עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by בטיטi,

מעוניין לבדוק את המעבד שלי (ללא אוברקלוק) בעומס (בעיקר טמפרטורה). המליצו לי על תוכנת Prime95, אך מה שמצאתי במדור ההורדות זה : http://hwzone.co.il/downloads/index.php?act=view&id=45 האם יש קישור ל Prime95, והסבר שימוש ? תודה

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  2. Started by gofmarat,

יש לי מעבד של AMD , athalon 1600+ לוח אם של asrock תואם כריס מסך Xfx 5200 וזכרון 1 ג'יגה, אף פעם לא עשיתי אוברקלוק והמדריך לא מובן לי, אין לי שום קירור פרט למה שמותקן מההתחלה מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה באופן יותר פרטני. אבל בלי להוסיף גופי קירור וכדומה משהו פשוט שישפר לי אפילו קצת לא איכפת לי אם זה באנגלית אפילו והאם זה אפשרי בכלל?

• 7 תגובות
    • 613 צפיות
  3. Started by Badi_Mami,

קיבלתי גריל בצורת ראש חייזר צבע כחול שקוף יש עליו משני הצדדים מדבקה לקילוף(המדבקה כאילו לשמור שלא ישרט בתוך האריזה)אז בקיצר הורדתי צד אחד בשניה והצד שני אני לא מצליח.זה 100% מדבקה ולא צבע אני רואה פה ושם קילופים וזה אותו חומר שהיה בצד השני. למישהו קרה את זה פעם? ניסיתי עם מים חמים להוריד לא עזר.שמתי בתוך קערה במשך שעה.. אני נווואש הצילו

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  4. Started by idos100,

(כל הנתונוים מcpu-z)כשהמחשב במצב מנוחה הוא עומד על 1.9 גיגהרץ(2 הליבות) וכשהוא מתאמץ הוא על 2.8 ג'יגהרץ עכשיו אני לא מבין למה זה הרי מעבד זה לא כרטיס מסך לא צריך להיות לו מצב שיוט וכאלה ובלי שום קשר שהוא במאמץ למה הוא לא על 3 ג'יגהרץ הרי זו המהירות המקורית שלו אם מישהו יודע להסביר לי למה זה תודה.

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  5. מה צריכה להיות הטמפ' של מחשב בממוצע כללי של מחשבים

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  6. Started by EpoXi,

שלום! רציתי לדעת אם המעבד הנ"ל מתאים ל OC ולאיזה תוצאות אפשר להגיע איתו.... הוא 2.0GHZ מפרט: AMD Athlon 64 X2 2000 MHZ (10 x 200) 3600+ לוח אם:Foxconn K8M890M2MA Series ספק: 500W (לא ג'נרי) כרטיס מסך: HD4670 MSI השאלה שלי היא כזאת... אמרו לי פעם שהלוח אם שלי לא מתאים כל-כך לOC האם זה נכון?.. ואם כן כמה זה ישפיע? נ.ב מה הסיכויים לשוף חלק מסויים במחשב כשעושים OC?... סליחה על הבורות... ותודה רבה רבה לעזורים ^^

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  7. שלום, נגיד ועשיתי OC למעבד ונגרם נזק... ואני שולח את המעבד ליצרן כדי שיחליפו לי אותו.. אז איך היצרן יודע אם עשיתי OC או לא? תודה..

• 7 תגובות
    • 613 צפיות
  8. באיזה טמפ' רצוי שיעבדו : לוח אם,מעבד,כ.מסך,הרד דיסק,זיכרונות... (לא ידעתי באיזה פורום לפתוח את הנושא הזה...אז חשבתי שהוא קשור לתמיכה ...)

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  9. Started by omrij,

שלום לכולם אחרי ש"נפלתי" עם שני מעבדי a64 עם בקר זיכרון לא משהו (בלשון המעטה) אני עובר לסוקט 939 ואני מתלבט בין 3000 שבוע 47 או 3200 שבוע 45 ההתלבטות היא לא בגלל הפרשי המחיר אלא בגלל האפשרות לאוברקלוקינג אני ראיתי את הביקורת ב ANANDTECH על מעבדי 90 ננומטר ש3000 ו3500 הגיעו בדיוק לאותה תוצאה באוברקלוק אבל גם ראיתי אנשים שנפלו כמוני עם בקר זיכרון שלא נותן להגיע לבאסים גבוהים. מישהו יודע אולי מה עדיף?

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  10. Started by aviramb,

יש לי SonicTower מחובר על AMD64-3200. חיברתי את המאוורר של שיושב ממש מאחוריו לחיבור SmartFan על הלוח אם (GIGABYTE GA-K8N51GMF-9) כדי שבשעת מנוחה המאוורר יוריד מתח ומהירות כדי לשמור על השקט. עם הלוח יש את התוכנה Easy Tune של GIGABYTE שמאפשרת לקבוע רמות פעולה של המאוורר. השאלה שלי היא פשוטה: האם הרמות האלה שנקבעות עובדות רק שהתוכנה עובדת? או שיש גם איזשהו בקרה על המהירות מה BIOS? מה קורה אם התוכנה לא רצה ברקע- האם עדיין פעולה ה SmartFan נמצאת באיזשהו ניטור כלשהו? לא מתאים לי שפתאום המעבד יהיה במאמץ ובגלל שהתוכנה לא ברקע ולא מגבירה את פעולת המאוורר תעלה סתם הטמפרטורה שלו מעבר לסף מקובל... מישהו מכיר את התשובה?

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  11. שלום רב תותחים ברשותי המפרט הבא : AMD +3500 S939 VENICE DFI ULTRA INFINITY TWINMOS 2X512 DDR LEDTEK 7300GT 256 DDR2 BIG THYPHOON SATA 2 250GB המחשב חדש , כשבועיים אצלי , וביצעתי בו OC בעבר להלן תמונות כרטיס מסך ליבה 400@500 זכרונות 350@400 מעבד 2200@2860 חשוב לציין שהOC הזה נעשה אז עם קירור סטוק.. והיום יש ביגטייפון נשאלת השאלה האם לדעתכם אני יכול להפיק יותר מהכרטיס מסך ?

• 8 תגובות
    • 613 צפיות
  12. Started by crazydiamond,

שלום לכולם החלפתי את המעבד 2500 שהיה לי ב 2800 ועשיתי לו OC קטן והעליתי את הבאס ל 176 מה"ז ומהירות המעבד התייצבה על 2200 מה"ז - המהירות המקורית של מעבד 3200+. אך לוח האם מזהה את המעבד כ 3000+ . אין לי איך להשוות את הביצועים למעבד 3200 + או 3000+ מה לדעתכם הדירוג שלו לאחר ה OC הקטן הזה? האם הוא באמת 3000+ כי ההבדל בינו לבין ה 3200 הוא קטן במה"ז אך הבאס הוא 166 לעומת 200.

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  13. Started by Mortar,

יש לי כמה שאלות, האם זה אפשרי ? מתי יכול להיווצר קצר בכרטיס? האם זה מסוכן אם שתי מתכות יגעו אחת בשנייה על הכרטיס ? או שההיטסינק יחבר/יגשר בין מקומות מוליכים ? האם זה אפשרי מבחינת גודל ? איך אפשר להדק אותו על הליבה ? ושאלה אחרונה... האם אפשר להשתמש בברגים ממתכת להברגת הHSF לכרטיס או שזה יכול לגרום קצר? (שימוש בחורים של ה MOUNTING HOLES כמובן, חס וחלילה לא לקדוח בכרטיס !) תודה רבה מראש, ואם יש למישהו לינק למדריכים טובים, בבקשה...

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  14. Started by Kodi,

יש לי geforce 2, 32 mb אין לי כבר מה להפסיד איתו אז רציתי לראות מה אני יכול לעשות מבחינת OC.. הורדתי תתוכנה: Gerforce Tweak Utillty עכשיו הדיפולט של התדרים זה: core 175 memory 166 עכשיו אני מעלה ב5 כל פעם וכמו שזה נראה אין בעיה והכל עובד אבל כשאני עושה ריסט הכל מתאפס..וסידרתי בהגדרות של התוכנה ובדרייבר שישמור את התדרים החדשים לאחר ריסט ובכל זאת הכל חוזר לי ליפולט אחרי ריסט.. ולאן אתם חושבים שאפשר להגיע עם הכרטיס הזה בערך - מה יהיה OC מכובד בשבילו? איזה מהירויות?

• 5 תגובות
    • 612 צפיות
  15. Started by Big_Guy7,

יש לי את הקירור סטוק של אינטל. (סוקט 478)., ניקיתי אותו מהמשחה הטרמית שהייתה עליו ורציתי לדעת אם יש למישהו הצעות מה אפשר לעשות איתו? (עם הצלעות קירור, או עם המאוורר...) תודה רבה לעוזרים! תמונות: הגוף קירור כולל המאוורר: תחתית הגוף קירור אחרי שניקיתי ממשחה טרמית:

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  16. Started by galh_5,

קירור ל-4200+ איזה קירור יותר טוב תקציב:200-300 שקל מעונין ב-oc עד הסוף מה עדיף BT או נינגה פלוס או בכלל משהו אחר?

• 9 תגובות
    • 612 צפיות
  17. יש לי מעבד 2500 ברטון ולוח אם של ABIT AN7 עשיתי עדכון לביוס ויש פונקציה להעביר מי 2500 ל3200 בביוס נכון אז לי זה נעלום לא יודע למה אין לי אפשרות של 3200 זה הולך רק במספרים עכשיו למה זה קורא ?

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  18. אם אני מעלה את המהירות שעון של הGPU בכרטיס מסך הוא יתחמם או רק כאשר מעלים מתח (והאם זה אותו דבר בCPU)......? ואותה שאלה לגבי זיכרונות תודה לעונים

• 8 תגובות
    • 612 צפיות
  19. הצלחתי לסדר את הבעיה במחשב סוף סוף והמחשב עולה. אני עושה OC ל3.2 והמעבד מקבל בביוס 1.5 ובפועל 1.44, הזיכרונות 2.1 על 1:1 וביטלתי את כל הספקטום משהו כזה ואת הC1E... הגשר הצפוני מקבל 1.55 אני בודק שעתייים בPRIME95 ויוצא יציב, ולאחר ריסטרט זה אומר לי שהOC לא יציב... המעבד מגיע ל76 מעלות במאמץ. מה לעשות? :-*

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  20. שלום ! אני מחפש פיתרונות קירור למעבד בסוקט A אבל שיהיה שקט זה מיועד לחדר הקלטות ומה אתם ממליצים קירור של מאוורר או נוזלי ?

• 6 תגובות
    • 612 צפיות
  21. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851&products_id=5906 גם לא הכי יקר... יחסית... . למישהו יש הצעה יותר טוב?

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  22. Started by lmlm,

במנוחה המעבד 44 מעלות ,כנראה מאמץ מגיע ל 50 מעלות. חם? זה בלי משחה טרמית, כאילו מה שמגיע והקירור סטוק. מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  23. אז ככה.. קניתי את המארז השקט של אנטק 182P... הוא מגיע עם 3 מאווררים שקטים של אנטק (בעלי 3 עוצמות) בקיצור.. מאוורר אחד אני שם למעלה(בספויילר) אחד מאחורה ואחד למטה בספק כוח ועכשיו יש לי מקדימה מקום ל-2 מאווררים (אשר אמורים להכניס אויר למארז)בניתי על מאוורר אחד של נוקטה 1300RPM של 120MM שהוא שקט במיוחד ואיכותי ביותר עולה 118 ש"ח בפנדה.. הבעייה שבאזור שלי (ב"ש) רק פנדה מביאים אותו וניגמר להם המלאי שלהם והם לא בטוחים בכלל אם יהיה עוד . עכשיו המחשב אמור להיות מוכן תוך שבוע ואני ניתקעתי בלי מאוורר יניקה...ואם אני מביא פחות מנוקטה אז שיהיה כבר 2 וזהו.. יש לכם המלצה?? על משהו שהוא גם שקט וגם עוצמתי(עדיף עם 3 עוצמות)?? ... לבנתיים הפתרון היחיד שעומד בפניי זה או ‏Arctic Co…

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  24. Started by Bingo,

שמעו אני די מבין במחשבים אבל ב-OC עוד לא יצא לי להתנסות בעיקר בגלל המחשב שלי תסתכלו במפרט הזוועתי. השבוע אני קונה מחשב חדש עם מעבד e6600 וזכרונות 800 gskill 2 GB 4-4-4-12 לוח ASUS DLX ואני רוצה להמהיר אותו. תאורתית אני יודע שאני צריך להעלות את הבאס לתדר אפקטיבי 400 כמו של הזכרונות ליחס 1 ל-1 ואז לבחור מכפלה. עכשיו מעשית-איזה תוכנות אני צריך להתשמש? כמה זמן זה יקח? האם צריך משחה תרמית? הבנתי שצריך לעשות קפיצות קטנות של הבאס כדי שהמחשב לא יקרוס.... מה עוד כרוך בזה?? תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  25. Started by yan,

תאורתית,מה התזמונים הכי נמוכים שאפשר להגיע עם זכרונות DDR2? אחרי שהורדתי תזמונים לזכרונות איך אני בודק שהם יציבים? בCPUZ הוא מראה גם שיש יחס של 3:4 מה זה אומר והאם זה הכי טוב שאפשר להגיע עם זכרונות DDR2? עוד דבר מה עדיף תזמונים או מגה הארץ?

• 0 תגובות
    • 612 צפיות

דיונים חדשים בפורומים