אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לבצע אוברקלוק למעבד שלי שהוא אינטל 2.4 של נורטהוד לוח אם אוקטק ריינו 2 סוקט 478 אני רוצה לבצע oc למעבד אבל שאני מעלה ב fsb אפילו שתיים המחשב שלי אחר כמה דקות שאני משתמש בו קורס , רציתי לדעת איך אפשר לעלות מתח למעבד בביוס וכמה לעלות .?
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
יש לי שאלה, עשיתי OC לכרטיס מסך שלי והמחשב לא מסיים את הבדיקה, יש לי אותו כרטיס כמו ל NIGHT_KEEPER ושמתי בדיוק אותה מהירות ליבה וזיכרונות, STOCK SPEEDS : MEMORY CLOCK - 200 (400) MHZ CORE CLOCK - 250 MHZ AFTER OC : MEMORY CLOCK - 243 (486) MHZ CORE CLOCK - 272 .... שאלתי היא האם העלאת מתח לכרטיס מסך עוזרת כמו בקריסות עם מעבד....
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום, אני כבר הרבה זמן מתלבט אם לשדרג את המחשב או לא כי הרבה משחקים חדשים עובדים לי לא טוב בגלל המעבד המיושן שלי q6600 אפילו שיש לי כרטיס מסך טוב gtx560ti. בגלל שאני לא מתכנן להמשיך לשחק הרבה במחשב בזמן הצבע(אני מתגייס השנה)החלטתי שאני לא רוצה להשקיע 1500 שקל בשידרוג מעבד+לוח אם+זיכרונות ושאני צריך רק לעשות OC. הבעיה היא ששאלתי את איבורי וKSP ושניהם לא עושים וגם כמה טכנאיים פרטיים וגם הם לא עושים. אין לי בעיה לקנות קירור ב300 שקל ושמישהוא יעשה לי את ה OC אבל אני לא יודע ולא רוצה להסתכן כי אין לי ניסיון בbios וכל זה. מישהוא פה מכיר מעבדה באיזור חיפה והקריות שיכולה לבצע OC ? תודה.. :\
-
- 3 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מעבד 3800+ DC של AMD, עכשיו רציתי להתחיל להמהיר אותו לכיוון ה 4200+ או אפילו לכיוון ה 4600+ (אם הצ'יפסט של הלוח לא יטוגן לפי כן ) עכשיו, לפני שאני מתחיל רציתי לדעת מה המתח המקסימאלי שרצוי לתת למעבד לפני שהוא מתחיל להיטגן על הסוקט? כרגע אני על 1.3V לגבי תדרי ה PCI-E וחבריו, הם מגיעים נעולים או שאני צריך לנעול אותם ב BIOS? ועוד שאלה: בבדיקות הביניים שלאחר העלאת FSB +5, כמה זמן יספיק לבדוק יציבות ב S&M? 20 דקות זה יספיק או שצריך יותר לכיוון השעה? תודה..
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש: amd 64 3200 עם גוף קירור ZALMAN CNPS7000B-Cu וזיכרון GeIL 1024MB (2x512MB) GL1G3500DC PC3500 DDR433 Ultra Platinum DualChannel Kit ספק Thermaltake Xaser Silent PurePower 480W 2-fan טמפרטורת מעבד ממוצעת 40 וטמפרטורה במארז 28 אני דיי חדש בנוגע לאוברקלוקינג אז השאלה שלי היא האם כדאיי לעשות אוברקלוק ואם כן האם הוא יהיה משמעותי? היה לי ניסיון אחד באוברקלוק עם המחשב הישן שעבד יפה מ 1.7 ל 2.1 אבל לא יצא לי לשנות מתח או משהו בסגנון, אז אם יש צורך בשינוי מתח אז אם אפשר להראות לי איך. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
-
אני רוצה להשקיט את מאוורר הדלתא שיושב לי על הוולקנו 6CU+ בכך שהוריד לו את כמות הזרם שהוא מקבל עכשיו השאלה היא איפה אני יכול למצוא פוציומטר לחיבור אחד בלבד? בארץ ובחול תשובות יתקבלו בברכה 8)
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך קירור למעבד בסביבות ה200 שקל לסקוט 775 ואני צריך שהקירור לא היה גדול כי אין לי הרבה מקום אני צריך באוטו גודל כמו של הקירור המקורי
-
- 3 תגובות
- 444 צפיות
-
-
אז לקראת הקיץ החלטתי להחליף את המאוור הזקן של המעבד העוד יורת זקן שלי כמובן שהחלטתי לבדוק את הטמפ' במאמץ, וכשבדקתי את הטמפ' גיליתי להפתעתי חוסר עקביות משמעותי בין תוכנות המדידה השונות אז.... מי צודק?
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
- 2 followers
-
-
ברשותי מחשב (שני) עם מעבד E6300, וקירור Cooler Master s775. כשהתרד התחלתי הוא הוא 1800, עד כמה מומלץ אפשר להגיע בלי להזיק למעבד יותר מדי? ולאיזו טמפ'? (בלי להחליף קירור) (הזכרונות של 800 מגה-הרץ)
-
- 3 תגובות
- 479 צפיות
-
-
בדקתי בBIOS ויש לי 32 מעלות למעבד... יש לי אפשרות לעשות OC ושאני ב60Mhz יותר המחשב עולה שהוא מגיע לוינדוס יש לי מסך כחול.... ניסתי לעשות את הOC דרך EasyTune 5 של GA אבל גם שאני עושה שמה +2% זה נתקע ועושה מסך כחול.... פעם הצלחתי לעשות עוד 500MHZ (יענו 3.5GHZ) אני לא מבין מה הבעיה פתאום?.... יש לי Win 7 (הכי עדכנית) P35-DS3P Huntkey 80Master 700W Freezer 7 PRo E8400 הטמפרטורה לפי הביוס 32 לפי התוכנות Core Temp הוא נימצא על 36 מעלות מתח Min 0.9750 Max 1.1625 תודה רבה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת מס' דברים, קודם כל - קראתי את המדריך ל-OC אבל הסתבכתי קצת מכיוון שאצלי בלוח זה שונה, ישנה אפשרות שנקראת: RapidBoost - OC Jumper , ההגדרות קצת שונות שם (חוץ מהדברים הבסיסיים) - מישהו מכיר את האפשרות\משתמש בה? יש לי מעבד Q6600 ואני רוצה להגיע איתו ל3.0Ghz (לא יותר מזה כרגע) לוח אם - MSI P45 Neo-F קירור - AC Freezer 7 ספק - SeaSonic 620Watt אודה באם תוכלו לעזור בעניין נ.ב. האם הטמפ' האלה סבירות? לא קצת גבוהות מדיי? *כרגע כל המאווררים ב-Default (אני מניח, לא שיחקתי עם זה עדיין)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
לבניה עצמאית של גוף קירור? הלוח אם שלי זה ATX ואם מישהו יודע איפה אני מוצא כמה מקום יש לי סביב המעבד בלוח הספציפי הזה (asus p5w hd) לא מצאתי באתר שלהם כי יש לי שם קירור של הגשר הצפוני שמגביל.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה: עד השבוע שעבר המאוורר של המעבד היה מאוורר סטוק פשוט של אסוס. הטמפ' של המעבד הייתה באיזור 60-65 במנוחה.. ביום שישי קניתי את ה 9500 והתקנתי אותו, אבל מסיבה כלשהיא נדפק לי הלוח (D945PSN) והמחשב היה מושבת בסופ"ש... אתמול שדרגתי את הלוח ל D965LT (למה נשארתי באינטל? יש לי הנחה על לוחות אינטל בחנות מסוימת) ועל הדרך הוספתי עוד 1G זיכרון... ;D פירמטתי והתקנתי הכל מחדש, א-ב-ל עכשיו בלוח החדש אני לא מקבל קריאה של טמפ' מאף תוכנה חוץ מהתוכנה של אינטל, שמדווחת על.... נכון, 60-65 במנוחה.... הביוס עודכן, ווידאתי אינספור פעמים שהגוף קירור יושב טוב על המעבד, השתמשתי בארקטיק סילבר לפי המדריך, אני כבר לא יודע מה לעשות... המאווררים מסודרים אצלי כך שמאוורר 120 מכניס אוויר מקדימה, ומאו…
-
- 3 תגובות
- 496 צפיות
-
-
קוראים לזה קירור גז נכון, אם לא אז אני מקווה שהבנתם למה אני מתכון, אז כמו הת'רד הקודם רציתי לדעת איך פועל קירור גז, תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מחשב עם הנתונים הבאים: לוח גיגה בייט 8IK1100 875 מעבד 3.0 גיגה זכרונות 512 HD 37 גיגה SATA במהירות 10000 כרטיס מסך FX5800 128 DDR2 המחשב רץ במהירות 800 מגהרץ א.אני רוצה לדעת מה הם הביצועים של המחשב? ב.האם כל הרכיבים גם יחד נותנים לי באמת את מה שהם אמורים לתת?ואם לא איך אני יכול לדעת מה חסר או פוגע בביצועים. ג.לדעת מה מהירות המעבד ,זכרונות ,כרטיס מסך. הרצתי תוכנת בנצ'מרק 3D MARK גירסה אחרונה, איך אני אמור להבין מהתוצאות מה המצב של כל אחד מהרכיבים? האם אתם מכירים תוכנה שגם עושה דיאגנוסטיקה לרכיבי מחשב? תודה אשמח לקבל תשובה רצינית .
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אז אני קונה מחשב חדש,הנה המפרט: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1542 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם ASUS P5N-E SLI ¤732 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31033 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 ¤613 http://skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 ¤585 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-2GBNQ כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 640MB PCI-E ¤2036 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV381 מארז ללא ספק NZXT LEXA ¤640 http://skypc.co.il/product.asp?pid=nzlexa ספק כח OCZ STEALTHXSTREAM 600W ¤550 http://skypc.co.il/product.asp?pid=ocz600sxs סה"כ מחיר לכל המוצרים:6698¤ המפרט הורכב …
-
- 3 תגובות
- 496 צפיות
-
-
יש לי כ.מסך של XFX 7900GT Extreme שבסטוק עובד ב 520\750 , טמפרטורה במנוחה עומדת על 52 בעומס אני חושב 57 , זה טבעי ...כדאי להחליף קירור ? זה יפגע באחריות ?
-
- 3 תגובות
- 473 צפיות
-
-
שלום,אני רוצה לעשות אוברקלוקינג לכרטיס מסך,אך אני לא יודע מה מומלץ יותר,מה מסוכן יותר ,האם אפשר לפתוח צינורות וכו'. לכן,פרסמתי את ההודעה הזאת,כדי שאתם תמליצו לי. יש בידי את התוכנה RivaTuner v2.0 RC 15.6. כ.מ: תודה,גל.
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני צריך עזרה רצינית באנשים מביני עניין בייעוץ/תכנון קירור למארז HTPC במערכת הבאה, מצורף קובץ עם המארז המארז הוא IPPON Q4 לוח Gigabyte 880gm-usb3 מעבד וזיכרון x4 640 4GB מאוורר המעבד BIG shuriken כונן קשיח 3TB וקנייה בקרוב של 7750 או 6850 במארז הזה ללוחות micro אפשר לשים רק 80mm fan אחד לכניסת אויר בחלק התחתון של המארז (אני מנסה להימנע מ80mm משיקולי רעש). חיתוכים בחלק התחתון של המארז לכניסת אויר מוגבלים מאוד עד בלתי אפשריים בגלל צפיפות אביזרים ותושבות המארז. בנוסף קיים במארז ספק ATX SFX 300וואט ג'נרי מוקטן עם 80mm fan להוצאת אויר. מוד 1 מתוכנן להחליף לספק איכותי עם מאוורר 120mm שקט. הכולל תאימות לספק ATX על ידי חיתוך החלק החיצוני בהתאמה לATX וחיתוך ריבוע פאנל עליון/מכסה…
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
-
-
טוב, אז נגיד יש לי מעבד ללא נעילת מכפלה, או שהסרתי אותה (נגיד Athlon MP שאין לו נעילה), איך אני משנה אותה בפועל? אני זוכר משהו בערפול מימי הפנטיום 1 אבל אז לא היה כוונון בלוח האם?
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום כולם לא מזמן קניתי את הקירור הזה ורציתי לדעת כמה דברים קודם כל הקירור הזה הולך לשבת על המעבד Q9550 רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון עם הקירור הזה וכמה טובה המשחה שמצורפת במארז שלו. אם יש לכם משחה אחרת להמליץ עליה אשמח לשמוע. אם יש לכם מאוורר שקט 120 שיוכל לתרום לקירור משמעותי בשביל OC אשמח גם עליו לשמוע =) תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
קניתי ספק אנרמקס 350W ונאמר לי שהמאוורר השני אמור להיות כלפי פנים המחשב, אבל לפי החורים לברגים וההתאמה שלהם למארז שלי, הדרך היחידה לחבר את הספק היא כאשר המאוורר השני הוא כלפי מעלה ולא כלפי הבורד. מה הבעייה? זו בעייה של מארז או שסתם הטעו אותי לגבי כיוון המאוורר השני?
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום רב לכולם ושבת שלום ברצוני לדעת מספר דברים אני מריץ את המערכת ב400 באס התדר של המעבד 3.8 השאלה שלי האם זה נחשב תוצאה יפה בהתחשב בעובדה שהמעבד מגיע לאחר בדיקת מאמץ של 10 שעות ל65 מעלות השאלה השניה שלי אני לא מבין בביוס איזה ערכים אני צריך להעלות בוולטים של המעבד שיהיה יותר יציב יש CPU PLL שאני לא מבין מה התפקיד ,בנוסף רציתי לדעת מבין האפשרויות של המתחים איזה מהם קשור לFSB בלוח של GIGABYTE-UD3P בנוסף רציתי לדעת מדוע אני לא יכול להריץ את המחשב מעל באס של 422 מה אני צריך להעלות בווולטים שקשורים לבאס?
-
- 3 תגובות
- 970 צפיות
-