עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by SwitcH,

זה במצב מנוחה נראה לי..(גלישה של שעה ברשת - נראה לי שזה מצב מנוחה) עשיתי היום OC אבל חזרתי למצב הרגיל.. זה הרבה לא? צריך להתייחס לכל הCPU? או רק לראשי? כי הראשי פסדר של השאר גבוהים. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  2. יש לי מאורר אחד ג'נרי מעאפן שמכניס אוויר מקדימה עושה כזה פוו... פו... (קולות של רוח חלשה חחח) סמארט פאן 2 מוציא אוויר מתחת לספק. עובד על בערך 3.5 אלף סלד סמארט פאן 2 מוציא אוויר בגג. גם הוא בסביבות ה 3 אלף סלד מה אתם אומרים ? נ.ב המאורר הג'נרי עובד טוב יחסית למה שהוא שווה יש לי 8 מאוררים בבית אני יכול להחליף אבל זה עדיין ישאר חלש.. מה אתם אומרים ?

• 12 תגובות
    • 756 צפיות
  3. לא נגעתי בכלום לא שיניתי כלום אלה זכרונות infineon ddr333 עובדים כרגע ב 266 (בבאס 133) לוח אם אסוס לא מתקדם במיוחד אבל סביר, צ'יפסט של סיס אם זה חשוב מצורפת תמונה, תגידו לי מה מצבי ואיך אפשר לשפר תודה (: [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 527 צפיות
  4. כרגע הזכרונות עובדים לי על 8-3-3-3 אני מנסה לעשות OC מ200 ל250 (2.4 ל 3.0)Mhz נתתי 2.7V לDDR הווינדוס עולה אבל אני מקבל מסך כחול עם בעיית זיכרון............. משהוא יכול בבקשה להדריך אותי, ניסיתי לקרוא הרבה בנושא אבל לשווא

• 4 תגובות
    • 488 צפיות
  5. מה אתם אומרים http://www.1coolpc.com/monitorho.htm

6. אוקיי בואו נתחיל מזה שהכרטיס עבר מוד קטן (סינק של P3 עם מאורר של אינטל 60 מ"מ) . הכל עבד כרגיל במשך חודש בערך עד שהחלו להופיע סימנים שנראים כמו סתם דפיקות של תוכנה מה שמסתבר קצת יותר מוזר. זה התחיל בזה ש-RAGE 3D לא עבד לי, ו-3D MARK העיף אותי במבחן הראשון של המכוניות באמצע המבחן של ה- high details חשבתי שזו בעיה בוינדואס, פירמטתי ולא עזר, שוב רייג' לא פועל ו- 3D MARK לא פועל ! ניסיתי ה-כ-ו-ל הורדתי את ה-O/C של המעבד, פירמטתי מיליון פעם ושום דבר לא עוזר !!! יכול להיות שמשהו נדפק ? אם אחרי פירמוט זה לא עוזר אני אני לא יודע מה כן ! אם מישהו מכיר את הבעיה ויודע מי הפתרון הוא יחסוך לי הרבה כאב ראש... חוץ מזה הוינדואס פועל לאט גם אחרי פירמוט, מהרגע שאני לוחץ על ה-ICQ ועד הרגע …

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  7. Started by immortal,

או קי עם אתם זוכרים היתה לי בעיה בחיבור ה LCD שלי. היום סוף סוף מצאתי תרשים שלו ושל הפינים שלו http://www.sicovend.ch/Datenblaetter/passive/lcd/itm_1602d.pdf והבנתי שחיברתי את הפינים שאמורים לקבל מידע מהמחשב ל 5V ועכשיו אני לא יודע עם זה שרף אותו או לא. מה אתם חושבים?

• 29 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום לכולם, (מקווה שזה המקום הנכון לשאלה..) אתמול המחשב שבק לפתע חיים... לאחר בדיקה מהירה במסך הPOST מסתבר כי המעבד מעלה מיידית את הטמפ' ואז מכבה את עצמו... בפתיחת המארז מסתבר - באופן לא מפתיע - כי גוף הקירור נפל מהמעבד ונמצא בתחתית המארז... בדיקה מדודקדת יותר מראה כי מסגרת הפלסטיק סביב הסוקט AM2 נשברה ועל כן לא ניתן להרכיב את גוף הקירור חזרה..(קירור מקורי של AMD). מדובר בלוח mATX של ASUS , מעבד SEMPRON 2800 היכן ניתן להשיג מסגרת חלופית? בחנויות המחשבים שחיפשתי לא היה.. אינני מעוניין לשדרג קירור או מעבד או לוח אם .. האם למישהו יש מסגרת כזו זרוקה בצד עקב שדרוג או לוח אם תקול? והוא מוכן לתרום!? (אזור ירושלים), מדובר במסגרת פלסטיק המחוברת ללוח בעזרת 4 ברגים (בלוח ה…

• 7 תגובות
    • 668 צפיות
  9. Started by postup,

נשבר לי התופסן של הקירור למעבד. zalman מדגם alcu7500 - בדיוק באמצע שלו, כנראה בגלל החום. מה אני יכול לעשות עכשיו? אפשר להשיג את התופסן הזה איפושהו? הרי לא יתכן שאני אקנה קרור חדש רק בגלל שהלך התופסן. אולי קיימת בכל זאת דרך אחרת לפתור את הבעיה? אני נורא נואש, אשמח לקבל עזרה בנושא. תודה.

• 9 תגובות
    • 786 צפיות
  10. נשבר לי צלע של המאוורר לכרטיס מסך מה עושים המאוורר עם צלע אחת שבורה עושה רעש לא נעים במה מחליפים כרטיס 4850 גייגאבייט

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. פתחתי את המחשב במטרה לנקות אותו מאבק, הרמתי את המוטות של הקירור של המעבד (אחד מהשניים הלבנים האלה), ולפתע הוא נשבר, אין לי מושג למה (ייצור גרוע כנראה, לא השתמשתי בכוח, וזאתי לה הפעם הראשונה שאני פותח אותו). בהתחלה חשבתי לא נורא, זה מחזיק, אבל אז ראיתי שהטמפ' עומדות על 60+ ! מה שעשיתי היה לשים חלק קטן של עץ, במקום החלק שנשבר מהמוט שיחזיק את הסגירה למרבה הפלא זה עבד , והטמפ' חזרו ל 40-45 במנוחה זהו הסיפור המדהים שלי : האם משהו יכול להיהרס ממה שעשיתי? יש רעיונות אחרים למשהו יותר "בריא"?

• 6 תגובות
    • 554 צפיות
  12. יש לי מעבד DUAL 2.8GHZ סוקט 775, ניסיתי לחבר כמה פעמים את הגוף קירור ללוח אם ואחרי כמה נסיונות כושלים גם שברתי את אחד מהפינים הקטנים שנכנסים ללוח האם (כלומר אם יש 4 פינים גדולים שאותם מסובבים, ולכל אחד מארבעת הפינים הגדולים יש 2 פינים קטנים לבנים ואחד שחור אז נשבר לי פין אחד לבן). בכל מקרה, עכשיו יש מרווח בין הגוף קירור למעבד כי פין אחד לא לוחץ כמו שצריך על הגוף קירור להצמד ללוח האם. מה אני יכול לעשות כדי להצמיד אותו? האם ניתן לקנות פין כזה בודד או שאני צריך לקנות גוף קירור שלם? האם אני יוכל להשאיר את זה ככה ולהשתמש במחשב או שהסיכון גדול מדיי להתחממות המעבד?

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  13. Started by arik_bulldog,

המאוורר של המעבד עובד כבר 3 שנים בערך, ובאופן מוזר הוא פתאום נשבר ונפל בזמן שהמחשב עבד. (נפל על הכרטיס מסך, אני חושש שנגרם נזק) המאוורר הוא של זאלמן, מה שנשבר זה מה שסימנתי x בתמונה. (מצטער, אין לי מצלמה) זה הגיוני דבר כזה? קרה פעם למישהו? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 979 צפיות
  14. Started by aerosmith,

שלום לכולם... קודם כל יש לי שאלה... בערך כל חודשיים אני צריך לפתוח את המחשב מחדש כדי לנקות את האבק בפנים... האם זה נורמלי? כי במחשב הישן שלי שהוא משהו לפני 5 שנים קקנוי אני פעם אחת אפילו לא ניקיתי אותו... אני מנקה את המחשב ה"חדש" (קניתי לפני איזה שנה וחצי...) אני מנקה אותו כי הוא מפעיל את עצמו מחדש במשחקים או לפעמים סתם ככה. ואחרי שאני מנקה אותו הוא פועל סבבה. עכשיו זה קרה לי שוב לפני איזה 3-4 שבועות וכשפתחתי גיליתי שאחד המאווררים שיש לי במחשב שבור זאת אומרת יש את החלקיםק של המאוורר שמביאים את הרוח בערך 8 או 6 חלקים כאלה שזזים ועושים את הרוח... אז אחד מהם נשבר.. זה של המאוורר שמולבש על המארז בצד. מה אני צריך לעשות? תודה!

• 6 תגובות
    • 639 צפיות
  15. אהלן, מאחר ובזמן האחרון גופי קירור אוויר מתחילים להיות מסורבלים מיום ליום ומגיעים למימדים מגוחכים של חללית החלטתי סופית לעבור לקירור מים. לאחר קריאה של מספר מאמרים וביקורת בנושא שכולו חדש לי, החלטתי להתמקד במערכת קירור מים פנימית למעבד בלבד (בנתיים). הבנתי שהחלקים המומלצים למטרה זו הם : 1. משאבה : MCP 355 עולה בארץ 550 שח. 2. רדיאטור : תכלס הכי טוב ThermoChill PA אבל בארץ ניתן להשיג רק את ה Swiftech MCR-220 (אני מעדיף אותו על פני ה 320) ב 400 שח . 3. בלוק קרור למעבד : D-Tech FuZion. לא ניתן להשיג בארץ. פה אני צריך את עזרתכם . 1. האם ניתן לחסוך כסף בהזמנה של החלקים הללו מחו"ל ? (אשמח לשמוע על חנות מומלצת) 2. אם למישהו יש סרטוטים של הבלוק קרור למעבד או סרטוטים של …

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by integral,

:o http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=59394&page=8&pp=25 [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 822 צפיות
  17. נשברה לי הכנף של מאוורר 120MM של TT יקר עם לדים כחולים יש איך לתקן בלי שיעשה רעש כמו עכשיו?????

• 9 תגובות
    • 563 צפיות
  18. יש לי בעיה נשברו לי שני קליפסים במאורר שעל המעבד מה אני אמור לעשות אני מרגיש שהמחשב זז לאט תעזרו לי

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אין לי מושג מה לעשות עם זה, ראיתי שהמאוורר מחובר עם חוט חשמל בתוך הספק ואין אפשרות לפרק את זה, אני לא יודעת אם זה מסוכן להמשיך להשתמש בו ככה... (יש עוד 2 מאווררים בתוך המחשב) ואיך להחליף אותו... מה אמורים לעשות במצב כזה? [חשוב לציין שאני מחוברת וזקוקה מאוד למחשב כל הזמן ולשלוח לתיקון זו האופציה האחרונה...] תודה.

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  20. Started by matan_18,

למה כל חג יש לי צרות עם המחשב????????? אתמול נשרף לי המאורר של המעבד ..אז בנתיים שמתי את המחשב לייד מאורר רצפתי גדול שיש לי. נמאס לי לקנות מאורר ב 30 שקל ולהחליף אותו אחריי שנה אני רוצה לקנות משהו טוב! יש למישו המלצה מה לקנות?

• 2 תגובות
    • 415 צפיות
  21. Started by The_Byter,

מה הדרישות למערכת AMD עם Athlon XP מבחינת אמפרים והספק מהספק ?? כי שלי היה 300W והתפוצץ באמצע העבודה ...

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Satya4bs,

מה ניתן לעשות בעניין האם אפשר להשיג מאורר לדגם זה הוא של poin of view הוא כנראה מתחמם וגורם לניתוקים במהלך המחשקים

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  23. פתאום הפסיק להסתובב לי מאוורר של המעבד. נסיתי לנקות עם ספריי אוויר ועם ספריי מגעים, שום דבר לא עוזר. למזלי היה לי בדיוק אותו מאוורר במחשב ישן, אבל הוא עושה המון ראש ויש לי הרגשה שלא יחזיק עוד הרבה זמן איפה ניתן לקנות רק את המאוורר עצמו , בלי צלעות? ראיתי שבכל מקום מוכרים עם צלעות ביחד המאורר של חברת Arctic תמונות של המאורר

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by shashkavil,

שלום לכולם התקנתי תוכנת speedFun ואני מקבל נתון של 128 מעלות עבור TEMP 3. לדעתי נתון זה לא נכון - רגש מנותק או משהו בסגנון... מה דעתכם? האם יש דרך להבין היכן הרגש ממוקם על מנת לבדוק זאת פיזית? תודה, טל

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  25. Started by liiight,

CPUZ הראה לי 2.6 VCORE, מה שכמובן לא הגיוני. יצאתי מהתוכנה, הפעלתי מחדש, וזה חזר ל1.4-1.5. WTF?

• 4 תגובות
    • 602 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.