אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
מישהו יכול בבקשה להגיד לי איך אני יכול לבדוק את הטמפרטורה של המעבד שלי בXP לא דרך הביוס תודה
-
- 4 תגובות
- 435 צפיות
-
-
מישהו יודע היכן ניתן לקנות את ה- tuniq tower , אין בנעה מחשבים (שגם אמרו לי שלא יהיה להם בחודשיים הקרובים) וגם אין בפלונטר. תודה על העזרה!
-
- 8 תגובות
- 546 צפיות
-
-
כמו הBIGWATER 735.. ?
-
- 3 תגובות
- 409 צפיות
-
-
חברים זה דחוף לי תעזרו לי בבקשה אני לא יודע עם הסליינסר 5 יתאים ל6800 הרגיל NU
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
ל-6600GT, עדיף לחסוך ל-TIDE, או לקנות כבר מחר סליינסר? לכרטיס שיהיה ב-OC, עם VOLTMOD ונספחיו...
-
- 14 תגובות
- 880 צפיות
-
-
מאיפה אני יכול להשיג סליל כסף טהור לשימוש בלופ שלי בארץ? כרגע לחנות בחול אין בסטוק ולא בא לי לחכות עוד שבוא עד שזה יגיע... תודה אנשים!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את זה = http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6232 אז הבעיה היא שיש לי כרטיס מסך 6600gt vivo הקירור הזה מתאים גם ו או שצריך קירור מיוחד
-
- 7 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום, לי יש סלרון 1000 מומהר ל1100 110*10 ורציתי לדעת אם הוא יותר טוב מפנטיום 3 1000 בתודה מראש יאיר
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאחר כל הניסיונות זה מה שהוא נתן לי: לוח TUSL2-C זיכרון 512 קורשל 2-2-2 כרטיס מסך רדאון 7200 32 DDR כרטיס קול VIBRA128 מודם קריאטיב מעבד סלרון 1200 256 מטמון. VCORE מקורי 1.475 וולט המקסימום שהיגעתי איתו ללא קריסות עים יציבות אמיתית כולל אי קריסה בתוכנות בדיקב כבדות כמו סנדרה ו 3DMARKSE : מהירות: 1391MHZ..במקום 1200 VOCRE הכרחי למניעת חוסר יציבות 1.525 וולט FSB 116 PCI BUS 38 טמפרטורה 41 מעלות עים מאוור SPIRE של AMD XP1600+ ביצועים שווים ל AMDXP 1800+ פחות או יותר.... דן
-
- 40 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
עד כמה אני אוכל להגיע עם CELERON MMX 500MHZ, 64SDRAM , לוח אביט VA6באוברקלוק? אני לא ממש מבין בזה, אז אם מישהו יכתוב לי מדריך קצרצר, תודה רבה :-*
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
היום אני פותח לי תמחשב בסבבה כרגיל, בדרך כלל הבוט מהיר והכל יופי, אבל היום על מסך הפוסט התחילו לי צורות שונות וכל פעם הוא קרס לפני או בזמן ספירת הזכרון...בדקתי בביוס אם משהו השתנה וכלום... עדיין הסלרון על 140 עם וולטז' גבוהה מעט... קיצר ניסיתי עוד כמה פעמים והוא הסכים לעלות תמיד רק אחרי ריסטארט... התעצבנתי ושמתי אותו על באס של 133... עכשיו מה אתם חושבים גרם לו ככה פתאם להשתגע ? לא לעשות פוסט פתאם ? האם הוא באמת מזדקן ? אולי הביוס לא אידיאלי פשוט לאוברקלוק ?
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה .. קיבלתי את 2 הסמארט פאנים שלי ויש לי כמה שאלות - למה הנגד המשתנה בא מחובר למאווררים אני חשבתי שאני אמור לחבר אותו ? מה זה הדבר הכחול הקטנטן הזה שמתחבר לחוט קטן ושחור שיוצא מהמאוורר למה למרות שהמאוורר על הכי חזק מכוון הוא לא עושה כמעט רעש ואת דחיפת האוויר שלו אני בקושי מרגיש ? אותן הבעיות בשתי המאווררים .. מה עושים ? זה נורמלי ? ותגידו יכול ליהיות שהספק 300 וואט של hec שברשותי לא יכול להחזיק תמאווררים ?
-
- 5 תגובות
- 531 צפיות
-
-
המעלות אחרי 20 דקות של המחשב בפעולת Idle.
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברים, אשמח קבל עצה ממי שיודע למה מחשב נייד בן שבוע ימים, שמוגדר בחלונות 8 ובהגדרות סמסונג כמו שצריך - מרעיש מהמאוורר ברמה שמציקה באוזן. כלומר, המאוור "נח" לדקה ומרעיש 5 דקות ברמה שמפריעה בעבודה שקטה בספרייה למשל. אשמח לרעיונות, המלצות, הכוונות. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
HT על X3 זכרונות ללא שינוי,המתח על 1.55V. אם אני עובר את ה 2750 המחשב לא נדלק. טמפ':במנוחה 46,מאמץ 58-60.
-
- 7 תגובות
- 799 צפיות
-
-
http://www.overclock3d.net/news.php?/cases_cooling/ocz_cryo-z_ready_to_ship/1 שווה לעקוב ולהמתין לעוד פרטים.
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
טוב אז ככה כמעט כל הסנסורים שלי במחשב שאמורים להראות את המעלות דפוקים, הכרטיס מסך לא זז מ-25 כשאני בטוח שהוא 40-45 לפחות. המעבד זה בכלל מראה שהוא על 6-5 מעלות כשהוא בעצם על בין 30 ל-37 (זה מראה את זה בביוס נכון..) הדבר היחיד שהוא מראה נכון זה הלוח אם (שעומד על כ31 מעלות) ואת אחד מההראדיסקים שלי (30-35).. עכשיו אם אני רוצה לעשות אוברקלאוק לכרטיס מסך זה בלתי אפשר בלי שאני אדע את הטמפ' המדוייקת שלו ואני מפחד לשרוף אותו... אז ח'ברה תרימו הצעות למה עושים בנדון, איך אני יכול לתקן את הסנסור של הכרטיס מסך או להחליף אותו או לעשות עם זה משו כי אני חייב לדעת ת'טמפ' שלו בשביל ההמהרה.. ד"א השתמשי בהמון תוכנות כדי לגלות טמפ' וכולן עד האחרונה מניבות תוצאות זהות.. תודה רבה לעוזר…
-
- 15 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מדרבורד P5AD2 DELUXE, 925X ורציתי לדעת האם אני יכול לראות את הטמפרטורה של הצ'יפסט של המדרבורד הזה ואם כן איך (כי כרגע זה לא מוצג לי בEVEREST) והאם יש צורך לקנות קירור נוסף בשבילו או שהHEATSINK הרגיל מספיק?
-
- 9 תגובות
- 600 צפיות
-
-
כבר פתחתי דיון על זה מזמן אבל אני לא מוצא בחיפוש, יש כל מיני דגמים של אותו הרדיסק (של ווסטרן דיגיטל) שלחלק מהם יש סנסור פיני ולאחרים אין נתנו לי בדיוק את האותיות למי יש ולמי אין, אבל אני לא מוצא בחיפוש.. תודה.
-
- 4 תגובות
- 496 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים בבית עם לוחות אסוס TUV4X - SOCKET 380 S533-X - SOCKET 478 בקצור, בלוח הראשון (הישן יותר) יש מקום ל3 מאוררים (cpu\power\chasis) ו2 סנסורים (cpu\mb) בלוח השני יש מקום ל2 מאוררים (cpu\chassis) וסנסור אחד בלבד (לפי מה שהתוכנה מראה) ל-cpu למה זה? אסוס מקצצים ?
-
- 2 תגובות
- 472 צפיות
-
-
שלום רב, רציתי לשאול היכן ממוקמים הסנסורים של המעבד והלוח אם שאותם ניתן לקרוא בתוכנות מעקב (כמו speedfan) והאם ניתן להחליף אותם או לבטל אותם דרך הביוס? האם המאוורר של המעבד משתמש בסנסור של המעבד או שיש לו סנסור משל עצמו? אני שואל את השאלות האלה היות ואני חושד שיש לי סנסורים לא תקינים שגורמים לניתוקים ותקיעות. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 404 צפיות
-
-
רק המחשב הראשון שלי תהיו נחמדים בבקשה איך זה נראה לכם? ושוב תודה לכולם
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי ספק מוזר ביותר סנשיין - קומה 400 מה דעתכם עליו או מה זה בכלל. דבר שני אני צריך המלצה למאורר שקט עם 3PIN לחיבור ללח אם עדיף שניתן להשיג בארץ ראיתי את ה STELTH של VANTEC האם הוא עם 3 פינים ללוח האם או שלא
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
-
שלום מה זה בדיוק הערך הזה? חשבתי שהוא ערך טמפ' המעבד אבל הוא שונה מהערך הקודם שיש לי (ועדיין מופיע) דהיינו יש לי עכשיו שני ערכים לטמפ' מעבד? וזה גם לא יכול להיות כ. מסך כי גם לו מופיע ערך נפרד. מישהו יודע מה זה?
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-