עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by AsComp,

יש לי כמה שאלות: 1. איך אני מחבר יותר ממאוורר אחד אם יש לי רק חיבור אחד system fan . 2. אני רוצה שיהיה לי שקט במחשב.. כי אני ישן איתו באותו חדר.. אז אני רוצה מאווררים קטנים ושקטים.. תנו לי שמות

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  2. Started by Quickly,

שלום. יש לי את הלוח הנ"ל ואני רוצה לעלות מתח כדיי שהאוברקלוק יהיה יציב. אני מנסה לשים ב cpu voltage אבל זה מראה לי רק אחוזים אני מנסה ב cou vid וזה מראה לי 1.450 בסדר יורד ושאני שם על 1.450 זה מוריד תמכפלה של המעבד ל 5 ואז המהירות שעון 1000 בערך והמתח משהו בסביבות 1 קיצר נאי מעוניין לעלות ואם למישהו יש את הלוח הזה שיגיד לי איפה בדיוק אני עושה את זה בביוס למה אני כבר מתיאש... תודה

• 6 תגובות
    • 622 צפיות
  3. יש לי לוח אם של ג'יגהבייט דגם:8IPE775-G ורציתי לשאול האם יש איזשהי אופציה בכלל לפתוח את המכפלה הגדולה הזו ? אולי לעדכן ביוס או משהו... תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  4. Started by pro.surfer,

שלום לכולם יש לי את הכרטיס שכתוב בחתימה + מסך 22 ואני עובד ברזולוציה של 1680X1050. שאני משחק בFC2 לעיתים השולחן עבודה מרצד לי בצד ימין של המסך בנוסף כשאני עושה OC לכרטיס אני מגיע ב שעון של הGPU ל790 שזה הכי גבוה אצלי אבל בשעון של הזיכרון ברגע שאני מעלה טיפה יש לי תקיעות קטנות במשחק. גם כשהGPU על 750 כמו שהוא מגיע ברגע שאני מעלה את השעון בזיכרון שוב קפיאות קטנות במשחק. מעולם באף תדר שהעלתי כלומר הגעתי גם ל 800/1000 אף פעם לא היו לי נקודות או הפרעות של צבע רק קפיאות קטנות או קווים והמשחק זז לאט. מה הבעיה ?

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  5. מה הכי טוב מבין השלושה :s05: ה Thermaltake Big Typhoon (16db) 4 in 1 heatpipe tech או ה Thermaltake High performance fanless CPU cooler או ה Thermaltake silentTower CL-P0025 - heatpine Cooling - 4in1 אני רוצה לקנות אבל לא יודע איזה בבקששה עזרו לי !!! תודה מראש אדם

6. שלום, אם אני אוסיף קירור לזכרונות של הכרטיס מסך הטמפ' תרד??? יש לי כרטיס מסך 6800 AGP, במאמץ הוא מגיע ל 70 מעלות חשבתי להוסיף גופי קירור לזכרונות, יש לי כמה כאלה איך אני מדביק אותם?

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  7. שלום לקהילת האוברקלוקרים שלנו... יש לי מעבד Palamino 2100+ עם קירור: Thermaltake Dragon Orb 3 לוח מסוג ABit NF7 Rev 2.0 שהיה הגדה של NFORCE 2 לאוברקלוק. הבאס המקסימלי שאני יכול לעלות הוא 144MHZ שזה מוביל אותי ל1860 (המהירות המקורית 1733) החום 51 מעלות(שזה חמוד ביחס לסביבה כאן וביחס לגבול בו המעבד יכול לעבוד) החום של ערכת השבבים 31 מעלות. העליתי מתח מעבד ל1.775, אותו דבר. הזכרון שלי הוא DUAL של חברת KINGSTONE 400MHZ הפועל בתיזמונים 3-4-4-9 (בכוונה גבוהה כדי שהזכרון יוכל לעבוד בתדר גבוהה יותר) הזכרון עבר בתזמונים של 2-2-2-5. (הזכרון הוא: Kingstone Value) כרטיס המסך הוא Sapphire 9550 @9600 XT (מומהר ליבה: 250@400) ניסיתי את האובר קלוק עם זכרון של TwinMOS ואותו דבר, כרטיס מסך…

• 7 תגובות
    • 622 צפיות
  8. יש לי slk 947u אז אין לי ממש שימוש לhsf שמגיע עם הבארטון.. מה אפשר לעשות איתו? האם המאורר סטדרטי וקל לניתוק מהסינק? הוא שקט? עבודה טובה? מה הגודל של המאורר?? תודה (:

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  9. Started by giloman,

חבר שלי רוצה לקנות טרמלרייט XP120 עם ENERMAX 120 MM הוא מעוניין לדעת האם למאוורר יש וסט מהירות ?

• 8 תגובות
    • 622 צפיות
  10. כיצד ניתן לחשב POWER CONSUMPTION של Q6600 באוברקלוק ומתח ספצפי? אשמח לקבל תשובה מלומדת או קישור מתאים. מצאתי את זה: http://web.aanet.com.au/SnooP/psucalc2.php האם ניתן לסמוך על החישובים פה?

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  11. אני שוקל עכשיו לפרק את גוף הקירור ולנקות את המשחה.. רק אני צריך לדעת בדיוק איך אני עושה זאת.. הכוונה- איך אני מנקה את המשחה..? מישהו יכול להסביר לי מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  12. מחפש מאוורר לAMD 1000 SOCKET A ללוח GIGABYTE GA-7DXE, המעבד הוא ככל הנראה PIN 761 אני מחפש את המאורר הכי טוב שאפשר למצוא או אם מישהו יכול להפנות אותי למאוורר חדש שבטוח מתאים. תודה

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  13. שלום כולם, הלוח הוא GA-965P-DS3P, על המעבד יש AC Freezer 7 Pro ולציפסט יש Thermaltake Extreme Spirit II אני עם E6600 (המפרט המלא בצד). עד עכשיו הוא עבד על 2.7 GH, אחרי שקניתי את הTT ES 2 (ולמרות שקצת התאכזבתי ממנו) החלטתי להמשיך הלאה, לפני כמה ימים העלתי את התדר ל334, (מכפלה *9) והרצתי ORTHOS ל16 שעות. בזכרונות לא נגעתי, תוספת מתח קטנה למעבד (+0.1 או משהו דומה), במאמץ הליבות בסביבות ה54 והמעבד על סביבות ה48, הטמפ בלוח לא עוברת את ה52 (לא בטוח אם זה הציפסט או נמדד בנקודה אחרת). סידור המאוררים הוא 2 של 120 MM מוצאים מאחורה, 1 של 80 MM מוציא מלמעלה, 1 של 120 MM מכניס מקדימה (בכלוב של הHD), אלה באו עם המארז, להם הוספתי 1 של 90 MM מקדימה מכניס, ועוד אחד של 80 MM מכניס שזורק או…

14. Started by Cha0stAlker,

אני יודע בדיוק איך עושים OC למעבד, אבל לכ.מסך אין לי שמץ של מושג. מישהו יכול לתת לי בסיס/נתונים לגבי OC לכ.מסך? עוד דבר: קניתי מskypc HD 4870 OC Edition, אבל לפני כמה ימים בדקתי בGPU Z וראיתי שאין שום OC!!

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  15. Started by xXDevil4Xx,

1.תגידו מה זאת אומרת פתיחת צינורות בכ.מסך? 2.איך עושים את זה? 3.אפשר את זה בכל כרטיס מסך?

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  16. Started by shmulikg,

יש לי כרטיס מסך מאוד ישן ... עשיתי לו OC ב POWER STRIP .... 1)כדי שהכרטיס יהיה בOC מהרגע שהוינדוס עולה אני חייב להפעיל את POWER STRIP ברגע שוינדוס עולה ? איך אני יודע אם הכרטיס יציב ו\או חם מידי והOC לא מוגזם ?

• 6 תגובות
    • 622 צפיות
  17. האם כדאי להוסיף מאחורי הספק כח מאורר שיכניס אוויר לספק מתוך המחשב והמאורר השני שבא עם הספק שיוציא אוויר במקביל למאורר אבל בתוך המארז

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  18. ולשים איזה 120 ? או שהם מספיק טובים ?

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  19. המחשב שלי כבר בן שנה והגיע הזמן לעשות לו טיפול 10,000, אני מחפש מעבדה שמבינה בקירור ובאוברקלוקיניג ולא רק במחירה של מחשבים.. מישהו מכיר מעבדה מקצועית באזור השרון שתעשה לי אוברקלוקינג עם אחריות ותתקין את הקירור הדרוש? יש בכלל מעבדות שמתעסקות בנושא? נראה לי די פשוט לעשות לבד עלפי המדריכים באתר אבל האחריות חשובה לי.. אז מה יש לי במחשב: asus p5n-d Intell Q9300 2.5 8Gb Memory 2x9800GTX (SLI) Antec 850 אפילו צירפתי תמונה של הבייבי שלי.. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 622 צפיות
  20. Started by Emms12,

היי לא מזמן פתחתי דיון בקשר לקניית קירור מים אבל עכשיו יש לי בעיה עם המשלוח לארץ ולכן רציתי לדעת עם לא עדיף לי לקנות 2 מערכות BIGWATER ולהחליף בלוקי קירור? תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  21. היי לכולם ותודה שנכנסתם ... אני מתלבט די הרבה זמן אם לקנות מערכת קירור מים ובסוף החלטתי שכן .. עכשיו אני מתלבט איזה ... אני מחפש משהו שקט , בעל אחוז פגימה(נזילה לדוגמא) נמוך מאוד מאוד , ושישפר את הביצועים תמורת הכסף הרב שהוא עולה ... קראתי באתר מאמר על הAquariusII http://www.thermaltake.com/products/AquariusII/aquariusII.htm שהוא שקט , קל להרכבה אבל לא משפר את הביצועים ברמה דרסטית כמו Danger Den ... מחירו כ119 דולר עכשיו ראיתי את ההשוואה שלו לדיינג'ר דן ונכנסתי לחטט באתר שלהם ... אבל לא מצאתי תמונות ושום מידע על שיפור ביצועים רעש וכו' אבל יתרון שהוא מקרר את הכרטיס מסך מה שלא ראיתי באקווריוס אם מישהו יוכל להגיד לי מה מומלץ לקנות ? ולמה ? אני מתכנן לקנות קיט שלם …

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  22. Started by supercars,

יש לי כרטיס מסך GeForce 9600GT 512MB ומעבד כאמור Core 2 Quad Q6600.. הטמפ' האלו בזמן מנוחה (רק גלשתי אינטרנט): אשמח לשמוע את דעתכם .

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  23. Started by idos100,

השאלה שלי יש לי HD 4850 CONNECT 3D עכשיו המהירות הרגילה שלו ה625 הרץ והכי הרבה שאפשר לעשות איתו זה 700 אין שום דרך לעשות יותר כמו באוברקלוק של מעבדים שאפשר לעשות עד לאיפה שאתה רוצה תלוי ברמת הקירור??? כמו כן מה הסיכונים באובר קלוק לכרטיס מסך ומה בעצם יכול לקרות לו??????? כמו כן איך אני עושה אוברקלוק לe8400 (אין לו תכונה מסוימת כמו ב ati אז איך)??

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  24. Started by BuLA89,

לא נגעתי בשום דבר ואני שם על user defin הזה ושם על 1800 (200) וזה תמיד חוזר חוץ מזה עוד משהו מעניין יש לי את בלוח אם של ABIT עם הגורו (מי שמכיר) ויש שם כל מיני אפשרויות אובר קלוק. בdefault (שזה המצב הרגיל )הוא ממש רועש (מאז ומתמיד ) ובמצב quiet הוא ממש שקט ויש גם מצב טורבו שמעלה את המעבד ל1944 משהו כזה והוא פחות שקט מה default... חברה אני חדש בקטע של הגורו הזה ששוכב אצלי כבר שנתיים למבינים עזרו לי !!! תודה מראש יניב !!

• 7 תגובות
    • 621 צפיות
  25. Started by hananz,

אני מחפש ציוד קירור שיהיה טוב ושקט (כמו כולם) עד 1000 ש"ח כולל הכל פשוט הכל בוער אצלי ואני לא ממש מומחה גדול בקירור P4 northwood 1) מארז (MIDI ומעלה) 2) ספק מעל 400 Mhz (כולל) 3) מאווררים נוספים (במידה ולא מגיעים עם המארז) 4) כבלים עגולים (אם יש כאלה מועדפים) 5) תוסיפו במידה ושכחתי חלק לא מעניין אותי בכלל היופי של אף אחד מהחלקים רק שיהיה טוב ושקט תודה חנן

• 2 תגובות
    • 621 צפיות

דיונים חדשים בפורומים