אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
http://www.emp.co.il/product.php?&ID=00032 תודהה
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
חבר'ה, אני מנסה לעשות פה oc למערכת. אז ככה: Intel Pentium 3 800EB MHZ Asus P3V4X MOBO Voodoo 5 agp 256 MB SDRAM 3-3-3-6 אז אני מנסה לעשות oc, אבל המכפיל שלי נעול.. העלתי את הבאס מ133 ל140, אז קיבלתי 840 מה"ץ, המכפיל הוא 6, כמו שהבנתם. ראיתי שהלוח יכול לאפשר מכפיל של עד 8, אבל הוא נעול בלוח, אני לא יכול לגעת בו. אני יכול להעלות fsb עד 150, אבל שוב, המטרה שלי היא לפתוח את המכפיל.. האם יש אפשרות כזאת? האם יש איזשהו מוד שאני יכול לעשות בשביל לפתוח את המכפיל? הקירור הוא קירור סטוק, אגב, אבל אני לא חושב שתהיה איתו בעיה. הזכרון עובד כרגע על 1\1 עם הבאס. אז מה אתם מציעים? נדב. עריכה: שכחתי להוסיף, יש לי אפשרות לשנות מתח עד ל1.95. הסטוק הוא 1.65, מתי אני אמור להתחיל להעלות אותו, א…
-
- 4 תגובות
- 453 צפיות
-
-
יש לי את המערכת הבאה הינה מפרט קצרצר p4c800e-deloxe 2x512 gail p4 3.2 1 m perscot ספק tt 480w buterflay וקירור מיים טוב.. וכו וכו וכו (תיראו חתימה) בקיצור עם אני נותן יותר מ-1.6 הספק פשוט אחרי שאני עושה שמירה מתחיל להוציא רעשים חזיקם כאילו אני מוציא לו את המיץ חח וזהו אני לא מצליח להגיע ליותר מ-1.6 כי חוץ מהספק גם המסך לו נידלק וכו וכו העם הבעיה בספק שליי?? אהה ואני אל מצליח לעבור את ה4 גיגה הרץ ב oc כי אני מצליח להגיע ל-4.3 וכו וכו אבל המערכת הפעלה לא עולה ולפי הבנתי צריך פשוט יותר מתח אבל אני לא מצליח לתת יותר לעומת אנשים אחרים שאני רואה שהגיע ל1.8 וכו כוו תעזרוו תודה..
-
- 2 תגובות
- 456 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף רדיאטור נוסף למערכת קירור שלי יענו רדיאטור של רכב או אופנוע או לא יודע מה אבל מה שכן יש לי 6 מאווררים של 120 חזקים ושקטים אז אני מחפש הצעות לאיזה רדיאטור לשים במחיר כמובן לא מטורף 300-400 תודה..
-
- 35 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זה רעיון שחבר שלי חשב עליו לקירור המחשב לפחות מטמפרטורת החדר. הוא חשב על שיטה לקרור המחשב ועלה לו רעיון ע"י קירור מוליך מתכת בעזרת כימיכלים ובעזרתו לקרר את המחשב. מכיוון שאף אחד לא יעשה את זה אז הוא חשב גם על דרך ריאליסטית יותר ע"י מים וקרח אבל אותו עקרון. ההסבר שהוא נתן : טוב או לא? ד"א בטעות שמתי את זה באלקטרוניקה ומודינג, תעבירו בבקשה לאוברקלוקינג וקירור
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני עושה מודינג אז אני מחליף את המאוררים הג'נרים שיש לי במארז אני צריך עזרה בבחירת מאווררים ואיפה לשים אותם. אני עובד עם דרמל כך שאני יכול לשים איזה גודל של מאוורר איפה שאני רוצה. יש לי 2 אפשרויות שחשבתי עליהן בערך: אפשרות1:1*120מ'מ מקדימה מכניס 1*120 מ'מ מאחורה מוציא 1*120 מ'מ בגג מוציא ו80 מ'מ בחלון מכניס מאווררים ה 120מ'מ יהיו המאוררים האלה: Thermaltake Thunderblade 120mm LED fan אפשרות 2: 2*80 מ'מ מכניסים 2*80 מ'מ מאחורה מוציאים 1*120 מ'מ בגג מוציא 1*80 מ'מ בחלון מכניס המאוורר 120 שבגג יהייה אותו מאוורר ומאורר ה 80 מ'מ יהיו מהקיט של TT: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_330&products_id=6682 אלה אפשרויות טובות?? יש מקום לשיפור? ומה?
-
- 9 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות לי איזה סטיק 256 מגה של ADATA, אלו מ KSP שעולים פחות מ 300 ש"ח, למטרת אוברקלוקינג בלבד. אז רציתי לדעת לכמה הגעתם איתם? ועל איזה מתחים? כי ראיתי באתר של ADATA שהמתח הסטנדרטי שלהם זה 2.8 וולט, מה שנותן לי להעלות להם רק 0.1וולט עם הלוח שלי(אם אני אקנה את הזכרונות האלה זה בשביל לחסוך VDIMM)
-
- 4 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות איוור למעבד שלי המעבד שלי הוא: אינטל פנטיום 4 3.0 גיגה הרץ (פרסקוט)בסוקט 478 והלוח אם ASUS P4P800-E DELUXE בזמן מנוחה המעבד שלי על 45 מעלות בערך שזה דיי בסדר אבל לפעמים שאני מאמץ אותו עד הסוף נגיד גם משחק במחשב וגם מקודד סרט ל-DVD הוא מגיע ל-62 מעלות בערך אבל יש לציין שהוא לא נתקע בכלל הוא ממש חזק אבל עדיין 62 זה קצת גבוהה לכן החלטתי לקנות קירור ואני צריך שתמליצו לי על משהו טוב עם וסת מהירות ודברים כאלה התקציב שלי למאוורר הוא 200 שקל בערך אפשר גג 250 לא יותר מזה עכשיו אם אפשר תביאו לי לינק למאוור ותתנו על פרטים כמו המהירות שלו ודברים כאלה. תודה מראש והמשך יום טוב
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד 2500+ מובייל לום אם ABIT NF7 וזכרון A-DATA 400 MHZ 2.5 כאשר אני מעלה את הבאס מעל 200 מה"ז אפילו ב-2 מה"ז המחשב לא עולה אבל אם אני מעלה את המעבד ל 2400 מה"ז בשינוי מכפלה המחשב עולה בקלות. האם הבעיה היא בזכרון? כי הוספתי אפילו מתח מקסימלי לזכרון והעלתי את התזמונים וזה עדיין לא פועל...
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
p4 2.8c @ 3.36 ghz abit ic7 bios 26 twinmos 400mhz 256mb *2 2.5-3-3-8 wd 80gb se 240mhz Cpu:Mem 1:1 1.675vcore 2.8vdimm הצלחתי להגיע ל 240mhz ב1:1 וזהו ב241 ויותר הוא כבר לא יציב אפילו לא מחשב לי SuperPi :\ יש למישהו רעיון איך אפשר לרד עוד שנייה או שתיים בSuperPi אני תקבוע ב40 שניות וזהו :\ [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 48 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש P-4 3000 והורדתי פה את התוכנה speed fan 4.16 והיא מראה שהמעבד בטמפ' של 52 מעלות ולפעמים אפילו יותר.. (תמונה מצורפת) המאווררים בד"כ בשקט אבל לפעמים יש להם רעש חזק.. ועדיין המעבד נשאר בתחום של 52 מעלות ויותר?? האם זה נורמלי? ומה ניתן לעשות?? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
יש לי נייד של COMPAQ EVO N1015V עם מעבד AMD ATHLON XP2000 האם אפשר לעלות לו את המהירות? האם חייב להוסיף מע' קירור? אם יש משהו שעשה זאת בעבר אשמח לקבל פרטים על איך לעשות overclocking תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
קניתי לפני פחות משבוע את הכרטיס הזה אבל אני מחכה שיגיע שאר המחשב הכולל: AMD 64 BIT 3500 S-939 והשאר לא ממש חשוב ! בחנות (נעה) אמרו לי שאם אני יעשה או סי אני יגיע לביצועים של 9800 אקס טי אבל אני מפחד לגעת בו כי גם לא תהיה יותר אחריות וגם כי בחיים לא עשיתי דבר כזה ! אתם מציעים לי לעשות את המהלך הזה ??? ואם כן אז אולי תוכלו לעזור לי ? על הכרטיס כבר יש קירור סטוק על כל הזכרונות והכל אז בחלק הזה אין בעיה ! תודה ! ועוד שאלה : איך אני יכול לדעת אם יש לי חיישן טמפ' על הכרטיס ?!?!
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2517 מערכת טובה? כדאי לקנות אותה או שעדיף לי לקחת את זה? https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157&products_id=859 המטרות הן שקט ואוברקלוק (לא משהו רציני) ד"א מישהו יכול להביג לי ביקורות על הbigwater? לא מצאתי בגוגל ועוד משהו.. K8 זה סוקט 754?
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אוברקלוקינג לכרטיס מסך,מה שיש פה באתר גרוכ ולא מובן תביאו תוכנה טובה
-
- 4 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש מעבד AMD 64 3500לסוקט 939 איזה קירור כדאי? הסטנדרט שמגיע עם המעבד או שמומלץ משהו חזק יותר? נ.ב אני לא ממש פריק של OVERCLOCKING
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
טוב אז עוד כמה חודשים אני הולך לקנות מחשב מאד חזק 64 ביט עם 6600GT ו1ג'יגה זכרון פנימי 200 ג'יגה הארדיסק זה מחשב שיהיה פתוח 24 שעות אני כמעט סגור,אולי יהיה משהו בצבא ואז אני יוותר על המחשב בכלל השאלה שלי היא אם אני צריך קירור מיוחד כלומר אני מתכנן לקנות מארז CHENBRO Gaming Bomb האם זה מספיק ? כי אני לא הולך לעשות אוברקלוק...או שיש קירור שכדאי לי להוסיף למערכת... תודה
-
- 2 תגובות
- 486 צפיות
-
-
טוב יש לי את הכרטיס מסך ואני לא יודע איך אני יכול לראות את הטמפרטורה של הכרטיס כי פעם ראיתי משהו כזה תוכלו לעזור לי??
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לכרטיס מסך שלי כדי לעשות לו אוברקלוק יש לי radeon 9700 pro של ATI
-
- 1 תגובה
- 444 צפיות
-
-
אז ככה יש לי את המפרט הבא.. p4c800e deloxe 2x512 pc 3200 geil prescot 3.2 וספק של טרמלטאק 480 w buterplay או משו כזה בקיצור עשיתי oc ל-4.1 מתח 1.5500 עכשיו הבעיה שלי היא שעם אני מתקין תוכנות או משחק משחקים פתאום אני שומע את הספק שלי משנה צליל (כאילו הוא מיתאמץ יותר וכו וכו) ממה זה יכול להיות ואיך אני מסדר את זה עם אתם רוצים את ההמשך של המפרט רק תגידו ילאה תודה...
-
- 7 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חושב להחליף את גוף הקירור של ה-IS7-E שלי (העגול התכלת עם המאוורר המרעיש) בגוף קירור אינטל סטוק מנוסר. האם זה נראה לכם כמו רעיון טוב? האם לדעתכם פיזור החום ישתפר בצורה משמעותית? מישהו כבר עשה את זה ויכול לתת לי טיפים?
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי amd 2800 64b, המחשב בא ללא קרור נוסף חוץ מהקרור המקורי (אמרו לי גם בפורום שהקרור מספיק טוב). לשאלה: עד לפני חודש הטמפ' של המעבד הייתה בערך 52 במנוחה, 58 במאמץ, אחרי שהוצאתי 2 סטיקים של המארז מעל הסידירום הטמפ' ירדו ל42 במנוחה 46-47 במאמץ. יש סכנה כלשהי בפתיחת המקומות האלה לאוורור נוסף? (אבק או כל דבר אחר שעלול לחדור לרביכים). תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני פריק של שקט, ומנסה להשתיק את המחשב כמה שיותר. המפרט שלי הוא כדלקמן: Compucase 6919 HEC 475-VD-T P4E 3.0 ABIT IS7-E Zalman 7000B-Cu הזלמן הנוכחי הוא חדש ובא במקום 6500AlCu, שהיה רועש מדי לטעמי. במארז מורכבים שני מאווררי 120מ"מ שהגיעו יחד איתו, שניהם פועלים בוולטאז' נמוך במיוחד (רצים על איזה 700 סל"ד), ולא שומעים אותם. את המאוורר של הנורת'ברידג' ניתקתי, בגלל שהרעש שלו עיצבן אותי. עכשיו, הספק נרכש כספק "שקט במיוחד", אבל התברר כמפלצת רועשת בטירוף. כיום הוא אחרי מוד, ששני המאווררים מחוברים למתח מהלוח שעובר דרך Fanmate ומסתובבים במהירות הכי נמוכה. מאוורר ה-80 מ"מ גם הוחלף במאוורר של זלמן. אבל עדיין, אני שומע אותם. השאלה היא - האם ספקים אחרים, למשל TT410 PurePowe…
-
- 8 תגובות
- 842 צפיות
-
-
Barton2500+Zalman7000Cu בלי אוברקלוק... מנוחה : 38 מאמץ : 43 עם אוברקלוק... מנוחה : 41 מאמץ : 47... 2100@1833 memory 400@434 התוצאות האלה ישנו אפילו שעה אחת מאורך חיי המעבד?... בלי אוברקלוק ועם הקירור הסטוק ... זה יותר חם מעם אוברקלוק והזלמן.. לכן אני שואל... תודה ...
-
- 2 תגובות
- 457 צפיות
-