עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. ראו תמונה. יש לי 120 מקדימה. 92 מאחורה ו70 על הHD. יש גם מקום בצד ל 80 אבל אני שונא 80 ואני לא רוצה להרוס את המארז כי הוא בן חצי שנה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  2. פירקתי את ה 1600+ הישן לי ועל הליבה כתוב AX1600DMT3C AGKGA 0138VPHW 97456450012 מישהו יכול להגיד לי אם המעבד הזה טוב ל אוברקלוק

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  3. אהלן , כבר כתבתי כאן מספר פעמים על הבעיה שלי , ופשוט אני ממשיך לנסות לחשוב מה יכול להיות דפוק כבר :\ בכל אופן , רציתי לדעת האם יכול להיות שבגלל שהזכרון שלי הוא לא DDR400 אפשרי שהמעבד לא מסוגל לעבור את ה 165 FSB ? וכאילו הוא מגביל אותי ? האם יש קשר בין 2 הדברים ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  4. שלום אנשים, חבר קונה מחשב חדש עם דגש לשקט. המפרט: q9300 p5k-e wifi wd 500GB X2 wd 320GB X2 G.Skill 4GB 800MHZ pq antec P182 antec PHANTOM 500W plaxtor px-810sa (-t3) HIS 3450 passive cooling(יכול להיות שינוי בלוח אם לאחד עם כ.מסך מובנה ואז זה יתבטל) בינתיים ההתלבטות היא בין toniq tower ללא מאוורר לבין http://skypc.co.il/pl_product~Ultra-120eXtreme~18~0.htm ללא תוספת מאוורר. השאלה היא האם האולטרה 120 יותר טוב מהטוניק כפאסיביים (ללא מאווררים עליהם)? תודה לכולם, יוסי.

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  5. למישהו יש מושג כמה יעלה ה-X1?

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  6. Started by SpriteSoda,

טוב, סידרתי לכרטיס שלי - GeForce Fx 5700LE 256MB 256bit core 128 bit memory, תוספות קירור (מאוורר 120 גדול מתחתיו ועוד מאוורר קטן מעליו באזור הזכרונות). פעם ב IDLE הטמפ' שלי הייתה 15, עכשיו 9. התחלתי לעשות OC. בנתיים אני על 375/440 (במקור 250/400 3D PERFORMENCE). בOC הטמפ' ב IDLE בין 13-17 מעלות. בפעולה תחת AQUAMARK 3 הוא בערך על 20-25. עד כמה אני יכול לדחוף? עד איזה טמפ' הכל בטוח?

• 5 תגובות
    • 616 צפיות
  7. Started by carock,

אם אני ישים אינפניטי במארז שבכותרת אני יהרוס את הסירקולציה במארז..? והאם המקס אורב מומלץ??האם הוא שקט??? כמה DBA הוא..? האם הוא יחזיק לי Q6600 על 3.2 בטמפרטורות טובות כשוהא לא על המקס..

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  8. הייתי עד עכשיו באוברקלוק טיפה יותר נמוך, כרגע בבאס של 3.33GHZ אז הייתי על 2900.GHZ כשהייתי על 2900 הזכרונות היו בביוס על auto כשהעלתי את הבאס יותר, שהזכרונות עדיין על auto האוברקלוקים התחילו להיות לא יציבים בכלל. כשהגעי ל3.00GHZ הווינדוס בכלל לא עלה. ניסיתי לכוון זכרונות ל1:1 אבל משום מה זה לא עובד. מה הכוונה לא עובד? המחשב בכלל עולה, לא עובר את מסך הכניסה שלאחר הדלקת המחשב. ובנוסף יש צפצוף שלא מפסיק. לכן נכנסתי לביוס ושניתי את הזכרונות לSYNC MODE האוברקלוק כרגע יציב ונראה כי הוא בסדר גמור. הייתי רוצה לדעת מזה בעצם SYNC MODE ומה הכוונה לזה?

• 9 תגובות
    • 616 צפיות
  9. Started by HUNTI,

10. המפרט: Intel® PentiumDual-Core E5200 2.5GHZ BOX OCZ Vendetta CPU Cooler (FIRST VERSION) DFI LANPARTY UT UT P35-T2R Socket 775 G.skill DDR2 4096MB 800MHZ HK CL4-4-4-12 Antec Three Hundred Gainward nVidia GeForce GTX260 Golden Sample 896MB 216SP

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  11. טוב אז ככה- קראתי את המדריך באמר ויש לי שאלה בקשר למיקום המאווררים. יש לי מאוורר 80 מקדימה - מכניס,ומאורר 80 מאחורה - מוציא.(וגם על הספק אבל לא נירא לי שזה נחשב). בעקרון רציתי להוסיף מאורר 80 מהצד מול הכרטיס מסך שיוציא אויר. ברצוני לדעת אם זה יהיה שווה, או שאתם ממליצים לי לסדר איזה קומבינציה שונה. תודה.

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  12. אורח
    Started by אורח,

אז ככה.אני חדש וקוראים לי יהב. ואייל אם אתה רואה את זה כן זה יהב מהביצפר..חחח... בכל מקרה יש לי כמה שאלות שאני רוצה לשאול המון זמן והמחשב עושה לי בעיות אז עכשיו אני חייב להפיל עליכם את זה. אני מצטער על כל השאלות שאני הולך לשאול אבל אני מתחיל.עזרה בבקשה. קודם כל המפרט,המחשב שלי ממש ממש ממש ישן אז תבינו: מעבד: Intel Pentium 4, 1700 MHz 17 x 100 לוח אם: Tyan S2266 Trinity 510 5 PCI, 1 AGP, 4 DIMM צ'יפסט: VIA VT8753 Apollo P4X266 זיכרון: 512 DDR כרטיס מסך: NVIDIA GeForce2 MX/MX 400 64 MB עכשיו לשאלות 1.מה דעתכם,המחשב יכול להיות מחשב חזק ללא השקעה כספית גדולה?(אני מתכנת ודרוש לי הרבה כוח אני לא גיימר אז כך שאין לי צורך במשחקים) 2.מה הטמ"פ המומלצות למעבד,לוח אם,כרט…

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  13. אם למשל יש מערכת שהמעבד מגביל, אך הכרטיס מסך חזק, לא משנה כמה אוברקלוק אני יעשה לכרטיס מסך התוצאה של התמונות לשניה לא תשתנה?

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  14. Started by T-80,

שלום רב ! יש לי כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 8800 GTS של GIGABYTE הטמפ' במנוחה 55 הטמפ' במאמץ 65 ומשחקים נתקעים אני רוצה להחליף קירור עליו האם מישהו מכיר קירור טוב יותר במקום גוף קירור מקורי הטמפי במחשב די נמוכות במנוחה מעבד : 23 לוח : 28 במאמץ מעבד : 26 לוח : 30

• 8 תגובות
    • 616 צפיות
  15. Started by turbahn,

(סיפור אימה קצר ... אני צריך את עזרתכם ליצור סוף טוב) לפני כמה ימים , החלטתי להתחיל את הפרוייקט הבא: http://metku.net/index.html?sect=view&n=1&path=mods/modlab/index_eng מעבדת ניסויים פשוטה... הלכתי לחנות אלקטרוניקה (אלקטרו-זיו בחיפה למי שמכיר) וקניתי את הרכיבים הדרושים... פתאום, ללא אזהרה קודמת, המוכרת אומרת: "לא קיים טרנזיסטור BD442 , ילד אתה מתחיל לעצבן אותי השעה כבר 8 והייתי צריכה לסגור ב7:30" (נא להתעלם מהחחלק השני של הציטוט ;D ) האם לא קיים טרנזיסטור כזה?? האם האתר טעה?? האם היא ניסתה להעיף אותי מהחנות?? מי יכול לעזור??

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  16. Started by JinKazama,

הטמפרטורה של הCPU שלי היא : 43 מעלות ושל לוח האם היא 37 מעלות יש לי מעבד של Intel 6300 Duel Core 1.86mhz רציתי לדעת אם מסוכן לעשות OC , תודה. ובכלל אם מומלץ לעשות OC? תודה

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  17. Started by Hitman_47,

שלום לכולם מה נישמע ? יש ברשותי גוף קירור למעבד Athlon64 3800+ (S-939) X2 DUAL CORE הגוף קירור Zalman 7700 Cu הזלמן עומד למות עושה רעשים של באגר ובקושי מיסתוב המחשב עולה בחום רוצה בבקשה המלצה לגוף קירור חדש וטוב תודה רבה

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  18. Started by maind,

הכותרת אומרת הכל מאיפה להשיג\לקנות חתיכת נחושת??

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  19. Started by FearNot,

שלום לכולם אני מקבל מחר את המעבד Q6600, ורציתי לשאול איזה משחה טרמית כדאי לשים על המעבד, ואיך. הקירור למעבד שיהיה זה הtuniq tower 120, וראיתי שהגיע לי איתו משחה טרמית מסויימת, אבל יש לי למעבד הישן שלי arctic silver 3. המעבד הנוכחי זה amd2500 אז זה דיי פשוט לראות איך שמים לו את המשחה, אבל מישהו יכול להראות לי תמונה של איך לשים בצורה נכונה משחה טרמית על Q6600 ? ואיזה משחה עדיפה - הזאת עם הטוניק או הAS3 ?

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  20. Started by חבקוק,

שלום לכולם, החלטתי לנסות לבצע OC במערכת שלי בפעם הראשונה, אני ממש בור בזה אז אני צריך מכם קצת עזרה... קודם כל המערכת : INTEL C2D E6300 DFI INFINITY 975X 2X1GB OCZ REAPER EDITION 800HZ 4670 HD 1GB 1)האם כדאי לבצע OC על מערכת כזו ואם כן על איזה רכיב(ים)? 2)ניסיתי להבין מהמדריך אך לא הצלחתי מהי הטמפ המומלצת למערכת כמו שלי? 3)כיצד אני בודק את הטמפ' בתוך המארז בצורה אמינה? (יש לי SISOFSANDRA האם אמין?) 4)יש לי מארז סטנדרטי עם מאוורר 120mm רגיל האם בשביל OC סטנדרטי אני צריך תוספת קירור? 5)האם יש מדריך ספציפי ל-OC עבור הלוח אם שלי או עבור מעבדי C2D? תודה מראש לעוזרים...

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  21. יש לי מחשב בן 3 שנים המעבד הוא פנטיום 4 במהירות 3 גיגה הרץ איזה גוף קדוד מתאים למעבד כזה.? תודה

• 5 תגובות
    • 616 צפיות
  22. היי... תראו, בקרוב אני מתכנן OC גדול... ואני רוהצ שתגידו לי מספר דברים - עד כמה אתם מניחים שאני אגיע? בהתבססות על הלוח והסטפינג של המעבד... את הזכרונות אני יכול לנעול בינתיים, בעתיד אני אחליף אותם (זה טווינמוס וואליו...) המעבד - תראו בתמונה, מקורר ע"י קירור סטוק בינתיים, עוד מעט קונה BT ... הלוח אם - ABIT AN8 SLI ... והמארז שלי מקורר היטב... הטמפ' שלי עם ה-BT תהיה בין כ-32 מעלות עד 38 מעלות =], אפילו יותר טוב, כי זה נבדק עם הקירור הזה במחשב אחר אבל עם רק 2 מאוררים ולא 6 כמו אצלי =O... =] והכרטיס מסך- leadtek 6800GS 256MB, לאן אתם חושבים אגיע איתו על קירור סטוק ועם 35 מעלות מנוחה 45 מאמץ? תמונות עם המידע:

• 8 תגובות
    • 616 צפיות
  23. Started by UnderDawg,

עשיתי OC בהתחלה ל2.88 כי לא הבנתי למה זה מעלה לי גם את הזכרונות אם אני עובר את הערך הזה. בדקתי ביררתי עכשיו יש לי 3.0 (333 FSB) והזכרונות הורתי ל667MHZ בשביל יחס 1:1. אז ניסיתי לשים מעבד על 400FSB כדי שהזכרונות יהיו על 800MHZ והיחס יהיה 1:1, אך המחשב פשוט לא מוכן שאני אגיע ל400FSB. מעל איזה 333 FSB הוא פשוט לא מעלה לי את הווינדוס אומר לי כאילו יש בעיה וברגע שאני שם על 333 הכל עובד שוב. אולי אני לא יודע מה לעשות עם המתחים אבל כרגע בביוס על 1.28750 למעבד. לוח אם: P35C-DS3R מעבד: Q6600 OC @ 3.0Ghz זכרונות: OCZ 800mhz @ 667mhz, 5-5-5-15 @ 4-4-4-12 תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 616 צפיות
  24. Started by Titan777,

הזמנתי את הביג טייפון ולהפתעתי ראיתי שהמוכר בחנות הזמין לי במקום זה את הV1 ללא תוספת מחיר. משתלם? איך המאוורר הזה? טוב יותר מהביג טייפון? תודה!

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  25. Started by heilper,

לתשומת ליבם של קוראי הפורום ניתן להסתכל על ההודעה שלי בפורום לוחות אם מעבדים וכו... בקשר לגאוניותו של האוברקלוק מודינג זה הדבר היחיד שבאמת כדאי בפורום הזה לפי דעתי וגם זה לרוב נעשה בחוסר טעם אומנותי

דיונים חדשים בפורומים