אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
איפה בדיוק יש במארז הזה 7 מאווררים ובאיזה גודל? http://www.thermaltake.com/products/cases/5000a.htm
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
כנסו לפה ותשבו את המעבד שאתם חפצים בו עם אחר http://www23.tomshardware.com/index...l2=116&chart=30 תהנו חברה
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
היי אני מחפש כבר די הרבה זמן ולא מצליח למצוא תוכנה אשר תעזור לי להגביר מתח (הדבר היחידי שעוצר אותי מאוברקלוק גבוהה יותר) אגב יש לי לוח: Gigabyte GA-8S648FX
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
יש לי לאפטופ ישן ואי אפשר לעשות כלום מהביוס. יש תוכנה שאפשר בעזרתה לעשות OC והיא עובדת?
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אני לא מצליח למצוא מקום שבו ניתן לקנות מאוורר למארז, הגדול מ120mm. האם מוכרים אותם בארץ, ואם כן היכן? תודה.
-
- 9 תגובות
- 616 צפיות
-
-
ראיתי ב rivatuner שלוש אפשרויות של אוברקלוק- 2d standard, low-power 3d, performance 3d. למה אני עושה אוברקלוק בדיוק? ועוד שאלה, זה בסדר להשאיר את המהירויות המואצות איך שהם במשך כל הזמן? זתומרת, לאפשר להגדרות של האוברקלוק לעלות אחרי ריסט?
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום 1 בקיצור החלפתי את המאוררים סדרתי את הכבלים ושום דבר לא השתנה אין לי מושג מה אני לא עושה נכון מנוחה 50-53 עבודה 58-62 נשאר רק למרוח את SILUER 5 אני רוצה לדעת שאני מורח את המשחה אני צריך לחכות שהמשחה תתיבש תודה רבה 2 המפרט של המאוררים החדשים קניתי 2 SMART FAN אחד של Tt שני של ENERMAX ואחד רגיל עם אור כחול SUNBEAM 2 של COOL MASTER 3 אני אולי קונה קירור מים של אחד החברות Danger Den RBX" Swiftech MCW5002TM Silverprop Cyclone Evolutions V2.5 עם אני קונה קירור מים בכמה המעלות ירדו?? עם אתם רוצים לראות איך סדרתי את המארז רק תגידו לי תודה
-
- 5 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום. הוספתי ללוח אם ישן 2 מאוררים,ושאני מדליק את המחשב הם לא נדלקים יחד,אפילו שהם מחוברים לחיבור FAN,והם תקינים. מה לעשות? תודה
-
- 8 תגובות
- 616 צפיות
-
-
תודה
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
מחר אני הולך לTMSFOX כדי לממש אחריות על הלוח אם וחשבתי על הדרך ליקנות קירור למעבד ואני מתלבט בין FREEZER 7 PRO לבין הXigmatek HDT-S963 H.D.C מה עדיף לOC לE5200?
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
או bus 400 X 8=3200ghz bus 533 x 6=3200 מה עדיף הרי בשתי התוצאות זה 3200 גיגה?
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אוברקלוקינג על המעבד יש לי מחשב: p3 - 1000 FSB - 133MHz 384 sdram הטמרטורה על המעבד היא: 22-25 מעלוץ ןלא עולה ת25 מעלות מה אתם אומרים? כדאי לי לעשות אוברקלוקינג ואיפה ניא יכול למצוא מדריך טוב לזה
-
- 9 תגובות
- 616 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת מה יותר טוב לP4 Thermaltake Spark 7+ Highest Performance CPU Cooler for PIV-478 או המאוורר ברגיל שקיבלתי אם המעבד כרגע אני עומד על 44 מעלות במנוחה ו54 במאמץ תודה לכל העונים
-
- 9 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אז.. כבר נמאס לי מהרעש. אני מחפש משהו שקט. אחד למעבד ואחד למארז. שתיהם 120 מ"מ. במעבד יש גוף קירור מאסיבי שעליו יש את המאוורר הרועש.. מאוורר לדים גם של THERMALTAKE. תודה, איתי
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
מה אומרים על שילוב של שניהם? לכמה מהירות אפשר להגיע וכמה טמפ' זה יוריד?
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרה בבחירת קרור למעבד, יש לי פנטיום 4 3.06GHz פרסקוט, ואולי בעתיד הלא רחוק אשדרג ל Core 2 Duo/Quad, אז אני רוצה קירור שלא יאכזב בשניהם (הפטניום סוקט 775), זה המארז שבו הוא יהיה: http://www.skypc.co.il/pl_product~RC-534~6~0.htm הדגש הוא על שקט, וכמובן שגם יקרר כמו שצריך.. התקציב - כמה שנדרש, בלי להשתגע יותר מדי, סביבות 300 ש"ח משיטוט בפורום הבנתי ש Thermalright Ultra 120 eXtreme נחשב טוב.. מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אהלן רציתי לדעת האם הטמ"פ האלו נחשבות תקינות? זה במנוחה לאחר OC ל 3GHZ. תודה רבה. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 616 צפיות
-
-
היתה לי פה אתמול בעיה אבל זה בעיה במחשב אחר.. המעבד הוא על 128 מעלות, האם זה נרמלי? לדעתי ממש לא.. אני רוצה לשמוע את דעתכם פשוט.. 128 מעלות C !!! גם ב SPEED FAN וגם בHWiNFO32
-
- 7 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול כמה שאלות. 1. קודם כל יש לי מעבד E2140 1.6 ליבה כפולה. היום החלפתי את הסידירום וחיברתי את הכול אני מדליק את המחשב שומע רעשים של סיבוב ועצירה אחריי דקה שהווינדוס עלה שמתי לב שהחוט נגע במאורר של המעבד והוא לא הסתובב האם יכל להיגרם נזק במשך דקה וחצי שתיים שלא עבד המאורר, המחשב היה חם זה לא היה הפעלה ראשונית?, ואיזה טמפרטורות זה חם מדיי בשביל המעבד הזה? השאלה השניה יש לי כרטיס מסך רדאון X1950 PRO 512MB של חברת ספיר ובמאמץ הכרטיס הזה מגיע ל69 מעלות האם זה נורמאלי? תודה לכולם.
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
המעבד הוא P D 925 המחשב פשוט לא מפסיק לצפצץ מהזמזם של הלוח בכל פעם שאחי משחק Warcraft3. אני הסקתי שמדובר בחימום יתר של המעבד מכיוון שזה קורה רק במשחקים די תובעניים ביחד למחשב ומפסיק כשמצמידים מאוורר ביתי למארז הפתוח. האם ישנו פתרון זול יחסית לבעיה?
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום לכם רציתי שתתנו חוות דעת על הטמפ' של המחשב שלי ותוכלו לעזור לי מה עליי לשפר.. אני מתחיל לעבוד על סידור כבלים במארז בינתיים ורציתי לדעת עם עליי לעבוד גם על סידור המאווררים במארז כמו שצויין כאן : http://hwzone.co.il/guides/casecool/2/ ולכן אני מעוניין בעצות מאנשים שמבינים עניין. הנה התמונה מHWMONITOR : נ.ב המארז שלי הוא MIDI כמו שמצויין במפרט המחשב שלי. בתודה מראש, אלעד.
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום כולם תוך 3 ימים פתאום הגיע לו החורף, ואיתו צנחו הטמפרטורות בצורה דרסטית. אני חסר נסיון לגמרי ב OC למעבד, המפרט שלי נמצא פה בצד, ואין לי שמץ איך עושים OC עם הלוח הזה. דבר ראשון שרציתי לדעת- הבנתי שהלוח זוועתי ל OC, אבל אפשר לסחוט ממנו משהו עם ביוס ערוך שנמצא איפושהו, מישהו במקרה יודע איפה? תודה לכל העונים
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשמן איזה מאוורר ואני לא יודע אם מה שיש לי מתאים יש לי שמן מכונות J-747 של JUMBO... זה מתאים? תודה מראש... ;D
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
יש לי את הלוח שמצויין בכותרת עם מעבד axp2600 barton,רציתי לדעת מה יתן לי ביוס פרוץ מבחינת אוברקלוקינג והוא יפגע לי ביציבות המערכת בכללי??
-
- 6 תגובות
- 616 צפיות
-
-
asus: 1)P5K3 Premium/WiFi-AP 2)P5K64 WS 3)Blitz Extreme 4)P5K3 Deluxe/WiFi-AP 5) COMMANDO ואם הם תומכים ב-DDR2??? אל תציעו לי לוחות אחרים! אני סגור רק עליהם...
-
- 5 תגובות
- 616 צפיות
-