עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. קיבלתי מחשב חדש לגמרי .. מקורר היטב , ואני שואל איך יודעים שצריך להעלות Voltage ? ואיך יודעים מתי צריך להוריד את מהירות השעון ? אמרו לי שהתסמינים הם אותו דבר (אי יציבות) המפרט שלי הוא : AOpen AX4C Max - יש עליו תוכנה לOC מובנת Intel P4 3.0C Zalman CNPS7000Cu WD Raptor 36.7 GB 10K RPM + SATA Corsair Twinx PC3200 LL 2x256 Teac CDRW Antec Bluepower 350W Sapphire R9800 Pro - גם תוכנת אוברקלוק של היצרן (גם הוכיח את עצמו כOCER יותר טוב מההרקולס) והסיבה שהמחשב מאורר : Xaser III V2000A כולל כבלים מעוגלים .. חוץ מהכבל SATA שלא צריך עיגול

• 8 תגובות
    • 582 צפיות
  2. יש לי AMD 3200 סוקט 754. קיבלתי כבר את ה- E6600 (הוא יושב כאן בקופסא לידי ). אני רוצה להריץ הרבה במנצ'מרקים כדי לבדוק את ההבדל בין המעבדים (ברור לי שיהיה הבדל ענק...). אני מחפש כאלה שנותנים תוצאות "בעולם האמיתי" כמה שניות ב- WINRAR או קידוד וידאו בתוכנות שונות Superpie וכו'... תודה. (אני מבטיח לפרסם תוצאות !!) HF

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  3. Started by gafirmo,

תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  4. אז כך ערכתי את הביוס נתתי לליבה מ 3.7 ל 4.5,אז לפני שאני שולח את הכרטיס שלי לסטלה של מתח, רציתי לדעת איך עבר הbios mod שלכם.... הבנתי שזה מקצר את אורך חייו במיוחד בסדרה של ה6800 ולמרות שלא העלתי בהרבה,סביר להניח שזה מקצר בקצת. אז אתם מוזמנים להגיב ולשתף מנסיונכם..........

• 6 תגובות
    • 582 צפיות
  5. Started by SixKiller,

שלום כולם.. נשברו לי 2 סמארטים.. ואני מחפש עכשיו מאורר למעבד... אפילו 2.. השאלה היא... מה המאורר עם הכי הרבה דחף אוויר. CFM בעולם.. (בעולם.. אני מתכוון בקרב יד.. שאני יכול לקנות..) תודה... וד"א רעש ומחיר... זה לא בעיה....

• 8 תגובות
    • 582 צפיות
  6. Started by fridi,

יש לי כרטיס XFX 275 GTX במנוחה הוא 60 מעלות ובמאמץ 80 כשאני עושה לו OC קטן הוא נהיה לא יציב בכלל בגלל זה אני רוצה לקנות קירור עד 250 שקל ואם אפשר לא של AC הוא לא מתאים . תודה

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  7. Started by JSK,

אני מתכנן לעשות היום OC למעבד (מפרט בצד). דבר ראשון רציתי לשאול אם אני משנה את המחלק ל 1:1 אז תדר הזכרון לא יורד? אם נניח יש לי 280 BUS אז הזכרוןנות יעבדו על 560 לא? ועכשיו הם עובדים על 667. דבר שני, למה ב CPUZ אני רואה ב CLOCKS תדרים ומכפלות שונות? כל כמה שניות המהירות של הליבה משתנה וכנ"ל גם המכפלה ואחרי כמה שניות חוזרת. לדוגמה לרגע יש 1870 MHZ מכפלה 6 עובר ל7 ואז הופך ל 1600MHZ עם מכפלה 6. מה זה? דבר אחרון, אני אצטרך קירור חדש למעבד? אני מתכנן OC קטן 2100-2200 מקסימום. תודה רבה (ומצטער על החפירה )

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  8. עדכון הביוס גורם לביטול אוברקלוקינג? או לאיפוס הנתונים ?

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  9. הלך לי המאורר על כרטיס מסך (radeon 9100) יש לי אחד אחר שלא ממש מתאים מבחינת הצורה (הוא מרובע ולא עגול) במידה ואין לי אפשרות להצמידו בעזרת בורג , איזה סוג דבק יתאים להדבקת המאורר ללצלעות הקירור?

• 5 תגובות
    • 582 צפיות
  10. בשביל להחליף אותו ב zm80c-hp של זלמן??

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  11. מחפש קרור מים טוב למעבד עד 400 שקל מישהו יכול להמליץ על משהו? אני מאזור באר שבע אבל אין בעיה להזמין מהאיטרנט רצוי שיהיה עם לידים...... תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  12. Started by ylazarev,

שלום, אשמח לעזרה בבחירת קרור למעבד, יש לי פנטיום 4 3.06GHz פרסקוט, ואולי בעתיד הלא רחוק אשדרג ל Core 2 Duo/Quad, אז אני רוצה קירור שלא יאכזב בשניהם (הפטניום סוקט 775), זה המארז שבו הוא יהיה: http://www.skypc.co.il/pl_product~RC-534~6~0.htm הדגש הוא על שקט, וכמובן שגם יקרר כמו שצריך.. התקציב - כמה שנדרש, בלי להשתגע יותר מדי, סביבות 300 ש"ח משיטוט בפורום הבנתי ש Thermalright Ultra 120 eXtreme נחשב טוב.. מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 582 צפיות
  13. Started by Yaron-Cohen,

Thermalright XP-120 + Thermaltake Thunderblade 120MM AeroCool DP-103 Cpu Cooler Zalman CNPS7700-AlCu 120MM Fan ZALMAN CNPS7000B-AlCu CoolerMaster Hyper 48 KHC-L91-U1 אני מחפש גם שקט..!!...זה לא הכי חשוב..אל מומלץ..!!

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  14. Started by ndv,

אוקיי עשיתי OC מכובד מאוד לכרטיס מסך שלי (7300GS) לפני: Core=500.00 Mem=600.00 אחרי: Core=612.00 Mem=833.00 אם אני מעלה עוד את התדרים אז יש ארטיפקטים ולפעמים המחשב נתקע. מה מגביל אותי, הקירור של הכרטיס מסך (49 מנוחה,67 מאמץ, 72 מאמץ ממש רציני) או פשוט החומרה עצמה לא יכול לעבוד בתדר יותר גבוה ?

• 8 תגובות
    • 582 צפיות
  15. Started by haim652,

אז ככה חשבתי לקנות מערכת קירור חדשה למעבד רציתי לדעת מה יותר טוב Thermalright Ultima-90 או Arctic Cooling Duo: Alpine 7 & Freezer 7 Pro Attack Value (עם זה בכלל מערכת קירור או מאורר לקירור) תודה תעוזרים

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  16. מעוניין לעשות משהו כמו http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=348783.msg3415139#msg3415139 מחפש המלצה למאווררים חזקים ולא רועשים יותר מדי כמו כן האם עדיף שכל 3 המאווררים יהיו מאותו הסוג? או שניתן להשאיר באמצע את המאוורר המקורי. יום נעים

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  17. Started by coolmeen,

http://www.akiba-pc.com/forums/index.php?showtopic=189

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  18. Started by RDS,

טוב, אז פתחתי פה אשכול לפני שבוע... לא רציתי להקפיץ את האשכול, אז פתחתי חדש... טוב אז אחד המאווררים במארז שלי לא פועלים... יש לי קריסות במשחקים, כנראה בגלל בעיית טמפרטורה של הכרטיס מסך: בשעת מנוחה: 74-75 בזמן קריסה: 105 הייתי מעוניין בהמלצה למאוורר קדמי, שיוריד את הטמפרטורה של הכרטיס בצורה רצינית (אם יש כזה, בכמה הוא יוריד להערכתכם?) כמו כן, הכרטיס מסך שלי הוא 1950PRO של Sapphire... הרצתי חיפוש בגוגל וראיתי כמה תגובות על כך המאוורר שלו גרוע... זה נכון? עוד מישהו עם הכרטיס הזה מכיר את הבעיה? אם צריך להחליף, לאיזה מאורר לכרטיס מסך כדאי? בכמה הוא יוריד את הטמפ'? ד"א עדיף שהמאווררים יהיו מ-LogicPC, כי משם קניתי את המחשב, ועדיין יש אחריות.. תודה

• 9 תגובות
    • 582 צפיות
  19. Started by eranir,

הזמנתי מפרט שכולל את ה-q6600 בתוך ה-P150. אני צריך להוסיף קירור למעבד (יהיה OC, איפשהו בין 2.7 ל-3.0) ולמארז. למארז אני צריך מאוורר 90mm שיהיה כמה שיותר שקט, כדי לחבר מקדימה לצורך קירור ה-HD. למעבד אני צריך קירור רציני, שוב - עם דגש על שקט, ושישמור את המעבד על רמות סבירות גם ב-OC. עברתי סקירות על המון קירורים, ואני מתפלא מאוד על התגובות החד משמעיות שמתקבלות כאן בנוגע למה טוב ממה. הקטגוריה מכילה את: Infinity, Nynja, TT BT VX, TT MaxOrb, TT V1 ועוד כמה, ובאתרים שונים (מ-טום'ס ואנאנדטק ועד לסיילנטפיסי בשביל המלצות על קירורים שקטים...) ראיתי תוצאות שונות להשוואות. רציתי לשאול בפעם ה-100 בערך איזה קירור מהנ"ל עדיף, עם איזשהם סימוכין לעניין. אעדיף שההמלצות עבור המאוורר 90 יהיו …

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  20. Started by nnfyrbsnss,

סליחה על דאבל והקפצה לא מצאתי את חוקי הפורום אבל בכל מקרה יש מצב שתעזרו לי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=239318??

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  21. Started by Bah_gots_pIII_450,

למה הגרילים משמשים חוץ מחסימה של מוך ענקי? בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 582 צפיות
  22. תיראו כמה תמונות קצת עווה מהרגיל! וגם עושה רוח חבל"ז! ולא מרעיש! זה לא של מחשב נכון? מה אתם אומרים, של מה זה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 582 צפיות
  23. Started by sahargt,

שלום קנית מחשב נוסף שבו אני יכול להתעלל בו המחשב מדגם SONY VAIO RS420 Desktop מעבד P-4 2.8 לוח האם אני לא ממש יודע בדקתי עם SiSoftware Sandra Standard זה מה שיצא Asustek P4SD-VX מה זה הלוח הזה? זכרון 512-2700 DRR אני לא מצליח להפעיל הביוס תודה

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  24. Started by iliam,

שלום יש לי מחשב חדש עם כרטיס מסך EVGA 7600GS ורציתי לדעת : 1.האם טמפרטורה של הכ.מסך במנוחה 61-63 מעלות ובזמן מאמץ במשחקים 75-78 מעלות זה מצב נורמאלי ? 2. היכן אני יכול להוריד את DIRECTX 9 האחרון ? בתודה מראש לכל העונים

• 11 תגובות
    • 582 צפיות
  25. Started by SPIDERRRMAN,

אז ככה זה המחשב שלי: מארז: Antec P180 (שעבר השתקה וציפוי פנימי בחומר אקוסטי מגומי מיוחד חוסם רעשים) לוח אם: Asus Striker Extreme מעבד: E6600 Conroe זיכרונות: OCZ 1066 1Gx2 כרטיס מסך: V.CARD: EVGA 8800 GTX AC3 version כ. קשיחים: HD: 150 GB WD Raptors 10K RPM צורב: Asus 1814BLT -=SATA=- Lightscribe ספק כח: EnermaX 620W קירור: ZALMAN 9700 קניתי אותו עם OC ל- 3.6 אבל זה נראה לי מוגזם אתמול גם הוא הגיע לי ל-70 מעלות עם איזה משחק בלי גרפיקה יותר מדי מסובכת ונתקע וגם במנוחה הוא סביב הטמפרטורה הזאת .... אז שאלתי- האם למעבד הזה באמת האוברקלוק קצת מוגזם? יכול להיות גם שהוא מתחמם יותר בגלל שיש GTX במארז שהוא על 60+- מעלות והוא מחמם אותו אבל אין הרבה מה לעשות כבר הרכבתי ע…

• 3 תגובות
    • 582 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.