אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
כל בעלי GEFORCE FX5200 לא משנה של איזה חברה קנו קירור טוב כמו ICE BERQ4 ותאיצו. ניסיתי עם שלל החברות(PALIT ALBATRON GIGABYTE ASUS LEADTEC ABIT) השיפורים גבוהים תצאות אישיות 250 ליבה 266זכרון לפני אחרי 344ליבה 380 זכרון שיפור של 1500 נקודות ב-3DMARK 2001!!!!!!! ההביעו את דעותיכם עריכה: אני יודע שהכרטיס לא ביצועיסט בכלל אבל בכל זאת
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
המתח מופיע כ1.616 אך משתנה כל הזמן ל1.600 למתח הנ"ל ....יכול להיות שזה מה שגורם לחוסר היציבות במערכת והאם זו בעיית לוח או ספק ?
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
דבר ראשון אני לא מצליח למדוד את הvgpu כמו שמוסבר במדריך פה http://www.vr-zone.com.sg/index.php?i=1636&s=3 ואני גם לא מצליח למדוד את ההתנגדות בנגד שאחראי על המתח.. מישהו יכל לעזור לי בבקשה?אולי להפנות אותי למדריך אחר? אני עושה הכל בדיוק כמו שמוסבר...
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
http://www.bigbruin.com/reviews05/evercoolf117/index.php?file=1 נראה נחמד אבל אני עדיין מעדיף את הארטיק קולר
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום לכולם! הבעיה שלי היא כזו המעבד מידגם AMD ATHLON 4800+X2 מיתחמם ואני לא מבין מה הסיבה ואני אשתדל לפרט מה עשיתי עד כה: 1)החלפתי את המארז הישן שלי ל- NZXT ALPHA BLACK + 2 מאווררים NOCTUA 120 MM מאחור+קדימה. 2)פירקתי את לוח-האם והרכבתי עליו גוף-קרור מידגם TERMALTAKE MINI-TYPHOON מרחתי מישחה טרמית מידגם- ARCTIC-SILVER 5 בכמות הנכונה ומרחתי את המישחה בהתאם להוראות של היצרן הנחתי את גוף-הקרור על הנעבד ןבדקתי שיש התאמה מלאה בין צלעות הקרור למעבד ושהכל יושב כשורה אבל מישום מה המעבד מיתחמם!!! במצב מנוחה המעבד נימצא בטמפרטורה של 22-25 מעלות אבל ברגע שאני עושה בדיקת מאמץ ע"י תוכנו כגון ORTHOS+OCCT המעבד מיתחמם במהירות ומגיע ל- 60-65 מעלות אני כבר מישגע הכל מורכב כמו שצריך ועדיין…
-
- 6 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום לכל הפורום,יש לי מעבד יחסית חזק,INTEL Pentium 4 3.0Ghz 32 BIT שזה מעבד מעולה (רק חבל שהוא 32 BIT,אבל אני לא דואג,ויסטה תצא גם בגירסאת 64 BIT) עכשיו אני רוצה לעשות לו אוברקלוק ולראות עד כמה אני יכול לשפר אותו. יש תוכנה מיוחדת לזה? ואם כבר אפשר מדריך אליה?
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אאני לא יודע איפו אפשר למצוא דבק טרמי או לעשות לו תחליף אתם יכולים לעזור בבקשה?
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
יש לי תכרטיס הזה עלה לי 650 שקל http://img307.imageshack.us/img307/130/asda6ft.jpg אפשר לעשות אותו יותר טוב או משהו...? אה ודרך הגב אין לי עליו מאוור ואיןן ליי מושג איךך מחברים לו אין לי בעיה של תשלום או משהו...
-
- 5 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני עושה את זה בהגדרות של הכרטיס מסך ? זה בסדר או שאני צריך תוכנה ??? יש לי 256 זכרון אמרו לי שאני צריך לדעת עד כמה HMZ אני יכול להגיע ? זאת בעצם השאלה שלי פה ...
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לעבור לקירור מים ויש לי כמה שאלות... יש לי כבר רדיאטור + מאוורר וחסר לי צנרת,משאבה,ובלוק מים למעבד יש לי חבר שיכול לארגן לי משאבה של אקווריום אבל הוא אומר לי שהמשבה הזאת מושחת אוויר ולא מים ואם אני יביא לה למשוך מים אז היא תקצר זה נכון ?? ואני גם יכול להביא משאבת דלק של אוטו אבל אני חושב שהיא חזקה מידיי לצינורות האלה השאלה כמה BAR של משאבה אני צריך ?? ובקשר לבלוק מים אני מחפש אחד טוב אבל שלא יהיה ממש יקר... והשאלה האחרונה החיבור לצנרת ברדיאטור הוא דיי גדול והחיבור לצנרת בבלוק מים דיי קטן אך אני יכול לחבר את שניהם ביחד שלא יהיו נזילות ??
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום חברה אני לא מצליח להגיע ל-540 בליבה זה נתקע אחרי 5 שניות למה ? תודה לכל העוזרים. נ.ב יש לי קירור סילנסר אז לא נראה לי שזה הטמפרטורה.
-
- 9 תגובות
- 584 צפיות
-
-
בדקתי אצלי במחשב טמפרטורה מעבד וגם בתוכנה של הלוח EasyTune5 וזה מראה אחרת לגמרי וגם SpeedFan אם אני לא טועה זה temp 3 מה באמת נכון
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
-
להלן שתי אפשרויות: 1). Vantec Nexus NXP-305-BK Fan & Light http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_330&products_id=6774 או 2). Coolermaster Aerogate II Fan Control Panel http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_330&products_id=4685 תודה על העזרה תומר בכר
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
תודה לך שאמרתה לי שכדאי לרכוש את ה AC 64 FREEZER. אחלה מאוורר. רק בטעות לא מרחתי טוב את המשחה הטרמית \: והמעבד קצת חם. http://img122.imageshack.us/img122/3373/dscf12616wq.jpg
-
- 7 תגובות
- 584 צפיות
-
-
יש לי NVIDIA GeForce FX 5700LE וראיתי ששני הדגמים מתאימים לכרטיס שלי: NV Silencer 1 (Rev. 2) NV Silencer 6 (Rev. 2) ההבדל היחיד שמצאתי בהם הוא המשקל.... אפילו המחיר זהה... מה עדיף ???
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
-
יש לי SonicTower מחובר על AMD64-3200. חיברתי את המאוורר של שיושב ממש מאחוריו לחיבור SmartFan על הלוח אם (GIGABYTE GA-K8N51GMF-9) כדי שבשעת מנוחה המאוורר יוריד מתח ומהירות כדי לשמור על השקט. עם הלוח יש את התוכנה Easy Tune של GIGABYTE שמאפשרת לקבוע רמות פעולה של המאוורר. השאלה שלי היא פשוטה: האם הרמות האלה שנקבעות עובדות רק שהתוכנה עובדת? או שיש גם איזשהו בקרה על המהירות מה BIOS? מה קורה אם התוכנה לא רצה ברקע- האם עדיין פעולה ה SmartFan נמצאת באיזשהו ניטור כלשהו? לא מתאים לי שפתאום המעבד יהיה במאמץ ובגלל שהתוכנה לא ברקע ולא מגבירה את פעולת המאוורר תעלה סתם הטמפרטורה שלו מעבר לסף מקובל... מישהו מכיר את התשובה?
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם המאוררים של חברת סקייט טובים? (שקטים, מקררים וכו') תודה!
-
- 5 תגובות
- 584 צפיות
-
-
לכמה אפשר להגיע עם זכרונות בתדר 667 לוח אם p5n-e ומעבד e6300 לאן אפשר להגיע ב oc? ולכמה אפשר יהיה להגיע עם זכרונות בתדר 800.
-
- 10 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום, יש לי SAPPHIRE 9800SE 256 BIT , לאחר פתיחת צינורות עיבוד והמהרה ל380/330 עדיין לא הייתי מרוצה (2800 3DMARK 2005) אז החלפתי לו את המאוורר ליותר חזק. לאחר החלפת המאוור ניכנסתי ל- ATITOOL והוא הראה לי ארטיפקטים בתדר 380/330 משהו שלא היה לי מקודם, ניסיתי לעלות ב-5 לזיכרונות ולליבה ונהיו יותר ארטיפקטים, חשבתי שזו תקלה ב-ATITOOL אז עשיתי בדיקה ב-3DMARK 2005 והתוצאה שלי ירדה ב- 200 (האם זה הגיוני?) מה אני יכולל עשות שההארטיפקטים יעלמו ושאני יוכל לעלות עוד בתדרים? תודה למגיבים.
-
- 5 תגובות
- 584 צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס 7900GTX OC ואני רוצה לעשות לו OC אם איזה תוכנה מומלץ לעשות? אני יודע שאפשר אם הדרייבר של NVIDIA אבל לא מצאתי שם את ההאופציה כזו, ואם מישהו יודע עד איזה טמפ מקסימלית אני יכול להגיע אם הכרטיס הזה? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
קירור ל-4200+ איזה קירור יותר טוב תקציב:200-300 שקל מעונין ב-oc עד הסוף מה עדיף BT או נינגה פלוס או בכלל משהו אחר?
-
- 9 תגובות
- 583 צפיות
-
-
טוב את המערכת שלי אפשר לראות בחתימה על המעבד יש קירור סטוק, כנ"ל על הכרטיס והאוורור שלי הוא כזה: מאוורר 120 בצד בדיוק באמצע הדלת עם גריל ברזל כזה כמו רשת של ספיידרמן (חח התיאור היחיד שעלה לי בראש) - מכניס אוויר פנימה מאוורר 120 מאחורה שמכניס אוויר פנימה גם הוא עכשיו לפי מה שהבנתי זה לא טוב כי האוויר עומד במארז ואני צריך מאוורר שיוציא אז איזה מהם לשננות שיוציא אוויר? והדרך היחידה לעשות את זה לפרק אותו ולהרכיב הפוך שהמדבקה עליו לא תהיה לכיוון המארז?
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
חברה שווה לי לקנות את הקירור הזה ל-x1900gt שלי בשביל oc ב220 ש"ח?(כמה שקלים לא ישנו לי כי זה קרוב לבית....) והאם הוא מספיק טוב?
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-