עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אוקי הבנתי נראה לי את הבעיה. לכרטיס מסך מחוברים 3 צהובים 3 שחורים: עכשיו 2 מהם (צהוב ושחור) מחוברים ללוח אם, ו4 (2 צהובים 2 שחורים) סתם זרוקים לא מחוברים לשום דבר. האלו שמחוברים מחוברים פה: בנוסך מה לעשות עם ה5 מעלות במעבד?

• 9 תגובות
    • 653 צפיות
  2. Started by deathil93,

שלום, אני לא מזמן החלפתי כרטיס מסך והוספתי 2 זכרונות של ראם. המחשב שלי ישן (2004), יש לי ספק 300W, מאוורר אחד למארז, מאוורר למעבד והמאוורר של הספק, לאחרונה שמתי לב שהמאוורר נעשה די רועש (עובד שעות נוספות), קודם לא היה לי את זה אבל אני ידעתי בכללי שזה יקרה. החלפתי מכרטיס של ATI 9200SE ל-FX5200, ב-FX המאוורר נדפק אז החלפתי אותו עם מפזר החום של ה-9200SE, ניראה שזה עובד טוב (נכון לעכשיו שום דבר לא נשרף חח), אבל רציתי לדעת איך אני יכול לבדוק את הטמפ' של הכרטיס מסך כי אני שוקל להביא עוד מאוורר למארז שיקרר יותר טוב. תודה

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  3. [attachment deleted by admin]

• 41 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. או-קיי תרד חדש: איזה סמפרון יתן את ה OC הטוב ביותר? - גם ביחס וגם במהירות המקסימלית? לסוקט A כמובן.

• 0 תגובות
    • 397 צפיות
  5. Started by Shape.,

בכדי להרחיב את הידע שלי בנושא הקירור והחומרה עצמה, ברצוני לשאול שאלה אשר תענה לי על הרבה סימני שאלה. יש לי את השילוש הבא: AMD A64 3000 s939+ DFi Lan Party nForce4ultra זיכרונות: Twinmos speedpremium BH5 512MB X2 האם אתם יכולים להמליץ לי על היטסינקים\קירור לזיכרון עד 50 שקל, אפשרות לחריגה, אני צריך את זה כדי שהזיכרונות לא יישרפו ויהיו בטמפרטורה אופטימלית בזמן OC. ישנה עוד שאלה העומדת בפי, האם זה באמת יעשה את השינוי או שאני צריך לעשות עוד משהו. [glow=green,2,300]בתודה, כפיר שטאובר.[/glow]

• 12 תגובות
    • 794 צפיות
  6. Started by ironman405,

שלום לכולם, רציתי להתייעץ איתך לקירור טוב לPS3,מכיוון שהוא מתחמם יותר מידי , קראתי על כמה מאווררי קירור ל PS3 והבנתי שהכי שווה זה: Pelican Air Flow Cooler for PlayStation 3 רציתי לשאול את דעתכם תודה מראש

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  7. תשמעו אני רוצה לדעת איך אני יודע את הטמפרטורה של הכרטיס מסך שלי ואם אני יכול לעשות oc לfx 5200 ובעזרת מה??? תודה מראש.....

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  8. Started by or248,

הלוח אם שלי הוא GA-G41M-ES2L מעבד e2140 זכרונות של 667mhz משהו כזה חח. כרטיס מסך 5750 ספק כול של seasoncik 500W אוקי ניסיתי לעשות לו OC אבל יש בעיה מוזרה, אני מעלה 1MHZ שומר הגדרות המחשב מתכבה נדלק (אחרי 3 שניות ככה) ואז מתכבה ואז נדלק והביוס רושם רושם שהייתה בעיה והוא שיחזר הגדרות משהו כזה... והדבר המוזר שגם שאני מוריד את התדר זה קורה ... אין לי מושג למה :s05:

• 13 תגובות
    • 3.2k צפיות
  9. אני רוצה להתקין עכשיו את הגוף קירור על ה 8800GT. שמתי לב שקיבלתי משחה תרמית עם הקנייה, אבל בנוסף יש לי בבית AS 5. מה יותר טוב? במה להשתמש? תודה :]

• 4 תגובות
    • 474 צפיות
  10. אהלן, יש לי כרטיס מסך של Asus EN8600GT עם קירור פסיבי. האם מישהו כאן כבר הוסיף בעבר לכרטיס הזה, או לכרטיס דומה לו, קירור אקטיבי על הפסיבי ? אם כן, אני אשמח לתמונות או להסבר איך לעשות את זה.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Black_eagle,

שלום. יש לי לוח של ECS P4VXMS, ומעבד P-4 1.5GHZ SOCKET 423 לדעתי זה Willamat. הבעיה היא שאני מעלה את ה FSB ל 133 המחשב חוזר אוטומטית ל 1500MHZ, ניסיתי כמה פעמים להעלות את המחשב בתדר 133 אבל לא הצלחתי, מה יכולה ליהיות הבעיה??

• 16 תגובות
    • 987 צפיות
  12. Started by oded900,

1:האם אפשר לעלות מתחים למעבד בלוח שלא תומך בכך דרך הBIOS?(באמצעות תוכנה כלשהיא...) 2:במידה והלוח לא תומך בFSB מסויים איזה מתחים צריך להעלות של הגשר הצפוני או הדרומי? 3:האם העלאת תדר PCIE משפיעה על OC לכרטיס מסך? 4:האם אפשר לשנות מתחים לכרטיס מסך באמצעות תוכנה כלשהיא? תודה.

• 2 תגובות
    • 464 צפיות
  13. Started by xtaz,

יש אצלי מעבד סלרון 1700 מגה הרץ (חרטה) והחום שלו ללא מאמץ 42 ועם מאמץ הוא מגיע 50 ואני מפחד שהוא ישרף ואם אפשר אתם יכולים להמליץ לי על גוף קירור טוב למעבד עצמו והמחשב נקי מאבק והחוטים מסודרים תודה לכל מי שעוזר

• 1 תגובה
    • 412 צפיות
  14. Started by tamos,

אני רוצה להחליף את כל המאווררים במארז יש 3 של 80 במארז ואחד של 120 חשבתי שאת ה80 אני יחליף לאלה http://tms.co.il/product/5105 ואת ה120 לזה: http://tms.co.il/product/5104

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  15. Started by tom123,

מה אתם אומרים אם את ה- SP94 אז עם איזה מאוורר

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  16. Started by Zambar,

חוץ מהמאוורר על המעבד והמאוורר של הספק, יש לי רק מאוורר אחד על המארז שדואג לקירור שם בפנים. אבל קיץ וחם, והחלטתי להוסיף עוד שני מאווררים למארז, כאשר המאוורר הנוכחי יפלוט אוויר מלמעלה והשנים החדשים יצרו תחלופת אוויר מקדימה לאחורה בתוך המארז.. תיכף נגיע לעניין תקציב, אבל כמה שאלות - א. האם מאווררים סטנדרטיים אמורים להספיק לעבודה שכזאת? ב. אם לא, התקציב העלוב שלי הוא 100 שקל. חשוב שהם יהיו שקטים ויעשו את העבודה כמו שצריך. ג. איך אני אמור לדעת אם אני צריך למשל מאווררים של 120 מ"מ או 80 מ"מ וכו'?

• 5 תגובות
    • 571 צפיות
  17. Started by oreinis,

איזה קירור למעבד שלי יותר טוב mugen 2 או zalman CNPS10X flex. יש לי: core i7 920 אני רוצה לעשות OCבערך ל-3.5

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  18. Started by erezMASTER,

שלום, נתקלתי היום בבעיה, בעלתי את תדר ה- CPU FREQ ל- 220 מ- 200 ללא העלאת מתח. הצלחתי להגביר מהירות מ 1.8MHZ ל- 1.98MHZ . מכאן נתקעתי, המקסימום שהלוח רושם שאפשר להעלות זה 232 והמינימום זה 200, מה אני עושה מכאן אם אני רוצה להעלות יותר? נ.ב. ברגע האני שם 232 שומר וממשיך לוינדאוס, הוא לא עולה ורושם BOOT FAILED PLEASE INSERT A BOOTING DISC.

• 10 תגובות
    • 791 צפיות
  19. Started by swampfrog,

Intel Pentium 4 2.8Ghz C 800Mhz 512K ABIT AI7 Intel 865PE Motherboard Thermaltake Spark 7+ Highest Performance CPU Cooler for PIV-478 OCZ 512MB (2x256) DDR-RAM 3200 Premier Series Dual Channel Memory Kit RAIDMAX Scorpio 868 Black 420 Watt המארז מגיע עם 3 מאוורים אני אוכל להעביר על המארז הזה oc רציני? נ.ב האם כדאי לי לקחת asus p4p800 במקום ה-abit? אני כבר נעול על זה שאני רוצה לקנות intel והכסף זה לא ענין פה

20. Started by joseph_elkayam,

שלום, אני בתהליכים של בניית מערכת קירור מים, יש לי מארז Cheiftec Dragon Full Tower , עדין לא החלטתי אם להשתמש ברדיאטור של 120mm או 240mm אבל בכל אופן רציתי לקבל המלצות על איפה כדאי למקם את הרדיאטור .. (עדיפות בתוך המארז). תודה.

21. Started by MENASHEHE,

יש לי את המעבד הנ"ל והוא מתחמם לי כל הזמן עכשיו במאמץ הוא ממש רותח הטמפרטורה שלו היא 70 מעלות בערך למעבד יש את המאוורר הרגיל של אינטל אם למישהו יש פיתרון לעיניין של החום אני מאוד ישמח אני מנקה אותו כל הזמן ומורח משחה טרמית ועדיין הוא מתחמם זה מחזיק רק לזמן קצר

• 9 תגובות
    • 849 צפיות
  22. Started by Iko89,

יש לי כ. מסך 8600 GT עם 1GB DDR2 של Inno 3D 51-55 מעלות במנוחה במאמץ לא בדקתי ... יש לו מאוור קטן כזה .. לא ניראה משו ולא עושה יותר מדיי רעש עשיתי לו OC בריבה טונר, העלתי בממש קצת אולי 20-30 MHZ לא זוכר ופתאום המחשב ניתקע והמסך התחיל להבהב עשיתי ריסט ואותו דבר .. הלכתי לחנות ואמרו שהו תקין עשיתי שחזור מערכת והכל בסדר .. http://www.inno3d.com/products/graphic_card/gf8/8600gt_ddr2.htm מה אתם ממליצים לעשות ?

• 30 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. אחים שלי מה נישמע? זוכרים אותי ? אני מיתכוון להחליף קירור לכרטיס מסך שלי ואני מיתכוון ליקנות את הGIANT3 של TT מKSP כי אני מראשון ואני לא יכול להזמין מפנדה וכו' לכן זה הקירור היחידי שאני יכול ליקנות וגם מחירו רק 175 שקל ולפי ביקורות הוא ממש חזק (והוא יהיה הרבה חזק אחרי שאעשה לו כמה מודים ) ורציתי לדעת האם הוא יתאים ל6200 שלי בגירסת PCIE כי אני רוצה להגיעה כמה שיותר קרוב לשיא העולם ל6200 שעמד על 3900נקודות ב2005 בינתיים עם קירור הסטוק הצלחתי להגיעה ל3500 אני חייב להחליף קירור כי הוא מגביל אותי אז מה אתם אומרים?

• 10 תגובות
    • 699 צפיות
  24. יש לי FX5200 אם אני מעלה את המהירות שעון של הליבה מ 250 ל 300~ הליבה תתחמם או שהליבה מתחממת רק מהעלאת מתח (וזה אותו דבר גם במעבד הרגיל- CPU אני מניח)? ואותה שאלה לגבי הזיכרונות? תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  25. היי, אני קונה מחשב חדש (המפרט בינתיים הוא בתראד הזה בפוסט האחרון:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=487572.msg4176257;topicseen#new). TMS מציעה לעשות OC למעבד ללא תשלום. האם כדי לי (המעבד עם קירור סטוק) לעשות או לוותר על זה? תודה.

• 1 תגובה
    • 895 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.