אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
למישהו יש נסיון עם הסטיקים של 256 מ"ב - וינבונד ? איזה תזמון מומלץ עבורם ?
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך gforce 4 mx440 של אסוס ורציתי לעשות לו אובר קלוק . עכשיו הכרטיס עומד על ליבה : 281 mhz , וזכרונות : 420 mhz (אם אובר קלוק קל ) , והוא עובד יציב , עכשיו הייתי רוצה לדעת האם כדי לעשות אוברקלוק רצחני לכרטיס אני צריך קירור לזכרונות ולהשאיר את המאורר על הכרטיס או להישאר בלי קירור לזכרונות ואם tt crystal orb ? מקווה שתוכלו לפתור את הדילמה שלי נ.ב (אני לא יודע איפה לקנות קירור לזכרונות של הכ"מ אז אם מישהו יוכל לשלוח לי בפרטי את שם החנות אני אשמח)
-
- 3 תגובות
- 521 צפיות
-
-
-
אני מחפש מדריך פשוט לoc שיהיה מובן למי שאין לו ידע מוקדם ושיהיה מתאים למחשב שלי athlon xp 1900 gigabyte radeon 9700 pro EPOX EP-8RGA+ NFORCE 2 GeiL 512MB PC3200 400MHz DDR Dual Channel תודה
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
מודינג ושיהיה בזול ואם אפשר שאני יוכל לקנות בכמות גדולה ולשלוח לארצות הברית
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
היי.., אני עומד לבנות מחשב חדש (בינתיים אני עם נייד), ואני צריך מארז קטן בשבילי. מזותומרת קטן - ראיתי לפני איזה חצי שנה ב"עתיד מחשבים", מארז דק (עם איזה 2-3 חיבורים לסידי, וכו.. מקסימום). מה שאני צריך זה שהוא יהיה דק מאוד והגובה יחסית לא משנה.. כמה לא חיפשתי ולא מצאתי כלום! בבקשה תעזרו לי ! אני לא יכול לקנות לעצמי FULLTOWER (אין לי מקום לזה ואני שונא את הגודל שלו). הדבר היחיד שמפריע לי לקום מחר בבוקר ולהזמין את החלקים הוא המארז (כמובן שאני לא יקנה חלקים בלי שלא יהיה לי על מה להרכיב אותם). בבקשה תעזרו! תודה!
-
- 3 תגובות
- 441 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם הדבר הזה בכלל אפשרי יש לי כונן דסקטים של מחשב נייד DF-05HF לפי מה שכתוב זה של TEAC ואני רוצה לנסות לחבר אותו למחשב רגיל אפשר לעשות את הדבר הזה בכלל? אם כן יש אתר עם הסברים או משהו על זה?
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
טוב - אני OC מתחיל ולאט לאט - כמו שכתוב בספר - אני מעלה את ה FSB של הלוח ובודק יציבות אבל משהו מוזר קורא - כשאני מעלה את ה FSB - כרגע על 140 - המחשב טוען שהמעבד הוא 2100+ (כשהוא 2000+) וגם WCPUID - טוען ככה ? למה ? (המחשב החדש לא מחובר לרשת (אפילו לא לכונן) ככה שאני לא ממש יכול להעלות תמונות - אבל גם זה יבוא)
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
על איזו תוכנת בנצ'מרק טובה אתם ממליצים? ביצעתי OC ואני רוצה לבדוק יציבות אך תחת מעמס גדול במיוחד. :
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בשביל שהמסך LCD יעבוד צריכים סוללות,מי יודע איזה סוללות?עגולות קטנות,כסופות כאלה?כמו שמחברים למעגלים באלקטורניקה?
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם D850MV של אינטל, יחד עם מעבד 2.0GHZ. על המעבד שוכב אותו מאוורר שבא עם המעבד, כרגע הוא על 3400RPM ומפני שאני שם תנור חימום ליד המחשב המעבד על 39 מעלות. (אני יודע :nono: אבל לא משנה ;D ) מה שאני רוצה לדעת זה אם אני יכול לשלוט במהירות הסיבוב של המאוורר איכשהוא? תודה. יאיר.
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
חבר שלי הביא לי מגבר הרוס לאוטו, והוצאתי ממנו את כל המעגל וכל הקקה שהיה בפנים ואני הולך לאטום אותו אם פרספקס ולהשתמש בו בתור מיכל מים. עכשיו בגלל שטח הפנים הגדול של הגוף המים יתקררו גם בעודם בתוך המיכל שזה יתרון.
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
רציתי לעשות איזה אוברקלוק נחמד של 25 מה"צ לליבה של הספיר שלי. זה אפשרי בכלל? כי שמעתי של9500 פרו יש נעילה! ואם כן, נראה לכם שכדי להסתכן עם הקירור המקורי של ספיר?
-
- 3 תגובות
- 503 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך מסוג nvidia riva tnt2 model 64. במשך כבר כמה חודשים המאוור שלו משמיע מין זמזום או רשרוש יתר על המידה (זה מחרפן את השכל בלילה). פרקתי את המאוור וחיברתי, מספר פעמים, ולא הצלחתי להבין מה הבעיה (המאוור לא מתחכך עם חוט או משהו כזה), בכל אופן רציתי לדעת אם יש איזה פתרון לנושא, האם הבעיה כבר ידועה? מכוון שאני פסימי בנידון אשאל אם אפשר לנתק את המאוור של הכרטיס מסך, אני משתמש במחשב בשביל גלישה באינטרנט, אופיס ומוסיקה (במערכת חלונות 98) המשחק היחידי שרץ על המחשב הוא Redalert 95 יכול להיות שהכרטיס לא "מתאמץ" ואפשר לנתק את המאוור או שעדיף להימנע מכך? (הכרטיס מסך יהרס או ישחק מהר יותר? או אולי סיבה אחרת). אשמח לקבל עזרה ותשובות לשאלות תודה מראש evzen
-
- 3 תגובות
- 432 צפיות
-
-
אפשר לדעת מה זה בדיק:http://www.thermaltake.com/products/subzero/subzero4g.htm יש מגש כזה,מה זה?
-
- 3 תגובות
- 484 צפיות
-
-
האם למאוורר הזה יש ווסת לשליטה על המהירות?
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אני פועל עם היטסינק של AX7 אבל עם מאוורר חלש מאוד בשביל שלא יהיה לי רעש ובלי שום מאוורר בתוך המארז חוץ מהקירור של הספק וה SUMA Geforce 4 Ti4200SE אין אוברקלוק על המחשב ועכשיו שמתחיל להיות חם בדקתי את הטמפרטורות ואני רואה שטמפרטורת המערכת נעה בין 47-53 וטמפרטורת המעבד נעה בין 63-69 האם אני צריך לנקוט בצעדים להורדת הטמפרטורה? או שזה בסדר? ואם כן מה אתם ממליצים בשביל לשמור על מחשב שקט וקריר ככל האפשר חוץ מקירור מים או דברים מהסוג הזה
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני בונה מערכת קירור מים, ותקוע עם חיפוש אחר רדיאטור. מאחר ואני רוצה שהכל יכנס לתוך המארז, הייתי רוצה שזה לא יעבור גודל של 12X12 ס"מ. יש למישהו רעיון מאיפה להסיג משהו כזה.
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
הלוח הזה זהה ל פלוס רק ללא LAN ו FIREWIER ואפשר להגיע גם ל OC טוב כמו עם ה פלוס או שיש עוד משהו והלא פלוס פחות טוב ל OC.
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אני יודע שבמערכות שאין בהם נעילה של AGP ו PCI ההרד-דיסק הוא גורם מאוד מגביל בכל מה שכשור בOC לFSB אז אני רוצה לדעת העים למי שיש HD 7200RPM או 5600RPM זה ישנה עד מקסימום OC לFSB? והאים יש השוואות אל HDים ובאיזה FSB מקסימום הם יהיו יציבים?
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
קניתי שני מאווררים 80 מ"מ עם האור שאני רוצה להחליף בשניים האחוריים שבאים עם המארז ואני לא יודע איך לחבר אותם,אני יודע שאפשר שהם ידלקו עם ההארד דיסק או כל הזמן(וזה מה שאני רוצה),אבל אני לא יודע איך לחבר אותם,אמרו לי גם שאולי אני לא אוכל לשלוט עליהם בגלל שהם דורשי0 0.7A והפאנל שליטה נותן משהו עם 3 ערוצים ו-0.35A או משהו כזה,אם מישהו מבין אני אשמח שיסבירו לי. אלו המאווררים שקניתי ---> שניים כאלו :http://www.thermaltake.com/products/dcfan/a1357.htm וזה למעבד(גם אם אור) ---> http://www.thermaltake.com/products/heatsink/v9CoolMod.htm דרך אגב-מארז פשוט מדהים!!
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
הלוח והכל תומך ב133 כך שרק המעבד יומהר. מה סיכויי ההצלחה ? האם צריך לבדוק משהו לפני קניית המעבד (סדרה) ?
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
-
(axp 1900)
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני מקווה שאני בפורום הנכון ( זה קשור לקירור ) יש לי כמה מאווררים,על כולם רשום 12v ,כלומר זה המתח שהם עובדים איתו אבל מה ששונה בהם הוא ההספק ( אני חושב ) שנע בין 0.12A -0.15A עכשיו השאלה שלי היא האם ככל שההספק גבוה יותר המאוורר מסתובב מהר יותר ולכן מקרר יותר טוב ?
-
- 3 תגובות
- 485 צפיות
-