עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. ה" אני חדש פה ובעניין... יש לי מעבד של intel פנטיום 4 CPU:2.4 הורדתי את התוכנה שנקראת ( אתם בטח מכירים ) speed fan הגירסה הכי חדשה.... והוא רושם לי ככה...: HDO:42 c Temp1: 23 c Temp2: 127 c Temp 3: 127 c מה אני אמרו להבין מזה??? אמרו לי שזה מסוכן מאוד ואמרו לי לנקות את המארז ואת כל המאוררים... זאת עשיתי אבל עדיין אותו הדבר אני ממש לא יודע מה לעשות!!!! בבקשה תעזרו לי..!!!

• 7 תגובות
    • 562 צפיות
  2. טוב אני הולך לחבר אותו אם החישן טמפרטורה. איפה אפשר לחבר אותו?בין המעבד לגוף קירור? זה לא יפריע להעברת חום? אפשר תשובה כבר ממישהוא?

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by SlimShady_1,

http://photos.walla.co.il/liozsosko הטאוור אשכרה מפחיד לא תיארתי לעצמי שהוא יהיה כזה כבד אבל שטויות כנסו ותהנו מהתמונות בינתיים יש לי עוד חבילה בדרך ככה עוד שבוע שבועיים יגיע ואז אני ישים הכל

• 30 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. אני קונה את המארז קומפיוקייס ואני צריך עוד מאוורר 120 נוסף שאני אשים אותו בגב של המארז איזה כדאי לקחת?

• 7 תגובות
    • 502 צפיות
  5. Started by ye_3333,

שלום אז ככה קודם כול נעים מאד כולם .. אז אחרי שהכרנו אני מבקש המלצה או עזרה כול שהיא מה אני יכול עוד לשפר ולעשות כדי שהמחשב שלי יעבוד כמו שצריך... אז קודם כול זה המפרט של המחשב שקניתי.. מעבד: פרסקוט 3 גיגה לוח: asus p4c800e-deloxe שזה הלוח הכי טוב לפנטיום 4 לפי הבנתי.. זיכרון: geil 2X256 doul memory gold pack כרטיס מסך: אני לא אדם של משחקים לכן ati 9600 asus הרדיסק : 200gb sata 8 mb צורד דיי ויי די וכו כוו עכשיו קירור..: thermaltake aquarius 2 והוספתי עוד רדיאטור להרכה כדי שהטמפרטורה תהייה יותר טובה.. מארז : thermaltake xaser 3 v1000d ספק: thermaltake purepower 480w בעיקרון זה כול מה שקניתי.. עכשיו עם כול החומרה הזאת אחרי עידכון bios וכו וכו הצלחתי להגיע ל3.6 mhz במעבד.…

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  6. Started by POD,

שלום לכולם קודם כל זה המפרט שלי http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-7VTXE+.htm. כרטיס המסך שלי הוא Asus GeForce 3 Ti 200. העלתי את המתח למעבד ב- 10% (זה המקסימום), ברירת המחדל היא בסביבות 1.74V, הטמפ' מגיעה ל-68 מעלות בערך. אני יכול לשנות רק את ה-FSB (ברירת מחדל 133MHz) ולא את המכפיל. עד ל-144MHz הכל יציב. כשהגדרתי אותו על 144, כרטיס המסך שלי פשוט נכבה ואז המחשב איתחל את עצמו, וכל זאת באמצע העלאה של ה-XP. עפ"י החישובים, אני יכול להגיע עד ל-150MHz, מבלי לעבור את הסף ב-PCI(שהוא מגיע אז ל 37.5). מה קרה ל AGP? מה עשיתי לא נכון? תודה.

• 9 תגובות
    • 573 צפיות
  7. Started by ras81,

שלום אבא שלי נוסע לארה"ב אז כמובן שחבל לשלוח אותו בלי מטלה אחת לפחות......... יש למישהו הצעות מה שווה שהוא יביא משם? חשבתי בכיוון של מערכת קירור מים..... השאלה היא האם יש סיכוי שהוא ייכנס לאיזה רשת ויידעו מה הוא רוצה או שעדיף כבר באינטרנט לקנות? יש למישהו רעיות אחרים? תודה וחג שמח

• 0 תגובות
    • 417 צפיות
  8. התקציב הוא 520-+ שקל ברצוני שהשילוש יהיה כמה שיותר שקט ואקטיבי אני ישן ליד המחשב כך ששקט חשוב לי וגם המחשב יכול להיות פתוח כמה ימים כך שכדאי שהוא ישרא צונן תודה

• 6 תגובות
    • 580 צפיות
  9. Started by POD,

שלום לכולם, קניתי את המאורר של Vantec, הקטן הזה, לכרטיס שלי. הוא עלה לי 70 ש"ח. מה אתם אומרים יספיק לי לכרטיס עם האוברקלוק?

• 5 תגובות
    • 536 צפיות
  10. Started by Impreza,

יש לי את המעבד הזה עם לוח ישן של PC PARTNER וכרטיס מסך ATI RADEON 7000 אפשר לעשות עם זה משהו?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by stas_k,

שלום, אם אני ישים מאורר volcano 8 על מעבד amd 2500 xp barton זה יהיה טוב יותר מהמאורר המקורי? ואיזה oc אפשר לעשות עם קירור כזה בלי שתהייה סכנה? תודה.

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by nir_ofer,

מישהו יכול בבקשה להגיד לי איך אני יכול לבדוק את הטמפרטורה של המעבד שלי בXP לא דרך הביוס תודה

13. Started by 111111,

אוקי אז ככה תכננתי לקנות מחשב בזמן הקרוב והוא יהיה בחדר שלי ממש איפה שאני ישן את שינת היופי שלי בגלל זה חשוב שהקירור יהיה טוב שישמור על המחשב בטמפרטורות נמוכות ולא רועש והנה השאלות: 1. האם אני יכול להשאיר את המחשב שלי כמה ימים פתוח, עם איוורר כמובן (מה שיוביל אותנו לשאלה איזה איוורר) ולא יקרה לו כלום לא עכשיו ולא בעתיד? 2. בגלל שהשינה חשובה לבריאות אני מתכוון לקנות קירור למחשב שיהיה טוב, מספיק שקט שיהיה אפשר לישון איתו בלילה,ובמחיר סביר לכל אדם (אני מדבר על שליוב- ספק+2 מאווררים 80 מילימטר+קירור למעבד) אני חשבתי על הספק של TT 420watt עם האקטיב pfc (האם הוא רועש?) על איזה שילוב את ממליצים? תודה

14. Started by ozwrx,

TITAN הזה : http://www.ixbt.com/short/2k3-08/k8atb_sc_b.jpg

15. Started by MoonKnight,

היי... יש לי מעבד P4 HT 2800 לוח אם P4P800D מאוורר מקורי אינטל (מחליף ממש בקרוב) 1024 ראם ו... זה מה נראה לי יעניין אתכם.. (נקנה לפני כ 5 חודשים) אקיצר... אני רוצה לעשות לו OC רציתי לדעת מס' דברים: 1. לאיזה תוצאות אני יכול להגיע - בלי להגיע לסיכון מטורף? 2. אני צריך קירור טוב אני מבין... במשחות אני לא נוגע! רק מאוררים! תנו לי המלצה משהו בסביבות 100-200 שקל 3. תנו לי כמה פרטי רקע (מה יכול להפגע, על מה זה משפיע וכו') תודה על העזרה MoonKnight לפרטים יותר טובים על המחשב שלי (מדוייקים) כנסו: http://img3.exs.cx/img3/17/MyComp.jpg

• 9 תגובות
    • 530 צפיות
  16. המפרט שלי הוא: AMD 2400+ לוח אם ג'יגה בייט 7VT600-L זיכורנות 512 DDR 333 כרטיס מסך 9800 פרו הטמפרטורות של המחשב שלי ע"פ התוכנה EVEREST Home Edition: הטמפ' של המעבד היא בערך 60-63 מעלות הטמפ' של הלוח אם היא בערך 38 מעלות הטמפ' של ה AUX שאין לי מושג מה זה היא בערך 31 הטמפ' של ההארד דיסק היא בערך 37 מעלות האם אני צריך לדאוג לקירור נוסף או לשפר את הקירור הנוכחי שיש לי? והאם יש לי בעיית חימום של המחשב? תודה

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  17. רציתי שתיעצו לי איזה קירור יותר עדיף לזיכרון שלי.... ש שתי אפשרויות: 1 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_1148&products_id=6532 זה אם אני לא טועה עשוי מאלומויניום... 2http://www.pccool.co.il/upload/crc-u01-co(1).jpg קחו בחשבון שמהמוצר הזה צריך להמין פעמיים כי יש לי שתי זיכרונות... עכשיו תיעצו לי בבקשה מה יותר עדיף ויותר מקרר... ועוד דבר אם אני לא טועה גוף קירור מנחושת יותר מקרר מאלומיניום או שאני טועה? למה אני אומר את זה כי זה של פי סי קול עשוי מנחושת. וזה של פנדה אם אני לא טועה מאלומיניום אז גם זה עוד דרך למחשבה..

18. אני ממש לא מסתפק במה שיש לי עכשיו (חתימה) אז אני רוצה שתמליצו לי על מספר דברים ל OC ! קירור אני רוצה להגיע לפחות ל 3.2-3.4 לוח אם מצויין ל OC קירור לכרטיס מסך אני כבר יודע מה להזמין (סליינסר 5 ) זהו . לוח אם + קירור למעבד (אני רוצה קירור יחסית שקט ) התקציב 1000 שקל תודה ותביאו לי דברים משתלמים לא את ההכי יקר בשביל שיגמור לי את התקציב

• 8 תגובות
    • 588 צפיות
  19. Started by RazorJunior,

אני מחפש הסבר ברמת העיקרון על קירור בעזרת HEATPIPES. באיזה גזים משתמשים? ומה גורם לתנועתם? ההשערה היחידה שלי היא שהגז מתחמם הוא עולה למעלה, שם הוא מתקרר ויורד חזרה להתחמם מהמעבד... אבל אם זה באמת העיקרון, אז ניתן להשתמש ב HEATPIPES רק כשגוף הקירור "שוכב"... לא? תודה

• 11 תגובות
    • 852 צפיות
  20. Started by roma4k,

ערב טוב. רציתי לדעת אם אני עושה OC אז האחריות נעלמת? יש איזשהי דרך להוכיח שעשיתי OC? תודה. חג שמח.

• 20 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by ^GunX^,

היי לכולם, אז החלטתי סוף סוף לנסות לעשות OC למעבד שלי, הנה המפרט: לוח אם: Epox 8rda3i nforce 2 מעבד :AMD athlon xp 2500+ זיכרון: ADATA 400mhz 256mb קירור למעבד :Tt silent boost הטמפרטורות שלי עכשיו במנוחה הם :39-42 , הזיכרון שלי מספיק לOC ?אני ירגיש שיפור בביצועים? אני רוצה לעשות OC מתון ממש נגיד ל 2200 MHZ מישהו יכול להסביר לי איך ? מה לשנות בביוס וכו'. תודה.

• 26 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by THE-MASTER,

הנה המפרט של המחשב שלי ורציתי לדעת אם החלקים שלו הם בעלי פוטנציאל גבוה לOC וכמו כן תגידו לי לאיזה רמות אפשר להגיע איתו.. Processor Model : Intel® Pentium® 4 CPU 2.40GHz Speed : 2.41GHz Performance Rating : PR2652 (estimated) Type : Standard L2 On-board Cache : 512kB ECC Synchronous ATC (8-way sectored, 64 byte line size) Mainboard Bus(es) : ISA AGP PCI IMB USB i2c/SMBus MP Support : 1 CPU(s) MP APIC : Yes System BIOS : American Megatrends Inc. V1.0 Mainboard : MICRO-STAR INC. MS-6728 Total Memory : 255MB DDR-SDRAM Chipset 1 Model : Intel Corporation 82865G/PE/P, 82848P DRAM Controller / Host-Hub Interface Front Side Bus Speed : 4x 134MHz (536MHz data rate) Total Memory …

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  23. Started by nim901,

אז ככה לפי EVEREST Home Edition הלוח אם שלי הוא Field Value Motherboard Properties Motherboard ID 12/31/2001-P4X266-8233/A-6A6LWSN9C-00 Motherboard Name Soltek SL-85DIV(-L)/DRV/DRV2/DRV3/DRV4 טוב .. נכנסתי לאתר של החברה הלכתי לעזרים http://www.soltek.com.tw/soltek/download/index.php?catid=7 ואין לי מושג מה אני צריך להוריד כי את הדגם הספציפי הזה לא ראיתי אז חשבתי אולי כל הדגמים פה מתאימים? בקיצור מה לבחור ? 2. האם בביוס של הלוח הזה יש אפשרויות לאובר קלוק או ביוס נסתר? פרטים: Field Value BIOS Properties BIOS Type Award Modular Award BIOS Type Award Modular BIOS v6.00PG Award BIOS Message REV C3.1 System BIOS Date 12/31/01 Video BIOS Date 03/09/10 BIOS M…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by tehnodrom,

יש לי מעבד אינטל 2.0 אני רוצה מאוורר טוב עד 150 ש"ח..... רק לציין מאוורר כולל גוף קירור תודה מראש

25. לא בדיוק הבנתי, גם מהמדריך באתר

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.