אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
טוב ככה כמו שאתם רואים לפי המפרט יש לי 2.4B עם באס 533, וזכרון Dual DDR 333MHZ, כלומר פועל ב666MHZ. מה שרציתי לעשות זה להשוות את הבאס של המעבד לבאס של הזכרון (166/666MHZ). לפני כן כאשר העלתי לבאס של יותר מ145 כרטיס הקול לא פעל, אבל הצלחתי למצוא את מקור הבעיה. הבעיה הייתה שלא נעלתי את תדרי הAGP/PCI, בסוף מצאתי את האופצייה הזאת והורדתי את הAGP/PCI לתדרים הרגילים שלהם - 66/33, עכשיו הכל פועל, כאשר הבאס של המעבד הוא במצב של 167, בדיוק כמו המצב של הזכרון, כלומר יחס של 1:1. העלתי מתח למעבד ל1.6 ואז חזרתי למצב בלי העלת מתח כי גם ככה הOC פועל. הזכרון כמובן בלי OC. הטמפ' לפני אוברקלוק במנוחה לוח - 33-34 מעבד - 35 הטמפ' אחרי אוברקלוק לוח (מנוחה + מאמץ) - 33-35 מעבד (מנוח…
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
המעבד הוא פנטיום4 506 במהירות סטוק הוא אמור להיות על 2.66 אבל כרגע הוא אצלי על 3.6גיגה. במאמץ הוא מגיע לאיזור ה60 מעלות האם זה מוגזם בשביל המעבד הזה?
-
- 5 תגובות
- 582 צפיות
-
-
5147 זאת התוצאה שקיבלתי! SM2.0 2179 HDR/SM3.0 2137 CPU SCORE 1634 ! 1024MB E6300 7950GT 512MB. הופעל על רוזולוציה של 1280 X 1024
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
היי אני חדש בעולם הOC רציתי לדעת איזה מן אוברקלוק אפשר לעשות למעבד הזה 3.0 גיגה הרץ של ליבה ו200 מגה הרץ של באס תושבת 784 למרבה הפליאה למה כדאי לתת עדיפות בהמהרה גם לבאס או לליבה הוא מקורר מעולה על ידי שני מאווררים והיטסינק 4 צינורות במנוחה 44 מעלות במאמץ 55 לערך באילו תוכנות מומלץ לי להשתמש בתור מתחיל - ואפילו בתור מתקדם ואם יש גם מדריך כלשהו למתחילים אודה מאוד אני יודע ששאלתי הרבה שאלות כאן אז תודה כפולה למי שיענה
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
יש לי P4 2.4 FBS 800 ולוח של ABIT IS7-E זיכרון SAMSUNG 2X@256 PC3200\400 ניסיתי לעלות את התדר ל250 עם VCORE של 1.575 למעבד 2.7V לDDR ו 1.65V ל DDR המחשב עולה עד לתחילת הWINDOS ואז נותן לי הודעה של בוצעו שינויי חומרה בלה בלה ....... ואז ניתקע או עושה ריסטרט אני לא יודע כבר מה לעשות :-[ מבקש את עזרתכם ....................
-
- 6 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום.. התקנתי את ATI TOOL כדי לעשות OC ל2900XT שלי.. הפעלתי את התוכנה.. והיה כתוב שKernel Mode Driver לא עובד.. ושהתוכנה נכנסה הכרטיס לא מופיע.. מה לעשות.. תודה
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
זה מה שקראתי באינטרנט עד עכשיו, יש את החברה HIS שאיתה מדווחים שכן הצליחו לפתוח את הצינורות ל-16.. רק שלא מצאתי HIS בארץ ?
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה speedfan בשתי מחשבים אני מעלה את האחוזים וזה לא מעלה תמהירות לא מנמיך ! איך משתמשים איתה ? יש לי גם תתוכנה אוורסט על המחשב אולי אני ישתמש בה? ואם כן איך ? תודה
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
עקב רעשים גדולים מהמאורר של גוף הקירור במעבד שלי, אני מחפש גוף קירור חדש שיחליף אותו. המעבד עובד כל הזמן מגיע לטמפ. של כ 70 מעלות (עם גוף הקרור הסטנדרטי ללא O.C.). המעבד יושב על סוקט 775 (מעבד לא prescot). מבקש המלצות לגוף קירור שקט במיוחד ואמין (ללא O.C. נראה לעין). אין בעיית תקציב אך כמובן לא להתפרע. תודה
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום. הוספתי ללוח אם ישן 2 מאוררים,ושאני מדליק את המחשב הם לא נדלקים יחד,אפילו שהם מחוברים לחיבור FAN,והם תקינים. מה לעשות? תודה
-
- 8 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני חדש בזה ואני אשמח אם תעזרו לי
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
הי רכשתי מחשב חדש AMD ואיתו כרטיס מסך SAPPHIE X800 GTO ULTIMATE, התקנתי XP ומייד אחריו התקנתי את ה CATALIST ו TRIXXX כאשר המחשב נמצא ב כמעט 0 עבודה הטמפרטורה של הכרטיס עולה ל 92 מעלות ויתר (צלציוס). מישהו יודע לאיזה מה טווח הטמפרטורה של הכרטיס ? מה הרמה המקסימלית שהכרטיס אמור להגיע ? האם הכרטיס תקול חשוב לציין הנתון הזה ללא OC וללא הרצת משחקים ULTIMATE- כלומר קירור פאסיבי ללא מאורר תודה MAT
-
- 7 תגובות
- 582 צפיות
-
-
יש לי גוף קירור והווסת המאוורר נשרף ניתן להרכיב על הגוף קירור הזה מאורר 80מ"מ נגיד SF2 ואם לא אז איזה 70מ"מ את ממליצים שיעשה עבודה טובה ויתאים לווסת של ה V7+ ?
-
- 6 תגובות
- 582 צפיות
-
-
כמה דברים... דבר ראשון- יש לי מעבד p4 2,400 mhz אחרי איזה שעתיים שהו דולק אז הטמפרטורה שלו היא 39 מעלות (המארז סגור..) זה טוב ? דבר שני- אני רוצה לעשות קרור לכרטיס מסך שלי (gf2 ) (אני עוד חודש יקבל את הreadon 9800pro) אז בצד אחד של הכרטיס יש מאוור עם צלעות קרור... ובצד השני אין כלום....משטח חלק אני רוצה להדביק לשם עם דבק דו צדדי צלעות קרור עם מאוור גדול יותר.. (של מעבד p3) השאלה אם הדבק יהרוס לי את הכרטיס ?? אם מישהו יעזור לי זה יהיה נחמד !
-
- 6 תגובות
- 582 צפיות
-
-
-
המחשב לא מיועד למשחקים, אם זה רלוונטי כאן כמו בפורום מפרטים 300w COMPUCASE CI-6a19 עם 2 מאווררים של 120 מ"מ Abit NF7-SL DDR 512 mb 3200 PC400 GEIL GOLDEN DRAGON VALUE ALPS 1.44 NEC MAXTOR 160 gb 7200 8 mb Buffer Warranty 36 months ATI 9200SE 128mb DVI Retail Gigabyte 10/100 Lan card Retail AMD Athlon XP 2500+ Tray 0.13 MK BARTON 512K DVDRW NEC 2510A x8 DUAL LAYER bulk Original THERMALTAKE Volcano 12 אז מה הביצועים המקסימליים שניתן לסחוט מזה ?
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום לכולם, בדרך כלל, אחרי בדיקות היציבות שאני מריץ למעבד, התוכנה אומרת רק כמה זמן היא רצה, לעומת זאת עכשיו, הוא גם הוסיף לי שורה אחת בבדיקת השגיאות של שתי הליבות, כמו שמפורט למטה (הבדיקה היא Stress CPU with gromacs core): ובליבה השניה: האם זה אומר שהמעבד פולט שגיאות, ולפיכך לא יציב?
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל להמהיר את הכרטיס מסך- בכל אופן הגעתי למגבלה שלו שאני מתחיל לראות נקודות לבנות מרגיזות בתמונה- אז אני מתאר לעצמי שזה מה שנקרא ארטיפקטים- משמע הגבול שלו- השאלה שלי כזו- האם החוקים הם כנל כמו למעבד? ז"א ברגע שמגיעים לגבול- של הכרטיס מסך- מעלים FSB של הAGP? ואז כשמגיעים גם לגבול שם אז מתחילים גם להעלות מתחים לAGP? הFSB על הAGP נעול על 66 ובביוס אני יכול להעלות אותו לתחומים לא קונבנציונליים בכל אופן השאלה שלי - האם זה מה שאני צריך לעשות? להתחיל להעלות FSB לAGP? או שהAGP צריך להיות תמיד על 66 ולא לגעת בו?
-
- 7 תגובות
- 582 צפיות
-
-
מה אומרים על שילוב של שניהם? לכמה מהירות אפשר להגיע וכמה טמפ' זה יוריד?
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
האם הוא אמור להגיע ל-73 מעלות ? או שזה נורמלי, (SPEEDEFAN זאת התוכנה שונתנת את המעלות) יש לציין שזה החום בפעילות רגילה אני לא משחק במשחקים או משהו מסובך כמו כן יש לציין שמדי פעם גם ספק הכוח מתחמם ,
-
- 5 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום לכולם!!!! שמעתי פה הרבה מושגים של אובר קלוק כגוון: מכפלה באס קאש ועוד..... לא זוכר מה זה כל אחד מישהו יכול להסביר לי בבקשה?? תודה למי שיעזור!!!!!
-
- 5 תגובות
- 582 צפיות
-
-
יש לי inno3d tornado 5200 ובזמן האחרון אני מתחיל להבין על לצרוב ביוסים.. אז יש לי כאן שתי אתרים http://www.zoneg.net/modules.php?name=xBios&sid=fx&sor=ver&spec=gffx5200u http://www.station-drivers.com/page/vgabios.htm שיש בהם מלא מלא ביוסים לכל כרטיס שרק יש ל nvidia ובאתר הראשון יש רשימה של ביוסים ל 5200u והמטרה שלי זה שהמחשב יזה לי את ה 5200nu כ u אז יש סיכוי שזה יקרה אם אני ישנה לאחד מהביוסים האלו ? נ.ב הביוס שלי זה 5200nu - 4.34.20.18.00
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
איך אני מגדיר את התוכנה אם צריך בכלל רק תגידי לי מה ואני מסמך ב וי מה שצריך מה שלא צריך אני מוריד רק תעזרו ! תודה..... :xyxthumbs: :xyxthumbs:
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
רשום באתר שלו שהוא 103 והמאוור 25 אז הגובה הכולל שלו זה 103 או 128(103+25) http://www.thermaltakeusa.com/product/cooler/retail/cl-p0114/cl-p0114.asp תראו למטה עריכה: והוא יכנס למארז משהו דומה לזה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2806
-
- 6 תגובות
- 582 צפיות
-
-
קראיתי שאפשרי אבל צריך לראות משהו ב ATITOOL משבו בקשר ל F שיש בסטינגס אז הינה תמונה: http://img141.imageshack.us/img141/8974/9917rf8.jpg האם הכרטיס שלי מאפשר פתיחת צינורות או לא?
-
- 9 תגובות
- 582 צפיות
-