אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
אני קונה מעבד: AMD ATHLON XP 2500 1.83GHz 333MHz L2-512K Barton לוח אם: ABIT NF7 2.0 Nforce 2 AMD DualDDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0 זיכרון: אין לי מושג של איזה חברה 512MB 400DDR כרטיס מסך: radeon 9200 128 MB DVI TV-OUT יש לי כמה שאלות לגביי ביצוע האוברקלוק: 1)אני צריך לקנות לזיכרון צלעות קירור כל שהן? כמה הם עולות אם כן? 2)עד איזה מהירות אני יכול להמהיר את המעבד? (מהירות בטוחה שלא תהרוס את המעבד) 3)אני יכול לעשות אוברקלוק עם הזיכרון הזה? אני צריך לעשות אוברקלוק גם לזיכרון? 4)המליצו לי לקנות וולקנו 12 למעבד. אבל שמעתי יצא מאוורר חדש מסדרת וולקנו שהוא מאוד שקט ועולה אותו מחיר בערך כמו הוולקנו 12. קוראים לו silentboot או משהו כזה. (מקווה שהבנתם למה הכוונה שלי). אז כדא…
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
היי וחג שמח, אמש עזרתם לי בבעיית הציפצופים, והנני מודה לכולכם על כך,כעת נוצרה בעיה נוספת ,חום המעבד עומד קבוע על 70 מעלות, מאוורר המעבד פועל,מאוורר ספק הכוח פועל.מה הבעיה ומה הוא הפתרון? המעבד הוא 1.4 אינטל פנטיום 4 תודה וחג שמח
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום כולם!! בא לי לעשות OC קטן לכ.מ שלי. בפורום גרפיקה נתנו לי את ATI TRAY TOOLS כתוכנת בקרה לכרטיס(לא כתוכנה ל-OC). אם אני נותן לתוכנה לעשות את ה-OC לבד(find max clock for GPU/MEM) זה בטוח או יותר כדאי לי לעשות לבד? דרך אגב, הכרטיס הוא 1950P של POWER COLOR. אני לא מתכנן משהו רציני, רק בקטנה
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום, שמי אייל, והמפרט שברשותי הוא: לוח אם: Intel Isleton D946GZIS זיכרון: Transcend 1G DDR2 667Mhz x2 מעבד: Intel C2D E6300 1.8GHZ - קירור סטוק של אינטל כרטיס מסך: nVIDIA GeForce 8800 GTS. קניתי אותו עם OC גבוה מאוד.. (EVGA ACS3 Editon) דיסק קשיח: Maxtor 6V200E0 (200 GB, 7200 RPM, SATA-II) מארז: NZXT Apollo + מאוורר קידמי 120mm ספק: FSP 400W 24pin SATA 12cm PN כמו שאתם יודעים, המעבד שלי מגיע עם תדר נמוך מאוד, ואני מעוניין להעלות אותו. הבעיה המרכזית היא שאין לי קירור למעבד, לוח אם שתומך ב-OC, וידע איך לעשות OC. אני מצפה להגיע לכ-3GHz. אני רוצה להקדיש לנושא הזה עד 700 ש"ח (כמובן שעדיף פחות). בבקשה, עזרו לי למצוא לוח אם טוב שתומך במהירות ה-FSB של המעבד שלי (1066MHz), שיצליח…
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
הבנתי שS&M הכי טובה אבל יש משהו שיותר כדאי לי להשתמש אם אני עובד על ויסטה 64?
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
זה שאתה אדמין חרא זה לא אומר שאתה צריך לסגור לי את הדיון בשביל שאנשים לא יכולו לעזור לי
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
ABIT AG8 915P טוב לאוברקלוק? או שיש המלצות אחרות?
-
- 3 תגובות
- 496 צפיות
-
-
אז ככה עשיתי לעצמי מוד של כבלים מעוגלים והיה סבבה נהנתי והכל אבל עכשיו הזמן להתקדם לדבר האמיתי הבנתי ותקנו אותי אם אני טועה שהכבלים המעוגלים שקונים האיכות שלהם הרבה יותר טובה מהאפורים שמקבלים עם המחשב ובגלל זה יש שיפור בביצועים! ולכן החלטתי לקנות מוכנים אז כאן השאלה אליכם מה אתם ממליצים איזה חברה ואיפה כדי לקנות אני צריך: 1 לפלופי 1 לסידי וצורב ו1 לשני H.D
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס GeForce 9800GTX ולדעתי הוא מאוד מרעיש. יש דרך להשתיקו? האם קיים מאוורר מקורי של GIGABYTE, ששיך לכרטיס זה, שמסוגל להפחית את הרעש שיוצר המאוורר שבאריזה המקורית?
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אם אני מחבר שני מאווררים לוט אחד(מארבע חוטים לשני חוטים)כדי לחבר ללוח אז כמה כול מאוורר יקבל 12 או 6 והשאלה השניה מה עדף לחבר שני מאווררים ביחד או מאוורר ליד מאורר
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
היי חברים , אני עובד על SLI 8800GT עם לוח של ASUS - STRIKER EXTREME הכל טוב ויפה (עד שעשיתי את הSLI) שמתי לב שאני מקבל המון המון מסכים כחולים שלא קשורים אחד לשני (הרצתי DEBUGGING , MEMTEST וכד') בין השאר עלה בדעתי לבדוק מה קורה עם הטמפ'. הנה תמונה מ SPEEDFAN התפלאתי לגלות שהכרטיסי מסך רצים על 80 מעלות , הבנתי שזה לא ממש טמפ' תקינה ב IDLE (רק WIN) האם יש אלטרנטיבות טובות ל STOCK FAN שקיים על ה8800 ? תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
טוב, זאת כבר הודעה שניה שלי היום, אני מצטער, אני מקווה שזה לא נחשב הצפה, אבל זה מאוד חשוב לי, אז תנסו להבין. ולעניין, יש לי בארטון 2500, ובורד: ABIT NF7-SL. ואני מעוניין לקנות קירור, עכשיו הבנתי שבתקציב עד 200 שקל (בערך), הכי טובים הם: VANTEC AeroFlow VA4-C7040 ZALMAN CNPS6000-Cu הם זה באמת כך? ואיזה מהם עדיף? תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
מה הקירור הכי משתלם ומומלץ לP4 ותושבת 478? (תקציב עד 150) אני גם אנסה לבצע אוברקלוק כך שהקירור הוא הכי חשוב וגם שלא יעשה יותר מידי רעש.. ראיתי את הקירור הזה: http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=SCKTN2000&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE# צריך לפרק את כל הלוח אם בשביל להרכיב אותו?
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
כשאני עושה אובק קלוק לכרטיס מסך שלי עם ATI TOOL אני משתמש באופציה הזאת שמראה לי לכמה כדאי לי להעלות את הזכרונות ואת הcore... אבל הבעיה היא שתמיד אחרי שאני שומר את המהירויות שאני רוצה הם נשמרים, אבל כשאני מעלה משחק או משהו כמו 3DMARK05 המהירות חוזרת תמיד לdefault שלה... למה לעזאזל?!
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אז ככה הורדתי את התוכנה, נכנסתי בתור ADMIN (יש לי ויסטה), ואני מנסה לעלות את ה CORE או את ה MEM, כשאני מעלה את הסמן הסמן חוזר ל 0.00 אוטומטית, לא נותן לי להעלות את התדרים, בנוסף הוא גם לא מציג לי את התדרים הנוכחיים אלא רושם 0.00, אפשר לראות זאת בתמונה. כשאני מוריד את ה V מאופציה שמכניסה לפעולה כל שינוי בתדרים אוטומטית, ואז מעלה את התדרים שוב פעם ולוחץ על ה SET CLOCK, זה שוב פעם מתאפס. התקנתי מחדש את הדרייברים הכי עדכניים של NVIDIA. בבקשה עזרה! E6320 1.86 @ 3.0Ghz Asus P5B Gigabyte 8600GTS 2Gb Corsair XMS2 675Mhz Enermax ECA3052 25cm Fan Chieftec 550W 250GB WD, 120GB Seagate Windows Vista Ultimate [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום, אני עוזר לקרוב משפחה שלי לבנות מחשב חדש, כל החלקים כבר נקנו פרט למעבד וקולר למעבד. בהמלצת פורום מעבדים הוחלט לרכוש מעבד i5 - 4670K ונשאר להחליט איזה קולר לקנות עבורו. http://hwzone.co.il/community/threads/544017-%D7%A6%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%A6%D7%94-%D7%9C%D7%9E%D7%A2%D7%91%D7%93-%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%9C-%D7%A2%D7%91%D7%95%D7%A8-%D7%9C%D7%95%D7%97-%D7%90%D7%9D-Z87#.U0p8OPmSx34 חשוב שהקולר יהיה שקט כי מדובר באדם שרוצה מחשב שקט לכן הוא גם קנה מארז שקט (Fractal Design Define XL R2). כמובן שחשוב שגם תהייה יכולת קירור טובה שתאפשר לעשות OC קטן למעבד. תודה לעוזרים !
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך עושים UNLOCKED לXP1600 אבל רק מי שיודע שיעזור לי והאים זה מסוכן
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
jp7-ratio of processor core to system bus frequncy ויש לי פו ratio 3 3.5 4 4.5 5 5.5 6 6.5 7 7.5 8 יש לי מעבד סלרון 1.400ghz אז מה כדי לי לבחור ב SYSTEM BUS הזה ? יש לי לוח אם של PCIPARTNER ואם ניתן לעשות אובר קלוק למעבד הזה ? תודה........
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום כולם, היום (לפני הפורמט) החלטתי לראות איך עושים OC דרך הביוס. כל מה שהצלחתי לעשות זה להעלות הFSB (המקסימום שהיה שם היה 156 נדמה לי - מה שהביא את המערכת שלי ל2.96ghz). אבל הווינדוס לא עלה עם זה. איך אני בדיוק עושה OC דרך הביוס? איזה אופציות יש לי עם המערכת שיש לי (סתכלו במפרט מימין או למטה)? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום.. יש לי כבר שנה את המחשב ואני מעוניין להחליף בקירור את המשחה הטרמית. קראתי וראיתי שמומלץ להחליף פעם בשנה את המשחה הישנה. עכשיו קודם כל השאלה שלי איזה משחה היא הכי מומלצת(לא יקרה) ועם איזה חומר אני יכול לנקות את המשחה הישנה? והאם יש מדריך כיצד למרוח ביעילות את המשחה הטרמית? תודה רבה לעוזרים וחג שבועות שמח,אופיר.
-
- 3 תגובות
- 451 צפיות
-
-
אני לא יודע אם השאלה הזאת שייכת לפה או לפורום קירור, אז בסוף החלטתי לשאול פה. בלוחות החדשים שתומכים בקונרו יש כאלו שמתהדרים בקירור HEATPIPE לצ'יפסט (במיוחד היוקרתיים יותר) וכאלה שמסתפקים בגופי קירור רגילים. בפועל, ניתן לראות שגם לוחות שמשתמשים בגוף קירור רגיל, כמו ה DFI, מגיעים באוברקלוק לתוצאות יפות מאד. אז האם יש בכלל השפעה או יתרון ל HEATPIPE הזה או שזה יותר אלמנט של יופי ועיצוב ? האם רק בגלל זה שווה לקנות לוח מסויים ולא לוח אחר ? תודה
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
המפרט שלי בחתימה שתבינו על איזה מערכת מדובר. בגירסאת ביוס 1.3 הגעתי לOC מעולה על קירור סטוק של 2.6GHZ עכשיו אחרי שעדכנתי ל 1.4 אני לא עובר את ה 2.3GHZ אבל ללא OC גירסה 1.4 בבנצ'ים נותנת יותר נקודות.. לדוגמה אני מקבל 9700 על המעבד ב AM3 ועם גירסאת ביוס 1.3 הייתי מקבל 8400 על המעבד ב AM3 בקיצור מסקנה שלי גירסאת הביוס החדשה תומכת סוף סוף ב VENICE כמו שצריך אבל דופקת את עניין ה OC מישהו נתקל בבעיה דומה? הנה הפירוט של עדכון הביוס 1.4 K8N Neo4 Platinum (MS-7125) V1.4 BIOS Release ---------------------------------- 1. This is Award BIOS release 2. This BIOS fixes the following problem of the previous version: - Support AMD K8 reversion E stepping CPU. - Update NVPXE version to…
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
הנה המערכת: (ואני לא מתכנן OC) core 2 duo E6300 Asrock conroexfire 1GB DDR II 667 TwinMos X 2 X1900xt 512MB WD 250GB 16MB אמרו לי שצריך קירור לכרטיס מסך, השאלה אם צריך גם קירור למעבד? תנו לי המלצה על קירור טוב ואיכותי לכרטיס מסך אבל שיהיה זול (שלא יהיה זבל)
-
- 3 תגובות
- 426 צפיות
-
-
קבלו עצה במקום לשים מאוור 80MM פשוט על הכרטיס ......תשקיעו קצת כסף....ותקנו מאוור זול של איזה 4000 סיבובים של איזה מעבד ותשימו.....זה מה שעשיתי קניתי ב40 שקל מאוור + היטסינק למעבד AMD סתם משהו זול.......ותליתי את המאורר על הכרטיס......זה משהו בן זונההה.....ואת ההיטסינק לשולחן העבודה ...שמתי אותו על GPU של GEFORCE 4........איך שהו התאים בול...... לדוגמא.: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_936_1529&products_id=7247
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
יש לי מעבד E8400 והוא כרגע עובד על מהירות 3.5GHZ עם 1.4260V ו פועל על 75-80 מעלות במאמץ. אני כבר כמעט חצי שעה עם התוכנה ORTHOS והכל נראה יציב בנתיים. השאלה שלי היא כזאת- מעלום לא הצלחתי לעשות OC עד היום בגלל ששיניתי יותר מידי הגדרות. בפעם הזאת הדבר היחיד ששיניתי היה ה BUS SPEED והמתח ולא שום דבר מעבר... אם המחשב יציב עכשיו אז הכל תקין? יש משהו קריטי בהגדרות שצריך לשנות? ונראה לכם שאני יכל להוציא עוד קצת מהמעבד? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-