עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by J0n1,

קניתי היום למארז שלי (קומפיו קייס) AC 120 X2 ורק אחרי שפירקתי את המאווררים הקיימים הבנתי שיכול להיות שהם עדיפים על הAC 1. לAC אין חיבור RPM 2. למאווררים של המארז יש מן חוט נוסף שישב לי על הלוח אם, נדמה לי שזה אולי חיישן טמפ', ואין את זה בAC הנה המאוור והנה מה שנראה לי כמו חיישן (מצטער על האיכות) אז מה עדיף? באסה עכשיו שהמאווררים לא מכוונים את עצמם לפי הטמפ' וככה בלילה יהיה לי רעש...

2. Started by lowlow1001,

קניתי 3 מאווררים למארז שלי 2X8CM ו9CM השניים מקדימה אמורים להכניס אוויר אבל אני לא בטוח מה התפקיד של המאורר בצד מכניס אוויר או מוציא?

3. Started by michael_ros,

מה הולך? תגידו איך הגופי קרור של זלמן לAM3 פנום2 X3 .אני עדיין מתלבט מה לקנות.

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  4. אפשר איך שהוא ליצרוב את הBIOS של הוודו 3 שיראה ככרטיס מסך אחר א

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  5. Started by a-v-i,

היי שאלה לי אל צוות החדשות או המודרים או כל מי שקשור במלאכת האתר האם יש באופק סיכוי לביקורת על המוצר הבא: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851&products_id=8204 או בגירסת האלומיניום שלו? תודה

• 5 תגובות
    • 585 צפיות
  6. שלום, לא פעם שמעתי בדיונים על אבורקלוק שצריך לנעול את המתח לPCIE, מז"א? מה זה מגביל? מה זה מוסיף? ובאיזה שלב אני צריך להעלות מתח למעבד? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 585 צפיות
  7. Started by fareedamr,

שלום אני רוצה להגיד משהו בקשר למדריך החדש שיצא המערכת הקירור. אז עלה בדעתי למה לא לשים קוביות קרח למיכל המים אשר יורידו את טמפרטורת המים והמעבד. וכך שמשתמשים בקוביות קרח כשרוצים לשחק במשחקים אז אנחנו רוצים שהמחשב יעבוד במהירות רבה יותר. תגיבו בבקשה בקשר לרעיון!! להתראות

8. Started by amirn,

יש לי מארז Compucase super Midi Tower CI 6A19 שמגיע עם מאורר 120ממ די רועש אני רוצה להחליף אותו במאורר אחר - שקט (המחשב שלי די קריר 26-33C, כך שלא צריך מאורר חזק, ואני לא עושה OC) אני עומד להזמין מ JAB-TECH מאורר PANAFLO L1A שהוא 80ממ ואמור להיות סופר-שקט בשביל הSHUTTLE שלי, האם אני יכול להתאים מאורר 80ממ במקום ב120 ממ? על איזה מאורר 120ממ הייתם ממליצים (שקט,שקט...) - עדיף שיש ב JAB-TECH תודה

• 5 תגובות
    • 585 צפיות
  9. Started by galz,

אוקיי, למרות שציפיתי ממנו ליותר, האנרמקס שלי הלך לעולמו לאחרי כמעט שנתיים של שרות נאמן. הפעם האחרונה שקניתי מאוורר הייתה לפני כמעט שנתיים, כך שאני כבר לא זוכר מה נחשב טוב ומה הנתונים היבשים אומרים. בכל מקרה, אני רוצה ללכת על המאוורר הזה http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5379 הנה הנתונים היבשים שלו מהאתר הרישמי של TT (מדובר ב A2029, הכי ימני בטבלה): http://www.thermaltake.com/dcfans/smartfan/a202829.htm מה אתם אומרים?

• 10 תגובות
    • 585 צפיות
  10. החלטתי לשפר את המערכת קירור מים שלי (טאי צ'י של טרמלטק) יש לי כבר משאבה חדשה של 1200 ליטר בשעה חיצונית לא טבולה יש גם מיכל מים מוגדל. אני יכול להשתמש בבלוק וברדיאטור שיש לי אבל הרדיאטור מגיע עם צינורות נורא דקים שלמיטב הבנתי יאטו את קצב הזרימה ויותר יחממו את המים מאשר יקררו אז צריך רדיאטור חדש עם צנרת יותר עבה חיפשתי בפורום ובגוגל אבל לא מצאתי משהו מתאים אם יש לכם קישורים או המלצות זה יעזור מאוד בקשר לבלוק הוא מותאם לזרימה איטית כמו של המשאבה הקודמת (94 ליטר לשעה) עכשיו יכול להיות שזה יעבוד אבל יש מצב שהלחץ יפוצץ את הבלוק ויכול להיות שהמשאבה החדשה פשוט לא תועיל בגלל הבלוק הנחות אז איזה בלוק מומלץ? אולי בכלל עדיף ללכת על בלוק עם פלטייה מראש? קישורים ומחירים מאוד יעזרו תו…

11. Started by go_go,

חברת OCZ הוציאה MEMTEST המבוסס על התוכנה הידועה עם מספר שיפורים ,אני מצרף לינק להורדת התוכנה. ניתן להוריד גירסה ל CD או גירסה ל 1.44 תהנו http://www.ocztechnology.com/displaypage.php?name=ocz_memtest

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  12. Started by MacGyver,

ככה אין לי מושג בOC אז: 1.למה שמישהו ירצה בכלל לעשות OC ???(תנו דוגמא למצב...) 2.איך עושים OC?? 3אם אני שורף משהו יכולים לדעת שעשיתי OC?? תודה מראש איתן

• 5 תגובות
    • 585 צפיות
  13. Started by dani9998,

יש לי מעבד עם קירור Zalman 9700NT + Amd 64 +3200 2ghz @ 2.3GHZ nForce GA-K8-SLi ו 2 סטיקים של זכרונות 512MB במהירות 200MHZ (לא עשיתי להם OVERCLOCK הורדתי את המכפלה,209MHZ אם זה משנה) אז העלתי את הBUS ל 230MHZ,והמערכת יציבה(עשיתי בדיקה עם S&M הורדתי את המכפלה של ה HT LINK ל4 ושל הזיכרון ל 1.86 אם אני לא טועה. ואם אני מעלה ל240MHZ המערכת מתחילה להתקע אחרי הPOST או לפני שנכנס לוינדוס.. מה אני יכול לעשות כדי להעלות את הבאס יותר?להעלות מתח? להוריד את המכפלות? אין לי מושג .. עזרה בבקשה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  14. Started by ben_amitai,

או קיי בעקבות החלפת המשחה הטרמית והירידה הדרסטית בטמפ' החלתי לנסות שוב לעשות OC הבעיה שאני לא מצליח להעלות את FSBשל המעבד ליותר מ300MHZ. כשנסיתי המחשב לא עובר את הבדיקה של הביוס, הוא עושה שלושה ציצופים כאלה ומאתחל את עצמו. ניסיתי להעלות מתח למעבד אבל אני לא יודע איך לעשות את זה... הלוח שלי הוא DFI INFINITY 975X\G

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  15. Started by mdmdmd,

שלום לכולם לאחרונה שמתי לב ב EVEREST שהלוח אם שלי נמצא ב48 מעלות במנוחה ולאחר מאמץ הוא מגיע לטמפרטורה מבהילה של 75 מעלות הלוח שלי הוא GIGABYTE 8I915ME GL בלי שום קירורים מיוחדים רציתי לדעם האם הטמפ' האלו רגילות למאמץ בקירור סטוק? מאמץ הכוונה 3DMARK06 \ NFSC \FEAR על הגדרות מקסימליות---עם FPS נורמאלי האם הטמפ' באמת לא מוגזמת? ובדקתי גם בEVEREST וראיתי שהמאורר שלי במהירות של 2000 RPM בערך ה טמפ' של המעבד לא עולה על 38 מעלות גם במאמץ והכרטיס מסך שלי עם טמפ' של 45 מקסימום במאמץ אמרו לי לבדוק עם התכנה של GIGABYTE (EASYTUNE כי לפעמים הלוח אם מזייף את הטמפ' שלו בתוכנות אחרות אבל גם בEASYTUNE הטמפ' דומה העלתי בתוכנה את המהירות של המאורר מ2000 ל 2500 כדי לראות אם זה עוזר לקירור …

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  16. Started by Proteous,

http://img237.imageshack.us/my.php?image=4410am6.jpg איך אני מוסיף את התוצאה למאגר המהרה ? http://img381.imageshack.us/my.php?image=4410kf9.jpg

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  17. Started by DeNon,

שלום מה הטמפרטורות של המעבד במנוחה ובמאמץ?

• 9 תגובות
    • 585 צפיות
  18. Started by dxdiag,

אז ככה היום בצהררים לא היה לי אינטרנט רק עכשיו אז רק עכשיו יכלתי לפרסם אז קראתי תמדריך של האוברקלוק אבל לא מה שבנעוץ מדריך אחר . כי אין שמה שיוני מתחים וזה. וביצעתי את האוברקלוק .. הכל הלך חלק ורגיל עוד לא עשיתי בדיקת מאמץ אני חושב שלא צריך טמפרטורות סבירות לפני הOC היה לי במנוחה 27-30 ואחרי האוברקלוק 29-30 אממ אז עליתי מ 2.53 ל 2.81 שיניתי את bus speed ל 225 , והמכפלה היא 12.5 אז זה יצצא ככה.. אממ אני חשוב שאני יכול להמשיך עוד כי היה רשום לי במקסימום של ה bus speed 800 MHZ ושמתי רק על 225 MHZ.. חחח אז הינה עכשיו אני ישעה בדיקות מקיפות עם אוורסט וכו .. אה והמתח של המעבד העלתי מ 1.2 ל 1.3

19. Started by ESSENCE,

עם נגיד יש לי 8600GT DDR 3 256MB ונגיד מתחשק לי לעשות OC ויש לי E6300 וספק מספק אז בכמה אחוזים אני יכול לשפר את הכרטיס(מקסימום) הנ"ל ואיזה קירור(הכי זול) אני אצתרך בשביל לשמור על טמפרטורות נמוכות. ואחרי ה OC לאיזה כרטיס אפשר יהיה להשוות אותו

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  20. Started by Bar1234,

שלום לכולם.... יש לי מעבד INTEL PENTIUM 2.0- NORTHWOOD הגיוני שהוא עובד על 19 מעלות עכשיו (קר בחדר).....??? או שהתוכנה מזייפת... למרות שגם בתוכנה וגם בביוס הם מראים לי אותו דבר...!!

• 12 תגובות
    • 585 צפיות
  21. נשברה לי הכנף של מאוורר 120MM של TT יקר עם לדים כחולים יש איך לתקן בלי שיעשה רעש כמו עכשיו?????

• 9 תגובות
    • 585 צפיות
  22. Started by itzikg83,

המעבד הוא P D 925 המחשב פשוט לא מפסיק לצפצץ מהזמזם של הלוח בכל פעם שאחי משחק Warcraft3. אני הסקתי שמדובר בחימום יתר של המעבד מכיוון שזה קורה רק במשחקים די תובעניים ביחד למחשב ומפסיק כשמצמידים מאוורר ביתי למארז הפתוח. האם ישנו פתרון זול יחסית לבעיה?

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  23. Started by yoav9,

הצעות שיפור/יעול/אוי כמה המארז מכוער/כל דבר אחר יתקבלו בשמחה נ.ב. עוד שבועיים לערך כאשר אתקין עוד קטודה ואשר את המראה הכללי של המארז (חוטים וכו) אפרסם תמונות באיכות טובה

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  24. שלום עשיתי oc לכרטיס מסך שלי 7600 gs קירור פסיבי+מאוורר 80 עליו התוצאות: 760@533 582@400 עבר 10 לופים של 3dmark וגם פאר קריי על הגדרות הכי גבוהות הטמפרטורות נשארו קרירות 47 מעלות במנוחה ו54 במאמץ! אני מרגיש שיפור משמועותי מאוד בביצועים! [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 585 צפיות
  25. כרגע, דרך הביוס אין לי אפשרות לכייל את המכפיל אלא רק באמצעות ג'מפר ע"ג הלוח. האם זה אומר שהמכפיל שלי נעול ? בהנחה שהמכפיל נעול האם ג'ימפור יפתור את הבעיה ? תודה.

• 8 תגובות
    • 585 צפיות

דיונים חדשים בפורומים