אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אז ככה , קראתי את המדריך והבנתי בערך מה צריך לעשות אני יקרא אותו עוד פעם וישזכור יותר טוב חח , אני פשוט נכנס לBIOS מכבה את ההגדרות שפריעות כמו הסיבוב של המעבד וזה , מעלה את התדר הזה של המכפלה וה GHZ של המעבד עולה נכון ? [ ייעני המהירות שעון לא היה לי כוח לרשום ]
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
לפני ה20 דקות משחק בNeed For Speed Most Wanted היתה 56-58(זה נורמלי?) ואחרי המשחק ,הטמפ' עמדה על 72. זה נורמלי בשביל הכרטיס מסך הנ"ל עם קירור פאסיבי?
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
-
-
לאחר המלצות מאתר אחר קניתי זוג מאוררי SF2 והם רועשים באופן לא נורמלי (גם על המצב הנמוך ביותר). אני צריך המלצה על מאווררים אחרים וחשוב מאוד שהם יהיו שקטים. תודה לעוזרים .
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש לי זכרונות corsair twinx1024 3200c2pt שאמורים לעבוד עם AMD על 2.5-3-3-6 והם עם צ'יפים של BH5. שיניתי את התזמונים שלהם ל 2-2-2-6 על מתח של 2.8 במקום 2.6 (בלית ברירה העליתי מתח, בלי זה המחשב לא היה יציב). עכשיו, אחרי ששיניתי את התזמונים, ולמרות שבBIOS התדירות נשארה על 200Mhz (יש לי מעבד 3200+ לכן הוא אמור לעבוד על 2000Mhz) גם האוורסט וגם שאר תוכנות הניתור מדווחות לי על 207Mhz, על מעבד שעובד על 2066Mhz ושהזכרונות גם, עוברים על 207Mhz, כלומר כביכול PC3300. מישהו נתקל בכזו תופעה פעם? אין לי בעיה עם זה, המחשב עובד טוב ויציב, וזה OC מינימלי שבמינימלי, אבל זה מוזר והייתי רוצה לדעת למה זה קורה. הלוח שלי הוא Gigabyte K8N Ultra-SLI. מתח זכרונות מקסימלי - 2.8V לצערי.
-
- 6 תגובות
- 620 צפיות
-
-
סליחה על דאבל והקפצה לא מצאתי את חוקי הפורום אבל בכל מקרה יש מצב שתעזרו לי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=239318??
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום, יש לי 3200+ venice ולוח אם ?ASRock 939DUAL-SATA2, s939, ULi, AGP, PCI-E? עכשיו, עשיתי OC ל2.3GHZ אבל שמעתי שהלוח הזה לא משהו לOC עם המעבד הזה.. אני לא מומחה OC ורציתי לדעת אם אני יכול להמשיך ועד כמה. תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום חברים,יש לי מחשב נייד שאחרי כמה דקות של פעילות מפסיק להגיב ועושה כול מיני עיוטים על המסך,אמרו לי שזה מלא באבק וצריך לנקות,אני וחבר פתחנו את המכסים הקטנים וניקינו גם את הארדיסק,זה עזר ליום יומיים,וחזר שוב הבעיה. את המחשב עצמו אני לא יכול לפתוח כי אין לי את המברגים המתאימים. מה אני יכול לעשות כדי להיות בטוח שזה מאבק ואיך אני יכול לנקות בלי לפתוח אותו או לפתוח בדרך כול שהיא? תודה רבה לכם,שראל[br]פורסם בתאריך: 28.12.2007 בשעה 11:56:24 הלו?.. מישהו אולי מבין במחשבים ניידים....?.. ???
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
1. כאשר הרכבתי את הביג טייפון על המעבד הייתי צריך להסיר לגמרי את התושבת של הסינק שהגיעה על הלוח אם שקניתי אותו. מאז שעשיתי את זה התוכנות שמראות טמפרטורה מציגות לי שאין חיישן טמפרטורה למעבד, השאלה אם אפשר לתקן את זה בדרך כלשהי ואם מישהו יודע איפה בידיוק נמצא החיישן הזה על הלוח? 2. הביגטייפון נכנס למארז שלי בלי בעיה, מולו יש מקום בדלת להוספת מאוורר. אם אני מוסיף מאוורר רגיל מולו אז המארז נסגר בקלות, אם אני מוסיף מאוורר SUNBEAM ROUND CCFL FAN GRILL (שזה מאוורר טיפה יותר עבה ממאוורר רגיל ויש לו קטודה עגולה) אז המארז נסגר אך לא לחלוטין וזה לא נוח. השאלה אם מישהו מכיר מאוורר דומה או עם תאורה חזקה כלשהי שאני יכול לשים במקומו מול הביגטייפון והוא פחות עבה מה-SUNBEAM ROUND CCFL FAN…
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה באוברקלוק. ראיתי שאנשים הגיעו לתדרים מטורפים עם הקונרו שלהם,אך שלי לצערי לא כל כך טוב. יכול להיות שזה בגלל ה REV L2 של הE6300 ? בכל מקרה אני מבקש טיפים ועזרה איך להביא את המעבד ליותר מ 3 גיגההרטז( 2800 הוא עושה בלי בעיה) שאר המפרט שלי (שחשוב) הוא G.SKILL 2GB 800mgz 4-4-4-12 ASUS P5B עם הביוס הכי אחרון 8800 GTS 640 ספק כוח HEC 500W TRT (שאמור להחזיק עד כמה שאני מבין) וזהו בערך
-
- 7 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אז כנראה יהיה לי אחד משני המעבדים הנ"ל, אני רוצה להריץ אותם ל3 ג'יגה. קירור סטוק יחזיק מעמד? מכמכה ועד כמה הטמפ' יעלו?
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שמעתי שמדפרים בפורום על מדריך למריחת משחה טרמית ולא מצאתי, מישהוא יכול להביא קישור או לסביר מחדש?
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
AMD athlon 3000 64bit Stepping E6 Abit AN8 Ultra Twinmos 512 DDR400 x 2 eVGA 7800GT TT Big typhoon OCZ Modstream 450W
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
טוב אז עשיתי OC קטן ככה לסמפרון שלי והצליח עכשיו הFSB שלי עומד על 222 והוא גם יציב בPRIME ברגע שאני מעלה אותו ל223 הוא הופך להיות לא יציב בPRIME95 ועושה אררור אחרי כמה דקות של עבודה מה שכן הצלחתי להפעיל את המחשב עם FSB של 235 ועשיתי SUPER PI יצא תוצאה של 48 שניות!! אז ככה הנה כל הפרטים אולי תוכלו לעזור לי להעלות את המהירות ועדיין לשמור על היציבות?? דרך אגב למי שלא יודע בלוח של אביט אפשר להעלות את המתח למעבד באחוזים זה הולך 6 אחוז 12 אחוז ו14 אחוז והמתח לזיכרון הולך בקפיצות של 0.05 [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני מריץ בדיקה רגילה לגמרי עם התוכנה וב16% זהו המחשב לא מגיב אפילו העכבר לא זז.. מה לעשות?
-
- 7 תגובות
- 620 צפיות
-
-
מה אתם אומרים? נראה שווה לא? http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=LHD-V06&other_title=LHD-V06CoolDrive%206 שליטה ותצוגת טמפ של 4 מאווררים + שליטה מלאה וקונפיגורציה מתוך תוכנה מצורפת...
-
- 6 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אם מישהוא יוכל לעזור לי אני ישמח יש לי שליטה כמו שאתם רואים על המאוור של המעבד ועל הצ'יפ אבל דווקא את המאוורר שעושה לי הכי הרבה רעש אני לא יכול לשנות ??? (זה מאוורר של Thermaltake עם חוט צהוב כזה שבאתר החברה אמרו לחבר ללוח אמא כדי לשלוט על המהירות שלו אבל .... כלום) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
חשבתי על משהו כמו TT Big Typhoon אבל ראיתי ש-V1 עוקף אותו אני מחפש משהו להגיע עם המעבד עד ככה 3.7
-
- 7 תגובות
- 620 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה riva tuner אני לא יודע איפה נמצא המהירות של המאוורר של הכרטיס מסך
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום. קניתי מחשב חדש ואני רוצה לדעת האם יחזיק מעמד באוברקלוק לכרטיס מסך.... עד לפני חודש לא ידעתי אפילו מזה אוברקלוק אבל נכנסתי פה לעיניינם ואני קצת מבין עכשיו.... המפרט בחתימה.. הטמפרתורות שלי דיי בסדר... מעבד : מאמץ-49 לא מאמץ-41 כרטיס מסך: אני אביא מחר
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
-
-
-
שלום .. אני מחפש את החלקים הבאים ואני רוצה לדעת איזה הכי כדי וכמה יעלה .. אז ככה : מארז יפה ומקרר גוף קירור סוקט 775 ספק כוח מינימום 550W 2GB זיכרון 800MHZ של איזה חברה הכי כדי לי לקחת את הדברים האלו ? ושיהיה גג 1000 ש"ח .. עם צריך אז 100 או 200 שקל לכאן או לכאן ..
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
לכל מאוררי ה 80 יש אותו CFM? פשוט עכשיו שאני קונה את המארז החדש אני מקבל איתו מאווררי לדים מוזרים חשבתי שאולי הם סתם לא יודע.. לא רשום על הנתונים שלהם מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
ראיתי את הנתון על הSPARK 7 של TT ולא הבנתי מה המשמעות שלו.
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
חשבתי לקנות את המאוורר הנ"ל , טמפ' ההרד-דיסק שלי ( Maxtor 40GB ATA133 ) היא בסביבות 50 מעלות שהוא idle וקרוב ל 55 מעלות בעומס. לגבי סידור הכבלים במחשב יש כבלי IDE רגילים שהם די קשורים ביחד , יש לי מאוורר אחד שמכניס אוויר (מאחורה) ומאוור אחד שמוציא אוויר (מלמעלה) זה האתר הרישמי של המאוורר להרד דיסק : http://www.spire.nl/asp/hdd.asp?ProdID=17 אם יש לכם המלצה על מאוורר אחר או על עוד רעיונות להוריד את הטמפרטורה רשמו אותם תודה
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
שלום אני עשיתי אוברקלוק למערכת שלי(ראה מפרט מחשב) ואני שמתי את הזיכרונות על 133 מגה הרץ והם על 180 מגה הרץ בגלל הבאס של המערכת אז השאלה שלי היא האם אני יכול להביא אותם ל-200+ מגה הרץ??? כי בביוס אין אפשרות כזאת אולי יש איזו תוכנה שיכולה לעזור לי?? (אני יודע שפתחתי תרד עם רעיון דומה אבל לא רציתי להקפיץ והשאלה שלי השתנתה...)
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-