עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. קיבלתי את המסך הבא: http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.file.view&path=200409211441075417&id=200409211516226638&user=or_carmi ביינתים הורדתי את האוק עד שאני אבין מה בדיוק הבעיה מה שעשיתי היה להעלות את הFSB ל220 ולהגדיר את הזכרונות על 450MHZ יש למישהו רעיון מה הבעיה?

• 8 תגובות
    • 519 צפיות
  2. זה ThermalTake Giant III VGA Cooler : או זה:Arctic-Cooling NV Silencer 5? מה עדיף ומה יותר חזק? אל תענו לי לפי היופי...

• 13 תגובות
    • 643 צפיות
  3. Started by globex,

רציתי לשאול לדעתכם על: Thermaltake "A1715" Spark 7+ for P4 CPUs Sock-478

• 7 תגובות
    • 654 צפיות
  4. Started by TheShadow,

יש לי FX5200 ואני רוצה לעשות לזה OC... יש קירור מקורי של פנטיום 4 על הכרטיס מסך חח ויש משחה טרמית... כמה אני יכול לשפר אותו? אני רוצה לעשות OC ולהשתמש בזה עד שיגיע לארץ 6800 GT.... ולא לקנות כמו מטומטם מנוע ב400 יותר... חח אני דיברתי איתו הוא אומר לי אצלנו יש במלאי ואתה לא צריך לחקות שבועיים וזה שווה לך את ה400 שקל האלה.. אני מעדיף לקבל חדש חדש שהגיע לישראל ולוותר על ה400 האלה \:

• 6 תגובות
    • 454 צפיות
  5. Started by Moo^Moo,

קראתי את המאמר על מריחה נכונה אבל לא רשום שם הפרט החשוב של כמה צריך משחה צריך למרוח על הליבה. התעסקתי הרבה עם חומרה אבל מחר זה הפעם הראשונה שאני מרכיב מעבד על הלוח. אז כמה לשים על בארטון 2500? צריך שיהיה ממש שכבה דקה? או שטיפה עבה?

6. Started by eladbu,

שלום לכולם ברשותי ר8500 128מ מבית ספייר הורדתי לאחרונה את פאור סטריפPowerStrip לאיזה פרמטרים אני יכול לקחת את הכרטיס הנוכחי ללא קירור נוסף אלא מקורי(מאוורר חזק)בתנאים סטנדרטים? ידוע לי שאתם לא יכולים לדעת בדיוק אבל הסביבות! בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  7. Started by ORrrr,

שלום לכולם, חבר שלי מרכיב מחשב חדש, אז קנינו לו Athlon64 3000, אבל לא box, כי יש לו מארז ממש לא מאורר ולא מתאים אז אמרנו ניקח קירור קצת יותר חזק מהסטוק והמעבד Tray.. עכשיו השאלה על איזה קירור אתם ממליצים עד 200 שקל גג כי אין יותר כסף מזה.. לשום דבר גם לא למארז וכבר קנינו את ה tray.. תודה מראש לעוזרים דרך אגב לא עושה אוברקלוק, רק לשמור על המחשב בטמפרטורה נחמדה ולא יותר! 8)

• 13 תגובות
    • 629 צפיות
  8. יש לי את ה Msi K8N Neo Platinum Amd64 2800+ newcastle Sh7-C0 ThermalRight 480Watt ButterFly Rail 12V-18 A-DATA 2X512 DDR500 Slot 1 2 על המעבד קירור של Thermalright SLK-948U athlon 64bit +Vantec ThermalFlow מעלות 30-48 מקס. המעבד לא ממש טוב לאוקינג כמו שגיליתי, אבל זה לא ממש מונע את האוקינג ל FSB, פשוט להשתמש במולטיפלייר, מה שרציתי לדעת מה זה ה HTT בדיוק והדיפולט הוא 4X, כזכור לי באתר של אמאסאיי אמרו כשעושים אוקינג כדאי להוריד ל 3X, אבל במה זה משפיע ? בבאצמארקים שעשיתי לא ממש ראיתי הבדל במהירות הזיכרון או המעבד בסאנדראה, אולי זה משהו שקשור ל 64ביט ? כי רשום בסאנדרה 2X800=1600, ואת זה לא ממש הכי הבנתי, זה רשום במהירות של המעבד כקשור ל HTT

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  9. Started by talmAn,

אני רוצה לקנות מאוורר חדש. מאוורר 80 מ"מ לדים או לא לדים וגם אל משנה אם הוא "חכם" אני רוצה שהוא יהייה מאוורר טוב ושיהייה גם שקט מה כדאי לי לקנות?? תודה.

• 8 תגובות
    • 538 צפיות
  10. Started by Qtec,

http://www.thermaltake.com/coolers/chipset/a1394.htm שווה את ההשקעה? ( 84 ש"ח ~ בזיג זאג) יש לי Gainward GeForce 4 Ti 4600 עד איפה אשפר להגיע עם הכרטיס בOC והאם זה כדאי?

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  11. המעבד בארטון 2500 (מגיע מחר) לוח (Epox 8rda3+) גוף קירור Thermaltake Extreme VOLCANO 12. מחר אני מרכיב את המחשב לבד, חלק מהמטרה זה OC, יש בזיגזג את הNanotherm BLUE II ב32 ש"ח ויש גם את הNanotherm PCM+ - Thermal management solution ב67 ש"ח. האם ההפרש שווה? כדאי בכלל? ואחת המשחות מבוססות כסף? כלומר להיזהר במריחה? תודה MOOMOO

• 8 תגובות
    • 615 צפיות
  12. Started by puki,

חוזר על שאלה מקודם - ADM64 +3000 עם קירור סטוק ללא OC, לוח K8N, התוכנות והביוס מראים 65 מעלות בעומס ו-51 ברגיל, האם זה תקין/קצת חם מדי/חם מדי ? כמו כן הרצתי PRIME95 בטעות למשך כל היום...ולא היו שגיאות. מה אמור בד"כ להראות הצג על גבי המארז, טמפ' פנימית של המארז ? תודה, וסליחה על ההקפצה...

• 9 תגובות
    • 710 צפיות
  13. Started by tk-hunter,

אני עם קירור סטוק וכשמעבד במאמץ הוא מגיע ל 60 מעלות ? (AMD 64 3400+ NC) המממ רציתי לדעת מה אתם מציאים לעשות... ודרך אגב כשהוא במנוחה הוא על 43-45 מעלות... בעעעע תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 569 צפיות
  14. Started by robertok,

מישהו יכול להמליץ מנסיון על אחת מאלו? 1. Nanotherm BLUE II https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_248&products_id=1269 2. Cooler Master http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=PTK-001&other_title=+PTK-001+Thermal%20Compounds 3. Arctic Silver 5 http://www.arcticsilver.com/as5.htm כמה טובות הן, כמה זמן הן מחזיקות וכמה קשה לנקות אותן?

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  15. למפרט הזה מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3000+ (S-754) 990 1 990 לוחות אם למעבדי ?AMD? EPOX Price Units Total 8KDA3J S-754 sata, gbl 570 1 570 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 460 2 920 כרטיסי מסך? PINE Price Units Total XFX FX5200 128MB TV PCI 370 1 370 מארזים? Price Units Total Thermaltake Xaser V VM-8000A 870 1 870 מארזים? Power Supply Price Units Total KSP 500W ActivePFC 190 1 190 עכברים? Price Units Total MS Optical + Wireless 150 1 150 ואיך הקירור פה? יש מה לשפר? (נ.ב. יש פה 2X512 זכרון ADATA)

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  16. קודם כל שמעתי שיש ביוס שעושה את המוד הזה,רציתי לשאול איפה אפשר למצוא את הביוס הזה כי ממש לא בא לי להתחיל לפרק עכשיו את כל המחשב בשביל להגיע לסוקט..סיוט לפרק SP97 :-\ דבר שני המערכת שלי יציבה לגמריי ב - 216X11.5 המפרט בחתימה..רק שימו לב,אין לי סטיק אחד של 512..יש לי שניים של 256. עכשיו,ברגע שאני מעלה FSB ל - 217 המחשב עולה והכל אבל לא יציב,אמרו לי שרק המוד הזה ייפתור לי את הבעייה..זה נכון?

• 7 תגובות
    • 955 צפיות
  17. יש לי במחשב 768 RAM 512 של קרוסאייר שקניתי ועוד 256 של לא יודע מי רציתי לדעת אם אפשר לעשות איכשהו לזכרונות אוברקלוק? יש לי כרטיס מסך ג'יפורס 4 MX440 (לצערי) ומלא משחקים לא פועלים עליו....בגלל שהוא MX אם אני אעשה עליו אוברקלוק משחקים כאלה כן יפעלו? יש בכלל טעם לעשות לו אוברקלוק? ועכשיו לשאלה קצת יותר ניובית מקודמותיה... איך אני עושה בכלל אוברקלוק? אני יודע להתקין תוכנה של טמפרטורה ולבקר טמפרטורות אבל אני לא ממש יודע מה הטמפרטורות המקסימליות שמותר לי להגיע אליהן לא שאמורה להיות בעיה כי המחשב שלי יחסית קר מבפנים מישהו יכול להביא לי לינק לתוכנה של טמפרטורות?

• 10 תגובות
    • 812 צפיות
  18. שלום ניסיתי לקבל תשובה לבעיה זו באשכולות שונים שנימצאים בפורום זה , אך לא קיבלתי תשובות שפתרו את הבעיה, ולכן החלטתי לפתוח אשכול חדש , שמיועד אך ורק לפיתרון הבעיה הזאת. כמה נתוני רקע על המחשב שלי ועל הבעייה - אני עושה OC ואחרי דקה שתיים שאני נימצא באמצע משחק הוא ניתקע ואני חייב לעשות ריסטרט. ראשית עליי לציין שאין אני מדבר כרגע על הפיכת הכרטיס ל XT , אלא רק על OC פשוט ביותר ,הפיכת הזיכרונות מ 450 ל- 500 ואת הליבה מ - 475 גם כן ל 500 . הכרטיס הוא מתוצרת POWER COLOR והוא VIVO , קיבלתי אישור רשמי מהחברה שמדובר בליבת XT , אם כי זה לא ממש קשור לעניין , כי אפילו סתם כרטיס אמור להיות מסוגל לעשות OC . המעבד הוא פנטיום 4 3.0 , זיכרון 1024 על 400 , ולוח האם - ABIT IC7-G . Realtek AC'…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. המחשב יראה בערך כך: מעבד AMD 64 3000 לוח אם EPOX 8kda3j זכרון dual ddr 512 500 Mhz micron\ata כרטיס מסך gIGABITE rADEON 9800 PRO הארד דיסק 120 גיגה sata פתוח להצעות בנושאי קירור ומארז תודה

• 3 תגובות
    • 485 צפיות
  20. שלום לכולם, יש לי בעיה קשה של אוורור מעבד Prescott 2.8E. המעבד נמצא על 60 מעלות ב-Idle (אינטרנט בעיקר) ומגיע בקלות ל-75 מעלות כאשר אני מפעיל משחק מחשב (Unreal למשל). נסיון פתרון ראשון קניתי Heatsink חדש: Thermalright SLK-948U והוספתי מאוורר חדש: Vantec Stealth 92mm (וזאת כי הרעש של המאוורר המקורי מאוד הפריע לי ורציתי מאוורר שקט) הנסיון נכשל! הטמפ' לא השתנו בהרבה. וירדו מ-65 מעלות ב-IDLE ל-60 מעלות. לצערי לא ייחסתי חשיבות למארז שקניתי, ורכשתי מארז די בעייתי מבחינת אוורור. הקובץ המצורף מכיל שרטוט של המארז ממבט צידי אשמח אם מישהו מכם יוכל להמליץ לי על דרך לאוורר את המארז ולקרר את הטמפ' שלו למומלצת (55) בעת מאמץ. יש לי את הכלים הנדרשים לשפץ את המארז אם יש צורך…

• 13 תגובות
    • 717 צפיות
  21. Started by KyleIsle,

תתעלמו מהודעה זו. (אני לא מצליח למחוק אותה) ההודעה הבאה היא המלאה.

• 0 תגובות
    • 442 צפיות
  22. יש לי את ה Msi K8N Neo platinum Amd 2800+64bit Clawhammer Sh7-C0 A-DATA 2X512 DDR500 בקיצור אני בעסק של אוקינג ויש לי קירור של ThermalRight לא זוכר בדיוק את ההיט סינק, אבל זה היחיד שמתאים לאייאמדי 64 נחושת , ועליו יש Vantec ThermalFlow 92mm בעיקרון המעבד לא הגיע ליותר מ 47 מעלות,, עכשיו האם הוולטז הגבוה יכול להרוס ? ואיך אני יכול לראות את זה? כי הייתי עליו די הרבה זמן ולא ממש הייתי צריך במהירות שהייתי, עכשיו אני על 1.65 שזה מספיק בשביל האוקינג. יש מצב שזה הרס משהו חוץ מקיצר חיים אז הוא יהיה 6 שנים או מה שלא יהיה, אבל האם הוא הרס? ובטוח לא בגלל חום, פשוט אני חייב לדעת למה אסור להשתמש בוולטז גבוה אם חום זה לא הבעייה ממש, כי אני בטוח שמותר אבל למה כולם אומרים לא יותר מ1.75 …

• 13 תגובות
    • 887 צפיות
  23. Started by Yaron-Cohen,

אז זה הקירור....מה אתם אומרים?? שווה?? לא שווה?...יש משהו שנותן ביצועים טובים יותר לכסף??..איך הוא מרעיש?....

• 3 תגובות
    • 503 צפיות
  24. Started by ratzabi,

לחבר שלי יש מחשב ישן עם הכרטיס הזה, רצינו לדעת אם נוכל לעשות לו OC? אם כן אז עם איזה תוכנה?

• 6 תגובות
    • 516 צפיות
  25. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_141_168_1052&products_id=4502 נועדה לקרר גם את הצי'פסט גם את ה VGA וגם את מעבד ... אשמח לחוות דעת...

• 8 תגובות
    • 522 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.