עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. יש לי GF4Ti4200 128MB, ואני רוצה לקנות את ערכת הקירור של TT לכרטיסי GF4. בקיצור, שמעתי וקראתי בכמה ביקורות שצלעות הקירור לזכרונות לא בגודל המתאים, וצריכים לחתוך אותם. זה תקף לכל הכרטיסים? וגם אני אצטרך לחתוך?

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  2. זה מה שראיתי http://www.bit-tech.net/article/73/ משהו יכול להסביר לי למה צריך את המעגל החשמלי הרי אפשר לחבר חשמל ללדים (עם נגדים כמובן) והם יעבדו 2. איזה חוט חיברו למאורר (זה שמעביר את האור)? בברכה, אבי שרם

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  3. Started by BornExtreme,

ראיתי שגם קוראים לזה over clocking מישהו יכול להסביר לי מזה וזה מאוד יעזור אם יוסיפו את זה ל-FAQ... תודה!

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  4. Started by dan eliash,

שלשום נפצעתי באימון ונקעתי את הקרסול חזרתי הביתה זמתי קרח ולמחרת מספיק עם הקרח יש לי מדבקות לקרור המקום ישבת יליד במחשב לפתע צצ בצוחי רעיום להדביק את המדבקה (זה סטיקר זה יורד בקלות אם רוצים) על ה HDD זה מתאים בול. האם זה כדאי ? (רציתי לדעת אם מישהו כבר יודע שממש לא טוב אם לא אני ינסה וידווח לכם)

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  5. Started by boxer555,

שמעו אנשים אני התחלתי עם OVERCLOCK וכאלה ואני לא מבין מה זה vCore ומתחים אנשים מדברים על זה ואני לא מבין ? חוץ מזה עשיתי OC למעבד E6600 מ- 2.4 @ 2.8 והמעבד עכשיו עובד על 32 מעלות וכשבדקתי אותו על מצב של 100% הוא הגיע ל-58 מעלות האם אני יכול להמשיך בOC או לא? אז בבקשה ממכם תענו לי על 2 השאלות תודה!

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  6. Started by oren_vegas,

יש לי פנטיום 4 2.4 ללא אוברקלוקינג,טמפרטורת המחשה במצב רגיל היא:42 מעלות בערך, בעת הפעלת תוכנות ,גלישה,ולמשל שאני ממיר בנרו ל- VCD לפני הצריבה אז הטמרטורה מגיעה ל-56-עד 58 מעלות.. האם זו טמפרטורה נורמלית? (לפי תוכנת SPEEDFAN)(יש לי רק שני מאווררים),שאלתי היא כזאת: יש לי מיזוג מיני מרכזי בבית,מה דעתכם שאקח צינור פשוט וקטן בקוטר נניח 1 ס"מ מתריס המזגן לאיזור (לא לתוך) המארז מאוחורי המארז,והאויר הקר של המזגן פשוט יקרר את כל המארז וכך יורד את הטמפרטורות מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  7. Started by SmurFin,

וכמו שנאמר תמונה אחת שווה אלף מילים [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 579 צפיות
  8. Started by סער_שי,

תירגעו (המבין יבין). הם נתנו לי את זה לבדוק ואמרו שאם לא מוצא חן בעיני אז שאני אחזיר ואקבל חזרה ת'כסף. אז מ'כפת לי. קיצר - עבדתי על באס 420 אבל המאמץ המעבד הגיע אפילו ל-65 מעלות. עכשיו התקינו לי את ה-AVC (דגם עם 3 HEATPIPES) והוא לא עולה מעל ה-55. עובד על ממוצע 53 תחת SNM כשקודם הוא עבד על 60. שיפור לא רע, לא? כמה הנינג'ה היה נותן לי? וכמה BT? הלוח לא עולה מעל 38 מעלות (למרות שכשהרגשתי קודם הHEATSINK היה יותר חם מה-HEATPIPES של הקירור למעבד. מוזר? עכשיו אני לא מבין למה הוא לא עולה לי ל-430. מבחינת טמפרטורות הכל סבבה והוא יציב לחלוטין. ניסיתי לשחק קצת עם המתח (להעלות ללוח זה די פשוט - מדרגות קבועות), אבל למעבד יש הרבה מקום לוויסות ואני לא יודע על איזה ערך לשים אותו (נורמלי…

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  9. Started by eyal00,

יש לי E4300 והטמפ' כרגע היא 48 במנוחה ו60 במאמץ. אני לא יודע מה קרה אבל עד לא מזמן הטמפ במנוחה הייתה 38 ובמאמץ 50... הטמפ' עדיין טובה במאמץ? עשיתי OC עד לבאס 300. הקירור BT VX

• 5 תגובות
    • 579 צפיות
  10. Started by gilloze,

יש מעבד כפול ליבה 3.0 וכרטיס מסף 7900gt hd120 hd asusP5LD2 לוח אם זהוא אני רוצה ליקנות ספק חדש יש לי ג'נרי חחחח ג'נרי של 350 חח זה מצחיק טוב מה אתה מציעים ליקנות מ400 עד 600 תביא גם לינק למה שאתפ מציעים תודה וסליחה עם זה לא קשור לפו

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  11. Started by the ultimate,

היי רציתי לדעת מה אפשר לנסות לעשות כדי לשפר אפילו קצת את הביצועים של הכרטיס.. למרות שאני די מרוצה ממנו.. אבל אני מקבל FPS נורא נמוכים ב3DMARK.. יש עליו רק את הקירור סטוק כרגע שזה אומר צלעות קטנות כאלה אנאערף בלי מאוורר... מצורף מידע מאוורסט: בבקשה בלי תגובות של חרא כרטיס ותחליף אותו.. זה מה שנשאר לי בתקציב וזה מה שקניתי... אז אפשר לעשות משהו עם זה? ואיך אפשר לדעת מה הטמפ' אם אני עושה OC?

• 7 תגובות
    • 579 צפיות
  12. יש לי מערכת מבוססת Athlon וספק כוח של 300 וואט. מאז שקיבלתי את המארז, לא הוספתי כלום .. יש לו מאוורר 120 מ"מ מאחורה. יש לי מאוורר 80 מ"מ ואני מעוניין לחבר אותו. עכשיו, אני לא יודע אם יש עוד הספק, ואם אין, מה עלול לקרות? משהו ישרף? קצר? או שפשוט יש מנגנון שמונע מקרים כאלה? בכל מקרה, אני אשמח אם תוכלו לעזור ולפרט. תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 579 צפיות
  13. אפשר בעזרת דבק סטיק כזה? או שלא מומלץ? פשוט אין לי זמן ללכת לקנות

• 5 תגובות
    • 579 צפיות
  14. Started by segev22,

אז ככה התקנתי את הכרטיס.... וכמובן דבר ראשון מה שבאתי לעשות איתו זה OC אך פתאום אני מגלה שהכרטיס כבר מומהר! וג'יגה בייט לא רשמו שהכרטיס עם OC.... כאילו זאת אומרת שהוא אמור להיות סטנדרטי צירפתי תמונה חוץ ממהירות המאוורר לא שינתי כלום.... האם זה יכול להיות? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 579 צפיות
  15. Started by Gargoyle,

היי אנשים, אני די חדש פה.. קוראים לי עמרי, יש ברשותי 2 מחשבים, אחד "חדש" P4 2.4 - mx440 128, 256mb , 40gb קיצר, מחשב חביב שבזמנו היה מלך.. היום אני מחכה למחשב נחמד עוד חודש בעזרת השם יהיה.. intel 64bit 3Ghz with 6600GT 1024mb (512x2 at 533mhz) אבל מחירים ירדו אז אולי אני יביא כבר משהו יותר נחמד עד אז.. למרות שחבתי אולי להביא X800XL או XT בכל מקרה........... לפני קצט זמן, הרמתי מחשב ישן לחיים, את הבובן הזה שמתי בחדר שיהיה לי לאיסיקיו וכו'.. אבל אני רוצה גם משחקים בקטנה.. לא משהו כבד מדי או בכלל, גם שירוץ מהר יותר, כל דבר פה לוקח זמן (לא הרבה..) אבל שרגילים לטוב.. קשה להתרגל.. בכל מקרה, המחשב ככה סלרון מנדוקינו (celeron mendocino) ב533מגהרץ. לוח אם של מיקרו סטאר - MS-6156 ז…

• 5 תגובות
    • 579 צפיות
  16. כניסת המאוורר SYS_FAN 2 בלוח אם מגבילה לי את המאורר ל 800 RPM כשהוא בעצם אמור לעבוד ב 1200RPM כמו כל השאר. (לוח DS3L) בדקתי - סמתי את המאוורר בכניסה אחרת והוא עבד ב 1200. סמתי מאוורר שעובד ב 1200 בכניסה הזאת והוא עבד ב 800. אז הבעיה היא בהחלת בכניסה עצמה. האם יש משהו שאני יכול לעשות במחשב/בביוס כדי לגרום לזה לעבוד ב 1200 ? תודה לעוזרים טל

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  17. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_124&products_id=827 תודה למגיבים ועוד שאלה - למה אפשר להשוות רעש של 38DBA?

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  18. שלום, היה לי כרטיס HD3870 והחלפתי אותו ל-8800GT... בהזדמנות זו אני רוצה להגיד שאני הרבה הרבה יותר מרוצה מה-8800GT לעומת השני... הכל אצלו יותר טוב.. אבל אני רוצה לדעת אם הטמפ' שהאוורסט מראה לי הם טובות.. במנוחה: 52 מעלות. במאמץ: 85 מעלות.. זה סביר,נמוך,גבוה? מה הטמפ' הסבירות? ועוד שאלה..איך מעלים את החוזק של המאווררים דרך riva-tuner ?? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  19. Started by ^DaRk-MiNd^,

יש לי את המארז הזה כמעט שנה ועד עכשיו תמיד חיברת את ההארדיסק כמו בתמונה בגלל שזה נותן לו אפשרות איוורור עכשיו אני כבר לא בטוח אם המצב הזה כל כך נוח. בגלל המאוורר והמיקום של הספוגים ההארדיסק צריך להיות בולט. בכך הוא מפריע לזרימת האוויר וגם קשה להוציא אותו. הבעיה היא שאני לא יודע אם מצב אחר יהיה טוב יותר: לא נראה לי משתלם לקנות מגירת קירור אם אני שם את ההארדיסק ביחד עם הפלופי למעלה הוא לא יקורר ע"י אף מאוורר באיזה פתרון אתם משתמשים במארז שלכם או שנראה לכם מומלץ?

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  20. Started by אוריפ,

שלום! רציתי רק לדווח לכם על תוצאות הOC שלי ולשאול האם השיפור הגיוני: לפי המפרט שכתוב לצידי, לפני הOC על מהירויות רגילות קיבלתי 5361 ב3DMAEK 2003. אחרי OC, שבעזרתו הגעתי למהירויות של 419 לליבה ו351 לזכרונות הגעתי 5726. האם השיפור הגיוני? האם התוצאות (גם לפני הOC וגם אחרי הOC) מתאימות למפרט שלי?

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  21. Started by nehmia,

האם היצינג באמת עוזר באופן משמעותי? ואיך הוא עובד?

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  22. אפשר לחבר ישר על התושבת פלסטיק בלי החיזוק מאחורי הלוח אם ואפשר לחבר עם החיזוק מאחורי הלוח אם כמובן שהדרך השניה יותר חזקה בלה בלה בלה.. השאלה אם היא הכרחית או שגם הדרך הראשונה בטיחותית מספיק? תודה.

• 6 תגובות
    • 578 צפיות
  23. Started by Idan-h,

למעבד שלי יש FSB של 133 (533 באס). אם אני מעלה למשל ל134FSB, אז אוטומטית זה המהירות של הזכרון תעלה בMHZ אחד? ז"א תהיה 334 ואז בגלל הדואל זה יהיה 668 (תסתכלו על המפרט בחתימה)? תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  24. Started by re5pect,

יש לי פנטיום 4 2.8 northwood FSB 200 אני רוצה לקנות לו מאוורר אבל פעם אחרונה שניסיתי אוברקלוקינג הצלחתי רק 2.87 ומעבר לזה זה היה עושה פוסט עובר אותו מגיע לווינדוס ואז נותן לי מסך כחול.. OUT OF MEMORY

• 7 תגובות
    • 578 צפיות
  25. Started by reyrey_200,

שלום בקרוב אני יקנה למישהו מהשפחה שלי מחשב מבוסס מעבד AMD,ממה ששמעתי המאוורר סטוק של המעבד מרעיש נורא,אז חשבתי אולי לקנות קירור צד שלישי שיפתור את בעיית הרעש.אתה יכולים להמליץ לי על קירור טוב עד 120 ש"ח? המעבד הוא AMD Athlon 64 X2 4000+ Socket AM2 Box

• 1 תגובה
    • 578 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.