אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, האומנם זוהי הודעתי הראשונה (ברוך הבא לי ;D), אבל זאת בהחלט לא הפעם הראשונה שאני באתר, כן כן, גם אני הייתי מאלו שמעדיפים להשאר מאחורי הכינוי "אורח". שאלותי המפגרות אולי, הם : כאשר קיבלתי את המחשב שלי (Amd T.Bird 1.2GHz) קנו לי אותו עם מארז ג'נרי (מבית היוצר של Gyrotech) דפוק למדי שלא מאפשר זרימת אוויר טובה בתוכו (זה מה שקורה שנותנים לאנשים שלא מבינים במחשבים בגרוש לקנות לך מארז). לאחר סידור החוטים במארז במידה הכי טובה שניתן, והכנסת שלושה מאווררים מספקים שונים וממארזים שונים (3 במספר), הגעתי לטמפרטורה בעת אוברקלולק ל1.3 ג'יגה הרץ ב48 מעלות, מה שנראה לי מוגזם. תוכלו אולי לעזור לי לגרום איכשהוא להורדת הטמפרטורות של המעבד ? (וכן, קראתי את המאמר של kom, אז אל תתנפל…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי mother boadr MS-6318 micro ATX va6 VIA vt82c694x chipset. יש לי MBM5 וכתוב שב-SENSOR 1 הוא 25 מעלות זה יכול להיות?
-
כבר ידוע שממש לא כדאי לחבר את מאורר המעבד או כל מאוורר אחר ללוח האם, במיוחד מאוררים חזקים כדוגמאת הוולקנו 7 הצורך חצי אמפר !!! (כמעט כמו שניי 120 מילימטר שפויים), חיעבור כזה יכול לגרום לעיתים לבעיות יציבות שונות במקרה הטוב, ובמקרים קיצוניים ( שלא ראיתי אף פעם ) לשריפת לוח האם... הכל טוב ויפה, ואפשר לחבר את שלושת הפינים של המאוורר לספק אבל אז אין לנו את אפשרות המוניטור למהירות סיבוב המאורר, שלי לפחות חשובה מאד... מה אפשר לעשות ? בקלות... לוקחים את מחבר השלוש פין, מוציאים בעזרת מברג את הפין הצהוב ( לא השחור ולא האדום), משיגים מחבר 3 פין ריק ( יש בערימות, ותמיד אפשר לחלץ אחד ממאווררים ישנים), ומכניסים את החוט הצהוב אל מיקומו בהתאמה, לפי המקום ממנו הוציאתם את החוט בהתחלה, בוד…
-
- 3 תגובות
- 931 צפיות
-
-
לצערי החנות ליד הבית שלי לא מוכרי םשום מאוורים או שום בלוק לקירור המעבד אני מחפש חנות זולה ומאוררים כמו הולקנו 7+ שפירסמו פה באתר לא משנה איפה החנות רק לא ברשות הפלסטינאית וסתם שאלה מה הבעיה עים החנות KSP הם ממש זולים למה אנשים שראיתי פה בפורום יורדים עליה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
בואו נעשה דבר כזה : כל אחד ישלח תמונה של המארז שלו או תמונה של הדגם של המארז שלו ובסוף נחליט מהו המארז הכי יפה יעיל ומוצלח לאוברלוקינג ומודינג.
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום. עד כמה שאני יודע היום אינטל עם ליבת northwood הוא המעבד הכי טוב להמהרות, מה שמאוד מעצבן אותי. אתם חושבים שכשה-T-bred 0 שיהיה מבוסס על 0.13 מיקרון יצא הוא יהיה יותר טוב להמהרות? אני מקווה...
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
הורדתי את Rage3D Tweak, שהיא תוכנה לoc לרדאון ורציתי לדעת עד איפה אני יכול להגיע עם קירור מקורי?
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום... אני לא ניסיתי עדיין אוברקלוק... אני רוצה להתחיל עם תוכנה שתראה לי את הטמפרטורה של המחשב/מעבד/מה שזה לא היה... אם אתם יכולים בבקשה תוסיפו לינק. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אתל'ון אקס-פי 1600/1700? חשוב שיהיה אותו בזיג-זג או פנדה תודה
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
ברשותי מחשב פנטיום 4 1.4 GHZ במחשב שלי יש מאוורר אחד על המעבד ושניים נוספים בצידי המחשב המאורר שעל המעבד מחובר ללוח האם (intel 850GB) ושני המאוררים הנוספים מחוברים ישירות לספק אבל לפי דעתי מאווררים אלו אמורים להיות מחוברים על לוח האם משום שעל לוח האם יש פינים נוספים לחיבור מאוררים (עוד 4 מאוררים)
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
-
יש לי במחשב 2 מאוררים על המארז של 0.14A (אחד מכניס אחד מוציא) (טמפרטורות בין 25 ל35 מעלות צלסיוס) ואחד על המעבד של 0.23A (טמפרטורות בין 36 ל40 מעלות C) זה מספיק? יש מה להוסיף/להחליף ביותר טוב? מה הטמפרטורות המומלצות על המעבד ובמארז? אם אילו תוכנות ניתן לבדוק את הטמפרטורות?
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
-
אני מנחש שיש לך מעבד של אינטל אם כן אז אתה לו יכול לשנות את המכפלה רק את הבאס בקשר ל SDRAM ACTIVE TO PRECHARGE יש לי חוק לכול הגדרות הזיכרון האלה כמה שיותר נמוך יותר מהר !!! אז מובן מה אתה צריך לשים.
-
- 3 תגובות
- 910 צפיות
-
-
היכן ניתן להשיג בארץ מנורות תאורה למחשב, לידים ולידים חזקים (יש בארץ כחול?)? באיזו עיר? יש רשתות של חנויות כאלו? ובכלל איזה חנויות של מודינג יש בארץ?(אם יש בכלל.....)
-
- 3 תגובות
- 947 צפיות
-
-
-
טוב, אז נגיד יש לי מעבד ללא נעילת מכפלה, או שהסרתי אותה (נגיד Athlon MP שאין לו נעילה), איך אני משנה אותה בפועל? אני זוכר משהו בערפול מימי הפנטיום 1 אבל אז לא היה כוונון בלוח האם?
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 166 מגהר'צ ובזמנו שמתי עליו מעבד של פנטיום 2 אין לי עליו חיישן חום כי הוא טרנטה רצינית אבל אחרי עבודה של שעות אני בכלל לא מרגיש חום מהמארז אז רציתי ללכת על אוברקלוק הבעיה שאני זוכר שבפעם האחרונה שדיברתה עם הטכנאי על זה הוא אמר משהו על הגאמפרים ומשהו שלא הבנתי כי בנושא אוברקלוק אין לי שמץ של מוסג אז מה זה גאמפרים ואיך זה קשור לבעיה שלי? ואיך אני לעזעזל יכול לעשות אוברקלוק לפנטיום 166 ;D לא לצחוק :-/ אני יכול לעשות דרך הביוס אולי דרך תוכנה ? בקיצור אני צריך עזרה בבקשה
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
כרגע יש לי בעייה חמורה במארז של איזון דחיפה והוצאת אויר, הדחיפה לתוך המארז היא בכוח של כ-230CFM וההוצאה היא בקושי 75CFM... הדבר נוראי, ומונע ממני להגיע לטמפרטורות נמוכות אף יותר... לכן אני זקוק למאורר חזק מאד, אבל לא כמו שאתם חושבים, אלא בעל כוח יניקה טוב...
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לייצר HEATSINK באופן עצמאי ואני צריך מידות בסיס של הסוקט האם יש כזה דבר אשמח אם יש אפילו בפורמט של : DWG SLDPRT DXF או סתם PDF תודה חברים
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
יחזיק את כל המאווררים שאני הולך לשים עליו ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי פנטיום 3 1000. ברצוני לדעת מה יכולות האוברקלוקינג שלו(אם ציוד זול)?
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
בשעה טובה גמרתי את הבלוק מים (5שעות עבודת קירסום שני קרסומים שבורים 300גרם נחושת שהפכו ל210 )יצא פיצוץ לא היה מבייש את בלוקים שהופיעו במאמרים אין לי מצלמה דיגיטלית לכן אין תמונות מה גם שכבר הלחמתי אותו הבעיה היא אחרי שדאגתי למשטח ישר שעבר ליטוש על מחרטה שמתי לב שהמעבד לא שטוח P667 הליבה בולטת השאלה היא האם להשאיר אותו שטוח כמו ההיטסקין המקורי או ששוה להשקיע וליצור מגרעת שתתן יותר שטח פנים ההבדל שוה את התירחה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי שקראתי את המדריך ל OC לכרטיס מסך חשבתי על ה- PowerColor Ge-Force 2 MX400 64mb הטיוואני שלי.... עלו במוחי שאלות: 1. איפה אני קונה את הצלעות קירור לזכרונות של הכרטיס והאם כדאי להדביק אותן עם Arctic Silver Thermal Adhesive ? 2. המאוורר המקורי של הכרטיס תפוס עם 2 קליפסים שהוצאתי אותם והוא עדיין לא יוצא כנראה כי יש דבק טרמי.... איך אני מוציא את המאוורר בלי לשבור שום דבר? 3. האם באמת כדאי לקנות Crystal Orb מאשר Blue Orb ? תודה רבה