עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by dxdiag,

אז ככה , אני רוצה לעשות OC למעבד שציינתי למעלה ,יש לי יידע בנושא וכבר ביצעתי כמה OC בעבר .. הבעיה שהם היו עם מעבדי אינטל ורציתי לדעת אם מעבדי AMD זה שונה.. הינה המפרט . לוח אם msi RS482M4-ILD 7191 http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=rs482m4-ild זכרון 1 GB DDR 400 MHZ זהו .

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  2. Started by Shadowman,

יש לי g-force mx 440 של asus רציתי לדעת עם אפשר להגיע איתו לתוצאות טובות יותר ואיך???

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  3. Started by ZZR,

אז ככה: היום קניתי את ה Enermax 425 שיש לציין שעזר רבות להשקיט את המחשב גם מאוורר מעבד Igloo שעושה את העבודה בשקט אבל מה עדיין מרעיש?? מאוורר כרטיס המסך! רציתי לשאול אתכם האם כאשר הכרטיס נמצא ב IDLE כלומר לא ביישומים גרפים תלת מימדיים (גלישה באינטרנט, שמיעת מוזיקה, עריכת אודיו(!) שממש אבל ממש הרעש מפריע ניתן לנתק את פעולת המאוורר מבלי לגרום לכשל. הכרטיס הוא Albatron 6800

• 5 תגובות
    • 576 צפיות
  4. Started by _BooM_,

מעבד די ישן - Intel 2.4. כרטיס מסך - R9600. מחפש קירור שקט, חשוב מאוד שיהיה שקט. תקציב? מחיר הגיוני ולא יקר (אין הגבלה מיוחדת).

• 10 תגובות
    • 576 צפיות
  5. Started by hagay21,

קראתי את הכתבה באתר ובמקרה יש לי גם את המוצר הנ"ל...... אני לא יודע מי מנסה לקדם כאן מכירות אבל אותי המוצר ממש איכזב עם טמפ של 38 במנוחה ו45 מאמץ טמפ מארז הייתה על 27 שזה 2מעלות פחות מן הבדיקה באתר יש לי אותו מעבד ללא oc הכתבה נישמעת כמו קידום מכירות של החברה.......לדעתי לא מומלץ המוצר שוכב אצלי בארון עם קירור סטוק ומאוורר דלתא הצלחתי להגיע לטמפ יותר יפות

• 5 תגובות
    • 576 צפיות
  6. יש לי מחשב ישן שאני רוצה למכור ובמקומו לקנות שני מחשבי פנטיום 3. המחשב הוא פנטיום 4 1700, האם אפשר להפוך אותו ל2600 ובכך למכור אותו ביותר ממה שהוא אמור לעלות? זהו המפרט של המחשב שיהיה לכם יותר קל להעריך אם ניתן בכלל לבצע בו OC ועד כמה בערך אפשר להגיע. והאם לאחר OC תוכנות כמו SANDRA יכתבו בדוחות שלהם על המחשב את הנתונים המקוריים או החדשים שבוצעו על ידי OC? Model : Intel® Pentium® 4 CPU 1.70GHz Speed : 1.70GHz Performance Rating : PR1870 (estimated) Type : Standard L2 On-board Cache : 256kB ECC Synchronous ATC (8-way sectored, 64 byte line size) Mainboard Bus(es) : X-Bus AGP PCI IMB USB i2c/SMBus MP Support : No MP APIC : Yes System BIOS : Intel Corp. PT84520A.86A.…

• 9 תגובות
    • 576 צפיות
  7. Started by eladbu,

שלום לכולם ברשותי רדאון 8500 le לפני כמה ימים קראתי את הכתבה באתר על oc לפייר gl הלכתי בדיוק לפי התאור בכתבה ושידרגתי את הביוס של הכרטיס אך פתאום חשכו עיני כשגרביג עיטר את המסך ולא ראו כלום מזלי שעשיתי בק אפ על עיוור ועבד לא מומלץ לנסות אלא אם רוצים ממש להתאבד!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  8. מתיי יגיע אותו הקירור לישראל וכמה הוא אמור לעלות?והאם בעזרת אותו הקירור יהיה אפשר סוף סוף לעשות קירור לכרטיס?

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  9. Started by MOFRA,

אם משהוא יכול להסביר לי אני אודה לו מאוד

10. איזה עדיף ? יש עליו SF2, ומתוכנן OC. מעבד : AXP 1700+ dlt3c

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  11. Started by Frozen-Ice,

1. יש לי מארז 3D AORURA 570 בו 3 מאווררים (1מכניס ו2 מוציאים) והאמת הם מאוד חלשים ואני מעוניין להחליף אותם למאווררים יותר חזקים אך שקטים מאוד ואני מחפש המלצה אבל רק מ נועה מחשבים 2. אלה הם הטמפרטורות של הכרטים מסך שלי (LEADTEK 8800 GTS) במנוחה האם כדאי להחליף אותו לקירור יותר טוב ? 3. במארז יש לי את שלושת המאוררים המקוריים של המארז ואת קירור המעבד TUNIQ TOWER ואת מאורר הספק( ENERMX LIBRETY 400W) ואת קירור הכרטיס מסך (LEADTEK 8800 GTS) ויש רעש הנובע מהמחשב אך אני לא יודע מאיזה קירור איך אני יכול לדעת??

• 10 תגובות
    • 576 צפיות
  12. Started by yonni,

המערכת שלי: INTEL 2.4C לוח GIGABYTE 8IK1100 875P זכרונות WINBOND BH-5 3200 2X512 קירור סטוק אני מבין ממש קצת בOC, ורוב החורף רצתי עם המהרה ל2.9, עם יחס מכפלה- זכרונות של 4:5 (?) בכל מקרה, כאן הידע שלי נגמר, ובכל הנוגע למתחים ותזמונים של זכרונות אני בור. האם יש לי סיכוי לעשות OC ולשמור על יחס 1:1? מה הייתם מציעים לי, אפילו OC צנוע, אך יציב, מבלי ללכת לקנות קירור חדש בשלב זה? האם בכלל יש פוטנציאל לזכרונות?

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  13. Started by gofmarat,

יש לי מעבד של AMD , athalon 1600+ לוח אם של asrock תואם כריס מסך Xfx 5200 וזכרון 1 ג'יגה, אף פעם לא עשיתי אוברקלוק והמדריך לא מובן לי, אין לי שום קירור פרט למה שמותקן מההתחלה מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה באופן יותר פרטני. אבל בלי להוסיף גופי קירור וכדומה משהו פשוט שישפר לי אפילו קצת לא איכפת לי אם זה באנגלית אפילו והאם זה אפשרי בכלל?

• 7 תגובות
    • 576 צפיות
  14. Started by edoson,

35 » -------------------------------------------------------------------------------- שלום לכולם! יש לי בעיה פשוטה עבורכם: קניתי לא מזמן ASUS TI4200 64MB ואני רוצה לעשות לו OVERCLOCKING הבעיה היא שהתוכנה שקבלתי מהחברה, SMARTDOCTOR, לא עובדת על הכרטיס שלי יש תוכנה אחרת?? אני מתכוון גם שנותנת טמפרטורה, גם מזהירה במידה וצריך, וגם יודעת לקרר את המעבד. גם תוכנות חלקיות יתקבלו בברכה. חוצמזה, הייתי רוצה שתכניסו אותי קצת לעניינים. עד כמה אפשר להאיץ מעסד של כרטיס מסך בכלל ואת שלי בפרט? מה הטמפ' המקסימלית או המסוכנת למעבד? עד כמה ניתן להאיץ ללא שימוש בפתרונות קירור? ככל שתפרטו יותר כך ייטב, פשוט תציפו אותי במידע נתונים נוספים על המערכת: לוח asus p4s8x זכרון 2…

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  15. Started by Phuq,

בזמן האחרון שמתי לב שיש לי בעיה שחוזרת על עצמה בכמה משחקים. בדמו של קול אוף דיוטי 4, בTWO WORLDS ובMOH:AIRBORNE עד עכשיו. הבעיה היא, שכל כמה דקות הFPS יורד בצורה רצינית. אני מפעיל את המשחקים הללו בצורה דיי חלקה, אבל אחרי כ10 דקות המשחק מתחיל לעבוד לאט. חשבתי שיכול להיות בגלל הקירור הלא משהו שיש לי. ניקיתי את המאווררים בצורה יסודית אך הבעיה לא נפתרה. למישהו יש רעיון למה זה קורה? (הורדתי את הדרייברים הכי חדשים, כן) זה מה שיש לי: Intel Pentium 4, 64 bit Windows XP SP2 px7600GS 256 MB 1024 RAM ולוח אם של ASUS , לא זוכר בדיוק איזה ולא נראה לי שזה רלוונטי למשחקים. **אני מקווה ששמתי בפורום הנכון כי זה דיון על משחקים וחומרה אז לא הייתי בטוח ^^ ** טוב חברה תעזרו לי בב…

• 6 תגובות
    • 576 צפיות
  16. Started by edoson,

מישהו מוכן להסביר לי באריכות קצת על אוברקלוקינג של מעבדים? יש לי אפשרות לעשות O\C דרך הביוס, האם יש הבדל בין זה לבין ישירות מהלוח? חוצמזה מתי הטמפ' של המעבד מתחילה להיות קריטית? וכן האם יש הבדל בין מעבד רגיל למעבד של כרטיס מסך? איזה תוכנה יש לכרטיסי מסך?

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  17. Started by igor5,

יש לי מעבד: Intel Pentium 4, 3000 MHz והטמפרטורה הממוצעת שלי היא בין 75-95 (95!!!!) מה לעשות ...... האם זה פוגעה במהירות של המחשב בזמן פעולה?(דברים לא עולים מהר וכאלה)

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  18. בבקשה אם מישהו יכול להביא לי קישור לראות תוצאות של 9800PRO וגם של FX5900 ......תודה

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  19. Started by carock,

יש לי מעבד Q6600 ואאני רוצה לעשות אוסי טוב לכיוון ה3.0 3.2.. ואני מתלבט איזה קירור לקחת..תמליצו לי בבקשה על קירור שיהיה טוב ושקט(יותר חשוב שיהיה טוב ומקרר מצויין אבל גם שלא יהיה טרקטור) התקציב עד 300

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  20. החלטתי לעשות אוברקלוקינג למחשב המפרט המקורי הוא כזה: אינטל פנטיום 4 2.8 ג'יגה HT 800 MHZ לוח אסוס P4S800 זיכרון : 3 סטיקים של 256 כל אחד אבל אחד מהם הוא 400MHZ והשניים האחרים 266MHZ כרטיס מסךFX 5200 של NVIDIA מארז מידי עם ספק של 400 V אוקי אז ככה. אחרי שבדקתי את טמפרטורת המעבד ( 29.5 מעלות במצב סטטי ו32.5 במאמץ ) נכנסתי לביוס ושינתי את ה cpu external frequency מ 200/33 העליתי ל 228/38 . המכפלה היא 14 את הcpu vcore שמתי על 1.6000V ואת ה ddr voltage adjustment שמתי על 2.7V המהירות של המעבד עלתה מ 2.8 ג'יגה ל 3.19 ג'יגה . הטמפרטורות לא השתנו כמעט בכלל אחרי השינוי המחשב נראה יציב ועובד אחלה השאלות הם כאלו: 1. איך אני בודק אם אכן המחשב יציב וישרוד את השדר…

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  21. Started by DJPOWER,

יש לי את הלוח הנ"ל + מעבד סלרון 2400 עשיתי אובר עד 2600 דרך התוכנה קלוק גאן... האם למישהו יש ביוס פתוח? או אולי תוכנה להעלת מתחים? אם היה אני מתחיל באובר רציני תודה יונתן

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  22. Started by yz101,

הDEFAULT שלו (סטוק) הם: ליבה 600 זכרונות 500 (1000) לכמה תוספת פלוס מינוס ניתן לצפות עם קירור סטוק? אני מודע לכך שמדובר בGDDR2 ובכרטיס לא חזק במיוחד. באיזה דרך מומלץ לבצע את הOC? (על VISTA). יש למישהו נסיון עם הכרטיס הנ"ל? תודה.

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  23. שלום העלתי לא ממזמן נושא על מעבד ולוח אם לאובר עכשיו קניתי מעבד אינטל פרסקוט 3.000 478 ואני חייב לוח אם תותח לאובר קלוק רצחני בסביבות ה : בתודה אליייייyelclap: :yelclap: :yelclap:550-600

• 7 תגובות
    • 575 צפיות
  24. Started by oceans68,

OC של עד 3.0MHZ עם המפרט הבא אפשרי? E6600 Gigabyte 965P DS4 2GB TWINMOS 667MHZ 550W Thermaltake Compucase 6a19

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  25. מהירות ליבה 665 ב[ati tool] זכרנות 766 הבעיה היא בליבה הזכרנות עומדים אבל הליבה לא סוחבת יותר מ600

• 10 תגובות
    • 575 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.