עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by shkedi,

אז ככה יש לי מחשב מלפני שנה ספק TT TR2 420W כ. מסך 8800GT מעבד E6750 לוח ASUS P5K SE ועוד 6 מאוררים מחוברים לספק וקירור למעבד AC7 PRO עכשיו אני רוצה לעשות OC למעבד ל3-3.2 ככה במאמץ כל CORE על 50 מעלות ככה (מאמץ ממושך של 100%) ולא באמץ 40 מעלות עם בCORETEMP. למרות ש EVEREST קורא 28 מעלות שזה מוזר.... בקיצור השאלה אם הספק שלי יחזיק כי אמרו לי שזה חרא ספק אבל לפני שנה שקניתי תמחשב לא ידעתי את זה תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  2. Started by Esparco,

עשיתי OC מ 1700@1950 עשיתי בדיקת יציבות עם SUPER PI 32 MB שעה וחצי של יציבות הכל תקין אבל משום מה שאני מכבה את המחשב או לפעמים שאני סתם עושה ריסט הוא נתקע ולוקח לו איזה 2 3 ריסטים עד שהוא עובד והוא מאפס תביוס עכשיו לפעמים הוא עולה ונופל לי בטעינת ווינדוס כל זה אחרי בדיקת יציבות ב SUPER PI למישהו יש מושג מה הבעיה... או שיש לי איזה הגנה בביוס מה אתם אומרים?<!

• 6 תגובות
    • 556 צפיות
  3. Started by ras81,

שלום התקנתי צי'פ ללוח אם (של זלמן) ובאותה הזדמנות מרחתי משחה של ארטיק סילבר על הXP120 שלי. עכשיו משום מה הטמפ' קופצות לי מ-41 ל47+ תוך שניה או שתיים יכול להיות שחיברתי משהו לא טוב? מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 556 צפיות
  4. היי , כמו שראיתם אני צריך לקבל את המחשב החדש 64bit 939 win' 3500 בכל מקרה , במחשב הקודם , כל מה שהינו צריכים לעשות היה לשחק קצת עם ה fsb X multi' = mhz לא מסובך , אפשר לשחק עם המהירות של הזכרונות (יחסים) , ועם הוולט'ג. בכל מקרה , שמתי לב שעכשיו דברים השתנו קצת... מה כל העיניין עם האובר קלוק ל HTT ? (מה זה בכלל HTT ) ואובר קלוק ל PCI E ? כמה הוא בכלל אמור להיות? כשאני מעלה את ה FSB , גם ההרצים של ה HTT עולים? וכמה FSB זה הדיפולט של ה 64 ביט? 200fsb ? וכמה המכפלה של 939 3500 winchester? (למרות שאם זה באמת 200fsb , אז לא בעיה לדעת :\ ) יש עוד דברים שהשתנו מאז ה Athlon 1700 0.13 + Epox8rda ? (כבוד!) יש עוד משהו חדש שאני צריך לדעת על אובר קלוק עם הלוחות החדשים? מעבדים חד…

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  5. משהו טוב, אבל לא יקר מדי, שיקרר את המעבד שלי מספיק בשביל OC סביר. עדיף קירור מהאתר זיגזג ושנמצא פיזית בחנות, כדי שאני אוכל לקחת אותו בזמן הקרוב. אני מצטער אם זה הפורום הלא נכון, זה פשוט נראה לי המקום הכי מתאים. תודה, יואב.

• 8 תגובות
    • 556 צפיות
  6. Started by Trin1ty,

אני רוצה לשים מאורר בצד שמאל של המארז .. גודל 92 MM אם אני לא טועה.. 2) שיהיה שקט ויספק ביצועים טובים (הוא מול הכרטיס מסך) 3) תקציב : 90-100 ש''ח 4) שאלה: הוא יחובר ישירות לספק ?

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  7. היי חברה אני עשיתי כלומר ניסיתי ועושה אוברקלוק למעבד החדש שלי והוא core 2 duo e6600 מסדרת conroe השאלה שלי היא למה כאשר אני שם בערך על תדר 310 אז כאשר אני מפעיל את המחשב מחדש ושומר את ההגדרות אז הוא נתקע לי במסך שבו הוא מראה לי את המעבד מהירות שלו ועוד (מסך שחור כזה שמופיע אם הפעלת מחשב מחדש) הלוח אם שלי הוא asrock 775 dual vsta מישהו יכול לעזור לי בבקשה!!!!!!! תודה!!!!!!!!!!!!! נ.ב (יש לי 1 ג'יגה ראם עוד מעט אני שם עוד ג'יגה של kingston ומעבד core 2 due e6600 2.4ghz) אמרו לי לשחק עם הvoltage אך אין לי גישה כנראה לזה או שאני פשוט לא יודע איך להגיע לשם ומה עושים!!! בינתיים הצלחתי להמהיר את המעבד ל2.7 תודה על העזרה!!!!!!!!!!!!! אוליי הלוח אם שלי לא מתאים לאוברקלוק או משהו א…

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  8. Started by chenrp,

תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  9. בסוקט AM2 כמובן. בניתי מחשב מעץ לחדר והקירור המובנה עושה רעש של מטוס ממריא. טמפ' במנוחה של המעבד היא 30 ו-35 במאמץ. המארז הוא שוכב והמעבד נמצא בין המאוורר שמכניס אוויר ומאוורר הספק כוח שמוציא אוויר. מחפש קירור פאסיבי איכותי בסגנון הסוניק טאוור (הרבה זמן לא הייתי בעניינים) ורציתי לדעת מה יש בשוק. כמובן שאם הוא לא יקרר מספיק יש אפשרות לשים מאוורר 120 מ"מ על 5 וולט שזה כמעט חרישי. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  10. אז ככה אני מתלבט בין שלושה קירור אוויר חדשים למחשב Socket 462 אז ככה סיירתי קצת באינטרנט וזה מה שמצאתי לטעמי. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4258 כולל מאוור 80 מ"מ מסוג טוב. או: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_1977&products_id=12467 או: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_472&products_id=5112 כולל מאור 80 מ"מ מסוג טוב. תודה ענקית לעזורים.

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  11. Started by composite,

שלום. אני מחפש בקירור יחס טוב של ביצועים\שקט, עם דגש על השקט. המליצו על ה- Zalman VF-700-CU. האם הוא שווה את זה? כמו כן, חובה עליו להתאים ל- 6800GT AGP! מומלץ גם שההתקנה לא תהיה מסובת מדי, והקירור עצמו לא מגושם וגדול מדי. תודה רבה מראש.

• 9 תגובות
    • 556 צפיות
  12. Started by evy,

אז ככה..יש לי את המארז של compucase HEC שבא איתו מאוורר 120 מ"מ בגב המארז.. עכשיו יש לו גם מקום בקדמת המארז לתוספת מאוורר 120 מ"מ... אני צריך את עזרתכם שתציעו לי מאוורר טוב על 50-60 ש"ח שיקרר טוב... אם אפשר אז קישורים+תמונות תודה.

• 8 תגובות
    • 556 צפיות
  13. הנה הנתונים שלי... mother board- intel 845g pro intel p4 prcessor 2.4 256 ddr 266 mhz western digital 40g 5400 w.s 60g 7200 sound, vga card and all the other stuff is "on the board" cd 52x LG השאלות 1 עכשיו רציתי לדעת איזה מארז עלי לקנות? בסביבות ה-500 ש"ח, אני מדבר על מארז טוב עם מקום להרבה תוספות קירור... 2 בנוסף מה ההבדל בין ספק 300w ל- 400w ? 3 ועוד משהו, אם יש מישהו שמוכן להמליץ לי על מאוורר טוב יותר למעבד שלי (P4 2.4) ואני מדבר על מאוורר רציני אז שיכתוב...

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  14. לפני שנתיים קניתי AMD athlon 64 3000+ שבא עם הקירור הסטנדרטי שלו שהרכבתי והכל עבד כמו שצריך ובלי בעיות. עכשיו אני משדרג ל AMD 64 X2 4200+ השאלה שלי היא האם אני יכול פשוט להעביר את הקירור מה- 3000+ ל- 4200+ בלי לדאוג? *יש מצב שאני מקבל את ה4200+ בלי קירור, רק את המעבד עצמו*

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  15. -------------------------------------------------------------------------------- שלום רציתי לדעת אם ספארק 7 טוב לקירור המעבד ואם הוא טוב OC אם הספארק 7 לא טוב על מה אתם ממליצים OC בנוני עד גבוה מחכה לתשובות ותודה סהר

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  16. Started by amir_xxx,

שלום. קודם כל מפרט: p4-1.7 asus ps333 256 mb 40 gb redeon 9200se 128mb windows xp pro קבלו מה אתם אומרים. הנה:

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  17. Started by dark crystal,

יש לי מעבד E7300 מומהר עם קירור של Evercool Buffalo והוא כרגע לפי מיטב ידעתי על המקסימום של המהירות (~1900RPM) עשיתי בדיקה שוב עם OCCT ובמנוחה המעלות עומדות על 38° ו29° לליבה ובעת מאמץ של 100% המעלות עומדות על 53° מקסימום לכל ליבה.. האם זה בסדר?

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  18. Started by GNU,

ל Radeon 9550 של gigabyte יש חיישן טמפ'? כי ב speedfan מופיע לי טמפ' של משהו שאני לא מזהה: (בתמונה שצירפתי). זה מופיע רק בתוכנה הזאת, ב everst זה לא מופיע. כשאני נוגע בכרטיס אני מרגיש שהוא קר, לכן זה לא נראה לי מתאים. רק תגידו אם יש או אין חיישן. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  19. 5147 זאת התוצאה שקיבלתי! SM2.0 2179 HDR/SM3.0 2137 CPU SCORE 1634 ! 1024MB E6300 7950GT 512MB. הופעל על רוזולוציה של 1280 X 1024

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  20. Started by eegg,

הדיסק קשיח שלי wd 120 giga מתחמם מאוד 130 מעלות פרנהיט אני צריכך המלצה לקירור זול עד 70 שח

• 7 תגובות
    • 556 צפיות
  21. Started by Shay0600,

טוב אז ככה.. אני מעלה את הבאס בגבול מסויים המחשב עולה אבל אחרי כמה זמן הוא נתקע ואם אני בכל זאת עובר תגבול הזה אז הוא גם לא עולה קירור או ספק כח?

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  22. Started by smit,

שלום לכולם, רכשתי לא מזמן כרטיס חדש של Gigabyte, Radeon 9600PRO אני יודע שיש אפשרות לעשות לו OC ולהשוות את הביצועיים שלו לזה של ה XT. מישהו יודע אולי איך עושים את זה ? ואם אני עם הזיכרון הרגיל של הכרטיס, עד כמה זה מסוכן ? תודה מראש לכולם (עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי תשובה לשאלה הזו, אז אם היא קיימת אי שם במאגר של הפורום אני מצטער מראש..)

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  23. Started by liav12,

אמרו לי שאפשר להשתמש בתוכנה הזו כדי לעשות אוברקלוק גם לכרטיסים של אנוידיאה, האם זה נכון? ואם כן אז איך עושים זאת כי כרגע הוא לא מאפשר לי לעשות זאת בגלל שהוא מודיע לי שהכרטיס שלי הוא ג'יפורס ולא רדאון.... תודה.!

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  24. Started by yigal83,

עקב רעשים גדולים מהמאורר של גוף הקירור במעבד שלי, אני מחפש גוף קירור חדש שיחליף אותו. המעבד עובד כל הזמן מגיע לטמפ. של כ 70 מעלות (עם גוף הקרור הסטנדרטי ללא O.C.). המעבד יושב על סוקט 775 (מעבד לא prescot). מבקש המלצות לגוף קירור שקט במיוחד ואמין (ללא O.C. נראה לעין). אין בעיית תקציב אך כמובן לא להתפרע. תודה

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  25. Started by dani9998,

יש לי מעבד עם קירור Zalman 9700NT + Amd 64 +3200 2ghz @ 2.3GHZ nForce GA-K8-SLi ו 2 סטיקים של זכרונות 512MB במהירות 200MHZ (לא עשיתי להם OVERCLOCK הורדתי את המכפלה,209MHZ אם זה משנה) אז העלתי את הBUS ל 230MHZ,והמערכת יציבה(עשיתי בדיקה עם S&M הורדתי את המכפלה של ה HT LINK ל4 ושל הזיכרון ל 1.86 אם אני לא טועה. ואם אני מעלה ל240MHZ המערכת מתחילה להתקע אחרי הPOST או לפני שנכנס לוינדוס.. מה אני יכול לעשות כדי להעלות את הבאס יותר?להעלות מתח? להוריד את המכפלות? אין לי מושג .. עזרה בבקשה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 556 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.