עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. טוב, מה הסיפור של המעבד הזה? אחרי 3 ואריאציות שונות של מריחה (כאשר האחרונה נעשתה בצורה סופר נכונה) אין ירידה בטמפ' המעבד. מצורפת קריאת טמפ' ב"מנוחה", שקופצת כל הזמן (?) בעומס עבודה נמוך הטמפ' עומדת בקלות על 60 מעלות. בעומס גבוה מגיעה עד 70 וצפונה הכרטיס מסך מובנה משפיע על הטמפ'? [attachment deleted by admin]

• 31 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by GHOST,

טוב אז ככה אחרי סיבוב בכל חנויות במחשבים אצלי בעיר ללא שום תועלת אני פונה אליכם (: .... אני מחפש את המעבד הנ"ל בגירסת LT3C עדיף 0309 או 0310 מישהו יודע אם יש חנות שמוכרת כאלו?

• 10 תגובות
    • 840 צפיות
  3. Started by Jules Winnfield,

השתמשתי בrthdribl כדי לראות את הטמפ' בזמן מאמץ ולראות אם יש ארטיפקטים, הטמפרטות בסדר? אני יכול להמשיך? rthdribl זה מספיק או להריץ גם כמה לופים של 3dmark?

• 0 תגובות
    • 436 צפיות
  4. חיפשתי בכל מקום נייסתי כל מדריך והBIOS מעודכנים לאחרון שיצא [לפי מה שבדקתי] ב 9.2.13 גם בתוכנה INTEL EXTREAM TUNING וגם ב BIOS האפשרות לעשות OVERCLOCK פשוט חסומה לי. זה בצבע אפור. ומה שכן אפשר להזיז לא נותן לשנות ערכים כלפי מעלה אני משתמש ב i7-2700K וב DZ68BC של INTEL בבקשה חברים.. בדיוק חיברתי למחשב קירור H60 עם 2 מאוררים על הראדיאטור ב PUSH&PULL ואני מת להריץ לפחות ל 4.5 . עזרה? תמונות : 1. 2. 3.

5. מאוורר מארז פשוט,,, אני רוצה לסובב אותו יותר מהר איך?

• 7 תגובות
    • 881 צפיות
  6. מה אתם אומרים? אין לי בלוח אם כ"כ הרבה אפשרויות... אני על קרור סטוק עד הניקוי הוא היה על 52 מעלות קבוע אחרי הניקוי והאוברקלוק במנוחה הוא 45 במאמץ 54 זה בסדר?

• 1 תגובה
    • 447 צפיות
  7. Started by firemebad,

האם XP-90 של Thermalright מתאים לסוקט 775 ? יש לי אותו כרגע על סוקט 939 ורציתי לדעת אם הוא יתאים אם אני מחליף מעבד לאינטל סוקט 775.

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  8. שלום לכולם, חבריי וידידי הנכבדים אלה שהיו במפגש פורום אני הבלונדיני שנראה רוסי אבל לא רוסי.. ואלה שלא היו אז נעים להכיר. בכול מקרה, קניתי לא ממזמן את אורוורה 570 והרכבתו הייתה הפעם הראשונה שהתנסיתי בהרכבת מחשב. למעשה, מדהים איך ההבדל בינו לבין המארז הישן שלי (Raidmax Scorpio 868), רוב העבודה שלי הייתה בפירוק המארז הקודם ולא הרכבת המארז החדש. מדוע? כי כול הכוננים לא צריכים בכלל ברגים! איזה הקלה זו בהרכבה סעמעמק . טוב, לעניינינו. בגלל שזו הפעם הראשונה שהתנסיתי בהרכבת המחשב, מן הסתם שכנראה שהכבלים לא מסודרים היטב, אצטרך את עזרתכם בעניין. הערה: אשמח, אם החוטים אינם הבעיה שתתנו לי פתרון אחר. כמו כן, אל תשימו לב למאוורר האחורי שלא פועל.. זה בשל חוסר בקונקטורים למאוו…

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  9. יש לי E4300 שרץ כרגע על 2900MHZ עם קירור סטוק ומתח סטוק אני רוצה להחליף לקירור אוויר רציני כדי להמשיך עם האוברקלוק... מה אתם ממליצים לי ? עד 300 שקל עריכה : במנוחה הטמפ' היא 45-47 במאמץ מגיע ל 67 גג !

• 2 תגובות
    • 449 צפיות
  10. שלום לכולם יש לי את האוורור הזה ואני רוצה להרכיב אותו וזאת פעם ראשונה שאני עושה דבר כזה אז אני רק צריך לעת את הדברים החשובים כל השאר זה רק להרכיב עם כמה ברגים אז אני ישמח לקצת עזרה תודה רבה

• 34 תגובות
    • 3.2k צפיות
  11. Started by Turbine,

אהלן, למישהו יש תשובה חד משמעית לתת לי ? בדקתי בכל מני אתרים של השוואות, בכל אתר קירור אחר יודע שידו העליונה... היתרון היחידי שאני רואה לנכון כרגע ל V10 הוא שהוא מגיע עם תמיכה גם בתושבת LGA775 (מה שיש לי כרגע), וגם בתמיכה ל 1366 ... מבחינת מראה שני הקירורים נראים מצויין, ה V10 נראה חולני אבל מי עדיף מבחינת ביצועים ?

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. ערב טוב, E5200- בביוס הטמפ' מראה על 40 מעלות בעוד ה-SPEEDFAN (המחשב במצב מנוחה) , מראה לע 60 ויש לי אייקון של להבה לאחר חציית התחום המותר בתוכנה - 50 מעלות) 1) האם הפער בגלל זיוף החיישנים או בתוכנה ומה הטמפ' הרצויות למעבד הנ"ל ?? 2) למה בSPEEDFAN אני רואה רק סימון בהגדות טמפ' , רק של אחד המאווררים ? עליו מצויין 1600RMP ועל ה-2 האחרים מצויין הערך 0 . 3) הערך של ה-CPU FAN SPEED הינו 0 .. ושל ה - SYSTEM FAN SPEED ,הינו 1600. יכול להיות שהמאוור של המארז עובד במהירות גבוהה כ"כ? תודה מראש.

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by ed@15,

מישהו יודע אם ניתן להשיג בארץ קירור לכרטיס מסך הזה? יש לי את הגירסה עם האוברקלוק של msi והוא מגיע ל- 70 מעלות במאמץ. חשבתי לעשות לו אוברקלוק אבל לפני זה נראה לי שאני צריך להחליף קירור...

• 2 תגובות
    • 411 צפיות
  14. הנה התמונה אם תוכלו לעזור לי בבקשה:

• 4 תגובות
    • 453 צפיות
  15. Started by ori14,

אני צריך קירור שקט לE6550 מלמיר, ואני בכלל לא מתמצא בתחום הקירור, יש דגם שאתם יכולים להמליץ לי עליו עד 150 שקל? רצוי 100, לא מיועד לOC רק שיהיה שקט. תודה מראש, אורי

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  16. Started by lidor_abo,

אם המאוור מוציא חום מה האו מוציא הוא מכניס אוויר?!

• 4 תגובות
    • 458 צפיות
  17. Started by idofr,

היייייי שוב קראתי את המדריך באתר והוא אומר לחתוך את הכבל כול 2 חוטים וקראתי מדריך אחר שאומר לחתוך כול 5 חוטים איך אתם חותכים??? ועוד משהו אמרו לי גם שאם מעגלים את הכבל צריך לשים לו סיכוך חדש בגלל שאז יש חוט על חוט ואין בניהם סיכוך זה נכון??

• 7 תגובות
    • 822 צפיות
  18. שלום לכולם. מחפש HSF עבור מעבד AMD X2 3800 בתקציב על עד 150. מגבלות: 1. לא מעבר לגובה של 12.5 ס"מ 2. כמובן שקט ככל שניתן 3. ללא הרכבה של עוגנים נוספים מעבר לתושבת הלוח המקורית. 4. לא מתוכנן OC אשמח להצעות

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. היי, ראיתי פה בפורום על אחד שהזכיר את הבעיה הזאת ( אבל לא התמקד בה כלכך ), ורציתי לדעת, אם באמת יש לי את ה-BT, ואני מתכנן לקנות את הספק אנרמק ליברטי, אז המאוורר הגדול הזה לא יחסום חלק גדול מהמאוורר התחתון ל הספק וכל יפריע לקירורו, ואולי יגרום לו להרעיש יותר על מנת לאוורר חזק יותר??? ואם אתם רוצים לדעת יש לי את המארז טרנספורמר, הוא גדול מספיק בשביל להפריד בניהם???

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by yaronshahaf,

שלום שוב... מישהו יכול לומר לי איפה אמור להיות המקום שמשנים את המחלק ל1:1 (זה מה שכתוב במדריך) אצלי בביוס במקום שאפשר לשנות את הבאס יש את התפריט הבא: cpu frequency (mhz) 200~500<- pcie clock (mhz) 100~200<- cpu clock ratio ברירת מחדל על אוטומטי ואפשר לבחור מX1-X11 robust graphics booster auto<- fast<- turbo<- ddr2 voltage control normal<- 0.025v~0.700v<- chipset/pcie voltage normal<- 0.025v~0.375v<- ht-link voltage normal<- 0.025v~0375v<- cpu ht-link voltage normal<- 0.025v~0.375<- cpu voltage control normal<- 0.8000v~1.5500v<- את השניים הראשונים אני מבין את השאר לא כל כך (לא מבין מהבחינה של מה צריך ומה לא צריך לשנות...) חשוב …

• 8 תגובות
    • 661 צפיות
  21. Started by Spaik,

יש לי מעבד AMD 2400 והוא על 60 מעלות עכשיו. זה הרבה 60 מעלות? אני צריך לדאוג לקירור יותר טוב? אתם יכולים להמליץ על על מאורר או משהו. אם זה קשור ואם רציתם לדעת אז לא עשיתי אוברקלוק (זה לא קשור אבל שיהייה) תקציב זה בערך 150 שקל להשתדל לא יותר. תודה ד"א אם זה יותר קשרו לפורום מעבדים לוחות אם וזיכרונות אז להעביר אני פשוט חדש פה ואל ידעתי. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 525 צפיות
  22. Started by Ac-Boy,

שלום =] אני צריך קירור למעבד עד 200 שקל וגם משחה טרמית, ככל הנראה אני זה שירכיב את הברדק =] מעבד E6300 כנראה שמתוכנן OC ושקט לא ממש חשוב

• 0 תגובות
    • 448 צפיות
  23. Started by arel508,

מעבד - AMD 955 BE לוח אם - http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=3475#ov קירור - Mugen 3 הייתי שמח אם מישהו יעזור לי לעשות אוברקלוק כי אני לא ממש מבין בזה.. תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. השאלה בכותרת. תודה

25. אני רוצה לעשות פאן באס. התחלתי לקדוח חורים בפאנל ורציתי לדעת את זה טוב. אז... זה טוב? קדחתי מספיק חורים? אחד לללד ואחד למפסק זה טוב?? http://planet.nana.co.il/gazu/fan%20bus/2.jpeg

• 14 תגובות
    • 732 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.