עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by nnfyrbsnss,

סליחה על דאבל והקפצה לא מצאתי את חוקי הפורום אבל בכל מקרה יש מצב שתעזרו לי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=239318??

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  2. Started by yoav1000,

אני רוצה לקנות את הקירור אבל אני חושב שהוא לא יכנס אצלי אבל קראתי שאפשר לחבר אותו הפוך זה נכון? האם כך זה יכנס אצלי? *מפרט בצד תמונות: [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  3. Started by pain_killer12,

הגעתי 3.0 שזה 300X10 המחשב קרס בבדיקת אורטוס, המתח היה 1.325 ניסיתי להעלות ל1.33125 אך היו שגיאות בבדיקת האורטוס. הורדתי את המכפלה ל9 אך כעת בcore temp ובאורטוס מופיע לי 333X9 ותדר סופי של 3.0GHZ ובTAT רשום לי 2700. אני מניח שה2700 הוא הנכון. העלתי את הבאס ל333 והמכפלה נשארה על 9 ועכשיו בcore temp ובאורטוס מופיע לי 370X9=3330. זה כאילו הן לוקחות את הבאס ששמתי בביוס ומכפילות ב10 מגיעות לתוצאה ואז מחשבות איזה באס יביא אותן לאותו מקום במכפלה 9 ורושמות לי אותו, מה הבעיה איתן? ועל איזה תדר המעבד עובד? (בביוס מוגדר מכפלה 9 ובאס 333) בTAT ד"א מופיע בסדר-3000mhz. אורטוס נתקל בשגיאות ב333X9 למרות העלאת מתח למעבד, אז בינתיים החזרתי ל280X10 יציב וטוב. איך אני מתקדם מפה?

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  4. Started by shai265,

אני מגיע לביוס למקום שבו אפשר לעלות את FSB והוא נעול הוא לא נותן לי אפשרות לעלות או להוריד הלכתי לפי הספר. דרך אגב : לוח אם : ASUS P4 S 800 D מעבד: P4 2.6 HT אני רוצה לעלות ל 3.0 מי שיודע איך משחררים את הנעילה שיעזור לי???

• 7 תגובות
    • 591 צפיות
  5. Started by Ido.K,

דבר ראשון תודות רבות למתמש: Ninja אז לתוצאות הסופיות: מפרט רשום לכם הכל למטה תמונות מ-Cpu-Z עדיין לא סופי בינתיים המחשב יציב וטמפ' טובות נע בין 36-46 מוציא בSuper-Pi 48 ממש נחמד מה שאפשר לעשות מכאלו דברים, [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 591 צפיות
  6. Started by benx,

יש לי GeForce FX 5600 256DDR עכשיו קיבלתי תוצאות עלובות למדי בבנצ'מארק (300 ב 3DMark05 למרות שזה נראה לי נמוך באופן חשוד אפילו לכרטיס גרוע כזה...) המהירות האכשוויות שלי הן VGA Memory Clock 399.0 MHz VGA Core Clock 300.9 MHz זה כשעדיין לא נגעתי בו... עכשיו הורדתי את GeForceTweakUtility נכנסתי לתגית NV Clock והלאה, קראתי איפה שהוא בחיפוש שצריך לעלות בקפיצות של 5 עד שמתחילים להופיע ארטיפקטים... אז מה אני צריך לעלות ב5 ? את ה Core או ה Memory ?? אז קיצר, מה אני מעלה, ואז כשאני מעלה Clock אחד צריך להעלות גם את השני ? אם כן אז באיזה קפיצות ? עריכה : הצלחתי בסוף לעשות קלוקים עם Power Strip קיצר העלתי את זה לאט לאט עד שמהירות הזכרון היתה 425 והליבה היתה 340 התו…

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  7. Started by TicTacToe,

שלום רב לפני עומדת דילמה מאוד מעצבנת. ברשותי מעבד אינטל C2D E7300 עם מהירות סטוק של 2.66 (שאר המפרט מופיע בצד) הבעיה שלי שהמעבד די מגביל אותי מבחינת הביצועים וOC בטוח יעזור בהרבה, החנות שקניתי ממנה את המחשב מסרבת לבצע OC (כנראה מעדיפים למכור מעבדים חדשים). אני לא יודע אם לבצע או לא (מפחד לאבד אחריות או לגרום נזק למערכת...) מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  8. Started by avihai007,

1)0249 2)0250 3)0252 איזה מבין השבועות האלה יהיה הכי טוב ל-OC

• 8 תגובות
    • 591 צפיות
  9. היה לי עד כה 2 סטיקים של 256 MB של Twinmos במהירות 400 MHZ שעליהם מצוין Cl 2.5. הוספתי לאחרונה שתי סטיקים של OCZ של 512 MB במהירות 400 MHZ שהתזמונים שלהם הם 2.5-4-4-8. ניסיתי להריץ את כל הסטיקים ב-DC ומשום מה הם עובדים רק ב-333 MHZ. הגדרתי ידנית את המהירות על 400 MHZ ןשמתי תזמונים 2.5-4-4-8 אך בתוכנות כגון ORTHOS, אני מקבל את הודעת השגיאה: FATAL ERROR: Rounding was 0.5, expected less than 0.4 המעידה על חסר יציבות, וכן המחשב קורס מדי פעם. אם כן, לאיזה תזמונים אני צריך להוריד את הזכרון? ואולי עדיף להשאר בתזמונים המקוריים על 333 MHZ?

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  10. היי מה נשמע. יש לי מערכת קירור במים של Thermaltake מדגם Rhythm CL-W0042 ומעבד INTEL 3.2 ג'גה הרץ 640 2M לא עשיתי עוד OC.. והטמפ' כרגע בין 37-38 מעלות. זה נורמאלי? ניראה לי שזה אמור להיות הרבה הרבה פחות.. במיוחד שזה בלי OC. -------------------- אני מעוניין לעשות O.C למעבד, אני חדש בנושא הזה ואני עוד לא יודע איך עושים עם איזה תוכנות וכ"ו.. אם תוכלו להסביר לי כל מה שאני צריך לדעת בשביל לעשות OC אני אשמח

• 5 תגובות
    • 591 צפיות
  11. אני עושה את זה בהגדרות של הכרטיס מסך ? זה בסדר או שאני צריך תוכנה ??? יש לי 256 זכרון אמרו לי שאני צריך לדעת עד כמה HMZ אני יכול להגיע ? זאת בעצם השאלה שלי פה ...

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  12. Started by DeeKay,

האם במארז הזה: http://www.compucase-hec.co.uk/mainpages/product_detail.asp?pid=8 יש מספיק מקום לחלקים הללו: http://www.thermaltake.com/watercooling/cl-w0052TideWater/cl-w0052.htm http://www.zalman.co.kr/usa/product/view.asp?idx=165&code=005

• 6 תגובות
    • 591 צפיות
  13. Started by Eluha,

לאחר O\C אני בודק את היציבות אם OCCT ולאחר כמה דקות הווינדוס ויסטה סוגר לי את התוכנה.... אז ניסיתי אם תוכנה EVEREST הבדיקה עוברת בהצלחה גם בדקתי אם S&M והבדיקה עוברת בהצלחה למי אני אמור לאמין?

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  14. Started by Impreza,

יש לי לוח שהוצאתי לו את הצ'יפ ואני רוצה לנקות ממנו את כל הלבן הזה שנשאר עליו איך?

• 8 תגובות
    • 591 צפיות
  15. Started by itachi,

מישהו יודע אולי לכמה אני יכול להגיע על המערכת שלי? axp 1700+ via kt266a gigabyte 7vtxh+ המהירות שלו הייתה 1466...אני מגיע ל 1606 בקלות בלי לעלות מתח. ,usv

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  16. אפשר בעזרת דבק סטיק כזה? או שלא מומלץ? פשוט אין לי זמן ללכת לקנות

• 5 תגובות
    • 591 צפיות
  17. שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב חדש, ובו אני צריך מערכת קירור מים איכותית שתתאים לOC די גדול שאני מתכנן לבצע בעתיד...! אני קצת חדש בעסק של הקירור מים כך שאם מישהו יוכל להסביר לי על זה בקצרה אני אשמח, בנוסף למעבד אני מתכנן לקנות X1900XT ואני צריך קירור גם בשבילו.. שמעתי שצריך להוסיף עוד צלע ... או משהו כזה :-\ אני לא יודע.. בכל מקרה אשמח לקבל המלצה למערכת טובה..

18. Started by Big_Guy7,

היה לי על המעבד גוף קירור של אינטל, זה שבא עם המעבד, ובמארז היו לי 3 מאווררים (אחד בצד, ושניים מאחורה). עשיתי קצת שינוי במארז והוספתי קצת דברים: גוף קירור למעבד - ארקטיק קולינג אולטרא טי.סי 4, והוספתי מאוורר מקדימה, מאוורר בגג במארז, החלפתי לספק עם מאוורר של 12CM, והוספתי מאוורר מתחת לכרטיס מסך. אה וגם שמתי משחה טרמית ארטיק סילבר 5. זה נראה לכם נורמלי שהטמפ' במעבד (מפרט בצד) ובמארז נשארו פחות או יותר אותו דבר?! (מעבד - 55-60 מעלות. מארז - 45-50 מעלות)

• 9 תגובות
    • 591 צפיות
  19. :s05: :s05: :s05: :s05: [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 591 צפיות
  20. Started by tomer87,

להלן שתי אפשרויות: 1). Vantec Nexus NXP-305-BK Fan & Light http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_330&products_id=6774 או 2). Coolermaster Aerogate II Fan Control Panel http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_330&products_id=4685 תודה על העזרה תומר בכר

21. מעבד : AMD Athlon 64 3500 (939-pin) DH-E6 זכרונות: Ncp+Aeneon 1GB (512x2)Dual 400Mhz PC 3200 לוח: Gigabyte GA-K8NSC-939 כרטיס מסך: Gecube Readon 9600Pro 128M Edition ספק:Sunshine Koma 520Watt קירור:Artic Cooling Freezer 64 Pro מארז:גנרי פשוט בנוי ממתכת זולה. יש לי בערך 1000-1200 שקל. תודה ענקית לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 591 צפיות
  22. היי לכולם ותודה שנכנסתם ... אני מתלבט די הרבה זמן אם לקנות מערכת קירור מים ובסוף החלטתי שכן .. עכשיו אני מתלבט איזה ... אני מחפש משהו שקט , בעל אחוז פגימה(נזילה לדוגמא) נמוך מאוד מאוד , ושישפר את הביצועים תמורת הכסף הרב שהוא עולה ... קראתי באתר מאמר על הAquariusII http://www.thermaltake.com/products/AquariusII/aquariusII.htm שהוא שקט , קל להרכבה אבל לא משפר את הביצועים ברמה דרסטית כמו Danger Den ... מחירו כ119 דולר עכשיו ראיתי את ההשוואה שלו לדיינג'ר דן ונכנסתי לחטט באתר שלהם ... אבל לא מצאתי תמונות ושום מידע על שיפור ביצועים רעש וכו' אבל יתרון שהוא מקרר את הכרטיס מסך מה שלא ראיתי באקווריוס אם מישהו יוכל להגיד לי מה מומלץ לקנות ? ולמה ? אני מתכנן לקנות קיט שלם …

• 5 תגובות
    • 591 צפיות
  23. Started by yonatanR,

שלום, יש לי SAPPHIRE 9800SE 256 BIT , לאחר פתיחת צינורות עיבוד והמהרה ל380/330 עדיין לא הייתי מרוצה (2800 3DMARK 2005) אז החלפתי לו את המאוורר ליותר חזק. לאחר החלפת המאוור ניכנסתי ל- ATITOOL והוא הראה לי ארטיפקטים בתדר 380/330 משהו שלא היה לי מקודם, ניסיתי לעלות ב-5 לזיכרונות ולליבה ונהיו יותר ארטיפקטים, חשבתי שזו תקלה ב-ATITOOL אז עשיתי בדיקה ב-3DMARK 2005 והתוצאה שלי ירדה ב- 200 (האם זה הגיוני?) מה אני יכולל עשות שההארטיפקטים יעלמו ושאני יוכל לעלות עוד בתדרים? תודה למגיבים.

• 5 תגובות
    • 591 צפיות
  24. Started by abyss20,

אני הולך לקנות E6600 וX1900 XT ואני רוצה לדעת מה הם קירורי האוויר הכי טובים בשבילהם

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  25. Started by amichay,

אתמול קניתי הרד קנו 5 חדש משום מה אין תצוגה בחלון הטמפ' יכול להיות שחיברתי משהו לא תקין [המאורר הקדמי עובד ,וגם השליטה על מאורר המעבד עובדת ]

• 2 תגובות
    • 590 צפיות

דיונים חדשים בפורומים