עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by tomas18,

אהלן אתמול הורדתי Everest רציתי לדעת אם הטמפרטורה של הכרטיס מסך שלי זה GPU DIODE? רשום שזה אל 70 אם זה כן זה טמרפוטרה טובה הוא לא?

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  2. שלום רב. יש לי מחשב p3 600 ביוס לפי מה שכתוב שאני נכנס ami bios ואני לא מוצא בביוס FSB או multiolier מישהו יכול לעזור לי בזה? ועוד משהו...אני משתמש ב EVEREST שאני נכנס ל sensor יש לי: motherboard 34 c (93 f) cpu 38 c (100 f) aux 25 c (77 f) עכשיו...אני רוצה שתגידו לי בבקשה אם המעלות שלי בסדר ומה המעלות שצריכות להיות בדרך כלל...ולא למישהו שעשה אוברקלוק וכדומה... ואני יודע שמה שב c זה מעלות אבל מה זה מה שבסוגריים ומה זה aux ועוד משהו ב cooling fans יש לי את המאוורר של ה cpu אז יש לו 5100 rpm זה בסדר? וכמה צריך להיות בדרך כלל... מצטער אני לא כל כך מבין בכל זה ואני רוצה להבין את זה תודה מראש על התגובות!

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  3. Started by crovei,

שלום.. לפני כמה זמן קניתי מחשב חדש (P4 3.2 512 ram) וכמובן שפירקתי לגמרי את כל המחשב הישן, לקחתי הארד דיסק אחד, כונן, מגירת קיררור להארד דיסק וכמובן מאוורים.. הקטע הוא שנשאר לי מאורר אחד (80 מ"מ) ואני רוצה להתקין אותו בצד המארז.. (על הדלת..), הבעיה היא שיש שם מקום למאוור 60.. איך אני יכול בכל זאת להבריג (או לחבר בכל צורה אחרת..) את המאוורר לשם?.. ומה עדיף?.. שיוציא אוויר או שיכניס?.. (אם צריך תמונה אני יכול לצלם ולעלות..) תודה מראש ומצטער על הכותרת.. (זה בכלל לא סלוט.. אבל לא ידעתי איך לנסח את זה יותר טוב )

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  4. Started by Sake,

כמו שהכותרת אומרת...מישהו שמע על זה? אני אישית קראתי הרבה על זה ואומרים שזה הקירור הכי טוב לרדיאון... מישהו יודע אם מוכרים את זה בארץ? כי אני לא ראיתי... http://www.modsynergy.com/Review%20113.htm

5. הסתכלתי על הלוח שלי NF7 וראיתי כמה מקומות שעוד אפשר להתקין עליהם איזה קירור סטוק נחמד האחד היה nvidia MCP שזה ה Southbridge תקנו אותי אם אני טועה פשוט ככה הבנתי... והשני הוא Winbond שככל הנראה קשור לזכרונות ( לפי שם החברה דהההה) עכשיו רציתי לדעת אם זה הכרחי ולא מיותר לתקוע עליו איזה היטסינק פסיבי .??

• 5 תגובות
    • 563 צפיות
  6. Started by alex28,

אתם יכולים לעזור לי בעיה אחת אני לא יודע איזה גוף קרור טוב לכרטיס מסך שלי שהוא RADEON X550 PRIMECOOLER (PC-VGAHG1) BLUE LED HYPERGRAPHICS - CU או זה ZALMAN VF700-AlCu

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  7. ה" אני חדש פה ובעניין... יש לי מעבד של intel פנטיום 4 CPU:2.4 הורדתי את התוכנה שנקראת ( אתם בטח מכירים ) speed fan הגירסה הכי חדשה.... והוא רושם לי ככה...: HDO:42 c Temp1: 23 c Temp2: 127 c Temp 3: 127 c מה אני אמרו להבין מזה??? אמרו לי שזה מסוכן מאוד ואמרו לי לנקות את המארז ואת כל המאוררים... זאת עשיתי אבל עדיין אותו הדבר אני ממש לא יודע מה לעשות!!!! בבקשה תעזרו לי..!!!

• 7 תגובות
    • 563 צפיות
  8. Started by Shlomi32,

עד 200 שקל... שיהיה קל להרכבה... שיעבוד כמו שצריך! והרעש פחות קריטי... מעבד p4 1.5 מיועד כניראה לאוברקלוקינג...

• 12 תגובות
    • 563 צפיות
  9. Started by 1nstall,

היי אני מעוניין לעשות אוברקלוק , והכרטיס שלי ( fx 5600 ) חם יחסית למחשב כולו. מארז : 18 מעלות מעבד: 21 מעלות -------------------------- [glow=red,2,300]כרטיס מסך: 26-30 מעלות[/glow] אני יודע שהוא בטפרטורה טובה אבל בכל זאת אני רוצה שיהיה קר אז איזה קירור הייתם ממליצים לי ( ואל תגידו לי לבנות משהו, טוב.) כי ממש אין לי את הזמן והכוח!!! תודה מראש לעוזרים [glow=red,2,300]Install[/glow]

• 5 תגובות
    • 563 צפיות
  10. Started by uzana2004,

השאלה שלי היא איך מעבירים את הזכרונות למצב דואל? האם אני יכול בכלל? כמו כן 2 הזכרונות צמודים זה לזה בסלוט 1 וסלוט 2... הנה תמונה: הזכרונות שלי הם 512 ADATA X2

• 6 תגובות
    • 563 צפיות
  11. Started by esharone,

מהי טמפ' נורמלית ללוח אם? יש לי ds4 של ג'יגהבייט והוא על 37 מעלות (יותר מהמעבד) זה טמפ' טובה? מה אפשר לעשות אם רוצים להוריד את הטמפ?

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  12. Started by Bingo,

אז ככה נכנסתי לביוס העלתי על הפעם הראשונה את הבאס ל-276 (המפרט בצד ימין) הרצתי ORTHOS BLEND STERSS CPU AND RAM PRIORITYT 1 למשך 10דקות והכל היה בסדר...הטמפ' נעה בין 37-41כשעצרתי את אורטוס הטמפ' עמדה 24-25 הקיצר זה מה שקיבלתי Type: Blend - stress CPU and RAM Min: 8 Max: 4096 InPlace: No Mem: 1790 Time: 15 CPU: 2484MHz FSB: 276MHz [276MHz x 9.0 est.] CPU: 2483MHz FSB: 276MHz [275MHz x 9.0 est.] 01/04/2007 02:28 Launching 2 threads... Using CPU #0 Beginning a continuous self-test to check your computer. Press Stop to end this test. Test 1, 4000 Lucas-Lehmer iterations of M19922945 using 1024K FFT length. Test 2, 4000 Lucas-Lehmer iterations of M19922943 using 10…

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  13. ה OC שעשיתי לזכרונות ולליבה יהיה קיים גם אם אני יתקין תדריוורים החדשים או ששוב אני אצטרך לעשות OC ?

• 5 תגובות
    • 563 צפיות
  14. מעבד Q6600 Stepping G0. מארז Antec P182 EU SE. (לא מתוכנן OC לזמן הקרוב). אני מחפש קירור עם דגש על השקט. עד 300 ש"ח, אם אפשר מ- skypc.co.il -שמעתי ביקורות טובות על ה- Max Orb, בגלל שהוא מקרר גם כן את הלוח אם והזכרונות, השאלה אם הוא שקט? ולדעתכם המארז מספיק מאוורר? או שכדאי להוסיף עוד קירור כלשהו? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  15. Started by aabbcc,

שלום קניתי מחשב שבוע שעבר ואתמול התקנתי אותו. המארז שלו הוא מארז אפולו ויש לי ספק ליברטי 400. לפי מה ששמעתי פה המחשב צריך להיות שקט, אבל בפועל אצלי זה בכלל לא ככה. אמנם הוא לא מרעיש כמו מקרר (לא כמו הפנטיום 3 שהיה לי עד עכשיו זה בטוח), אבל מקרוב יש לו את הרעש המציק הזה שלפי מה שאני שומע הוא מגיע מהמאוורר שיש לו בצד השקוף של המארז. אם מישהו יודע איך אפשר להשתיק את זה תגידו בבקשה (אפילו שיש מלא רעשים נוספים וקיבלתי באסה על כל המחשב הזה :\) אוקיי אם כבר העבירו את האשכול שלי לפה אז אני אוסיף את השאלה שרציתי לשאול גם כאן. קניתי מעבד מרובע ליבות למחשב ועשיתי לו OC מתון מ2.4 ל 3 ג'יגה. ובגלל זה החלטתי לקנות לו את הV1 שלא יהיו לי פאשלות בעתיד. שאני מפעיל את המחשב אז המאוו…

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  16. כחלק מהכנה לבלוקים (מים) שיחליפו את המאווררים הרועשים על ה NORTHBRIDGE והGPU "אמצתי" כמה רעיונות ליעול הזרימה הכוללת במערכת... הינה אחד מהם : *סרטוט שלי (שמאל) לתמונה (בצד ימין). בשביל מה זה יעיל? כיוון שאני צריך כמה שיותר זרימה בבלוק של המעבד החלטתי ללכת על חיבור מקבילי (שלא כמו בחשמל , הוא לא מחלק את הזרם) אשר יפריד כמעט לחלוטין את מהירויות הזרימה בין הבלוק שעל המעבד ועל הבלוקים על ה NB ו הGPU וזאת כיוון שקוטר הצינורות שונים זה מזה ביחס של 0.35 : 0.65 : 1 (INLET\OUTLET : CPU : GPU\NB) -הרעיון נלקח מ http://www.deviantpc.com/articles/gf4wcp3/p5.shtml

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  17. Started by lior_shenhar,

שלום חברים יש לי ניסיון רב בתחום טכנאי פי סי וכדומה אך מעולם לא עשיתי Oc רכשתי והרכבתי היום לוח p5e של אסוס ב 1000 ש"ח ומעבד e8400 זכרונות יש לי מהמחשב הישן 4 סטיקים של גיגה מהירות 667 אודה לכם אם תוכלו לתת לי הוראות מדיוקות להגדרות שיש לבצע מי מו מה ואיך למהירות בטוחה שהכל יעבוד חלק יש לי מאורר איכותי מאד של זלמן ככה שאין בעיית קירור

• 9 תגובות
    • 563 צפיות
  18. יש לי מחשב בן 3 שנים המעבד הוא פנטיום 4 במהירות 3 גיגה הרץ איזה גוף קדוד מתאים למעבד כזה.? תודה

• 5 תגובות
    • 563 צפיות
  19. Started by bad-sector,

שתי דברים, דבר ראשון: המדריך ל"קמבן" מאווררים דרך ספקים ישנים, אומרים לקחת תכניסה של הכונן הקטן אבל בתמונה מופיע חוט כמו של המארז ללוח אם, אז מה באמת עושים? כי שתי התמונות ששם הם לא בעלי חיבור כמו של הדיסקט הקטן.... דבר שני: בקשר לקירור מארז, כתוב שמאוורר מתחת לספק שמוציא אויר ומאוורר מתחתיו שמפזר אויר זה יכול לשפר ב 4 מעלות, אבל איך שמים מאוורר שם? המאוורר לא נכנס לי כי שם מתחברים כל ה PCI, יש איזה שיטה? בתודה מראש...

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  20. שלום לכולם מפרט המחשב שלי נמצא בצד ימין וכמו שאתם רואים יש לי 2 סטיקים של 512 בתדר 667 ובתזמוני סטוק של 5-5-5-13-18 המחשב עבר OC קליל ביותר והעלתי לו את הבאס ל286 מה שנותן לי תדר מעבד של 2 גיגה אבל........יחד עם המעבד גם תדר הזיכרונות עלה מ667 ל714 והתזמונים עלו גם כן ל 5-5-5-15-21 וכרגע המחשב עובד במחלק של 4:5 ולמען הסר ספק אין שום בעיית יציבות ואין שום בעיית התחממות ועכשיו לשאלות 1. האם תוספת ה140 מגה הרץ למהירות המעבד (עלה 1860 ל2000) +העלייה של תדר הזכרונות מ667 ל 714 ויחד עם זאת גם הירידה בתזמונים מוסיפה לביצועי המחשב או שעושה דווקא את הפעולה ההפוכה? 2. האם עדיף לי כבר להישאר בבאס 266 שייתן לי את מהירות הסטוק 1.86 ואז גם להוריד את תדר הזכרונות ל533 מה שייתן לי גם…

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  21. Started by Hack4ev3r,

שאלה נגיד אני העלתי את הFSB ואז המחשב לא נדלק בFSB הזה אני מעלה וולטים של המעבד? כי זה מעצבן לפתוח את המחשב ולאפס את הביוס כל פעם הדרך היחידה שזה עובד לי זה עם אני מוריד את המכפלה ואז ווינדאוס לא עולה תודה מראש, טומי.

22. Started by PrefaceAlumni,

אם כאשר התקנתי את הפריזר, שמתי אותו על המעבד, ואז ראיתי ששכחתי לסדר את הפינים כמו שצריך אז הרמתי אותו מעט מהמעבד ואח"כ הנחתי אותו שוב. (עניין של כ-15 שניות) אבל כשהרמתי אותו ראיתי שקצת משחה נשארה על המעבד. האם זה מצריך לשים משחה חדשה? זה לא שמרחתי אותה, רק הרמתי והנחתי שוב.

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  23. יש לי מעבד אינטל 2400 עכשיו הטמפרטורות שלו ושל הלוח אם מגיעות ל45 מעלות... יש משהו שאפשר לעשות בנידון ?

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  24. היי בניתי את המסך LCD לפי המדריך שבאתר, הופיע לי התצוגת איתחול כשהמחשב עלה, אבל כאשר שיניתי את התוכנה LCD smartie להיות בפרלל קפצו הרבה שגיאות, שכולם אותו הדבר: --------------------------- DriverLINX Port I/O Driver --------------------------- DLPORTIO.SYS device driver not loaded. Port I/O will have no effect. --------------------------- OK --------------------------- מישהו יודע מה הבעיה? (אני חושב שהכתובת, של הפרלל לא טובה, הכנסתי את הברירת מחדל, אני לא יודע איך למצוא את הגתובת ב SETUP)

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  25. היי אני משתמש ב-ATI Tool לניטור טמפ' של הכרטיס מסך אבל נניח ויש ריסט באמצע משחק או משו (לא היו בעיות לאחרונה אבל סתם מחפש..תמיד טוב שיהיה) אז כל הנתונים מתאפסים.. בכל מקרה אז דיי ברור מה אני מחפש..אם אפשר תוכנה שתביא ותעשה לוג גם לטמפ' של המעבד וגם של הכרטיס מסך תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 563 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.