אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להגביר רת מהירות המאורר של הכרטיס מסך ל100% דרך ה ntune זה בסדר זה לא פוגע או משו? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
-
שלום, המאוורר הישן כנראה ישן מידי, ועושה רעש של טרקטור... אני מעוניין להחליף אותו במאוורר סביר (לא יקר) המתאים ל: לוח אם Gigabyte 945GZM-S2 מעבד Pentium D 3.4 GHZ תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה שמתי לב ב EVEREST שהלוח אם שלי נמצא ב48 מעלות במנוחה ולאחר מאמץ הוא מגיע לטמפרטורה מבהילה של 75 מעלות הלוח שלי הוא GIGABYTE 8I915ME GL בלי שום קירורים מיוחדים רציתי לדעם האם הטמפ' האלו רגילות למאמץ בקירור סטוק? מאמץ הכוונה 3DMARK06 \ NFSC \FEAR על הגדרות מקסימליות---עם FPS נורמאלי האם הטמפ' באמת לא מוגזמת? ובדקתי גם בEVEREST וראיתי שהמאורר שלי במהירות של 2000 RPM בערך ה טמפ' של המעבד לא עולה על 38 מעלות גם במאמץ והכרטיס מסך שלי עם טמפ' של 45 מקסימום במאמץ אמרו לי לבדוק עם התכנה של GIGABYTE (EASYTUNE כי לפעמים הלוח אם מזייף את הטמפ' שלו בתוכנות אחרות אבל גם בEASYTUNE הטמפ' דומה העלתי בתוכנה את המהירות של המאורר מ2000 ל 2500 כדי לראות אם זה עוזר לקירור …
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אהלן שבוע הבא כנראה אני קונה 6800 של MSI תמליצו על קירור טוב בשבילו עד 200 שקל כולל משחות ודבקים ולאדע מה...... ואם אפשר הסבר איך מחברים את זה כי אין לי שמץ.... תודה
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
זה רעיון שעלה לי רק עכשיו ורציתי לדעת מה אתם חושבים ולקבל עצות אם יש לכם יש לי כמה ספקים ישנים שלא בשימוש יש איזה אפשרות לחבר ספק של 200W לספק 300W ולהפעיל אותם בצורה נורמלית???
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
עם נגיד יש לי 8600GT DDR 3 256MB ונגיד מתחשק לי לעשות OC ויש לי E6300 וספק מספק אז בכמה אחוזים אני יכול לשפר את הכרטיס(מקסימום) הנ"ל ואיזה קירור(הכי זול) אני אצתרך בשביל לשמור על טמפרטורות נמוכות. ואחרי ה OC לאיזה כרטיס אפשר יהיה להשוות אותו
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לנקות אבק מהמאוורר של המעבד ואני רוצה לדעת אם אני חייב גם להחליף משחת טרמית שאני עושה את זה? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום לכם רציתי שתתנו חוות דעת על הטמפ' של המחשב שלי ותוכלו לעזור לי מה עליי לשפר.. אני מתחיל לעבוד על סידור כבלים במארז בינתיים ורציתי לדעת עם עליי לעבוד גם על סידור המאווררים במארז כמו שצויין כאן : http://hwzone.co.il/guides/casecool/2/ ולכן אני מעוניין בעצות מאנשים שמבינים עניין. הנה התמונה מHWMONITOR : נ.ב המארז שלי הוא MIDI כמו שמצויין במפרט המחשב שלי. בתודה מראש, אלעד.
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
לא חשוב רעש... אבל רק מיפה http://www.pricegrabber.com כמובן USA
-
- 6 תגובות
- 578 צפיות
-
-
האם אתם יכולים להגיד לי מה אלה: 1.CPU FREQUENCY RETIO 2. MEMORY ECC MODE
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
וזה המאורר היחיד שיש לי במארז. מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על מאוורר 92 שקט לחלוטין..השקט יהיה פה נורא חשוב לי כי הוא אמור להיות בשביל ANTEC P150.. חשבתי על שתי אלה למרות שאני לא יודע עליהם כלום אתם יכולים להגיד לי אם הם מתאימים דרישות שלי.. ואם לא אתם יכול להמליץ לי על אחד שקט לחלוטין! http://www.antec.com/ec/productDetails.php?ProdID=75092# http://www.thermaltake.com/product/dcfan/combo/a2013/a2013.asp
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
שלום עשיתי oc לכרטיס מסך שלי 7600 gs קירור פסיבי+מאוורר 80 עליו התוצאות: 760@533 582@400 עבר 10 לופים של 3dmark וגם פאר קריי על הגדרות הכי גבוהות הטמפרטורות נשארו קרירות 47 מעלות במנוחה ו54 במאמץ! אני מרגיש שיפור משמועותי מאוד בביצועים! [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 578 צפיות
-
-
כאשר אני בודק טמפרטוה ב-CORE TEMP או בEVEREST אני רואה שיש לי רק CORE 1 ויש לי 2 המעבד שלי הוא E6600 וכאשר אני בודק בCPUZ אני רואה ב-num of cores אני רואה 1 למה זה ? יש מצב נשרפה לי ליבה אחת? תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 578 צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב חדש, ואני רוצה לעשות OC למעבד, קראתי המון מדריכים כולל את זה שמפורסם כאן, ואני חושב שאני מספיק מוכן כדי להתחיל במלאכה =] קודם כל, יש לי כמה שאלות: 1. ברגע שאני מעלה את המתח של המעבד, אוטומטית הטמפ' עולות? 2. יש אפשרות לעשות OC ללא עליה במתח של המעבד ולהישאר עם אותן טמפ'? 3. לפי הטמפ' של המעבד שלי, יש מצב שאני אוכל להגיע ל- 3.00MHZ, ולשמור על טמפ' סבירות שלא יסכנו את המעבד? 4. אמרו לי שהלוח אם שיש לי אולי יגביל אותי, רציתי לדעת אם זה נכון, ואם כן.. אז האם אני אוכל בכל זאת להגיע ל- 3.00MHZ, זה הלוח: http://www.globaltech.co.il/hebrew/Product.aspx?Product=237&Category=76 טמפרטורות מעבד: תמונה מהביוס על הנתונים הנוכחיים: בכמה כדאי לי להעלות בשב…
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
איך קוראים למכשיר...ואיך משתמשים בו...
-
- 5 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מאוורר 140 למארז איפה אפשר לקנות ?
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
הי, לאחר הרבה היסוסים התחלתי להמהיר את המערכת שלי (ראו מיפרט) ע"מ לקבל ביצועים טובים יותר עבור FSX (הפלייט סימולטור החדש של מייקרוסופט). כרגע המערכת עובדת בצורה יציבה במהירות של 3.2GHZ עם תוספת מתח קלה לזכרונות. המערכת לא נבדקה תחת אחת מתוכנות העמסה אלא פשוט עובדת מספר שעות ב FSX כאשר שתי הליבות מועסקות ב 80-95%. ולשאלתי - טמפ' שתי הליבות היא בסביבות 37 במנוחה, 40 עם אפליקציות קלות (OFFICE) ן53-54 לאחר כמה שעות משחק ב FSX (שתי הליבות ב 80-95% עומס). טמפ' הלוח היא בסביבות 47-49 מעלות. האם הטמפ' הנ"ל סבירות ובטוחות בעבודה לאורך זמן? תודה מראש, HP
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
מחפש מאוורר איכותי שיוציא אוויר חם מאיזור הכרטיסי מסך משהו כזה - http://tms.co.il/product/5044 (אם אפשר גם שקט אז גם שקט ואם יש בו לד אז בכייף )
-
- 7 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום, יש לי 3200+ venice ולוח אם ?ASRock 939DUAL-SATA2, s939, ULi, AGP, PCI-E? עכשיו, עשיתי OC ל2.3GHZ אבל שמעתי שהלוח הזה לא משהו לOC עם המעבד הזה.. אני לא מומחה OC ורציתי לדעת אם אני יכול להמשיך ועד כמה. תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 578 צפיות
-
-
היי. למי שיש טרמלטק ארמור , בחלון שלו יש מאורר 230 מ''מ שקוף עם לדים. אני נורא נורא צריך את המאורר הזה. ומוכן לתת כל סכום של כסף (אני מעדיף לשלם מאשר להזמין מחו''ל) + את אותו המאורר , רק בצבע שחור. גם של טקמלטק , שהוא תקין לחלוטין! מי שיש לו את המאורר , מוזמן לדבר איתי פה או בפרטי כל מי שיש לו עצה או דרך יעול להשיג את המאורר , יתקבל בברכה. אבירם.
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
איפה אתם ממליצים לי לקנות מאוורר חכם לד 120 מ"מ + גריל 120 מ"מ אבל שיהיה יפה שבמקום יהיה שירות טוב ורצוי חנות באזור המרכז תודה לעוזרים....[=
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
רכשתי לאחרונה את ה COOLER MASTER 6 יחד עם כונן קשיח 160GB של מקסטור. הטמפ' לפני ואחרי התקנת הקולר היא 40 מעלות. מישהו יכול להדריך אותי בנוגע להתקנה? אני מניח שעשיתי שגיאה איפשהו. תודה.
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
שלום כולם, הלוח הוא GA-965P-DS3P, על המעבד יש AC Freezer 7 Pro ולציפסט יש Thermaltake Extreme Spirit II אני עם E6600 (המפרט המלא בצד). עד עכשיו הוא עבד על 2.7 GH, אחרי שקניתי את הTT ES 2 (ולמרות שקצת התאכזבתי ממנו) החלטתי להמשיך הלאה, לפני כמה ימים העלתי את התדר ל334, (מכפלה *9) והרצתי ORTHOS ל16 שעות. בזכרונות לא נגעתי, תוספת מתח קטנה למעבד (+0.1 או משהו דומה), במאמץ הליבות בסביבות ה54 והמעבד על סביבות ה48, הטמפ בלוח לא עוברת את ה52 (לא בטוח אם זה הציפסט או נמדד בנקודה אחרת). סידור המאוררים הוא 2 של 120 MM מוצאים מאחורה, 1 של 80 MM מוציא מלמעלה, 1 של 120 MM מכניס מקדימה (בכלוב של הHD), אלה באו עם המארז, להם הוספתי 1 של 90 MM מקדימה מכניס, ועוד אחד של 80 MM מכניס שזורק או…
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-