אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אז החלטתי לקנות מערכת קירור מים ואחרי בדיקה קצת מעמיקה של איזה חודש הזמנתי כמה חלקים נחמדים מאוד אז ככה לקחתי רדיאטור של thermochill pa120.3 והזמנתי איתו 6 מאוורים Scythe של sony משאבה של swiftech mcp655 קירור למעבד של D-TEK FuZion Extreme צנרת 3/8 של Tygon קירור לציפסט של swiftech mcp30 וכל מיני אביזרים מסביב כמו ברגים למיהנם ו anti-click לצנרת ועוד כמה שטויות מה דעתכם על המערכת ?
-
- 4 תגובות
- 507 צפיות
-
-
;D היום, כשסופסוף הלכתי לחנות, לקבל חזרה את הזלמן שלי (שלא הצליחו לעשות איתו כלום). נזכרתי שאני נמצא קרוב מאוד לחנות לכלי בניין. נכנסתי והסתכלתי מה אפשר לקמבן. וכמובן מצאתי חוט תייל חזק (שיש לי בבית). נכנסתי הביתה והתחלתי במאלכה: http://img151.imageshack.us/img151/7470/picture002fjm.jpg http://img26.imageshack.us/img26/1669/picture004oyp.jpg הצלחתי לחבר את הזלמן 7500 שלי! כמו כן הטמפ' ירדה ב8 מעלות במנוחה ו9 במאמץ! (לפני זה ההיה קירור סטוק) אגב הזלמן נמכר לי במחיר מצחיק בגלל שהברזל שהיה צריך להיות במקום חוט התייל נשבר.
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כבר הרבה זמן אמרתי שהמאוררים במחשב כדאי שהם יעבדו מספ דקות נוף לאחר כיבוי המחשב לקירור המהיר ולהבאתו למצב מנוחה ביתר מהירות ויעילות, והנה בא המוצר הקטנטן הבא ומבצע את זה בצורה טובה בהחלט...
-
- 10 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד 1.7 גיגהרץ סוקט 423 עכשיו שברתי בטעות את התפסניות של המאוורר של המעבד אהמ שמעתי שזה קורה לפעמים, עכשיו איפה אני משיג תפסניות עם או בלי מאוורר תואם לסוקט 423? וכמה מאווררים צריך בשביל לשמור על טמפטורה מינימלית של המחשב? תודה רבה!!
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
1)אני צריך לדעת מזה סוקט(אני קונב מאורר למעבד ורוצה לדעת אם הוא מתאים) 2)אמרו לי בפורום להוריד את התוכנה cup z ואני לא מוצא בה את זה שם. אני יודע שסוקט קשור למעבד אבל איך אני מברר מהו..?? ???
-
- 12 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום אני בקרוב קונה מארז חדש ורציתי לדעת עים שווה להשקיע בסט הזה תודה רבה לכל העוזרים. זה הסט. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2853 אגב חשוב לי ביצועים וגם שקט אבל יותר ביצועים.
-
- 4 תגובות
- 438 צפיות
-
-
אז ככה,אני רוכש את המארז עם מפרט מטורף. צריך המלצה ל7 מאווררים חזקים ותואמים של 120MM תודה מראש =]
-
- 2 תגובות
- 455 צפיות
-
-
הלוח שלי Albatron PX865PE Pro V2.0 Soccet 478 Motherboard בעל חיישן טמפ של winbound משהו כזה... עכשיו כמו שהבנתי מחברים ועוד כמה מקומות יש לו סטייה של 8 מעלות יותר בסביבות... עד כמה ניתן להסתמך עליו? והאם שווה ללכת על בטוח ולקנות חיישן חיצוני ללא סטייה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-
-
שיפצתי קצת את ההרד קנו 2 ששכב לי במגירה והתקנתי אותו. חישן אחד מתחת למעבד חיישן שני לליבה של כרטיס המסך הבעיה היא כאן: הקריאה של ההארד קנו2 עבור המעבד היא 45 מעלות בעוד שהקריאה של MBM5 עומדת על 38 מעלות? אז למי להאמין ולמה נוצרה שגיאה כזו? תודה
-
- 6 תגובות
- 659 צפיות
-
-
יש לי סטיק 512 של A-data DDR400. ב HTT של 200 הוא עובד יופי על 2.5-3-3-7 אבל כשמעלים את ה HTT ל 210 הוא כבר לא מוכן לתפקד. הייתי צריך לשחרר תזמונים ל 3-4-4-8. גם הוספת מתח לזכרון לא עוזרת. הגעתי עם התזמונים האלו עד 235 ואז הפסקתי כי כשהעליתי ל 240 המחשב התחיל להכבות לבד,למרות שהמתח היה רק 1.55 והטמפרטורות היו בסדר גמור. יש למישהו מושג מה יכול לגרום לזה? בכל אופן, לפי מה שאנשים פה אומרים הזכרון הזה יכול להגיע הרבה יותר רחוק בתזמונים נורמליים... אולי פשוט קיבלתי סטיק עם שבבים אחרים? המטרה שלי היא להגיע ל 250 כלומר 500MHZ. ובמעבד ל 2500MHZ. ד"א שאר המפרט הוא A64 3000+ 754, GA-K8NS, HEC 400
-
- 9 תגובות
- 583 צפיות
-
-
מי מאיתנו לא רצה להזמין רק "מחבר", "בקבוק נוזל" ועוד, סטיקי זה מאפשר לחברים פה לעדכן (אם בא להם כן) לפני שהם עושים רכישה של קירור מים (או סתם חלקים מחו"ל) ורוצים לשאול אם מישהו רוצה "להצטרף". שכן אני רואה שהפעילות עלתה לטובה, ומי מאיתנו לא רוצה לשלם דמי משלוח גבוהים סתם, ולכן אפשרי להתחלק באופן יחסי בעלויות הכוללות. שימו לב האתר לא קשור לקניה או למוכרים בשום צורה שהיא, וכמובן הכל על אחריות המשתמשים. בבקשה להגיב בתרד רק עם בקשות ועדכונים, כל העברת הפרטים יש לבצע בפרטי\טלפון וכו.
-
- 4 תגובות
- 7.4k צפיות
- 1 follower
-
-
לפי CPU-Z לכל זיכרון יש לי תזמונים שונים..כיצד משנים אותם והאם זה יכול לפגוע בביצועים? זה הולך ככה: ב512 MB CL-2.0 RC-2 RP-2 T-6 256-1 CL-2.5 RC-3 RP-3 T-8 256-2 CL-2.0 RC-2 RP-2 T-6 בתזמונים של כולם, חוץ מב512 התזמונים מסומנים על זה של 133MH איך זה יכול להיות?? מצטער על החפירה פשוט זה מאוד דחוף לי, בבקשה עזרה
-
- 0 תגובות
- 399 צפיות
-
-
קניתי AMD X2 3800+ Tray וחיברתי אותו למאוורר Zalman 7000B-Cu. אז ככה - 33 מעלות במנוחה - וזה קופץ ל-50 מעלות כשיש לי שני פריים95 על כל ליבה. וזה עוד לפני אוברקלוק... זה לא גבוה מדי? בכל מקרה - חשבתי זה אולי בגלל שיש לי איזה מדבקה על המעבד עצמו, ובחנות אמרו לי להשאיר כי זה לא משפיע על הטמפרטורה. השאלה עד כמה זה באמת נכון שזה לא משפיע? המדבקה יושבת בדיוק על האמצע של המעבד, בדיוק איפה שכל החום. עכשיו אמרו לי שאם אני מוריד את המדבקה - אין לי אחריות. אז איך אני מוריד את המדבקה מבלי לקרוע אותה ושתשאר בסדר?
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
-
שלום יש לי סטפינג מסוג AQYHA מישהו שמע עליו האם הוא טוב לאובר קלוק? הצלחתי להגיע איתו ל2350 מגה הרץ ותאמינו או לא כל ה-- הזכרונות תקעו אותי בבאס של 215 בערך ואין לי כסף להחליף ומכפלה אני לא יכול לפתוח בקיצור רק תענו לי על השאלה האם זה סטפינג טוב תודה רבה שבת שלום אדם
-
- 9 תגובות
- 523 צפיות
-
-
האם הסטפינג DH-E3 נחשב לטוב ל OC ? תודה על העזרה
-
- 8 תגובות
- 595 צפיות
-
-
יש לי A64 3200 VENICE E3 LBBLE 0519CPDW עד לאן הגיעו איתו במתח רגיל ועם קירור אויר? איפה יש בכלל בסיס נתונים לתוצאות OC חוץ מ- HWZONE?
-
- 8 תגובות
- 680 צפיות
-
-
היי, הבנתי שרק מעבדי AMD BARTON 2500 עם סטפינג מסוים יכולים להפוך בקלות ל3200... אז בדקתי מה כתוב על המעבד וזה מה שכתוב: AXDA2500DKV4D AQXCA 0307MPM מה זה אומר? זה סטפינג טוב?? המעבד בצבע חום ונקנה לפני חצי שנה בערך.... תדוה רבה רבה רבה מראש, ניר. מצטער שנאי פותח אתץ אותו ת'רד בשני מקומות פשוט אני לא יודע כל כך למה זה קשור אז.. מצטער.. ושוב תודה מראש..
-
- 14 תגובות
- 910 צפיות
-
-
יש לי את המעבד והסטפינג שלו הוא LBBLE 0518DPAW יש עוד שתי שורות אחת מעל ואחת מתחת שאני לא יודע עם הם רלוונטיות איך המעבד הזה ל O.C ? ???
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה הסטפינג שלי כפי שעולה מהתמונה הזאת ואיפה אני יכול למצוא תוצאות OC של אנשים עם סטפינג דומה? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 786 צפיות
-
-
-
-
ושאלתי היא מהו הסטפינג הכי מומלץ לATHLON XP 2500 BATRON? שגם קיים בארץ?.....
-
- 0 תגובות
- 442 צפיות
-
-
אילו סטפינגים הכי טובים למעבד הזה? axp barton 2500+ mobile אני קונה אותו ורציתי לדעת אם יש עדין סטפינגים שווים?
-
- 9 תגובות
- 495 צפיות
-
-
השבוע או שבוע הבא אני מתכן ללכת לקנות עם אחי מעבד 2500+ לפני שהם יאזלו מהשוק (בKSP כבר אין :'( מה שאומר שחלק אני אקנה משם וחלק ממקום אחר ולא כמו שתכננתי...) מספר שאלות. 1. הרעיון הוא להגיע ל2500@3200. זאת אומרת באס של 200 - נכון? 2. אני צריך HSF טוב, זול שיביא אותי לשם בטמפ טובות. אל תגידו לי קח SP97 עם איזה טורנדו. השאלה היא מה מספיק טוב להחזיק כזה OC בצורה טובה, שקטה ובלי שהוא יצטרך לשחק עם זה כל הזמן (להגביר להחליש וכו...). הלוח יהיה NF7-SL כנראה. 3. השאלה הגדולה שלי אם כדאי לחפש סטפינג מסויים. בזה אני ממש לא מבין. מה לחפש? איפה לחפש (תמונה תעזור)? יש משהו מיוחד שכדאי להסתכל עליו? יש סדרות מומלצות. אני מאוד אודה לעוזרים מור
-
- 45 תגובות
- 2k צפיות
-