עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by samigol,

שלום אני רוצה להתחיל לעשות המהרה למחשב שלי אבל דבר אחד אני לא מבין.המהירות שאני מגיע עליה בסופו של דבר נשארת ואני יכול להפעיל תוכנה ויצא לי תוצאות יותר טובות או שזה רק כדי להראות עד כמה אפשר לחנוק את המחשב?

2. יש לי radeon 9800 pro ועכשיו האיוורור שלו חרא אני משחק במשחק המסך ניהיה שחור!!! קיצר עכשיו תקעתי מולו מאוורר שמתחבר לחשמל 220 וולט ואני כבר משתגע מהראש אין לי מאוורר אחר מה אתם מציעים לי לקנות? משהו טוב יחסית למחיר ושלא יעשה הרבה רעש!!! בבקשה!! ואל תגידו לי לחפש למה אני לא מצליח לעשות חיפוש באתר! הדפדפן פשוט חושב שנה ובסוף לא מגיע לכלום

3. ערב טוב ! הפעם - חיבור צינורות נחושת לצלעות הקירוaר של הספק, וחיבורם למעגל מערכת קירור המים ! פשוט מאוד אני חושב ;D התמונות אומרות הכל ! והכי חשוב - נפתרתי מהמאוורר המעפן והמעצבן של הספק !!! 8) תגובות בברכה, אבנר רישרד.

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by s7rmt,

קראתי ביקורת על מתקן קירור באתר.... http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1094051628,50801, ולא ממש הבנתי מה מתקינים את זה במחשב מה עושים עם זה מי שהוא מוכן.... להסביר תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  5. Started by t1t2t38,

היי לכולם ,לפני שנה בערך קניתי את המעבד הזה בראש שכשיבו היום בו אני ארגיש שהוא חלק לי טיפה במקום לרוץ לקנות מעבד חדש אני יעשה לו OC כי הוא בקלות מגיע מ1.8GHZ ל3.0-3.2 מכל מה שראיתי את האחרים. המפרט שלי הוא- E2160 GA-EP41-UD3L GIGABYTE OCZ Gold GX XTC 2*1GB 5-5-5-15 DDR2-667 (333 MHz 8800GTS 320MB המעבד עובד ב- 200*9 1.325V עקבתי אחרי כל המדריכים וגם נסיתי לבד.נעלתי את התדר של הPCI-E ל100HZ.ביטלתי את האפשרות C1E. אבל כשנסיתי לעלות בFSP מ200 ל250 המערכת לא עלתה והוא שיחזר להגדרות קודמות.מה אפשר לעשות? ולצערי לא הצלחתי להבין איך עובדת שיטחת מחלק הזיכרון/תדר בBIOS שלי מישהו מכיר אולי?

• 6 תגובות
    • 808 צפיות
  6. ok שמתי לב שכמעט ולא מכירים את המעבדים האלו בארץ אז נא להכיר את המעבדים שיתנו לך הרבה ובמעט כסף יחסית. ריכזתי את כל המידע על האופרונים באשכול אחד שאמור לתת מענה כמעט על כל שאלה בעיניין. ככה זה התחיל : גירסאות האופטרונים נועדו לעבודה עם שרתים, הם היו קיימים בסוקט 940 עם תמיכה במספר מעבדים ובזיכרונת ECC כאמור לפלח שוק היוקרתי של השרתים. לפני כמה חודשים amd הקדימה את אינטל והוציאה אופטרונים כפולי ליבה - כאמור לשרתים, ומאוד מאוד רצתה להגדיל את נתח השוק שלה שעמד על פחות מ 10% הפיתרון היה מושלם, מעבדים בסוקט 939 שישרתו בעיקר משתמשים בחברות גדולות - או בקיצור תחנות עבודה - ובמחירים נמוכים. (אגב חודשיים אחריי זה נתח השוק של AMD בשרתים עבר ל 20%, האופטרונים כבשו את השוק המקצוע…

• 57 תגובות
    • 3.8k צפיות
  7. מה אפשר לעשות??

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  8. Started by THE_COMMANDER,

ניסתי להשיג נגדים בשביל לבנות פאן באס אבל לא הצלחתי להשיג מישהו יודע איפה אפשר להשיג אני גר באזור חדרה???

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  9. Started by ccc,

אני לא יודע איך זה מתבצע לכן אני חייב עזרה יש לי 6 מאווררים של 12 ואט כל אחד אני רוצה לחבר אותם לביי באס כאשר יש לי במפסק on12v\7v\off איזה נגדים מדוייקים אני צריך לקנות? איך זה הולך?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. הprescot 3GHZ 478 שלי מקורר עם bigwater כבר שנתיים ודי נמאס לי למלא מים כל כמה חודשים. הסיפור מתחיל כשנגמרו לי המים בבקבוק והמים המיוחדים האלו עולים איזה 70-80 שקל. אני בכלל מתכנן לקנות מחשב חדש וחושב אולי כדאי להחזיר אותו לקירור אוויר הבעיה היא שמתי שהחלפתי לקירור מים שברתי לו את התושבת למאוורר אבל יש לי לוח אם מת שאפשר לקחת ממנו תושבת וגם מאוורר . הנה רשימה שאלות שהם גם רשימת פתרונות פוטנציאלים שחשבתי עליהם - יש איזה מים יותר זולים שאני יכול להשתמש בהם ? - כדאי לי בכלל להתחיל לפרק את המחשב והלוח המת ולנסות לחבר את המאוורר של הלוח המת? - אני קצת אצלן ולא בא לי כל כך לפרק את הלוח ולהרכיב אותו מחדש (הרבה בלגאן בשביל הגרוטאה הזאת) . -האם יש קירור שיהיה תואם לברגים של הגוף …

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  11. בקשתי שיטפלו לי במחשב בקטע של סדר וניקיון כי אני לא הכי בראש של לעשות את זה. הוא אמר פירוק הכל ניקיון וסידור כבלים 120 ש"ח. מחיר סביר או יקר? כדאי לעשות או לא?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. המאוורר של הכרטיס מסך שלי שבק חיים, Radeon 9800PRO של Gigabyte, ואני צריך המלצה למאוורר אמין ולא יקר מידי. אני לא עושה OC, אני רק צריך מאוורר אמין, ולא רועש, ושלא יהרס לי שוב. אשמח להצעות, תודה מראש

• 9 תגובות
    • 651 צפיות
  13. יש לי מינוס 1 טמפרטורה והמחשב הספיק לעבוד כמו שצריך אני מדליק אותו מפעיל תוכנה והמחשב לא זז לא יודע עם זה קשור אבל זה בא ביחדדד

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  14. Started by (G),

טוב חבר'ה אחרי שרכשתי את המחשב שלי(המפרט בפרטים שלי) אני רוצה לבצע OC למעבד. אין לי מושג מה לעשות בתוך ה-SETUP של ה-BIOS. אז אני צריך את העזרה שלכם. באיזה תוכנות להשתמש ובאיזה צעדים לנקוט. אם אפשר מדריך מפורט או הסבר מעמיק על התהליך אני אודה לכם מאוד.

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  15. בלוק קרור לגשר הצפוני - 250 ש"ח בלוק קרור למעבדי Pentuim4 275 ש"ח רדיאטור מקצועי - EMP 175 ש"ח משאבה Eheim 1260/1060 600 ש"ח מיכל מים - 5.25 אינצ' 100 ש"ח Relay - EMP 80 ש"ח (מזה ?, אם מישהו יוכל להסביר לי אז אשמח!!) Enermax 120mm 110 ש"ח וגריל ! נוזל קירור - 1 ליטר 20 ש"ח Nanotherm - Blue II 23 ש"ח מה דעתכם על המערכת הזו בסוף היא עולה 1657ש"ח (בלי צנרת ומחברים) אשמח לשמוע הצעות לשיפור וייעול !!! איפה אוכל לקנות בלוק מקצועי לכרטיס מסך איני יודע מה לעשות לגביי צנרת ומחברים (אינו כלול במחיר!) הנה המפרט שלי כדי שתוכלו לראות מה צריך להוסיף ומה אפשר להוריד !! CPU : Intel Pentium IV 2.6C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1075.79 ] 1 Motherboards for Intel : As…

16. אצלי במשהו כמו 6-7

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by nimrodim,

היו שמועות על רדיאטור כפול, ראשים חדשים..... ומאז שום דבר חדש... אז היכן עומד קירור מים תוצרת כחול לבן?

18. תראו אני כבר הרבה זמן מחפש איפה אפשר להעלות את הFSB אני נכנס לביוס ולא מוצא פשוט לא מוצא אני לחצתי ctrl+F1 גם לא הופיע לי (יש לי ביוס כזה אדום) יש לי לוח אם DFI NS35-SL ומעבד אינטל פנטיום 4 2000

• 4 תגובות
    • 458 צפיות
  19. Started by Xilver,

כפי שאפשר לראות ממונה ההודעות.. אני חדש באתר והגעתי אליו כתוצאה מקריאה בעיתון "מעריב- עסקים" על האוברקלוקינג. הנושא עניין אותי מאוד משתי סיבות- האחת היא שאני מאוד אוהב מחשבים וכל הקשור בהם השנייה היא שנראה לי מעניין לשפר את העגלה שלי התחלתי לדפדף באתר ולחפש מדריכים שונים, מצאתי מדריכים לאוורור, המדריך למתחיל לאוברקלוקינג וכו' כמובן שהרחבתי את ידיעותיי בתחום שלפני זה היו אפסיות, אך עדיין לא מצאתי דרך או מדריך אשר ממש מראים צעד אחר צעד כיצד לשפר אותו... מאיפה להתחיל ומתי לסיים אשמח להתקבל בקהילתכם, ואשמח מאוד אם תוכלו להסביר לי יותר לעומק בעניין (למבינים שיש כוח לנוב כמוני ). תודה. :

• 9 תגובות
    • 648 צפיות
  20. Started by Melike Pk,

שלום לכולם D: יש לי מעבד AMD Athlon 4400+ X2 2.3GHz שאני רוצה לעשות לו OC. הטמפ' במצב מנוחה לא עוברות את ה40 מעלות ובכלל רק אחרי הרבה מאמץ הוא מגיע ל45... אני רוצה להמהיר אותו עד שהוא יגיע לטמפ' לא רלוונטיות... ד"א אין לי מושג איך עושים OC...זה דרך הBIOS לא? תודה רבה לעוזרים! מפרט מלא: AMD Athlon 4400+ X2 2.3GHz 2X1GB ram ddr2 667 palit 8800gt sonic mobo gigabyte m61ps3 ספק 500W של MSI 2X160GB =320GB HDD on RAID

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  21. ה H50 שלי מתחילה להתעייף ואני שוקל חלופות פחות רטובות. ה TPC 812 נראה מעניין, רק יש בעיה אחת - לא ממש מצאתי מקום שמוכר אותו בישראל. הוא בכלל ניתן לרכישה בארץ? צריך קשרים מיוחדים אצל היבואן? איפה קונים את הפלא המתכתי הזה?

• 5 תגובות
    • 949 צפיות
  22. מכירים את הקרחון הזה שלוקחים לטיולים ובמיוחד לפיקניקים זה שיושב בתוך הציידנית עם כל האוכל והשתייה זה נראה ככה: עכשיו חשבתי על זה הנוזל שנמצא בתוך זה מחזיק הרבה זמן שהוא קופא אולי זה יכול לשמש כנוזל לקירורי מים זה יכול להיות מעולה אבל כאן אני צריך שאתם תגידו מה אתם חושבים שיהיה שנה טובה ומתוקה לכל חברי הפורום 8)

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  23. Started by EviLeader,

שלום לכולם. רציתי לדעת כמה זמן בערך משתמשים במיכל של קירור מים? אם צריך להחליף ולקנות מיכלים חדשים, איפה קונים? (למשל לBigwater 745\Galaxy 2)

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  24. Started by eranza,

שלום לכל חברי הפורום יש לי שאלה קטנה אליכם קניתי כמה חלקים לקירור מים (ממש פשוטים) זה פעם ראשונה שאני מנסה לעשות את זה אז אמרתי נתחיל בקטן עכשיו רציתי לדעת איזה נוזל קירור אתם ממליצים ? ואיפה אפשר להשיג את זה (הכוונה איזה חנות) דרך אגב הזמנתי של זלמן zm-g100 שהוא מכיל 500 ואחר כך ראיתי גם שיש zm-g200 מישהו יודע מה ההבדל ביניהם? ועוד שאלה קטנה המיכל שלי מכיל חצי ליטר, כמה כמות נוזל אני צריך ? בדיוק חצי ליטר או שכל הצנרת תהיה מלאה+המיכל ? דרך אגב לא משנה המחיר של הנוזל כל הצעה תתקבל בברכה בתודה ערן

• 3 תגובות
    • 576 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.