עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by ^DaRk-MiNd^,

יש לי את המארז הזה כמעט שנה ועד עכשיו תמיד חיברת את ההארדיסק כמו בתמונה בגלל שזה נותן לו אפשרות איוורור עכשיו אני כבר לא בטוח אם המצב הזה כל כך נוח. בגלל המאוורר והמיקום של הספוגים ההארדיסק צריך להיות בולט. בכך הוא מפריע לזרימת האוויר וגם קשה להוציא אותו. הבעיה היא שאני לא יודע אם מצב אחר יהיה טוב יותר: לא נראה לי משתלם לקנות מגירת קירור אם אני שם את ההארדיסק ביחד עם הפלופי למעלה הוא לא יקורר ע"י אף מאוורר באיזה פתרון אתם משתמשים במארז שלכם או שנראה לכם מומלץ?

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  2. http://www.silentpcreview.com/article63-page2.html שוב, מובילים ה-NOCTUA, ה-NAXUS וה-S-FLEX בקטגורית ה- 120MM לצערנו אי אפשר להשיג אותם בארץ

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  3. Started by J.a.C.k,

השגתי סינקים למוספטים ללוח שלי ולשאלה אפשר להדביק אותם עם דבק מגע? או שצריך משהו אחר

• 8 תגובות
    • 603 צפיות
  4. Started by Quickly,

שלום. עשיתי אבורקלוק לכרטיס מבוסס שבב של ATI עם התוכנה ATI Tool מצאתי את אחוז האוברקלוק של הליבה ושל הזכרון הכי מתאים שאני יכול להשיג והשאלה היא האם כאשר אני רוצה לעשות שוב אוברקלוק לאחר שחזרתי למצב רגיל אני יכול לעשות ישר setclock כי אמרו לי שצריך לעלות לאט לאט ולתת לכרטיס להתרגל או משהו כזה תודה... עוד שאלה. הכרטיס מסך שלי בחיים לא יורד מ51 מעלות לא משנה אם הוא מכובה שעה או דלוק יומיים אבל במאמץ הוא בחיים לא הגיע לי ליותר מ54 האם זה טוב? או שזה בכלל מזייף בטמפ'

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  5. Started by galh_5,

קירור ל-4200+ איזה קירור יותר טוב תקציב:200-300 שקל מעונין ב-oc עד הסוף מה עדיף BT או נינגה פלוס או בכלל משהו אחר?

• 9 תגובות
    • 603 צפיות
  6. איך עושים את זה -הכוונה דרך וולט מוד ... (שנראה לי שעושים את זה דרך וולט מוד ) אני צריך להעלות מטח כדי להתקדם עם P1 ... וגם אני רוצה לדעת בכללי .... תודה ....

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  7. היי, יש לי e8400 עם קירור סטוק, כל הנתונים שאני כותב נמדדו ע"י realtemp 2.5 בidle ההפרש בין שני הליבות עומד על כ10 מעלות (33/23) בעוד שבעומס של 100% ההבדל עומד על כ 5 מעלות (50/45) האם זה תקין? האם יש דרך לתקן את זה. על העניין נראה לי מאוד מוזר. תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 603 צפיות
  8. Started by rosesr,

האם אפשר לשים את הצלעות קירור של ZALMAN (עם הHEAT PIPE) + HEATSINKS לזיכרון? תודה לעונים!

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  9. תודה מראש לכל עוזר/ת!

• 12 תגובות
    • 603 צפיות
  10. Started by tintin,

קיבלתי את הלוח הזה במקום הDQ 6 שהלך לעולמו ובהגדרות בביוס לא משנה מה שאני מגדיר הוא לא מעלה את המחשב הוא נדלק ולא קורה כלום ואז שאני מכבה את המחשב ומדליק הוא עושה OC FAILED עשיתי fsb 400 vcore 1.5 dram 2.32 pll 1.6 nb 1.6 fsb vtt 1.44 לא משנה מה זה לא עושה שום BOOT בHARDWER MONITOR אני רואה שהמתחים שני מגדיר משתנים בהתאם חוץ מהמתח של המעבד שנשאר המקורי אולי זאת הבעיה? כשאני עושה AUTO בביוס ומגדיר FSB 400 וכל השאר על אוטומאטי המחשב עושה בוט ונכנס לWINDOWS אבל המתחים נמוכים מדי ובORTHOS הוא מתרסק לפני זה היה לי DQ6 ובקלות הגעתי לFSB 460 מה הבעיה?

• 6 תגובות
    • 603 צפיות
  11. Started by Ori The Man,

ראיתי במאמר על האמצעי קירור למכרטיסי מסך את המאוורר הזה חיפשתי ולא מצאתי אותו בחנויות בארץ (בדקתי באתרים) איפה אני יכול למצוא את זה? תודה

• 6 תגובות
    • 603 צפיות
  12. Started by crovei,

שלום.. לפני כמה זמן קניתי מחשב חדש (P4 3.2 512 ram) וכמובן שפירקתי לגמרי את כל המחשב הישן, לקחתי הארד דיסק אחד, כונן, מגירת קיררור להארד דיסק וכמובן מאוורים.. הקטע הוא שנשאר לי מאורר אחד (80 מ"מ) ואני רוצה להתקין אותו בצד המארז.. (על הדלת..), הבעיה היא שיש שם מקום למאוור 60.. איך אני יכול בכל זאת להבריג (או לחבר בכל צורה אחרת..) את המאוורר לשם?.. ומה עדיף?.. שיוציא אוויר או שיכניס?.. (אם צריך תמונה אני יכול לצלם ולעלות..) תודה מראש ומצטער על הכותרת.. (זה בכלל לא סלוט.. אבל לא ידעתי איך לנסח את זה יותר טוב )

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  13. Started by Bingo,

שמעו אני די מבין במחשבים אבל ב-OC עוד לא יצא לי להתנסות בעיקר בגלל המחשב שלי תסתכלו במפרט הזוועתי. השבוע אני קונה מחשב חדש עם מעבד e6600 וזכרונות 800 gskill 2 GB 4-4-4-12 לוח ASUS DLX ואני רוצה להמהיר אותו. תאורתית אני יודע שאני צריך להעלות את הבאס לתדר אפקטיבי 400 כמו של הזכרונות ליחס 1 ל-1 ואז לבחור מכפלה. עכשיו מעשית-איזה תוכנות אני צריך להתשמש? כמה זמן זה יקח? האם צריך משחה תרמית? הבנתי שצריך לעשות קפיצות קטנות של הבאס כדי שהמחשב לא יקרוס.... מה עוד כרוך בזה?? תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  14. Started by shlomi8,

שלום...יש לי מאורר סטוק על המעבד שלי ואני ויש לי גם מאורר 92 מ'מ שדוחף אויר מזה חזקק.. ואני רוצה להוציא את המוארר סטוק ולהשים את זה על הצלעות קירור... יש למישהו רעיון איך אני תוקע אותו שלא יזוז??

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  15. ואיזה קירור יש לכם\מעבד ובאיזה מצב הוא\ מארז וכו' לשם השוואה של חיישנים בלוחות שונים.. תודה

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  16. Started by reyrey_200,

שלום רציתי לדעת האם שווה לעשות למפרט כזה OC [ע"י החנות] או שעדיף לוותר. מעבד Intel Core 2 Duo E6550 Box ¤737 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE6550 לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤334 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39274 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB ¤213 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=1600AAJS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 667Mhz CL 5-5-5-15 NT ¤188 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-5400PHU2-2GBNT כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD2600XT 512MB PCIe ¤416 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-XT262ZDD צורב LG GSA-H55L X20 DVD ¤146 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H55L מארז ללא ספק HEC 6C28…

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  17. Started by toniviner,

אני יודע שבמערכות שאין בהם נעילה של AGP ו PCI ההרד-דיסק הוא גורם מאוד מגביל בכל מה שכשור בOC לFSB אז אני רוצה לדעת העים למי שיש HD 7200RPM או 5600RPM זה ישנה עד מקסימום OC לFSB? והאים יש השוואות אל HDים ובאיזה FSB מקסימום הם יהיו יציבים?

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  18. Started by shlomi8,

לפני כמה ימים הבאתי טיוניק הכל סבבה...התחלתי אוברקלוק וכנראה מרוב שאין לי סבלנות הגעתי מהר מדי ל4 ghz קיצור המחשב לא החזיק.... עכשיו אני רוצה להתחיל הכל מהתחלה כמו שצריך לפי הספר! יש פה תמונה של הביוס לפני שאני מתחיל את האובר אתם אומרים שהכל בסדר מבחינת ההגדרות? http://img227.imageshack.us/img227/6025/dscf1397wk3.jpg תודה לכולם...

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  19. Started by maxshuk,

אהלן כולם, אתמול קיבלתי את הבייבי החדש שלי (core 2 quad q6600, 8800gtx וכו'), הוא פשוט חייה רעה. בעיה אחת איתו, החום שנוצר בחדר בגללו. אני מחפש פתרון קירור שיעשה את העבודה (לא יודע אם מה בדיוק יוצר את החום - המעבד, הכרטיס מסך או משהו אחר) אבל שלא יהיה יקר מידי (הוצאתי מספיק על המחשב). אני אציין שאני לא עושה אוברקלוקינג. אני לא מבין מספיק בשביל לקבוע תקציב, אבל הייתי מעדיף להישאר מתחת ל500. מארז: Gigabyte 3D Aurora לוח אם: Asus P5W DH Deluxe בתודה מראש, ליאור

• 7 תגובות
    • 603 צפיות
  20. Started by SixKiller,

שלום יש לי איזה 5 מאוררים בחוץ שחורים כאל ה ומסריחים מאבק.... וקניתי 4 ממירים או מעבירים או איך שקוראים לזה.. ואני רוצה לדעת איך בדיוק אני יכול לצבוע את הכנפיים של המאורר זתומרת הפלסטיקים שמסתובבים... ולהוציא את מה שיש מסביב תודה על העזרה...

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  21. Started by JinKazama,

הטמפרטורה של הCPU שלי היא : 43 מעלות ושל לוח האם היא 37 מעלות יש לי מעבד של Intel 6300 Duel Core 1.86mhz רציתי לדעת אם מסוכן לעשות OC , תודה. ובכלל אם מומלץ לעשות OC? תודה

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  22. Started by shaynet,

בכמה צינורות עיבוד משתמש 6600GT וכמה אפשר לפתוח?

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  23. Started by DDgeva,

קניתי לאחרונה ספק כח מKSP בשם Spire 600W (Silent). כשאני פותח את המחשב ישר אחרי השימוש הספק חם נורא, ממש אי אפשר לגעת בו. מאז שקניתי את הספק כל הרכיבים במארז שלי מתחממים מאוד.. הייתי צריך לקנות קירור נוסף לכרטיס מסך.. ונגיד שאני מכניס דיסק לכונן הDVD שלי, הוא מתחמם.. לפני שקניתי קירור למארז הוא התחמם מאוד, אבל מאוד. עכשיו פשוט מרגישים שהוא יותר חם מהרגיל.. אמרו לי שאם כל הרכיבים מתחממים אז זה בגלל הספק כח.. וזה הגיוני כי גם הספק עצמו לוהט.. אז השאלה היא כזו: האם זו בעייה בחיבורים (חיבור לא נכון או משהו) או שהספק פגום \ גרוע? יש לי זכות לבקש החזר כסף \ החלפה בספק אחר? אם לא, האם יש לי זכות לדרוש פיצויים במקרה שהספק גרם נזק לחומרה שלי? תודה. עריכה: אני לא יודע אם זה הפורום …

• 6 תגובות
    • 603 צפיות
  24. Started by AviramR0X,

שלום, לפני דיי הרבה זמן קניתי תמחשב הבא: E8400 עם OC 4870HD 4GRAM יש קירור למעבד גם , עכשיו אני פתחתי תEVEREST סתם ככה ואני רואה את זה : אני לא כל כך מבין אבל נראה לי זה אומר שאין לי OC וזה אפילו מתחת למה שזה אמור ליהיות לי? עכשיו אבא שלי פעם אמר לי שהיה רעש מוזר מהמחשב והוא התכבה, יכול ליהיות שהתאפסו לי ההגדרות OC בBIOS? ד"א עכשיו זה כל פעם על 1998MHZ ופתאום קופץ ל2999MHZ וחוזר, פעם זה היה כל הזמן 2999MHZ וקפץ ל3999MHZ..

• 6 תגובות
    • 603 צפיות
  25. Started by lior_shenhar,

שלום חברים יש לי ניסיון רב בתחום טכנאי פי סי וכדומה אך מעולם לא עשיתי Oc רכשתי והרכבתי היום לוח p5e של אסוס ב 1000 ש"ח ומעבד e8400 זכרונות יש לי מהמחשב הישן 4 סטיקים של גיגה מהירות 667 אודה לכם אם תוכלו לתת לי הוראות מדיוקות להגדרות שיש לבצע מי מו מה ואיך למהירות בטוחה שהכל יעבוד חלק יש לי מאורר איכותי מאד של זלמן ככה שאין בעיית קירור

• 9 תגובות
    • 603 צפיות

דיונים חדשים בפורומים