עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. היי עשיתי קצת OC ל 8800 GTS OC2 שלי ליבה 630 במקום 580 זכרונות 1000 במקום 850 ושיידר 1500 במקום 1400 קיבלתי טרידימרק 06 11500 העניין הוא שהכרטיס מסך במאמץ מתייצב על 81 במנוחה 63 זה תקין? או שזה יגמור אותו מהר מאוד? דבר שני, האם יש לי אחריות על דברים כאלה לסוג הזה של הכרטיס (של BFG) דבר שלישי, אני מתעניין במערכת קירור מיים, קראתי את הסטיקי, אבל אני מחפש פתרון שלם, כלומר מוצר שללם אריזה אחת שאני קונה ומרכיב בבית זה הכל בלי כל שאר הסיבוכים...יש חיה כזו? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 485 צפיות
  2. Started by frogman,

אשמח אם למישהו יש לינק ישיר להורדה.....

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  3. Started by asafgolan,

אני מחפש יחידת קירור לכרטיס הנ"ל (של MSI אם זה משנה). על אילו אתם ממליצים?

• 3 תגובות
    • 468 צפיות
  4. Started by SOLIDUS SNAKE,

יש לי זיכרון 256DDR333 של מיכרון הוא מגיע ב CAS 2.5 - רציתי לדעת עם אני מוריד אותו ל 2.0 איך אוכל לבדוק יציבות (בהנחה שזה יעבוד) - כלומר באיזו תוכנה להשתמש בבדיקת שגיעות על הזיכרון ? שאלה נוספת היא האם שינוי הגדרות אלו יכולה בתווך ארוך לפגוע בזיכרון וביכולותו להציג תזמונים מסוימים, ובסופו של דבר אצטרך לרדת שוב ל CAS 2.5. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  5. כודם כל שאלה כללית, הרי הם כבר מגיעים עם מאורר אז למה אני צריך אחד אחר ?

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  6. Started by zombie,

מקווה שזה הפורום המתאים אם לא אז אני מצטער ועכשיו לבעיה :שכאני רוצה להכניס את המחשב לשנת חורף (hybinette) (נדמה לי שהוא זורק זיכרון לRAM ואז ככה הוא עולה מהר? בקיצור כשאני עושה את זה כשהוא על OC אז אחריי כמה זמן הוא נדלק לבד אבל לא מופיע שום דבר על המסך והנורה של ההארד דיסק לא מהבהבהת... כשאני חוזר למצב רגיל בלי OC הוא נדלק כמו גדול חשבתי אולי זה יכול ליהיות קשור למתחים וכאלה אז בחרתי בפורום הזה, שוב סליחה אם זה לא מתאים פה... אז המתח של המעבד הוא 1.42500V תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  7. Started by yossi314,

שלום לכל חברי הפורום, היתי רוצה לקבל הערכה לאיזה תדר אני יכול להגיע עם ה-E5200 שלי. עם פתרון-קירור למעבד: Scythe Mugen II. וערכת-שבבים: GIGABYTE P43-UD3L האם תדר של 3.8ghz, זו אופטמיות או ציפיה הגיונית?

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  8. Started by Fungus Funk,

מעבד: Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box קירור למעבד: ZALMAN CNP... / BigTyphoon לוח אם: החדשים שיצאו בקרוב... זכרון: G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 5-5-5-15 דיסק קשיח: WD3200KS Western Digital 320GB X2 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W כרטיס מסך: Sapphire Radeon X1800GTO2 512M מארז: HTPC 100BA & HTPC 100SA V2 מסך: LCD 19 inch - LG L1970HR+ DVI 2MS צורב: DVDRW BLACK LG 4167B/H10A OEM DVD-RAM זאת המערכת שאני מתכנן לקנות. #המחשב מיועד ל - HTPC, זה אומר שהוא צריך להיות שקט בטירוף! ולכן חובה שהקירור יעמוד בקריטריונים. - הבנתי שבמארז שאני לוקח הקירור לא משו http://www.nmediapc.com/htpc100.htm וזה חשוב לי...לכן אני רוצה הצעות לקירור חזק וטוב שיתאים למפ…

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  9. שלום קניתי 4 מאווררים של CM אלה שמגיעים עם המארז[רק ב 65 ש"ח] על מנת לקבל סירקולציה מלאה שמתי אחד למטה שמכניס אוויר אחד בצד [בנתיים שמוציא ברגע שאוכל להשים למעלה מאווררים ההפוך אותו להכניס אוויר ונשארו לי עוד שניים שאותם אני רוצה להשים למעלה איך הברגים שקיבלתי קצרים מידי ואני בבעיה לא מצליח לחבר מה לעשות ??? אשמח לתגובות

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  10. Started by see4,

היום רציתי לקנות מאוורר למעבד AMD Zalman 9500 AM2 וספק FSP 400W מנועה , אבל שניהם אינם במלאי ולוקח 10 ימי עסקים כדי להזמין , אני פוחד שבסוף אחכה שבועיים ואז יגידו לי לבחור משהו אחר ...מישהו יודע איפוא אפשר להשיג את החלקים האלה תוספת של 20-50 ממחירים של נועה לא משנה ... נועה מוכרים מאוורר ב 210 וספק ב - 330 ...

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  11. Started by gshhar,

חוץ מלוח מתאים,סטפטינג טוב,קירור וסוג זכרונות טובים ל-OC? האם המהירות של הזכרונות משפיעה ממש? איזה מומלצת בד"כ או שכמה שיותר מהר יותר טוב?

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  12. Started by Jenia24,

יש לי AMD 3200+ והוא עומד על 46 כאשר אני מדליק את המחשב , האם זה נחשב חם? עם כן אז התקציב שאני מוכן להשקיע על קירור זה 80 ש''ח מקסימום ואם אפשר אז שיהיה מאחת מ2 החנויות האלה. Ksp , Pandas עדיפות לקייאספי תודה.

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  13. Started by y_a_n_i_k,

בסביבות 100-150 ש"ח, גמיש.... אם אפשר לינק זאפ.... או כל מקום אחר זול...

• 3 תגובות
    • 467 צפיות
  14. Started by compman12,

אהלן, מחפש קירור למעבד הנ''ל, הכי זול שיש, שיהיה שקט כמובן - נכנס למארז HTPC. מעבד יתאמץ נטו בניגון תכני בלוריי מלאים.. תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Moo^Moo,

קראתי את המאמר על מריחה נכונה אבל לא רשום שם הפרט החשוב של כמה צריך משחה צריך למרוח על הליבה. התעסקתי הרבה עם חומרה אבל מחר זה הפעם הראשונה שאני מרכיב מעבד על הלוח. אז כמה לשים על בארטון 2500? צריך שיהיה ממש שכבה דקה? או שטיפה עבה?

16. Started by Lanzar,

אך הגוף קירור הזה שך זלמן CNPS6000-CU + המאוורר המקורי ??? ואך הוא יחסית ל VOLCANO 12 ???

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  17. המעבד E6400 התוכנה CORE TEMP הבדלי של 2 מעלות בין ליבה1 לליבה 2 האם זה הגיוני?

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  18. הם ביחס 1:1 זכרונות DDR2 667 של PQI נמצאים כרגע על CL4 ובמקור CL5. העליתי מתח מ1.20 ל-1.225 ועדין המחשב עושה ריסט ולא עולה בכלל. כעת הורדתי את המתח ואת המהירות ל350 והוא בסדר. הטמפ' אחלה והבדיקות יציבות. איך אני יכול להמשיך לעלות? רק החלפת זכרונות או שכדאי לעלות עוד מתח.. תודה

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  19. Started by yosi-m,

ברשותי מעבד סלרון 400 (כן כן יש אנשים כאלה), הוא פועל על באס של 66 העלתי את הבאס ל 75MHZ והכל פועל בסדר גמור! ניסיתי להעלות את הבאס ל 83MHZ אך המחשב לא עלה, שום דבר לא עלה, פשוט לא מגיב! החזרתי את הבאס ל 75MHZ והכל פעל כרגיל! למה המחשב לא עולה שאני מעלה את הבאס ל83MHZ ? הלוח תומך עד 133MHZ וגם הזיכרונות

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  20. Started by tomerzhr,

יש לי במחשב שני זכרונות של 512 רציתי לדעת אם כדאי לעשות להם אוברקלוק ואיך?

• 3 תגובות
    • 477 צפיות
  21. או שהוא מקרר טוב גם בלי?

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  22. מנהלים ההודעה פה מכיון שאני צריך מארז טוב ל oc http://www.thermaltake.com/xaserCase/soprano/bws/bws.htm האם לדעתכם המארז הזה יוכל לשמור על קרירות מעל לסבירה עם החומרה שלי (בחתימה)? שימו לב שהספק כוח שלי על שני המאווררים שלו מוציא חום רב ומאחר והוא קרוב למעבד אז המעבד שלי נמצא ב 50 מעלות במנוחה!!! תודה מראש

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  23. Started by yambtz,

אני רוצה לבנות מערכת שליה ואני שוקל לבנות ראובאס. הסיבה העיקרית זה שהוא יותר יפה ונוח. השאלות שלי הן ככה: 1)מה ההבדל בין ראוסטט לפוטנציומטר? 2)איפה אני קונה ראוסטט וכמה עולה? 3)זה בא עם הכפתורים או שהם בנפרד? אם כן איפה קונים? יש לי כבר מדריך (מ bit-tech) אבל החנויות שהם ממליתים עליהן הן בחו"ל.

• 3 תגובות
    • 939 צפיות
  24. שלום לכולם, אני רציתי לשאול על בעיה קיימת ויש לי פיתרון בשבילה אבל אני רוצה לשאול, אולי יהיה פיתרון אחר. יש לי מחשב ובו המפרט הבא: מעבד: Intel E8400 לוח אם: Asus P5Q זיכרון: OCZ REAPER 4GB 1066MHZ דיסק קשיח: WD 500GB כרטיס מסך: Nvidia Geforce 8800GTS 640 מארז: Cooler Master RC690 בתוספת שני מאוררים שאני הוספתי. ספק כוח: Enermax Liberty 500W המחשב ללא OC ורציתי לשאול מדוע יש לי טמפרטורות גבוהות בלוח אם. הלוח אם עצמו לפי החברה של ASUS מיועד לעבודה של טמפרטורה עד 45 מעלות והוא עולה לי ל50 במאמץ. כמו כן גם ההארד דיסק מגיע לי לטמפרטורה של כ46 מעלות בזמן עבודה. יש איזשהו פיתרון לבעיה? לפי דעתי הפיתרון לבעיה היא בקניית מאווררים חזקים במיוחד(אני יודע איפה לקנות אבל אנ…

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  25. Started by gil_k,

אני רוצה להוסיף מאוורר נוסף על הנינגה, על איזה מאווררים אתם ממליצים? עדיפות מנעה, TMS, פנדה, KSP ושאר חנויות בקריות\צפון. בקשר ל IQPC- לא נראה לי כדאי לקנות מאוורר ולשלם עוד 30 למשלוח. תודה, גיל

• 3 תגובות
    • 484 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.