אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב 333 (סלרון)MHZ ישן עם 128 RAM קירור די טוב , ואני מגיע איתו רק עד 415 MHZ , מה יכול להגביל אותי , אני רוצה להריץ אותו לפחות עד 600 MHZ.
-
- 4 תגובות
- 535 צפיות
-
-
טוב אז ככה היום קניתי במזל טוב זיכרון 512 400 של ADATA שני מאווררי TT SF וארקטיקסילבר 5 התקנתי את הכל (חוץ מהמשחה היא תחכה למחר כנראה כי פירוק המארז התיש אותי....) אני מדליק את המחשב ו... שואב אבק בהתגלמותו!!! רעש לא נורמלי!! אני לא יכול לסבול את זה הרבה וההורים שלי בכלל לא. עכשיו חשבתי לקנות פאן באס הכי פשוט שיש כדי להפחית את כמות הרעש בלילות אבל מצאתי במאווררים האלו את החיבור הבא: (או שהוא יופיע בסוף ההודעה) ניסתי לחבר אותו למאוורר לסובב אותו לפה לשם כלום המאוורר עדיין מרעיש כמו קודם.... איך אני יכול לגרום לחיבור הזה לעבוד???? ועוד שאלה איפה אני יכול למצוא פאן באס זול מאוד לא אכפת לי שיהיה מכוער רק זול ושיעשה את העבודה שלו??? עריכה::: האם אפשר למדוד טמפרטורה באמצעות החי…
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
טוב אני צריך זכרונות לOC ומשחקים כבדים בבערך 900 שקל הבעיה הקודמת נפתרה תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 576 צפיות
-
-
את המפרט שלי אתם רואים בצד: Q6600 שנעשה לו OC ל-3.0 (333X9) מאוורר Thermaltake TMG i1 בסך הכל ה-OC הלך מעולה, אבל מכיוון שהייתי משתמש AMD בעבר אינני בטוח לגבי הטמפ' שאני מקבל. מנוחה: 42-46 (מהליבה הקרה ביותר לחמה ביותר). מאמץ: 54-58 (מהליבה הקרה ביותר לחמה ביותר). נראה סביר? ועוד משהו, המאוורר הינו שקט מאד, אבל רץ על RPM נמוך ביותר (340). באתר היצרן כתוב שמהירות המאוורר נאה בין 300-2500 (מינימום למקסימום). אבל מהירות המאוורר אף פעם לא משתנה... גם לא במאמץ. תמיד על 340... חיפשתי באינטרנט ואפילו בביוס ואינני מוצא איפה לעלות את מהירות המאוורר. יש למישהו עצות או מחשבות בנושא? בכל מקרה תודה מראש. קובי
-
- 1 תגובה
- 476 צפיות
-
-
אחד אמר לי משהו עם BAD_POOL_CALLER שני משהו עם WIN32K ERROR 0000X0X0X0X00 משהו כזה! והשלישי משהו עם מספרים ואיקסים הכל במסכים כחולים שחייבים לעשות רסטרט ב WINDOWS XP ! מה לעשות , מני מהחנות אמר שזה כל המסכים הכחולים בגלל החום , אבל דברתי עם הרבה אנשים שיש להם אותו לוח ואותו מעבד! וקירור פשוט כמו אצלי! ואין להם אפילו מסך כחול אחד בכל הזמן!!!! והכל יציב! רק אצלי זה כך!! מזל רעעעעעעע יש לי ATHLON XP1700 GA 7VRXP KT333 ואם בה לכם לדעת הטמפ אצלי בחדר הוא 25 מעלות!
-
- 7 תגובות
- 970 צפיות
-
-
[Dec 8 6:19]Test 5 , 4500 Lucas-Lehmer iterations of M16515073 using FFT length 896K [Dec 8 6:19] FATAL ERROR: Rounding was 0.5, expected less than 0.4 [Dec 8 6:19] Hardware Failure detected , consult stress.txt file. [Dec 8 6:19] Torture Test ran 58 minutes - 1 errors , 0 warnings [Dec 8 6:19] Work thread stooped. כמה שאלות : 1. איפה אני מוצא את הקובץ stress.txt? אין אותו בתקייה של התוכנה 2. למה יש ERROR? 3. ה OC הוא: FSB 266 @ 350 PCI-E Auto (אי אפשר לנעול צ'פסט זבל 945 תלוי בו) Ram 677@700 Voltege: CPU Core: 1.225V @ 1.30V RAM : +0.3 V PCI-E : +0.2 V FSB : +0.2 V מעלות במאמץ 100% RAM & CPU 53-55 מעלות יש לציין שהמחשב עובד רגיל לגמרי אין תקיעות , הכל חלק , משחקים כ…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי מעבד E6550 שעבר אוברקלוק, וכרגע עובד בתפוקה של 137% ובנוסף, ברשותי כרטיס מסך GEFORE 9600GT, שעשיתי לו אוברלוק של 12 אחוז בתחילת השבוע, הגדלתי את האוברקלוק בכרטיס מסך מ-12 ל-14 אחוז (בהדרגה כמובן), ומאז תחילת השבוע, אני חווה נפילת המחשב לפחות פעם אחת ביום, גם כשהמחשב איננו במאמץ. האם ייתכן והספק שלי לא מספיק חזק בכדי להחזיק את שני האוברקלוקים שלי? יש לי ספק 450W של HEC ברצוני לקנות בקרוב RADEON 5770, האם הספק הזה יחזיק את המעבד שלי ואת הכרטיס מסך? (יש סבירות לאוברקלוק לכרטיס מסך בעתיד) איך אני יכול לדעת מה הגורם לנפילת המחשב?
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. כבר התייצעתי בעבר בנוגע לאוברקלוק וכעת יש ברשותי מידע חדש אותו ארצה לחלוק עימכם ואשמח לקבל יעוץ ועזרה. אז היום התקנתי את הביג טייפון שקניתי (וגם את הזלמן לכרטיס מסך). אני חייב לציין קודם כל שהזלמן VF700-CU הדהים אותי! עד עכשיו היה ברשותי קירור סטוק על כרטיס מסך של XFX גיפורס 6600GT על אפיק AGP 8X. הטמפ בIDLE הייתה על 49~51 מעלות קבוע, מאמץ לא עבר את ה56~60. כעת,ה אחרי ההתקנה הגעתי בIDLE ל41 מעלות! כאשר בLOAD זה לא עובר את ה46~50. פשוט מדהים מה גוף קירור מעולה כזה ומשחה טרמית חדשה (AS5) יכולים לעשות! הבאסה היחידה היא שלא היה ניתן להרכיב את הגופי קירור הקטנים (היטסינקים קטנים כאלה) לזכרונות. (יש 4 צ'יפים של זכרונות על הכרטיס שלי 128MB סה"כ. DDR3) הם הפ…
-
- 12 תגובות
- 831 צפיות
-
-
כשאני עושה OC למעבד אז המתח שקבעתי לו נשאר כשהמעבד במנוחה ובמאמץ המתח יורד ב0.1V-0.05V ואז המעבד קורס, ובשביך להחזיק אותו יציב במהירויות שאני קובע לו ולתת לו את המתח שהוא צריך במאמץ אני צריך לתת לו 0.1V יותר במנוחה ואז הוא חם ומקבל יותר מתח בזמן שהוא במנוחה (רוב הזמן) וזה דיי מיותר ולא בריא למעבד... יש דרך עם איזה מוד או משהו לפתור את הבעיה? אגב, מה המתח המקסימאלי שמומלץ לתת לNORTHWOOD?
-
- 4 תגובות
- 475 צפיות
-
-
שלום לכולם . רציתי לדעת למה במאמץ המתח יורד מ- 1.5 ל- 1.42 . המפרט שבחתימה (i7 2600k) . רציתי לדעת אולי אני מפספס פה משהוא בהגדרות של הביוס ( לוח extreme 4 של asrock). וגם שאני לדוגמא נותן מתח 1.55 ובודק אחרי הפעלה מחדש המתח שמופיע לי תמיד נמוך ממה שאני נותן לו(1.55 יורד ל-1.5 בערך). אני נמצא האוברקלוק של 5.0ghz אבל אני נאלץ לתת מתח גבוה בגלל שכאשר אני עושה בדיקת מאמץ המתח יורד משמעותית . אני נאלץ לתת בביוס 1.58v (שנותן לי בכלל רק1.53 ) ובמאמץ יורד ל-1.43v. אציין רק שזה לא ל-24/7 רק לבנצ'ים .
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עשיתי צריבה של ביוס אם winfox וזה נפל בעמצא ועכשיו אני לא יכול לשים ביוס חדש מה עושים תעזרו לי בבקשהההה
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
עשיתי לפני איזה חודש oC לq6600 ל3.2 הרגשתי ביצועים גובהים יותר שיחקתי נהנתי הכול אבל ביומים האחרונים התחילו נפילות עשיתי לפי מה שאמרו לי FSB-356 PCI-100 CPU spread Spectrum-disable cpu voltage- 1.4V הטמפ' ממש נמוכות עכשיו 31 29 אפשר להבין למה קורס לי תודה לעוזרים
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, נפל לידי המעבד החדש של AMD, ה1090T X6. היות ואני די חדש במערכות AMD, (האחרון מהחברה היה לי ה-ATHLON 2500+ האגדי), אשמח לעזרה בOC. המערכת כולל את ההבאים: GIGABYTE 890GPA-UD3H הכולל ערכת שבבים 890GX בגשר הצפוני ו850SB גשר דרומי. זיכרון 4 GIGA של A-DATA 2000X XPG DDR3 מעבד 1090T AMD קרור - MUGEN 2 כרטיס מסך 9600GT - לעת עתה ספק TAGAN BZ700 קראתי את המדריכים לOC של AMD, גם ברחבי הרשת, אבל אני מעדיף את עזרתכם בנושא. תודה רבה!
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום. הייתי כבר בטוח בעצמי שאני הולך להזמין את ה-ZALMAN 7000BAIcu, כשלפתע התגלה לי שלוח אם שלי לא תומך בו X: הייתי שמח אם תמליצו לי על קירור ל-Socket478. לא BT, ולא לעבור את ה-200. תודה.
-
- 4 תגובות
- 488 צפיות
-
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?s=02dfeb7e7c4d1186334ee3764a18186e&threadid=23128&perpage=25&pagenumber=3
-
- 9 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אם יש לי נקודות צהובות (לא הרבה איזה 3,4) שנעלמות וחוזרות שאני עושה את הבדיקה זה לא טוב? כלומר אני צריך להוריד טיפה את ה-OC? הכרטיס עומד על 53\54 מעלות......
-
- 3 תגובות
- 494 צפיות
-
-
נדפק לי המאוורר בכרטיס מסך. ומופיעות לי נקודות שחורות קטנות כאלה כמו שלג בזמן הרצת משחקים. זה בגלל החום של הכרטיס?
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
מה החשיבות של שמירת המחשב נקי (מאבק) ושמעתי שהכי טוב לנקות עם אוויר דחוס האם להיפוך הכיוון של שואב אבק שיוציא אוויר יש אותו אפקט או שזה יכול להרוס ??
-
אוקי אז לאחר תאונה מצערת שבה התחילו לנזול מים מהמיכל עברתי לדלי [Maphisto Style] עד לשיפצו"ר המיכל והחזרתו לפעולה... כמובן שבמשך 3 שבועות כאשר מלכתחילה לא ניקית את הבלוק ולא את הרדיאטור הצטברו גושי ומצבורי נחושת במים וכך זה ניראה : התחלתי בתהליך ניקוז המים [לשם ניקוי] : ולשוס השבוע : החומר ניקוי הכי טוב שקיים למערכות קרור מים (אשר משלבות נחושת) קולה :> כן קולה.. כידוע קולה מורידה את החומר שמצטבר על הנחושת כתוצאה מחימצון (קולה היא מאין DIET חומצה :>) מתחילים בתהליך : קצת וואקום בשביל להכניס את הקולה למחזור במערכת : וכשזה לא עוזר אין כמו מזרק כזרז : וכמובן כשמסיימים עם הבקבוקים : דברים שחובה לציין : -חובה להדיף את הגזים לפני הכנס…
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כןןןן נשיתי שלוש םעמים לנקות ולשים מחדש וכל פעם החום מראה של מעבד 112 מעלות C !!! זה הלוח SIS משקר?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי לפני כמה חודשים מחשב עם מעבד amd 6000 הציעו לי קירור למעבד galaciatech igloo 7221 ואני שלא מבין בזה לקחתי עכשיו הבעיה : מסתבר במאמץ של 75% המעבד מגיע ל 61 מעלות אז נכנסתי לאתר יצרן ושם רשום שהקירור מתאים מקסימום ל amd 5600 האם יש לי סיבה להיכנס בהם?
-
- 2 תגובות
- 483 צפיות
-
-
עכשיו לא שמתי לך שהוא בלי ה K יש לי לוח אם P8Z77-V DELUXE יש אפשרות לבצע OC למרות שהמעבד לא K ??
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב, ידיד שלי הציע לי ליצור פה גם תרד בנושא, אז הנה: קניתי מעבד 1700+ KIUHB, בתחילה חשבתי שיהיה סתם איזה... ועכשיו... http://www.hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=listprojects&orderby=NEW_SPEED&sortorder=DESC&cpu_type=AMD&PHPSESSID=16bce777757bf3d919e95b20fca9c519 מה אתם חושבים? אפילו אין לי מזגן בבית, זה על קירור אויר והספק שלי על סף מוות, אבל בכל זאת
-
- 34 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מעבד AMD DUAL CORE +3800 ולוח של DFI (לא ממש זוכר את הדגם המדוייק אבל זה מאותם לוחות שהיו פה מומלצים ל-OC). הטמפ' של המעבד בביוס עומדת על בערך 33 ונמוכה בכ-12 מעלות בערך שאני בודק עם AIDA 32 או עם SpeedFan ששם הטמפ' של המעבד עומדת על 45 במנוחה. 1 האם הטמפ' הזאת גבוהה\נמוכה ? 2 לאחרונה עברתי מקירור הסטוק לקירור מים שהזמנתי (לא משהו מדהים אלא ממוצע שהזמנתי מארה"ב) והטמפ' דומה למה שהיה עם הסטוק וגם עשיתי O.C קטן מ-2000MHZ ל-2200MHZ וכאשר אני מריץ PRIME95 הטמפ' במאמץ לא משתנה (אני עושה TURTURE TEST) - יכול להיות שיש לי פה איזה בעיה ?
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
הנה תמונות בשביל פרטים, אם צריך עוד משהו תגידו לי.. מה אפשר לעשות?
-
- 13 תגובות
- 742 צפיות
-