אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
קניתי את הפאנל " aerogate2 " ויש לי מספר שאלות : יש בפאנל אפשרות לחבר עד 4 מאווררים שאחד מהם כבר מחובר למאוורר קטן בפאנל, לי במחשב יש את המאוורר של המעבד שאותו אני יחבר ועוד מספר מאווררים במקומות שונים שאחד מהם על הכרטיס מסך (מודינג קטן) ,למאווררים אלה יש רק 2 חוטים שיוצאים מהם ( אדום +שחור ) האם יהיה ניתן "לקרוא " את מהירות המאוורר או רק "לשחק" עם המתח וכך להוריד/להגביר מהירות ? כמו כן איך ניתן לאלתר חיבור בין המאווררים לפאנל ? (המאווררים מחוברים למולקס ולפאנל יש כניסות של 3 פינים) האם ניתן להשתמש בחיבורים של פלופי שיש לי בספק ישן ? ושאלה אחרונה שלא הכי קשורה : כמה משחה טרמית מומלץ למרוח על המעבד ? ( יש לי מזרק עם 1.5cc) תודה מראש אמיר
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
איך עושים OC רציני לP3(סוקט 370) ? האם יש לוחות P3 עם העלאת FSBוVCORE בביוס ? או האם אפשר בעזרת עידכוני ביוס ? http://www.noacomp.co.il/category.asp?catcode=40 האם אחד משני הלוחות האלה בעלי אופצויות כמו ששאלתי ?
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
אני יודע שאני משגע אתכם אם הת'רדים שאני פותח אבל תדעו שהכל מאהבה אז ככה השאלות: 1.האם זה שהחברה של הזכרונות שלי היא לא מהידועות (Micron) יימנע\יגביל אותי במהלך האוברקלוק? 2.האם ספק של 300W ג'נרי יספיק לי לביצוע האוברקלוק?-קחו בחשבון שאני מוסיף אמצעי קירור לביצוע האוברקלוק,אלה הפריטים שאני מוסיף: קירור לכרטיס מסך: Arctic-Cooling ATi Silencer מאוורר למעבד: ENERMAX 120MM Ball Bearing fan לוח קירור למעבד: Thermalright XP-120 for Pentium 4 AMD Athlon64 קירור לזיכרון של הכרטיס מסך: Zalman VGA RAM Heatsink ZM-RHS
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי לעשות אובר קלוקינג לgeforce fx 5200 להביא לי את התוכנה שעושה את זה ולהגיד לי איזה קירור אני צריך בשביל זה... תמצאו אותי באייסיקיו 548423 ובמסינג'ר zaitt@walla.co.il תודה תומר... ..,--^----------,--------,-----,----------------^--, ..|.|||||||||...`--------'.........|.......................0 -=D -=D -=D ..`+---------------------------^------------------| ....`\_,-------,._________________________| ....../.XXXXXX./`|........./ ...../.XXXXXX./..`\......./ ..../.XXXXXX./\______( .../.XXXXXX./ ../.XXXXXX./ .(________( ..`----------
-
- 2 תגובות
- 403 צפיות
-
-
יש לי מעבד 2.8 של אינטל יחד עם לוח INTEL D865PERL, יש אפשרות בביוס שנקראת BURN IN והצלחתי דרכה להעלות את מהירות המעבד ל2.9 כי יש מגבלה להוסיף רק 4 אחוז :'( עכשיו אני רוצה להעלות לפחות ל3.2 כי יש לי קירור מעולה של זלמן. אבל הבנתי שלעשות אוברקלוק בלוחות אינטל זה דבר גרוע, אבל עדיין... אפשר לעשות משהו?
-
- 1 תגובה
- 438 צפיות
-
-
שלום שלום, המפרט שלי מופיע למטה. יש לי כמה שאלות בקשר לOC שאני רוצה לבצע: 1) שמתי לב כשאני עושה OC רציני למעבד (מ2000 ל2300 ומעלה...) אז כשאני נכנס למשקחים כבדים- כדוגמא FARCRY - אז הם מקרטעים מבחינה גרפית- ניסיתי להכניס עוד מתח למעבד, לא עזר, ניסיתי לשים את התזמונים של הזכרון למהירות סטוק, לא עזר, עדיין מקרטע- ובדקתי שזה לא קשור לכ.מסך- כי כשהמעבד לא מומהר אז הכל עובד חלק. מה הפתרון? 2) שמתי לב שהגבול שאני מגיע לOC של הכ.מסך הוא ממש קטן (אני מגיע לאיזה 435 לליבה ו480 לזכרונות) , מעבר לזה במשחקים כבדים הארטיפקטים מתחילים לחגוג. השאלה שלי היא מה אני צריך לעשות כדי לעבור את המחסום, הבנתי שאין טעם לעלות FSB לחריץ הAGP- אבל אולי לעלות מתח לAGP? ואם לא- מה אני יכול לעשות? (וזא…
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
יש לי 3 שאלות: 1.אני מתכנן לעשות אוברקלוק לזכרון,למעבד ולכרטיס מסך ואלה החלקים שאותם אני מתכנן לקנות: קירור לכרטיס מסך: Arctic-Cooling ATi Silencer 1 מאוורר למעבד: Delta 92MM Ball Bearing fan לוח קירור למעבד: Thermalright SP94 for Pentium 4 קירור לזיכרון של הכרטיס מסך: Zalman VGA RAM Heatsink ZM-RHS 1 60 הטמפ' במחשב שלי הן 45-55 למעבד בעבודה רגילה ו 55-60 במאמץ,35-40 ללוח אם בעבודה רגילה ו40-45 במאמץ,האם בעזרת החלקים שאני מתכנן לקנות אני אוכל גם לעשות אוברקלוק חזק (להעלות את המעבד ל3.0 ג'יגה-הרץ לפחות ולהגיע עם הכרטיס מסך לרמה של 9700 פרו) וגם לשמור על יציבות המערכת וטמפרטורות סבירות של החלקים,או שאני אצטרך לקנות אמצעי קירור נוספים? 2.האם קירור …
-
- 17 תגובות
- 832 צפיות
-
-
טוב אני די חדש בזה... (עד עכשיו עבדתי רק על P4 עם קירור סטוק) הלוח הוא Epox 8rda3+ (לא יודע גרסה מדויקת, אם זה משנה משהו) מארז CI-6A19 עם 2 מאווררים 120 מ"מ (אחד מכניס אחד מוציא) זכרון PQI 512MB PC3200 טמפ' נוכחיות של מעבד - 49 במנוחה, 57 במאמץ (משחקים) - לפי ה-nvtool הכוונה זה להרים אותו ל-3200+ ולהשאיר אותו שם, ושיהיה יציב ! הבנתי שאין בעיה לעשות את זה עם 2500+ - זה נכון ? רצוי קירור שקט (כרגע, עם קירור סטוק, צריך ממש לקרב את האוזן למחשב בשביל לשמוע שהוא עובד... ואני מעדיף שהמצב יישאר דומה). תקציב - באיזור ה-200 ש"ח, אפשר לחרוג קצת אם זה באמת משהו איכותי. אגב, כמה מאוורר בדלת של המארז יעזור ? (הפתח למאוורר הגיע עם תעלת אוויר, כדי לזרוק אוויר שנכנס ישר על המעבד, אני חוש…
-
- 13 תגובות
- 696 צפיות
-
-
מזה בדיוק התוכנה הזאת באתר של קבוצת NGO nForce2 S2K Bus Disconnection Switcher
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב ולצערי לא עשיתי גיבוי לקובץ של התוכה... עשיתי חיפוש רצחני פה ואני לא מוצא את הכתבה על התוכנה או שום דבר פה בפורום!!! מישהו אולי שמר את הקובץ של התוכנה? כי היא ממש עזרה לי!!! או קישור?! בתודה אלעד
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=154949&sid=10
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
-
עשיתי OC בעזרת ATI TOOL וזאת ההודעה שקיבלתי: (ראה תמונה) משיכת יתר של הזיכרון או להוריד מחדש את התוכנה? הנתונים הם: 413.10 לליבה ו 372.60 לזיכרון הקירור הוא VGA SILENCER var.3 + הקירור לזיכרון של זלמן תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
אני קונה לדוד שלי מחשב חדש מבוסס AMD 2500+ ואין להם את המעבד הזה ב BOX אלה רק ב tray כלומר אין מאוור אז אני מחפש מאוורר שקט שיעשה את העבודה ושיהיה זול כמה שאפשר (הוא משתמש ביתי כך שהוא לא עושה OC או דברים בסגנון)
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
מחפש מאוור או איזה שהוא קירור לכרטיס מסך הבא:GF4 ti4200-8X תודה רבה לעוזרים עד 200 שקל!
-
- 2 תגובות
- 401 צפיות
-
-
אנשים שלוםםם!!! יש לי כרטיס מסך R9600XT וחשבתי לעשות לו OC. רציתי לדעת האם זה אפשרי, וכיצד??? שאלה נוספת האם זה ישפיעה בצורה משמעותית על ביצועי הכרטיס??? בתודה מראש אלדד כהן.
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
קבלו http://photos.walla.co.il/liozsosko זה רק אני או שכתוב שם 52 נדמה לי שיש איזה מין בורג קטן שאיתו מכוונים את התצוגה להציג את המתח הנכון ? ואם זה נכון איפה אני רואה את המתח העכשווי? עריכה: אוקי יכול להיות שאני פשוט קורא את זה הפוך? אני משתמש בלוח GA-7n400 pro2 ויש לי בביוס אופציה לשנות מתחים בזיכרון ככה: Normal 0.1 0.2 מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 519 צפיות
-
-
http://www.g4techtv.com/flashpop.aspx?video_key=8874 הינה איך להמהיר מברשת על בטריות אם זה לא מתאים או כבר היה מצטער מראש
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מאורר 12 ס"מ הדגשה לביצועים . (משהו יותר מ 2500 סל"ד ,רעש לא מפריע). הבעיה היא שאני לא יודע מה לקנות. אשמח לעזרה. תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 422 צפיות
-
-
טוב אז ככה, בחיים לא עשיתי אוברקלוק משום סוג שהוא, לשום חלק שהוא, אולם הגיע היום ואני רוצה לנסות את הנושא, ברשותי מחשב- p4-1.8 socket 423 rdram 800 HRZ Asus-mb p4t Asus GF3 delux8200 שמעתי פעם שדיי בעייתי להמהיר RDRAM כי הם מתחממים או משהו כזה... זה כל מה שאני יודע ויכול לספק בשלב זה, אני אשמח לקבל מידע איך מתחילים ואם מישהו יכול להדריך פרטנית באי סי קיו זה יהיה נחמד. תודה מראש לכל העוזרים למינהם.
-
- 9 תגובות
- 565 צפיות
-
-
מה דעתכם??? Thermaltake SlientTower CL-P0025 - heatpine Cooling - 4in1 הנה הסבר לחצו כאן בתודה מראש אלדד כהן.
-
- 4 תגובות
- 505 צפיות
-
-
ישבתי בחדרי ותהי על דבר מה..... ברשותי יש מחשב שולחני מזדקן אינטל 2.4 800 עם ג'יגה זכרונות סמסונג 400 + כרטיס מסך readon 9700 וחשבתי לנער קצת את האבק מן המערכת בהתחלתי השתמשתי בקירור אויר סטנדרתי דלתא על המעבד עם רעש מסוקים דלתא קטן על ה nb שתי 120 מ"מ מכניסים מלמטה ושני 80 מ"מ אחד מוציא מלמעלה ואחד מוציא מאחור וכל זה בלי לדבר על ה 60 מ"מ שיושב על הכרטיס מסך ו 2x60 מ"מ בתוך הספק לכל החכמולוגים למניהם לא המחשב לא התחיל להתעופף בחדר בכל מקרה שחודשים חולפים כרטיסים באים והולכים מעבדים משתפרים עולם כהרגלו נוהג ורק אני חי בתחושה של פספוס הרי לא מזמן הוא היה הטופ ועכשיו נותר רק מירמור קטן שכזה עם כל ידיעה על כרטיס מסך חדש שיצא או מעבד קצת יותר מהיר אז כמובן עיניין ה oc עלה על…
-
- 80 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום ,אני צריך מאורר לבארטון 2500 לא בתקציב גבוהה ממש. אני קונה ממקום מסויים ויש שם מאורר שמאוד מתאים לי: http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=HHC-L61&other_title=0 מה אתם אומרים עליו? למה הוא משתווה, לאיזה וולקנו? או איירו. יש לו גם צינורות שיש בהם נוזל לקירור. מארז: יש בפניי בחירה בין שני מארזים: http://www.hec-group.com.tw/product/product_b.asp?id=10# וזה: http://www.hec-group.com.tw/product/product_b.asp?id=8# איזה טוב יותר ומה התכונות של כל אחד מהם? תודה!!!
-
- 5 תגובות
- 450 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את ה Vantec Tornado לאח שלי (לי כבר יש ולא מפריע הרעש - איזה 54 DBA משהו כזה) אז בשבילו אני רוצה שהוא יוכל לשלוט על המהירות - ועל הרעש . החלק הזה מתאים? https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_172&products_id=1523 דרך אגב יש לו את ה 4 Channel VR fan kit אז יש לו כזה פאן בס או איך שלא קוראים לזה שאפשר לשלוט עם זה על המאוררים יש שליטה על 4 וזה בגודל 3.5 יענו לכונן דיסקטים. אל תגידו לי שאפשר להכין לבד כי אני לא טכנאי (לא מבין כלום). או אם אפשר חלק יענו שאני יוכל לשלוט על המאורר... תודה
-
- 1 תגובה
- 425 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת אם יש לי אפשרות לבצע OC על רכיבי המחשב שלי, ואם בכלל כדאי לי. המפרט הולך כך... מעבד ---INTEL PENTIUM 4 2.4 GHZ 800 FSB לוח אם --- MSI 865 PE NEO 2 - S כרטיס מסך --- MSI GE FORCE FX 5200 128MB זיכרונות --- לא יודע איזה חברה 512MB x 2
-
- 3 תגובות
- 420 צפיות
-