אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
אני עם הלוח ASUS A8N-E עברתי בחוברת על זה ולא מצאתי.. אני כרגע עם יחסCPU/11 של הזכרונות ואני רוצה לשים CPU/12 איפה אני משנה את זה?. תחת איזה שם?.
-
- 3 תגובות
- 493 צפיות
-
-
היי. בקרוב יהיה לי 9800GTX+ ו"אברקלק" אותו, רציתי לדעת שאם אני מעלה את השיידר למשל ב 50, או מהירות הליבה ב 50, יש שינוי של ממש? או שינוי קטן שלא שמים לב אליו? תודה.
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את ה 5200 של ספארקל שנמכר בפנדה אתם יכולים להגיד לי איזה גופי קירור מתאימים לו(אני מתכוון גם לגופים הגדולים ג'יינט,סילנסר זלמן וכו) וגם איזו בחירה הכי עדיפה?
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של ספיר x1950pro (לא הדגם שמגיע עם מאוורר טוב של זלמן) (הוא נקי וחדש בערך חודש) והוא מתחמם עד ל80 מעלות במעבד, ה-VRM מגיע לטמפרטורה של 126 מעלות (בדקתי וזה אמיתי) ואפילו אחרי ששידרגתי את המארז הספת מאווררים וגם אחרי ניקיון (והכל לפי המדריכים שיש באתר) הכל נשאר אותו דבר. אז אני צריך קירור חזק מאוד לכרטיס מסך הזה ולא משנה לי הרעש (רק שלא יהיה רעש של מטוס קרב). מישהו יכול להמליץ? הסכומים הם עד 200 שקל. תודה
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
לאחרונה החליפו לי לוח אם וכשהפעלתי את המחשב גיליתי טמפרטורות בשמיים. גם MBM5 וגם speedfan מראות ערכים של 125, 83 ו 64 מעלות. כשאני נכנס ל Bios אני רואה את ב CPU ב 41 אבל אני לא יכול לבדוק טמפרטורה ביומי. האם מישהו יודע איך לסדר את זה? יכול להיות שהתוכנות מתבלבלות בין C ל F ? נ.ב כרטיס המסך 6600GT שלי נמצא ב 48C כבר כשאני פותח את המחשב ללא עבודה מאומצת זה תקין? או שאולי גם על הטמפרטורה הזו אי אפשר לסמוך?
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
הHSF שלי הוא ספארק 7+, כרגע עם הטרמי שמגיע איתו (יש לי גם בלו 2, אבל אני עוד לא רוצה לשים אותו) במאמץ לפעמים אני יכול להגיע ל70 מעלות (אחר כך המחשב מצפצץ ובלי ברירה אני מוריד מהעומס), בIDLE ניסיתי שני תנאים, הראשון: מארז סגור, טמפרטורת החדר 25 מעלות, טמפרטורה בערך 43 מעלות. השני: מארז פתוח, טמפרטורת החדר 25 מעלות, טמפרטורה יכולה להגיע ל33 מעלות. גם כשמארז פתוח הטמפרטורה יכולה לטפל בקלות ל70 מעלות, המאורר על מקסימום כמעט כל הזמן (חוץ מבלילות) הכבלים במארז יחסית מסודרים. (אני מחליף בקרוב את הכבלים לכבלים מעוגלים) יש לי SF2 בקידמת המארז והוא מכניס אוויר, גם מאחורה (קצת מעל לכרטיס מסך) שמכניס אוויר. מאורר 60 מ"מ בצד הימני של המארז, בחלק העליון (מקביל ללוח אם) ועוד מאורר …
-
אני קונה את המארז הזה http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=6252 ואני יודע שהוא לא מאוורר מספיק . אז אני רוצה להוסיף מאוורר אחד או 2 . מתוכנן OC קל . לא צריך גוף קירור , צריך מאוורר . אז אני רוצה מאוורר עד 30 שקל , לא משנה אם שקט או רועש , אבל שיקרר . ( אני מעדיף לקנות בזיגזאג - www.zigzag2000.co.il )
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אני רוצה מארז שיקרר טוב מאוד מערכת עם מעבד 6000 של AMD וכרטיס מסך 4870 של CLUB3D ושהוא יעלה מ200-400 שקל. חשבתי על זה: http://skypc.co.il/pl_product~2080~6~0.htm האם הוא טוב ויקרר את כל המערכת טוב?
-
- 3 תגובות
- 476 צפיות
-
-
שלום אשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור בלוק קירור מים בתקציב של עד 300 ש"ח למעבד i7 core 920 לא משנה לי אם זה מחו"ל או מהארץ רק שיהיה משהו טוב במחיר הגון תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יכול להיות מצב שאני מוריד מתח למעבד (כי הוא חם מדי למרות שלא באובר קלוקינג) מ-1.7 ל-1.5 (כמו שכתוב שצריך להיות כברירת מחדל של ה-1700+ XP Thoroughbred) עושה איתחול ואז המחשב לא יעלה יותר ואין אפשרות להעלות חזרה את המתח כי אפשר לשנות רק מתוך הוינדוס עם תוכנת easy tune (שבאה עם הלוח GA-7VKML )? זה כבר קרה למישהו? מה עושים במצב כזה?
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
חבר'ה בתוכנה EVERST------>SENSOR רשום לי ככה...: CPU: 50. AUX:24 (יש תמונה של מסך ואז זה רשום!!) יש לי לוח MSI Neo3 865PE... עכשיו מה זה אומר??? ה-AUX הזה ?.......טמפרטורה של מה זה !!! כרטיס מסך? יש לי Palit Ge-Force FX5700VE 256MB... (יכול להיות שלא כתבתי בפורום הנכון.....מקסימום תעבירו לאן שמתאים...) תודה לעוזרים !
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
מסיור קטן שעשיתי היום בחנות הום סנטר ברמת גן.. הופתעתי לגלות שכנראה שגם הם חושבים ש"סצינת" המודינג בעיצומה ולכן באיזור התצוגה של כלי העבודה שמו שני שלטים דיי גדולים המבשרים על מבצע - שם יש מלאי של Dremel MultiPro בשני "רמות איבזור" אחד עם 15 חלקים שמחירו 399 ש"ח והשני עם 40 חלקים ומחירו 499 ש"ח.. (שניהם כמובן זה הדגם עם המהירות המשתנה, כל השוני בניהם הוא כמות החלקים) שאלתי היא.. האם מישהו מכיר חנויות שמוכרות את המכשיר ביותר זול מ-399 ש"ח? חייבת להיות אחת כזו!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מעבד amd athlon 4800x2+ ב-bios מראה לי 50 מעלות מיד עים הדלקת המחשב ןעולה עד 54 מעלות וב-everst מראה לי 38 מעלות וב-speedfan מראה לי כמן ב-everest עים מעלה 1 אחת יותר מי מהנ"ל יותר מדויק ומה עלי לעשות? תודה לכל העונים משה!!!
-
- 3 תגובות
- 451 צפיות
-
-
יש לי במארז מאוורר למעבד 7000B LED מאוורר על החלון ומקומות פנויים אחד למעלה מאחורה ואחד למטה מקדימה (שניהם 80 MM) הייתי רוצה עצות אילו מאווררים לקנות (עדיף עם לד כחול כי כל השאר כל עם לד כחול) ואיפה למקם (מכניס אוויר/מוציא אוויר) .... (הצעות נוספות יתקבלו בברכה...) תודה...
-
- 3 תגובות
- 478 צפיות
-
-
שלום אני מנסה לעלות מעל 240 (אחרי שבדקתי שהכל יציב) לוח MSI NEO4 מעבד 3800X2 (כתוב גם בחתימה) זכרונות על 2.85V על 7-3-3-3 יחס 1:1 וכרגע ב250 באס עם מתח של 1.56 (למעבד כמובן) הSUPER PI נותן לי את ההודעה הבאה.... מה זה אומר ? תודה לעוזרים ---- גם על 8-4-4-3 הוא לא מוכן לחשב וגם הMEMTEST מראה לי שגיאה מה לעשות ? ---- רק כשהורדתי את הזיכרונות ל208 עם היחס הם הסכימו לעבוד יכול להיות שזה הגבול שלהם ? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
המעבד כרגע בתדר 360X9=3240MHZ הטמפ בהרצת ORTHOS בCORE TEMP היא 74C במנוחה 46C האם הטמפ הזו תקינה? שאלה נוספת האם עדיף לשים על מכפלה של 400X9=3200? [br]פורסם בתאריך: 1.04.2007 בשעה 21:14:31 מה יותר מדויק core temp או התוכנה שבא עם הלוח אם כי היא מרא לי הרבה פחות-54 מעלות?
-
- 3 תגובות
- 460 צפיות
-
-
אז ככה מפרט מלא בחתימה ניסתי כל אפשרות משחה,סידור כבלים, החלפתי קירור,אפילו קירור לציפסט החלפתי.וכלום לא עזר עכשיו יש לציין שגם בלי האוברקלוק זה נשאר על אותו דבר המעלות שלי הם משו כמו 50 במנוחה ויכול לעבור ת60 במאמץ אני לא יודע כבר מה לעשות אני משתגע. וזה לא בעיה של חיישן כי באמת שנוגעים ברכיבים הם רותחים. אני חייב את עזרתכם בבקשה תודה ענקית לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 455 צפיות
-
-
בספטמבר רכשתי רדאון 8500 תוצרת ATI מקורי בדצמבר רכשתי DIGIDOC ושמתי חיישן טמפ בסינק של המאוורר לפני כשעה הDIGIDOC ציפצף כמו מטורף כי טמפ הסינק עלתה מ 30 ל 60!!!! בעבר ארעו מקרים לא נעימים של שריפות מעבדי כ. מסך עקב תקלת מאוורר (GF2 MX BY POWER COLOR) מחר אקפוץ לפבל שיסדר לי את המאוורר או יחליף את הכטיס כי אני לא הצלחתי לנקות (אזהרה מוקדמת) בקיצור DIGIDOC שווה את ה350 ש"ח שמנטר 8 מוקדים ומפעיל מאווררים בהתאם
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
מה ההבדל בין השניים? בעיקרון רציתי 7310 אבל יש רק 7220. האם זה משנה? הקירור מיועד להחליף את קירור הסטוק של AMD אשר הבנתי שהוא רועש למידי. תודה
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
בתוכנה SpeedFan איך משנים את מהירות מאורר המעבד לפי אחוזי השימוש במעבד?
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
1) http://www.overclockersonline.com/index.php?page=articles&num=521&pnum=0 2) http://www.thinkcomputers.org/index.php?x=reviews&id=487&page=1 קירור גדול,חזק למדי, אך רועש במהירות המקסימלית.
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה ארדוור מוניטור ושם יש system cpu ו - PWM מה אומר PWM? טמפ' של מה?? system זה של המארז לא? המון תודה!
-
- 3 תגובות
- 875 צפיות
-
-
איזה מהדגמים הבאים הכי טוב? SUNBEAM TUNIQ TOWER 120 Cooler Master GeminII CoolerMaster Eclipse Thermaltake Max Orb Thermaltake Big Typhoon VX Scythe Andy Samurai Master Scythe "INFINITY" אה ויש לי מעבד C2D E6400
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אהלן! יש לי כמה שאלות: 1. משום מה יש לי חיישן טמפרטורה אחד בלבד בכל המחשב והוא על ההארד-דיסק. (41-47 מעלות בד"כ). אם אני רוצה להוסיף חיישנים בשביל לקרוא את הטמפרטורה שלהם דרך תוכנה במחשב (כמו שאני עושה עם ההארד-דיסק), איך אני עושה את זה? יש חיישן לקניה\לבניה? מחירים? 2. למישהו יש חוות-דעת על הקירור למעבד: Gigabyte GH-PCU21-VG 3D Cooler-Pro 3. הקירור שציינתי מעל מתאים למעבד שלי? Intel Pentium 4 1.7GHz P68, Willamette, A80528 (478 Socket)
-
- 3 תגובות
- 490 צפיות
-
-
שלום לכל הפורום,יש לי מעבד יחסית חזק,INTEL Pentium 4 3.0Ghz 32 BIT שזה מעבד מעולה (רק חבל שהוא 32 BIT,אבל אני לא דואג,ויסטה תצא גם בגירסאת 64 BIT) עכשיו אני רוצה לעשות לו אוברקלוק ולראות עד כמה אני יכול לשפר אותו. יש תוכנה מיוחדת לזה? ואם כבר אפשר מדריך אליה?
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-