עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by predator_008,

אני מריץ בדיקה רגילה לגמרי עם התוכנה וב16% זהו המחשב לא מגיב אפילו העכבר לא זז.. מה לעשות?

• 7 תגובות
    • 561 צפיות
  2. Started by Einat,

יש לי שאלה, אף פעם לא ביצעתי בעבר OC,אני רוצה לנסות את זה על מחשב ישן שיש לי )פנטיום 90) השאלה, האם בכלל ניתן לבצע את זה במחשב כל כך ישן או שלא שווה בכלל לנסות?

3. Started by SmurFin,

וכמו שנאמר תמונה אחת שווה אלף מילים [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 561 צפיות
  4. Started by Axel Foley,

יש לי כרגע P4 3000 פרסקוט עם BT רגיל. השאלה שלי האם ה-BT יתאים גם לE6300 על לוח אם P5B Deluxe או שאני יצטרך להחליף גם אותו? תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 561 צפיות
  5. Started by Black_Citadel,

אני רוצה לעשות אוברקלוק למעבד שלי ורציתי שתמליצו לי על ציוד מתאים, פשוט לא הייתי כאן איזה חצי שנה אז ככה שאני לא ממש מעודכן בכל הקשור לדבר, למי שלא זוכר, אני הוא ReQo הייתם קוראים לי ספאמר אבל השתניתי....... טוב אז בואו ניגש לעניין זהו המחשב ברשותי: Intel pentium 4 2.0a ghz 512kb cache Elitegroup P4VXAD Kingston 256MB DDR PC-2100 Sapphire Radeon 8500le 128mb + ddr + dvi Seagate 80GB אני לא כל כך יודע אם הלוח אם שלי טוב ל-OC ואם הזכרון טוב ל-OC לכן אני שואל אתכם, אני רוצה ציוד במקסימום 150 שקל, ולהגיע למהירות שעון של מינימום 2400 מגה הרץ...................... תודה רבה רבה!!!!

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  6. Started by eyal00,

יש לי E4300 והטמפ' כרגע היא 48 במנוחה ו60 במאמץ. אני לא יודע מה קרה אבל עד לא מזמן הטמפ במנוחה הייתה 38 ובמאמץ 50... הטמפ' עדיין טובה במאמץ? עשיתי OC עד לבאס 300. הקירור BT VX

• 5 תגובות
    • 561 צפיות
  7. Started by DeeKay,

האם במארז הזה: http://www.compucase-hec.co.uk/mainpages/product_detail.asp?pid=8 יש מספיק מקום לחלקים הללו: http://www.thermaltake.com/watercooling/cl-w0052TideWater/cl-w0052.htm http://www.zalman.co.kr/usa/product/view.asp?idx=165&code=005

• 6 תגובות
    • 561 צפיות
  8. שמעו: לפני הכל ככה יש לי על המעבד מאוור וולקינו7+ יש לי מארז של צונמי הכחול 350W בקשר לטמפרטורה: המחשב שלי נמצא על השולחן צנמוד לקיר בחדר דיי חם! שאני פותח מזגן בחדר אז הטמפרטורה יורדת ה3 4 מעלות! אני יכול לעשות OC למחשב הזה: AMD ATHELON XP 2000 לוח אם של ג'יגהבייט VAXP זיכרון של קורסאיר 256 400MHZ 3200 יש לי על המעבד וולקינו 7+ וכרטיס מסך: GF4 TI4200 AGPx8 של לידטק והנה הטמפרטורות לפי Hmonitor לאחר פעולה של המחשב במשך 5 שעועת: CPU1:58.5 C CPU2:48.5 C HDD: 42.5 C COOLING FANS- Power:4963rpm אפשר לעשות משהו? נ.ב. אני לא מבין בזה אבל אם אפשר לעשות משהו אים לי בעיה להזמין אנשים שאני מכיר שיעשו לי ??? ;D

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  9. אם אני עושה אוברקלוק, ואין לי חיישן טמפ' על הכרטיס (או שיש והוא נעול איכשהו), זה יכול להיות מסוכן? ואיך בודקים יציבות לכרטיס בכללי? לא הבנתי מה זה "3 לופים של 3DMARK05" כמו שרשום במדריכים.. אין משהו כמו super pi רק לכרטיס מסך?

• 5 תגובות
    • 561 צפיות
  10. Started by NeTBaLL,

מה זה steping go???ובאיזה מעבדים?

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  11. Started by ITZIKAMSA,

אני רואה הרבה אתרים שמבצעים OVERCLOCK למערכת המחשב אבל לא מבין כיצד הם עושים זאת. לדוגמה הינה המהרה למעבד( 2.4GHZ(C של אינטל ל3.3 GHZ:http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/p4-2400c-oc.html האם זה אפשרי רק דרך הBIOS של הלוח אם או שרק ע"י תוספות של מאווררים למינהם בהוצאה כספית?

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  12. היום הורדתי עידכון ביוס חדש ללוח שלי 1013 הכל היה טוב ויפה עד עכשיו המעבד שלי על 2.5 גיגה יציב הבעיה היא שבביוס החדש ההגדרות השתנו קצת ונוספו תזמוני זכרונות הזכרונות שלי עבדו עד היום 333 4-4-8 3.0 2.8v t1 יציב.. עכשיו ההגדרות גם ככה רק שנוספו תזמונים שאין לי מושג מהם.. והם כנראה לא מוגדרים נכון (ככה הם באו עם הביוס ואין לי מושג למה אני צריך לשנות אותם)

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  13. Started by ^DaRk-MiNd^,

יש לי את המארז הזה כמעט שנה ועד עכשיו תמיד חיברת את ההארדיסק כמו בתמונה בגלל שזה נותן לו אפשרות איוורור עכשיו אני כבר לא בטוח אם המצב הזה כל כך נוח. בגלל המאוורר והמיקום של הספוגים ההארדיסק צריך להיות בולט. בכך הוא מפריע לזרימת האוויר וגם קשה להוציא אותו. הבעיה היא שאני לא יודע אם מצב אחר יהיה טוב יותר: לא נראה לי משתלם לקנות מגירת קירור אם אני שם את ההארדיסק ביחד עם הפלופי למעלה הוא לא יקורר ע"י אף מאוורר באיזה פתרון אתם משתמשים במארז שלכם או שנראה לכם מומלץ?

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  14. Started by yosizach,

חבר שלי יש לו מעבד 2.53 533 ולי יש אינטל 3.06 הוא קנה קירור והפך בעזרת אוברקלוק לה 3.06 את המעבד עצמו העםזה עובד בדיוק כמו אצלי ?

• 6 תגובות
    • 561 צפיות
  15. Started by J.a.C.k,

השגתי סינקים למוספטים ללוח שלי ולשאלה אפשר להדביק אותם עם דבק מגע? או שצריך משהו אחר

• 8 תגובות
    • 560 צפיות
  16. הבנתי שהפנטיומים האלה לא טובים להמהרה בגלל שהבאס שלהם, 533, מגביל אותם. אז השאלה שלי היא אם אני אקח את הדגם האחרון שעובד בבאס 400 ואמהיר אותו (כמובן נורת'ווד), גם הבאס יעלה? ואם אפשר להמהיר עם זיכרון RDRAM טוב כמו סמסונג או קרוסאיר? תודה רבה לכל העונה!

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  17. הם קורים גם תחת התזמון 4-4-4-12 וגם תחת 4-4-4-9 אם אני מחזיר את התזמון ל auto, הוא עובד על מספרים נוא גבוהים. אין כלכך שינוי האמת, למרות שהמחשב אכן עובד טיפה יותר לאט, אבל ממש טיפה. יש דרך לסדר את זה?...

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  18. Started by MaGn3zIuM,

הטמפרטורה במעבד שלי כבר מגיעה חופשי ל50-60 מעלות (AMD Athlon XP 2600+), אני צריך המלצה למאוורר טוב שיתאים לsocket 462 או בשמה המקוצר socket A, מעדיף מאוורר שיתאים גם לאובר קלוקינג. תודה מראש לכל העוזרים. לוח האם שלי ד"א הואMSI KT4AV Chipset - KT400A

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  19. Started by rbstf,

אהלן! יש לי מחשב עם מעבד E6600 עם קירור אויר של Aractic Cool לא זוכר איזה דגם,כרטיס 8800GTS OC עם קירור סטוק, וספק כוח של 500W שנותן 38A ב12V+ עם מאוורר מעצבן. המערכת די שקטה חוץ מהמאוורר של הספק, לצערי. מצחיק שדוקא פה המחשב נופל מבחינת הרעש. יש לי שתי שאלות: 1. האם קירור מים למעבד ולכרטיס מסך יהיה שקט באופן משמעותי ממה שיש לי היום? אם כן, אז איזו מערכת קירור כדאי לשים? וכמה עולה? 2. מישהו מכיר ספק כוח FANLESS שמגיע לOUTPUT של הספק שיש לי, או לפחות משהו קרוב? דרך אגב, עם האיוורור הזה הגעתי למהירות של 3.05GHZ והמחשב יציב. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  20. היי האם הקירורים הללו יתאימו לכרטיס מסך בשביל מחשב HTPC מסוג Shuttle? http://www.gcomputer.co.il/Product.asp?Pid=ZM-NB47J&Cat2Cat1ID=156&Cat2ID=762&aff=Zap〈=he http://www.gcomputer.co.il/Product.asp?Pid=Fan-Card&Cat2Cat1ID=156&Cat2ID=685&aff=Zap〈=he http://www.gcomputer.co.il/Product.asp?Pid=ZM-NBF47J&Cat2Cat1ID=156&Cat2ID=762&aff=Zap〈=he http://www.slg.co.il/shop/product_info.php?products_id=85 האם הם יתאימו לכרטיס 6600 AGP? *אני יודע ששמתי לינקים לקירור northbridge,זה בשביל הליבה בלבד

• 8 תגובות
    • 560 צפיות
  21. Started by -Blaze-,

עשיתי OC בהדרגה מ266 ל320, הווינדוס עלה כמו שצריך, עשיתי בדיקת יציבות והופיעו נקודות על המסך והמחשב נתקע. הטמפרטורה בOC היא 50 למעבד ו51 ללוח אם. ובלי OC זה 48 למעבד ו44 ללוח אם. לא העליתי שום מתח. נעלתי את הPCI-E ולא נגעתי בזכרונות. איפה הבעיה? אמרו לי שאני אמור להגיע לסביבות ה370, אבל אני לא מצליח לייצב אפילו 320. והטמפרטורות לא נחשבות להגבוהות? ועוד משהו שנורא הבהיל אותי, הרצתי SNM עכשיו ותראו מה קרה ממש על ההתחלה, איך שאני לוחת על RUN. הרסתי את המעבד?! אני מת מפחד פה... ד"א הכל עם קירורי סטוק, והמפרט כתוב בפרופיל.

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  22. שלום בחנות שקניתי אמרו לי שהמהירות שעון של הSUPER היא כמו של הSONIC 1.6GHZ מה שלא נכון והוא 1.4GHZ אני ממש מתלבט אם לעשות OC או ללכת להחזיר אותו אז רציתי לדעת אם אני עושה OC לכרטיס הזה ל1.6GHZ אני יכול עם הקרור שיש לו עכשיו? ועוד שאלה אך אני ידע שזה 1.6/1.4 כי בדרייברים יש לי מהירות GPU ומהירות זיכרון אך מחשבים אותם? סליחה על הבורות אני אף פעם לא התעמקתי בOC

• 6 תגובות
    • 560 צפיות
  23. Started by Stranger,

מה עדיף שניים של 80 בקדמת המארז ושניים מאחור? או אחד של 120 מקדימה ואחד של 120 מאוחרה? תודה לכם. יום טוב ושבת שלום!

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  24. Started by oziz_2,

שלום לכולם, רכשתי מחשב חדש וברצוני לשאול מס' שאלות אך לפני זה להלן המפרט: intel core 2dou e6600 gigabyte dq6 leadtek7900 gt extreme 1gb geil ddr2 השאלה שלי היא כזו קודם כל ,האם ברגע שאתה עושה אוברקלוקינג ניתן להשאיר את המחשב במצב הזה תמיד? האם ניתן לעשות אוברקלוקינג עם הקירור שמגיע עם הלוח אם ועם המעבד? איך אני יודע מה הטמפרטורה של כל אחד מהרכיבים במחשב?ואיך אני יודע מה הביצועים של כל אחד מהרכיבים לפני ואחרי האוברקלוקינג? האם רצוי לא לעשות אוברקלוקינג בכלל? תודה מראש עוז

• 9 תגובות
    • 560 צפיות
  25. על איזה סוג נייר אני מדפיס אותם, זה שזה אמור להיות מדבקה אני מבין אבלאיך זה נקרא ואיפה קונים? ובאיזו תוכנה מומלץ להדפיס אותם? מישהו מהאתר עשה את זה יש לכם אולי תמונות להראות איך זה יוצא? תודה.

• 8 תגובות
    • 560 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.