte's 3D Rocket-Pro aurora 570 הרדיסקים 1T + 1T + 500GB+ 320GB = 2.8T צורב DVD 2 לוחות שעונים לפי מה שאני יודע לא מספיק להוריד תוכנה וסתם לבחור את …
-
- 5 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה ואני לא מכיר הרבה בנושא של קרור המחשב בדקתי בעזרת תוכנה את חום המעבד וזה נראה לי קצת גבוה (הCPU מגיע לפעמים ל80!!) רציתי לדעת האם המחשב שלי מדי חם ואם כן איך אני יכול לקרר אותו עריכה:אהה ועוד בעיה -המאורר של הכרטיס מסך לא עובד, (אני קונה כ.מסך חדש...)האם זה יכול להיות קשור לזה שהמעבד חם? תודה הנה תמונה: http://picasaweb.google.com/yitzy10/qsgpsI/photo?authkey=ZYhNDuTmI6k#5027809055414140898
-
- 6 תגובות
- 555 צפיות
-
-
יש סיכוי שאני אוכל לעשות OC סביר למעבד שלי (בלי להוסיף קירור)? כלומר חשבתי לעלות את הBUS ל333 כי הלוח KT333 והזכרונות הם PC2700 @ CL2.5 (בקשר לCL אני כמעט סגור*) אין לי מושג מה הסטפינג והתאריך שיווק של המעבד שלי...איזה תוכנה בודקת את כל זה? תודה מראש 8)
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
הדבר החשוב ביותר עבורי הוא שהקירור יהיה הכי שקט שאפשר, וגם שתהיה אפשרות להחליף את המאוורר עצמו. בגלל שמדובר במחשב ישן אני מעדיף את המינימום ההכרחי - אלא אם תתקנו אותי. (נראה לי לא לעניין להשקיע 215 שקל על נינגה פלוס עבור 478) מה דעתם ועל איזה קרור אתם ממליצים. ריפר.
-
- 5 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שתי שאלות: 1. האם אפשר בתוכנה אחת לבצע את הפתיחת צינורות וההמהרה חוץ מבRIVA (כי שם יש מגבלה)? בWINFOX אפשר רק המהרה ללא פתיחת צינורות, האם לשם שתי הפעולות האלה אני חייב להשתמש בשתי תוכנות בו זמנית כמו RIVA וWINFOX ואיאפשר לבצע זאת בתוכנה אחת? 2. בקשר לתמונה של אוברקלוק בWINFOX: מה ההבדל בין 3D TURBO ל2D TURBO וכשאני רוצה להעלות בליבה ובזיכרון אז איפה להעלות ב2D או ב3D ?
-
- 5 תגובות
- 555 צפיות
-
-
מה ההבדל בין הקטודה הזאת http://www.pch.co.il/docs/pd203496857.htm לקטודה הזאת: Thermaltake PerfectLight Sound-Activated Cathode ובין זה גם http://www.pch.co.il/docs/pd585443331.htm וזה: http://www.pch.co.il/docs/pd905624200.htm ואחרון חביב: Cold Lighting Cathode Kit - 2 lamps הם גם שונים במחירים למה?
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
יש לי גוף קירור של סלרון מה אני אוכל לעשות בו?
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
איזה קירור למעבד (E4400) הכי מומלץ אם אין טוניק טוואר? http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=7563 ??[br]פורסם בתאריך: 16.06.2007 בשעה 18:27:06 אוTHERMALTAKE BIG TYPHON 120 VX
-
- 10 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם יש לכם אולי גוף קירור טוב (עד 180 ש"ח ) בשביל כרטיס מסך 7300 GT של ג'יגאבייט
-
- 10 תגובות
- 555 צפיות
-
-
<------- המפרט שלי בצד. בכל אופן, אתמול החלטתי לעשות OC 1:1 ולבדוק עד לאן אני אוכל להגיע בלי שגיאות memtest וprime95. אחרי כמה טוויקים ומשחקים עם הגדרות עדינות, הצלחתי לסחוט 241mhz מהזכרונות, דבר שהוא הישג בפני עצמו. מתח המעבד - 1.425 עם VID special control -110%, שתי אלה מובילים אותי למתח של בערך 1.52 במצב מקסימלי. לזכרון הבאתי מתח של 2.9. הבדיקה הראשונה נעשתה ע"י memtest בלוח הDFI והשנייה ע"י prime - שתיהן יציבות לחלוטין בהגדרות אלו. למרות שהביצועים ירדו במעט בגלל כמה טוויקים ואני לא אשאר עם ההגדרות האלה, זה סתם לשם הOC. תראו, אני דואג משתי סיבות: 1. אני יודע שהסיכויים שקיבלתי את הזכרונות עם צ'יפים של TCCD או BH-5 הם אפסיים כמעט, אבל לפי נסיון של אנשים רבים אני יוד…
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
פתחתי את המחשב במטרה לנקות אותו מאבק, הרמתי את המוטות של הקירור של המעבד (אחד מהשניים הלבנים האלה), ולפתע הוא נשבר, אין לי מושג למה (ייצור גרוע כנראה, לא השתמשתי בכוח, וזאתי לה הפעם הראשונה שאני פותח אותו). בהתחלה חשבתי לא נורא, זה מחזיק, אבל אז ראיתי שהטמפ' עומדות על 60+ ! מה שעשיתי היה לשים חלק קטן של עץ, במקום החלק שנשבר מהמוט שיחזיק את הסגירה למרבה הפלא זה עבד , והטמפ' חזרו ל 40-45 במנוחה זהו הסיפור המדהים שלי : האם משהו יכול להיהרס ממה שעשיתי? יש רעיונות אחרים למשהו יותר "בריא"?
-
- 6 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני צריך המלצה על לוח אם טוב (כמה שיותר טוב) שיהיה אפשר לעשות בו OC (לא רק למעבד) רציני.... כמו כן גם המלצה לזיכרונות
-
- 5 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום יש לי ביג טיפון במחשב השני על סוקט 775... עכשיו אני לא יודע אם הוא מחובר טוב כי אני לא הרכבתי את המחשב. עכשיו המהירות שלו על הכי נמוך היא 540 והכי גבוה (שאני משחק עם הקונטרול של המאורר) 1100 בלחץ. עכשיו באתר הרשמי של TT רשום שהכי נמוך בRPM זה 1300 הכי מהר זה 2000.. האם זה הגיוני שזה כל כך נמוך ? אם לא מה הבעיה שיש ?
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
תראו אני מנסה ללמוד כמה שיותר על האוברקלוק ואיך עושים אותו... עכשיו יש הרבה דברים שאני לא יודע למה אתם מתכוונים בהם.. כמו: מכפלה-מה זה ומה היא עושה.. סטפינג-מה זה ומה זה עושה? באס-אותו הדבר מתח- ועוד דברים כאלה... עכשיו אני רואה לעשות את האוברקלוק הראשון שלי : יש לי מעבד pentum 3 800 mhz EB 256 sdram אחד של יונדאי ואחד אני לא יודע של מה.. לוח אם של PC-PARTNER נראה לי שזה לוח גרוע לפנטיום 3 וכרטיס מסך RADEON 9000 PRO 128 MB עכשיו אני מעוניין לעשות את האוברקלוק למעבד, לו אם, ולכרטיס מסך ישן (tnt riva 32 mb-אני רוצה להתנסות עליו)שיש לי... וכמו כן אני רוצה שתגידו לי איזה חלקים אני צריך לקנות,צלעות קירור,מאוורר,וכדומה.. ואם אזיה תוכנות אני צריך להשתמש כדי לעשות את האוברקלוק..…
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איך נועלים את האוברקלוק לAGP ב NF7
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-