אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
איך אני מדביק HEATSINKS לזכרונות? אני לא מרוצה מהקירור של הכרטיס שלי GIGABYTE במנוחה 52 מעלות ו57 במאמץ. עם אני יחליף את ה HEATSINK לגדול יותר ומאורר אליו יעזור? חייב לציין ש החדר בערך30 מעלות. דרך אגב 6600GT אמור להיות מחובר ישירות לספק?
-
- 9 תגובות
- 586 צפיות
-
-
VID גבוה למעבד מסוים אומר שצריך להוסיף יותר מתח ל-OC יציב לעומת אותו מעבד עם VID נמוך יותר? אצלי ה- Temp Core מראה VID 1.325 -מעבד Q6600.
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד A64 3000 754 לוח אם Gigabyte GA-K8NS וזכרונות SDRAM ג'נריים.:< כן, אני יודע. עכשיו יש לי בעיה, עשיתי OC ל 2350 בביוס, ואז החלטתי לבדוק דרך EASY TUNE כי פחדתי שאם אני אעשה יותר מידי בביוס אז המחשב לא יאתחל, שהעלתי ל 2410 המחשב קרס, וזה תמיד קורה, רציתי לדעת מה הבעיה, ויש לי קירור וונוס 12, במאמץ לא עובד את ה 55.
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
המפרט מעודכן! כבר הגעתי לFSB 333 עם הקירור סטוק השאלה עם כדי/אפשר להמשיך עם הקירור החדש? אני חושב שיש לי בעיה עם הזיכרונות כי הם לא עובדים באותו המתח.... האם הלוח האם יהיה יציב ביותר מ400 FSB? אני רוצה להגיע למצב שהמחשב יהיה יציב למשך תקופה ארוכה ..... תודה
-
- 5 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי AMD 2600 BARTON ולוח אם AN7, קניתי בנוסף את המאוור הVOLCANO 11+ של חברת THERMALTAKE, עכשיו השאלה היא מתי אני צריך להשתמש בו, בדקתי באתר שלהם ולא רשום כלום, וראיתי שרשום שאסור להשתמש בו זמנית ב3 מאווררים אבל זה לא יכול להיות מה גם שיש לי כבר שני מאווררים שקניתי עם לו האם... צריך שתמליצו לי מתי להפעיל אותו על עוצמה גבוהה?במשחקים?בעריכת וידאו? תודה על על עזרה
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
יש לי קירור סטוק, העלתי לאט לאט את ב FSB בביוס (והלכתי לפי אחד המדריכים שמשהו פרסם פה), הפעלתי את המחשב והכל הלך בסדר (זה הגיע ל 2700MHZ) ואז בדקתי טמפרטורה וראיתי שהכל יציב ועומד על 50-53 גג (בכל הליבות). והוואט עומד על (המתח) 1.2 , עשיתי ריסטרט ושוב הלכתי לביוס והעלתי מ-1200 (ב- FSB) ל- 1250 לאט לאט והפעלתי את המחשב ואחרי שהוא מראה את הלוגו של הלוח אם שזה ASUS PN-5E SLI הוא לא עולה :< אז נכנסתי לביוס והחזרתי ל1200 ב FSB.. משהו יודע מה הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 586 צפיות
-
-
יש לי זיכרון 333. לאיזו מהירות אני יכול להגיע ?, בנוסף, מה צירוף המכפיל והבאס שייתן את התפוקה הטובה ביותר ?.
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
מעבד די ישן - Intel 2.4. כרטיס מסך - R9600. מחפש קירור שקט, חשוב מאוד שיהיה שקט. תקציב? מחיר הגיוני ולא יקר (אין הגבלה מיוחדת).
-
- 10 תגובות
- 586 צפיות
-
-
היי אני רוצה להתייעץ האם הטמפ' במחשב שלי נורמאליים. המפרט המלא מצורף כקובץ. הטמפרטורות (לפי everst): voltage:cpu Coe - 1.2 colling fan: gpu - 1.9 cooling fan: chasis - 0.7 cooling fan: cpu - 0.5 temperatur: wdc wd3200aaks-00ygao - 37 temperature: gpu memory - 54 temperatur gpu ambient - 47 temperature: gpu - 63temperatur cpu #1 / core #3 - 40 temperatur: cpu #1 / core #2 - 44 temperature" cpu #1 / core #1 - 46 temperatur: cpu - 32 temperature motherboard - 34 תודה רבה למי שייעזור [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז כפי שאומרת הכותרת + REALTEMP הטמפרטורה מגיעה ל53~ (+/- 2/3 מעלות במקס) עם קירור מים (זה שמגיע עם הKANDALF LCS שזה גם המארז שלי) מה מקור הבעיה? הVOLTAGE ב 1.17 או משהו כזה אם צריך עוד מידע תגידו אני יעלה תמונות בכללי זאת פעם ראשונה שלי בOC עם שינויי VOLTAGE וכל זה אז אני רוצה לדעת מה אני צריך לעשות כדי ליצב את המערכת תודה רבה מראש. נ.ב. הלוח אם זה ASUS STRIKER II NSE
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
להרכיב את הX2 לא מסובך נכון? מישהו יכול לתת לי הוראות בבקשה? הוראות על הרכבת הX2 ולא הS1.
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
שמעתי שמדפרים בפורום על מדריך למריחת משחה טרמית ולא מצאתי, מישהוא יכול להביא קישור או לסביר מחדש?
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אהלן יש לי מחשב פנטיום 4 2.4 עם לוח עם של אינטל BLUE MOUNTAIN עם הצ'יפסט הישן....... המחשב יכול להגיע די מהר ל40 מעלות וגם ל50 (אחיר ארבע שעות שימוש)............... אני לאדע אם כדאי לי לקנות 4 מאוורים ג'נריים שכל אחד עולה 30 שקל או את זה - http://www.pch.co.il/docs/pd-1237334404.htm מה יותר משתלם לי מבחינת קירור שווי המאוורר ורעש...... (אם הג'נריים יותר מדי מרעשים לא בא בחשבון כנ"ל למאוור האיכותי יותר).. תודה.
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
AMD athlon 3000 64bit Stepping E6 Abit AN8 Ultra Twinmos 512 DDR400 x 2 eVGA 7800GT TT Big typhoon OCZ Modstream 450W
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
היי, היה לי את המאוורר למעבד שלהם U14S שנקנה כחלק ממחשב שלם שהורכב על מעבד אינטל E8400. לאחרונה קניתי מחשב חדש עם מעבד חדש AM5 ושמתי לב שנוקטואה כחלק מהשירות שלהם נותנים בחינם קיט התאמה למעבדים חדשים יותר במידה ובעתיד משדרגים: https://noctua.at/en/support/mounting-and-upgrade-kits אז פשוט מילאתי את הטופס הבא: https://noctua.at/en/amd-am5-mounting-kit-order-form הם רוצים צילום של קבלה של המאוורר המקורי (אבל למי יש קבלה מלפני 16 שנה?!) או צילום של המאורר ביחד עם דף נייר עם שבו כתוב שמי ותאריך עדכני + קבלה על הלוח אם החדש. זאת התמונה ששלחתי: https://postimg.cc/1nKptdVX ואחרי יומיים הם שלחו לי את הערכה בלי תשלום בכלל. כל הכבוד לנוקטואה, זה שירות!
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
יש לי מעבד של AMD , athalon 1600+ לוח אם של asrock תואם כריס מסך Xfx 5200 וזכרון 1 ג'יגה, אף פעם לא עשיתי אוברקלוק והמדריך לא מובן לי, אין לי שום קירור פרט למה שמותקן מההתחלה מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה באופן יותר פרטני. אבל בלי להוסיף גופי קירור וכדומה משהו פשוט שישפר לי אפילו קצת לא איכפת לי אם זה באנגלית אפילו והאם זה אפשרי בכלל?
-
- 7 תגובות
- 586 צפיות
-
-
יש לי שאלה, אף פעם לא ביצעתי בעבר OC,אני רוצה לנסות את זה על מחשב ישן שיש לי )פנטיום 90) השאלה, האם בכלל ניתן לבצע את זה במחשב כל כך ישן או שלא שווה בכלל לנסות?
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 2.4 ללא אוברקלוקינג,טמפרטורת המחשה במצב רגיל היא:42 מעלות בערך, בעת הפעלת תוכנות ,גלישה,ולמשל שאני ממיר בנרו ל- VCD לפני הצריבה אז הטמרטורה מגיעה ל-56-עד 58 מעלות.. האם זו טמפרטורה נורמלית? (לפי תוכנת SPEEDFAN)(יש לי רק שני מאווררים),שאלתי היא כזאת: יש לי מיזוג מיני מרכזי בבית,מה דעתכם שאקח צינור פשוט וקטן בקוטר נניח 1 ס"מ מתריס המזגן לאיזור (לא לתוך) המארז מאוחורי המארז,והאויר הקר של המזגן פשוט יקרר את כל המארז וכך יורד את הטמפרטורות מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות צג טמפ' ורצתי לדעת על איזה מבין השנים אתם ממליצים: Sunbeamtech Chromatic windmill Black panel(עולה 210ש"ח) או Cooldiyer LCD Front Panel Black(עולה 136ש"ח) אם יש הצעות אחרות אני גר באזור הקריות. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
תירגעו (המבין יבין). הם נתנו לי את זה לבדוק ואמרו שאם לא מוצא חן בעיני אז שאני אחזיר ואקבל חזרה ת'כסף. אז מ'כפת לי. קיצר - עבדתי על באס 420 אבל המאמץ המעבד הגיע אפילו ל-65 מעלות. עכשיו התקינו לי את ה-AVC (דגם עם 3 HEATPIPES) והוא לא עולה מעל ה-55. עובד על ממוצע 53 תחת SNM כשקודם הוא עבד על 60. שיפור לא רע, לא? כמה הנינג'ה היה נותן לי? וכמה BT? הלוח לא עולה מעל 38 מעלות (למרות שכשהרגשתי קודם הHEATSINK היה יותר חם מה-HEATPIPES של הקירור למעבד. מוזר? עכשיו אני לא מבין למה הוא לא עולה לי ל-430. מבחינת טמפרטורות הכל סבבה והוא יציב לחלוטין. ניסיתי לשחק קצת עם המתח (להעלות ללוח זה די פשוט - מדרגות קבועות), אבל למעבד יש הרבה מקום לוויסות ואני לא יודע על איזה ערך לשים אותו (נורמלי…
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אם אני עושה אוברקלוק, ואין לי חיישן טמפ' על הכרטיס (או שיש והוא נעול איכשהו), זה יכול להיות מסוכן? ואיך בודקים יציבות לכרטיס בכללי? לא הבנתי מה זה "3 לופים של 3DMARK05" כמו שרשום במדריכים.. אין משהו כמו super pi רק לכרטיס מסך?
-
- 5 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום אני מתחיל בתחום העלתי את הFSB/CPU שלי. האם אני צריך לעלות עוד משהו? איך אני בודק אם הכל בסדר? PRIME95 (מה אני צריך להריץ שם?)? תודה
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
יש לי מערכת מבוססת Athlon וספק כוח של 300 וואט. מאז שקיבלתי את המארז, לא הוספתי כלום .. יש לו מאוורר 120 מ"מ מאחורה. יש לי מאוורר 80 מ"מ ואני מעוניין לחבר אותו. עכשיו, אני לא יודע אם יש עוד הספק, ואם אין, מה עלול לקרות? משהו ישרף? קצר? או שפשוט יש מנגנון שמונע מקרים כאלה? בכל מקרה, אני אשמח אם תוכלו לעזור ולפרט. תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס Gigabyte Geforce MX440 64mb במקור: מעבד: 274.5mhz זיכרון: 300mhz ועשיתי OC והתוצאות: מעבד: 398.25 זיכרון: 371.25 ---------------------- $ffffffffff ---------------------------------------------------------------- $ffffffffff Northbridge information $ffffffffff ---------------------------------------------------------------- $0400000000 Description : unknown $0400000001 Vendor ID : 1039 (SiS) $0400000002 Device ID : 0746 $0400000003 AGP bus : revision 3.0 $0400000004 AGP status : disabled $ffffffffff ---------------------------------------------------------------- $ffffffffff Display adapter information $ffffffffff --…
-
- 5 תגובות
- 586 צפיות
-
-
כניסת המאוורר SYS_FAN 2 בלוח אם מגבילה לי את המאורר ל 800 RPM כשהוא בעצם אמור לעבוד ב 1200RPM כמו כל השאר. (לוח DS3L) בדקתי - סמתי את המאוורר בכניסה אחרת והוא עבד ב 1200. סמתי מאוורר שעובד ב 1200 בכניסה הזאת והוא עבד ב 800. אז הבעיה היא בהחלת בכניסה עצמה. האם יש משהו שאני יכול לעשות במחשב/בביוס כדי לגרום לזה לעבוד ב 1200 ? תודה לעוזרים טל
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-