אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אני רואה לפעמים שצריך לפתוח איזה מכפלה כדי לעשות אוברקלוקינג מישהו יכול לתת לי הסבר?
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אוקיי, לחבר שלי יש GeForce2 mx200 64 של חברת הקבר HIS שבאה בלי א/ק על הגדרות Core-175MHz Memory-143MHz ועם קירור רגיל עם מאורר ולא כולל על הזכרונות. הוא רוצה לעשות א/ק אבל הוא לא בטוח עד כמה להעלות בלי שישרף... והוא גם מבקש תוכנה שתעזור לו לבדוק יציבות לאחר זה.. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אז ככה מסומן לי temp1 temp hd temp2 temp3 עכשיו את ה2 ואת 1 ואת הכונן אני יודע...שזה הם...אבל ה3 אני לא יודע למה הוא שייך ולפעמים הטמפרטורה של ממש גבוהה ואני לא יודע למה זה שייך בבקשה תעזרו לי, בביוס יש לי רק מעבד ומערכת אבל בתוכנה מופיע לי ב3 משהו שאני לא יודע מה הוא.
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
זה שאתה אדמין חרא זה לא אומר שאתה צריך לסגור לי את הדיון בשביל שאנשים לא יכולו לעזור לי
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך GEFORCE TI 4200 128MB כדאי לי ליקנות ושיהיה לו יכולות OC גבוהה? של SUMA אוו Leadtek
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
רק בזמן האחרון התחלתי להתעסק אם מודינג/OC .... ככה שרק בחודש האחרון דאגתי לקירור טוב למארז .... ולכרטיס מסך לפני שהייתי מתעסק אם זה .. פעם אחת בדקתי את החום של המחשב (לא זוכר מה זה היה .. אבל התוכנה הציגה מעלות) והיום שאני מתעסק אם זה ... והתקנתי קירור וקדחתי חורים ... אני רוצה לדעת את המעלות ... ולא ... כל התוכנות לא נותנות לי טמפ'. הלכתי לחנות שקניתי את המחשב ... ושאלתי אם באמת יש בו חיישני חום (שאני לא מדמיין) והם אמרו לי שיש חיישנים ..... אני כמעט בטוח שהחיישנים שלי נשרפו/נדפקו... ישנה דרך להחליף את החיישנים ?? האם זה מסובך ?? וכמה יעלה לי העסק ?? (נכון לעכשיו אין לי תקציב ואני גם לא מעוניין לקנות את המקרר של ההארד דיסק אם הסנסורים אז אל תתנו את זה כאופציה ....)
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
-
-
יש לי Pentium 2 350Mhz ולוח אם MS-6119[i440bx] with ami bios באתר שלהם כתוב שאפשר לשנות את ה FSB דרך הביוס, אבל זה בלתי אפשרי לעשות את זה (מוזר...) ניסיתי גם דרך תוכנות שונות כמו SOFTFSB וכאלו אבל הן רק גרמו למחשב שלי להנעל... יש למישהו רעיון?
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני לא כל כך מבין תפרום הזה אני כתבתי משהו על בעיה ואני לא רציתי לפגוע בשום חברה אבל הבעיה שלי מאוד רצינית יש לי AMD2100 ואני אמרתי שהוא מחמם לי תחדר ואני לא צחקתי כי ממש חם לי בחדר (למי שחושב שאני מנסה לצחוק ) אבל אני מאוד רציני אני לא יוכל לישון אם מחשב דלוק כי זה ממש מוגזם אני מחפש פיתרון לבעיה כי זה ממש מציק לי CPU על 73 מעלות SYSTEM על 63 מי שחושב שזה לא חם לא יודע מזה חם http://www.kaktos.co.il/htdocs/dcforum/User_files/3d79172d5ad541d0.gif
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס לפני כמה ימים הוא חמוד אבל השאלה שלי היא אם אפשר לעשות לו OC או שאיך אפשר לנצל אותו עד הסוף אני פשוט לא מכיר?!!?!?
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום, יש לי מארז MIDTOWER הכי מכוער שראיתם בחיים שלכם... אני רוצה קצת לשפץ אותו...אני מתכוון לצבוע אותו מחדש ועוד קצת שינויים אפשר אולי לדעת באיזה סוג של צבע או ספריי אני אמור להשתמש כדי שזה יצא טוב ומה העלויות של זה ? תודה, יאן.
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שאלה עניינית ? כאשר עושים אובקלוקינג ראשוני ברמת המעבד בלבד (מכפלה וכד' עם ג'מפרים) כיצד זה משפיע על הזכרונות (אם בכלל ?) האם אני צריך לדאוג רק לטמפרטורה של המעבד או לעבוד במקביל גם על קירור טובשל הזכרונות מחשב: לוח אסוס, 2.26, 512 DDR 333X תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
-
-
מלפני כמה ימים נשרף לי הספק....בלה בלה בלה נתתי את המחשב לטכנאי שיבדוק לי אם נשרפו הזכרונות המעבד והלוח כי לא היה לי באותו זמן ספק חלופי, לאחר שקניתי ספק חלופי ולקחתי את המחשב מהטכנאי (הוא ניסה לעבוד עליי) התקנתי את הספק והופיעה בעייה מוזרה שכל פעם שאני מעלה את הוינדואס או שאני עושה בוט מאיפה שהוא אז המחשב נתקע. כך נותררתי ללא מערכת הפעלה. ששיזחרתי את ההגדרות של הביוס ע"י הג'אמפר. הוא מגדיר לי בביוס פיצ'רס את המעבד כ-400 ומשהו מגה הרץ במקום 667, למה ?, איך ? , זה היה יכול לקרות מעצמו או שמישהו עשה את זה ? ואיך אני משנה את הבאס בביוס (תתנו לי מקום מדוייק) ואילו לדעתכם עוד דברים היו יכולים להשתנות בביוס שמונעים מהמחשב לעבוד בצורה תקינה. ? ולשאלה המרכזית ? איך אני מחזיר את …
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
יש לי פנטיום4 2.4 יש לי שם 4 מאווררים ואני חושב שהטמפ גדולה מידיי אתם תחליטו טמפ מעבד 56 מעלות טמפ מערכת 44 מעלות טוב או לא + הצעות לשיפורים
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
יש לי p41700 וgf2 mx 200 איך אני גורם למעבד לעבוד כp41800? וכיצד אני ממהיר את כרטיס המסך שיהיה טיפטיפונת יותר מהיר? יש סיכוי ששני אלה יהרסו? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
Hi, I got an hercules GF2 pro and i just installed my crystal orb. Should I OC it, with what program and by how much ? P.S. should i remove the girl from the crystal orb? thanks
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
יש לי שני היטסינקים של המעבדים הישנים האלה שבאו עם היטסינק קטן כזה .... אז רציתי לחתוך אותו ולהדביק על הזכרונות אני יודע שיש צורך בדבק תרמי נכון ? (או שאני לא זוכר נכון...) אז אמרו לי בכלל שזה דבק חם וצריך מכשיר מיוחד ובלגנים.... חוץ מהדרך הזאת אין דרך אחרת להדביק היטסינק ? ???
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
מישהוא מוכן להסביר את המושגים: FSB DRam Clock ratio Spd Dram frequency CPU ratio Spread spectrum CPU Vcore תודה לכל מי שעונה
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
-
-
חבר שלי תיכנן לקנות מחשב חדש, כרגע יש לו פנטיום 3 600 (אני חושב) עם מארז midi ג'נרי, הוא דיי סגור על אתלון אקס פי אבל יש לו בעיה עם הספק, האם הספק שגם הוא ג'נרי מספיק חזק בשביל אטלון אקס פי, האם יש תוכנה או דרך לבדוק זאת ?
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
בינתיים ראיתי רק בפנדה וזה לא שווה את המשלוח , ובאיזור המרכז יש רק AS2 וADHESIVE
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-