עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. איך עושים את זה -הכוונה דרך וולט מוד ... (שנראה לי שעושים את זה דרך וולט מוד ) אני צריך להעלות מטח כדי להתקדם עם P1 ... וגם אני רוצה לדעת בכללי .... תודה ....

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  2. 1. אני לא מוצא את באתר שלהם את הלוח שלי כדי שאוכל לדעת ספסיפיקציות טוב יותר. אם תמצאו את הלוח, אודה לכם.. 2. איך הלוח בתור לוח לOC?

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  3. Started by neli4,

קראתי בפורום שהלוח S3 של GIGABYTE מתחמם מאוד. האם הכוונה שהוא מתחמם מאוד רק אם שעושים OC או שבכל מקרה יש איתו בעיה של חום? האם יש צורך לקנות קרור נוסף אם לא עושים OC?

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  4. הצלחתי לסדר את הבעיה במחשב סוף סוף והמחשב עולה. אני עושה OC ל3.2 והמעבד מקבל בביוס 1.5 ובפועל 1.44, הזיכרונות 2.1 על 1:1 וביטלתי את כל הספקטום משהו כזה ואת הC1E... הגשר הצפוני מקבל 1.55 אני בודק שעתייים בPRIME95 ויוצא יציב, ולאחר ריסטרט זה אומר לי שהOC לא יציב... המעבד מגיע ל76 מעלות במאמץ. מה לעשות? :-*

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  5. שלום, אני צריך קירור למעבד Q6600 למטרות OC, תקציב עד 300 ש"ח עם חריגה אפשרית עד עכשיו חשבתי על כמה קירורים, thermaltake v1 bigtyphoon vx SCYTHE INFINITY מי מהם יותר טוב ויתאים לצרכים שלי, הביצועים יותר חשובים לי מהרעש. המארז שלי לא הכי גדול שיש אז אני לא בטוח לגבי הINFINITY בגלל שיש לו שני מאווררים ואני מפחד שהם יתנגשו בספק או בכרטיס מסך, זה יכול לקרות? (ואם זה גבולי, זה יוריד מהביצועים?) תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 580 צפיות
  6. Started by rbstf,

אהלן! יש לי מחשב עם מעבד E6600 עם קירור אויר של Aractic Cool לא זוכר איזה דגם,כרטיס 8800GTS OC עם קירור סטוק, וספק כוח של 500W שנותן 38A ב12V+ עם מאוורר מעצבן. המערכת די שקטה חוץ מהמאוורר של הספק, לצערי. מצחיק שדוקא פה המחשב נופל מבחינת הרעש. יש לי שתי שאלות: 1. האם קירור מים למעבד ולכרטיס מסך יהיה שקט באופן משמעותי ממה שיש לי היום? אם כן, אז איזו מערכת קירור כדאי לשים? וכמה עולה? 2. מישהו מכיר ספק כוח FANLESS שמגיע לOUTPUT של הספק שיש לי, או לפחות משהו קרוב? דרך אגב, עם האיוורור הזה הגעתי למהירות של 3.05GHZ והמחשב יציב. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  7. RTHDRIBL (קיצור של Real-Time High Dynamic Range Image-Base Lightning. כן, שם ארוך ) נמצאת בשטח כבר 3 שנים, אבל אני עדיין מוצא אותה כתוכנת המאמץ היעילה ביותר. מי שרוצה לסחוט את המיץ מכרטיס המסך שלו וגם ליהנות מהמחזה, מוזמן להוריד אותה מכאן. פשוט להפעיל ולמדוד את הטמפרטורה ברקע

8. Started by BomBast,

אם אני ינצל אותו דרך ATItool עד הסוף יהיה שיפור או לא ?

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  9. Started by jossi_t,

השאלה רצינית (ונראית לי שייכת לפורום הזה) האם זה תלוי במארז ובמאוורר שלו (של הספק) ? ככל שהוא איכותי יותר - האם הוא רועש פחות ? למשל ה - Compucase למיניהם .. התקנתי לא מזמן p4 1.7 (משהו פשוט אפילו לא זוכר איזה מארז זה היה) והמחשב היה שקט מאוד - במיוחד בהשוואה ל - AMD שלי (Thunderbird 1.2 על מארז של A-Open ) מה דעתכם ?

• 7 תגובות
    • 580 צפיות
  10. Started by danuskun,

היי... אני חדש בכל הקטע של OC יש לי מחשב עם מעבד P4 3.0GHZ של פרסקוט שכרגע על 3.3 GHZ. ג'יגה וחצי זיכרון. קירור סטוק למעבד. המעבד היה על 60 מעלות במאמץ בערך (בין 60 ל-63) כשהוא היה במצב הרגיל ועכשיו הוא על בין 65-70. האם שווה לקנות קירור יותר טוב למעבד שלי, או שאין סיכוי להגיע רחוק ממש? כשהעליתי ל-3.37 הויסטה עלתה והראתה לי BSOD כמה פעמים, והפסיק רק כשהורדתי חזרה ל-3.3 אז זה הפסיק. למישהו זה קרה? האם זה בעיה של חימום יתר או של מתח? אני פשוט לא רוצה לעשות טוסט מהמחשב שלי...

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  11. Started by -Blaze-,

עשיתי OC בהדרגה מ266 ל320, הווינדוס עלה כמו שצריך, עשיתי בדיקת יציבות והופיעו נקודות על המסך והמחשב נתקע. הטמפרטורה בOC היא 50 למעבד ו51 ללוח אם. ובלי OC זה 48 למעבד ו44 ללוח אם. לא העליתי שום מתח. נעלתי את הPCI-E ולא נגעתי בזכרונות. איפה הבעיה? אמרו לי שאני אמור להגיע לסביבות ה370, אבל אני לא מצליח לייצב אפילו 320. והטמפרטורות לא נחשבות להגבוהות? ועוד משהו שנורא הבהיל אותי, הרצתי SNM עכשיו ותראו מה קרה ממש על ההתחלה, איך שאני לוחת על RUN. הרסתי את המעבד?! אני מת מפחד פה... ד"א הכל עם קירורי סטוק, והמפרט כתוב בפרופיל.

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  12. Started by Stranger,

מה עדיף שניים של 80 בקדמת המארז ושניים מאחור? או אחד של 120 מקדימה ואחד של 120 מאוחרה? תודה לכם. יום טוב ושבת שלום!

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  13. שלום לכולם ותודנ על עזרנ שלכם מה טוב לגוף קירור נחשת או נחשת ואלומינום או רק אלומינום???

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  14. Started by mwalker03,

קניתי מחשב של AMD 3800+ עם ליבה כפולה , כפי שראיתי בפורום זהו אחד המעבדים הכי טובים לעשות עליו OC. קניתי מערכת קירור טובה במיוחד בשביל זה . עכשיו השאלה שלי היא איך אני עושה ת' OC בפועל למחשב ? לא מצאתי שום מדריך בפורום הזה ... האם זה קשה ? כמו כן קניתי כרטיס מסך ATI 1600XT - גם עליו אני רוצה לעשות OC .. האם מספיק שאני ארים את השעון כמו בתמונה : http://www.niftyuploads.com/uploads/b72b5c147b.jpg או שצריך לעשות עוד משהו ? תודה מראש לעזורים ...

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  15. Started by Armageddon1,

1.6 פנטיום 4 נורטווד 478 סוקט מה הטמפרטורה המומלצת ? וכמה צריך לעלות גוף קירור שיהיה לא יקר כזה אבליספק את הסחורה....

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  16. ה" אני חדש פה ובעניין... יש לי מעבד של intel פנטיום 4 CPU:2.4 הורדתי את התוכנה שנקראת ( אתם בטח מכירים ) speed fan הגירסה הכי חדשה.... והוא רושם לי ככה...: HDO:42 c Temp1: 23 c Temp2: 127 c Temp 3: 127 c מה אני אמרו להבין מזה??? אמרו לי שזה מסוכן מאוד ואמרו לי לנקות את המארז ואת כל המאוררים... זאת עשיתי אבל עדיין אותו הדבר אני ממש לא יודע מה לעשות!!!! בבקשה תעזרו לי..!!!

• 7 תגובות
    • 580 צפיות
  17. לאחרונה התקנתי את הדריברים החדשים של nvidia לx64, גרסא 76.71 והטמפ' ירדה מ61 במנוחה ל47 במנוחה ומ90-100~ במאמץ ל65~ במאמץ(!!!). הכרטיס הוא 6600GT של גיגהבייט והוא בעל קרור פאסיבי. ידוע לי שהיה באג של טמפ' עם כרטיסי 6800, יכול להיות שגם עם 6600? או שהדרייבר מזייף?

• 5 תגובות
    • 580 צפיות
  18. Started by esharone,

מהי טמפ' נורמלית ללוח אם? יש לי ds4 של ג'יגהבייט והוא על 37 מעלות (יותר מהמעבד) זה טמפ' טובה? מה אפשר לעשות אם רוצים להוריד את הטמפ?

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  19. 2.66

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  20. Started by chenrp,

תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  21. ה OC שעשיתי לזכרונות ולליבה יהיה קיים גם אם אני יתקין תדריוורים החדשים או ששוב אני אצטרך לעשות OC ?

• 5 תגובות
    • 580 צפיות
  22. הכרטיס X800GTO2. תכנון: פתיחה ל16 צינורות\ ולאחר מכן המהרה של הליבה טמפ' במנוחה , המידע מאוורסט. motherboard - 39C CPU - 31-33C north bridge - 50C GPU - 32C GPU Ambient - 31-32C מה זה אומר ^ ? HD 1 - 38 HD 2 - 32 הקירור על הכרטיס מסך Accelero S2 + Turbo module קירור במארז: קדמי 120MM מכניס עליון 80MM מוציא המארז פתוח בצד ויש מזגן בחדר. יש אישור? האם יש מדריך בעברית שיהיה קל להמהיר? מה בעצםהשלבים שמומלצים לכרטיס מסך הזה? קודםפ לפתוח צינורות ואז מה? ואיך? אני יודע שהנושא נטחן מכל צד אבל אני חייב להיות בטוח 8) X800GTO2 -עריכה- אני צריך עזרה התחלתית. איזה תוכנות לבדוק, עם איזה תוכנות לעלות, מה הכוונה צריבת ביוס, מה הטמפ' צריכה להיות, מה זה ארכיטקטים, וכו'! עזרה!

23. לא איכפת לי לעשות איזה מוד או משהו שיפתח תעזרו בבקשה תודה.

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  24. Started by aabbcc,

שלום קניתי מחשב שבוע שעבר ואתמול התקנתי אותו. המארז שלו הוא מארז אפולו ויש לי ספק ליברטי 400. לפי מה ששמעתי פה המחשב צריך להיות שקט, אבל בפועל אצלי זה בכלל לא ככה. אמנם הוא לא מרעיש כמו מקרר (לא כמו הפנטיום 3 שהיה לי עד עכשיו זה בטוח), אבל מקרוב יש לו את הרעש המציק הזה שלפי מה שאני שומע הוא מגיע מהמאוורר שיש לו בצד השקוף של המארז. אם מישהו יודע איך אפשר להשתיק את זה תגידו בבקשה (אפילו שיש מלא רעשים נוספים וקיבלתי באסה על כל המחשב הזה :\) אוקיי אם כבר העבירו את האשכול שלי לפה אז אני אוסיף את השאלה שרציתי לשאול גם כאן. קניתי מעבד מרובע ליבות למחשב ועשיתי לו OC מתון מ2.4 ל 3 ג'יגה. ובגלל זה החלטתי לקנות לו את הV1 שלא יהיו לי פאשלות בעתיד. שאני מפעיל את המחשב אז המאוו…

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  25. שלום אנשים, ניסיתי לחפש את התשובה לשאלתי אך לא מצאתי התייחסות מדוייקת. כרגע המאוורר המקורי של אינטל מרעיש יותר מדי לטמעי, בהתחלה הוא לא היה כזה. אני מעוניין להחליף את הקירור של המעבד למשהו איכותי מבחינת קרור אבל שיהיה שקט ככל האפשר (בעצם אני רוצה הכל ) חשבתי על הקירורים הבאים כאופציה, אשמח לשמוע מה אתה חושבים: 1. http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=30401&Cat2Cat1ID=31&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE 2. http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=16909 3. http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=RR-CCH-ANU2-GP&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE 4. http://www.lamir.co.il/product.asp?product=12300 5. http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=KHC-L91…

• 4 תגובות
    • 580 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.