עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. ??? אם אני רוצה לשים קירור למעבד או לכרטיס מסך אז אני צריך להחליף את הקירור שקיבלתי עםם כאשר קניתי אותם או שאני שם את הקירור החדש בנוסף לזה שקיבלתי עמם?

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  2. קניתי השבוע כמה דברים חלק הספקתי להתקין חלק עוד לא..בקרוב http://photos.walla.co.il/gteam2 מה אתם אומרים סידרתי טוב? אני עכשיו בשלבי התקנת הסליבים וזה מפרך ומעצבן.. :-\ בהזדמנות אני גם ישאל, האם כדי לי להעלות את הבאס מעל מה שהלוח אמור לעבוד בו? יש לי AMD2500+@3200+ עם NF7-SL של ABIT וזכרונות OCZ Platinum Edition PC3200 וספק TT 420W APFC 2fans אני עכשיו על 200 BUS עדי לי להעלות עוד? הרי אני שם בסיכון את הזכרונות והלוח אם שבכך הם חורגים מהמהירות שמקורית שלהם, אתם חושבים שצפויות בעיות אם אני יעלה עוד?

• 3 תגובות
    • 526 צפיות
  3. שלום לכולם, טוב אז אני בעיצומו של ה-OC הראשון שלי אי פעם ועד עכשיו הולך לא רע בכלל... אני כרגע ב-3.3ghz, הבאס על 475mhz. לא העלאתי עדיין שום מתחים כי הכל יציב למראית עין, אז הטמפ' עלתה רק בכמה מעלות (25-27 במנוחה, במאמץ בדר"כ נשארת בסביבות ה-40). אני בודק יציבות עם s&m ועם משחקים כבדים (f.e.a.r וRIDDICK שניהם על הגדרות MAX גם הספקתי להריץ כמה דמואים כבדים כמו GOTHIC3,COH,DMOM&M ואחרים-כולם על הגדרות הכי גבוהות). קודם כל, אני רוצה לשאול אם זה הגיוני שהגעתי לתדר כזה גבוה יחסית (שיפור של 78% מהתדר המקורי) בלי להעלות מתח והמערכת עדיין יציבה...? בבדיקות עם הS&M (מבחן ארוך במאמץ 100%) יש לי מייד שגיאה בבדיקת הL1 cache אבל זו שגיאה כרונית שקיבלתי מהתחלת ה-OC כ…

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  4. In Da Forum In Da Overclockers Australia PC Database

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  5. Started by elad the master,

מחיר בו נגיד עד 50 שקל.. אם יש בKSP או SKYPC זה יהיה טוב. http://www.skypc.co.il/scripts/default.asp http://ksp.co.il/

• 3 תגובות
    • 452 צפיות
  6. Started by omrij,

שלום לכולם אחרי ש"נפלתי" עם שני מעבדי a64 עם בקר זיכרון לא משהו (בלשון המעטה) אני עובר לסוקט 939 ואני מתלבט בין 3000 שבוע 47 או 3200 שבוע 45 ההתלבטות היא לא בגלל הפרשי המחיר אלא בגלל האפשרות לאוברקלוקינג אני ראיתי את הביקורת ב ANANDTECH על מעבדי 90 ננומטר ש3000 ו3500 הגיעו בדיוק לאותה תוצאה באוברקלוק אבל גם ראיתי אנשים שנפלו כמוני עם בקר זיכרון שלא נותן להגיע לבאסים גבוהים. מישהו יודע אולי מה עדיף?

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  7. Started by SEangel,

שלום. יש לי את הכרטיס הנ"ל מתוצרת ספרקל. הצלחתי להגיע איתו (בעזרת אפטר ברנר) לבערך 850 מגה הרץ לGPU (ובד"כ הוא עובד על 800-805). הבנתי שאפשר לצרוב ביוס על מנת ל"שחרר" את הגבלת המתח. איזה ביוס יתאים לכרטיס שלי? לגיסי יש כרטיס דומה מתוצרת טווין טק. איזה ביוס יתאים לשלו? תודה ושבת שלום. עריכה: ראיתי שבגרסת הבטא של אפטר ברנר אפשר "לשחרר" את נעילת המתח. מה המתח המקסימלי שהכרטיס הזה יכול לשאת?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by naorai,

יש לי ג'י פורס 2 העליתי את הליבה מ175 ל250 mhz ואת הזיכרונות מ150 ל195 שאלתי היא האם אפשר לעלות עוד בלי להוסיף קירור או משהו מיוחד (הכרטיס עולה פחות מ150 שקל אין טעם וכסף להשקיע בקירור) בכל מקרה אם מישהו חושב שאפשר עוד או אם מישהו עבר את התוצאה הזו אז שיואמר לי

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  9. Started by AlonAviram,

יש לי את התוכנה easy tune מותקנת במחשב; תמונה: http://images.tomshardware.com/2005/03/07/market_survey/gigabyte_925xe_tool_001.jpg (לקחתי את התמונה מגוגל) התוכנה נראת לי מאוד פשוטה לשימוש, בביוס אני לא ממש יודע איך עושים OC, האם כדאי לי לעשות OC דרך תוכנה זו? תודה רבה לכולם

• 3 תגובות
    • 421 צפיות
  10. Started by zaroor,

מישהו יכול להסביר את קביעת החלוקה ביחס על פי מה זה ניקבע או רצוי לקבוע ,לא מובן החלוקה הזאת קראתי כל מיני מדריכים ואין הסבר מפורט בקטע הזה הבנתי שה FSB מתחלק ל-4 וזה התדר האמיתי והזכרונות חצי ממה שהם אבל היחס ??? לדוגמא אני במחשבים שהם בלי אוברקלוק יחס 1:1 ויש אחרים שונים במקרה אני רואה בשלי 5:8 איך אפשר להבין את זה ? זה מקורי ללא שינוי

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by nivw,

האמת רציתי לפרסם סקר, אבל בגלל שאני חדש כאן חשבתי קודם לשאול. רציתי לבנות HTPC, מחשב שישמש בעיקר להקלטת תוכניות טלויזיה ורדיו וניגונם בסלון. כיוון שחשבתי לקנות Shuttle Sff, אני חושב ללכת על ATI all in wonder. האתגר הוא לבנות מחשב ללא מאוררים. אז: בATI 7500 AIW המקורי האמריקאי אין מאוורר, ובדגם הארופאי יש מאוורר. מי יודע למה? האם ה7500 מספיק חזק בשביל להקליט ולנגן תוכניות טלויזיה? האם עדיף (גם מבחינת המחיר) לקנות 9000 להוריד לו את הקצב שעון (ההפך מאוברקלוקינג) ולהפטר מהמאוורר? עלות/תועלת? הATI 7500 AIW שמתאים לארץ (PAL) עולה כ50 יורו בhttp://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2757833379&category=47564 תודה, ניב

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  12. Started by original,

מי מהם טוב יותר? יש קירור אחר בתקציב של עד 120-130 ש"ח שמתעלה עליהם? שאלה נוספת, כשקונים מחשב צריך לקנות גם קירור למארז או שזה בעצם נכלל בקירור למעבד? כי באף מפרט שראיתי לא היה קירור נפרד למארז ומצד שני בכל חנות שיש בה אפשרות של "בנה מחשב" יש קטגוריה של "קירור למארז"..

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by bneli,

שיניתי עכשיו בביוס את המכפלה מ33 ל35 (זה פעם ראשונה שאני נוגע שם בOC למראות שבלוח שלי זה לא אמור לרגש אותו) אם חייבים לעלות מתח? השארתי כל כמו שהיה רק את המכפלה שיניתי פשוט לא יודע עם הקירור יעמוד בזה וזה מה שאני רוצה לבדוק.. אומרים scythe grand kama cross 140 לא בשביל OC אבל הוא דווקא גדול ושמתי לא מאוורר יותר חזק מהמקור.. מקווה שלא התחמם יש עוד משהו שאני צריך לדעת חוץ מלראות עכשיו עם המחשב יציב ובדיקות מאמץ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by DJPOWER,

כנראה אני בונה קירור מים... הרכיבים: בלוק TT שיש לי כבר עקב טעות משאבה 1800 ליטר לשעה טבולה (אקווריומים) שיש לי כבר מהמערכת הקודמת רדיאטור: סוויפטק והמיכל(בערך) הזה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_394&products_id=3310 עכשיו הוא מאלומניום זה לא יעשה בעיות?? תודה יונתן

• 3 תגובות
    • 497 צפיות
  15. Started by X - DreaM,

שלום לכולם...... אני רוצה לבנות ice-cube למחשב הישן שלי שעבר כבר התעללות........והרבה :AR15: מישהו יכול לתת לי לינק למדריך או הסבר? יש לי את כל הכלים והחומרים הנה לינק למוד הראשון שלי שמאז נוספו עוד המון שינויים(זה מלפני חצי שנה כמעט....התמונות) הוספתי תאורה כחולה, גרילים, ובניתי פאן קונטרולר הרבה יותר יפה וטוב...... http://planet.nana.co.il/desghq המארז הזה ישן ואני רוצה לבנות משהו אחר......אייס -קיוב...למי שיש לינק למדריך שירשום!!!!

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  16. Started by ynets14,

אלו הטמפ' בזמן מאמץ רציתי לשאול עם זה נורמאלי? או גרוע? רכשתי והרכבתי חלקים חדשים למחשב i5 4570 freezer pro 7 rev2 gigabyte h87 hd3 gigabyte 760gtx windforceX3 מארז nzxt tempest קצת ישן אבל אני מרוצה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום, יש לי חור בהשכלה בנושא האוברקלוקינג כנראה... יש לי נורתוו'ד 2.26GHZ לא HT. לוח IS7 די חדש לפני שבוע.. הייתי שמח לעוד קצת הרצים מהמעבד ורוצה שתסבירו לי כיצד לבצע זאת,וגם..אולי גם קצת לזכרונות מדובר על A-DATA 3200 DUAL 256X2 , וגם לכרטיס מסך מהמהירות היציבות בישבילו וכיצד אני יודע שהוא לא מתחמם מדי ? מדובר על MSI 9800PRO R360 ,הפעלתי את EVEREST והיא רשמה- Field Value Problem AGP aperture size is more than half of the system memory size. This may cause performance penalty. שזה אומר? אני יודע אנגלית טוב מאוד פשוט לא מובן לי הזכרון של ה AGP יותר מחצי הזכרון של המערכת ?! תודה לכולם על העזרה.

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  18. לקראת קניית ה8rga+ ביום חמישי החלתתי לקנות אותו כי אין לי כוח לחתוך סינק. הייתי מופתע לדעת שהסינקים לא תואמים את הזיכרון ווינבונדד pc3200 שלי . אז עד שתפטר הבעיה אל תרכשו אותם, אני שלחתי אי מייל ל TT ופוט יכול להיות שזה פגם במוצר שלי אני יידע אתכם בהמשך

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  19. Started by ofirn2,

מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על קירור למעבד עד 250 ש"ח. חשוב שלא יעשה הרבה רעש אבל שיהיה איכותי ויעשה את העבודה שלו. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 457 צפיות
  20. שלום לכולם, היום קניתי עוד 2 סטיקים של 4GB RAM ,בשביל לחבר אותם אני אצטרך להוציא את גוף הקירור ומן הסתם למרוח משחה טרמית חדשה בדרך.. מדובר על המוגן 2,עכשיו יש לי מספר שאלות. אפשר לעשות את זה במארז? אני לא רוצה להסתבך עם הוצאת הלוח אם וכ"ו וכ"ו... כמה משחה לשים ואיך?

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  21. Started by D135,

כמו שרשום בכותרת, האם TT Big Typhoon VX יספיק למעבד Q9300 עם OC של 3-3.2GHz? רב תודות.

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  22. התקנתי את התוכנה ועכשיו היא עובדת.. עכשיו יש למעלה את הקטגורייה cpu time 1 % אני רק רוצה לדעת אם המספרים שמשתנים שם כל הזמן זה הטמפ' של המעבד שלי ??? אני תוהה בגלל שמידי פעם הטמפ' כביכול היתה שם 20 ואפילו 12.2 !! בגלל זה אני מבולבל.. בתודה מראש בנצי D: הנה תמונה של מה שאני מתכוון אם לא הבנתם (סליחה מראש אם אתמונה גדולה מדי...) :

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  23. אז ככה, הרצתי 4 פעמים את ה 3D Mark06 התוצאה הראושנה הייתה 3316 זה היה המצב של הכרטיס בסטוק (560,700) התוצאה השנייה הייתה 3591 OC ראשון, (640,796) התוצאה השלישית הייתה 3665 OC שני, (561,801) התוצאה הרביעית הייתה 3806 OC שלישי, (659,823) קבוע נכון לעכשיו... חשוב לציין ש: המעבד הוא E6300 על הלוח של אינטל 965 זיכרון DDRII 2GB 667Mhz כרטיס מסך 7600GT של גיג'הביט עם הקירור הפאסיבי מארז מאורר ומסודר (מכניס מקדימה,מכניס מהדלת,מוציא מאחורה) בבדיקה הרביעית ב 3D Mark06 התחילו להופיע סימנים ירוקים וסגולים על המסך דבר שלא חזר על עצמו שבדקתי משחקים. (TombRider, Shedowrun,Batelfiled 2...) רוזולוציה שנבדקה 1024X1280 מעלה הכי גבוהה שנתקלתי בה הייתה 60. נכון לעכשיו אני משתמש בתוכנה Coolbit…

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  24. Started by CyberBot,

antec h2o 920 ב1156 יתאים ל1151?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.