אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
לכמה אני יכול להגיע איתה עם אוברקלוק והאם יש מאווררים שיכולים לקרר יותר טוב ממנה http://img62.imageshack.us/img62/1065/sm25961rj.jpg
-
- 5 תגובות
- 614 צפיות
-
-
http://www.pchardware.co.il/docs/pd828216250.htm אני קונה עוד 20 יום את הספק כוח הזה של Hec 300w ואני רוצה לדעת אם הוא יספיק לי ... המפרט שלי זה : MotherBoard : Asus a7n266-vm Cpu : Amd 1800 athlon xp Hdd : 40Gb 7200 rpm 8 mgbuffer Memory : twinmos 512 ddr 2700 memory : 256 ddr 2100 3 מנורות קטודות 5 מאווררי לאד מאוורר למעבד http://www.pchardware.co.il/docs/pd-643728676.htm aerocool והשאר לא משנה כבר
-
- 7 תגובות
- 614 צפיות
-
-
הטמפרטורה של המעבד שלי דיי גבוהה ואני לא ממש בכיוון של לקנות היטסינק חדש (יותר בכיוון של כרטיס מסך) אז חשבתי אולי אפשר ללכת על משהו זול יותר ולשים TT SF על הסינק הקיים של המעבד (אני דיי בטוח שזה יוריד כמה מעלות טובות אחרי הכל כמה המאוורר המקורי יכול לדחוף 20-30CFM?) זה אפשרי בכלל אם כן איך אני עושה את זה אם לא רק תגידו ואני כבר אשלים עם העובדדה שאני אשר עם מחשב חמים לנצח... תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום אני בקירור סטוק 40 מעלות במנוחה פשוט יש oc ממש מוגבל ל9600xt אני מעלה קצת לליבה ולזכורונת והופ ארכיפקטים רציתי לדעת למה זה ואם יש תוכנה להצגת טמפ של הכרטיס מסך בזמן אמת?ואם יש תוכנה יותר טובה מ ati tool
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום כרגע יש את האחורי שמגיע דיפולטיבי(כנראה גלובספן) ומקדימה יש Thermaltake Smart Case Fan Blue LED - 120mm האם כדאי להחליף ביניהם כדי לשפר סירקולציה נ.ב ה TT 120 פועל כרגע על 4\3 כוח מטעמי רעש
-
- 5 תגובות
- 614 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך 7800GT במארז יש את המאורר של הספק ועוד מאורר (כנראה גנרי ) וכמובן המאורר של הכרטיס מסך אני לא מתכוון לעשות OC כרגע . השאלה שלי האם אני צריך עוד מאוור או שזה מספיק כרגע האמת שממש לא בא לי להתחיל לעשות חורים אבל אם צריך אז אני אעשה ! או שאולי רק להחליף את המאורר שבמארז למשהו איכותי יותר? תודה
-
- 7 תגובות
- 614 צפיות
-
-
בדקתי את הקיט של הקירור מיים מחות למארז הכל עבד יפה למשך שעתיים אחרי זה הרכבתי את הבלוק ללוח ונתתי לזה לרוץ בלי לחבר את הלוח ואחרי חצי שעה התחילה נזילה הבלוק שייך לקיט של גיגהבייט גלקסי יש לו שני צינורות פרספקס שיוצאים ממנו ובאחד מהם היה סדק שיצא ממנו מים לקח לי זמן למצוא כי זה נזילה ממש קטנה אז הפתרון היחיד שחשבתי עליו חוץ מלזרוק את הבלוק הוא לאטום את זה עם דבק חם וזה מה שעשיתי השאלה אם מישו פה עשה את זה כבר והאם זה מחזיק נכון לעכשיו עובד השאלה כמה זמן אני צריך לבדוק אותו על יבש מה שנקרא לפני שאני מרכיב על הלוח?
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אני דיי נוב בכל הקטע של OC, ויש לי כמה שאלות: קודם כל, המחשב שלי הוא כזה: לוח עם של Pc Chips M930 מעבד P4 478 1.8 GHZ שני סלוטים של זיכרון 128 ב 133 מה"צ (בקרוב מחליף ל 512 של PC3200) עכשיו, קודם כל, בביוס כתוב לי על הCPU RATIO - LOCKED... הבנתי שזה קשור איכשהו למכפלה של המעבד... בכל מקרה... השאלות: 1. למה הלוח שלי תומך ב 400MHZ וגם ב 533MHZ של FSB והוא פועל בעצם ב 100? 2. הבנתי שניתן לעשות OC אם מגבירים את ה FSB, איך אני עושה את זה ? (ניסיתי דרך ה CPUCOOL, ולמרות שבחרתי את ה PLL הנכון, זה תוקע את המחשב גם אם אני משאיר את זה על ההגדרה הקיימת ועושה SET....) 3. בכלל אפשרי לעשות OC על הלוח המסכן שלי ? האם יש קשר לזיכרון? 4. על איזה משחה טרמית אתם ממליצים? …
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
1)0249 2)0250 3)0252 איזה מבין השבועות האלה יהיה הכי טוב ל-OC
-
- 8 תגובות
- 614 צפיות
-
-
מ5 אלף הוא היגיעה לפי שניים יותר! 10 אלף אבל הוא רותח!! אז זקוק נואשות להמלצות על מערכת קירור לכרטיס מסך
-
- 7 תגובות
- 614 צפיות
-
-
היי לכולם אני צריך חוות דעת על קירור למעבד אוו תמליצו על קירור בתודה הנה אתר http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=CL-P0114&Cat2Cat1ID=22&Cat2ID=169 בתודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
האם הטמפרטורות אלה סבירות כי נראה לי הכרטיס מסך חם מדי כל הטמרטורות נמדדו במנוחה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
יש לי AMD 2500 BARTON עם מארז COMPUCASE ומאוורר 120 מ"מ מקדימה ומאחורה. השאלה שלי היא אם המעבד ישמר בטמפרטורה נורמלית (בלי אוברקלוק) כי אני עם המאוורר שבא עם הקופסא. יכול להיות שכדאי לקנות איזה קירור יותר טוב?
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
יש לי תכרטיס הזה עלה לי 650 שקל http://img307.imageshack.us/img307/130/asda6ft.jpg אפשר לעשות אותו יותר טוב או משהו...? אה ודרך הגב אין לי עליו מאוור ואיןן ליי מושג איךך מחברים לו אין לי בעיה של תשלום או משהו...
-
- 5 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב כבן שבועיים והשאלה שלי אם המחשב יכול להגיע למשו יותר טוב ממה שהוא היום ... המחשב : intel duo core 6300 gigbyte 945 p-s3 ledtaek geforce 7800 gtx 256 הזיכרון משו אינפניון משו כזה ג'גה זיכרון 667 mhz
-
- 7 תגובות
- 614 צפיות
-
-
יש לי ATHLON XP1800 וקניתי בשילו VOLCANO 9 +. הבעיה שלי שאני לא מצליח להוציא את הגוף קרור המקורי מהמעבד. יש שמה שני חיבורים המחברים אותו ללוח,כפי שהבנתי באחד מהם אני לא נוגע והשני שהוא מן קליפס כזה אני צריך לדחוף אותו עם מברג למעטה עד שהוא ישתחרר!! אבל הבעיה שאני לוחץ עם המברג למעטה וזה לא קורה!!! הוא פשוט לא רוצה להשתחרר.. אני חושב שאני דוחף עם מספיק כוח (אני מפחד להפעיל עוד כי יש מצב שאני אשבור את הלוח אם!).. למישהו יש נסיון ויכול לתת לי טיפים בנושא בבקשה? ועוד שאלה.. יש לי volcano 9 עם COOL MOD. האם יש דרך לחבר את הלדים למחשב לא על חשבון הלדים של המארז? תודה.
-
- 7 תגובות
- 614 צפיות
-
-
-
שמתי לב שהמאוורר התחיל להיסתובב יותר חלש..והכרטיס יותר להיתחמם זה ככה כבר שבועיים בארך...! אני לא משחק בהרבה מישחקים כרגע כי..איין אבל אני משחק בפיפא וזה יוצא לי מדי פעם..אני לא יודע עם זה שור לכרטיס או לא כי אולי זה קשור לזה שהחלפתי נעליים וזה עושה בעיות.. זה מה שמופיע..בקשה עזרה..! ואם זה המאוור אז כמה זה עולה להחליף ומה יש לכם להמליץ לי! [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 614 צפיות
-
-
צריך עזרה איך מעלים את מהירות המאוורר של המעבד דרך הביוס?
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
טוב יש לי מחשב עם סטוק LGA775 וכרטיס מסך HD 4670 ATI ואני רוצה קרור לשניהם אבל המכירים של זה מתחילים מ1000 ש"ח וניגמרים ב000'20 ש"ח ואני חייב קרור שלניהם . טוב בעקרון אני רוצה לקנות ARCTIC 7 PRO ואם אני אמצא בארץ את-accelero l2 pro מי שימצא לי משהוא יותר זול (500 ש"ח ) במים זה יהיה ממש טוב ^^ או שתמצאו איפה לקנות את הקרור לכרטיס מסך שלי^^ תודה מראש שחר פארן
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
מעבד E7200 לוח אם G31 שלוש ג'יגה קינגסטון עשיתי אוברקלוק ל3.00 והכל עבד טוב העלתי אותו ל3.16 ועשיתי בדיקת מאמץ וזה הראה לי שגיאה בcore#0 משהו כזה דרך אגב.. מדובר בתוכנה occt
-
- 5 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם המאוררים של חברת סקייט טובים? (שקטים, מקררים וכו') תודה!
-
- 5 תגובות
- 614 צפיות
-
-
הקירור הוא Thermaltake TR2 Cooler For Intel 775 Cooper Bas וזה בשביל מעבד ה930 ואני רוצה לציין שאני לא עושה oc או משהו
-
- 8 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום, יש לי SAPPHIRE 9800SE 256 BIT , לאחר פתיחת צינורות עיבוד והמהרה ל380/330 עדיין לא הייתי מרוצה (2800 3DMARK 2005) אז החלפתי לו את המאוורר ליותר חזק. לאחר החלפת המאוור ניכנסתי ל- ATITOOL והוא הראה לי ארטיפקטים בתדר 380/330 משהו שלא היה לי מקודם, ניסיתי לעלות ב-5 לזיכרונות ולליבה ונהיו יותר ארטיפקטים, חשבתי שזו תקלה ב-ATITOOL אז עשיתי בדיקה ב-3DMARK 2005 והתוצאה שלי ירדה ב- 200 (האם זה הגיוני?) מה אני יכולל עשות שההארטיפקטים יעלמו ושאני יוכל לעלות עוד בתדרים? תודה למגיבים.
-
- 5 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אני מעריץ את המערכת החדשה שלי: 175 X על 12 = 2100 מגה הרץ. (2600+) את הזיכרון וינבונד צ'יפ נהדר אני שם על 125% מהבאס המקורי ( לוח 8rda+ ) עכשיו בפוסט של הביוס זה אומר לי שאני רץ על 210 X על 2 =420. ובתוכנה זה כותב לי רק 350 , איך זה הגיוני?
-
- 6 תגובות
- 613 צפיות
-