עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. המעבד הוא פנטיום4 506 במהירות סטוק הוא אמור להיות על 2.66 אבל כרגע הוא אצלי על 3.6גיגה. במאמץ הוא מגיע לאיזור ה60 מעלות האם זה מוגזם בשביל המעבד הזה?

• 5 תגובות
    • 561 צפיות
  2. Started by contA-,

הראשון: Thermaltake Tower112 Pure Cu CL-P0024 עם מאוורר Vantec Thermoflow 120MM והשני: Thermalright XP120 עם מאוורר Vantec Thermoflow 120MM בבקשה רק מי שיודע שיגיב -אני לא מעוניין שיטעו אותי אנשים שפשוט אוהבים מאוד את אחד מהם. תודה, עמית

• 7 תגובות
    • 561 צפיות
  3. Strip Out The Fans, Add 8 Gallons of Cooking Oil http://www.tomshardware.com/2006/01/09/strip_out_the_fans/ אין סוף לגאונות.... וצריך קצת ביצים בשביל דבר כזה ...

• 6 תגובות
    • 561 צפיות
  4. הכל בגדר של תאוריה עם הצלחה של 99.99999% בחרתי להקל עליכם את פתיחת המכפלה של מעבדי הפלומינו ע"י הולכה של גשר אחד עד שתיים שימו לב כדיי לפתוח מכפיל 10.5 צריך להוליך רק גשר אחד!!

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  5. אני מתחיל ואני רוצה לעשות OC למעבד 3500 AMD משיהו יכול לפרסם מדריך תודה

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  6. Started by MacGyver,

ככה אין לי מושג בOC אז: 1.למה שמישהו ירצה בכלל לעשות OC ???(תנו דוגמא למצב...) 2.איך עושים OC?? 3אם אני שורף משהו יכולים לדעת שעשיתי OC?? תודה מראש איתן

• 5 תגובות
    • 561 צפיות
  7. Started by lllb,

נאמר לי פה שאי אפשר לעשות OC לפנטיום 4 אבל איך אפשר אז להסביר את הסרטון הזה שבו מעלים את מהירות הפנטיום 4(רשום בסרטון) http://www12.tomshardware.com/images/thg_video_11_5ghz.zip האם זה רק עניין של העלאת באס?!?! והאם העלאה מעין זו לא יכולה לשרוף זכרונות או משהו כזה בנוסף למעבד?

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  8. Started by berko,

קניתי לאחרונה BT של טרמלטייק , לא שומעים אותו! קנייה מעולה ממולצץ לכולם בנוסף קניתי מאוורר 120 UV REACTIVE של TT אבל הוא עושה הממוןןןןןןןןןןןןןןן רעש.. מישהו יכול להמליץ לי על מאוורר 120 שקט במחיר סביר?? רועי

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  9. Started by Gnome,

מה לדעתכם הקירור הטוב ביותר למעבד INTEL 2.4C?

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  10. Started by Or_s2006,

שלום! יש לי שאלה הקירור למעבד Big Typhoon בא עם משחה טרמית מרוחה עליו? איזה משחה טרמית הכי טובה אמרו לי ARCTIC SILVER 5 THERMAL COMPOUND - 5g היא טובה? בתודה אור

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  11. Started by mythu,

כמה דברים... דבר ראשון- יש לי מעבד p4 2,400 mhz אחרי איזה שעתיים שהו דולק אז הטמפרטורה שלו היא 39 מעלות (המארז סגור..) זה טוב ? דבר שני- אני רוצה לעשות קרור לכרטיס מסך שלי (gf2 ) (אני עוד חודש יקבל את הreadon 9800pro) אז בצד אחד של הכרטיס יש מאוור עם צלעות קרור... ובצד השני אין כלום....משטח חלק אני רוצה להדביק לשם עם דבק דו צדדי צלעות קרור עם מאוור גדול יותר.. (של מעבד p3) השאלה אם הדבק יהרוס לי את הכרטיס ?? אם מישהו יעזור לי זה יהיה נחמד !

• 6 תגובות
    • 561 צפיות
  12. אז ככה מביחנת ביצועים זה ה- ASUS מבחינת OC איזה לוח אמין וטוב כמובן ל- OC כדאי לקנות? ואיזה מעבד מתאים אתם ממליצים ל- OC 2.4 , 2.6 , 2.8 איזה מהמעבדים האלה הכי טוב ל-OC? אל תתייחסו לכסף... תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  13. Started by ben_amitai,

או קיי בעקבות החלפת המשחה הטרמית והירידה הדרסטית בטמפ' החלתי לנסות שוב לעשות OC הבעיה שאני לא מצליח להעלות את FSBשל המעבד ליותר מ300MHZ. כשנסיתי המחשב לא עובר את הבדיקה של הביוס, הוא עושה שלושה ציצופים כאלה ומאתחל את עצמו. ניסיתי להעלות מתח למעבד אבל אני לא יודע איך לעשות את זה... הלוח שלי הוא DFI INFINITY 975X\G

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  14. האם BT או זלמן 9500 מספקים ? יש לי אפשרות לרכוש את מערכת קירור המים הנ"ל במחיר מצחיק ומחפש ביקורות מהפורום על המערכת הנ"ל. מארז: Gigabyte 3D AURORA - GZ-FSCA1-ANS- Silver לוח אם: ASUS P5WD2-E PREMIUM מעבד :intel Pentium D דגם 960D 3.6 G כרטיס זיכרון: שתי כרטיסים Kingston KVR667D2N5/1G כרטיס מסךPX7900GTX TDH leadtek דיסק קשיח : WDC 160GB SATA 2 כונן אופטי : NEC-DVD RW ND-3350A כונן דיסקטים: FDD 1.44MB

• 9 תגובות
    • 561 צפיות
  15. Started by zeevik_k,

Hi, I'm planning to substitute my Barton 2500 + Thermaltake Volcano 7+, by Barton 2600 + (Evercool HPA-C715 or Extreme Volcano 12). 1. The Evercool has a heat-pipe with the 70x70x15mm fan. Its heat-sink isn't made of copper and there is only a copper plate that faces the processors core. The fan is located on a side of the heat-sink 2. The Extreme Volcano 12 doesn't have a heat-pipe, but it comes with the 80x80x32mm fan (triple blades) located on top of the heat-sink. The heat-sink is make completely of copper (66 fins). What would be better solution for Barton 2500/2600 ? Thanks. Zeev

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  16. Started by liorf8,

שלום יש לי BFG 8800GTS 320MB. הטפרטורה במנוחה היא 63 ובמאמץ 73. איך אני יכול לשלוט על המאורר של הכרטיס מסך? והאם הטמפרטורות נורמליות?

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  17. Started by JSK,

אני מתכנן לעשות היום OC למעבד (מפרט בצד). דבר ראשון רציתי לשאול אם אני משנה את המחלק ל 1:1 אז תדר הזכרון לא יורד? אם נניח יש לי 280 BUS אז הזכרוןנות יעבדו על 560 לא? ועכשיו הם עובדים על 667. דבר שני, למה ב CPUZ אני רואה ב CLOCKS תדרים ומכפלות שונות? כל כמה שניות המהירות של הליבה משתנה וכנ"ל גם המכפלה ואחרי כמה שניות חוזרת. לדוגמה לרגע יש 1870 MHZ מכפלה 6 עובר ל7 ואז הופך ל 1600MHZ עם מכפלה 6. מה זה? דבר אחרון, אני אצטרך קירור חדש למעבד? אני מתכנן OC קטן 2100-2200 מקסימום. תודה רבה (ומצטער על החפירה )

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  18. Started by orenc17,

חברה מאיפה אני יכול להשיג epia m1000 ps 220W אני בונה מוד חדש ואני צריך את החלקים האלו בבקשה תעזרו לחפש

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  19. Started by iyehuda,

הורדתי את התוכנה שבודקת ביצועים קיבלתי את הקובץ הנ"ל : WCPU300.ZIP בגודל 175K פתחתי אותה וברגע שאני מפעיל אותה אני מקבל מסך שחור ל3 שניות ולאחר מכן מסך כחול חזק בו כתוב שיש לי בעיה במחשב והמחשב הריץ לי בדיקה כ דקה ובסוף הבדיקה עשה לי RESET ולאחר מכן ביצע לי בדיקה ל HARD DISK ואיך שה WINDOS עלה הוא רשם על ה DESKTOP שהמחשב יצא מבעיה רצינית ניסיתי עוד פעם להפעיל את התוכנית ושוב פעם חזרה הבעיה בדיוק באותו אופן יש לי WIN XP לוח GA7VRXP

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  20. Started by ESSENCE,

עם נגיד יש לי 8600GT DDR 3 256MB ונגיד מתחשק לי לעשות OC ויש לי E6300 וספק מספק אז בכמה אחוזים אני יכול לשפר את הכרטיס(מקסימום) הנ"ל ואיזה קירור(הכי זול) אני אצתרך בשביל לשמור על טמפרטורות נמוכות. ואחרי ה OC לאיזה כרטיס אפשר יהיה להשוות אותו

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  21. Started by MK007,

מדובר בGT8800 במנוחה טמפרטורת הליבה של הGPU היא 52 מעלות והטמפרטורה המקיפה היא 40 מעלות. הכרטיס חדש וללא שום אוברקלוק, האם הטמפרטורה נורמאלית ? חשוב לציין שהטמפרטורה של שאר הרכיבים נורמאלית לחלוטין.

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  22. Started by Bar1234,

שלום לכולם.... יש לי מעבד INTEL PENTIUM 2.0- NORTHWOOD הגיוני שהוא עובד על 19 מעלות עכשיו (קר בחדר).....??? או שהתוכנה מזייפת... למרות שגם בתוכנה וגם בביוס הם מראים לי אותו דבר...!!

• 12 תגובות
    • 561 צפיות
  23. כמו שאמרתי פעם ראשונה אני עושה אוברקלוק (לא מקצועי סתם עם תוכנה של ג'יגבייט) הייתי רוצה להגיע ל3.2 לפחות אני לא יודע מה להעלות וגם מופיע לי אזהרה כזאת מעצבנת מפחיד חח מה אתם מציעים יש לי קירור פשוט של arctic cooling Freezer 64 Pro מעבד Athlon 5600+ X2 2 ג'יגה זיכרון של 667MHZ ולוח GA-MA790FX-DS4 ספק של FSP 450W NOISEKILLER משו כזה העלתי תמונות [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 561 צפיות
  24. מעוניין לעשות משהו כמו http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=348783.msg3415139#msg3415139 מחפש המלצה למאווררים חזקים ולא רועשים יותר מדי כמו כן האם עדיף שכל 3 המאווררים יהיו מאותו הסוג? או שניתן להשאיר באמצע את המאוורר המקורי. יום נעים

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  25. Started by RDS,

טוב, אז פתחתי פה אשכול לפני שבוע... לא רציתי להקפיץ את האשכול, אז פתחתי חדש... טוב אז אחד המאווררים במארז שלי לא פועלים... יש לי קריסות במשחקים, כנראה בגלל בעיית טמפרטורה של הכרטיס מסך: בשעת מנוחה: 74-75 בזמן קריסה: 105 הייתי מעוניין בהמלצה למאוורר קדמי, שיוריד את הטמפרטורה של הכרטיס בצורה רצינית (אם יש כזה, בכמה הוא יוריד להערכתכם?) כמו כן, הכרטיס מסך שלי הוא 1950PRO של Sapphire... הרצתי חיפוש בגוגל וראיתי כמה תגובות על כך המאוורר שלו גרוע... זה נכון? עוד מישהו עם הכרטיס הזה מכיר את הבעיה? אם צריך להחליף, לאיזה מאורר לכרטיס מסך כדאי? בכמה הוא יוריד את הטמפ'? ד"א עדיף שהמאווררים יהיו מ-LogicPC, כי משם קניתי את המחשב, ועדיין יש אחריות.. תודה

• 9 תגובות
    • 561 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.