אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
-
האם למישהו יש הסבר איך אתה בונה לעצמך צג טמפ' של המעבד והלוח אם ואם אפשר אז גם כרטיס מסך ?? תודה
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
שלום אני בקירור סטוק 40 מעלות במנוחה פשוט יש oc ממש מוגבל ל9600xt אני מעלה קצת לליבה ולזכורונת והופ ארכיפקטים רציתי לדעת למה זה ואם יש תוכנה להצגת טמפ של הכרטיס מסך בזמן אמת?ואם יש תוכנה יותר טובה מ ati tool
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום, כרגע הקירור סטוק של המעבד (במפרט) מרעיש לי, כמו גם הקירור של הצ'יפסט והמאוורר של המארז |: אני מחשב קירור למעבד שיקרר קצת יותר טוב מהסטוק (לא מתוכנן OC, ואם כן לא משהו שדורש קירור במיוחד בשביל זה), חשוב לי שהקירור יהיה שקט. חשבתי על הARCTIC COOLING Freezer 64 Pro שנראה לי קירור מצויין, אבל אני צריך דעות מבעלים שלו על רמת הרעש והקירור. בנוסף, אני מחפש קירור לצ'יפסט (פאסיבי), חשבתי על הZALMAN NORTHBRIDGE COOLER ZM-NB47J, שאותו אני אקצר כדי שלא יתנגש עם הכ"מ. ודבר אחרון, שני מאווררי 120מ"מ טובים יחסית שיהיו שקטים, יש המלצות או דעות לשיפור הרכיבים האחרים? תודה (:
-
- 11 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום חברים,יש לי מחשב נייד שאחרי כמה דקות של פעילות מפסיק להגיב ועושה כול מיני עיוטים על המסך,אמרו לי שזה מלא באבק וצריך לנקות,אני וחבר פתחנו את המכסים הקטנים וניקינו גם את הארדיסק,זה עזר ליום יומיים,וחזר שוב הבעיה. את המחשב עצמו אני לא יכול לפתוח כי אין לי את המברגים המתאימים. מה אני יכול לעשות כדי להיות בטוח שזה מאבק ואיך אני יכול לנקות בלי לפתוח אותו או לפתוח בדרך כול שהיא? תודה רבה לכם,שראל[br]פורסם בתאריך: 28.12.2007 בשעה 11:56:24 הלו?.. מישהו אולי מבין במחשבים ניידים....?.. ???
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב חדש עם כרטיס מסך EVGA 7600GS ורציתי לדעת : 1.האם טמפרטורה של הכ.מסך במנוחה 61-63 מעלות ובזמן מאמץ במשחקים 75-78 מעלות זה מצב נורמאלי ? 2. היכן אני יכול להוריד את DIRECTX 9 האחרון ? בתודה מראש לכל העונים
-
- 11 תגובות
- 588 צפיות
-
-
מאלתי משחה על הרדאון שלי , שכבה ממש דקה לא יותר מידי ולא מעט מידי. כשאני מהדק את הסיילנסר אז מה שקורה זה שלא נשארת משחה על הליבה הכל בורח מהצדדים והליבה נשארת כמעט חלקה לגמריי. חשבתי שאולי אני מהדק את הסיילנסר יותר מיד חזק אז ניסיתי יותר חלש אבל זה לא עוזר הכל בורח. יש למישהו מושג מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
א. מה הheatsink הכי שקט בארץ שמתאים לamd athlon TB 1.4? ב. מהם החומרים שצריך כדי לנקות שבב של כרטיס מסך שהורידו ממנו את ההיטסינק ואיך עושים את זה? עם איזה מטלית? יש לי degreaser אבל הוא בצורת ספריי...
-
- 5 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום, הרצתי כרגע 3DMARK05, והתוצאה שלי הייתה עגומה(2-5FPS), והמעבד לא עבר את ה39 מעלות. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? גם בזמן האחרו שמתי לב שהוא קצת איטי יותר(והSPARK שלי שקט יותר). מה קורה כאן?
-
- 9 תגובות
- 588 צפיות
-
-
כרגע יש לי כ.מסך הבא: PowerColor Radeon 9250 64BIT 128MB Core: 240 Memory: 200 אני עומד לשדרג כמה חלקים במחשב למטרת OC. רציתי לדעת האם כדאי לי לשדרג גם את הכרטיס מסך הנוכחי שלי ל R9550 (ששמעתי שטוב ל OC)? או שעדיף להשאר עם מה שיש לי ולנסות לעשות לו OC (זה אפשרי איתו?) ההתלבטות שלי נובעת מהתקציב. אם זה לא הכרחי להחליף את הכרטיס, זה יחסוך לי יותר. מה אתם אומרים? תודה.
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
קראתי את התארד לפני על קרור מעבד ובזול 150 שקל ל-4 מאווררים השאלה היא לאיזה טמפ זה יוכל להוריד את המעבד שלי מה גם שיש במארז שלי מאוורר על המעבד סטנדרט של אינטל 3ג 800 ויש לי עוד מאוורר בתוך הקייס לא נראה ממש וואוו שהגיע עם הקייס וכמובן מאוורר ספק בטמפ הנוחכית היא 45 מעלות בזמן מנוחה והקייס הוא SPL 6083 שחור \ כסוף + ידית ATX, 300W, USB לאיזה טמפ לדעתכם ניתן יהיה לרדת עם הspec הנ"ל
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
היום רציתי לקנות מאוורר למעבד AMD Zalman 9500 AM2 וספק FSP 400W מנועה , אבל שניהם אינם במלאי ולוקח 10 ימי עסקים כדי להזמין , אני פוחד שבסוף אחכה שבועיים ואז יגידו לי לבחור משהו אחר ...מישהו יודע איפוא אפשר להשיג את החלקים האלה תוספת של 20-50 ממחירים של נועה לא משנה ... נועה מוכרים מאוורר ב 210 וספק ב - 330 ...
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
מחפש מאוורר לAMD 1000 SOCKET A ללוח GIGABYTE GA-7DXE, המעבד הוא ככל הנראה PIN 761 אני מחפש את המאורר הכי טוב שאפשר למצוא או אם מישהו יכול להפנות אותי למאוורר חדש שבטוח מתאים. תודה
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אוקי ייש לי מספר בעיות בOC למעבד + לכרטיס מסך. מפרט- Intel 805 2.66Mhz@3.4Mhz Gigabyte 8i945p-g Kingmax 512X2 533Mhz nVidia Geforce 7600GT leadtek Antec 400W אוקיי אז OC למעבד- העלתי מ133 ל166, החלפתי מחלקים ל3.33. מעלות בסדר, תוכנת מאמץ בלי בעיות. [קירור סטוק ] הבעיה - אחרי כל ריסאט המחשב מבטל לעצמו את הOC והופך את האפשרות ENABLED CONTROL CLOCKS לDISABLED... [ וכן אני לוחץ F10 ושמירה שאני יוצא מהביוס ] עכשיו למה זה עושה את זה? למה המחשב מבטל לעצמו את הOC ? OC לכרטיס מסך- העלתי את הליבה ל600 את הזכרונות ל740 מעלות בסדר גמור, No errors בATI TOOLS זאת לא ממש בעיה, אני רק שואל כמה מעלות במנוחה זה טוב, וכמה במאמץ זה טוב. עד כמה אני יכול להגיע עם הכרטיס [ ליבה + זכרון. ] …
-
- 5 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במדבקות או יותר נכון להגיד תמונות שאני אוכל להדפיס על מדבקה ואז להדביק אותה על המארז שלי. עם למישהו יש.... תודה Some Thing... נ.ב - מקווה שכותרת בסדר
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני מריץ בדיקה רגילה לגמרי עם התוכנה וב16% זהו המחשב לא מגיב אפילו העכבר לא זז.. מה לעשות?
-
- 7 תגובות
- 588 צפיות
-
-
?? ועוד שאלה איך BT מקרר את המעבד ???? לא הבנתי את זה מאיך שהוא יושב על המעבד?
-
- 5 תגובות
- 588 צפיות
-
-
הגעתי ב OC עד 2.6 עם מכפלה של 11 (סטוק) ו 237 HTT יציב , אני מנסה לעלות ל 2.7 אני מוריד מכפלת HTT ל X3 ו זיכרונות ל DDR400 כדי שלא יהוו מחסום , אני מעלה מתח מעבד עד שאני מצליח להעלות XP בבדיקה ב S&M נתקע בשלב ה FPU ...העלאת מתח לא תעזור .... רציתי לדעת אם זה משנה אם אני מוריד מכפלת מעבד ל 10 ומעלה HTT ל 270 זה משנה כאילו זה יתן יותר מרווח למעבד , או שזה בדיוק אותו דבר כמו 11X246 נ.ב : טמפ" בעומס ~55
-
- 11 תגובות
- 588 צפיות
-
-
יש לי את ה GTO2 מה אפקטיבי יותר ב O.C מהירות ליבה או זיכרונות ?
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני משתמש ונכנסתי לכמה פורומים וראיתי שהרבה מדברים על אוברקלוקינג!! תסבירו לי בבקשה מהו האוברקלוקינג ומה הוא עושה? תודה לכל המגיבים והעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
שלום ! יש לי לוח של חברת BIOSTAR צ'יפסט 945 של אינטל הביוס הוא של POENIX ואני לא מוצא בביוס אפשרות להעלות את תדר הבאס האם בעדכון ביוס זה ייסתדר או שפשוט אני לא מחפס במקום הנכון בברכה EFINET
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
היי אנשים, אני די חדש פה.. קוראים לי עמרי, יש ברשותי 2 מחשבים, אחד "חדש" P4 2.4 - mx440 128, 256mb , 40gb קיצר, מחשב חביב שבזמנו היה מלך.. היום אני מחכה למחשב נחמד עוד חודש בעזרת השם יהיה.. intel 64bit 3Ghz with 6600GT 1024mb (512x2 at 533mhz) אבל מחירים ירדו אז אולי אני יביא כבר משהו יותר נחמד עד אז.. למרות שחבתי אולי להביא X800XL או XT בכל מקרה........... לפני קצט זמן, הרמתי מחשב ישן לחיים, את הבובן הזה שמתי בחדר שיהיה לי לאיסיקיו וכו'.. אבל אני רוצה גם משחקים בקטנה.. לא משהו כבד מדי או בכלל, גם שירוץ מהר יותר, כל דבר פה לוקח זמן (לא הרבה..) אבל שרגילים לטוב.. קשה להתרגל.. בכל מקרה, המחשב ככה סלרון מנדוקינו (celeron mendocino) ב533מגהרץ. לוח אם של מיקרו סטאר - MS-6156 ז…
-
- 5 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בונה משהוא (עדיין סוד) ואני צריך בשבילו 8 מאווררים, עכשיו אני צריך 6 מאווררים בגודל 80mm ו-2 מאווררים בגודל 40mm. אני צריך שהם יהיו הכי שקטים והכי מהירים, -יש לציין- אין הגבלה במחיר!!!.
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
יש ללי מעבד AMD ATHLON 64 3000 VENICE לוח אם: GIGABITE זיכרון: DDR 256X2 DOUL CHANLE 3 מאווררים ספק כוח 480 ואט WINDOWS XP HOME אחרי שעשיתי אוברקלוק ל-250 המחשב ניכנס למסך כחול עזרה אולי מישהוא יודע מה הבעיה
-
- 11 תגובות
- 588 צפיות
-
-