אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
יש לי amd K6-2 450 שהוא כיודע, איטי מאוד ורציתי לשאול מהוא האוברקלוק הממוצע שניתן עם קירור טוב לעשות עליו. הלוח הוא shuttle ישן עם via apollo MVP 3 (בעע....) hot-597 משהו...
-
- 3 תגובות
- 514 צפיות
-
-
אני חדש מה קורה הכול טוב תראו יש לי בעיה אני אוצה לעשות OC אז מה שעשיתי זה העלתי את הבאס מי 166 ל 200 בביוס ועבד טוב ולא התחמם כל כך אב כבר כמה פעמים שהמחשב מהתחל את עצמו לבד אמרו לי לעלות את המתח אבל אני לא מצליח אני ניכנס לביוס אבל אין לי אפשרול לעלות את המתח יש לי לוח אם של גיגביט ניפורס 2 !!512 זיכרון כרטיס מסך חרא גיפורס4 128 מה אני צריך לעשות כדי שלא יהיה לי העיות יותר
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
איך אני משיג חיישן עם מסך LCD מאיפה אני מוציא מתח מהספק? תודה מראש אחים
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
טוב, לאחר שה P4P800 נשרף לי במוצאי יום כיפור - והתברר לי שאם מחליפים אותו מקבלים לוח ללא PAT , דאגתי למכור אותו ולקחת את ה EPOX מזיגזג, לקחתי גם 2 סטיקים של PC4000 לבדיקה , ולהלן התוצאות הטובות ביותר עד כה. בהשוואה ל ASUS הלוח נופל במעט - בעיקר בנושא ה OC - רק 1.6V למעבד - מגרעה רצינית - כמו כן, ה ASUS מאפשר BUS גבוהה יותר ללא מתח לעומת ה EPOX. אמור להיות BIOS שיאפשר העלאת מתח עד ל 1.825 - אך לא מצאתי אותו עד כה - אשמח אם מישהו ( AKA Maphisto ... ) ימצא לי אותו ... לגבי הזכרונות, התזמונים מצוינים - יותר טובים מ CORSAIR , אבל סובלים מבעית חוסר יציבות קשה, לא ברור אם בגלל BIOS לא יציב, או בעית מתחים - הזכרונות האלה צריכים 2.8V ב DEFAULT - שזה הרבה ! התזמונים מצויניי…
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
היי הבעיה היא כזאת: לפני כמה ימים פירקתי את הלוח אם כדי לנקות אותו, כשעשיתי את זה גם פירקתי את המאוורר וההיטסינק מהמעבד, והחזרתי אותם למקום. עכשיו המחשב משמיע ציפצופים חוזרים שלפי החוברת של הלוח אם שלי קשורים או לבעיה עם הכרטיסי זיכרון, או לחום גבוה. בדקתי את הטמפרטורות בביוס והם הראו 90 מעלות צלזיוס במעבד! אני חושב שהחום הזה נובע מכך שלא שמתי משחה/גריז/דבק טרמי או איך שלא קוראים לזה, בין ההיטסינק למעבד לפני שחיברתי אותם חזרה. השאלה שלי היא איך בדיוק אני צריך לשים את המשחה הזאת בלי לעשות נזק?
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
יש לי מחשב AMD XP 1600 עכשיו יש לי בעייה אם המאורר של המעבד אז אמרו לי להחליף אז מה יותר טוב להחליף את המאורר של המעבד או שאני כבר ירקיב את הקירור מים הזה ? מה יותר טוב מה יותר חזק ומה נוטן ביצועים טובים ?
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות מעבד 2.4 HT של אינטל ולוח אם של MSI NEO-2. איך אני עושה למעבד OVERCLCKING? האם זה אפשרי מהBIOS של הלוח-אם?
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
היי אני חדש פה קראתי המון דברים באתר הזה וזה הדליק אותי.. בקיצור איפה אני צריך להתחיל? יש לי כבר מארז ישן מוכן שאני אעשה איתו משהו אבל אני לא יודע איפה להתחיל.. מישהו יכול לעזור לי מה המודינג הכי קל למתחילים?
-
- 3 תגובות
- 437 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן וניסיתי לחבר ללוח אם שלי (3 פינים) אבל לא עבד .. לא הגיב לא זז לא הראה כלום המחשב .. - asus p4p800.. אז חיברתי לספק דרך 4 פינים .. - חיבור של ההארד דיסק וזה עובד יפה אבל מה אני לא יכול לדעת כמה סיבובים הוא עושה... וגם יש בעייה בשליטה בו .. אומרים בקופסה שיש לו שלושה מצבים ואני אל ידוע על איזה מצב אני כל פעם .. וגם המגעים של המפסק מהירויות לא טובים כל כך כאילו אני רק נוגע בהם חזק זה משנה מהירות .. לא משנה לאן אני מסובב. .. בבקשה תעזרו לי .. . תודה.
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום יש לי בביוס שני אפשרויות: 1:1 3:4 מה ההבדל ביניהם? ומה עדיף לי?
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
היי חברה יש למישהו מקדח כוס 80 ממ ואולי טיפה גומי U שהוא לא צריך? כי אני תקוע בלי מקדח כוס ואני מת לעשות שני חורים זה בדיוק 5 דקות אבל פשוט אין לי מקדח..... אני גר בחיפה ברוממה ואני ישמח אם יהיה מישהו שיהיה מוכן לעזור... עודד 053910337 ICQ 67402537
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני חדש באתר, וחיפשתי בכולו ולא הצלחתי למצוא מה זה אוברקלוקינג, מישהו מוכן להסביר לי?
-
- 3 תגובות
- 477 צפיות
-
-
מה זה סינק? ולמה צריכים אותו במחשב שלנו? בתודה מראש לעונה
-
- 3 תגובות
- 985 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות חור למאוורר בפרספקס השאלה אם זה מתאים או לא.
-
- 3 תגובות
- 452 צפיות
-
-
איזה hsf מומלץ למעבד בתחום מחירים בינוני גבוהה כשהמטרה היא קירור שקט ככול שניתן וביצועים סבירים?
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום חברים! האם אפשר לשים את ה- stock cooler שבא עם 2400+ T-B על 1800+ עם palamino core ? על ה- palamino יש את ה- cooler הבא, הביקורת אומרת שהוא לא משהוא אבל בזמנו זו הייתה האופציה היחידה. http://www6.tomshardware.com/cpu/20020916/cooler-19.html במצב רגיל הטמפ' של המעבד היא 46 מעלות, אני לא בטוח איפה החישן נמצא - זה לוח מבוסס KT333 של Gigabyte 7VRXP. בזמן האחרון ה- evercool עושה יותר רעש מבדר"כ ואני חייב להליף אותו. האופציות שלי הן להשתמש ב stock 2400+ או להזמין WhisperRock IV בדקתי את ה- 2400+ עם ה- stock עם לוח אחר כהלוח על השולחן ללא מארז, ובלי משחה או פד טרמי אני מקבל 42 מעלות אחרי כמה דקות של פעולה. אני חושש שהוא לא יהיה מספיק כדי לקרר את ה- palamino. ועוד שאלה: אני …
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
-
שלום בביקור האחרון שלי בחנות האלקטרוניקה ובתיכנול של הפן בס ראיתי הרבה פוטנציומטרים בעלי 10-15 פינים??האם אתה יודעים מהם??? שאלה שניה היא יש מתגים של ON\ON שזה כמו מתג לשני מצבים עם 3 פינים שאחד משותף וראיתי גם כאלה עם 6 פינים למה הם משמשים??? בתודה דניאל נורמן
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום... אני רוצה לדעת אם אני יכול לחבר כבל כזה של רמקול רגיל כזה... ולחיבור של לד זתומרת אל הנגד... וכבל לגראונד....(השחור במולקס) זתומרת פשוט להאריך... ולחבר את הלד בקצה הכבל של הרמקול.... זתומרת ממש פשוט פשוט הארכתי... להאריך את החיבור עם כבל של רמקול... אפשרי..? אם לא אז עם מה כולם מאריכים לפי מה שנאי רואה... כמו לפד של העכבר וזה...?
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אני מריץ תוכנת speed fan שבודקת לי טמפרטורות.. הטמפרטורות שהופיעו לי ב FAN 1 הם בסדר לפחות מה שאמרו לי.. בן 41 ל- 54 ובמקרים מסויימים 58 אבל לא יותר אמרו לי שעד 62 זה בסדר.. (יש לי מאוורר של הספק ושל המעבד..) התקנתי לפני כמה ימים HARD DISK נוסף אחד מתחת לשני.. ואז שמתי לב שה-HDO רושם לי: 52 מעלות מה זה אומר?? יש לציין שבין ה-HARD DISK הראשון והשני אין בכלל רווח (יש אולי חצי ס"מ, מכיוון שהכבל לא מספיק ארוך.). מה אתם אומרים? יש תמונה מצורפת.... עריכה מנהלתית: כותרת.
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה של Asus smartDoctor 2, ומידי פעם מופיעים לי הודעות של קפיצת מתח בAGP מ3.50 ל4.18. ואתו דבר בטמפרטורה, כאשר הטמפרטורה הרגילה הוא 58 מעולות, ובזמן משחק מופיעה הודעה שמזהירה אותי הכרטיס לוהט, הוא עובר את ה60-62. יש קירור סביר למארז מסוג Compucase 6919, עם שתי מאוררים ג'נרים מקדימה, ומאורר 120 שמוציא מאחורה. אני חושב שהבעיה הזאת גורמת לחוסר יציבות במשחקים, שלפעמים מתרסקים. מה יכול לגרום לבעיה? שכחתי לציין שלא בוצע OC על הכרטיס או הלוח.
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
חיברתי מחשב באוטו , PC רגיל P2 300MH ואני חושב לחבר לו מסך , האם יש דרך לחבר מסך לפטופ ? נשמע קצת מטורף אבל נראה לי שזה אפשרי עם כמה הלחמות , יש למשהו מושג אם זה יעבוד ואיך לחבר?
-
- 3 תגובות
- 945 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מערכת שליה ואני שוקל לבנות ראובאס. הסיבה העיקרית זה שהוא יותר יפה ונוח. השאלות שלי הן ככה: 1)מה ההבדל בין ראוסטט לפוטנציומטר? 2)איפה אני קונה ראוסטט וכמה עולה? 3)זה בא עם הכפתורים או שהם בנפרד? אם כן איפה קונים? יש לי כבר מדריך (מ bit-tech) אבל החנויות שהם ממליתים עליהן הן בחו"ל.
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-
-
ראיתי אצל הרבה בגלרייה צורות על החלון תסתכלו בגלרייה באלבום הראשון של kriz יש מיור של הסמל של "קרוקר" איך עושים דברים כאלה אשמח לקבל תשובה תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אז כמו שרשום בכותרת אני תקוע בבאס 182 (התחלתי מ166) עכשיו כל פעם שאני מעלה יותר מזה אפילו אם זה מגה הרץ אחד הווינדוס לא עולה עוד לפני שהוא מתחיל לטעון אותו הוא עושה ריסט. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-