אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אני צריך מאוורר 120 מ"מ אחורי למארז. יש בכלל הבדל בין הדגמים? יש משה מומלץ? בשבילי כולם נראים אותו דבר :\ ד"א, Gentle Typhoon של Scythe נראה יפה : הוא שווה משהו?
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
היי, יש לי 8800GT והוא מגיע ל73 מעלות במאמץ. במנוחה הוא על 61. אלה טמפרטורות נורמליות? והאם זה אולי גורם אצלי לקריסות משחקים כבדים? תודה רבה למגיבים
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי מעבד A64 3000 754 לוח אם Gigabyte GA-K8NS וזכרונות SDRAM ג'נריים.:< כן, אני יודע. עכשיו יש לי בעיה, עשיתי OC ל 2350 בביוס, ואז החלטתי לבדוק דרך EASY TUNE כי פחדתי שאם אני אעשה יותר מידי בביוס אז המחשב לא יאתחל, שהעלתי ל 2410 המחשב קרס, וזה תמיד קורה, רציתי לדעת מה הבעיה, ויש לי קירור וונוס 12, במאמץ לא עובד את ה 55.
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
זאת הכתבה שפירסמו כאן לא מזמן.... http://hwzone.co.il/articles/oc_buyer/ (אגב...אני אחד שלא אוהב ליקרוא הרבה אבל הכתבה הזאת היתה נורא מעניינת.. ) אז הלכתי והרכבתי לעצמי את המערכת : Intel Core Duo E5200 2.5GHz 2Mb 800mhz BOX ש"ח 430 Scythe Kama Cross ש"ח170 A-data 4GB DDR2 PC6400 800MHZ CL4 ש"ח485 Gigabyte GA-EP35-DS3L Intel® P35 Express Chipset LGA 775 ש"ח460 Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail ש"ח895 Western Digital 320GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD3200AAKS ש"ח270 LG GH22NP20 2MB Cache IDE 22X DVD±R DVD Burner - OEM ש"ח129 Enermax Liberty 400W Active PFC ש"ח 343 Antec Three Hundred The Versatile Case ש"ח299 סה"כ: 3,481 ש"ח…
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
Thermaltake PurePower TWV 480W או Enermax 420W EG425P-VE FMA או HEC 475VD-T 2 fan או איזה משהו אחר...ומה?? דרך אגב...הספק צריך להיות מתאים ללוח DFI UT ULTRA-D (כלומר 24 פינים וחיבור PCIe, אם צריך לX800XL) תודה ירון...
-
- 5 תגובות
- 596 צפיות
-
-
תיראו ניכנסתי ל BIOS ושם ראיתי שאני יכול להעלות את ה CPU פריקוונטלי ( משהו כזה ) עשכיו זה על 200 MHZ ויש לי שם להעלות אותו עד 400.. וגם את ה PCI משהו יש לי שם להעלות מ 100 לא זוכר עד לאיזה מספר.. קצור אני לא יודע ממש מה זה אז מישהו יכול לעזור לי ואולי זה ישפר לי ביצועים במחשב !??!?! עריכה - בדקתי ויש לי את הדברים הבאים : CPU FREQUENCY עכשיו הוא על 200 MHZ ואני יכול להעלות אותו עד 400 PCI CLOCK הוא על 100 אני יכול עד 150 K8 CPU CLOCK RATIO הוא על DEFAULT ואני יכול עד X9 1800 MHZ ROBUST GRAPHICS BOOSTER על AUTO ויש גם FAST ו TURBO בבקשה תעזרו לי
-
- 6 תגובות
- 596 צפיות
-
-
האם מישהו יכול לפרט לי בדיוק איך אני עושה אברקלוק למחשב שלי? הנתונים של המחשב רשומים במפרט מחשב שלי תודה מראש!!! :user:
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
אוקי ייש לי מספר בעיות בOC למעבד + לכרטיס מסך. מפרט- Intel 805 2.66Mhz@3.4Mhz Gigabyte 8i945p-g Kingmax 512X2 533Mhz nVidia Geforce 7600GT leadtek Antec 400W אוקיי אז OC למעבד- העלתי מ133 ל166, החלפתי מחלקים ל3.33. מעלות בסדר, תוכנת מאמץ בלי בעיות. [קירור סטוק ] הבעיה - אחרי כל ריסאט המחשב מבטל לעצמו את הOC והופך את האפשרות ENABLED CONTROL CLOCKS לDISABLED... [ וכן אני לוחץ F10 ושמירה שאני יוצא מהביוס ] עכשיו למה זה עושה את זה? למה המחשב מבטל לעצמו את הOC ? OC לכרטיס מסך- העלתי את הליבה ל600 את הזכרונות ל740 מעלות בסדר גמור, No errors בATI TOOLS זאת לא ממש בעיה, אני רק שואל כמה מעלות במנוחה זה טוב, וכמה במאמץ זה טוב. עד כמה אני יכול להגיע עם הכרטיס [ ליבה + זכרון. ] …
-
- 5 תגובות
- 596 צפיות
-
-
המערכת שלי: INTEL 2.4C לוח GIGABYTE 8IK1100 875P זכרונות WINBOND BH-5 3200 2X512 קירור סטוק אני מבין ממש קצת בOC, ורוב החורף רצתי עם המהרה ל2.9, עם יחס מכפלה- זכרונות של 4:5 (?) בכל מקרה, כאן הידע שלי נגמר, ובכל הנוגע למתחים ותזמונים של זכרונות אני בור. האם יש לי סיכוי לעשות OC ולשמור על יחס 1:1? מה הייתם מציעים לי, אפילו OC צנוע, אך יציב, מבלי ללכת לקנות קירור חדש בשלב זה? האם בכלל יש פוטנציאל לזכרונות?
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
-
אני מופתע שלא מדברים כאן על גירסאות ביוס למיניהם, שימוש בביוס חדש/משופר יכול לתת תוספת נכבדה לביצועים. אני לדוגמא פעלתי על 2.5-3-4-7 והמערכת מחזיקה אחרי עידכון לגירסה של ocz 704-2 נתנה לי לעבור ל 2.5-3-3-7 בתור התחלה. (אני מאמין שיש עוד מה לשפר, אפילו שמדובר בזיכרון לא משהו ) קבלו לינק לדיסק שאחד הכין שמכיל את כל העידכונים: http://www.dfi-street.com/forum/showthread.php?t=22031 מכיל BOOT והתקנה אוטומטית לכל גירסה (מתעדכן כל זמן קצר), לכל מערכת גם כל גירסה יכולה להתאים באופן שונה ככה שאין ביוס שמתאים לכולם. מקווה שאנשים ישתפו קצת על מה שהם משתמשים או ניסו בעבר, תהנו.
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
בזמן האחרון שמתי לב שיש לי בעיה שחוזרת על עצמה בכמה משחקים. בדמו של קול אוף דיוטי 4, בTWO WORLDS ובMOH:AIRBORNE עד עכשיו. הבעיה היא, שכל כמה דקות הFPS יורד בצורה רצינית. אני מפעיל את המשחקים הללו בצורה דיי חלקה, אבל אחרי כ10 דקות המשחק מתחיל לעבוד לאט. חשבתי שיכול להיות בגלל הקירור הלא משהו שיש לי. ניקיתי את המאווררים בצורה יסודית אך הבעיה לא נפתרה. למישהו יש רעיון למה זה קורה? (הורדתי את הדרייברים הכי חדשים, כן) זה מה שיש לי: Intel Pentium 4, 64 bit Windows XP SP2 px7600GS 256 MB 1024 RAM ולוח אם של ASUS , לא זוכר בדיוק איזה ולא נראה לי שזה רלוונטי למשחקים. **אני מקווה ששמתי בפורום הנכון כי זה דיון על משחקים וחומרה אז לא הייתי בטוח ^^ ** טוב חברה תעזרו לי בב…
-
- 6 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אהלן.. ראיתי באשכול של "החורף עושה טוב למחשבים שלנו" שלהמון אנשים יש טמפ' של 15-20 מעלות, ורק אצלי המחשב נשאר על טמפ' הרבה יותר.. הוא נמצא על שולחן, מצד ימין שלו יש בערך 10-15 ס"מ מרחק מהקיר (אבל אין שם מאוררים) מאחורה יש כ20-30 ס"מ עד הקיר, מצד שמאל ומקדימה שטח פתוח.. (הוא נמצא בפינה הימנית הקיצונית של החדר) המפרט בצד< התמונות מצורפות.. מה לא (או כן) בסדר? תודה לעונים! נ.ב- אם לא הבנתם איפה הוא בחדר.. --------- |X | | | --------- [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 596 צפיות
-
-
ראיתי את הנתון על הSPARK 7 של TT ולא הבנתי מה המשמעות שלו.
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מעבד P4 1.7 שיוצר בתהליך של 0.18u כלומר Willamette עכשיו איך אני יודע אם עשיתי הכל טוב?... כמה דברים שיש לי להגיד...אני הגדלתי רק את הבאס ולא עשיתי וולט מוד או משהו..!!... מ100 ל117...הקירור שיש לי הוא קירור סטוק...יש לי OC רק רק רק למעבד (בלי כרטיס מסך או משהו)... ויש לי קצת בעיות...הפעלתי את PRIME95 במשך 24 שעות...ולא היו שום בעיות..!!... אבל שאני עושה משהו הרבה זמן...לדוגמא משחק...איזה 6-7 שעות אז הוא פתאום נכבה..!! עכשיו...מה עם הזיכרונות שלי?..אני צריך לעשות להם משהו?...(יש לי 2 סטיקים 1 סמסונג ואחד גנרי...בטכונלוגית SD והם PC133) מה עם הציפסט?...צריך לדאוג לקירור?.. מישהו יודע איך לנעול את הAGP/PCI בלוח מסוג ASUS P4S533-MX?... המעלות: עכשיו....שאני לא מ…
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות, האם זה אפשרי ? מתי יכול להיווצר קצר בכרטיס? האם זה מסוכן אם שתי מתכות יגעו אחת בשנייה על הכרטיס ? או שההיטסינק יחבר/יגשר בין מקומות מוליכים ? האם זה אפשרי מבחינת גודל ? איך אפשר להדק אותו על הליבה ? ושאלה אחרונה... האם אפשר להשתמש בברגים ממתכת להברגת הHSF לכרטיס או שזה יכול לגרום קצר? (שימוש בחורים של ה MOUNTING HOLES כמובן, חס וחלילה לא לקדוח בכרטיס !) תודה רבה מראש, ואם יש למישהו לינק למדריכים טובים, בבקשה...
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
-
מהירות ליבה 665 ב[ati tool] זכרנות 766 הבעיה היא בליבה הזכרנות עומדים אבל הליבה לא סוחבת יותר מ600
-
- 10 תגובות
- 595 צפיות
-
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851&products_id=5906 גם לא הכי יקר... יחסית... . למישהו יש הצעה יותר טוב?
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
במנוחה המעבד 44 מעלות ,כנראה מאמץ מגיע ל 50 מעלות. חם? זה בלי משחה טרמית, כאילו מה שמגיע והקירור סטוק. מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום אנשים, חבר קונה מחשב חדש עם דגש לשקט. המפרט: q9300 p5k-e wifi wd 500GB X2 wd 320GB X2 G.Skill 4GB 800MHZ pq antec P182 antec PHANTOM 500W plaxtor px-810sa (-t3) HIS 3450 passive cooling(יכול להיות שינוי בלוח אם לאחד עם כ.מסך מובנה ואז זה יתבטל) בינתיים ההתלבטות היא בין toniq tower ללא מאוורר לבין http://skypc.co.il/pl_product~Ultra-120eXtreme~18~0.htm ללא תוספת מאוורר. השאלה היא האם האולטרה 120 יותר טוב מהטוניק כפאסיביים (ללא מאווררים עליהם)? תודה לכולם, יוסי.
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אם אני ינצל אותו דרך ATItool עד הסוף יהיה שיפור או לא ?
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
ראיתי בפרוייק מודינג פה באתר מישהו שהצמיד סינק של מעבד לכרטיס מסך ע"י סלוטייפ!!! הייתכן הדבר? אני ממש רוצה לעשות OC, אבל אני לא רוצה להזיק לכרטיס, האם סלוטייפ לא יכול לגרום לקצר ?
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-