אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
מאיפה אפשר להוריד ביוס לכ.מסך שיתן יותר מתח? זה אפשרי ביכלל? כי הגעתי לגבול של הכרטיס עוד מגה הרץ אחד הוא ניתקע >: http://service.futuremark.com/compare?3dm05=860244 5592 ואיך התוצאה?
-
- 6 תגובות
- 578 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה ספק כח מKSP בשם Spire 600W (Silent). כשאני פותח את המחשב ישר אחרי השימוש הספק חם נורא, ממש אי אפשר לגעת בו. מאז שקניתי את הספק כל הרכיבים במארז שלי מתחממים מאוד.. הייתי צריך לקנות קירור נוסף לכרטיס מסך.. ונגיד שאני מכניס דיסק לכונן הDVD שלי, הוא מתחמם.. לפני שקניתי קירור למארז הוא התחמם מאוד, אבל מאוד. עכשיו פשוט מרגישים שהוא יותר חם מהרגיל.. אמרו לי שאם כל הרכיבים מתחממים אז זה בגלל הספק כח.. וזה הגיוני כי גם הספק עצמו לוהט.. אז השאלה היא כזו: האם זו בעייה בחיבורים (חיבור לא נכון או משהו) או שהספק פגום \ גרוע? יש לי זכות לבקש החזר כסף \ החלפה בספק אחר? אם לא, האם יש לי זכות לדרוש פיצויים במקרה שהספק גרם נזק לחומרה שלי? תודה. עריכה: אני לא יודע אם זה הפורום …
-
- 6 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום בדרייברים של ATI יש ATI Overdrive שמאפשר לעשות OC ובו הוא מראה בסקלה רק עד 750(50 MHZ יותר מהמהירות המקורית של הכרטיס) יש אפשרות להרכיב את זה? ל800 או יותר? תודה מראש עריכה: עם תוכנות אחרות לOC כמו ATITOOL אך שאני מעלה בקצת אפילו 1MHZ הוא ישר מקפיץ לי את הטמפרטורה ל50 מעלות בלי שום סיבה....
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
מאוור בשביל החלק העליון של המארז שהרווח בין הספק לתקרה הוא 1.5 ס"מ. (רק הקצה של המאוורר יחסם ע"י הספק). תודה.
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אז ככה..יש לי את המארז של compucase HEC שבא איתו מאוורר 120 מ"מ בגב המארז.. עכשיו יש לו גם מקום בקדמת המארז לתוספת מאוורר 120 מ"מ... אני צריך את עזרתכם שתציעו לי מאוורר טוב על 50-60 ש"ח שיקרר טוב... אם אפשר אז קישורים+תמונות תודה.
-
- 8 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול כמה מתח מומלץ למעבד AMD ATHLON XP-M עשיתי OC ל2600MHZ במתח 1.85 עכשיו אשאלה שלי האם אני יכול לעלות את המתח עוד מבלי לפגוע במעבד, וכמובן גם את המהירות יש לי לוח מסוג ABIT-NF7 תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 578 צפיות
-
-
http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=nph-1-y לאוברקלוק מ- 2.4 עד 3.2 ככה.
-
- 5 תגובות
- 578 צפיות
-
-
OCZ 1GB (2x512MB) EL DDR PC3200 DualChannel Platinum Rev 2
-
- 7 תגובות
- 578 צפיות
-
-
יש לי מעבד E7300 מומהר עם קירור של Evercool Buffalo והוא כרגע לפי מיטב ידעתי על המקסימום של המהירות (~1900RPM) עשיתי בדיקה שוב עם OCCT ובמנוחה המעלות עומדות על 38° ו29° לליבה ובעת מאמץ של 100% המעלות עומדות על 53° מקסימום לכל ליבה.. האם זה בסדר?
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
הזמנתי את המעבד הנ"ל ואני לא מתכוון לעשות לו אוברקלוק. האם המאוורר הרגיל שבא איתו אמור להספיק? האמת היא שכל ההתעסקות סביב נושא הקירור נשמעת לי ממש מוזר, כי לא נראה לי שלחברת מעבדים(בעיקר מכוון לAMD כמובן) יש אינטרס לשים מאוורר זול ופשוט שבכלל לא מספיק, ולמצוא את עצמה במצב שבו המעבדים שלה קורסים או נשרפים......(זאת כמובן אם לא עושים אוברקלוק).
-
- 5 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שאלה קטנה, מה עדיף - מכפלה נמוכה עם באס גבוהה או מכפלה גבוהה עם באס נמוך? זאת אומרת יש איזושהי עדיפות מסוימת?
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
http://www.emp.co.il/product.php?&ID=00032 תודהה
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להגיד משהו בקשר למדריך החדש שיצא המערכת הקירור. אז עלה בדעתי למה לא לשים קוביות קרח למיכל המים אשר יורידו את טמפרטורת המים והמעבד. וכך שמשתמשים בקוביות קרח כשרוצים לשחק במשחקים אז אנחנו רוצים שהמחשב יעבוד במהירות רבה יותר. תגיבו בבקשה בקשר לרעיון!! להתראות
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
איך אני מוריד את הגוף קירור מהמעבד הוא דבוק אם המשחה הטרמית הורדתי את כל הברגים אני מושך וזה לא יוצא???
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום חבר'ה.... יש לי מעבד 2.8 פרסקוט ואני רוצה לעשות לו oc... חשבתי על המאוורר הזה.... Thermaltake SlientTower.... רציתי לדעת איך הוא מבחינת ביצועים? אני יודע שהוא שהוא שקט בגלל השם (האמנם?) אבל האם אני יכול לבצע איתו אובר קלוקינג מתון? ואם כן באיזה רמה?
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך msi 8800gts 320 ועשיתי לו אוברקלוק מקסימלי ללא העלאת מתחים. אני רוצה "לסחוט" ממנו עוד קצת ולפי מה שהבנתי כנראה שצריך להוסיף מתח. מישהו מכיר תוכנה שניתן להעלות איתה מתחים לכרטיס בקלות יחסית? הגעתי לתדרים הבאים עם המתח המקורי של הכרטיס: מעבד - 634 שידר - 1600 זכרון - 958 על הכרטיס יש קרור של זלמן ובמאמץ הוא מגיע ל 56 מעלות.
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי לא מזמן כרטיס חדש של Gigabyte, Radeon 9600PRO אני יודע שיש אפשרות לעשות לו OC ולהשוות את הביצועיים שלו לזה של ה XT. מישהו יודע אולי איך עושים את זה ? ואם אני עם הזיכרון הרגיל של הכרטיס, עד כמה זה מסוכן ? תודה מראש לכולם (עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי תשובה לשאלה הזו, אז אם היא קיימת אי שם במאגר של הפורום אני מצטער מראש..)
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
Strip Out The Fans, Add 8 Gallons of Cooking Oil http://www.tomshardware.com/2006/01/09/strip_out_the_fans/ אין סוף לגאונות.... וצריך קצת ביצים בשביל דבר כזה ...
-
- 6 תגובות
- 578 צפיות
-
-
החלטתי לשפר את המערכת קירור מים שלי (טאי צ'י של טרמלטק) יש לי כבר משאבה חדשה של 1200 ליטר בשעה חיצונית לא טבולה יש גם מיכל מים מוגדל. אני יכול להשתמש בבלוק וברדיאטור שיש לי אבל הרדיאטור מגיע עם צינורות נורא דקים שלמיטב הבנתי יאטו את קצב הזרימה ויותר יחממו את המים מאשר יקררו אז צריך רדיאטור חדש עם צנרת יותר עבה חיפשתי בפורום ובגוגל אבל לא מצאתי משהו מתאים אם יש לכם קישורים או המלצות זה יעזור מאוד בקשר לבלוק הוא מותאם לזרימה איטית כמו של המשאבה הקודמת (94 ליטר לשעה) עכשיו יכול להיות שזה יעבוד אבל יש מצב שהלחץ יפוצץ את הבלוק ויכול להיות שהמשאבה החדשה פשוט לא תועיל בגלל הבלוק הנחות אז איזה בלוק מומלץ? אולי בכלל עדיף ללכת על בלוק עם פלטייה מראש? קישורים ומחירים מאוד יעזרו תו…
-
- 7 תגובות
- 578 צפיות
-
-
הכל בגדר של תאוריה עם הצלחה של 99.99999% בחרתי להקל עליכם את פתיחת המכפלה של מעבדי הפלומינו ע"י הולכה של גשר אחד עד שתיים שימו לב כדיי לפתוח מכפיל 10.5 צריך להוליך רק גשר אחד!!
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
חברת OCZ הוציאה MEMTEST המבוסס על התוכנה הידועה עם מספר שיפורים ,אני מצרף לינק להורדת התוכנה. ניתן להוריד גירסה ל CD או גירסה ל 1.44 תהנו http://www.ocztechnology.com/displaypage.php?name=ocz_memtest
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
ככה אין לי מושג בOC אז: 1.למה שמישהו ירצה בכלל לעשות OC ???(תנו דוגמא למצב...) 2.איך עושים OC?? 3אם אני שורף משהו יכולים לדעת שעשיתי OC?? תודה מראש איתן
-
- 5 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום 1 בקיצור החלפתי את המאוררים סדרתי את הכבלים ושום דבר לא השתנה אין לי מושג מה אני לא עושה נכון מנוחה 50-53 עבודה 58-62 נשאר רק למרוח את SILUER 5 אני רוצה לדעת שאני מורח את המשחה אני צריך לחכות שהמשחה תתיבש תודה רבה 2 המפרט של המאוררים החדשים קניתי 2 SMART FAN אחד של Tt שני של ENERMAX ואחד רגיל עם אור כחול SUNBEAM 2 של COOL MASTER 3 אני אולי קונה קירור מים של אחד החברות Danger Den RBX" Swiftech MCW5002TM Silverprop Cyclone Evolutions V2.5 עם אני קונה קירור מים בכמה המעלות ירדו?? עם אתם רוצים לראות איך סדרתי את המארז רק תגידו לי תודה
-
- 5 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום, נכנסה תקופת הקיץ, ואני בלחץ כמו כל שנה, רק שאני עם המחשב החדש יחסית שלי. החדר שלי הוא חם מטבעו, יש ימים עם הרגשת סאונה, ובהתאם מושפע גם המחשב, השאלה אם אלה טמפ' סבירות, או שצריך לפעול איכשהו בנידון. בדקתי לפי ספידפאן, ולפי התוכנה של נוידיה שבודקת את הטמפ' והביצועים: וזה לא במאמאץ תודה[br]פורסם בתאריך: 20.06.2008 בשעה 19:16:53 אחרי שעה משחק, הטמפ של כרטיס המסך עלתה ל77. לפי הבודק של אנווידיה.המשחק קרתע, אז יצאתי לבדוק. הגיע אף ל82!! מה עושים?!
-
- 12 תגובות
- 578 צפיות
-
-
למשהו יש מדריכים מקוריים לשיטות מריחה של משחה טרמית?? AC FREEZER 62 שיושב על AMD3200!! ובניהם תבוא MX-1!! תודה!
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-