עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. האם כדאי לי לעשות אוברקלוק??? ואם כן לכמה אתם חושבים שאני יכול להגיע?? http://img379.imageshack.us/img379/5596/154705554hc.jpg http://img379.imageshack.us/img379/5568/930095918jc.jpg מה אתם אומרים?? יש לי שני מאוררים בצד המארז שמכניסים אוויר מאוור סטוק למעבד ומאורר בגג המארז שמוציא אוויר...

• 6 תגובות
    • 559 צפיות
  2. היי, אני חדש בנושא הOC, ורציתי לדעת איך אני מבצע OC למחשב שלי.. המחשב שלי הוא: AMD 64BIT 3400+ לוח אם KV8PRO כרטיס מסך GFORCE ALBATRON 6600GT יש לי הרבה מאווררים במארז. תודה.

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  3. Started by DeNon,

שלום לכולם, רציתי לשאול כמה מתח מומלץ למעבד AMD ATHLON XP-M עשיתי OC ל2600MHZ במתח 1.85 עכשיו אשאלה שלי האם אני יכול לעלות את המתח עוד מבלי לפגוע במעבד, וכמובן גם את המהירות יש לי לוח מסוג ABIT-NF7 תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 559 צפיות
  4. Started by aviv00,

אתם ממליצים לי להמשיך עם ה OC ? או לחזור ל 2.4GHZ הוספתי מאורר על הלוח האם לא עוזר הרבה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 559 צפיות
  5. לשניהם יש מהירות של X16? זה חשוב לי, יש לי בעיית סירקולצייה במארז..

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  6. Started by oitb,

OCZ 1GB (2x512MB) EL DDR PC3200 DualChannel Platinum Rev 2

7. הכרטיס מסך שלי (עם הקירור הסטוק חסר המאוורר שלו) 53 במנוחה ועד 67 במאמץ, טמפ' בסדר בשביל הכרטיס הזה אחרי הOC שעשיתי לו? הסטוק: ליבה@450 זיכרון@500 נוכחי: ליבה@500 זיכרון@600 אינני זוכר את הטמפ' לפני הOC וניראה לי כי הצורה שבא עשיתי את הOC היא לא טובה :-X לא בקפיצות קטנות, אלא בקפיצה ישירה אל המהירויות הנ"ל ואז טסט אחד וזהו אל תלמדו ממני

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  8. הקירור שהיה לי בלוח Dfil lan party uktra היה רועש מאוד, הבנתי שזה בעיה מוכרת החלפתי אותו לפסיבי של זלמן שלא מקרר מספיק טוב, הצ'פסט Nforca שיש בלוח פשוט רותח אני חושב שיש לי בגלל זה תקיעות במשחקים, הוינדוס פשוט נתקע :'( באמתע משחק אחרי כמה דקות הבעיה בלוח הזה זה המיקום הבעייתי של הצ'פסט, אז... האם הקירור הבא מתחבר טוב ללוח שלי והאם הוא שקט מספיק. Thermaltake Extreme Spirit II http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_144&products_id=14895 תודה

• 9 תגובות
    • 559 צפיות
  9. אפשר איך שהוא ליצרוב את הBIOS של הוודו 3 שיראה ככרטיס מסך אחר א

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  10. Started by HaVoC_850,

היי אני חדש בעולם הOC רציתי לדעת איזה מן אוברקלוק אפשר לעשות למעבד הזה 3.0 גיגה הרץ של ליבה ו200 מגה הרץ של באס תושבת 784 למרבה הפליאה למה כדאי לתת עדיפות בהמהרה גם לבאס או לליבה הוא מקורר מעולה על ידי שני מאווררים והיטסינק 4 צינורות במנוחה 44 מעלות במאמץ 55 לערך באילו תוכנות מומלץ לי להשתמש בתור מתחיל - ואפילו בתור מתקדם ואם יש גם מדריך כלשהו למתחילים אודה מאוד אני יודע ששאלתי הרבה שאלות כאן אז תודה כפולה למי שיענה

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  11. שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך msi 8800gts 320 ועשיתי לו אוברקלוק מקסימלי ללא העלאת מתחים. אני רוצה "לסחוט" ממנו עוד קצת ולפי מה שהבנתי כנראה שצריך להוסיף מתח. מישהו מכיר תוכנה שניתן להעלות איתה מתחים לכרטיס בקלות יחסית? הגעתי לתדרים הבאים עם המתח המקורי של הכרטיס: מעבד - 634 שידר - 1600 זכרון - 958 על הכרטיס יש קרור של זלמן ובמאמץ הוא מגיע ל 56 מעלות.

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  12. החלטתי לשפר את המערכת קירור מים שלי (טאי צ'י של טרמלטק) יש לי כבר משאבה חדשה של 1200 ליטר בשעה חיצונית לא טבולה יש גם מיכל מים מוגדל. אני יכול להשתמש בבלוק וברדיאטור שיש לי אבל הרדיאטור מגיע עם צינורות נורא דקים שלמיטב הבנתי יאטו את קצב הזרימה ויותר יחממו את המים מאשר יקררו אז צריך רדיאטור חדש עם צנרת יותר עבה חיפשתי בפורום ובגוגל אבל לא מצאתי משהו מתאים אם יש לכם קישורים או המלצות זה יעזור מאוד בקשר לבלוק הוא מותאם לזרימה איטית כמו של המשאבה הקודמת (94 ליטר לשעה) עכשיו יכול להיות שזה יעבוד אבל יש מצב שהלחץ יפוצץ את הבלוק ויכול להיות שהמשאבה החדשה פשוט לא תועיל בגלל הבלוק הנחות אז איזה בלוק מומלץ? אולי בכלל עדיף ללכת על בלוק עם פלטייה מראש? קישורים ומחירים מאוד יעזרו תו…

13. Started by eranza,

בוקר טוב חברים אחרי שהזמנתי קירור מים נחמד מאוד (שעוד לא הגיע דרך אגב) החלטתי לעשות אובר קלוק קטן לדעת מה זה כלל אז ככה יש לי מעבד 6320 עם לוח asus p5n32-e sli plus 2 giga ocz800 ספק enermax 500 librety ומאז של ג'יגהבייט מאלומניום הצלחתי לעלות את המעבד מ-1.86 ל-2.54 ולא נגעתי המתחים(לא יודע לפי איזה יחס לשנות אותם) עשיתי בדיקה שני תוכנות לבדוק אם יש שיפור אז ב-super pi לפני ההמרה היה 27 עכשיו זה 20 ב3dmark06 לפני ההמרה היה 8123 ואחרי 9230 האם הציונים האלה טובים למערכת שלי ? ולגבי הנתחים איך מחשבים כמה אני צריך לעלות כל פעם כי כרגע העלתי את המעבד ב-35 אחוז בערך ולא נגעתי המתחים יש גם תמונה כדי לראות טמפ' http://img100.imageshack.us/my.php?image=255ii6.png

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  14. Started by xcalibur,

יש ברשותי את הקייס הזה - THERMALTAKE ARMOUR MX+ http://www.thermaltake.com/product/Chassis/midtower/armorPlusMx/vh8000bws.asp לוח אם הזה - XFX 780I http://www.xfxforce.com/en-us/products/motherboards/7series/780.aspx השאלה שלי היא האם יש דרך איכשהו לשלוט על כל המאווררים ובייחוד על המאוורר צד 23CM? המחבר שמגיע הוא עם מתאם 4 פינים רגיל כמו החיבור חשמל בצורבים וכדומה. בלוח אם יש חוץ מחיבור מאוורר CPU ו-SYSTEM עוד 4 חיבורי מאווררי AUX. האם ישנו מתאם שיכול להתאים ביניהם? תודה

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  15. Started by dddddd,

שלום רציתי לדעת איך הגוף קירור Xigmatek HDT-S1283 העם הוא נחשב למצויין והעם הוא בין המקומות הראשונים בקירור אויר למעבד ועוד שאלה איזו משחה טרמית טובה יותר MX2 או Thermalright Chill Factor והעם אני מקבל את המשחה Thermalright Chill Factor שאני קונה גוף קירור של החברה Thermalright ?

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  16. שלום. הוספתי ללוח אם ישן 2 מאוררים,ושאני מדליק את המחשב הם לא נדלקים יחד,אפילו שהם מחוברים לחיבור FAN,והם תקינים. מה לעשות? תודה

• 8 תגובות
    • 559 צפיות
  17. Started by shay33,

שלוםאני עם פרסקוט עכשיו על 61 מעלות במנוחה אני בלי OC כרגע בגלל שהמאוורר של הסטוק נשבר לי שמתי אחד אחר משהו מסריח אני צריך קירור ב 70 שקל -שוב לא לOC יש עדיפות לשקט אם לא לא נורא תודה

• 6 תגובות
    • 559 צפיות
  18. שלום לכולם קוראים לי רפי חטואל, בן 17 וחצי כיתה יב'. נעים להכיר אז ככה, זה המחשב שלי: לוח אם: Gigabyte GA-k8vm800m 3Xpci, AGPx8, ddr400, qflash, sata, socket 754 מעבד: Amd Sempron 2800 64BIT 256 L2 Cache 1600MHZ FSB:200 multiplyer:8 זכרונות: לא זוכר את השם של החברה...אבל 512DDR דיסק קשיח מקסטור 160גיגהX2 כרטיס מסך: Msi Starforce FX 5200 128Bit 128Mb AGP8 -עשיתי לו OC עצבני...אפרט עליו בהמשך. בכל מקרה, תכננתי לעשות OC למעבד. ובגלל שהוא קר מאוד ולא לוקח הרבה מתח(1.36V) החלטתי להשאר עם הקירור סטוק אבל להחליף משחה טרמית. ועשיתי את זה. פניתי ל Stinger (גיא) שגם לו יש אותו מעבד כמו שלי, והוא כבר עשה לו OC. אז הוא עזר לי (תודה רבה ) ןהעלנו את הFSB ל250, שנותן לי …

• 7 תגובות
    • 559 צפיות
  19. Started by kobibo,

יש לי את ה EVEREST ולפי מה שאני רואה פה בפורום היא לא הכי אמינה . יש תוכנה יותר אמינה ממנה שניתן בעזרתה לנטר טמפ' של רכיבים שונים במחשב ( מעבד,לוח,כרטיס מסך וכו' ).

• 6 תגובות
    • 559 צפיות
  20. נלקח מאוורסט.. Motherboard Name Gigabyte K8NS Series Temperatures Motherboard 25 °C (77 °F) CPU 39 °C (102 °F) GPU 67 °C (153 °F) WDC WD1600JD-00HBB0 37 °C (99 °F) Cooling Fans CPU 2519 RPM Voltage Values CPU Core 1.38 V +3.3 V 3.28 V +12 V 11.97 V DIMM 2.54 V יש פה משהו שטעון שיפור? נראה לי שהכרטיס קצת בוער לא? אני רוצה עוד לעשות לו OC....

• 5 תגובות
    • 559 צפיות
  21. Started by EviLeader,

שלום לכולם, לאחרונה חבר שלי החליט להשתגע קצת ועשה ניסוי, מדהים לראות שהוא הצליח. הוא פתח את הדלת של המארז ושם לידה מאוורר ביתי (גדול כזה, שולחני) המאורר על HIGH מקרר בני אדם לקור כלבים. הוא שם את זה והוא טוען שהמחשב שלו מהיר יותר. מה אתם חושבים על זה? רעיון טוב וחכם או דפוק? יכול להזיק לרכיבים? לא שקט נכון..?

• 9 תגובות
    • 559 צפיות
  22. Started by loopsteron,

שלום לכולם לפני כחודשיים קניתי מחשב עם מעבד E4300 וביצעתי לו OC נחמד בעזרת הזכרונות הישנים שלי של 667MHZ (לא המהרתי אותם) אני על 2.9GHz כבר חודשים והכל עובד יופי ואפילו חושב שאני יכול למתוח את המחשב יותר אבל מעדיף להשאיר את זה ככה. לפני כחודשיים טמפרטורת המעבד במנוחה לפי coretemp הייתה 23-25 מעלות ובמאמץ 50-55 מעלות. לאחרונה היו מספר ימים מאד חמים והמצב כרגע הוא שבמנוחה אני מקבל 27-29 מעלות ובמאמץ אני מקבל 65-67 לפי coretemp. ב - TAT המספרים גבוהים בהרבה. אני משתמש ב - tuniq tower. שאלותי: 1. האם הטמפרטורות שהצגתי סבירות למעבד E4300 ב - OC כזה? 2. ישנו הבדל משמעותי של 10 מעלות במאמץ בין ליבה אחת לליבה שניה. מה זה אומר? האם זה תקין? ראוי לציין שאין לי נפילות או קריסות והכל…

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  23. Started by T_A,

שלום יש ברשותי לוח GIGABYTE 667 ULTRA 2 (מבוסס 845PE) פעם אני הייתי מכוון אותו על 1.85 גם דרך הביוס וגם בעזרת DEFAULT V MOD ששמים קצר ב4 פינים במעבד כדי למנוע COLD BOOT שיש כשמשנים את המתח בכל מקרה משום מה לאחרונה שרציתי לעשות את המוד הזה שוב (אחרי שנה ומשהו שלא עשיתי) כי קניתי XP-90 אבל הבעבד מסרב לעשות POST עם המוד הזה (מכוון ל 1.85) אז אמרתי ניחא - ננסה בביוס אז בביוס גם כן לא מופיע לי אפשרות ליותר מ 1.75V פתאום (עשיתי עדכון אבל גם שחזרתי גירסא אחורה ( F2) עדיין אותו דבר הדרך היחידה שלי לשנות את המתח ל 1.85 זה דרך ה EASY TUNE 4 בווינדוס וזה מאוד לא יציב (התוכנה נותה להתקע) יש למישהו מושג מה אני צריך לעשות כדי לשנות ל 1.85 דרך הביוס?

• 5 תגובות
    • 559 צפיות
  24. Started by 1tanai,

האם אתם יכולים להגיד לי מה אלה: 1.CPU FREQUENCY RETIO 2. MEMORY ECC MODE

• 1 תגובה
    • 559 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.