אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
מאלתי משחה על הרדאון שלי , שכבה ממש דקה לא יותר מידי ולא מעט מידי. כשאני מהדק את הסיילנסר אז מה שקורה זה שלא נשארת משחה על הליבה הכל בורח מהצדדים והליבה נשארת כמעט חלקה לגמריי. חשבתי שאולי אני מהדק את הסיילנסר יותר מיד חזק אז ניסיתי יותר חלש אבל זה לא עוזר הכל בורח. יש למישהו מושג מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
א. מה הheatsink הכי שקט בארץ שמתאים לamd athlon TB 1.4? ב. מהם החומרים שצריך כדי לנקות שבב של כרטיס מסך שהורידו ממנו את ההיטסינק ואיך עושים את זה? עם איזה מטלית? יש לי degreaser אבל הוא בצורת ספריי...
-
- 5 תגובות
- 588 צפיות
-
-
קראתי את התארד לפני על קרור מעבד ובזול 150 שקל ל-4 מאווררים השאלה היא לאיזה טמפ זה יוכל להוריד את המעבד שלי מה גם שיש במארז שלי מאוורר על המעבד סטנדרט של אינטל 3ג 800 ויש לי עוד מאוורר בתוך הקייס לא נראה ממש וואוו שהגיע עם הקייס וכמובן מאוורר ספק בטמפ הנוחכית היא 45 מעלות בזמן מנוחה והקייס הוא SPL 6083 שחור \ כסוף + ידית ATX, 300W, USB לאיזה טמפ לדעתכם ניתן יהיה לרדת עם הspec הנ"ל
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
היום רציתי לקנות מאוורר למעבד AMD Zalman 9500 AM2 וספק FSP 400W מנועה , אבל שניהם אינם במלאי ולוקח 10 ימי עסקים כדי להזמין , אני פוחד שבסוף אחכה שבועיים ואז יגידו לי לבחור משהו אחר ...מישהו יודע איפוא אפשר להשיג את החלקים האלה תוספת של 20-50 ממחירים של נועה לא משנה ... נועה מוכרים מאוורר ב 210 וספק ב - 330 ...
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
מחפש מאוורר לAMD 1000 SOCKET A ללוח GIGABYTE GA-7DXE, המעבד הוא ככל הנראה PIN 761 אני מחפש את המאורר הכי טוב שאפשר למצוא או אם מישהו יכול להפנות אותי למאוורר חדש שבטוח מתאים. תודה
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אוקי ייש לי מספר בעיות בOC למעבד + לכרטיס מסך. מפרט- Intel 805 2.66Mhz@3.4Mhz Gigabyte 8i945p-g Kingmax 512X2 533Mhz nVidia Geforce 7600GT leadtek Antec 400W אוקיי אז OC למעבד- העלתי מ133 ל166, החלפתי מחלקים ל3.33. מעלות בסדר, תוכנת מאמץ בלי בעיות. [קירור סטוק ] הבעיה - אחרי כל ריסאט המחשב מבטל לעצמו את הOC והופך את האפשרות ENABLED CONTROL CLOCKS לDISABLED... [ וכן אני לוחץ F10 ושמירה שאני יוצא מהביוס ] עכשיו למה זה עושה את זה? למה המחשב מבטל לעצמו את הOC ? OC לכרטיס מסך- העלתי את הליבה ל600 את הזכרונות ל740 מעלות בסדר גמור, No errors בATI TOOLS זאת לא ממש בעיה, אני רק שואל כמה מעלות במנוחה זה טוב, וכמה במאמץ זה טוב. עד כמה אני יכול להגיע עם הכרטיס [ ליבה + זכרון. ] …
-
- 5 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במדבקות או יותר נכון להגיד תמונות שאני אוכל להדפיס על מדבקה ואז להדביק אותה על המארז שלי. עם למישהו יש.... תודה Some Thing... נ.ב - מקווה שכותרת בסדר
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני מריץ בדיקה רגילה לגמרי עם התוכנה וב16% זהו המחשב לא מגיב אפילו העכבר לא זז.. מה לעשות?
-
- 7 תגובות
- 588 צפיות
-
-
?? ועוד שאלה איך BT מקרר את המעבד ???? לא הבנתי את זה מאיך שהוא יושב על המעבד?
-
- 5 תגובות
- 588 צפיות
-
-
הגעתי ב OC עד 2.6 עם מכפלה של 11 (סטוק) ו 237 HTT יציב , אני מנסה לעלות ל 2.7 אני מוריד מכפלת HTT ל X3 ו זיכרונות ל DDR400 כדי שלא יהוו מחסום , אני מעלה מתח מעבד עד שאני מצליח להעלות XP בבדיקה ב S&M נתקע בשלב ה FPU ...העלאת מתח לא תעזור .... רציתי לדעת אם זה משנה אם אני מוריד מכפלת מעבד ל 10 ומעלה HTT ל 270 זה משנה כאילו זה יתן יותר מרווח למעבד , או שזה בדיוק אותו דבר כמו 11X246 נ.ב : טמפ" בעומס ~55
-
- 11 תגובות
- 588 צפיות
-
-
יש לי את ה GTO2 מה אפקטיבי יותר ב O.C מהירות ליבה או זיכרונות ?
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני משתמש ונכנסתי לכמה פורומים וראיתי שהרבה מדברים על אוברקלוקינג!! תסבירו לי בבקשה מהו האוברקלוקינג ומה הוא עושה? תודה לכל המגיבים והעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
שלום ! יש לי לוח של חברת BIOSTAR צ'יפסט 945 של אינטל הביוס הוא של POENIX ואני לא מוצא בביוס אפשרות להעלות את תדר הבאס האם בעדכון ביוס זה ייסתדר או שפשוט אני לא מחפס במקום הנכון בברכה EFINET
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
היי אנשים, אני די חדש פה.. קוראים לי עמרי, יש ברשותי 2 מחשבים, אחד "חדש" P4 2.4 - mx440 128, 256mb , 40gb קיצר, מחשב חביב שבזמנו היה מלך.. היום אני מחכה למחשב נחמד עוד חודש בעזרת השם יהיה.. intel 64bit 3Ghz with 6600GT 1024mb (512x2 at 533mhz) אבל מחירים ירדו אז אולי אני יביא כבר משהו יותר נחמד עד אז.. למרות שחבתי אולי להביא X800XL או XT בכל מקרה........... לפני קצט זמן, הרמתי מחשב ישן לחיים, את הבובן הזה שמתי בחדר שיהיה לי לאיסיקיו וכו'.. אבל אני רוצה גם משחקים בקטנה.. לא משהו כבד מדי או בכלל, גם שירוץ מהר יותר, כל דבר פה לוקח זמן (לא הרבה..) אבל שרגילים לטוב.. קשה להתרגל.. בכל מקרה, המחשב ככה סלרון מנדוקינו (celeron mendocino) ב533מגהרץ. לוח אם של מיקרו סטאר - MS-6156 ז…
-
- 5 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום רב תותחים ברשותי המפרט הבא : AMD +3500 S939 VENICE DFI ULTRA INFINITY TWINMOS 2X512 DDR LEDTEK 7300GT 256 DDR2 BIG THYPHOON SATA 2 250GB המחשב חדש , כשבועיים אצלי , וביצעתי בו OC בעבר להלן תמונות כרטיס מסך ליבה 400@500 זכרונות 350@400 מעבד 2200@2860 חשוב לציין שהOC הזה נעשה אז עם קירור סטוק.. והיום יש ביגטייפון נשאלת השאלה האם לדעתכם אני יכול להפיק יותר מהכרטיס מסך ?
-
- 8 תגובות
- 588 צפיות
-
-
נגיד אני קונה מיד שניה איך אני יכול לבדוק אם יש להם בעיות ואם הם מוקריים וכו...
-
- 9 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני מעריץ את המערכת החדשה שלי: 175 X על 12 = 2100 מגה הרץ. (2600+) את הזיכרון וינבונד צ'יפ נהדר אני שם על 125% מהבאס המקורי ( לוח 8rda+ ) עכשיו בפוסט של הביוס זה אומר לי שאני רץ על 210 X על 2 =420. ובתוכנה זה כותב לי רק 350 , איך זה הגיוני?
-
- 6 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום..יש לי בעיה שאני צריך את עזרתכם כי לא הצלחתי לפתור לבד... יש את הגוף קירור CNPS9500 LED של זלמן ולי ולחבר שלי יש את אותו לוח (DG965SSS-אינטל) ובקשימה שלהם באתר אני לא מוצא את הלוח ובכלל רוב הלוחות אם לא כולם ברשימה הם עם מקסימום צ'יפים של 915-945 ואני לא יודע אם הגוף קירור יוכל להתאים ללוח שלנו (כעיקרון זה בשבילו) אם יש למישהו גם את הלוח והגוף קירור אז בבקשה שיירשום פה כי אנחנו לא יודעים אם הוא מתאים...ניראה לי שהגוף קירור של הצ'יפ ייתקע עם הגוף קירור הטוניק יוכל להתאים ללוח כזה או שגם הוא יש לו לוחות שהוא לא מתאים אליהם?
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אפשר לחבר ישר על התושבת פלסטיק בלי החיזוק מאחורי הלוח אם ואפשר לחבר עם החיזוק מאחורי הלוח אם כמובן שהדרך השניה יותר חזקה בלה בלה בלה.. השאלה אם היא הכרחית או שגם הדרך הראשונה בטיחותית מספיק? תודה.
-
- 6 תגובות
- 587 צפיות
-
-
איך עושים את זה -הכוונה דרך וולט מוד ... (שנראה לי שעושים את זה דרך וולט מוד ) אני צריך להעלות מטח כדי להתקדם עם P1 ... וגם אני רוצה לדעת בכללי .... תודה ....
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
יש לי מעבד 2500 ברטון ולוח אם של ABIT AN7 עשיתי עדכון לביוס ויש פונקציה להעביר מי 2500 ל3200 בביוס נכון אז לי זה נעלום לא יודע למה אין לי אפשרות של 3200 זה הולך רק במספרים עכשיו למה זה קורא ?
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
הצלחתי לסדר את הבעיה במחשב סוף סוף והמחשב עולה. אני עושה OC ל3.2 והמעבד מקבל בביוס 1.5 ובפועל 1.44, הזיכרונות 2.1 על 1:1 וביטלתי את כל הספקטום משהו כזה ואת הC1E... הגשר הצפוני מקבל 1.55 אני בודק שעתייים בPRIME95 ויוצא יציב, ולאחר ריסטרט זה אומר לי שהOC לא יציב... המעבד מגיע ל76 מעלות במאמץ. מה לעשות? :-*
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום , יש לי Intel Pentium 4 3.00GHz ואני רוצה לתת לו בוסט קטן ולעשות לו OC. אבל אני לא יודע איך. אם מישו יוכל להגיד לי אני ישמח מאוד. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
עד כמה ניתן לעשות OC לכרטיס מסך FX5600 של פאליט (נניח לאחר הוספת סינקים לזכרונות)?? האם ניתן להגיע ל-OC נורמלי יציב?? או שצריך להחליף גם מאוורר אולי??
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
אני חושב שזה יותר מתאים לפורום מודינג מלאכסון. גם אני רוצה.
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-