אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה מהאתר, התקנתי , הפעלתי מחדש את המחשב, הפעלתי את התוכנה וזה מה שהוא רושם לי:(Cannot connect to r6probe, overclocking(and startup overclocking will be disabled מה פשר השגיאה?
-
- 5 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום כולם.. נשברו לי 2 סמארטים.. ואני מחפש עכשיו מאורר למעבד... אפילו 2.. השאלה היא... מה המאורר עם הכי הרבה דחף אוויר. CFM בעולם.. (בעולם.. אני מתכוון בקרב יד.. שאני יכול לקנות..) תודה... וד"א רעש ומחיר... זה לא בעיה....
-
- 8 תגובות
- 589 צפיות
-
-
יש לי כרטיס XFX 275 GTX במנוחה הוא 60 מעלות ובמאמץ 80 כשאני עושה לו OC קטן הוא נהיה לא יציב בכלל בגלל זה אני רוצה לקנות קירור עד 250 שקל ואם אפשר לא של AC הוא לא מתאים . תודה
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
יש לי תמעבד שבמפרט למטההההההה רציתי לדעת אם אני צריך לקנות משחה טרמית ?... או שלהחליף רק תקירור.... המחשב אצלי שבוע....
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
טוב אז ככה.. זה מפרט..: וזה התוצאה אחרי OC של 200MHZ עם התוכנה SETFSB אני לא יכול לעשות יותר כי אחרי זה המחשב קורס.. תמונה: השאלה שלי איך התוצאה.. תודה לעוזרים..
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אז כך כמו שכולם בטח כבר יודעים יש לי את הלוח של אסוס p4c 800 e deloxe וזיכרונות של corsiar xms pc 4400 550 mhz 2.5 וקרור גז וכו וכו (השאר בפרטים) בקיצור אתם לא תאמינו אבל הבוסטר הרס לי את הזיכרונות שלי (אל דאגה כבר שלחתי לחברה להחלפה יגיע עוד איזה שבועיים לצערי חח) עכשיו יש לי שאלות צריך בוסטר לכול זיכרון יענו עם יש לי שני זיכרונות צריך בוסטר לכול זיכרון? איך הוא יכל להרוס לי את הזיכרונות וכמעט את הלוח הביוס הלך הייתי צריך לצרוב חדש..??? עד כמה צריך לעולת להוריד עם הבוסטר בקיצר אנשים עזרו לי.... ושאלה אחרונה בגלל שאני שולח את הזיכרונות להחלפה יש לי אפשרות להחליף את הזיכרונות לזיכרונות אחרים יש המלצות?? תגידו שמות ודגמים ואני יבדוק באתר שלהם (כי הוא בצרפתית ובטח לא תבינו ח…
-
- 5 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני מתכנן לעשות היום OC למעבד (מפרט בצד). דבר ראשון רציתי לשאול אם אני משנה את המחלק ל 1:1 אז תדר הזכרון לא יורד? אם נניח יש לי 280 BUS אז הזכרוןנות יעבדו על 560 לא? ועכשיו הם עובדים על 667. דבר שני, למה ב CPUZ אני רואה ב CLOCKS תדרים ומכפלות שונות? כל כמה שניות המהירות של הליבה משתנה וכנ"ל גם המכפלה ואחרי כמה שניות חוזרת. לדוגמה לרגע יש 1870 MHZ מכפלה 6 עובר ל7 ואז הופך ל 1600MHZ עם מכפלה 6. מה זה? דבר אחרון, אני אצטרך קירור חדש למעבד? אני מתכנן OC קטן 2100-2200 מקסימום. תודה רבה (ומצטער על החפירה )
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
נכון לפני שמתחילים אוברקלוק למעבד צריך לכבות כמה דברים בביוס כמו cool n quiet אז השאלה שלי זה אחרי שסיימנו עם האוברקלוק ,האם צריך להחזיר את הדברים האלו לכמו שהיו ?
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
לוח אם : DFI infinity nf4 ultra רשום במדריך הזה http://hwzone.co.il/guides/oc_cpu/ שצריך לבטל את Spread Spectrum אבל אני לא מוצא אותה בביוס שלי.. מה לעשות? ורשום גם "לאחר מכן, יש לבטל את אפשרות ה-Cool'n'Quiet " ואצלי רשום amd k8 cool & quiet לבטל את האפשרות הזאת? תודה לכל העוזרים!!
-
- 6 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרה בבחירת קרור למעבד, יש לי פנטיום 4 3.06GHz פרסקוט, ואולי בעתיד הלא רחוק אשדרג ל Core 2 Duo/Quad, אז אני רוצה קירור שלא יאכזב בשניהם (הפטניום סוקט 775), זה המארז שבו הוא יהיה: http://www.skypc.co.il/pl_product~RC-534~6~0.htm הדגש הוא על שקט, וכמובן שגם יקרר כמו שצריך.. התקציב - כמה שנדרש, בלי להשתגע יותר מדי, סביבות 300 ש"ח משיטוט בפורום הבנתי ש Thermalright Ultra 120 eXtreme נחשב טוב.. מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 589 צפיות
-
-
מערכת קירור למעבד עם צלעות קירור...? אני לא כלכך מתמצא אמרו לי צריך לפרק את כל המחשב ולהרכיב אותו מחדש... כמה אמורה לעלות לי ההתקנה בערך?
-
- 5 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אנשים בדחיפות מירבית משאבה במלאי בחנות כלשהי ברשת או המלצה על חנויות עם משאבות באזור ירושלים, תודה רבה רבה רבה לכל מי שמגיב
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
נראה לי שאין בכל זאת אבל אני שואל כי אם יש תוכנות שעושות פלאש לביוס דרך ה WINDOWS אז אולי יש האם יש תוכנה כזו ??? כי השקעתי הרבה כסף בזכרונות מהירים+DFI+סתפ איכותי זה יהיה בזבוז לא לנצל למטרות אובר קלוק
-
- 6 תגובות
- 589 צפיות
-
-
איפה יש? אני מתכוון לדגמים החדשים של 1700, 1800, ...
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
בביקורת על המארז סונטה III של אנטק רשום כי מומלץ להוסיף מאוור 120 ממ פינמי בנוסף לזה אשר מגיע עם המארז. אייזה מאוורר אתם ממליצים לי להתקין , בדגש על איכות המאוורר ו"השקט" אשר הוא יפיק. תודה מראש, דרור.
-
- 5 תגובות
- 589 צפיות
-
-
לקראת הוזלת המחירים של מרובעי ליבה ב-22 ביולי , מעניין לדעת איך המעבדים האלה ב-OC , והאם קרור אוויר טוב מספיק ל-OC במעבדים הללו ?
-
- 7 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אז ככה חשבתי לקנות מערכת קירור חדשה למעבד רציתי לדעת מה יותר טוב Thermalright Ultima-90 או Arctic Cooling Duo: Alpine 7 & Freezer 7 Pro Attack Value (עם זה בכלל מערכת קירור או מאורר לקירור) תודה תעוזרים
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מערכת מחשב עם המפרט הבא: amd 4600 8800gts 320mb 2 ג'יגה של g.skill liberty 400w compucase 6a21. יש לי יומולדת עוד חודשיים וחשבתי להוסיף/להחליף למארז מאווררים איכותיים יותר שיהפכו אותו לשקט יותר. אשמח לשמוע המלצות, תודה מראש. ;D
-
- 8 תגובות
- 589 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק למעבד מהירות מעבד 1.86@2.7 באס 266@390 מתח מעבד 1.304V מתח זיכרונות 2.0V קירור סטוק של אינטל מעלות במנוחה 40-42 מעלות במאמץ מלא 70-71 האם המעולת והמתחים טובים וצריך הצעות לשיפור
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
היי, אז יש לי שאלה... יש לי 2 מאווררים במארז... אחד של 800rpm ואחד של 2000rpm... אני רוצה שמקדימה יכנס אוויר ומאחורה יצא אוויר... אז איפה לדעתכם כדי לי לשים את המאוורר החלש והחזק? תודה.
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
http://www.akiba-pc.com/forums/index.php?showtopic=189
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
טוב, אז פתחתי פה אשכול לפני שבוע... לא רציתי להקפיץ את האשכול, אז פתחתי חדש... טוב אז אחד המאווררים במארז שלי לא פועלים... יש לי קריסות במשחקים, כנראה בגלל בעיית טמפרטורה של הכרטיס מסך: בשעת מנוחה: 74-75 בזמן קריסה: 105 הייתי מעוניין בהמלצה למאוורר קדמי, שיוריד את הטמפרטורה של הכרטיס בצורה רצינית (אם יש כזה, בכמה הוא יוריד להערכתכם?) כמו כן, הכרטיס מסך שלי הוא 1950PRO של Sapphire... הרצתי חיפוש בגוגל וראיתי כמה תגובות על כך המאוורר שלו גרוע... זה נכון? עוד מישהו עם הכרטיס הזה מכיר את הבעיה? אם צריך להחליף, לאיזה מאורר לכרטיס מסך כדאי? בכמה הוא יוריד את הטמפ'? ד"א עדיף שהמאווררים יהיו מ-LogicPC, כי משם קניתי את המחשב, ועדיין יש אחריות.. תודה
-
- 9 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום, הרגע קיבלתי את הקירור החדש שלי למעבד, Scythe Ninja ויש לי שאלה קטנה. מניסיון קודם, הפלטות האחריות של הקירורים מהוות סיכון מסיום ללוח במידה ורוצים להוריד את הפלטה. כבר קרה לי לא כמה פעמים שלוח אם נדפק בעקבות הסרת הפלטה אחורית, גם כן, לאחר ההסרה הפלטה אינה שמישה יותר. רציתי לדעת אם ניתן להתקין את הפלטה האחורית ללא הורדת המדבקה? האם זה בטוח? זה יהווה בעיות כלשהן? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני משתמש כרגע בקירור סטוק שקיבלתי עם המעבד, הטמפרטורה שלו במנוחה היא 36 מעלות, עכשיו אני לפני אוברקלוק ואני רוצה לקנות קירור, אז אין לי כ"כ הרבה כסף, אני רוצה לקנות משהו ב150 שקל לכל היותר, עכשיו מצאתי בזיגזג את המוצר הזה: VANTEC AeroFlow TMD VP4-C7040 FOR P4 הוא טוב לאוברקלוק? יש לי מעבד 2.4 בסקוט 478. עכשיו ראיתי אותו בנועה ב100 שקל, אבל עם כל השליחה בלה בלה יוצא 135 ובשביל 10 שקל אני מוכן ללכת ברגל לזיגז שזה דיי קרוב אלי :ס. מה אתם אומרים, כדאי? או שיש קירור יותר טוב במחיר הזה?
-
- 11 תגובות
- 589 צפיות
-