אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
קרוב אני קונה geforce 6200 ואני כנראה יעשה לו פתיחת צינורות. ראיתי שהרבה אנשים עושים פתיחת צינורות עם תוכנה שנקראת riva tuner... אבל יש בעיה אחת...אני לא יודע איך עושים את זה הגירסה של ה-6200 היא purevideo ככה שאני יודע שאפשר לעשות פתיחת צינורות והכרטיס הוא בחיבור agp ... מישהו יכול להסביר לי איך עושים את בדיוק או לתת לי מדריך פשוט ומפורט כדי שאני ידע איך לעשות את זה? דרך אגב...פתיחת צינורות גורמת לעלייה בטמפרטורה? כרגע המחשב עובד לי על 38 מעלות...אני אצטרך להוסיף קירור בשביל אוברקלוק(או לפתיחת צינורות אם זה מעלה טמפרטורות)?
-
- 6 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב חדש עם כרטיס מסך EVGA 7600GS ורציתי לדעת : 1.האם טמפרטורה של הכ.מסך במנוחה 61-63 מעלות ובזמן מאמץ במשחקים 75-78 מעלות זה מצב נורמאלי ? 2. היכן אני יכול להוריד את DIRECTX 9 האחרון ? בתודה מראש לכל העונים
-
- 11 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ספק ג'נרי 480 וואט... והוא לא מספיק חזק למחשב שלי בגלל שיש לי 7 מאווררים במארז + 9800XT ועוד כל מיניי מודים במארז והבעיה שנגיד שאני שם מתח של מעבד למשל על 1.800 אז הוא מביא לי 1.720 למשל... ( ופעם לפני כל המודים והמאווררים זה לא היה ככה ההפף הוא היה מראה יותר ממה שהייתי אומר לו ) ועכשיו לבעיה... הספק מקבל את המתח מהשקע בקיר אבל מקבל פקודה להידלק מהלוח ואני חייב לדעת איזה מהחוטים של הספק זה החוט שמקבל את הפקודה !! כי לחבר גם אותו לכפתור הדלקה של המחשב... ועם יש עוד דברים שאני צריך לדעת כדי שאני לא יסתבך יותר מידיי זה יהיה סבבה... תודה רבא
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום ! אני בעליו הגאה של מעבד AMD XP 1800 ומה שרציתי לדעת זה מה יכולות האוברקלוק שלו. הקוד שרשום עליו הוא- AXDA1800DUT3C JIUHB0311UPBW תודה!
-
- 7 תגובות
- 619 צפיות
-
-
בוקר טוב... שמתי לב היום בבוקר בזמן איתחול המחשב שהוא מורץ ב-1100 מה"צ. כדי לוודא זאת גם במאפיינים וגם ב-MBM5 הוא מראה את אותה המהירות. העניין הוא שמדובר ב-AMD Barton 2500.... עם המאוורר המקורי של המעבד, ומאוורר נוסף שמוציא אויר מהחלק העליון של המארז, הטמפרטורות הן:מעבד 58, מארז 34. לוח האם הוא Gigabyte GA7N400LNForce2 . מה הסיבה שהמהירות הורדה ללא שהורדתי אותה? המחשב בכלל יכול לעשות את זה? (זה מצב חדש, קודם המהירות הייתה מתאימה למעבד, ואף אחד לא התעסק עם הביוס או כל תוכנה אחרת...) האם אני יכול בשקט להעלות את המכפלה/באס כדי לחזור למהירות הרגילה ללא חשש מהמהירות ההתחלתית? תודה רבה ושנה טובה.
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז כפי שאומרת הכותרת + REALTEMP הטמפרטורה מגיעה ל53~ (+/- 2/3 מעלות במקס) עם קירור מים (זה שמגיע עם הKANDALF LCS שזה גם המארז שלי) מה מקור הבעיה? הVOLTAGE ב 1.17 או משהו כזה אם צריך עוד מידע תגידו אני יעלה תמונות בכללי זאת פעם ראשונה שלי בOC עם שינויי VOLTAGE וכל זה אז אני רוצה לדעת מה אני צריך לעשות כדי ליצב את המערכת תודה רבה מראש. נ.ב. הלוח אם זה ASUS STRIKER II NSE
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
http://www.nordichardware.com/Reviews/?skrivelse=556
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
איזה עדיף ? יש עליו SF2, ומתוכנן OC. מעבד : AXP 1700+ dlt3c
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
הרכבתי מאוורר למעבד מידגם: ARCTIC COLLER FREEZER PRO 64 האים יש צורך לנתק את פונקציית cool&quiet ?
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
דבר ראשון אני לא מצליח למדוד את הvgpu כמו שמוסבר במדריך פה http://www.vr-zone.com.sg/index.php?i=1636&s=3 ואני גם לא מצליח למדוד את ההתנגדות בנגד שאחראי על המתח.. מישהו יכל לעזור לי בבקשה?אולי להפנות אותי למדריך אחר? אני עושה הכל בדיוק כמו שמוסבר...
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
http://www.bigbruin.com/reviews05/evercoolf117/index.php?file=1 נראה נחמד אבל אני עדיין מעדיף את הארטיק קולר
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני מופתע שלא מדברים כאן על גירסאות ביוס למיניהם, שימוש בביוס חדש/משופר יכול לתת תוספת נכבדה לביצועים. אני לדוגמא פעלתי על 2.5-3-4-7 והמערכת מחזיקה אחרי עידכון לגירסה של ocz 704-2 נתנה לי לעבור ל 2.5-3-3-7 בתור התחלה. (אני מאמין שיש עוד מה לשפר, אפילו שמדובר בזיכרון לא משהו ) קבלו לינק לדיסק שאחד הכין שמכיל את כל העידכונים: http://www.dfi-street.com/forum/showthread.php?t=22031 מכיל BOOT והתקנה אוטומטית לכל גירסה (מתעדכן כל זמן קצר), לכל מערכת גם כל גירסה יכולה להתאים באופן שונה ככה שאין ביוס שמתאים לכולם. מקווה שאנשים ישתפו קצת על מה שהם משתמשים או ניסו בעבר, תהנו.
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
בזמן האחרון שמתי לב שיש לי בעיה שחוזרת על עצמה בכמה משחקים. בדמו של קול אוף דיוטי 4, בTWO WORLDS ובMOH:AIRBORNE עד עכשיו. הבעיה היא, שכל כמה דקות הFPS יורד בצורה רצינית. אני מפעיל את המשחקים הללו בצורה דיי חלקה, אבל אחרי כ10 דקות המשחק מתחיל לעבוד לאט. חשבתי שיכול להיות בגלל הקירור הלא משהו שיש לי. ניקיתי את המאווררים בצורה יסודית אך הבעיה לא נפתרה. למישהו יש רעיון למה זה קורה? (הורדתי את הדרייברים הכי חדשים, כן) זה מה שיש לי: Intel Pentium 4, 64 bit Windows XP SP2 px7600GS 256 MB 1024 RAM ולוח אם של ASUS , לא זוכר בדיוק איזה ולא נראה לי שזה רלוונטי למשחקים. **אני מקווה ששמתי בפורום הנכון כי זה דיון על משחקים וחומרה אז לא הייתי בטוח ^^ ** טוב חברה תעזרו לי בב…
-
- 6 תגובות
- 619 צפיות
-
-
לילה טוב לכולם..! היום בבוקר פתחתי את תוכנת HWMonitor שלי ליראות מה טמפ' של המעבד וזה היה 52c והשאלה שלי אם זה טוב כי אני קצת מודאג..? ויש לי עוד שאלה מאיזה טמפ' (מספר) זה טוב..? ואיזה מספר טמפ' אני לא צריך לדאוג..? תודה לעוזרים..! nimrods
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
האלן יש לי את התוכנה אוורסט בערך שישה חודשיים היא תמיד הציגה לי את הטמפרטורה של המעבד במספר קבועה של בין 34 ל 38 בדקתי בפעם הראשונה בביוס (ביוס מסריח של לוח אינטל מסריח)טמפ והוא רשם 66,הורדתי את speef fan לבדוק והוא הראה לי תוצאה מדיוקת כמו אורסט מה זה יכול להיות? תודה.(2.66 פנטיום d (
-
- 9 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם !! יש לי לוח אם Intel Maryville D850MV ומעבד 2GB , מותקנים לי הזכרונות הבאים: 2x64mb + 2x128mb זכרונות RDRAM 800MHz . עכשיו השאלות שלי הם: 1) האם אני יכול לעשות OC לזכרונות האלה עם הלוח הזה ?? ואם כן אז איך ? 2) האם אני יכול לעשות OC למעבד ? (אמרו לי שהלוח הזה נעול לOC ואם אפשר לפרוץ את הנעילה הזאת?) מחכה לתשובותיכם
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
הם עובדים אצלי ב 2.8v ב 2235 430 mhz אפשר יותר? עם יותר מתח אולי?
-
- 6 תגובות
- 619 צפיות
-
-
ובכן, הוא חם מאוד. אני לא יכול לגעת בו יותר משתי שניות רצוף. בEVEREST הוא נותן לי 44, אבל יש מצב שזה יותר חם מזה. במאמץ הוא מגיע ל-60. זה בטוח לעבוד איתו ככה?
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום ! יש לי לוח של חברת BIOSTAR צ'יפסט 945 של אינטל הביוס הוא של POENIX ואני לא מוצא בביוס אפשרות להעלות את תדר הבאס האם בעדכון ביוס זה ייסתדר או שפשוט אני לא מחפס במקום הנכון בברכה EFINET
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
מה עדיף? מבחינת קירור ביצועים? ומבחינת שקט? ובכלליות? וסתם שאלה קטנה איזה חברה יותר טובה ב512 זיכרון geil או a-data
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
כיצד אני יכול לקרר את הזיכרנות האלה? ???
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בונה משהוא (עדיין סוד) ואני צריך בשבילו 8 מאווררים, עכשיו אני צריך 6 מאווררים בגודל 80mm ו-2 מאווררים בגודל 40mm. אני צריך שהם יהיו הכי שקטים והכי מהירים, -יש לציין- אין הגבלה במחיר!!!.
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
בדיקת טמפרטורה ע"י EVEREST Ultimate Edition טמפרטורת המעבד בממוצע בלי מאמץ מיוחד = 40 -- 45 טמפרטורת הליבות בממוצע בלי מאמץ מיוחד = 49-55 טמפרטורת הלוח אםהיא : 31-34 מעלות ASUS P5Q PRO מה דעתכם..? תודה
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
יש לי NVIDIA GeForce FX 5700LE וראיתי ששני הדגמים מתאימים לכרטיס שלי: NV Silencer 1 (Rev. 2) NV Silencer 6 (Rev. 2) ההבדל היחיד שמצאתי בהם הוא המשקל.... אפילו המחיר זהה... מה עדיף ???
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
יש מצב כזה זה החלום שלי כול הזמן רציתי לעשות את זה להיה לי אפשרות לעושת את זה עם הX800GT שהיה לי אין לי ניסיון קודם
-
- 10 תגובות
- 619 צפיות
-