אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
שלום,אני רוצה בחופש לערוך ניקוי יסודי למחשב שלי,שבין השאר זה כולל גם ניקוי הקירור למעבד והחלפת משחה טרמית (שלא הוחלפה מאז יום קניית המחשב). אני צריך משחה טרמית כבר להיום,ואני מבקש שתמליצו לי איזה משחה לקחת מהמבחר שיש בחנות הנ"ל,אל תמליצו לי על חנות אחרת כי זאת פשוט מרחק 2 דקות הליכה מהבית שלי,ואני צריך את זה כמה שיותר מהר. http://www.lamir.co.il/?subcategory=344 תודה רבה וחג שמח
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
מה זה אוברקלוק? צריך לעשות את זה? למה זה גורם אחרי שעושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
מכיוון שאני צריך מחשב לא למטרת משחקים, אך עדיין אני מעוניין להמהירו. אני חושב ללכת על לוח G33 של GigaByte, להם יש לוח התומך בזכרות 1066, וכזה שלא. מכיוון שידוע לי שלצורך המהרה אין צורך ממשי בזכרונות 1066 (אני מתכנן על E4500), האם הלוח הזול יותר חסר התמיכה יפגע ביכולתי להמהיר. נ.ב. מבחנים מראים שגם לוחות ה G33 יודעים להמהיר כמעט כמו לוחות P35. תודה!
-
- 3 תגובות
- 437 צפיות
-
-
שלום, אני עובד על מעבד Q6600 ולוח אם Gigabyte GAEP43CDS3, למעבד קירור פשוט יחסית של ThermalTake, שבמצב עבודה מחזיק את המעבד על 42 מעלות תחת עומס. ברגע (או כמה שניות אחרי) שאני מנסה להעלות תדירות המחשב נתקע (אם אני עושה זאת דרך התוכנה של Gigabyte), או עושה כמה איתחולים וחוזר לתדירות המקורית (אם אני עושה זאת דרך הביוס). יש לציין כי המעבד והלוח חדשים (בני כחודשיים שלושה). האם הגיוני שזאת פשוט היכולת המקסימלית של המעבד? או שיכול להיות שהלוח אם תקול ויש להחזירו לחנות ולבקש חדש (יש עוד כמה בעיות מוזרות שיכולות אולי להגרם על ידו). תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
טוב הגעתי מ- AMD Athlon 2500+ XP 1.8GHZ ל- 2800+ @ 2.1GHZ אני כרגע על 196BUS אבל שאני מעלה יותר (201 למשל) המחשב קופא אחרי שהוא עולה לווינדווס ואני חייב לעשות ריסט לא העליתי מתחים לשומדבר חוץ מזה ששמתי את הזכרונות על האפשרות של ה-166MHZ אם אני שם על משהו אחר כמו 133/200MHZ המחשב לא עולה יש איזה משהו שמגביל אותי ולמה אני לא יכול להמשיך ב-OC?
-
- 3 תגובות
- 444 צפיות
-
-
שלום חברים! האם אפשר לשים את ה- stock cooler שבא עם 2400+ T-B על 1800+ עם palamino core ? על ה- palamino יש את ה- cooler הבא, הביקורת אומרת שהוא לא משהוא אבל בזמנו זו הייתה האופציה היחידה. http://www6.tomshardware.com/cpu/20020916/cooler-19.html במצב רגיל הטמפ' של המעבד היא 46 מעלות, אני לא בטוח איפה החישן נמצא - זה לוח מבוסס KT333 של Gigabyte 7VRXP. בזמן האחרון ה- evercool עושה יותר רעש מבדר"כ ואני חייב להליף אותו. האופציות שלי הן להשתמש ב stock 2400+ או להזמין WhisperRock IV בדקתי את ה- 2400+ עם ה- stock עם לוח אחר כהלוח על השולחן ללא מארז, ובלי משחה או פד טרמי אני מקבל 42 מעלות אחרי כמה דקות של פעולה. אני חושש שהוא לא יהיה מספיק כדי לקרר את ה- palamino. ועוד שאלה: אני …
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
המאורר האחורי במארז שלי דפוק ועושה רעש ובעיות... יש למישהו המלצה למאורר טוב? התקציב הוא עד 70-80 ש"ח - עדיף בפחות, לפי מה שהבנתי הכי טובים ב מאווררים הם ARCTIC COOLING וTHERMALTAKE חשבתי על אחד שמני אלה: ZALMAN ZM-F1 80MM ב40 ש"ח או ARCTIC COOLING Arctic Fan 8 ב 35 ש"ח או Thermaltake SilentCat 80mm ב55 ש"ח איזה מהם הכי טוב/איכותי? תדוה מראש לעוזרים הכוסונים P:
-
- 3 תגובות
- 510 צפיות
-
-
טוב פעם ראשונה שאני מפרסם פה הודעה כי נראה לי שיש חברה רציניים פה שיכולים באמת לעזור אז בקיצור כרגע יש לי מעבד E8600 שעומד על OC 3.9 ואני רוצה להמשיך לעלות עוד קצת הבעיה היא שהקירור שלי עכישו (arctic cooler freezer 7 ) הוא סבבה אבל הוא לא בדיוק סוחב .. זאת אומרת המעבד מגיע ל 75 מעלות במאמץ ועוד בקיץ שלנו זה לא טוב בכלל .. אז אני רוצה שתעזרו לי למצוא קירור טוב שיחזיק ושלא יהיה יותר מדי יקר .. ישמח עם תתיחסו
-
- 3 תגובות
- 942 צפיות
-
-
יש לי מעבד 478 2.6MHZ Prescott ללא IHS קירור רגיל של אינטל ולוח M GIGABYTE GA-SINXP1394 ver 1 מה אתם ממליצים לי לעשות כדי להוצי יותר מימה שיש לי (אין לי יותר מידי נסיון ב OC )
-
- 3 תגובות
- 438 צפיות
-
-
בתמונה...איפה שרשום בכחול 80MM זה אומר שיש שם מאוורר ג'נרי..יש לי שם מקום לעוד אחד..(מתחת לHD) איפה שיש איקס אדום..בפילטר..אין לי מאוורר שיוציא אוויר חם.. ואיפה שרשום 80MM באדום זה אומר מאוורר של הספק.. תכלס יש לי עכשיו במארז מאוורר ג'נרי 80MM שמכניס אוויר מלמטה.. זה כל הסרקולציה :s05: הזמנתי 2 מאווררים 80MM של COOLMASTER.. בכללי יש לי מקום להוסיף אחד מאחורי הפילטר(אני חושב שיתאים להוציא אוויר חם).. ועוד מאוורר מתחת לHD.. מה אתם ממליצים לי לעשות? תודה.. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד pentium 4 630 החלפתי את גוף קירור סטוק של המעבד ל- Alpine 11 Pro, אך הטמפרטוה עלתה ב3 מעלות יחסית לסטוק. נכון לעכשיו במנוחה המעבד עובד ב55 ובמאמץ בסביבות 69 ופיקים ל71. האם זה תקין? איך אפשר לדעת אם התקנתי את הגוף קירור בצורה נכונה?
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
איך משתמשים ב PRIME 95 ?? ? כאילו מה עושים בהתחלה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
-
שלום לכולם (: הזמנתי מ goldtop מאוררים 80 מ"מ של וונטק ( 2 מאוררים ) היום בבוקר התקשרו אלי ואמרו לי שאין להם במלאי אותם ושאני אבחר משהו אחר. היחס של העלות וביצועים היו טובים לדעתי, אני מחפש משהו בסגנון שלא יעלה על 50 ש"ח למאורר. צריך שיהיה שקט! וגם דחיפת אויר טובה באזור של 25CMF. http://www.goldtop.co.il/category.asp?catid=208 יש המצלצות? נ.ב את אלה הזמנתי ולא היה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14458&catid=208 יש את אלה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14560&catid=1130 הם מצויינים אבל יקרים מדיי....
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אהלן יש לי מחשב שקניתי לפני שנתיים +- המערכת היא Q6600 Steeping B Revision G0 - שנמצא כרגע על OC של 3.2 והמטרה להגיע ל 3.6 יציב לוח אמ גיגבייט EP43-DS3L HD4870 + Accelero S1 עם מאורר 1600 OCZ 4G 800mhz 2 הרדיסק של WD אחד 500G השני של טרבייט ספק CORSAIR 550W קירור למעבד OCZ Vendetta 2 מאורר 1600 עליו מארז של NZXT שקצר שיפצרתי והוא מסודר טוב ... הVID בCORE TEMP מראה 1.3250v והVCORE בCPUZ 1.344V (שניהם במכפלה של 9 על 366 ) עכשיו אני מריץ בדיקה ב OCCT ואני מקבל שגיאה של ליבה כלשהיא ... בזמנו ניסיתי לייצב את העניין על 3.6 אבל נאבדתי בתוך הכל ... אשמח לדעת איך לשלול את כל האפשרויות כמו זיכרון וכ'ו ולהתעסק רק ב OC למעבד ... והכי חשוב במאמץ אני לא עובר את ה 62+- מעלות ובמנוחה 48…
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
טוב אז כמו שאמרתם לי לעשות עשיתי : multiplier 8 CPU FREQUENCY 400 MHZ SPREAD SPETRUM CPU DISABLE SPREAD SPETRUM PCIE DISABLE PCIE FREQUENCY 100 C1E DISABLED DRAM FREQUENCY DDR2 800 CPU VOLTAGE 1.2375 בעצם קבעתי את ה CPU VOLTAGE על המצב שהוא היה עליו : 1.232 .. אז זה היחיד שהתאים באפשרויות שם ... מה שלא מצאתי זה EIST .. חיפשתי בכל מקום .. בכל מקרה הווינדוס לא עלה ... והטמפ' הייתה 35-34 מעלות .. אבל מחר אני קונה 2 מאווררי Thermaltake 12 סמ' 1900RPM חזקים יעשו את העבודה .. =] אני עם Big typhoon VX זה הכל ... תודה לעוזרים .. אני כרגע על מצב רגיל בלי OC כי הויינדוס לא עולה לי ...
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
Hi, I got an hercules GF2 pro and i just installed my crystal orb. Should I OC it, with what program and by how much ? P.S. should i remove the girl from the crystal orb? thanks
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
-
שלום לכולם . לאחר מסע overclocking נחמד Q6600 2.4 ל 3.3 נשארה לי שאלה פתוחה שאני לא מוצה לא את התשובה מה עדיף DRAM ב 489 +- ותיזמונים ב 5.5.5 או DRAM ב 400 ותיזמונים ב 4.4.4 ? לא ברור לי מה משפיע יותר על בצועי המערכת ... אשמח לתגובות מלמדות OOR
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6220 והאם מתאים לOC רציני?
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
כ"כ הרבה זמן לא התעסקתי עם לוחות של אינטל עד שהעניין כבר ברח לי מהראש, (הלוח לא מיועד לי) אני צריך המלצה ללוח טוב ל-O/C עד 800 ש"ח ~ תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום לכולם, ערב נעים. למרות היותי חבר בפורום די הרבה זמן, אני צריך כמה תשובות על שאלות שעוד לא ראיתי נשאלות כאן: אני מתכוון לעשות אוברקלוק למחשב השני במפרט (1800) הספק הוא של חברה בשם "ortel"=כנראה ג'נרי,של 300W מספק מתח יציב של 11.776/11.712 V ל12 ו 4.945 V ל5 ו 3.264 V ל3.3 כמו כן הוא מספק למעבד (1.8 של אינטל) 1.52/1.536 V שאלות: 1. איני יודע מה אמור להיות הוולטאג' למעבד ואודה אם תגידו לי! 2. על הלוח יש חיבור ATX12V הזה של ה4 פינים ויש גם ת'חיבור הרגיל. לספק שלי אין את החיבור ATX12V :-\ האם זה יוריד מהיציבות תחת אוברקלוק לבאס שהלוח מתוכנן אליו? (מ100 ל133) 3. אם המעבד הוא 1.8 ז"א שהמכפלה שלו היא 18 במהירות באס של 100מה"צ=אם אעלה את הבאס ל133מה"צ אז יהיה לי 2…
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום יש לי את המפרט הבא: epox ep-8rda3+ amd barton 2500+ mushkin pc 2700 512 הצלחתי לעלות את הבאס ל200 אבל מעבר לזה אין לי אפשרות בביוס. זה הולך בקפיצות של 133\166\200. איך אני יכול לעלות מעבר ל200? אני ראיתי אנשים באינטרנט שהצליחו להגיע עם הלוח הזה לאיזה 250 אז בטוח אפשר. אגב יש לי קירור מים למעבד ולגשר הצפוני אז אין בעית חום. תודה מראש על התגובות. ניסן.
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
קניתי מעבד E6600 בעל תכונות אלו: 2400 מהירות מעבד FSB 1066 מטמון 4096 כמובן 64 ביט וליבה כפולה עכשיו שאלתי היא עד כמה אני כול להביא אותו באוברקלוק וכמה זה מסוכן או מסובך לעשות דבר כזה (אוברקלוק כי אף פעם לא עשיתי) כמה ידע או ניסיון צריך ליפני שעושים את זה ומה אם יש מה הנזק שניגרם למעבד לתווך הארוך אם בכלל?
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-